Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- lucky0
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Mi irányítunk. Jól játszunk de a támadó harmadban sok a hiba. Ha picit pontosabbak leszünk elöl nyerünk ma. Ha nem akkor valószínűleg meglesz az első döntetlenünk Chivuval.
- interfan
Igy van, ettol sokkal-sokkal erosebb Atalantakat vertunk siman az elmult evekben.
Kotelezo behuzni.
- CsaSzi9294
Nekem az elejétől fogva nagyon X gyanús ez a meccs. Remélem nem így lesz. Egy Pio gólt ma várok.
- CsaSzi9294
Gyerünk Pio! 
A gólpassz se rossz!
Bravó Lau!
A gólpassz se rossz!
Bravó Lau!
- lucky0
Ott is a gólpassz tőle. Bravoo Pio. Bravoo Lauti! 
- CsaSzi9294
- interfan
Kellene egy gol meg gyorsan, es lezarni ezt a meccset.
Akarmilyen homaly is az Atalanta, egy golt barmikor barki talalhat, igaz meg kaput eltalo lovesuk sem volt, dehat akkor is.
Cserelni is kellene par poszton.
Akarmilyen homaly is az Atalanta, egy golt barmikor barki talalhat, igaz meg kaput eltalo lovesuk sem volt, dehat akkor is.
Cserelni is kellene par poszton.
- CsaSzi9294
A Barella-Miki csere szerintem szükséges volt, Nico nagyon elfáradt. Csárlitól félek kicsit.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára CsaSzi9294 2025.12.28. 22:20-kor.
- Nerazzurri
Barella lassan kikerül a kezdőből, ha így folytatja
- lucky0
LH ma egész ügyesen nyomja. Szerintem.
- CsaSzi9294
- interfan
KP ma gyenge volt sajnos, vele egyutt Barella is.CsaSzi9294 írta: ↑2025.12.28. 22:19A Barella-Miki csere szerintem szükséges volt, Nico nagyon elfáradt. Csárlitól félek kicsit.
En biztosan nem Dimarcot hoztam volna le, megint a baloldalunkon ment szinte minden.
- lucky0
Bare, Dimarco és Basto is gyengébb ebben a szezonban. Jó lenne ha javulnának, mert ők a lelke a vezérei ennek a csapatnak.
- interfan
Csak fenyevekkel szerintem, dehat ez mellekes.
- CsaSzi9294
Igen, ezért mondom, hogy félek egy kicsit Augustotól.interfan írta: ↑2025.12.28. 22:23KP ma gyenge volt sajnos, vele egyutt Barella is.CsaSzi9294 írta: ↑2025.12.28. 22:19A Barella-Miki csere szerintem szükséges volt, Nico nagyon elfáradt. Csárlitól félek kicsit.
En biztosan nem Dimarcot hoztam volna le, megint a baloldalunkon ment szinte minden.
Jön még egy Pio gól és meg is vagyunk.
- CsaSzi9294
Gyerünk Diouf! 
- interfan
Nem ertem miert nem a jobboldalon valtoztattunk...CsaSzi9294 írta: ↑2025.12.28. 22:24Igen, ezért mondom, hogy félek egy kicsit Augustotól.interfan írta: ↑2025.12.28. 22:23KP ma gyenge volt sajnos, vele egyutt Barella is.CsaSzi9294 írta: ↑2025.12.28. 22:19
A Barella-Miki csere szerintem szükséges volt, Nico nagyon elfáradt. Csárlitól félek kicsit.
En biztosan nem Dimarcot hoztam volna le, megint a baloldalunkon ment szinte minden.![]()
Na mindegy, ezt a par percet mar ki kell birni.
Kapunk is egy jo oreg 3-6-1 taktikat.
- CsaSzi9294
Martinez is a seggén vette már a levegőt, így adta magát a 361. Bekkelős egy 10 perc lesz ez. Hátha lesz egy kontra…interfan írta: ↑2025.12.28. 22:26Nem ertem miert nem a jobboldalon valtoztattunk...CsaSzi9294 írta: ↑2025.12.28. 22:24Igen, ezért mondom, hogy félek egy kicsit Augustotól.![]()
Na mindegy, ezt a par percet mar ki kell birni.
Kapunk is egy jo oreg 3-6-1 taktikat.![]()
Huh, még jó, hogy ez a Samardic egy balfsz.
- CsaSzi9294
Kicsit félek, ilyenkor szokott jönni egy Bisseck kéz és 11es…

- interfan
Be kellett ezt most huzni kotelezoen, sikerult, es most ez a fontos.
Ez az Atalanta azert nem veletlenul van ott ahol, 0 kaput eltalo loves, ez mindent elmond roluk. Nem volt egy jo meccs, dehat a 4-0-ert is ugyanugy 3 pont jar, ahogy az 1-0-ert is.
Menni kell tovabb, jovoheten visszakell vagni a Bolognanak a legutobbiert.
Esposito meg igazan lehetne kezdo vegre.
Szakmai vezetes meg talaljon szepen gyorsan egy eppkezlab jobb WB-t a piacon.
Ez az Atalanta azert nem veletlenul van ott ahol, 0 kaput eltalo loves, ez mindent elmond roluk. Nem volt egy jo meccs, dehat a 4-0-ert is ugyanugy 3 pont jar, ahogy az 1-0-ert is.
- CsaSzi9294
Bravó fiúk!
