Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- Festa
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Nincs meg ez a bajnokság .
Jön egy Atalanta és majd pár hét múlva Roma,de a többit papíron nyerni kéne .
A mai játék alapján persze lesz még egy idegenbeli Como meccs is tehát 1-2 pontvesztés és feljöhet a Milán.
Chivunak a nagy meccsek továbbra sem mennek,
A kicsikhez nem kell +tűz,de a ranagadòkra ezt nem tudja átadni.
Ez van.
Jön egy Atalanta és majd pár hét múlva Roma,de a többit papíron nyerni kéne .
A mai játék alapján persze lesz még egy idegenbeli Como meccs is tehát 1-2 pontvesztés és feljöhet a Milán.
Chivunak a nagy meccsek továbbra sem mennek,
A kicsikhez nem kell +tűz,de a ranagadòkra ezt nem tudja átadni.
Ez van.
-
matyinter
Úgy el tudom képzelni, mennyi ideig "gondolkodhattál" rajta, lehet kellett hozzá 0.1 másodperc.
Felbasz engem Thuram is, meg Bonny, meg úgy igazából bárki, de ez a Frattesi úgy húzzon el a picsába nyáron, ha kapunk érte 5 visszaválthatós hell-es dobozt, már azért megéri.
- interfan
Milan: 2 meccs = 2 vereseg = 6/0 pont
Napoli: 2 meccs = 1 vereseg, 1X = 6/1 pont
Juventus: 2 meccs = 1 gyozelem, 1 vereseg = 6/3 pont
18/4 pont
ZSENIALIS...
Es ez a csapat lehet az olasz bajnok....
- Cupi
Az a szerencsénk, hogy az Atalantat 2 BL meccs közt fogadjuk. Különben az is necces lenne....ilyen játékkal mint a mai főleg....most még így is nehéz lesz de talán meglehet ha magukba szállnak a játékosok meg Chivu is. 
- interfan
Kicsik ellen eleg az egyetlen egy taktikank, adjuk be 50X es egyszer majd bemegy valami.
Ahol van minoseg, azok ezt levedekezik, es vegunk, mert semmi mas elkepezelsunk, jatekunk, semmik nagyon.
Csank Jani forever.
Egeszen dobbenetes.
- interfan
- Festa
Esposito meg Bonny lelkes jó gyerekek,de ezen a meccsen sajnos felhozott ifistáknak tűntek,
Lautaro lehet néha kihagy nagy ziccereket is,de a pályán a jelenléte sokat ért volna.
Amíg a Milán nem rùgott gòlt addig meg sem tudtuk tartani a labdát elől,
Volt olyan rangadò ahol több helyzetünk volt,de kaptuk a hülye gólokat viszont ez a mai meccsre nem igaz.
Annyira ötletelenül játszottunk ,hogy előre meglehetett mondani,hogy mikor kerül majd Dimarcohoz a labda amiből ezen a meccsen még beadást sikerült összehozni.
Lautaro lehet néha kihagy nagy ziccereket is,de a pályán a jelenléte sokat ért volna.
Amíg a Milán nem rùgott gòlt addig meg sem tudtuk tartani a labdát elől,
Volt olyan rangadò ahol több helyzetünk volt,de kaptuk a hülye gólokat viszont ez a mai meccsre nem igaz.
Annyira ötletelenül játszottunk ,hogy előre meglehetett mondani,hogy mikor kerül majd Dimarcohoz a labda amiből ezen a meccsen még beadást sikerült összehozni.
- Baggio85
Az a gond, hogy hetek óta már jól sem játszunk. Most 3-4 hónap alatt egy vereség beleférne (mondjuk nem pont a Milan ellen), de itt sajnos ez tényleg borúsabb képet mutat.
