Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Baggio85

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

DM22 írta: 2026.01.01. 18:18
Baggio85 írta: 2026.01.01. 17:28 Mondjuk már az vicc, hogy egy Cancelonak azért "kell" 8 millió eurót fizetni egy évre, mert keleten most vannak olyan idióták, hogy a "pénz nem számít" alapon mindenkit megpróbálnak csilliókért odavinni, aki már 2 egyeneset labdába rúgott, hogy népszerűsítsék a szaúdi bajnokságot (közben meg aki 2-3 éve ott van, már mind jönne vissza Európába).
Nagyon meglepődnék, ha ilyen h*lyék lennénk Oaktreeval és Marottával a vezetői pozíciókban.
Kb. az évi 4-5 millió a reális egy mindenhol megbukott Canceloért.

Egyébként BÚÉK!🖤💙 :)
Mindenhol megbukott? Ez nem erős kijelentés kicsit?
Szerintem annyi csapata volt már, hogy ha valahol meg lettek volna elégedve vele, akkor most ott játszana éppen még...
Egyébként ebbe az olasz bajnokságba, a mi helyzetünkben fél évre valami reális fizetésért elférne, ha el tudjuk fogadni, amit más is írt már, hogy védekezni nem tud, de 2.5 éves szerződés 6-8 milliós fizetéssel szerintem nevetséges.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Baggio85 írta: 2026.01.01. 20:13 ha el tudjuk fogadni, amit más is írt már, hogy védekezni nem tud
De miert is nem tud vedekezni?

- Nalunk levo szezonjaban a vedekezo statok kozott a jobbak kozott volt.

- 2018/19, Juventusba a legjobbak kozott vedekezo mutato teren.

- 2019/20 City, konkretan a legjobb vedekezo mutato a teljes Cityben.

- 2020/21 szinten konkretan a legjobb vedekezo
mutatot a teljes Cityben.

- 2021/22 ujra a legjobb vedekezo mutato a teljes Cityben.

- 2022/23 Cityben 2. legjobb vedekezo statok, Bayernben szinten elmezony vedekezes teren.

- 2023/24 Barcelona 3. legjobb vedekezo mutato.

Erre azert nehez azt mondani, hogy "vedekezni nem tud".
DM22

Hozzászólás Szerző: DM22 »

Baggio85 írta: 2026.01.01. 20:13
Baggio85 írta: 2026.01.01. 17:28 Mondjuk már az vicc, hogy egy Cancelonak azért "kell" 8 millió eurót fizetni egy évre, mert keleten most vannak olyan idióták, hogy a "pénz nem számít" alapon mindenkit megpróbálnak csilliókért odavinni, aki már 2 egyeneset labdába rúgott, hogy népszerűsítsék a szaúdi bajnokságot (közben meg aki 2-3 éve ott van, már mind jönne vissza Európába).
Nagyon meglepődnék, ha ilyen h*lyék lennénk Oaktreeval és Marottával a vezetői pozíciókban.
Kb. az évi 4-5 millió a reális egy mindenhol megbukott Canceloért.

Egyébként BÚÉK!🖤💙 :)
Szerintem annyi csapata volt már, hogy ha valahol meg lettek volna elégedve vele, akkor most ott játszana éppen még...
Egyébként ebbe az olasz bajnokságba, a mi helyzetünkben fél évre valami reális fizetésért elférne, ha el tudjuk fogadni, amit más is írt már, hogy védekezni nem tud, de 2.5 éves szerződés 6-8 milliós fizetéssel szerintem nevetséges.
Szerintem itt arról van szó Baggio kolléga, hogy ránéztél a Transfermarktra, majd levontad belőle a felszínes következtetést, amit kellő határozottsággal tártál a publikum elé. Holott:

- Cancelo kimagasló teljesítményt nyújtott nálunk, de nem volt pénzünk leigazolni.
- Jött a Juve, lecsapott rá, majd a raboknál szintén kimagasló teljesítményt nyújtott.
- A City is meglátta a potenciált Canceloban, ezért tettek egy visszautasíthatatlan ajánlatot neki és a raboknak, amit mindkét fél elfogadott.
- A Cityben aztán Guardiola is elégedett volt vele, azonban két probléma is akadt a játékos szempontjából. Egyrészt 3-5-2-ben tudott igazán kibontakozni, ami a manchasterieknél nem volt adott. Másrészt Kyle Walker angol, nyilván őt tették a kezdőbe, és az sem mellékes, hogy a "csapatkapitányok" között volt.
- A Barcelona ezután bejelentkezett kölcsön + sima opcióval, a spanyolok is elégedettek voltak a teljesítményével, de náluk is beütött az anyagi csőd, ezért nem tudták leigazolni véglegesen.
- Visszatért a Citybe, jött a Bayern, náluk Davies sérülése miatt volt létfontosságú Cancelo leigazolása. Tuchel nyilatkozta, hogy végül azért nem igazolták le a portugált, mert Davies visszatért, valamint Guerreiro szabadon igazolható volt, az az anyagi okai is voltak a dolognak amellett, hogy Cancelo ekkor már 29 éves lett, ami a németek fiatalítási projektjébe nem passzolt.

Az nekem sem szimpi, hogy elment olajföldre rommá keresni magát, de javaslom az informálódást a sarkos véleménynyilvánítás előtt.

