Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
-
Interfan1000
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Chivu, Akanji, Sommer, Barella, Thuram…OUT!!!!
- interfan
- interfan
Ajajj mar megint a Vikingek, meg jo hogy nem en hoztam fel, mit kaptam mar eddig is miattuk...Anonym alkesz írta: ↑2026.02.24. 23:13 Tudjátok mi ennél is szánalmasabb? Hogy ez még csak nem is norvég bajnok volt, mert a Viking nyerte az Eliteserient.![]()
![]()
![]()
- Baggio85
És a legrosszabb, amikor a saját szurkolóid felől... Mintha bárkinek is pisztolyt fognának a fejéhez, hogy az Internek szurkoljon. Annyi csapat van a világon pedig, aki szinte minden meccsét megnyeri, lehetne bőven válogatni.Janicsár írta: ↑2026.02.24. 23:12Nem érdekel ki ellen estünk ki az egyetlen ami elszomorít a sok rosszindulat ami árad felénk.interfan írta: ↑2026.02.24. 22:50Ez szamomra is a legnagyobb szegyen ami valaha ert az Inter kapcsan.HerfortBalazs írta: ↑2026.02.24. 22:44 Komolyan mondom en ilyen csalodott regen voltam barmi miatt az eletben.
Ez tenyleg a legalja...
Elmehet mindenki a busba.
- lucky0
Én eskü félek, hogy megindulunk lefelé. Csak ne legyen igazam. Innen elbukni a bajnokságot művészet lenne. De ekkora lúzerek csak nem vagyunk. Remélem gyorsan összekapja a csapatot Chivu és behúzzuk a Scudettot, akkor talán megbocsájtható ez a mai kiesés. Forza Inter!
- interfan
Akkor te ugy latom a Simeone erkezeset varok kozott vagy.
-
VInter101
Az év végén majd lehet értékelni!
Tök jó nyerni a Lecce és hasonló szintű csapatok ellen, de kiesni egy norvég ellen, 2 vereséggel...... Hát ezt nem lehet kitenni az ablakba!
Ez a norvég edző nem sokáig lesz ott északon! Remélem kap esélyt valamelyik angol csapattól! Drukkolni fogok neki!
Én ezt a kiesést nem a játékosok hibájának tudom be hanem Chivu hibájának! Ez tök egyértelmű!
És hát ez így nem igazán lesz hosszútávon jó. Gondolok itt arra hogy a nemzetközi eredménytelenség kihatással van mindenre!!! Tvs jogdíjaktól kezdve a mez eladásig mindenre!
Amúgy nem Chivu tehet róla hogy így alakult, nem hibaztatom őt, de már a kinevezése is...... Ahh hagyjuk!
Tök jó nyerni a Lecce és hasonló szintű csapatok ellen, de kiesni egy norvég ellen, 2 vereséggel...... Hát ezt nem lehet kitenni az ablakba!
Ez a norvég edző nem sokáig lesz ott északon! Remélem kap esélyt valamelyik angol csapattól! Drukkolni fogok neki!
Én ezt a kiesést nem a játékosok hibájának tudom be hanem Chivu hibájának! Ez tök egyértelmű!
És hát ez így nem igazán lesz hosszútávon jó. Gondolok itt arra hogy a nemzetközi eredménytelenség kihatással van mindenre!!! Tvs jogdíjaktól kezdve a mez eladásig mindenre!
Amúgy nem Chivu tehet róla hogy így alakult, nem hibaztatom őt, de már a kinevezése is...... Ahh hagyjuk!
-
HerfortBalazs
Legalabb nem kell tovabb fizetni az RTL Pluszt! 
- interfan
- lucky0
Legalább jövőre majd nem az Inter meccseket válasszák majd. Talán így több TV-s meccsünk lesz annyi a pozitívuma az idei BL "menetelésünknek" .
- interfan
Es azert ilyenkor azt tegyuk hozza, hogy mindenki kb biztos lehet benne, hogy mar keszul a jol megemelt fizetessel az uj szerzodes Chivunak a Scudetto miatt.VInter101 írta: ↑2026.02.24. 23:17 Az év végén majd lehet értékelni!
Ugy kb 4-5m, es 2028/29-ig.
En nem azt mondom ami most sok helyen elkezdodott, hogy rugjuk ki.
Nem, nem kell kirugni.
Na de hiaba nyerjuk meg a Scudettot, en biztosan nem hosszabbitanek vele dupla fizetessel.
Szerzodese van 2027-ig, minek ez a rohejes hosszabbitas...
-
VInter101
Még egy gondolat. Többször emlegettétek a BL döntőt!
Kikaptunk, oké és???? Ki nem szarja le hogy 1-0 vagy 5-0?
Hány csapat nem jutott be?? Mi ott voltunk, azt el kellett érni! Hányan jutottak be oda tavaly? 2en! És az egyik az Inter volt!!!! Nem a Juventus, nem a Barca, nem a Bayern, nem a Real!!!!