Továbbra sem Chivut venném elő, egy 0 kmes edző, aki így elvállalta, ő jelenleg itt tart, simán benne van, hogy eddig az Inzaghi-féle lendület vitte a csapatot és most, hogy Chivu edzői képességére lenne szükség, az megmutatkozik, hogy még hiányos. De azért nem kezdenék el pálcát törni felette és a csapat felett sem, hogy vezetjük a bajnokságot. Nem is értem, amikor elhangzik sokszor, hogy így megnyertük a bajnokságot, meg úgy megnyertük, mert ez a csapat, Chivuval együtt messze nem olyan minőségi, ami alapot adna rá, hogy ennyivel a vége előtt ezt kijelentsük. Ráadásul Lautaro nincs, Dumfries egész évben nincs, Calha is aggasztó, mert nem volt róla hír, hogy sérült és mégsem tudott vállalni semennyit... Szóval örüljünk neki, hogy itt állunk, mert ennyi sem volt benne a szezon elején. Próbáljuk meg kihozni a maximumot, aztán meglátjuk.
Továbbra sem Chivut venném elő, egy 0 kmes edző, aki így elvállalta, ő jelenleg itt tart, simán benne van, hogy eddig az Inzaghi-féle lendület vitte a csapatot és most, hogy Chivu edzői képességére lenne szükség, az megmutatkozik, hogy még hiányos. De azért nem kezdenék el pálcát törni felette és a csapat felett sem, hogy vezetjük a bajnokságot. Nem is értem, amikor elhangzik sokszor, hogy így megnyertük a bajnokságot, meg úgy megnyertük, mert ez a csapat, Chivuval együtt messze nem olyan minőségi, ami alapot adna rá, hogy ennyivel a vége előtt ezt kijelentsük. Ráadásul Lautaro nincs, Dumfries egész évben nincs, Calha is aggasztó, mert nem volt róla hír, hogy sérült és mégsem tudott vállalni semennyit... Szóval örüljünk neki, hogy itt állunk, mert ennyi sem volt benne a szezon elején. Próbáljuk meg kihozni a maximumot, aztán meglátjuk.
-
matyinter
Tényleg érdekes, hogy lehet ilyen játékkal viszonylag simán vezetni a bajnokságot... Klasszikus szavakkal élve "roncsderbi".
Lauraro nélkül annyi a kreativitás, mint egy viziló napjában nagyjából.
Kitesszük Dimarconak, beadja, majd csak lesz valami.
Néha Calha vagy Zselé eltalálja 20-rol.
És ez nem tudom, hogy edző hiba, vagy játékos hiba, ezt majd a profik látják a központban. Vagy nem.
Jó, ettől függetlenül tragédia nem történt, csak nyilván egy ilyen ótvar Milan (mert nem játszottak ők sem jól) ellen jobban felcseszem magam
Lauraro nélkül annyi a kreativitás, mint egy viziló napjában nagyjából.
Kitesszük Dimarconak, beadja, majd csak lesz valami.
Néha Calha vagy Zselé eltalálja 20-rol.
És ez nem tudom, hogy edző hiba, vagy játékos hiba, ezt majd a profik látják a központban. Vagy nem.
Jó, ettől függetlenül tragédia nem történt, csak nyilván egy ilyen ótvar Milan (mert nem játszottak ők sem jól) ellen jobban felcseszem magam
- Cupi
-
Francesco
Hihetetlen mennyire gyenge lett ez a csapat mentálisan. Becsüljük meg, hogy ha megnyerjük a bajnokságot (ami még nagyon nincs lefutva, de legalább szerencsére BL nincs), mert ez már egy fejben teljesen szétesett csapat. Nagyon szedett-vedett jellege van és sajnos 1000 éves játékosok alkotják. Nevetséges, hogy egy a bajnokságot 10 fordulóval a vége előtt 7 ponttal vezető csapatból jóformán 5 játékost is nehezen mondanék, akit megtartanék mindenképp. Remélem lesz esze a vezetőségnek és elkezdik a csapatépítést, mert a tavaly nyári inkább rombolás volt. Csak hát igazi tulajdonos nélkül ez nehéz.
