Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

cuchu11

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

interfan írta: 2025.12.30. 17:51
vaskalap írta: 2025.12.30. 17:39 A nyaron altalunk is csabitott Kone kapcsan angol es romai forrasok szerint is 75m eurot ajanlott a MU.
Real is 70-75m korul kopogtatott a Romanal Kone kapcsan.
Ennek a hírnek ki a forrása?
Di Marzio, Romano vagy maga Pérez elnök?
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Zielinski bebizonyította ,hogy nem felejtett el focizni.Nemrég nyilatkozta ,hogy Inzaghinál nagyon hátul volt a sorban.Kp-ra nem olyan ember aki gòlokon mivel mást nem tud adni a csapatnak viszont olyan inkább aki megtudja tartani az eredményt is szabályosan is tud szerelni.Korábban sokat volt téma Frendrup,de mostanában már nem nagyon hallani a nevét.Az elmúlt 20 évben ritkán fogtunk ki olyat januárban meghatározò játékost fogunk ki,de ilyen volt Sztankovics meg sajnos csak rövid ideig Rafinha is.Persze voltak itt ilyen Cedricek meg Lisandro Lopezek is meg Sainsbury meg Kharja akik inkább csak meccset nézni jöttek.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Festa írta: 2025.12.30. 18:25 Az elmúlt 20 évben ritkán fogtunk ki olyat januárban meghatározò játékost fogunk ki,de ilyen volt Sztankovics meg sajnos csak rövid ideig Rafinha is.Persze voltak itt ilyen Cedricek meg Lisandro Lopezek is meg Sainsbury meg Kharja akik inkább csak meccset nézni jöttek.
Valahogy talani kell egy eppkezlab jobb WB-t.
Igazabol lehetoseg mindig van, az mar mas kerdes, hogy milyen minosegben tudjuk ezt megtalalni.

Marotta nyilatkozatabol most mar azert kiderult, hogy mi is eszrevettuk tenni kell valamit.
Most mar "csak" meg kell talalni a megfelelo megoldast es jatekost jobboldalra.
lucky0

Hozzászólás Szerző: lucky0 »

Belghali? Akkor inkább ne jöjjön senki RWB posztra. És szerintem nem is kell. Mert LH meg fogja tanulni ezt a posztot mire Dumfries felépül. Lassan bevethető lesz Darmian is azt se felejtsük el. Tudom már ő sem a régi, de azért egy szintet ő is tud. Én pedig bízom abban hogy a brazilunk is fejlődni fog még és hosszú távon megoldás lesz jobb oldalra. Van aki Jonathanhoz hasonlítja, pedig azért ég és föld a kettő közötti különbség. Na mindegy is csak leírtam én is amit gondolok. 😁
interfan

Moretto is megerositi, az Al Hilal es Inzaghi kitette a keretbol Cancelot, es kozoltek vele keressen uj csapatot maganak.
Moretto szerint a Barcelona, Inter, Juventus is erdeklodik.

Szinten megerositi a Gazzetta, Inzaghi nem szamit Cancelora, akinek uj csapatot kell neznie, mivel nem resze Inzaghi terveinek.
Az Inter gozerovel jobb WB-t keres, es Cancelo tokeletes lehetoseg lenne.
A probelma a nagyon magas fizetese.
Cancelo es ugynoke probal olyan csapatot keresni, ahol szinten magas fizetest kaphat.
Az Internek 2 ajanlata lehet:
- Vegleges megvasarlas, de ez esetben Cancelonak hatalmas merteku fizetescsokkentesbe kellene belemennie.
- Vagy ingyen kolcson juniusig, es ez esetben az Al Hilalnak kellene allnia Cancelo fizetesenek legalabb 75%-at.

Romano szerint Cancelo csak juniusig keres maganak csapatot, mivel az Al Hilal nem jatszatja, es jatekban akar lenni a VB miatt.
Romano szerint nem a penz a donto faktor, de a magas fizeteset fizetni kell, de ezt csak 4-5 honapra.
Cancelo "top" csapatba igazolna, Romano nem tudta megnevezni az erdeklodo klubokat, de kiemelte barmi tortenhet es nyitva az ajto sok klub elott.
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

