En most halali nyugalommal vagyok a Derbyt illetoen.Cupi írta: ↑2026.03.07. 16:43 Nagyon várom a meccset. Persze van bennem para is mert ha jól emlékszem 7 meccse nem tudjuk őket megverni de hiszem, hogy ez egyszer megszakad.Nem is tudom a sötét 2010-es években amikor tényleg szarok voltunk akkor volt e ilyen hosszú nyeretlenségi sorozatunk ellenük. Szerintem nem.
![]()
Forza Inter!
Valahogy a "meccslaz" is total elkerul.
Mar eleve azert amirol egesz Olaszorszag beszel, itt a Milannak kotelezo a gyozelem, kulonben a Scudetto minden teren eldol.
Nekunk az, hogy 10 vagy 13 ponttal vezetunk 10 forduloval a vege elott kb mindegy (nyilvan mindenki ertse a tulzast).
Masik az, hogy elnezve ezt a Milant, nem oket lebecsulve, hanem magunkat fel, haat nagyon nem vagyunk egy szinten.
Tenyleg nezzen ra valaki a Milan legutobbi 4-5 meccsere...
Multheten a Cremonese ellen is csak a 90.perc utan sikerult nyerni.
De ugy eleve a teljes szezonukra...
Nyilvan a tavalyi 8.helyhez kepest egy idei BL hely nagy eredmeny nekik, es hat eleve a BL hely is volt ott a cel az idei szezonra.
En nem tudom elkepzelni, hogy kikapjunk.
Ebben az esetben adja le mindenki a mezt, mondjon le mindenki, es kalap kabat.
(Nyilvan ertse megint mindenki a koltoi tulzasokat)
En ezt lehetetlennek latom, persze az X sem lenne "szep" az idei teljes szezont nezve, de a pontkulonbseget nezve nem lenne gond.
De en ilyentol nem tartok, nyerni fogunk, sokkal jobbak vagyunk minden teren, es ezt meg is fogjuk mutatni holnap es behuzzuk.
Es persze papiron 6 meccs, de azert ebbe benne van 2 Kupameccs, es egy Szuperkupa is.
3db bajnoki telt el ugy, hogy nem nyertunk ellenuk.
Elotte meg 6 meccset zsinorban hoztunk ellenuk.
2 BL elodonto, 1 Szuperkupa, 3 bajnoki.
Mindezt ugy, hogy rugtunk 14 golt, es kaptunk 2 golt.