Végre egy rangadó győzelem. Akármilyen gyenge is volt ma ez az Atalanta, Bergamoban sosem egyszerű nyerni. Maradtunk a tabella elején! Pio jól szállt be, nekem még LH is tetszett, bátran ment előre, illetve nem kaptunk gólt. Jó lenne ha Edersonon Inter mezt húzna, hatalmas erősítés lenne, dehát ilyen sose lesz.. Forza Inter!
Végre egy rangadó győzelem. Akármilyen gyenge is volt ma ez az Atalanta, Bergamoban sosem egyszerű nyerni. Maradtunk a tabella elején! Pio jól szállt be, nekem még LH is tetszett, bátran ment előre, illetve nem kaptunk gólt. Jó lenne ha Edersonon Inter mezt húzna, hatalmas erősítés lenne, dehát ilyen sose lesz.. Forza Inter!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára CsaSzi9294 2025.12.28. 22:42-kor.
- lucky0
Ez a szerinted szar Atalanta a csúcsligában amit Bl-nek hívnak az 5. helyen áll. A mai meccset uraltuk. És sztem ez jó dolog. A taktika amit írtál pedig a cserék után az nem 3-6-1 volt hanem 3-4-2-1. LH jól játszott Dimarco pedig gyengén. Chivu ezt szerintem jól látta. Ezért cserélt azon az oldalon.interfan írta: ↑2025.12.28. 22:38 Be kellett ezt most huzni kotelezoen, sikerult, es most ez a fontos.
-
HerfortBalazs
Luis Henrique vedekezesben ma eleg jo volt szerintem. A vezető golig jol jatszottak a fiuk, volt tűz.
Utana meg ment a vedekezes, szerencsere Samardzic ugyanolyan buzi mint eddig es kihagyta 5 meterről.
Pio nem először szall be hasznosan, ha tavaly csak az egyik itt van a Bonny-Esposito parosbol most minimum egy bajnoki cimmel több van.
Utana meg ment a vedekezes, szerencsere Samardzic ugyanolyan buzi mint eddig es kihagyta 5 meterről.
Pio nem először szall be hasznosan, ha tavaly csak az egyik itt van a Bonny-Esposito parosbol most minimum egy bajnoki cimmel több van.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára HerfortBalazs 2025.12.28. 22:47-kor.
- Festa
Az Atalanta mindig kemény ellenfél hiába múltbeli győzelmek.
Természetesen hiába volt jobb XG-nk meg meg nem adott gòlunk nem tudtunk komolyabb előnyt szerezni így izgulni kellett a végéig.A cserék és egy támadòs felállásban benne volt a kockázat,de most megúsztuk az a bizonyos Samardzic Ziccert amiből gòlt szoktunk kapni.Diouf és LH is hajtott becsülettel és majd eljön az idő amikor hatékonyak is lesznek.
Azért Espositot nagy dicséret illeti mert ha nincs az erőszakossága akkor ezt a meccset nem nyerjük meg.
Mennyivel szerethetőbb karakter mint egy Arnautovics.Tudom elfogult vagyok.
Győztünk és szerintem jò így elmenni szivlvedzterezni,hogy élen vagyunk.
Erre iszom is egy ukrán mezes konyakot .
Jò éjt srácok.
Természetesen hiába volt jobb XG-nk meg meg nem adott gòlunk nem tudtunk komolyabb előnyt szerezni így izgulni kellett a végéig.A cserék és egy támadòs felállásban benne volt a kockázat,de most megúsztuk az a bizonyos Samardzic Ziccert amiből gòlt szoktunk kapni.Diouf és LH is hajtott becsülettel és majd eljön az idő amikor hatékonyak is lesznek.
Azért Espositot nagy dicséret illeti mert ha nincs az erőszakossága akkor ezt a meccset nem nyerjük meg.
Mennyivel szerethetőbb karakter mint egy Arnautovics.Tudom elfogult vagyok.
Győztünk és szerintem jò így elmenni szivlvedzterezni,hogy élen vagyunk.
Erre iszom is egy ukrán mezes konyakot .
Jò éjt srácok.
-
INTER-1908
LH ma nekem is tetszett de azért tény h nem volt nehéz dolga de hatha szed magára egy kis önbizalmat es belejon...
Kár hogy kimaradt a helyzete illetve Barella amit kihagyott... (LH golpasszt adott)
Ez az Atalanta gyenge volt de szerintem mi voltunk jók folyamatosan iranyitottuk a meccset szerintem Sommernek védenie se kellett es ez a védelmet dicséri viszont ami engem zavart az utolsó percekben hogy Frattesi es Diuf ilyenkor igazán utkozhetnenek tordelhetnek a játékot akar sárga lapert is.
De most belefert..
Szerintem ez most egy nagyon korrekt meccs volt a csapattol
Kár hogy kimaradt a helyzete illetve Barella amit kihagyott... (LH golpasszt adott)
Ez az Atalanta gyenge volt de szerintem mi voltunk jók folyamatosan iranyitottuk a meccset szerintem Sommernek védenie se kellett es ez a védelmet dicséri viszont ami engem zavart az utolsó percekben hogy Frattesi es Diuf ilyenkor igazán utkozhetnenek tordelhetnek a játékot akar sárga lapert is.
De most belefert..
Szerintem ez most egy nagyon korrekt meccs volt a csapattol
- Cupi
Vége necces volt de a győzelem megérdemelt.
Sajnos Barella ma /is/ gyenge volt.