Egy szó mint száz, Cancelo úgy kell nekünk most, mint egy falat kenyér. Feltétel: Álljon be a sorba, felejtse el a sztárallűröket, és tegyen meg mindent a csapatunk sikeréért.
Baggio85

DM22 írta: 2026.01.01. 21:56

Szerintem itt arról van szó Baggio kolléga, hogy ránéztél a Transfermarktra, majd levontad belőle a felszínes következtetést, amit kellő határozottsággal tártál a publikum elé. Holott:
Nem tudom, mennyire voltam határozott, csak egy vélemény volt. :)
Szerencsére egy Cancelo kaliberű játékost ismerek annyira, hogy ne transfermakt-on kelljen utána néznem és igazság szerint jobban is hiszek a saját szememnek, mint pl. az interfan által sorolt statisztikáknak (mármint nem interfan statisztikáival van baj, azok biztosan úgy vannak :) ). Persze simán lehet, hogy nem értek annyira hozzá és rosszul látom, de az általad soroltból (is) az derült ki, hogy mindegyik előző klubnál valamiért pont ő nem illet a taktikába/nem volt rá pénz/nem őt választották stb.
Ettől függetlenül én leszek a legboldogabb, ha jön és tévedtem vele kapcsolatban és beválik, bár nekem elsősorban nem is a futball-kvalitásaival van gondom!
Ahogy írtam, nem mondom, hogy hozzánk jelenleg ne férne be, de én annyi fizetést biztos nem adnék neki, mint amiről írtak.
DM22

Hozzászólás Szerző: DM22 »

Baggio85 írta: 2026.01.01. 23:54

Nem tudom, mennyire voltam határozott, csak egy vélemény volt. :)
Szerencsére egy Cancelo kaliberű játékost ismerek annyira, hogy ne transfermakt-on kelljen utána néznem és igazság szerint jobban is hiszek a saját szememnek, mint pl. az interfan által sorolt statisztikáknak (mármint nem interfan statisztikáival van baj, azok biztosan úgy vannak :) ). Persze simán lehet, hogy nem értek annyira hozzá és rosszul látom, de az általad soroltból (is) az derült ki, hogy mindegyik előző klubnál valamiért pont ő nem illet a taktikába/nem volt rá pénz/nem őt választották stb.
Ettől függetlenül én leszek a legboldogabb, ha jön és tévedtem vele kapcsolatban és beválik! :)
Ahogy írtam, nem mondom, hogy hozzánk jelenleg ne férne be, de én annyi fizetést biztos nem adnék neki, mint amiről írtak.
Akkor tévedtem, de abszolút jogosan merül fel a gondolatod, ha a gyakori klubváltásokat vesszük figyelembe. Én a Transfermarkton néztem rá, meglepődtem, hogy ilyen rövid idő alatt ennyi klubnál megfordult, gondoltam talán te is így tettél.

Viszont arra tisztán emlékszem, hogy mi akartuk őt, de nem volt pénz, a Juve meg Marottázot egyet, mert bár tényleg ász volt náluk a portugál, valami 60 felett vitte el a City. És nagyjából ekkortól datálható ez a kölcsönből-kölcsönbe saga.

Kb. 20 percig keresgéltem mik voltak az okok, amiért nem maradt huzamosabb ideig sehol, noha tényleg jól nyomta, a válogatottban pedig a mai napig alapember.

Itt nagyjából arról van szó, hogy a City komoly buktával tudott volna csak kiszállni az üzletből, mert aki fizetett volna érte, az a csapat Cancelonak nem volt szimpi. Ha jól értelmezem, így maradt az angoloknak az FFP miatt (nem mintha rájuk ez nagyon vonatkozna) az, hogy folyton kölcsönadják, így a vaskos fizetésétől megszabadulnak. Tényleg jól nyomta a Barcában, és a Bayernben sem vallott szégyent, de utóbbi csapat volt az egyetlen, amelyik nem akarta leigazolni, csak tűzoltás gyanánt egy kis időre. Az arabok így is fizettek érte végül 25-öt, de hát aki olajosokhoz megy, arról megfeledkezik a futballvilág, és az értéke is meglehetősen csökken.

A statokban én sem nagyon hiszek, elvégre rengeteg befolyásoló tényező van, amit utólag nem tükröznek a számok. Persze irányadónak jó, de részemről csupán ennyi.

A véleményünk a végeredményt illetően megegyezik, csak próbállak meggyőzni mint szurkolótárs, hogy ne legyél “annyira” elutasító a sráccal az alapján, hogy vándormadár, mert részben a körülmények áldozata is. Az mondjuk kifejezetten jó ómen, hogy minden bajnokságban megállta a helyét, no meg az sem mellékes, hogy az olasz, a spanyol, az angol, és a német bajnokcsapat tagja volt, és nem egy lejtmenetet láttunk a karrierjére pillantva.

De mivel még itt sincs, ezért az okfejtés egyelőre lényegtelen, mindenesetre ezerszer inkább ő, mint Bellanova.
interfan

DM22 írta: 2026.01.01. 21:56 Szerintem itt arról van szó Baggio kolléga, hogy ránéztél a Transfermarktra, majd levontad belőle a felszínes következtetést, amit kellő határozottsággal tártál a publikum elé. Holott:

- Cancelo kimagasló teljesítményt nyújtott nálunk, de nem volt pénzünk leigazolni.
- Jött a Juve, lecsapott rá, majd a raboknál szintén kimagasló teljesítményt nyújtott.
- A City is meglátta a potenciált Canceloban, ezért tettek egy visszautasíthatatlan ajánlatot neki és a raboknak, amit mindkét fél elfogadott.
- A Cityben aztán Guardiola is elégedett volt vele, azonban két probléma is akadt a játékos szempontjából. Egyrészt 3-5-2-ben tudott igazán kibontakozni, ami a manchasterieknél nem volt adott. Másrészt Kyle Walker angol, nyilván őt tették a kezdőbe, és az sem mellékes, hogy a "csapatkapitányok" között volt.
- A Barcelona ezután bejelentkezett kölcsön + sima opcióval, a spanyolok is elégedettek voltak a teljesítményével, de náluk is beütött az anyagi csőd, ezért nem tudták leigazolni véglegesen.
- Visszatért a Citybe, jött a Bayern, náluk Davies sérülése miatt volt létfontosságú Cancelo leigazolása. Tuchel nyilatkozta, hogy végül azért nem igazolták le a portugált, mert Davies visszatért, valamint Guerreiro szabadon igazolható volt, az az anyagi okai is voltak a dolognak amellett, hogy Cancelo ekkor már 29 éves lett, ami a németek fiatalítási projektjébe nem passzolt.

Az nekem sem szimpi, hogy elment olajföldre rommá keresni magát, de javaslom az informálódást a sarkos véleménynyilvánítás előtt.

Egy szó mint száz, Cancelo úgy kell nekünk most, mint egy falat kenyér. Feltétel: Álljon be a sorba, felejtse el a sztárallűröket, és tegyen meg mindent a csapatunk sikeréért.
Na igen, ez meg a masik.