- Festa
Maradtak még a szögletek mint fő győztes elem.Azt topszinten csináljuk.
Tavaly a BL-ben a Barca és a Bayern ellen 4 szöglet gólunk is volt ami kellett a BL fináléba jutáshoz.
A meccs végén itt is majdnem sikerült pontrúgásbòl x-ezt összehozni ,de ezt ma nem îgy volt megírva.
Tavaly a BL-ben a Barca és a Bayern ellen 4 szöglet gólunk is volt ami kellett a BL fináléba jutáshoz.
A meccs végén itt is majdnem sikerült pontrúgásbòl x-ezt összehozni ,de ezt ma nem îgy volt megírva.
- brecsinho
Nyilván nem esik jól egy újabb derby zakó,de azért nem kéne lemenni egy szint alá,még mindig 7ponttal vezetjük a tabellát...remélem összekapja magát a csapat,mert meleg lehet még a pite,de várható volt,hogy nem lehet hullámvölgy nélkül végigtolni a tavaszt.
Néhány észrevétel:
1.Mikinek remélem nem adunk meg egy évet,teljesen vége van,vissza lehet vonulni egy bajnoki cimmel vagy levezetni az araboknál
2. Frattesi olyan mélysegekben van,hogy szerintem nyáron 10m is csoda lesz érte,el.kellett volna engedni tavaly nyáron
3.Bisseck lelkes meg jó fizikumú,de néha olyan helyezkedési és taktikai hibai vannak,ami nem fér bele.Szerintem neki a PL jobban feküdne,lehet ki kéne szállni belőle nyáron
4. Szidhatjuk Lautaro helyzetkihasználását meg Thuram flegmaságát,de ma gyakorlatilag nem volt csatárjátékunk,legalább az egyikük nagyon kellett volna
5. Diouf és Henrique párosért adtunk 50m,teljesen feleslegesen...a.francia ügyetlen és eszetlen,a brazil meg olyan szinten be van tojva,hogy csak a tutit meg az alibit meri nyomni.Azért 50millaból lehetett volna egy komolyabb embert hozni,ez így teljes bukó volt
6.Kinevezünk egy kezdő edzőt akitől elvárjuk,hogy szarból (0-5utáni BLdöntő,zero tituli,nyugdijas keret) épitsen bajnokcsapatot,meg vigye Bl8 közé a társulatot,finoman szólva is irreális..nem tudom mire gondoltak Marrottaek,de ha sikerül is a scudetto,itt nyáron nagytakarítás kell és nem csak a keretben,a vezetőségben is..
Forza Inter!!!
Ui: a Var elmehet a picskuba,a csávó beleüt a labdába és rá se szólnak..olyanokra adnak már tizit "kezezésért", ami teljesen nonszensz,egy ilyen kézilabdás mozdulat meg semmi..
Néhány észrevétel:
1.Mikinek remélem nem adunk meg egy évet,teljesen vége van,vissza lehet vonulni egy bajnoki cimmel vagy levezetni az araboknál
2. Frattesi olyan mélysegekben van,hogy szerintem nyáron 10m is csoda lesz érte,el.kellett volna engedni tavaly nyáron
3.Bisseck lelkes meg jó fizikumú,de néha olyan helyezkedési és taktikai hibai vannak,ami nem fér bele.Szerintem neki a PL jobban feküdne,lehet ki kéne szállni belőle nyáron
4. Szidhatjuk Lautaro helyzetkihasználását meg Thuram flegmaságát,de ma gyakorlatilag nem volt csatárjátékunk,legalább az egyikük nagyon kellett volna
5. Diouf és Henrique párosért adtunk 50m,teljesen feleslegesen...a.francia ügyetlen és eszetlen,a brazil meg olyan szinten be van tojva,hogy csak a tutit meg az alibit meri nyomni.Azért 50millaból lehetett volna egy komolyabb embert hozni,ez így teljes bukó volt
6.Kinevezünk egy kezdő edzőt akitől elvárjuk,hogy szarból (0-5utáni BLdöntő,zero tituli,nyugdijas keret) épitsen bajnokcsapatot,meg vigye Bl8 közé a társulatot,finoman szólva is irreális..nem tudom mire gondoltak Marrottaek,de ha sikerül is a scudetto,itt nyáron nagytakarítás kell és nem csak a keretben,a vezetőségben is..