interfan írta: 2025.12.31. 06:12 Moretto is megerositi, az Al Hilal es Inzaghi kitette a keretbol Cancelot, es kozoltek vele keressen uj csapatot maganak.
Moretto szerint a Barcelona, Inter, Juventus is erdeklodik.
….
Cancelot nyugodtan engedjük el. Valami angol középcsapat lesz a befutó szerintem, mivel olasz csapat nem nagyon tud versenyezni az ő fizujával, valamint a többi topklubokban, mint mondjuk a Barca, nem igazán lesz kezdő, ezzel kockáztatja a VB-t. Nem követem a PL-t, ezáltal a keretüket sem ismerem, de én ilyen Newcastle, MU, Brighton típusú csapatra tippelek vele kapcsolatban. Elég nagy zsoldos, a fizuból pont őt nem tudom elképzelni, hogy enged, és ezt egy angol csapat előbb megengedheti, mint egy olasz vagy spanyol, a Madridhoz meg nem hiszem, hogy menni fog.
interfan

Gazzetta kiemeli, az Oaktree megfelelo minosegu rutinos jatekos esetben nem mond nemet, hiaba a magas fizetes.
Lasd Akanji, de B.Silva szerzodteteset is akarjuk.
Viszont Cancelo feleves fizetese is 7,5m euro, ami meg mindig rengeteg az Internek kevesebb mint 6 honapra.
Gazzetta kiemeli, az Inter probelmait Cancelo megoldana, mivel Dumfries meg sokaig serult, Henrique pedig gyenge. Az Inter hosszutavon is tervezne Canceloval, nem csak felevre, de ehhez drasztikus fizetescsokkentes kellene.
Cancelo nemreg elmondta, nem erdekli a Real, nagy Barcelona szurkolo, es alma hogy ujra a Barcelonaba jatszhasson.
Barcelona erdeklodik is, ahogy a Juventus is, valamint a Bayern.
Cancelo tobb edzovel is osszetuzesbe kerult palyafutasa soran, peldaul Spalletti, Nagelsmann, es most Inzaghi, de az Internel ugy velik Cancelo minosege tokeletes, es illeszkedne is a csapatba.

Carnevali a Sassuolo elnoke elmondta, Frattesi nagyszeru jatekos, es az Inter abban hibazott, hogy nem kapott megfelelo lehetoseget.
Jatszania kell, es megmutatja majd mennyire jo jatekos, a Juventus tokeletes lehetoseg szamara.

Carnevali megerositette, az Inter elenken erdeklodik Muharemovic kapcsan, Ausilio tobbszor is felvette vele a kapcsolatot.
Muharemovic hatalmas potencial, nincs konkret ara, de magas minosegu jatekos, es ez az eladasanal is latszani fog.
interfan

Romano szerint Ausilio felvette a kapcsolat Cancelo ugynokevel Jorge Mendesel.
Az Inter kesz lezarni az uzletet minel elobb, mielott mas csapatok tennek meg ezt.
Az Inter most az Al Hilal targyal, akik szabadulni akarnak Cancelotol Inzaghi dontese utan, most a legnagyobb akadaly a penzugyi kerdes.
Vagy Cancelonak kellene drasztikus fizetescsokkentesbe belemenni, es akkor az Inter vegleg leigazolna.
Vagy az Al Hilalnak kellene allnia Cancelo fizetesenek nagyreszet.
Juventus is erdkelodott, de Romano szerint visszalepetek mivel Cancelo viselkedese es szemelyisege nem megfelelo.
Romano szerint a kovetkezo orakban fontos hirek erkezhetnek.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

lucky0 írta: 2025.12.30. 21:34 Belghali? Akkor inkább ne jöjjön senki RWB posztra. És szerintem nem is kell. Mert LH meg fogja tanulni ezt a posztot mire Dumfries felépül. Lassan bevethető lesz Darmian is azt se felejtsük el. Tudom már ő sem a régi, de azért egy szintet ő is tud. Én pedig bízom abban hogy a brazilunk is fejlődni fog még és hosszú távon megoldás lesz jobb oldalra. Van aki Jonathanhoz hasonlítja, pedig azért ég és föld a kettő közötti különbség. Na mindegy is csak leírtam én is amit gondolok. 😁
Ugyanezt gondolom én is!
Írják most Cancelot, én már nem erőltetném.
Amúgy is lelkletlen focistának tartom, aki ide-oda menne időről-időre, sehol sem találja a helyét évek óta.
Most is elmondta, legszívesebben hazamenne a Benficához.
32 lesz, szerintem ő már nem jelentene erősítést.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PellerG 2025.12.31. 10:02-kor.
interfan