Én büszke vagyok arra hogy bejutottunk a döntőbe! És szurkolhattam a csapatomnak a klub szinten a legrangosabb kupában! Forza INTER!
Kikaptunk, oké és???? Ki nem szarja le hogy 1-0 vagy 5-0?
Hány csapat nem jutott be?? Mi ott voltunk, azt el kellett érni! Hányan jutottak be oda tavaly? 2en! És az egyik az Inter volt!!!! Nem a Juventus, nem a Barca, nem a Bayern, nem a Real!!!!
Én büszke vagyok arra hogy bejutottunk a döntőbe! És szurkolhattam a csapatomnak a klub szinten a legrangosabb kupában! Forza INTER!
-
Janicsár
Engedelmeddel felhívnám a figyelmet a sokak által romantizált Conte időszakra és a nemzetközi égésekre vele. Sokkal több pénzből. Aztán hogy örültünk a bajnokságnak is.VInter101 írta: ↑2026.02.24. 23:17 Az év végén majd lehet értékelni!
Chivunak az első éve könyörgöm. Értem a csalódottságot de szerintem ne kövessük el ugyan azt a hibát amelyet már olyan sokszor.
Érjünk már rá egy kicsit mi is. Persze tudom a pénz hiányozni fog de voltunk már rosszabb helyzetben nemis olyan régen.
- sly89
- vaskalap
A rosszindulattal sose foglalkozz,az a vesztesek fegyvere.Janicsár írta: ↑2026.02.24. 23:12Emlékszem én még a Hapoel Bersheva van mianeve csapat elleni égésre.interfan írta: ↑2026.02.24. 22:50Ez szamomra is a legnagyobb szegyen ami valaha ert az Inter kapcsan.HerfortBalazs írta: ↑2026.02.24. 22:44 Komolyan mondom en ilyen csalodott regen voltam barmi miatt az eletben.
Ez tenyleg a legalja...
Elmehet mindenki a busba.
Nekem ez ma valahogy belefér. Nem tudom miért de belefér. Legyen meg a scudetto vigyük haza már a kupát is és domináljunk otthon. Építsük fel az utánpótlást és gondoljunk a jövőre. Nekem ez a cél, mert láttuk mire mentünk a nagy BL menetelésünkkel.
A barca elleni hősies küzdelmekre is csak a Barca emlékszik. Az ideit én egy terápiás szezonnak élem meg, építsük ujra magunkat minden téren. Nem érdekel ki ellen estünk ki az egyetlen ami elszomorít a sok rosszindulat ami árad felénk.
-
VInter101
Őszintén szólva nem érdekel hogy hosszabitanak vele avagy sem. Olyan eszetlenül van vezetve ez a csapat, ez lenne a legkisebb hülyeség!interfan írta: ↑2026.02.24. 23:22Es azert ilyenkor azt tegyuk hozza, hogy mindenki kb biztos lehet benne, hogy mar keszul a jol megemelt fizetessel az uj szerzodes Chivunak a Scudetto miatt.VInter101 írta: ↑2026.02.24. 23:17 Az év végén majd lehet értékelni!
Nem, nem kell kirugni.
Na de hiaba nyerjuk meg a Scudettot, en biztosan nem hosszabbitanek vele dupla fizetessel.
- Festa
-
HerfortBalazs
A mai helyett meg az is jobb lett volna ha megcsal az asszony a legjobb baratommal

-
VInter101
Hmmmm. Akkor azt mondod hogy a norvég játékosok jobb képességüek mint az Inter játékosok?sly89 írta: ↑2026.02.24. 23:23Szerintem meg Dimarcon és Zielinskin kívül csak nevek vannak kint a pályán, teljesítmény nem. Ez nem csak Chivu sara volt.
Értékben több mint 10szeres a különbség!
Ezt sikerült az edzőjüknek eltüntetni!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára VInter101 2026.02.24. 23:29-kor.
- interfan
Nekem mindig csak egy kerdesem van:
Egyszerre eg ki mindenki?
Mert azert az, hogy szidjuk a Bastoni, Barella, Thuram sort mint a bokrot, hogy iden sz.rok, ez ok, de mindenki egyszerre?
Es hat Dumfries sem volt eppen a toppon amikor meg jatszott.
Itt nem a 40-es Acerbi, Sommer, Darmian, Mkhitaryan sorrol beszelunk, hanem 27-29 evesek jatekosokrol.
Nekem fogalmam sincs mi az oka ennek, na de olyan nincs, hogy hirtelen egyszerre 3-4 alapember gyenge lesz akik eddig a hatunkon vittek a csapatot.
Itt ennek az okat kellene megkeresni, es azzal probalni valamit tenni.