Zielinski játéka viszont egyre jobban tetszik.
Menni kell tovább.
Forza Inter!
Sajnos Barella ma /is/ gyenge volt.
Zielinski játéka viszont egyre jobban tetszik.
Menni kell tovább.
Forza Inter!
- CsaSzi9294
Egyet értek. Ez a mai Chivu érdeme, szinte végig uraltuk a meccset. Csatár hiányában logikus volt a 6 kp. Én nem is jobb wb-t igazolnék, hanem Orsolinit.lucky0 írta: ↑2025.12.28. 22:42Ez a szerinted szar Atalanta a csúcsligában amit Bl-nek hívnak az 5. helyen áll. A mai meccset uraltuk. És sztem ez jó dolog. A taktika amit írtál pedig a cserék után az nem 3-6-1 volt hanem 3-4-2-1. LH jól játszott Dimarco pedig gyengén. Chivu ezt szerintem jól látta. Ezért cserélt azon az oldalon.interfan írta: ↑2025.12.28. 22:38 Be kellett ezt most huzni kotelezoen, sikerult, es most ez a fontos.
Én ahogy írtam is, féltem Carlostól, de Dimarco védekezése is ugyan olyan volt, mint általában, így a brazil nem okozott csalódást.
Diouf addig amíg nem dobott a végén, észre se vettem, ez egy kicsit zavar, játszhatna többet is.
- vaskalap
Ez nagyon kellett,végre a végén nem betliztünk.Bár ha Samardzic bekotorja,most megint borusan látnánk mindent 
- Baggio85
Nekünk akkor lehet idén valami esélyünk, ha Bastoni meg Barella "magához tér". Én innen nem tudom megítélni, hogy ez náluk miért van, de az nagyon feltűnő, hogy ennél bennük régebben sokkal több volt. Ők fejben valahol egészen máshol járnak. Nem azt mondom, hogy nincs motiváció, de valami nem stimmel.
Gratula a csapatnak, nagy győzelem volt ez. Mi ebből a bajnokságból eddig a maximumot kihoztuk.
FORZA INTER!!!
Gratula a csapatnak, nagy győzelem volt ez. Mi ebből a bajnokságból eddig a maximumot kihoztuk.
FORZA INTER!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Baggio85 2025.12.28. 22:51-kor.
- PetR
- Kapcsolat:
Nem volt ez rossz, uraltuk végig a meccset, talán csak Samardzic bénázásakor emelkedett meg a pulzusom.
Szerintem ma ültek Chivu cseréi. Sajnos ahogy írtátok, haloványabbak voltak a kulcsembereink, Bare is, remélem 2026-ra frissen és térnek majd vissza, újra a régi fényükben.
LH szolid volt szerintem, fegyelmezetten nyomta végig. Ennek ellenére kiváncsi vagyok fognak-e erősíteni oda Marottáék, gyanítom sok mozgásterünk nem lesz a piacon.
Az élen zárjuk 2025-öt, azért Chivu kinevezésekor ezt nem mondtam volna. A neheze pedig majd tavasszal jön...
Az élen zárjuk 2025-öt, azért Chivu kinevezésekor ezt nem mondtam volna. A neheze pedig majd tavasszal jön...
- CsaSzi9294
Szerintem mind a kettő kiégett. Én leginkább Barellát látom ezt. Szar ezt leírni, de szerintem jót tenne neki egy váltás.Baggio85 írta: ↑2025.12.28. 22:49 Nekünk akkor lehet idén valami esélyünk, ha Bastoni meg Barella "magához tér". Én innen nem tudom megítélni, hogy ez náluk miért van, de az nagyon feltűnő, hogy ennél bennük régebben sokkal több volt. Ők fejben valahol egészen máshol járnak. Nem azt mondom, hogy nincs motiváció, de valami nem stimmel.
Gratula a csapatnak, nagy győzelem volt ez. Mi ebből a bajnokságból eddig a maximumot kihoztuk eddig.
FORZA INTER!!!
- CsaSzi9294
- Festa
Barella szanaszét futja magát a meccseken illetve szerintem úgy tartja a labdát ahogy kevesen ,de tőle gòlpasszokat meg gòlokat is várunk is ezekből adòs idén.Nála voltak mindig ezek a kiborulások,mert mindig győzni akar,de szerintem itt kérdés ,hogy az aktuális edző hogyan tud rá hatni.
Egyébként 2024 Augusztusában a tavaly Inter -Atalanta 4-0 alkalmával szerintem ő rúgta élőben kapasbòl amit élőben láttam.
Itt a link aki nem emlékszik
Egyébként 2024 Augusztusában a tavaly Inter -Atalanta 4-0 alkalmával szerintem ő rúgta élőben kapasbòl amit élőben láttam.
- brecsinho
Nagyon fontos győzelem volt ez,sikerült visszaállni az élre és végre behúztunk egy rangadót, bravo fiuk
Kicsit off,de engem nagyon zavar,amikor az ellenfelet lenéźzük,lefosozzuk,adjunk már egy minimalis tiszteletet (persze nem a merda milan vagy juvere gondolok),felesleges Ilyen arcosnak lenni..
Visszatérve a meccsre,valószinűleg azért is tünt gyengébbnek az Atalanta,mert nem engedtünk nekik többet játszani,mki belerakta a melót ma keményen,szinte végig uraltuk a játékot.Akanji egyre jobb középen,nekem ma Piotr is tetszett és Henrique is mutatott focistára hajazó jeleket
Forza Inter!!