interfan írta: 2025.12.31. 09:35 Romano szerint Ausilio felvette a kapcsolat Cancelo ugynokevel Jorge Mendesel.
Az Inter kesz lezarni az uzletet minel elobb, mielott mas csapatok tennek meg ezt.
Az Inter most az Al Hilal targyal, akik szabadulni akarnak Cancelotol Inzaghi dontese utan, most a legnagyobb akadaly a penzugyi kerdes.
Vagy Cancelonak kellene drasztikus fizetescsokkentesbe belemenni, es akkor az Inter vegleg leigazolna.
Juventus is erdkelodott, de Romano szerint visszalepetek mivel Cancelo viselkedese es szemelyisege nem megfelelo.
Legfrisebb hirek szerint az Inter 5m + bonuszok fizetest adna Cancelonak, es 2,5 eves szerzodest.
HerfortBalazs

Hozzászólás Szerző: HerfortBalazs »

Valaki kell mert nincs jobb oldalunk Dumfries nelkül, ezekből a nevekből meg Cancelo a legjobb.
Lius Henrique meg lehet hogy belejön előbb utobb, az Atalanta ellen szerintem nem volt rossz. Darmian meg kitudja mit tud hozza tenni egy ilyen hosszu serüles utan ennyi evesen. Amit tud azt biztos hogy odateszi majd, rajta sose mulott semmi.
Sajnos manapsag mar mindenki zsoldos, par kivetel van csak.
Egy fel evre kölcsönbe a lehetősegekhez kepest meg Cancelo a legjobb valasztas szerintem.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

interfan írta: 2025.12.31. 09:35
Ez a lényeg! Agyf*szt kapnék, ha 2.5 éves szerződést adnánk neki. Nyárig még csak-csak a jelenlegi helyzetben, de nem véletlen, hogy sehol nem kellett hosszútávon. Mentálisan gyenge futballista.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

interfan írta: 2025.12.31. 09:45
interfan írta: 2025.12.31. 09:35 Romano szerint Ausilio felvette a kapcsolat Cancelo ugynokevel Jorge Mendesel.
Legfrisebb hirek szerint az Inter 5m + bonuszok fizetest adna Cancelonak, es 2,5 eves szerzodest.
Remélem ez kamu…Nem véletlen sehol nem marad meg tartòsan hiába vannak jò skilljei.
PellerG

Festa írta: 2025.12.31. 10:02
interfan írta: 2025.12.31. 09:45
Remélem ez kamu…Nem véletlen sehol nem marad meg tartòsan hiába vannak jò skilljei.
Évek óta vége van, igazi lelketlen focista, vissza lehet nézni az elmúlt 4-5 év híreit róla...
Világ vicce lenne idehozni ilyne kondíciókkal.
L.Henrique még ha egyelőre sokat nem is mutatott, messze nem egy Jonathan.
Inkább őt kéne erőltetni, mert úgy tűnik, meccsről-meccsre nagyobb az önbizalma, jó lenne kideríteni, mennyi van benne.
interfan

Gazzetta is megerositi Romano hiret, az Inter napokon belul leakarja zarni Cancelo erkezeset, az Oaktree igent mondott a magas fizetes es rutin kombora is.
A labda most mar Cancelo es az Al Hilal terfelen.
Mivel az Al Hilal szabadulni akar tole, ezert Cancelo lesz a donto faktor.
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

"juventus is erdkelodott, de Romano szerint visszalepetek mivel Cancelo viselkedese es szemelyisege nem megfelelo"

Ez a kedvencem 😀 tehát mikor elkezdtek érdeklődni,akkor még nem tudták,hogy milyen a csavo viselkedese (pedig volt játékosuk is),aztán hirtelen rájöttek (vagy valaki megsúgta nekik?),hogy hoppá,nem megfelelő a személyisége, lépjünk vissza..ok,hogy szilveszter van,de ez elég komolytalan.Mondjuk jól mutatja a mai "hírgyártás" szinvonalát.
interfan

brecsinho írta: 2025.12.31. 10:31 "juventus is erdkelodott, de Romano szerint visszalepetek mivel Cancelo viselkedese es szemelyisege nem megfelelo"