- Inter:
Ismerjuk, lattuk, eleg csak annyit mondani, mennyire banta kb mindenki, hogy nem volt 40m euronk veglegesiteni.
Mert hat mint mindig, penzugyi nehezsegekkel kuzdotottunk, es az edzo kereseit teljesitettuk.

- Juventus:
Megvettek 40m euroert, es a Juventus 2.legjobbja volt, csak egy bizonyos CR elozte meg.
Nem csak a Juventus, hanem a teljes Serie A legjobb vedo mutatoit hozta, egyik legjobb vedekezes, emelle 1 gol es 9 golpassz.

- City:
Megvettek 60m-ert.
Elso, masodik, es harmadik szezonjaban is a City top 8 legjobbja, sot top 3 is volt, emelle 3/3X a teljes Cityt nezve a legjobb vedekezo mutatok.
Mindemelle 16 golpassz 5 gol.
Majd ahog DM22 irta, kezdett kiszorulni, es nem is feltetlenul csak Walker miatt, hanem egy bizonyos 18 eves, sajat neveles, Rico Lewis miatt, aki Walkert is kiszoritotta.
4.szezonja januarig mar nem sikerult a legjobban, es kolcson is adtak 70m euros opcioval a Bayernbe.

- Bayern:
Termeszetesen alapember lett, osszesegeben a top 5 Bayern jatekos statok szerint, vedekezese is kivalo, es meg felev alatt 1 gol 6 golpassz.
Csak hat ahogy DM22 is irta, a Bayern sem tudta 70m-ert megvenni.
Egyertelmu oka volt, kellett a penz masra, egy bizonyos Harry Kane 100m + bonuszok.

- Barcelona:
Szinten a Barcelona top 5 legjobbja, alapember, 3. legjobb vedekezo statok, 4 gol 5 golpassz.
Csak hat a Barcelona azota kuzd penzugyi nehezsegekkel amiota Messi evi 150m euros fizetese enyhen megcsapolta a szamlakat.
40m-ert megvehettek volna Cancelot, dehat erteheto okokbol, a spanyol, EB gyoztes, akkor 25 eves Dani Olmot vettek meg 50m-ert, akinel a nevezesevel meg utana is kuzdottek, es Olmo nem is jatszott az elso ket forduloban, mert nem tudtak nevezni.

Vegul a City 2024 nyaran 25m fix + 10m bonuszert eladta az Al Hilalba.

Nyilvan a "szemunknek" hiszunk, de nezhetjuk az barmelyik szemunkkel, Cancelo egesz palyafutasa soran tudott eveken at kiemelkedo teljesitmenyt nyujtani egy Inter, Juventus, City, Bayern, Barcelona sorban.
Olasz, Nemet, Spanyol, Angol bajnoksag.
Mind vedekezesben, mind tamadasban kivalo teljesitmenyeket tett le az asztalra.

Egy gond volt/van vele, a fegyelmi problemai.
Mert valoban volt balheja Spalletti, Guardiola, Nagelsmann, Inzaghi sorral, ez meg valahol nem lehet veletlen.
De azert ezek a balhek nem folyamatosak voltak, hanem elofordultak.

DM22-tol kolcsonvett idezettel zarva:
"Álljon be a sorba, felejtse el a sztárallűröket, és tegyen meg mindent a csapatunk sikeréért."

Persze 31 eves, 32 lesz, nem fiatal mar, dehat Akanji sokkal fiatalabb? (1 evvel).
Akit meg meg is kell venni 15m-ert, szinten nem keveset keres, es alairni vele vagy 3 evre.
Dumfries is "csak" 2 evvel fiatalabb, es o is 30 lesz iden.
Nem sorolva a Calhanoglu, Zielinski parost akik idosebbek is, szinten nagyon magas fizetessel, es hat a bizonyos Sommer, Acerbi, Mkhitaryan, Darmian sort akik ha sokat nem is keresnek, de a 40-hez vannak kozelebb mar.
Hozuk el felevre, meglatjuk mit nyujt, es ha jo maradjon.
Baggio85

DM22 írta: 2026.01.02. 00:28
Baggio85 írta: 2026.01.01. 23:54

Ettől függetlenül én leszek a legboldogabb, ha jön és tévedtem vele kapcsolatban és beválik! :)

A véleményünk a végeredményt illetően megegyezik, csak próbállak meggyőzni mint szurkolótárs, hogy ne legyél “annyira” elutasító a sráccal az alapján, hogy vándormadár, mert részben a körülmények áldozata is. Az mondjuk kifejezetten jó ómen, hogy minden bajnokságban megállta a helyét, no meg az sem mellékes, hogy az olasz, a spanyol, az angol, és a német bajnokcsapat tagja volt, és nem egy lejtmenetet láttunk a karrierjére pillantva.

De mivel még itt sincs, ezért az okfejtés egyelőre lényegtelen, mindenesetre ezerszer inkább ő, mint Bellanova.
Igazából nekem nem is a technikai képességével vagy a tapasztalatával van gondom elsősorban, sokkal inkább ezzel, amit interfan is írt:

from the financial issue surrounding his salary (as mentioned, this won't be the easiest of negotiations) to the temperament of a player with a difficult character. Spalletti, Guardiola, Allegri, and now Inzaghi know something about this. The rift with the former Inter manager became apparent in the first match of the Saudi championship following an unwelcome substitution just minutes from the end, culminating in kicks and punches to the bench.
“ -GdS

Én őt kevesbé tartom csapatjátékosnak és szerintem ez a fő oka, hogy ő sehol nem tudott hosszabb távon megragadni, amellett, hogy továbbra is tartom, hogy azon a poszton nálunk védekezésben több kellene, még úgyis, hogy az is igaz, hogy sem Dimarconak, sem Dumfriesnek szintén nem a védekezése az erőssége.
De pl. a jelenlegi 3 millió félévre, amiről a friss hírek szólnak, már sokkal barátibb, vállalhatóbb! :)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Baggio85 2026.01.02. 09:06-kor.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Szerintem itt a bibi a viselkedésével van,vagy volt a klubjaiban.A Citynél emlékeim szerint nem a kvalitásaival volt baj,hanem állandó szerepet akart,és emiatt Guardiolával voltak nézet különbségek.A Barca,Bayern sztorit nem ismerem,de ott se stimmelhetett valami.Tehát nem szakmai okai vannak a klubváltásainak.Mondjuk itt fél évre tuti kezdő lenne,azzal nincs baj,csak a fizuja okozhat zavart a fejekben,és az egységben,ami most példás a csapaton belül.
interfan