Kicsit off,de engem nagyon zavar,amikor az ellenfelet lenéźzük,lefosozzuk,adjunk már egy minimalis tiszteletet (persze nem a merda milan vagy juvere gondolok),felesleges Ilyen arcosnak lenni..
Visszatérve a meccsre,valószinűleg azért is tünt gyengébbnek az Atalanta,mert nem engedtünk nekik többet játszani,mki belerakta a melót ma keményen,szinte végig uraltuk a játékot.Akanji egyre jobb középen,nekem ma Piotr is tetszett és Henrique is mutatott focistára hajazó jeleket
Forza Inter!!
-
HerfortBalazs
Hazafele egymas mellett ültünk a repülőnFesta írta: ↑2025.12.28. 22:58 Barella szanaszét futja magát a meccseken illetve szerintem úgy tartja a labdát ahogy kevesen ,de tőle gòlpasszokat meg gòlokat is várunk is ezekből adòs idén.Nála voltak mindig ezek a kiborulások,mert mindig győzni akar,de szerintem itt kérdés ,hogy az aktuális edző hogyan tud rá hatni.
- lucky0
Hogy egy klasszikust idézzek: "Minden szavaddal egyetértek"!brecsinho írta: ↑2025.12.28. 23:01 Nagyon fontos győzelem volt ez,sikerült visszaállni az élre és végre behúztunk egy rangadót, bravo fiuk![]()
Visszatérve a meccsre,valószinűleg azért is tünt gyengébbnek az Atalanta,mert nem engedtünk nekik többet játszani,mki belerakta a melót ma keményen,szinte végig uraltuk a játékot.Akanji egyre jobb középen,nekem ma Piotr is tetszett és Henrique is mutatott focistára hajazó jeleket![]()
Forza Inter!!
- interfan
Ertekelesek:
- Calciomercato.it:
Martinez 7,5
Akanji 7
Dimarco 7
Zielinski 7
Bisseck 6,5
Bastoni 6,5
Barella 6,5
Calhanoglu 6,5
Esposito 6,5
Sommer 6
Henrique 5
- Tuttomercatoweb:
Akanji 7
Martinez 7
Bisseck 6,5
Dimarco 6,5
Calhanoglu 6,5
Zielinski 6,5
Esposito 6,5
Sommer 6
Bastoni 6
Barella 6
Henrique 5,5
Thuram 5,5
- Eurosport.it:
Akanji 7
Martinez 7
Bisseck 6,5
Dimarco 6,5
Zielinski 6,5
Esposito 6,5
Sommer 6
Barella 6
Calhanoglu 6
Thuram 6
Bastoni 5,5
Henrique 5,5
- Calciomercato.it:
Martinez 7,5
Akanji 7
Dimarco 7
Zielinski 7
Bisseck 6,5
Bastoni 6,5
Barella 6,5
Calhanoglu 6,5
Esposito 6,5
Sommer 6
Henrique 5
- Tuttomercatoweb:
Akanji 7
Martinez 7
Bisseck 6,5
Dimarco 6,5
Calhanoglu 6,5
Zielinski 6,5
Esposito 6,5
Sommer 6
Bastoni 6
Barella 6
Henrique 5,5
Thuram 5,5
- Eurosport.it:
Akanji 7
Martinez 7
Bisseck 6,5
Dimarco 6,5
Zielinski 6,5
Esposito 6,5
Sommer 6
Barella 6
Calhanoglu 6
Thuram 6
Bastoni 5,5
Henrique 5,5
-
MLK
A milan megint behúzott három pontot így győzelmi kényszer volt a csapaton. Feszültek voltak, és nekem nem tetszett amit láttam... Thuram egy egy megmozdulás után hosszú percekig lopta a focit, erőnléti problémái vannak, de Bastoninál sem tudom eldönteni hogy flegma és azért ránt le, vagy nincs szufla..
A lényeg az első hely, de ilyen lelkülettel a tavasz teljesen felőrölheti a csapatot.
Rangadónak volt ez a meccs titulálva, de az Atlanta egyébként a 10. A bajnokságban, BL. ide vagy oda.
Eddig ami abszolút pozitív az a két csere csatár. Egy újra bevethető lengyel kp., és a null kilométeres edzővel az élen zárjuk az évet. Akinek a csere csatárokat is köszönhetjük mert az előző sztár edzőnk tuti nem vállalta volna be őket. Zielinskit ugyancsak összeszedte. Szóval eddig nálam Chivu rendben van. Már csak a pályán kellene szép és jó dolgokat látni folyamatosan.
A lényeg az első hely, de ilyen lelkülettel a tavasz teljesen felőrölheti a csapatot.
Rangadónak volt ez a meccs titulálva, de az Atlanta egyébként a 10. A bajnokságban, BL. ide vagy oda.
Eddig ami abszolút pozitív az a két csere csatár. Egy újra bevethető lengyel kp., és a null kilométeres edzővel az élen zárjuk az évet. Akinek a csere csatárokat is köszönhetjük mert az előző sztár edzőnk tuti nem vállalta volna be őket. Zielinskit ugyancsak összeszedte. Szóval eddig nálam Chivu rendben van. Már csak a pályán kellene szép és jó dolgokat látni folyamatosan.