Ez a kedvencem 😀 tehát mikor elkezdtek érdeklődni,akkor még nem tudták,hogy milyen a csavo viselkedese (pedig volt játékosuk is),aztán hirtelen rájöttek (vagy valaki megsúgta nekik?),hogy hoppá,nem megfelelő a személyisége, lépjünk vissza..ok,hogy szilveszter van,de ez elég komolytalan.Mondjuk jól mutatja a mai "hírgyártás" szinvonalát.
Valoszinu ajanlotta az ugynoke a Juventusnak is Cancelot, akik nem kertek belole a korabbi fegyelmi gondjai miatt.
brecsinho

interfan írta: 2025.12.31. 10:38
brecsinho írta: 2025.12.31. 10:31 "juventus is erdkelodott, de Romano szerint visszalepetek mivel Cancelo viselkedese es szemelyisege nem megfelelo"

Valoszinu ajanlotta az ugynoke a Juventusnak is Cancelot, akik nem kertek belole a korabbi fegyelmi gondjai miatt.
Ok,de akkor nem érdeklődött a juve..na mindegy is,csak arra akartam reagálni,hogy mennyi valóságalapja van ezeknek az átigazolasi híreknek,főleg mióta elárasztja a netet a sok "jól informált forrás"..
interfan

brecsinho írta: 2025.12.31. 10:45
interfan írta: 2025.12.31. 10:38

Ok,de akkor nem érdeklődött a juve..na mindegy is,csak arra akartam reagálni,hogy mennyi valóságalapja van ezeknek az átigazolasi híreknek,főleg mióta elárasztja a netet a sok "jól informált forrás"..
Meglatjuk.
Romano azert a legtobbet "hiteles" forrasnak tartjak, es Romano szerint elenken erdeklodunk, es Ausilio mar targyalt Mendesel, most pedig az Al Hilalal fogunk.
lucky0

Cancelot elfogadnám, ő nem lutri. Azonnali erősítés lehetne. 2 jó év simán van még benne. Sok esélyt nem látok rá de hátha.
brecsinho

Fél év kölcsönben jöhetne szerintem is,aztán nyáron megnézni mit mutatott,de hosszútávú szerződés szerintem hiba lenne..bár nem a mi penzünk ugye😄
brecsinho

interfan írta: 2025.12.31. 10:49

Meglatjuk.
Romano azert a legtobbet "hiteles" forrasnak tartjak, es Romano szerint elenken erdeklodunk, es Ausilio mar targyalt Mendesel, most pedig az Al Hilalal fogunk.
Persze,nem is Romanora gondoltam,meg én is olvastam ma több helyen,hogy tárgyalni fogunk,csak a juves rész volt vicces..belegondoltam,ahogy felveszik a kapcsolatot és hirtelen rajönnek, hogy a csávonak nem jó a viselkedése :lol:
VInter101

Hozzászólás Szerző: VInter101 »

Jó nagy hülyeség lenne! És mi lesz ha Dumfries felépül? Biztos hogy az a poszt amire most/nyáron a puskaport el kell lőni?? Fél év kölcsön nagyon max!! Az még akár logikus is lehet!
interfan

VInter101 írta: 2025.12.31. 11:12 Jó nagy hülyeség lenne! És mi lesz ha Dumfries felépül? Biztos hogy az a poszt amire most/nyáron a puskaport el kell lőni?? Fél év kölcsön nagyon max!! Az még akár logikus is lehet!
Nehez kerdes ez.
Irta valaki, hogy a felmerult nevek kozul Cancelo.
Ez ha a minoseget nezzuk, akkor valoban igy van.
Mas kerdes sajnos a fegyelmi gondjai, mert az valoban beszedes, hogy szinte az osszes edzojevel osszebalhezott.

Egy biztos, valamit tenni kell a jobb WB poszton.
Ezt mar Marottaek is igy gondoljak, hisz elmondta, minden kovet megmozgatunk, hogy talaljunk valakit a jobb WB posztra, es Ausilio-Baccin paros felel a mercatoert, tudjak mit csinalnak.

En is azt mondom amit itt joparan, felev kolcson.
Meglatjuk mit nyujt, meglatjuk mire eleg, es ha jo, es nincsenek fegyelmi gondok, akkor nyaron visszaterni ra.
VInter101

interfan írta: 2025.12.31. 11:20
VInter101 írta: 2025.12.31. 11:12 Jó nagy hülyeség lenne! És mi lesz ha Dumfries felépül? Biztos hogy az a poszt amire most/nyáron a puskaport el kell lőni?? Fél év kölcsön nagyon max!! Az még akár logikus is lehet!
Nehez kerdes ez.
Mas kerdes sajnos a fegyelmi gondjai, mert az valoban beszedes, hogy szinte az osszes edzojevel osszebalhezott.