Gazzetta szerint kesz a megallapodas Cancelo feleves fizetese ugyeben.
(7,5m euro felevre Cancelo fizetese)
Az Al Hilal fizetne 4,5m eurot, az Inter pedig 3m eurot, a ket klub mindenben megegyezett.
Most minden Cancelo dontesen mulik, amennyiben igent mond, az Inter mar a hetvegen, vagy jovohet elejen orvosira varja Milanoba.
Ez a 3m euro feleves fizetes egyebkent annyi amennyit Calhanoglu es Barella is kap.
Az Inter opcioval vegleg megtartana Cancelot, es itt fizetcsokkentest kellene Cancelonak elfogadnia a vegleges maradashoz.

Milanoi Corsera szerint Ausilio nem tamogatja Cancelot, es kiall a nyari 25 millios igazolasa, Henrique mellett.
Viszont a Corsera szerint mind Chivu, mind Marotta szeretne Cancelot, es a leheto leghamarabb leakarja zarni az erkezeset.
Chivu mar a Napoli elleni meccsen szeretne ha szamithatna ra.
Kesz a megallapodas az Al Hilalal, most mar csak Cancelo igenje hianyzik.
lucky0

Hozzászólás Szerző: lucky0 »

interfan írta: 2026.01.02. 09:34 Gazzetta szerint kesz a megallapodas Cancelo feleves fizetese ugyeben.
Az Al Hilal fizetne 4,5m eurot, az Inter pedig 3m eurot, a ket klub mindenben megegyezett.
Most minden Cancelo dontesen mulik, amennyiben igent mond, az Inter mar a hetvegen, vagy jovohet elejen orvosira varja Milanoba.
Ez a 3m euro feleves fizetes egyebkent annyi amennyit Calhanoglu es Barella is kap.
Az Inter opcioval vegleg megtartana Cancelot, es itt fizetcsokkentest kellene Cancelonak elfogadnia a vegleges maradashoz.

Milanoi Corsera szerint Ausilio nem tamogatja Cancelot, es kiall a nyari 25 millios igazolasa, Henrique mellett.
Viszont a Corsera szerint mind Chivu, mind Marotta szeretne Cancelot, es a leheto leghamarabb leakarja zarni az erkezeset.
Ámen! Remélem hozzuk. Azért ő minőségi RWB. Top 3 a posztján.
möszi

Hozzászólás Szerző: möszi »

lucky0 írta: 2026.01.02. 09:49 [quote=interfan post_id=184152 time=<a href="tel:1767342893">1767342893</a> user_id=327]
Gazzetta szerint kesz a megallapodas Cancelo feleves fizetese ugyeben.

Ámen! Remélem hozzuk. Azért ő minőségi RWB. Top 3 a posztján.
[/quote]
Egyetértek. Egy ilyen konstrukcióval semmi veszíteni valónk nincsen.
tabi.csaba

Hozzászólás Szerző: tabi.csaba »

Muharemovic nagy fogás lenne!
Jobban várom mint Cancelót!
Pedig a jobb oldalra nagyon kell valaki
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

Azért ha ez összejönne, az óriásit szólna…épp hatalmas gond van a jobb oldalon, és most a világ egyik legjobbja érkezhetne pont arra a posztra 🙂
interfan

Torok forrasok szerint Calhanoglu ujra megprobalja meggyozni az Inter vezetest, engedjek el a Galataba.
A Galatasaray 12m euros ajanlatot tett az Internek, az Inter egyelore nem valaszolt.
Chivu mindenkeppen megakarja tartani, mivel ahogy elmondta, a legfontosabb jatekos szamara a kozeppalyan.
Szeretne ha Calhanoglu hosszabbitana, de Calhanoglu nem hajlik erre, es a 10m euros Galata fizetesi ajanlatot fogadta el.
Az Internek csak akkor van eselye megtartani, ha hosszabbit Calhanogluval, es emeli az amugy is 2. legmagabb fizeteset (6,5m euro) a teljes keretet nezve.

Szinten Torok forrasok szerint a Fenerbache ingyen kolcson + 25m euros sima opcios ajanlatot tett Frattesi kapcsan.
Frattesi szivesen valtana, mert nagyon keves lehetoseget kap, viszont az Inter kotelezo opciot szeretne.

Milanoi Corsera szerint az Inter tovabbra is Muharemovicot szeretne, es erre csak akkor van esely, ha Frattesi eladasa sikerul legalabb 30m-ert, es a Sassuolo csokkenti 35-40m euros kereset Muharemovic kapcsan.

Szinten a Corsera szerint DeVrij mindenkeppen tavozni akar azonnal a nagyon keves lehetoset miatt.
Ugynoke elmondta, keresik a megfelelo lehetoseget.
Mivel idos, es a szerzodese is lejar a nyaron, az Inter januarban penzt nem igazan varhat erte.
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

interfan írta: 2026.01.02. 11:01 Torok forrasok szerint Calhanoglu ujra megprobalja meggyozni az Inter vezetest, engedjek el a Galataba.
A Galatasaray 12m euros ajanlatot tett az Internek, az Inter egyelore nem valaszolt.
Chivu mindenkeppen megakarja tartani, mivel ahogy elmondta, a legfontosabb jatekos szamara a kozeppalyan.
Szeretne ha Calhanoglu hosszabbitana, de Calhanoglu nem hajlik erre, es a 10m euros Galata fizetesi ajanlatot fogadta el.
Az Internek csak akkor van eselye megtartani, ha hosszabbit Calhanogluval, es emeli az amugy is 2. legmagabb fizeteset (6,5m euro) a teljes keretet nezve.