Forza Inter!!!
Ui: a Var elmehet a picskuba,a csávó beleüt a labdába és rá se szólnak..olyanokra adnak már tizit "kezezésért", ami teljesen nonszensz,egy ilyen kézilabdás mozdulat meg semmi..
- mike
Oltári szar este volt, de azért na, ha bajnokok leszünk, senkit sem fog érdekelni.
Égő ez a rangadókon való bénázás, de 7 ponttal vezetünk.
Néhány igazolás viszont nagyon mellément, talán ki kellett volna fizetni Lookman árát, ilyen Dioufok helyett.
- hvmetal
Chivu úgy teljesít,mint amikor a legerősebb csapat edzőváltás után kap 1 volt játékost edzőnek. Lendület viszi a csapatot, de miután jön egy értelmes edzővel rendelkező csapat, ott vége a dalnak. Kicsik ellen megy erőből, amikor már ész kell ott gond van. Bár Leonardoval pl kivertük a Bayernt, ezt ma nem tudnám elképzelni.
Az gáz,hogy semmi tüzet nem tud hozzárakni.
Én ezt elengedném, ha bajnok lesz, ha nem.
Ez q produkció a Lazionál ,Rómánál is ciki lenne.
Lehet rosszul gondolom, de azért illene látszódnia valaminek. Abból,hogy ő igazán jó edző lehet. Sok edző rosszabb minőségű csapatokkal is tud villogni a rangadókon. Mi lefekszünk bárkinek. Nem tűnik egy nagy koponyának. De legalább motiválni sem tud. Rendes tag,sajnálom, de ez nagyon kevés így. Jövőre ez gyengébb lesz.
Lehet rosszul gondolom, de azért illene látszódnia valaminek. Abból,hogy ő igazán jó edző lehet. Sok edző rosszabb minőségű csapatokkal is tud villogni a rangadókon. Mi lefekszünk bárkinek. Nem tűnik egy nagy koponyának. De legalább motiválni sem tud. Rendes tag,sajnálom, de ez nagyon kevés így. Jövőre ez gyengébb lesz.
- Baggio85
Jó, hát ez tipikusan az a helyzet, amikor egy csapat túlszárnyalja az elvárásokat és mindenki a jelenlegi helyezés alapján ítéli meg őket, nem a realitás alapján. Szerintem nincs Inter szurkoló, akinek, ha a BL döntő után, a nyári mercatoval és Chivuval, azt mondják idény elején, hogy márciusban 7 ponttal vezetjük a bajnokságot, akkor azt mondta volna, hogy "Nem-nem, nem írom alá, mert ez a csapat szét fogja dominàlni a bajnokságot!"
Ez a realitás, főleg, ha a kulcsjátékosok még hiányoznak is. Szerintem ez ennyi.
Ez a realitás, főleg, ha a kulcsjátékosok még hiányoznak is. Szerintem ez ennyi.
- interfan
Ez mind szep es jo, es fantasztikus, csak egy dolgot felejtunk el mindig, a rivalisokat.Baggio85 írta: ↑2026.03.09. 07:10 Jó, hát ez tipikusan az a helyzet, amikor egy csapat túlszárnyalja az elvárásokat és mindenki a jelenlegi helyezés alapján ítéli meg őket, nem a realitás alapján. Szerintem nincs Inter szurkoló, akinek, ha a BL döntő után, a nyári mercatoval és Chivuval, azt mondják idény elején, hogy márciusban 7 ponttal vezetjük a bajnokságot, akkor azt mondta volna, hogy "Nem-nem, nem írom alá, mert ez a csapat szét fogja dominàlni a bajnokságot!"