- interfan
Ez jo volt.HerfortBalazs írta: ↑2026.02.24. 23:26 A mai helyett meg az is jobb lett volna ha megcsal az asszony a legjobb baratommal
![]()
- lucky0
Én hagynám Chivut tovább dolgozni. Jobb edzőre nincs pénzünk, ráadásul a karakteres edzőknek játékos igényeik is vannak, amire végképp nincsen budget. Nekem tetszik, ahogy a fiatalokat építgeti a csapatba és formálja át picit a taktikát illetve ha kell formációt is vált. Tanulja még ezt a szakmát. Elhivatottnak tűnik. Legyünk vele türelmesek. Contéval a csoportkörből nem mentünk tovább sokkal markánsabb játékospolitikával. Ő is csak a bajnokságban tudott domborítani ott is csak a második évében. Én szurkolok Chivunak. Nekem szimpatikus. Lehet nem lesz egy Special One de megadnám neki az esélyt hogy beírja magát edzőként is az Inter törtênelmébe.
- interfan
Azert ha lehet ne csinaljunk ilyet, akarhogy is van vezetve a klub.VInter101 írta: ↑2026.02.24. 23:25Őszintén szólva nem érdekel hogy hosszabitanak vele avagy sem. Olyan eszetlenül van vezetve ez a csapat, ez lenne a legkisebb hülyeség!interfan írta: ↑2026.02.24. 23:22Es azert ilyenkor azt tegyuk hozza, hogy mindenki kb biztos lehet benne, hogy mar keszul a jol megemelt fizetessel az uj szerzodes Chivunak a Scudetto miatt.VInter101 írta: ↑2026.02.24. 23:17 Az év végén majd lehet értékelni!
Nem, nem kell kirugni.
- Audipower
Ha még Acerbit, Mikhyt és Frattesit hozzácsapjuk, rendben lesz.
A padra nyáron hoznám Enzo Maresca-t.
- Festa
Jelen helyzetünkben Chivu ideális edző.Amennyiben ezt az elönyt nem bukja el a bajnokságban akkor az így siker lesz.Van még mit tanulnia,de ő képes lehet tanulni a hibájából .lucky0 írta: ↑2026.02.24. 23:29 Én hagynám Chivut tovább dolgozni. Jobb edzőre nincs pénzünk, ráadásul a karakteres edzőknek játékos igényeik is vannak, amire végképp nincsen budget. Nekem tetszik, ahogy a fiatalokat építgeti a csapatba és formálja át picit a taktikát illetve ha kell formációt is vált. Tanulja még ezt a szakmát. Elhivatottnak tűnik. Legyünk vele türelmesek. Contéval a csoportkörből nem mentünk tovább sokkal markánsabb játékospolitikával. Ő is csak a bajnokságban tudott domborítani ott is csak a második évében. Én szurkolok Chivunak. Nekem szimpatikus. Lehet nem lesz egy Special One de megadnám neki az esélyt hogy beírja magát edzőként is az Inter törtênelmébe.
Maradjon és legyen kupa meg scudetto.
-
FEKA84
-
möszi
Sajna rutintalan… soha nem meccselt nemzetközi szinten. Az olasz bajnokságban is 6 hónapja volt. Szerintem ő is elhitte, hogy tud valamit, mert azért csak megkapta a BL döntő (vesztes) csapatát és jöttek az eredmények. Olaszországon kívül más a kvház és a klasszik olasz suli látványosan működésképtelen… Ha behúzzuk a Scudettot és netán a kupát is, én nem bántanám Chivut. Nyilván, ha innen bukunk, akkor mennie kell, nem kérdés.VInter101 írta: ↑2026.02.24. 23:17 Az év végén majd lehet értékelni!
-
FEKA84
Érdekes, hogy a mai meccs után megint sokan Chivut veszik elő, azért azt ne felejtsük el, hogy Akanji mekkorát hibázott.
- Cupi
Ne felejtsetek mi mindig a paratlan evekben jatszunk BL dontot.
Parosba jon a koran kieses.
Majd jovore jobbak leszunk.
Egyebkent komolyra forditva arra jo lehet ez a pofon,hogy a vezetes is lassa nem lehet halogatni a fiatalitast mert ez a keret a BL-be mar keves.
Nyaron jo par jatekostol el kell koszonni.
Majd jovore jobbak leszunk.
Egyebkent komolyra forditva arra jo lehet ez a pofon,hogy a vezetes is lassa nem lehet halogatni a fiatalitast mert ez a keret a BL-be mar keves.
Nyaron jo par jatekostol el kell koszonni.
- Baggio85
Ahogyan a norvég edzővel beszélgetett a végén Chivu, látszott rajta, hogy ez őt is megfogta nagyon. Nyilván érthető módon.
Igazság szerint az egész idei BL idényben nem voltunk meggyőzőek. Még az Almati meccs is necces volt otthon.
Tényleg nem kellene viszont most mindent a kukába dobni, amit idén eddig elértünk!
Össze kell szedni magunkat! Fel a fejjel!