Ezt mar Marottaek is igy gondoljak, hisz elmondta, minden kovet megmozgatunk, hogy talaljunk valakit a jobb WB posztra, es Ausilio-Baccin paros felel a mercatoert, tudjak mit csinalnak.

Meglatjuk mit nyujt, meglatjuk mire eleg, es ha jo, es nincsenek fegyelmi gondok, akkor nyaron visszaterni ra.
Felmerül a kérdés hogy Enrique leigazolása miért történt és kinek az ötlete volt?? Igen láthatóan Ausilio-Baccin páros tudja mit csinál.....
interfan

VInter101 írta: 2025.12.31. 11:36
interfan írta: 2025.12.31. 11:20
Nehez kerdes ez.

Felmerül a kérdés hogy Enrique leigazolása miért történt és kinek az ötlete volt?? Igen láthatóan Ausilio-Baccin páros tudja mit csinál.....
Enrique meg mindig nincs itt, es szerintem a triplazas es a 6 idei trofea megnyerese utan nem is igazan akar valtani. :D

Bocsanat, ez csak a vicc resze volt. :)

Na de komolyra forditva a szot, es Henrique.
Ez az ami nalunk nem letezik, a "kovetkezmeny".
Evek ota csinalunk olyan mercatokat amilyeneket, 2023 ota finomam szolva sem pozitiv az osszkep.
Kovetkezmeny megis 0...

Az gyonyoru, hogy elmondja mindig Marotta, hogy Ausilio es Baccin felel a mercatoert, es tudjak mit csinalnak.
Ez gyonyoru...
De ami a kovetkezmenyeket illeti, az nem letezik.
VInter101

Ja tényleg elírtam!
Én nem igazolnék most senkit. Henrique majd megoldja azt a posztot! Ne csináljunk már úgy mintha azon múlna minden, ez egy csapatjáték! Alakítsa Chivu úgy a játékot hogy Henrique játéka ne menjen a csapat rovására!
Előre elfog a rettegés ha a nyári mercatora gondolok....
interfan

Biasin is megerositi, Cancelo ugynoke es az Inter targyalasokat folytat.
Mindket fel szeretne a lehetosegeket megerteni az uzlet megvalosithasahoz.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

azonnal hozni kell
ilyen lepest nem szabad kihagyni
PellerG

R9. írta: 2025.12.31. 12:50 azonnal hozni kell
Szerinted... 🤣😵
cuchu11

PellerG írta: 2025.12.31. 13:25
Szerinted... 🤣😵
Nem figyeltem a játékost az elmúlt években,
de a Transfermarkt értéke gyakorlatilag zuhanórepülésben van
(3 év alatt 70 millióról 10 millióra bukott).
Guardiola, Nagelsmann, Xavi, Allegri, Inzaghi.
Csak "pár" edző, akivel nem jött ki a játékos.
Miközben nettó fizetése 15 millió + bónuszok.
Biztos ő kell nekünk?
Amúgy a kérdés költői, mert úgysem fog jönni...
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

A bajnokság a tét.
Ha tudja hozni a mínőséget akkor simán rendben van.

Elbírtuk a Correa, Arna, Henrique, Taremi sort is.
Igaz, ők nem hisztisztek, szimplán szar játékosok.
Nyár miatt hajtani fog. Jobb játékos,mint Dumfries.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

PellerG írta: 2025.12.31. 13:25
Szerinted... 🤣😵
szerintem igen :)
cuchu11

hvmetal írta: 2025.12.31. 13:34 A bajnokság a tét.

Vagy hajtani fog vagy szétbas..za a csapategységet.
Valóban a bajnokság a tét.
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

cuchu11 írta: 2025.12.31. 13:39

Lehet igazad van. Főleg,ha Martinezéknél több fizuval jönne.

Igazi zsoldos, aki baromira nem hozta ki azt a pályafutásából ami benne volt.