Ha ezt nem latjuk, hogy milyen minosegu Serie A-t vezetunk 7 ponttal, milyen minosegu rivalisokkal szemben, es mindig csak ezzel a tavaly nyarral peldalozunk, hogy huha ki gondolta volna, akkor nagyon csunyan homokba dugjuk a fejunket.
Elve az osbolcsesseggel, ez "nem fekete vagy feher".
- Baggio85
Ebben is van igazság, de az nagyon ritka egy bajnokság során, hogy neked minden kijön a másiknak meg semmi. És ezzel most csak azt akarom mondani, hogy attól, mert a többiek is sz*rul teljesítenek, attól még több bennünk sincs. Azt pl. senki nem láthatta előre, hogy a Napoli tulajdonképpen egész szezonban 5-7 hiányzóval játsza végig vagy hogy a Milan agyonver mindenkit a rangadókon, a kieső csapatok ellen meg szerez 2 pontot otthon. De ettől mi bennünk nem lett több a potenciál.interfan írta: ↑2026.03.09. 07:16Ez mind szep es jo, es fantasztikus, csak egy dolgot felejtunk el mindig, a rivalisokat.Baggio85 írta: ↑2026.03.09. 07:10 Jó, hát ez tipikusan az a helyzet, amikor egy csapat túlszárnyalja az elvárásokat és mindenki a jelenlegi helyezés alapján ítéli meg őket, nem a realitás alapján. Szerintem nincs Inter szurkoló, akinek, ha a BL döntő után, a nyári mercatoval és Chivuval, azt mondják idény elején, hogy márciusban 7 ponttal vezetjük a bajnokságot, akkor azt mondta volna, hogy "Nem-nem, nem írom alá, mert ez a csapat szét fogja dominàlni a bajnokságot!"
Ha ezt nem latjuk, hogy milyen minosegu Serie A-t vezetunk 7 ponttal, milyen minosegu rivalisokkal szemben, es mindig csak ezzel a tavaly nyarral peldalozunk, hogy huha ki gondolta volna, akkor nagyon csunyan homokba dugjuk a fejunket.
-
kisnerra88
attol, hogy leginkabb magad probalod igazolni es meggyozni a szenzaciohajhasz szavvakkal es sokszor leirod, meg nem biztos hogy igazad is vaninterfan írta: ↑2026.03.09. 07:16Ez mind szep es jo, es fantasztikus, csak egy dolgot felejtunk el mindig, a rivalisokat.Baggio85 írta: ↑2026.03.09. 07:10 Jó, hát ez tipikusan az a helyzet, amikor egy csapat túlszárnyalja az elvárásokat és mindenki a jelenlegi helyezés alapján ítéli meg őket, nem a realitás alapján. Szerintem nincs Inter szurkoló, akinek, ha a BL döntő után, a nyári mercatoval és Chivuval, azt mondják idény elején, hogy márciusban 7 ponttal vezetjük a bajnokságot, akkor azt mondta volna, hogy "Nem-nem, nem írom alá, mert ez a csapat szét fogja dominàlni a bajnokságot!"