Igazság szerint az egész idei BL idényben nem voltunk meggyőzőek. Még az Almati meccs is necces volt otthon.
Tényleg nem kellene viszont most mindent a kukába dobni, amit idén eddig elértünk!
Össze kell szedni magunkat! Fel a fejjel!
-
möszi
Sokan? 2-3 embert győzködünk Chivu érdekében.
- Audipower
Nem lenne triplázás, de konkrétan hányok ettől a 30 évvel ezelőtti angol kiscsapatos beívelgetős taktikának nevezett szartól.FEKA84 írta: ↑2026.02.24. 23:36Igen, vele tuti meglenne a triplázás is.
Ne vicceljünk már.
Ha szezon végén meglesz a bajnokság és a kupa még mindig minden szar lesz?
Még a szomszéd Mari néni is tudja, hogy meccsről meccsre ezt fogjuk játszani. Totál kiszámítható a játékunk. Íveljük Pio fejére és majd lesz valami. Ez a nagy Chivu taktika.
- Cupi
- PetR
- Kapcsolat:
Egy ilyen döntő után én nem csodálom, Dimash nyilatkozta nem olyan rég, hogy bőven újra kellett építenie magát mentálisan, és szezon elején rajta is látszott hogy nem az igazi. Neki sikerült összerakni magát ismét, és pazar szezont fut, de nem biztos hogy mindenki így van vele.interfan írta: ↑2026.02.24. 23:28Nekem mindig csak egy kerdesem van:
Egyszerre eg ki mindenki?
Mert azert az, hogy szidjuk a Bastoni, Barella, Thuram sort mint a bokrot, hogy iden sz.rok, ez ok, de mindenki egyszerre?
Es hat Dumfries sem volt eppen a toppon amikor meg jatszott.
Itt nem a 40-es Acerbi, Sommer, Darmian, Mkhitaryan sorrol beszelunk, hanem 27-29 evesek jatekosokrol.
Nekem fogalmam sincs mi az oka ennek, na de olyan nincs, hogy hirtelen egyszerre 3-4 alapember gyenge lesz akik eddig a hatunkon vittek a csapatot.
Itt ennek az okat kellene megkeresni, es azzal probalni valamit tenni.
-Dumfries (ha hihetünk a pletykáknak) ment volna a nyáron
-Thuram olyan mint aki már nem vesz komolyan semmit
-Bastoni folyamatosan frusztrált, pontatlanabb és kevésbé magabiztos mint tavaly
-Miki szintén irtó pontatlan, pedig rajta legalább látom mindig az akaratot, de már kevés. Legalább Acerbi és Darmian már nagyon korlátozott lehetőséget kap, de Sommernek sincs helyettese a kapuban
-Barella... na hát sajnos rajta látszik leginkább. A csapat szeretetéből/vagy mert nem volt ajánlat/vagy mert nem kellettek senkinek - igazából az oka tökmindegy, de sokan itt maradtak, akiknek lehet (utólag okos az ember) azonnali környezetváltozásra lett volna szükségük. Az is lehet hogy ők sokkal jobban hittek Inzaghiban, és a demoralizáló 5-0 pont ezt a hitet rengette meg. Akkor hogyan higgyenek egy Chivuban utána (aki amúgy szvsz nem végez rossz munkát zöldfülűként). Nyilván ezt egyikük sem fogja kimondani soha, max pályafutásuk végén az önéletrajzi könyvükben. Sajnos nálunk sosem ilyen egyszerű, hogyha ennyi ember helyettesét meg kell találni, vagy generációt kell váltani.
A BL győztes keret tagjait is csak utólag láttuk be hogy fájó szívvel de elengedhettük volna, és akkor talán a 9 éves banter érából lett volna csak 5, sosem tudjuk meg. De fejben ott is nagy szétcsúszások voltak, Milito kihagyott helyzetei, Maicon beleszaromsága, motiválatlan Sneijder, lassú védelem... De mi kötődtünk ezekhez a játékosokhoz ahogy Barelláékhoz is most, itt maradtak, szerettek volna javítani, nem sikerült, ennyi.
Túl komplex ez a probléma és szerintem nem lehet egy specifikus okot keresni, okai vannak, többes számban, játékosoktól kezdve edzői döntéseken át a vezetőségi ítélethozásig és igazoláspolitikáig, de akár az egész olasz ligát jellemző gondolkodásig. De az Internél soha sem lesz semmi 100%-ig tökéletes, talán még a világ összes pénzével sem (Ausilio hozná belőle a fél balkánt úgyis), úgy gondolom ezt már megtanulhattuk, viszont számomra pont ezért szerethető ez a csapat, a tökéletlenségeivel és fellángolásaival együtt, annak ellenére hogy nagyon fájó ez a kiesés. Szerintem fel a fejjel, lesz még mire büszkének lenni később!