- interfan
Nehez kerdes ez, es nehez ebben a temaban tisztan latni.CsaSzi9294 írta: ↑2025.12.28. 22:50Szerintem mind a kettő kiégett. Én leginkább Barellát látom ezt. Szar ezt leírni, de szerintem jót tenne neki egy váltás.Baggio85 írta: ↑2025.12.28. 22:49 Nekünk akkor lehet idén valami esélyünk, ha Bastoni meg Barella "magához tér". Én innen nem tudom megítélni, hogy ez náluk miért van, de az nagyon feltűnő, hogy ennél bennük régebben sokkal több volt. Ők fejben valahol egészen máshol járnak. Nem azt mondom, hogy nincs motiváció, de valami nem stimmel.
En nem hiszem hogy "kiegtek", mert persze elofordul az ilyen, na de hogy kis tulzassal mindenkinel?
Valamiert szinte az osszes jatekosunk gyengebb joval, mint az elmult evekben barmikor.
Csak tavaly ugyanilyenkorhoz viszonyitva:
-Thuram:
most: 6,176
tavaly ilyenkor: 6,590
-Barella:
most: 5,931
tavaly ilyenkor: 6,552
-Dimarco:
most: 6,068
tavaly ilyenkor: 6,447
-Calhanoglu:
most: 6,205
tavaly ilyenkor: 6,416
-Bastoni:
most: 5,904
tavaly ilyenkor: 6,386
-DeVrij:
most: 5,785
tavaly ilyenkor: 6,312
-Sommer:
most: 5,775
tavaly ilyenkor: 6,152
-Mkhitaryan:
most: 5,863
tavaly ilyenkor: 6,142
-Dumfries:
most: 5,875
tavaly ilyenkor: 6,100
-Acerbi:
most: 5,750
tavaly ilyenkor: 5,944
-Frattesi:
most: 5,636
tavaly ilyenkor: 5,867
1-2 jatekos lenne meg csak-csak lehetne valami szemelyes oka, na de hogy ennyi...
Es ezek valami egeszen elkepeszto visszaesesek.
Gyakorlatilag 1db jatekosunk van aki tobbet hoz mint tavaly ilyenkor:
-L.Martinez:
most: 6,250
tavaly ilyenkor: 5,954
Augusto, Bisseck, Zielinski nagyjabol ugyanazt hozza.
Visszaterve en ezert nem gondolom, hogy XY jatekos "kiegett" volna, mert nem csak ennel az 1-2 jatekosnal van komoly visszaeses, hanem kis tulzassal a keret haromnegyedenel.
Baggioval itt egyetertve, mi akkor leszunk rendben, ha ezekbol a jatekosokbol legalabb azt kihozzuk ami bennuk van, mert igenis lattuk sok-sok even keresztul, hogy bennuk azert van komoly minoseg.
-
Tombi1986
Arra senki sem számított, hogy Chivuval az élen vezetni fogjuk a bajnokságot.
Összességében nem állunk olyan rosszul. Az pedig ki hogy teljesít az nem több, mint statisztika.
Hiába volt jobb tavaly mindenki, közben nem nyertünk semmit sem.
Nem tudom mit fog hozni a szezon hátralevő része, de szerintem szomorkodni mindenesetre nem kellene, de ti tudjátok…
Összességében nem állunk olyan rosszul. Az pedig ki hogy teljesít az nem több, mint statisztika.
Hiába volt jobb tavaly mindenki, közben nem nyertünk semmit sem.
Nem tudom mit fog hozni a szezon hátralevő része, de szerintem szomorkodni mindenesetre nem kellene, de ti tudjátok…
- interfan
Na jo, de azert csak eljutottunk oda ahova, es ez a jatekosok teljesitmenyenek is volt koszonheto.
Szinten biztos, hogy jopar jatekosnak javulnia kell, mert az idei szezonra rengetegen visszaesetek, es ez hosszutavon, sot mar rovidtavon sem jo.
Az meg hogy mit nyertunk tavaly vagy azelott, vagy azelott, az meg masik kerdes, mert senki nem tudja 25/26-os szezonban mit fogunk nyerni, vagy mit nem.
- hvmetal
Már nem Inzaghi az edző. Amúgy elbuktuk a scudettot, és történelmet írtunk a BL döntőben.
Semmit nem ér,hogy Bastoni milyen átlagot hozott.
Sneijder is extra volt José idejében, Beniteznél meg kuka.
Játékosok azért kapják a fizetést,hogy a legtöbbet kihozzák magukból. Én értem,hogy nincsenek már Zanettik,de nem kapusként kell helytállnia Barellának. Az,hogy nem bíznak Chivuban, meg fáj az 5-0 ne legyen már indok arra, miért játszanak sokszor motiválatlanul,flegmán. A Nápoly 2x lett bajnok míg mi 1x. Pioli,Spaletti is bajnok tudott lenni emellett az Inter mellett.
Szerintem lenne mit helyrehozni. Aki pedig nem tud megújulni,alkalmazkodni az nem hasznos. Annak árából kell keresni olyat aki többet akar és tud is nyújtani.
Semmit nem ér,hogy Bastoni milyen átlagot hozott.
Sneijder is extra volt José idejében, Beniteznél meg kuka.
Játékosok azért kapják a fizetést,hogy a legtöbbet kihozzák magukból. Én értem,hogy nincsenek már Zanettik,de nem kapusként kell helytállnia Barellának. Az,hogy nem bíznak Chivuban, meg fáj az 5-0 ne legyen már indok arra, miért játszanak sokszor motiválatlanul,flegmán. A Nápoly 2x lett bajnok míg mi 1x. Pioli,Spaletti is bajnok tudott lenni emellett az Inter mellett.