Szinten Torok forrasok szerint a Fenerbache ingyen kolcson + 25m euros sima opcios ajanlatot tett Frattesi kapcsan.
Frattesi szivesen valtana, mert nagyon keves lehetoseget kap, viszont az Inter kotelezo opciot szeretne.
Nem hittem volna, hogy ekkora mozgás lehet itt a télen. Calha, Frattesi kettősből kb 40 bejöhet, ebből Muha meg is lenne a védelembe. Cancelo esetleges leigazolása továbbra is meglepne, de középre még mindig kellene valaki. A legjobban Stankovicnak örülnék egyébként, de szerintem ő csak nyártól lesz téma. Amennyiben most valóban eladjuk a törököt és Frattesit, kevesen leszünk a kp-ra és nem csak darabszámra, de minőségre is.
Barella-Zielinski-Miki / Diouf-Sucic-?
interfan

CsaSzi9294 írta: 2026.01.02. 11:12
interfan írta: 2026.01.02. 11:01 Torok forrasok szerint Calhanoglu ujra megprobalja meggyozni az Inter vezetest, engedjek el a Galataba.

Nem hittem volna, hogy ekkora mozgás lehet itt a télen. Calha, Frattesi kettősből kb 40 bejöhet, ebből Muha meg is lenne a védelembe. Cancelo esetleges leigazolása továbbra is meglepne, de középre még mindig kellene valaki. A legjobban Stankovicnak örülnék egyébként, de szerintem ő csak nyártól lesz téma. Amennyiben most valóban eladjuk a törököt és Frattesit, kevesen leszünk a kp-ra és nem csak darabszámra, de minőségre is.
Kizart dolognak tartom, hogy Chivu elengedi Calhanoglut.
A 2. legtobbet jatszo KP-ja.
Nem veletlenul mondta, legfontosabb alapko o neki a KP-n.
Es hat nem veletlenul akar vele hosszabbitast.

Frattesi kapcsan se tudom, hogy fizet e barki 25-30m-t...

Cancelo most az erdekes, ott van valoban esely az erkezesre, most foleg hogy mindenben megallapodott az Al Hilal es az Inter.
CsaSzi9294

interfan írta: 2026.01.02. 11:20
interfan írta: 2026.01.02. 11:01 Frattesi szivesen valtana, mert nagyon keves lehetoseget kap, viszont az Inter kotelezo opciot szeretne.

Cancelo most az erdekes, ott van valoban esely az erkezesre, most foleg hogy mindenben megallapodott az Al Hilal es az Inter.
Persze, én sem sok esélyt látok, hogy elmegy a török. Viszont ha ennyire akarjuk ezt a bosnyák gyereket és DeVrij is menne, egyikőjük (Frattesi nagyobb eséllyel) tuti megy valahogy. De ha a lőtér kutyának sem kell csak kölcsönbe, úgy nehéz lesz eladni az olaszt. Itt jöhet képbe, hogy Calha kikönyörgi a távozást. Még egyszer mondom, nem hiszem, hogy most menni fog, egyszerű elmélet ez a részemről.

Akárhogy is, de nyáron Calhat már biztos eladjuk, de akkor ugye B.Silva, Spertsyan, Stankovic sor érkezhet majd középre.
interfan

CsaSzi9294 írta: 2026.01.02. 11:28

Persze, én sem sok esélyt látok, hogy elmegy a török. Viszont ha ennyire akarjuk ezt a bosnyák gyereket és DeVrij is menne, egyikőjük (Frattesi nagyobb eséllyel) tuti megy valahogy. De ha a lőtér kutyának sem kell csak kölcsönbe, úgy nehéz lesz eladni az olaszt. Itt jöhet képbe, hogy Calha kikönyörgi a távozást. Még egyszer mondom, nem hiszem, hogy most menni fog, egyszerű elmélet ez a részemről.

Akárhogy is, de nyáron Calhat már biztos eladjuk, de akkor ugye B.Silva, Spertsyan, Stankovic sor érkezhet majd középre.
Na igen, a nyar az valoban mas.

Ott kis tulzassal a teljes KP-t cserelni kell.

Viszont en nem vagyok abban biztos amit Te irtal, hogy "nyáron Calhat már biztos eladjuk".
Chivu latjuk mennyire ragaszkodik hozza, es meg uj szerzodest is szeretne neki.

Es hat igen, Bernardo Silvanak ment az ajanlat, Real-Barcelona-Juventus-Bayern-Inter-Milan verseny van erte.

Spertsyan allitolag kozel, dehat erte is 40m korul kernek.

A.Stankovic visszavasarlasa is 25m, ha egyaltalan megtesszuk.

Szoval hogy erre mibol lesz penz, hat az egy nagyon jo es egyben nehez kerdes.

KH posztot meg remelem jobban korbenezunk, es nem Ausilio fele Muharemovic baratunknal maradunk.
CsaSzi9294

interfan írta: 2026.01.02. 11:34

Viszont en nem vagyok abban biztos amit Te irtal, hogy "nyáron Calhat már biztos eladjuk".

Es hat igen, Bernardo Silvanak ment az ajanlat, Real-Barcelona-Juventus-Bayern-Inter-Milan verseny van erte.

KH posztot meg remelem jobban korbenezunk, es nem Ausilio fele Muharemovic baratunknal maradunk.
Ebben én is bízom, nem tartom akkora számnak, de más biztos jobban ért hozzá.

Az, hogy miből lesz kb 60-70m a kp-ra, arra nálam Thuram a válasz. Persze ott van még Henrique és vagy Diouf, de az már most biztos, hogy nem fognak tolongani értük, az általuk kiadott 50m-ból örüljünk ha 20 meglenne, de itt is a jó öreg kölcsönadás + “a fizuk felét fizetjük majd” sztori lehet a reális. És akkor még nem beszéltünk a csatársorról illetve a kapuskérdésről…
interfan

Inzaghi:
Cancelo?

3-4 napon belul mindenki tisztan fog latni az ugyben.
Szaudi media is bejelentette, mindenben megallapodott az Al Hilal es az Inter, mar csak Cancelonak kell igent mondania.
Inzaghi kitette Cancelot a keretbol, nem szamit ra, es biztosan tavoznia kell.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Bárki látta már legalább 2 meccsen ezt a Muharemovic gyereket?
Én még egy percet nem láttam tőle, de iszonyat irreálisnak érzem, hogy egy éppen feljutott Sassuolo felől fél év játék után repkednek a 35-40 milliók...
interfan

CsaSzi9294 írta: 2026.01.02. 11:40
interfan írta: 2026.01.02. 11:34

Ebben én is bízom, nem tartom akkora számnak, de más biztos jobban ért hozzá.