- lucky0
Nálam ezek után Basto vagy Bisseck lenne a középső védő. Akanjinak minden meccsen van egy vagy két nagyobb helyezkedési hibája vagy rossz passza amiből eddig többnyire jól jöttünk ki, mert épp nem kaptunk belőle gólt. Vagy ha kaptunk is belefért. A mai hibája nagyon extra. Ilyet ritkán látni ezen a szinten.
-
FEKA84
Na igen. Nem biztos, hogy jó cserét csináltunk a Pavard - Akanji cserével.lucky0 írta: ↑2026.02.24. 23:50Nálam ezek után Basto vagy Bisseck lenne a középső védő. Akanjinak minden meccsen van egy vagy két nagyobb helyezkedési hibája vagy rossz passza amiből eddig többnyire jól jöttünk ki, mert épp nem kaptunk belőle gólt. Vagy ha kaptunk is belefért. A mai hibája nagyon extra. Ilyet ritkán látni ezen a szinten.
Amúgy ha már nyár, és Acerbi out, lehet ingyen meg tudnánk oldani hátul ha Pavard maradna, és Akanjit úgyis megvesszük. Nem kéne legalább arra a posztra pénzt kiadni.
- PetR
- Kapcsolat:
Áh, elvileg sajnos Pavard sem akart igazán maradni, és ugye volt is ebből egy kis öltözői felháborodás - kétlem hogy vele folytatnák.FEKA84 írta: ↑2026.02.24. 23:57Na igen. Nem biztos, hogy jó cserét csináltunk a Pavard - Akanji cserével.lucky0 írta: ↑2026.02.24. 23:50Nálam ezek után Basto vagy Bisseck lenne a középső védő. Akanjinak minden meccsen van egy vagy két nagyobb helyezkedési hibája vagy rossz passza amiből eddig többnyire jól jöttünk ki, mert épp nem kaptunk belőle gólt. Vagy ha kaptunk is belefért. A mai hibája nagyon extra. Ilyet ritkán látni ezen a szinten.
Amúgy ha már nyár, és Acerbi out, lehet ingyen meg tudnánk oldani hátul ha Pavard maradna, és Akanjit úgyis megvesszük. Nem kéne legalább arra a posztra pénzt kiadni.
- mike
Ez egy tagló, kétségtelen, de mégsem dőltem a kardomba, mert nem vagyunk BL contenderek.
Tavaly sem voltunk, de abszolút túlteljesítve szétforgácsoltuk a csapatot a BL-ben, és arra ráment a scudetto is.
Európában már nem arra emlékeznek hogy kiütöttük a Bayernt meg Barcát, hanem hogy térden járva leégtünk a döntőben.
A scudettot csak egy BL győzelem überelné, arra meg nulla esélyünk lett volna.
A BL pénz hiányozni fog, de így bajnoki címre tudunk koncentrálni, és azt be is fogjuk húzni.
Fejeket fel, a scudetto nagy dicsőség lesz. és így sikeresebb szezonunk lesz mint tavaly.
Tavaly sem voltunk, de abszolút túlteljesítve szétforgácsoltuk a csapatot a BL-ben, és arra ráment a scudetto is.
Európában már nem arra emlékeznek hogy kiütöttük a Bayernt meg Barcát, hanem hogy térden járva leégtünk a döntőben.
A scudettot csak egy BL győzelem überelné, arra meg nulla esélyünk lett volna.
A BL pénz hiányozni fog, de így bajnoki címre tudunk koncentrálni, és azt be is fogjuk húzni.
Fejeket fel, a scudetto nagy dicsőség lesz. és így sikeresebb szezonunk lesz mint tavaly.
- interfan
Ertekelesek:
- Sportmediaset:
Sommer 6
Zielinski 6
Esposito 6
Bonny 6
Augusto 6
Bastoni 5,5
Dimarco 5,5
Frattesi 5,5
Henrique 5,5
Sucic 5,5
Thuram 5,5
Bisseck 5
Akanji 4,5
- Sportmediaset:
Sommer 6
Zielinski 6
Esposito 6
Bonny 6
Augusto 6
Bastoni 5,5
Dimarco 5,5
Frattesi 5,5
Henrique 5,5
Sucic 5,5
Thuram 5,5
Bisseck 5
Akanji 4,5
-
R9.
Oriasi eges ez, es anyagilag nagyon visszaveti a klubot
ebbol nem epitkezes vagy szintentartas lesz hanem kenyszereladas
ebbol nem epitkezes vagy szintentartas lesz hanem kenyszereladas
- interfan
Ezt Marotta el is mondta a meccs elott, ha nem is szo szerint.
Ahogy mondta, ha kiesunk a BL-bol, akkor a kieso BL penzeket potolni kell.
Ismeros mondatok, ateltuk ezt, jottek is az "aldozatos" mercatok.
Tegnapival minimum kiesett 20m.
(8 koze jutashoz viszonyitva 45m)
Es ne felejtsuk el, hogy a liga szakaszban is osszeszedtunk 7m minuszt + a Szaudi Szuperkupabol 5m-t.