Szerintem lenne mit helyrehozni. Aki pedig nem tud megújulni,alkalmazkodni az nem hasznos. Annak árából kell keresni olyat aki többet akar és tud is nyújtani.
- interfan
Tavaly ugyanennyi meccs utan, es a jatekos altal elerheto jatekperceket nezve (termeszetesen serulesek, eltiltasokat figyelembe veve), ki hany szazelekat toltotte a palyan a szamara elerheto jatekpercekbol:
Josep Martinez:
- Chivu most:
2070/360
17%
- Inzaghi tavaly:
2160/90
4%
Sommer:
- Chivu most:
2160/1800
83%
- Inzaghi tavaly:
2160/2070
96%
Bastoni:
- Chivu most:
2160/1825
85%
- Inzaghi tavaly:
2160/1551
72%
Dimarco
- Chivu most:
2160/1680
78%
- Inzaghi tavaly:
2070/1365
66%
Dumfries:
- Chivu most:
1350/1057
78%
- Inzaghi tavaly:
2070/1147
55%
Henrique:
- Chivu most:
2160/780
36%
Bisseck:
- Chivu most:
2160/1039
48%
- Inzaghi tavaly:
2160/1177
55%
Augusto:
- Chivu most:
2160/965
45%
- Inzaghi tavaly:
1710/781
46%
Akanji:
- Chivu most:
1980/1607
82%
DeVrij:
- Chivu most:
2160/586
27%
- Inzaghi tavaly:
1980/1133
57%
Acerbi:
- Chivu most:
1890/987
52%
- Inzaghi tavaly:
1350/788
58%
Darmian:
- Chivu most:
630/27
4%
- Inzaghi tavaly:
2070/1157
56%
Barella:
- Chivu most:
2160/1716
79%
- Inzaghi tavaly:
1800/1350
75%
Frattesi:
- Chivu most:
2160/505
24%
- Inzaghi tavaly:
2070/918
44%
Calhanoglu:
- Chivu most:
1980/1387
70%
- Inzaghi tavaly:
1800/1190
66%
Sucic:
- Chivu most:
2160/1018
47%
Zielinski:
- Chivu most:
2160/1044
48%
- Inzaghi tavaly:
1980/842
43%
Mkhitaryan:
- Chivu most:
1530/800
53%
- Inzaghi tavaly:
2160/1507
70%
Martinez:
- Chivu most:
2160/1673
77%
- Inzaghi tavaly:
1980/1441
73%
Thuram:
- Chivu most:
1620/1119
69%
- Inzaghi tavaly:
2160/1487
69%
Esposito:
- Chivu most:
2070/870
42%
Bonny:
- Chivu most:
1980/730
37%
Pavard:
- Inzaghi tavaly:
1710/1078 63%
Arnautovic:
- Inzaghi tavaly:
2070/273
13%
Taremi:
- Inzaghi tavaly:
2160/808
37%
Josep Martinez:
- Chivu most:
2070/360
17%
- Inzaghi tavaly:
2160/90
4%
Sommer:
- Chivu most:
2160/1800
83%
- Inzaghi tavaly:
2160/2070
96%
Bastoni:
- Chivu most:
2160/1825
85%
- Inzaghi tavaly:
2160/1551
72%
Dimarco
- Chivu most:
2160/1680
78%
- Inzaghi tavaly:
2070/1365
66%
Dumfries:
- Chivu most:
1350/1057
78%
- Inzaghi tavaly:
2070/1147
55%
Henrique:
- Chivu most:
2160/780
36%
Bisseck:
- Chivu most:
2160/1039
48%
- Inzaghi tavaly:
2160/1177
55%
Augusto:
- Chivu most:
2160/965
45%
- Inzaghi tavaly:
1710/781
46%
Akanji:
- Chivu most:
1980/1607
82%
DeVrij:
- Chivu most:
2160/586
27%
- Inzaghi tavaly:
1980/1133
57%
Acerbi:
- Chivu most:
1890/987
52%
- Inzaghi tavaly:
1350/788
58%
Darmian:
- Chivu most:
630/27
4%
- Inzaghi tavaly:
2070/1157
56%
Barella:
- Chivu most:
2160/1716
79%
- Inzaghi tavaly:
1800/1350
75%
Frattesi:
- Chivu most:
2160/505
24%
- Inzaghi tavaly:
2070/918
44%
Calhanoglu:
- Chivu most:
1980/1387
70%
- Inzaghi tavaly:
1800/1190
66%
Sucic:
- Chivu most:
2160/1018
47%
Zielinski:
- Chivu most:
2160/1044
48%
- Inzaghi tavaly:
1980/842
43%
Mkhitaryan:
- Chivu most:
1530/800
53%
- Inzaghi tavaly:
2160/1507
70%
Martinez:
- Chivu most:
2160/1673
77%
- Inzaghi tavaly:
1980/1441
73%
Thuram:
- Chivu most:
1620/1119
69%
- Inzaghi tavaly:
2160/1487
69%
Esposito:
- Chivu most:
2070/870
42%
Bonny:
- Chivu most:
1980/730
37%
Pavard:
- Inzaghi tavaly:
1710/1078 63%
Arnautovic:
- Inzaghi tavaly:
2070/273
13%
Taremi:
- Inzaghi tavaly:
2160/808
37%
- interfan
A fenti adatok alapjan:
Chivunal tobbet jatszik: 10 jatekos
- Josep Martinez: (17% vs 4%)
- Bastoni: (85% vs 72%)
- Dimarco: (78% vs 66%)
- Dumfries: (78% vs 55%)
- Akanji (Pavardhoz viszonyitva 82% vs 63%)
- Barella: (79% vs 75%)
- Zielinski: (48% vs 43%)
- Calhanoglu: (70% vs 66%)
- Martinez: (77% vs 73%)
- Esposito (Arnautovichoz viszonyitva 42% vs 13%)
Inzaghinal tavaly ilyenkor tobbet jatszott: 7 jatekos
- Sommer: (96% vs 83%)
- Bisseck: (55% vs 48%)
- DeVrij: (57% vs 27%)
- Acerbi: (58% vs 52%)
- Darmian: (56% vs 4%)
- Frattesi: (44% vs 24%)
- Mkhitaryan: (70% vs 53%)
Ugyananyit jatszott:
- Augusto: (45% vs 46%)
- Thuram: (69% vs 69%)
- Bonny vs Taremi: (37% vs 37%)
Osszesegeben elmondhato, hogy Chivunal inkabb az alapemberek kapnak tobb lehetoseget, es jatszanak tobbet.