-
Interfan1000
Egyre kevésbé tetszik ez a Chivu-s vonal…baromi egysíkú a játékunk és leginkább arról szól, hogy Dimarco éppen mennyire van jó formában és pontos labdákat ad-e a szélről, illetve ami még nagyon nem tetszik, hogy nem meri kirakni a gyenge formában lévő embereket a kezdőből, lásd svájci szerencsétlenség a kapuban, Barella, örmény nagypapa és társaik…
- interfan
Ahogy sokan irjak sok helyen, mindent elmond hogy ez az Inter vezeti ennyivel ezt a bajnoksagot.Baggio85 írta: ↑2026.03.09. 07:29Ebben is van igazság, de az nagyon ritka egy bajnokság során, hogy neked minden kijön a másiknak meg semmi. És ezzel most csak azt akarom mondani, hogy attól, mert a többiek is sz*rul teljesítenek, attól még több bennünk sincs. Azt pl. senki nem láthatta előre, hogy a Napoli tulajdonképpen egész szezonban 5-7 hiányzóval játsza végig vagy hogy a Milan agyonver mindenkit a rangadókon, a kieső csapatok ellen meg szerez 2 pontot otthon. De ettől mi bennünk nem lett több a potenciál.interfan írta: ↑2026.03.09. 07:16Ez mind szep es jo, es fantasztikus, csak egy dolgot felejtunk el mindig, a rivalisokat.Baggio85 írta: ↑2026.03.09. 07:10 Jó, hát ez tipikusan az a helyzet, amikor egy csapat túlszárnyalja az elvárásokat és mindenki a jelenlegi helyezés alapján ítéli meg őket, nem a realitás alapján. Szerintem nincs Inter szurkoló, akinek, ha a BL döntő után, a nyári mercatoval és Chivuval, azt mondják idény elején, hogy márciusban 7 ponttal vezetjük a bajnokságot, akkor azt mondta volna, hogy "Nem-nem, nem írom alá, mert ez a csapat szét fogja dominàlni a bajnokságot!"
- interfan
Csak latod, annyi hogy beadunk egy meccsen 37X eleg lehet egy Scudettora a jelenlegi minosegben.Interfan1000 írta: ↑2026.03.09. 07:32 Egyre kevésbé tetszik ez a Chivu-s vonal…baromi egysíkú a játékunk és leginkább arról szól, hogy Dimarco éppen mennyire van jó formában és pontos labdákat ad-e a szélről, illetve ami még nagyon nem tetszik, hogy nem meri kirakni a gyenge formában lévő embereket a kezdőből, lásd svájci szerencsétlenség a kapuban, Barella, örmény nagypapa és társaik…
Es ennyi, nem tobb, ennyi amit csinalunk, ennyi amit "epitettunk" lassan 10 honap alatt.
Ez megint szep es jo, de hogy hosszabbitani akarunk (meg ha duplazunk is), az egy vicc lesz...
(Elo szerzodese van az embernek 27 nyaraig)
Nem bizhatunk abban minden egyes szezonban, hogy a rivalisok total vakon lesznek mindig.
-
Rolinter
Ezt a bajnokságot nem mi nyerjük meg, ( ha meg is nyerjük) hanem a riválisok bukják el. Chivuval nem az a baj ,hogy 0 km-es edző , hanem ,hogy semmi elképzelése ötlete nincs , antifootballt játszunk. Az Arzenállal annyi a különbség , hogy ők sem nyernek semmit, de legalább élvezhető a játékuk.
- interfan
Minden szavaddal.
Egyebkent van Chivunak "elkepzelese", de abbol 1db forever: beadas, beadas, beadas.
Ennyi, ettol tobbre nem kepes...
10 honap alatt ennyi sikerult, tegyuk ki szelre, adjuk be, es majd lesz ami lesz.
De legalabb kimagasloan rekordszamu beadasunk van a top 5 bajnoksagban, sot talan az egesz vilagon.
- Cupi
Pont megmutatja az egyetlen taktikánkat Dimarco statjai....azért ilyen sok a gólpassza is mert ez a fő fegyverünk. Persze ehhez kell az is ő klasszis formában nyomja de ha őt sikeresen kiveszik vagy épp szar napja van akkor végünk.Interfan1000 írta: ↑2026.03.09. 07:32 Egyre kevésbé tetszik ez a Chivu-s vonal…baromi egysíkú a játékunk és leginkább arról szól, hogy Dimarco éppen mennyire van jó formában és pontos labdákat ad-e a szélről
Nyilván ha van egy ilyen WB-d akkor annak erényeit kihasználod, ezzel nincs is gond de könyörgöm nem lehetne valami más taktikai elem is? Beadogatjuk főleg Dimarco oldaláról ha meg nem akkor meg a másikról....