Tehat ezek az osszegek alaphangon 35m kornyeken vannak.
(A kimondott celt a 8 koze jutast ne is szamoljuk, mert akkor 60m kornyeken van mar a kieso penz)
Ez rengeteg penz...
- Festa
Hagyjuk már ezt.FEKA84 írta: ↑2026.02.24. 23:57Na igen. Nem biztos, hogy jó cserét csináltunk a Pavard - Akanji cserével.lucky0 írta: ↑2026.02.24. 23:50Nálam ezek után Basto vagy Bisseck lenne a középső védő. Akanjinak minden meccsen van egy vagy két nagyobb helyezkedési hibája vagy rossz passza amiből eddig többnyire jól jöttünk ki, mert épp nem kaptunk belőle gólt. Vagy ha kaptunk is belefért. A mai hibája nagyon extra. Ilyet ritkán látni ezen a szinten.
Tegnap hibázott Akanji,de egyébként az idény nagy részében megbízható teljesítményt nyújtott.
Ő az egyik fix ember a csapatban.Nem azon múlt mert ezeknek a norvégoknak nem tudtunk volna ha 120 percig tart is a meccs 3 gólt rúgni.
Imádom amik egy hiba miatt lenulázza egy játékos egész idényben látott teljesítményét.
- interfan
lucky0 írta: ↑2026.02.24. 23:05 Nyáron forradalom kell ez tisztán látszik. Van pár öreg és pár kiégett játékosunk. Akik felveszik a zsét és focizgatnak cserébe. Barella, Thuram, Akanji, Sommer, Acerbi, Miky, Calha a teljesség igénye nélkül az akiktől szabadulni kellene. De sajnos jó esetben 2 fog távozni a fenti sorból. És az a baj. Ezért nem jött ide épkézláb edző és nem is fog. Még tulajunk sincs (papíron van) és nem is úgy fest hogy lesz a közeljövőben. Mármint olyan aki áldoz is a csapatra. Ezt így nem lehet.
Jo ezeket olvasni, es igaz is amit irtok, csakhat van egy kerdes, egy sulyos es nyomaszto kerdes:
Mibol?
Marotta vilagosan elmondta, ha kiesunk akkor a BL penzeket potolnunk kell.
Kiestunk...
Ott jarunk, hogy alaphangon kiesett vagy 30-35m.
Jaa es meg a kimondott celunk a 8 koze jutas volt, azzal mar vagy 60m...
De azt hagyjuk is.
Na most mibol csinalunk "forradalmat", ha majd ezek miatt kapunk egy jo oreg "pluszos mercato" dikatumot a nyarra?
Legyen mondjuk "csak" +20m ami kell a mercatobol (es akkor nem is sokat szamoltam), mert hat Marotta elmondta, potolnunk kell a kieso penzeket...
Na most tobb tizmillios pluszos mercatokkal hat eleg nehez lesz "forradalmat" csinalni, "erositeni".
Es ha erre a keretre mondjuk a BL-ben keves, akkor ne adja eg milyen lesz a kovetkezo evben?
Lehet itt Barellazni, Thuramozni, de nalunk sokkal okosabb emberek is latjak amit mi, es azt milyen teljesitmenyt nyujtanak iden.
Haat nem fognak sorakozni az 50-60 millios ajanlatok...
Dumfries egy tavalyi "bomba" szezon utan nem kellett 25m-ert senkinek, na majd iden feleves serules utan...
Szoval a kerdes ugyanaz, mibol es hogyan lesz itt forradalom?
Utanpotlasra epitest hagyjuk, azok aztan pont mi vagyunk....
Imadkozzunk akkor vigye el a PSG Yamalt, es akkor a Barcelona tud fizetni 80m-t Bastoniert.
Adjuk el, kivalo.
Csakhat potolni is kell, mivan ha kell a penz a pluszos mercatoba, es meg akkor "epitekezzunk" is, haaat igen, hogyan?
Egy Muharemovic 40m, kell pl 20m a mercatobol a kieso penzek miatt, marad 20m, kit veszel hogy meg Bastoni potlasa is meglegyen, es minosegben is epitsunk ne romboljunk?
Latjuk 20m korul kiket kapsz...
Es akkor tulajdonosi helyzet.
1000 ev utan, a tortenelme soran eloszor, tavaly a rekord UEFA penzeknek koszonhetoen a BL donto miatt, az Inter tortenelme soran eloszor tudott nyereseges klubkent mukodni.
Iden erre meg a 16 koze se jutunk be, sulyos tizmilliokat bukunk, jon majd ujra a jol bevallt es megszokott veszteseges mukodes.
Kivalo, csak ugy kapkodni fognak egy ilyen klubert ami 10 ev alatt termelt vagy 1000m veszteseget....