(Lasd Bastoni, Dimarco, Dumfries, Akanji vs Pavard, Barella, Calhanoglu, Martinez)
Minimalisan Zielinski jatszik tobbet, aki joval tobbet az J.Martinez, es Esposito Arnautovichoz kepest.
Inzaghinal ellenben sokkal-sokkal tobb lehetoseget kapott par kiegeszito, mint peldaul:
(DeVrij, Bisseck, Frattesi)
Valamint az idosebb sor:
(Sommer, Acerbi, Darmian, Mkhitaryan)
50% felett jatszott az elerheto jatekperceiben:
- Chivunal: 11 jatekos
- Inzaghinal: 14 jatekos
Chivunal tobbet jatszik: 10 jatekos
- Josep Martinez: (17% vs 4%)
- Bastoni: (85% vs 72%)
- Dimarco: (78% vs 66%)
- Dumfries: (78% vs 55%)
- Akanji (Pavardhoz viszonyitva 82% vs 63%)
- Barella: (79% vs 75%)
- Zielinski: (48% vs 43%)
- Calhanoglu: (70% vs 66%)
- Martinez: (77% vs 73%)
- Esposito (Arnautovichoz viszonyitva 42% vs 13%)
Inzaghinal tavaly ilyenkor tobbet jatszott: 7 jatekos
- Sommer: (96% vs 83%)
- Bisseck: (55% vs 48%)
- DeVrij: (57% vs 27%)
- Acerbi: (58% vs 52%)
- Darmian: (56% vs 4%)
- Frattesi: (44% vs 24%)
- Mkhitaryan: (70% vs 53%)
Ugyananyit jatszott:
- Augusto: (45% vs 46%)
- Thuram: (69% vs 69%)
- Bonny vs Taremi: (37% vs 37%)
Osszesegeben elmondhato, hogy Chivunal inkabb az alapemberek kapnak tobb lehetoseget, es jatszanak tobbet.
(Lasd Bastoni, Dimarco, Dumfries, Akanji vs Pavard, Barella, Calhanoglu, Martinez)
Minimalisan Zielinski jatszik tobbet, aki joval tobbet az J.Martinez, es Esposito Arnautovichoz kepest.
Inzaghinal ellenben sokkal-sokkal tobb lehetoseget kapott par kiegeszito, mint peldaul:
(DeVrij, Bisseck, Frattesi)
Valamint az idosebb sor:
(Sommer, Acerbi, Darmian, Mkhitaryan)
50% felett jatszott az elerheto jatekperceiben:
- Chivunal: 11 jatekos
- Inzaghinal: 14 jatekos
- interfan
Gazzetta szerint visszater Mkhitaryan a kezdobe.
Acerbi hatalmas meglepetesre a felepul szelen van, 2-3 hettel korabban megtortent mint ezt vartak.
Viszont meg nem akarunk kockaztatni Acerbivel, ezert tovabbra is Bisseck kezdhet.
Egy kerdes van a Gazzetta szerint, Augusto vagy Henrique.
Varhato kezdo:
Sommer
Bisseck-Akanji-Bastoni
Henrique/Augusto-Barella-Calha-Mkhitaryan-Dimarco
Thuram-Martinez
Acerbi hatalmas meglepetesre a felepul szelen van, 2-3 hettel korabban megtortent mint ezt vartak.
Viszont meg nem akarunk kockaztatni Acerbivel, ezert tovabbra is Bisseck kezdhet.
Egy kerdes van a Gazzetta szerint, Augusto vagy Henrique.
Varhato kezdo:
Sommer
Bisseck-Akanji-Bastoni
Henrique/Augusto-Barella-Calha-Mkhitaryan-Dimarco
Thuram-Martinez
- interfan
En azt gondolom, hogy pont az Arsenal lesz az ugymond "konnyebb" es "egyszerubb" meccs, es pont ezert kell ott nyerni.hvmetal írta: ↑2025.12.22. 08:43 Baromi gáz ez a Bologna elleni meccs.