Maga a tudása nagy lõketet adna. Nem gondolnám reálisnak a leigazolását. Szerintem Chivu, Marotta elég jó szűrők lesznek,ha mégis itt köt ki.
cuchu11

hvmetal írta: 2025.12.31. 14:03

Maga a tudása nagy lõketet adna. Nem gondolnám reálisnak a leigazolását. Szerintem Chivu, Marotta elég jó szűrők lesznek,ha mégis itt köt ki.
Ne viccelj már, Lautaro fizetésének a közelében sem kaphat.
Dimarco és Dumfries fizetése 4-5 milla tartományban mozog.
interfan

Sportmediaset is megerositi a targyalasokat Cancelo ugyeben.
Az Al Hilal vegleg megszabadulna tole, az Inter egyelore kolcsonvenne nyarig, majd opcios lehetosege lenne vegleg megvenni.
Az Inter Cancelo fizetesenek az 50%-at fizetne ki.

Pedulla es a SportItalia is megerositi, az Inter Cancelo 16m euros fizetesenek a felet, azaz 8m eurot allna, masik 50%-at az Al Hilal fizetne az Inter ajanlat szerint.
Ez a gyakorlatban 6 honapra, azaz felevre 4m euros fizetest jelente.

Romano szerint a Juventus kolcson + sima opcios ajanlatot keszul tenni az Internek Frattesi kapcsan, ami egy BL hely eseten kotelezove valna.
Romano szerint nem tudni az Inter ezt elfogadna e.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2025.12.31. 16:27-kor.
lucky0

interfan írta: 2025.12.31. 15:45 Sportmediaset is megerositi a targyalasokat Cancelo ugyeben.
Az Al Hilal vegleg megszabadulna tole, az Inter egyelore kolcsonvenne nyarig, majd opcios lehetosege lenne vegleg megvenni.

Pedulla es a SportItalia is megerositi, az Inter Cancelo 16m euros fizetesenek a felet, azaz 8m eurot allna, masik 50%-at az Al Hilal fizetne az Inter ajanlat szerint.

Romano szerint a Juventus kolcson + sima opcios ajanlatot keszul tenni az Internek, ami egy BL hely eseten kotelezove valna.
Kire? Dioufra? Gondolom Frattesi a célpontjuk....
interfan

lucky0 írta: 2025.12.31. 16:22
interfan írta: 2025.12.31. 15:45 Sportmediaset is megerositi a targyalasokat Cancelo ugyeben.

Romano szerint a Juventus kolcson + sima opcios ajanlatot keszul tenni az Internek, ami egy BL hely eseten kotelezove valna.
Kire? Dioufra? Gondolom Frattesi a célpontjuk....
Elnezest, kimaradt Frattesi neve sajnalom.
Javitottam a hibat, koszonom hogy szoltal.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Nyilván oka van,hogy Cancelot ki akarják rakni.Mindenkiben az itt eltöltött időszak képei ugranak be,de az marha régen volt.Én nem eröltetném,max fél év kölcsön,ideális feltételekkel.
interfan

cuchu11 írta: 2025.12.31. 14:36
hvmetal írta: 2025.12.31. 14:03

Ne viccelj már, Lautaro fizetésének a közelében sem kaphat.
Dimarco és Dumfries fizetése 4-5 milla tartományban mozog.
Sokat nem tevedett Hvmetal, valoban Martinez kornyeki fizetes amit ajanlottuk Cancelonak.

6 honapra a fizetesek:
- Martinez: 4,5m
- Calhanoglu: 3,25m
- Barella: 3,25m
- Thuram: 3m
- Bastoni: 2,75m
- Zielinski: 2,25m
- Dumfries: 2m
- Dimarco: 2m
- Cancelonak az ajanlat: 4m felevre
interfan

Romano szerint az Inter dontott, azonnal leakarja zarni Cancelot erkezeset.
Kovetkezo nehany oraban az Inter meg is akarja szerezni Cancelot.