-
P-Inter
Bocs Interfan, de legyen a tulaj és a szakmai vezetés baja, miből lesz és hogyan pénz. Ennyi. Inkább gondolkodjunk és tanuljunk abból, hogy a Bodo hogy tudott 2x is megverni, eredményt látva, simán.
-
R9.
Egyebkent erdekes ez az egesz
most kiestunk Bodo ellen mekkora csalodas mindenki ideges stb...de ha ev vegen jon a scudetto + jo esellyel akar kupadonto is vagy kupagyozelem - siman benne van a duplazas
kutyat nem fogja erdekelni a BL kieses addigra (anyagilag nyilvan de az mas ugy) - szurkoloi szempontbol oriasi ev lesz
Elozo evben ahol meg vegig gazoltunk barcan bayernen stb es nem nyertunk semmit, oriasi csalodas volt az ev
most kiestunk Bodo ellen mekkora csalodas mindenki ideges stb...de ha ev vegen jon a scudetto + jo esellyel akar kupadonto is vagy kupagyozelem - siman benne van a duplazas
kutyat nem fogja erdekelni a BL kieses addigra (anyagilag nyilvan de az mas ugy) - szurkoloi szempontbol oriasi ev lesz
Elozo evben ahol meg vegig gazoltunk barcan bayernen stb es nem nyertunk semmit, oriasi csalodas volt az ev
- Baggio85
Sokan pesszimistának mondtak, meg hogy túl sötéten látom a dolgokat, amikor egy-egy (BL) meccs után azt mondtam, hogy ez a keret ennyit tud.
Chivut is elő lehet venni, hogy miért csak a beadásokra játszottunk, de szerintem nem a taktikával volt gond. Nyilván, lehetett volna máshogy is megpróbálni nyerni, de a tegnapi csapat kb. erre volt kalibrálva. Kár, hogy tényleg másnap reggelig játszhattunk volna, akkor sem lőttünk volna olyan gólt, ami meg is zörgeti az ellenfél hálóját.
Ezért hiányzott nagyon Calha és ezért mondtam, hogy nagyon nagy baj Lautaro kiesése, mert az ő taktikai szerepét senki nem tudja betölteni a csapatból. Tegnap nem volt olyan játékos a pályán Zielu és Dima kivételével, akikkel ezt 11emberes védekezést át tudtuk volna lőni vagy valahogy kipasszolni. Az egyetlen ilyen ziccerünknél (ami végül les volt) Thuram mellé rúgta...
7x rúgtak kapura a 2 meccsen, abból 5 gólt lőttek, plusz 2, ezen a szinten végzetes védelmi hibát követtünk el a két meccsen plusz rúgtunk 3 kapufát... Alakulhatott volna ez máshogy is, lehet, hogy ennek most így kellett történnie, de ez nem von le semmit a Bodo érdemeiből, ami azért ráadásul egy EL elődöntős csapat!
Menni kell tovább a megkezdett úton, a gazdasági lyukat meg sajnos lesz kivel betömni nyáron.
De addig még feladatunk van!
Chivut is elő lehet venni, hogy miért csak a beadásokra játszottunk, de szerintem nem a taktikával volt gond. Nyilván, lehetett volna máshogy is megpróbálni nyerni, de a tegnapi csapat kb. erre volt kalibrálva. Kár, hogy tényleg másnap reggelig játszhattunk volna, akkor sem lőttünk volna olyan gólt, ami meg is zörgeti az ellenfél hálóját.
Ezért hiányzott nagyon Calha és ezért mondtam, hogy nagyon nagy baj Lautaro kiesése, mert az ő taktikai szerepét senki nem tudja betölteni a csapatból. Tegnap nem volt olyan játékos a pályán Zielu és Dima kivételével, akikkel ezt 11emberes védekezést át tudtuk volna lőni vagy valahogy kipasszolni. Az egyetlen ilyen ziccerünknél (ami végül les volt) Thuram mellé rúgta...
7x rúgtak kapura a 2 meccsen, abból 5 gólt lőttek, plusz 2, ezen a szinten végzetes védelmi hibát követtünk el a két meccsen plusz rúgtunk 3 kapufát... Alakulhatott volna ez máshogy is, lehet, hogy ennek most így kellett történnie, de ez nem von le semmit a Bodo érdemeiből, ami azért ráadásul egy EL elődöntős csapat!
Menni kell tovább a megkezdett úton, a gazdasági lyukat meg sajnos lesz kivel betömni nyáron.
De addig még feladatunk van!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Baggio85 2026.02.25. 07:08-kor.
- interfan
Persze, legyen az o bajuk, csakhat az o bajuk a mi bajunk is.
Mivel ha a csapatot nem erositeni tudjuk, hanem gyengiteni, es R9-et idezve:
"Oriasi eges ez, es anyagilag nagyon visszaveti a klubot
ebbol nem epitkezes vagy szintentartas lesz hanem kenyszereladas"
Akkor ez vegul csak a mi "bajunk" is lesz, nem csak az oveke, mert a klub eredmenyessegere is hatassal lehet konnyeden.