Nem tudom mitől működik egy átlag Serie A-s kis/kõzépcsapat ellen a történet a ligában, de ez a szimpatikus vesztes szerep a rangadókon nem tartható. Baromi tõketlen a román, ez a bratyizás felháborító. Bajnokin még nem látni, de elindultunk a lejtőn és ezt most kéne megfogni. Arsenal ellen nagyon minimum x, de inkább nyerni kell. Ha ezt nem tudjuk elérni, én elküldeném Chivut. Eddig védtem, de az, hogy csak bukás van a rangadókon, vagy, ahol tét van, abban az ő személ,isége nagyban felelős.
Egy Conte, Allegri megeszi 10ből 10x. BL-ben pedig náluk ( Inkább Contera igaz) sokkal jobb edzek vannak, jönnek szembe.
Nem tudom lesz e a közeljövőben új tulaj. Nem úgy tűnik. A stadionig valahogy a víz felett kéne maradni. Ez esélytelen a kiöregedő kerettel, a szintelen edzőnkkel. A fasza Ausilio csapatot ne is említse az ember.
Nem fasza a helyzet.
Na nem azert mert az Arsenal gyenge, az Arsenal brutal eros, es egyben vannak.
Na de az Arsenalnak az ellenunk levo meccse kis tulzassal "tet nelkuli".
Ha verik az utolso forduloban az Almatit hazai palyan, ami gyakorlatilag biztos, akkor ugyis 1.helyen vegeznek ha pl tolunk kikapnak.
Es azt se felejtsuk el, hogy az Arsenalnak az Inter meccs utan par nappal Arsenal-MU rangadoja is lesz.
Egyszoval nem biztos, hogy osszefogjak magukat torni, es kis tulzassal tet nelkul jatszanak ellenunk.
Elleben a Dortmund-Inter meccsen a Dortmundnak barmi is lesz, rettento fontos lesz.
Ha kikapnak vagy X a Spurs ellen, akkor elet-halal lesz nekik a Dortmund-Inter, mert egy vereseggel akar ki is eshetnek, vagy utolso tovabbjuto helyek egyike is johet, ami kis tulzassal egy orosz rulett.
Ha meg verik a Spurst, akkor azert fognak 1000 fokon egni, kuzdeni, es mindent megtenni, mert ha minket is vernek hazai palyan, akkor kb garantalt a legjobb 8 hely egyike, ami egyenes agon tovabbjutast, es nem keves penzt erhet.
Es hat azert Dortmundban jatszani 81 ezer ember elott, tethaz, finomam szolva sem barati hangulatban, meglehetosen fanatikus Dortmund szurkolok elott, haaat soha nem egyszeru.
- CsaSzi9294
Jó lenne ha ma a Milán pontot vagy pontokat veszítene.
- interfan
Allegrisen be is huztak...
Azert az kemeny, hogy tavaly 17 fordulo utan a Milan a 8.helyen allt 26 ponttal, egy semmivel nem gyengebb kerettel.
Most meg egy semmivel nem erosebb kerettel 38 ponttal az elso helyen van.
Egyebkent igaza van Allegrinek, gyakorlatilag 5 csapat van egy meccsen belul.
Kis tulzassal 1 rossz fordulo, es lehetsz az elsobol az otodik.
Jo lenne ha kicsit szetszakadna az eleje, mert ez igy nagyon nem jo.
Juventusnak a Lecce meglehetosen kotelezo, de hatha az Atalanta verne a Romat, es a Lazio valahogy pontokat venne el a Napolitol.
Nekunk persze hozni kell a Bolognat.
Azert ez a januar kemeny lesz:
Januar 4: Inter-Bologna
Januar 7: Parma-Inter
Januar 11: Inter-Napoli
Januar 14: Inter-Lecce
Januar 17: Udinese-Inter
Januar 20: Inter-Arsenal (BL)
Januar 23: Inter-Pisa
Januar 28: Dortmund-Inter (BL)
28 nap = 8 meccs
3,5 naponta jatszunk.
Koztuk azert Napoli, es ott lesz a ket nagyon fontos BL meccs is.
- vaskalap
Ez a január,február majd kicsit szétrázza a mezőnyt,és márciusra nem lesz ilyen szoros az élmezőny.
- Atosz
Itt majdnem mindenkit le fogunk pofozni!interfan írta: ↑2026.01.03. 05:15Allegrisen be is huztak...
Azert az kemeny, hogy tavaly 17 fordulo utan a Milan a 8.helyen allt 26 ponttal, egy semmivel nem gyengebb kerettel.
Most meg egy semmivel nem erosebb kerettel 38 ponttal az elso helyen van.
Egyebkent igaza van Allegrinek, gyakorlatilag 5 csapat van egy meccsen belul.
Kis tulzassal 1 rossz fordulo, es lehetsz az elsobol az otodik.
Jo lenne ha kicsit szetszakadna az eleje, mert ez igy nagyon nem jo.
Juventusnak a Lecce meglehetosen kotelezo, de hatha az Atalanta verne a Romat, es a Lazio valahogy pontokat venne el a Napolitol.
Nekunk persze hozni kell a Bolognat.
Azert ez a januar kemeny lesz:
Januar 4: Inter-Bologna
Januar 7: Parma-Inter
Januar 11: Inter-Napoli
Januar 14: Inter-Lecce
Januar 17: Udinese-Inter
Januar 20: Inter-Arsenal (BL)
Januar 23: Inter-Pisa
Januar 28: Dortmund-Inter (BL)
28 nap = 8 meccs
3,5 naponta jatszunk.
Koztuk azert Napoli, es ott lesz a ket nagyon fontos BL meccs is.