Gazzetta kiemeli, Cancelo nem mint Dumfries helyettes erkezne, mindent problemat megoldana az Inter szamara a jobboldalon.
Kreativitas, technikai tudas, golpasszok, golok, minoseg, ez Cancelo, es ez az ami teljesen hianyzik az Inter jobboldalarol Dumfries serulese ota.
Cancelo nem csak a jobb, hanem a baloldalon is bevetheto, igy az Inter szamara meg tobb lehetoseget kinalna.
Az Internek most nagy lehetoseg a nyari hiba kijavitasa a jobboldalon, mivel Henrique leigazolasa eddig egyertelmuen kudarc.
Dumfries visszaterese pedig bizonytalan, es ha aprilisban vissza is ter, majdnem felev kihagyas utan ketseges milyen formaban teszi ezt meg.
Az Inter ezert le azonnal, es nem vesztegeti az idot egy olyan minosegu jatekos eseteben mint Cancelo.
Oaktree igent mondott a nagyon magas fizetesre is, mivel Cancelo egy Akanji szeru lehetoseg.
Cancelo pedig 2,5 eves szerzodessel is nagy erosites, mivel egyidos a Calhanoglu, Zielinski parossal, es sokkal fiatalabb a Mkhitaryan, Acerbi, Darmian sornal, sot meg 2,5 ev mulva is fiatalabb lesz mint ok most, valamint Akanjival is csak 1 ev van koztuk.
Chivu is nagy orommel varja Cancelo erkezeset a Gazzetta szerint.
interfan

Palacios nem hajlando lemondani a fizeteserol, es csakis vegkielegitessel irja ala a szerzodesbontast.
Nyaron senki nem akarta, hiaba ajanlottuk Gorog, Torok, Brazil, sot meg Olasz 2. osztalyu, Spanyol 2.osztalyu, es Francia 2.osztalyu csapatoknak is ingyen.
Korabbi csapata az Indavadia (ahonnan 6,5m-ert vettuk) venne vissza ingyen, az Inter meg is egyezett veluk, viszont Palacios Interes fizetesenek csak a toredeket tudnak neki adni, ez pedig Palaciosnak keves.
Az Inter szerzodesbontast ajanlott neki, es 1m eurot fizetnenek neki, viszont Palacios ragaszkodik a 2,1m eurohoz ami az osszfizetese 2029-ig.
Meg egy rossz hir vele kapcsolatban, egyes forrasok szerint muteni kell, mivel combizom serulese nem javul.
Ha mutenek a teljes szezont kikellene hagynia, igy meg kevesebb eselye lenne megszabadulni tole.

FcInter1908 sajat forrasai szerint az Inter 2 jatekost akar telen: Cancelo, Muharemovic.
Tavozok pedig DeVrij es Frattesi lehetnek, akik kertek eladasukat.
Frattesi kapcsan tovabbra is remenykedunk, hogy a Sassuolo-Juventus paros csokkenti 35m ertekeleset Muharemovic kapcsan, igy egy 25m koruli Frattesi + minimalis penzel letudnak igazolni.

Cancelo kapcsan ket ajanlatunk van:
- Kolcson + sima opcio, a fizetese 50%-at allva, ez 8m euro 1 evre, azaz felevre 4m euro lenne.
- Vagy vegleges megvasarlas jelkepes osszeggel, es 2,5 eves szerzodest, evenketi 5m euros fizetessel.

Az altalunk is csabitott, egy megfelelo uj minosegi kezdo KP-nak kinezett Spertsyan ugynoke elmondta, egy lepesre van attol, hogy nyaron egy top kluba szerzodjon.
Egyes Olasz forrasok szerint ez a klub az Inter, akiknek sikerult megallapodni a jatekossal, es a Krasnodarral is.
interfan

interfan írta: 2026.01.01. 08:00 Romano szerint az Inter dontott, azonnal leakarja zarni Cancelot erkezeset.
Kovetkezo nehany oraban az Inter meg is akarja szerezni Cancelot.