Az, hogy miből lesz kb 60-70m a kp-ra, arra nálam Thuram a válasz. Persze ott van még Henrique és vagy Diouf, de az már most biztos, hogy nem fognak tolongani értük, az általuk kiadott 50m-ból örüljünk ha 20 meglenne, de itt is a jó öreg kölcsönadás + “a fizuk felét fizetjük majd” sztori lehet a reális. És akkor még nem beszéltünk a csatársorról illetve a kapuskérdésről…
Biztos vagy benne, hogy mas jobban ert hozza? :D
(Ha mar ugye Muharemovic)
Latva az elmult eveket?
Es tudva, "a mercatoert az Ausilio-Baccin paros felel", ahogy ugye Marotta elmondta.

Hat igen, ezert a Diouf-Henrique parosert most is latjuk micsoda "erdeklodes" van, konkretan semmi.
Henriquet is ajanlottuk mar mindenkinek aki mozog, dehat az ingyen kolcson + sima opcional tovabb nem jutottunk.

Nem tudom Thuramot sem.
Eddig sem volt igazan komoly erdeklodes es ajanlat erte, es hat fiatalabb o sem lesz mar...
29 lesz a nyaron, nem tudom ki az aki 60-70m eurot fizetne erte 29 evesen, ha az ezelotti evekben sem tettek ezt meg.
Persze ilyen MU-Chelsea barmikor kepes barmilyen agyament cselekedetre, dehat ok sem igazan leptek eddig.
Es hat lassan 30 evesen a piackepessege nem eppen felfele megy.
Ha meg eladjuk 40-45m-ert, akkor ot is potolni kell.
Es hat latjuk Olaszorszagban is mivan, valaki rug 5 golt, es mar onnan indul hogy 25-30m...

Na es igen, ott van meg a kapus poszt, a KH, a KP nagyresze, a WB poszt is kerdes (persze ha meglesz Cancelo, lehet vele megoldjuk).
De Dumfries sorsa is kitudja mi lesz...

Egyszoval en nem nagyon latom ezt a nyarat.
Es ha ez igy marad, a regota esedes ugymond "forradalom", amit minden evben tologatunk, lehet most is elfog maradni.
lucky0

Hozzászólás Szerző: lucky0 »

PellerG írta: 2026.01.02. 11:56 Bárki látta már legalább 2 meccsen ezt a Muharemovic gyereket?
Én még egy percet nem láttam tőle, de iszonyat irreálisnak érzem, hogy egy éppen feljutott Sassuolo felől fél év játék után repkednek a 35-40 milliók...
Irreális! Akkor inkább már Scalvini ennyiért. Benne is van kockázat, de róla legalább lehet tudni hogy hatalmas potenciál van benne.
interfan

PellerG írta: 2026.01.02. 11:56 Bárki látta már legalább 2 meccsen ezt a Muharemovic gyereket?
Biztos az ongolja ellenunk meggyozte Pierot. :D

De engem mindig megnyugtat Marotta orok klasszikus mondata:
"Ausilio es Baccin felelnek a mercatoert, tudjak mit csinalnak".

:D
CsaSzi9294

interfan írta: 2026.01.02. 12:08
Biztos az ongolja ellenunk meggyozte Pierot. :D

De engem mindig megnyugtat Marotta orok klasszikus mondata:
"Ausilio es Baccin felelnek a mercatoert, tudjak mit csinalnak".

:D
Persze, tudják, hogy hogy kell igazolni, csak azt nem, hogy kit… :) :shifty:
interfan

Pedulla es a SportItalia is megerositi, mindenben megallapodott az Inter es az Al Hilal Cancelo ugyeben.
Cancelo 7,5m euros feleves fizetesebol 4,5m eurot az Al Hilal, 3m eurot az Inter fizetne.
Cancelo dontesen mulik lesz e uzlet.
CsaSzi9294

interfan írta: 2026.01.02. 14:04 Pedulla es a SportItalia is megerositi, mindenben megallapodott az Inter es az Al Hilal Cancelo ugyeben.
Cancelo 7,5m euros feleves fizetesebol 4,5m eurot az Al Hilal, 3m eurot az Inter fizetne.
Valahol azt olvastam, hogy rábólintott az Interre. Talán facen, szóval semmi hiteles..
interfan

CsaSzi9294 írta: 2026.01.02. 14:18
interfan írta: 2026.01.02. 14:04 Pedulla es a SportItalia is megerositi, mindenben megallapodott az Inter es az Al Hilal Cancelo ugyeben.
Valahol azt olvastam, hogy rábólintott az Interre. Talán facen, szóval semmi hiteles..
Egyelore nem irjak sehol, hogy elfogadta volna az Inter ajanlatat, arrol ir Romano, Pedulla, Gazzetta, SportItalia, Sportmediaset is, hogy varunk Cancelo valaszara.

Pedulla kiemeli, az Internel semmi aggaly nincs Cancelo viselkedesevel kapcsolatban, es Chivu es Marotta is szeretne ot minel elobb.
interfan

Romano szerint nem igaz, hogy Ausilio ne akarna Cancelot.
Romano kiemeli, az Internel mindenkit meggyozott Cancelo, mindent megtesznek erte, es mindenki ot akarja.
Chivu is a leheto leghamarabb akarja Cancelot.
Romano kiemeli, ha Cancelo vegul nem lesz az Inter jatekosa, az Cancelo dontese miatt lesz semmi mas miatt.
Kozben Mendes felajanlotta Cancelot a Barcelonanak is, de Romano szerint a Barcelona visszautasito volt, mert KH-t akarnak igazolni, es nem szelsot.
Romano vegul kiemeli, az Inter megtett mindent, az Al Hilal is, most mar csak Cancelo akinek a dontesen mulik minden.