Ugyis olyan finomak es kellemesek voltak a jo oreg pluszos mercatok, mar hianyoztak.
-
Tombi1986
Nem is értettem a fórumot, hogy miből gondolta úgy a többség tovább fog jutni a csapat.
Igen értem a keretek közti különbséget, hazai pályát. Szerencsére nem láttam a mérkőzést, de nem vártam mást.
Tavaly is kiderült, hogy a 3 front nem működik.
Norvégok megérdemelten jutottak tovább, kívánom jussanak minél tovább.
Olasz bajnokság pedig nagyon leeresztett, de valljuk be 2010 óta.
2010-ig volt 3 BL győzelme a bajnokságnak, 2003-ban a legjobb 4 között 3 olasz is volt.
2010-2020 között a Juventusnak kettő döntője hasonló volt miénkhez, sima vereséggel a döntőben. Persze a bajnokságot simán hozták, de a válogatott is leeresztett, oké nyertek EB-t 2021-ben. 2010, 2014 VB csoportmeccsek végállomás, azóta VB sincs.
Visszatérve az Interre. Bodo ellen sem fog győzni a csapat, ha ilyen sokan formán kívül vannak, pontosabb kifejezés a kiégés jelei mutatkoznak
Lehet Barella, Thuram jövőre újra szárnyalni fog és ez egy átmeneti év “csak”, de már tavaly sem voltak túl meggyőzőek.
Kikaptunk 5 góllal PSG-től, az egyértelműen Inzaghi hibája volt, főleg mivel előtte igazából kiderült el fog menni a csapattól.
Jelenlegi eredményeket senki nem nézte ki Chivu-ból szeptemberben, sőt azt gondoltuk többen novemberre itt sem lesz.
Allegri-t állítólag elküldik a Milan kispadjáról a szezonvégén.
Igen értem a keretek közti különbséget, hazai pályát. Szerencsére nem láttam a mérkőzést, de nem vártam mást.
Tavaly is kiderült, hogy a 3 front nem működik.
Norvégok megérdemelten jutottak tovább, kívánom jussanak minél tovább.
Olasz bajnokság pedig nagyon leeresztett, de valljuk be 2010 óta.
2010-ig volt 3 BL győzelme a bajnokságnak, 2003-ban a legjobb 4 között 3 olasz is volt.
2010-2020 között a Juventusnak kettő döntője hasonló volt miénkhez, sima vereséggel a döntőben. Persze a bajnokságot simán hozták, de a válogatott is leeresztett, oké nyertek EB-t 2021-ben. 2010, 2014 VB csoportmeccsek végállomás, azóta VB sincs.
Visszatérve az Interre. Bodo ellen sem fog győzni a csapat, ha ilyen sokan formán kívül vannak, pontosabb kifejezés a kiégés jelei mutatkoznak
Lehet Barella, Thuram jövőre újra szárnyalni fog és ez egy átmeneti év “csak”, de már tavaly sem voltak túl meggyőzőek.
Kikaptunk 5 góllal PSG-től, az egyértelműen Inzaghi hibája volt, főleg mivel előtte igazából kiderült el fog menni a csapattól.
Jelenlegi eredményeket senki nem nézte ki Chivu-ból szeptemberben, sőt azt gondoltuk többen novemberre itt sem lesz.
Allegri-t állítólag elküldik a Milan kispadjáról a szezonvégén.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Tombi1986 2026.02.25. 07:40-kor.
- interfan
Nem a tegnapi jatekunk van erre "kalibralva", hanem az egesz eves.Baggio85 írta: ↑2026.02.25. 07:06 Chivut is elő lehet venni, hogy miért csak a beadásokra játszottunk, de szerintem nem a taktikával volt gond. Nyilván, lehetett volna máshogy is megpróbálni nyerni de a tegnapi csapat kb. erre volt kalibrálva.
a gazdasági lyukat meg sajnos lesz kivel betömni nyáron.
Ez egyebkent jo, de a kerdes ugyanaz mint feljebb, mibol es hogyan?
-
Interfan1000
Mentálisan nem tudja senki felkészíteni ezt a csapatot normálisan, akkor mikor vagy eredménykényszer van vagy jön egy erősebb csapat….meg kell nézni a norvégokat mindig a félidő elején, hogy egy körben egymás karjaiban vannak valaki meg mond egy motivációs beszédet! Nálunk ilyen miért nincs? Miért nem fogadkoznak a játékosok?
Az összes ilyen meccsen nem azzal győzött le minket az ellenfél (az Arsenal kivételével), hogy sokkal jobbak, hanem egész egyszerűen ők sokkal jobban akarták a sikert!
Az összes ilyen meccsen nem azzal győzött le minket az ellenfél (az Arsenal kivételével), hogy sokkal jobbak, hanem egész egyszerűen ők sokkal jobban akarták a sikert!