Gazzetta kiemeli, Cancelo nem mint Dumfries helyettes erkezne, mindent problemat megoldana az Inter szamara a jobboldalon.
Kreativitas, technikai tudas, golpasszok, golok, minoseg, ez Cancelo, es ez az ami teljesen hianyzik az Inter jobboldalarol Dumfries serulese ota.
Cancelo nem csak a jobb, hanem a baloldalon is bevetheto, igy az Inter szamara meg tobb lehetoseget kinalna.
Az Internek most nagy lehetoseg a nyari hiba kijavitasa a jobboldalon, mivel Henrique leigazolasa eddig egyertelmuen kudarc.
Dumfries visszaterese pedig bizonytalan, es ha aprilisban vissza is ter, majdnem felev kihagyas utan ketseges milyen formaban teszi ezt meg.
Az Inter ezert le azonnal, es nem vesztegeti az idot egy olyan minosegu jatekos eseteben mint Cancelo.
Oaktree igent mondott a nagyon magas fizetesre is, mivel Cancelo egy Akanji szeru lehetoseg.
Cancelo pedig 2,5 eves szerzodessel is nagy erosites, mivel egyidos a Calhanoglu, Zielinski parossal, es sokkal fiatalabb a Mkhitaryan, Acerbi, Darmian sornal, sot meg 2,5 ev mulva is fiatalabb lesz mint ok most, valamint Akanjival is csak 1 ev van koztuk.
Chivu is nagy orommel varja Cancelo erkezeset a Gazzetta szerint.
Gazzetta szerint nem orakon belul, ahogy Romano irta, hanem napokon belul zarulhat Cancelo leigazolasa.
A cel a Gazzetta szerint, hogy a Napoli elleni januar 11-en mar debutaljon az Interben.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Mondjuk már az vicc, hogy egy Cancelonak azért "kell" 8 millió eurót fizetni egy évre, mert keleten most vannak olyan idióták, hogy a "pénz nem számít" alapon mindenkit megpróbálnak csilliókért odavinni, aki már 2 egyeneset labdába rúgott, hogy népszerűsítsék a szaúdi bajnokságot (közben meg aki 2-3 éve ott van, már mind jönne vissza Európába).
Nagyon meglepődnék, ha ilyen h*lyék lennénk Oaktreeval és Marottával a vezetői pozíciókban.
Kb. az évi 4-5 millió a reális egy mindenhol megbukott Canceloért.

Egyébként BÚÉK!🖤💙 :)
interfan

Baggio85 írta: 2026.01.01. 17:28 Mondjuk már az vicc, hogy egy Cancelonak azért "kell" 8 millió eurót fizetni egy évre, mert keleten most vannak olyan idióták, hogy a "pénz nem számít" alapon mindenkit megpróbálnak csilliókért odavinni, aki már 2 egyeneset labdába rúgott, hogy népszerűsítsék a szaúdi bajnokságot (közben meg aki 2-3 éve ott van, már mind jönne vissza Európába).
Nagyon meglepődnék, ha ilyen h*lyék lennénk Oaktreeval és Marottával a vezetői pozíciókban.

Azert Cancelo mindig is sokat keresett.

Al Hilal: 16m
Bayern: 16m
City: 14m
Barcelona: 13m

Nyilvan a Citybe 4m-val kezdett, a Juventusba 6m eurot keresett, nalunk meg szinten 4m eurot.

Igazabol azt csinaljuk amit irsz.
Vagy megadjuk a fizetesenek felet, de csak felevre.
Vagy 5m eves fizetes, es 2,5 eves szerzodes.
DM22

Hozzászólás Szerző: DM22 »

Baggio85 írta: 2026.01.01. 17:28 Mondjuk már az vicc, hogy egy Cancelonak azért "kell" 8 millió eurót fizetni egy évre, mert keleten most vannak olyan idióták, hogy a "pénz nem számít" alapon mindenkit megpróbálnak csilliókért odavinni, aki már 2 egyeneset labdába rúgott, hogy népszerűsítsék a szaúdi bajnokságot (közben meg aki 2-3 éve ott van, már mind jönne vissza Európába).

Mindenhol megbukott? Ez nem erős kijelentés kicsit?
interfan

Romano megerositi, az Inter megtette az ajanlatat Cancelonak, most mar csak a jatekos terfelen a labda.
Az Inter minel elobb varja a valaszt, es leakarja zarni Cancelo erkezeset Romano szerint.

Romano szerint Inzaghi szeretne Acerbit leigazolni, igy az Al Hilal-Inter targyalason nem csak Cancelo, hanem Acerbi is felmerulhet.
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Szerintem... Acerbi (érdemei elismerése mellett) mehet(ne), de gondolom még az araboknak sem fog kelleni ennyire idősen. Cancelo jöhetne fél évre, de ha ennyit fog keresni, akkor tippre tovább fogja rombolni az egyébként sem erős alapokon nyugvó csapatmorált.

FORZA INTER!!!
INTER-1908

Hozzászólás Szerző: INTER-1908 »

Jó jo cancello de azért a védekezése kb 0
Nem tudom... en nem hoznám, szerintem LH kapja meg az esélyt 4 meccs semmi... Carlos Augosto, Dunfriesnek is kellet kb 1 ev ahhoz hogy igazán beilleszkedjen...
Válasz küldése