Moretto szerint a Cancelo uzleten kivul, es attol fuggetlenul targyal az Inter Acerbi es DeVrij ugyeben az Al Hilalal.
Inzaghi erdeklodik, es akar megprobalhatja az egyik jatekos leigazolasat.
DeVrij nyitott a valtasra, Acerbinel kerdojeles, es az Inter 1-2m eurot meg akar kaphatna is jo esetben.
interfan

Portugal forrasok is megerositik, megallapodott az Inter es az Al Hilal Cancelo ugyeben.
A fizetese kevesebb mint felet fizeti az Inter, a tobbi reszet az Al Hilal nyarig.
Kolcson 6 honapra kerulhet Cancelo az Interbe, es egy vasarlasi opcio kapcsan targyalnak meg a felek es annak osszegerol.
Cancelo igenje hianyzik az uzlet lezarasahoz, aki egyelore meg nem fogadta el az Inter ajanlatat.
koviroland92

Hozzászólás Szerző: koviroland92 »

Kíváncsi leszek mi lesz ebből az egészből. Nekem nagyjából az eddigiek alapján az jön le Cancelot akarja az Inter az Al Hilal-lal megegyezett Canecelo viszont egyelőre kivár mert gondolom felmérik az ügynökével a lehetőségeket/vonzóbb lehetőségek megvalósíthatáságáról is. Közben Matteo Moretto arról ír, hogy Inzaghi meg Acerbit vinné az Al Hilal-hoz a télen. De akkor meg de Vrij-jel mi lesz?

Acerbit vinnék, de Vrij menne helyettük jönne Cancelo a szélre ill. esetlegesen Muharemović
3 védő posztra Bastoni, Bisseck, Akanji és Muharemović kevesek lennének bár tudom C. Augusto Bastoni helyén is tud játszani ill. Dumfries is tudna a JHV poszton ha felépül.

Muharemović árát nézve meg akkor tudnánk leigazolni szerintem ha menne Calha és Frattesi is.
De akkor meg a KP lenne sovány Mikhi, Barella, Sucic, Diouf, Zielinski 5-sel.

Egyes játékosok mennének vagy a kevés játéklehetőség miatt azért, hogy ne maradjanak le a vb-ről vagy a pénz miatt viszont mi érdemben nem tudnánk pótolni és 1-2 poszt így hiányos maradhat ezért én nem tudom elképzelni, hogy a vezetőség ilyen játékoskeringőkbe belemenne.

Szerintem Cancelo jöhet ha nem kap egy ajánlatott egy jobb csapattól vagy nem kap magasabb fizut máshol viszont nem hinném, hogy egyszerre elengednénk de Vrijt és Acerbit is.

Ebből az egészből még az is kijöhet, hogy nem megy senki és nem jön senki. :D
interfan

Szaudi media szerint Inzaghi celpontja nem Acerbi, hanem DeVrij.
DeVrij nyitott a valtasra a keves lehetoseg miatt.

Spanyol media kozben bejelentette, hiaba ajanlotta Mendes Cancelot a Barcelonanak, a Barcelona elutasitotta, nincs szukseguk Cancelora.

Biasin szinten bejelentette, minden kesz, teljes a megallapodas Cancelo kapcsan az Al Hilal es az Inter kozott.
Az Inter most gyors valaszt var Cancelotol.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Kicsit megkésve de Boldog Új Évet mindenkinek! ;)
Én örülnék nagyon Cancelo-nak. Fél év kölcsönben semmi kockázat. Ha meg jól nyomja és a hozzáállásával sincs baj akkor nyáron valami elfogadható összegért meg kell venni. :) 31 éves ok de még simán lehet benne 2-3 jó év.
Legyünk őszinték még mindig jobb mint Henrique. ;)
Viszont ez a Acerbi és DE Vrij is menne dolgot nem értem....olyan jól állunk KH-k terén? Idén is lesz egy rakás meccs és tavasszal főleg tudni kellene rotálni a kezdőt mert különben megint mindenki rottyon lesz akkro amikor a leginkább bírni kellene. :?
interfan

Cupi írta: 2026.01.02. 18:58 Kicsit megkésve de Boldog Új Évet mindenkinek! ;)
Én örülnék nagyon Cancelo-nak. Fél év kölcsönben semmi kockázat. Ha meg jól nyomja és a hozzáállásával sincs baj akkor nyáron valami elfogadható összegért meg kell venni. :) 31 éves ok de még simán lehet benne 2-3 jó év.
Legyünk őszinték még mindig jobb mint Henrique. ;)
Viszont ez a Acerbi és DE Vrij is menne dolgot nem értem....olyan jól állunk KH-k terén? Idén is lesz egy rakás meccs és tavasszal főleg tudni kellene rotálni a kezdőt mert különben megint mindenki rottyon lesz akkro amikor a leginkább bírni kellene. :?
DeVrij akar menni, Acerbi nem.
Acerbit azert latjuk Chivu is jatszatja boven, ellenben DeVrij teljesen kikerult a kepbol Chivu erkezesevel, es alig kap lehetoset.

Csak volt egy hir, miszerint akar Acerbi is felmerulhet az Al Hilal kapcsan.
Azota ezt tisztazodott, es a tavozni akaro DeVrij az aki irant erdeklodik az Al Hilal es Inzaghi, nem pedig Acerbi.
interfan

FcInter1908 sajat forrasai, es Pasquale Guarro szerint Cancelo a Barcelona var, es ezert nem mondott egyelore igent az Internek.
Szivesebben igazolna a Barcelonaba mint az Interbe.
Barcelona nem szeretne ot, de Cancelo bizik benne, hogy a helyzet par het mulva megvaltozik.
Kiemeli, az Inter szeretne par napon belul lezarni Cancelo erkezeset, viszot Cancelo kivar, es nem siet sehova.
Chivu a legnagyobb csodaloja Cancelonak, es nagyon szeretne ha erkezne.
Baggio85

interfan írta: 2026.01.02. 19:23 FcInter1908 sajat forrasai, es Pasquale Guarro szerint Cancelo a Barcelona var, es ezert nem mondott egyelore igent az Internek.
:) Nyilván fenntartásokkal kell kezelni ezeket a híreket, de ha tényleg így lenne/lesz, akkor ne vicceljünk már, hogy "könyörgünk" neki.
interfan

Baggio85 írta: 2026.01.02. 19:28
interfan írta: 2026.01.02. 19:23 FcInter1908 sajat forrasai, es Pasquale Guarro szerint Cancelo a Barcelona var, es ezert nem mondott egyelore igent az Internek.
:) Nyilván fenntartásokkal kell kezelni ezeket a híreket, de ha tényleg így lenne/lesz, akkor ne vicceljünk már, hogy "könyörgünk" neki.
Nincs ebben semmi extra.

Calhanoglu is azert jott hozzank, mert tobb penzt ajanlottuk mint a Milan neki.

Thuram is vegig jarta az osszes "top" csapatot, hatha, csak vegul nem kellett egyikhez sem, ezert lett az Inter.

Dumfries es ugynoke evek ota haknizza vegig a teljes PL-t, hatha valaki elviszi, eddig keves sikerrel...
Dumfries meg ket havonta elmondja, az alma a PL.

Es meg sorolhatnank a peldakat...

Nincs uj a nap alatt, a mai futball mar csak ilyen.
Nem erdemes ezen meglepodni, es jelentoseget tulajdonitani ennek.
CsaSzi9294

Szivesebben igazolna a Barcelonaba mint az Interbe.
Barcelona nem szeretne ot, de Cancelo bizik benne, hogy a helyzet par het mulva megvaltozik.
Kiemeli, az Inter szeretne par napon belul lezarni Cancelo erkezeset, viszot Cancelo kivar, es nem siet sehova.
Chivu a legnagyobb csodaloja Cancelonak, es nagyon szeretne ha erkezne.
El fog ez tartani megint jó pár napig/hétig. :think:
A Barca nem akarja, ha el is viszik, mert kisírja, kb csak csere lesz, azzal meg a tornán nem megy sokra. Az Internél alap ember lenne, a fizuját így is úgy is megkapja. Vagy Inter vagy Juve lesz, jelen pillanatban ezt gondolom a hírek alapján. Persze ahogy korábban írtam, bármikor becsekkolhat ebbe a sztoriba egy angol csapat, aztán pillanatok alatt változhat a dolog. Én sem könyörögnék neki, sőt, hétfőig döntsön azt haladjunk…
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Stankovic tényleg olyan jó?
Videók alapján nekem nem idézi az apját .
interfan

Romano is megerositi a teljes megallapodast a klubok kozott, csakis Cancelo dontesen mulik minden.
Cancelonak dontenie kell, var tovabb hatha mas klub is bejelentkezik, vagy elfogadja az Intert.
Barcelona nem tett lepeseket hiaba bizott benne Cancelo, Romano is kiemeli, Cancelo Barcelonaba igazolna, de ha a Barcelona nem akarja akkor semmit nem er.

Romano szerint DeVrij es Acerbi is tema az Al Hilalnal, es az egyiket szeretne Inzaghi, a targyalasok folynak.
CsaSzi9294

interfan írta: 2026.01.02. 20:40
Romano szerint DeVrij es Acerbi is tema az Al Hilalnal, es az egyiket szeretne Inzaghi, a targyalasok folynak.
Vigye mind a 2-t. :thumbup:
interfan

CsaSzi9294 írta: 2026.01.02. 20:45
Acerbi Chivunal is alapember, meglepodnek ha elengedne.
DeVrij viszont teljesen kiszorult, es szinte semmit nem jatszik Chivunal, nem meglepo, hogy mindenkeppen menni akar.
CsaSzi9294

interfan írta: 2026.01.02. 20:46
Acerbi Chivunal is alapember..
Épp ezért bízom benne. :)
interfan

CsaSzi9294 írta: 2026.01.02. 20:51

Jo lenne, hatha Acerbi menni akarna.

Cancelo jojjon, Acerbi menjen, es kesz is vagyunk.
CsaSzi9294

interfan írta: 2026.01.02. 20:53
CsaSzi9294 írta: 2026.01.02. 20:51

Jo lenne, hatha Acerbi menni akarna.

Cancelo jojjon, Acerbi menjen, es kesz is vagyunk.
Most olyan nagy kérés ez? :)
CsaSzi9294

Kit is nézünk a Cagliariból? Palestra? Jól emlékszem?
interfan

Di Marzio es a Sky szerint az Inter vegleg igazolna le Cancelot, es egy csereuzlet lehet belole.
Cancelo = DeVrij vagy Acerbi.
Di Marzio kiemeli, Cancelo a Barcelonaba akar igazolni, de a Barcelona nem akarja ot.
Az Internek valahogy megkell gyozni Cancelot.
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

CsaSzi9294 írta: 2026.01.02. 20:55 Kit is nézünk a Cagliariból? Palestra? Jól emlékszem?
Igen, de sokan mások is, egekben már az ára.
interfan

Gazzetta is megerositi, Cancelo egy lepesre az Intertol.
Minden megegyezes kesz az Al Hilallal, egyedul Cancelo igenje hianyzik.
Cancelo eddig nem valaszolt az Inter ajanlatara, es kivarna, mivel csak az Inter tett eddig ajanlatot.
Chivu mar nagyon varja, es alapember poszztal csabitja.
Gazzetta kiemeli, Cancelo hiaba var a Barcelonara, onnan semmifele erdeklodes nincs erte.
Ellenben az Internel mindenki ot akarja, kezdoposztot kaphatna, es ezaltal a VB reszvetele nem kerulne veszelybe.
Az Inter kozben azt is megprobalta, hogy vegleg megszerezze Cancelot.
Cancelo = DeVrij uzlettel, viszont Inzaghi inkabb Acerbit akarja, az Inter viszont Acerbit jelenleg nem adja.
Igy az eredeti ajanlat szerint:
6 honapos kolcson (3m Inter + 4,5m Al Hilal fizet), majd az Inter sima opcioja lesz Cancelo megvetelere, itt az Inter tovabbi 2 eves szerzodest, es evenkenti 4,5m euros fizetest ajanlott Cancelonak.

Torok forrasok megerositik, a Fenerbache kiszallt Frattesi kapcsan, mivel az ingyen kolcson + 20m euros sima opciot visszautasitotta az Inter.
A Fenerbache nem tud es nem is akar kotelezo opciot beletenni, ezert visszaleptek az ugyben.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

Canceloval jelentosen megnone a scudetto eselyunk
+ BL-ben is lehet nevezni, nagyon kellene egy vilagklasszis jatekos
Válasz küldése