Nálunk tapasztaltabb és hozzáértőbb arcok a klubnál ezt nem látják? Hogy azért kellene más is? Marotta is oké nem edző de látott ezt azt a pályája alatt. Nem tudja azt mondani Chivunak, hogy öreg nem találtok ki még valamit mert ez nagyon egysíkú és egy Bodo is levédekezte 2 meccsen lazán....
- Baggio85
Az a baj, hogy igazából még azt sem csináljuk olyan jól, mint ahogy kellene, ha már ez a fő taktika, amit nyilván gyakorlunk is. Nagy részében még véletlenül sem találkoznak belül a támadók a beadással (természetesen azért voltak kivételek idén, szerencsére).Cupi írta: ↑2026.03.09. 08:58Pont megmutatja az egyetlen taktikánkat Dimarco statjai....azért ilyen sok a gólpassza is mert ez a fő fegyverünk. Persze ehhez kell az is ő klasszis formában nyomja de ha őt sikeresen kiveszik vagy épp szar napja van akkor végünk.Interfan1000 írta: ↑2026.03.09. 07:32 Egyre kevésbé tetszik ez a Chivu-s vonal…baromi egysíkú a játékunk és leginkább arról szól, hogy Dimarco éppen mennyire van jó formában és pontos labdákat ad-e a szélről
Nyilván ha van egy ilyen WB-d akkor annak erényeit kihasználod, ezzel nincs is gond de könyörgöm nem lehetne valami más taktikai elem is? Beadogatjuk főleg Dimarco oldaláról ha meg nem akkor meg a másikról....
Nálunk tapasztaltabb és hozzáértőbb arcok a klubnál ezt nem látják? Hogy azért kellene más is? Marotta is oké nem edző de látott ezt azt a pályája alatt. Nem tudja azt mondani Chivunak, hogy öreg nem találtok ki még valamit mert ez nagyon egysíkú és egy Bodo is levédekezte 2 meccsen lazán....
Bár a tegnapi nappal kapcsolatban ezt a választott taktikát meg kell védenem, mert Pioval és Bonnyval nem tudsz mást játszatni. Lábbal és kombinatív játékban még gyenge mindkettő sajnos. Bonnytól úgy pattannak el a labdák, mintha falnak rúgnád őket.
Ilyenkor jönne az, hogy távolról meg kell próbálni átlőni az ilyen felállt védekezést, dehát Zielinskin kívül tegnap max. Dima volt az, aki értelmesen kapura tud lőni. Tegnap sajnos még neki sem sikerült, pedig megvolt a helyzete.
- interfan
Ez itt a legfobb problema, az osszes tobbi mellekes...Cupi írta: ↑2026.03.09. 08:58Pont megmutatja az egyetlen taktikánkat Dimarco statjai....azért ilyen sok a gólpassza is mert ez a fő fegyverünk. Persze ehhez kell az is ő klasszis formában nyomja de ha őt sikeresen kiveszik vagy épp szar napja van akkor végünk.Interfan1000 írta: ↑2026.03.09. 07:32 Egyre kevésbé tetszik ez a Chivu-s vonal…baromi egysíkú a játékunk és leginkább arról szól, hogy Dimarco éppen mennyire van jó formában és pontos labdákat ad-e a szélről
Es ilyenkor lenne erdemes elgondolkozni, hogy duplazas ide, vagy duplazas oda, biztos letszukseglet hosszabbitani jo megemelt fizetesssl egy olyan edzovel, akinek eloszerzodese van 2027 nyaraig.
- Cupi
Ne is mondd.....oké fiatal meg minden de sír a labda sokszor amikor hozzákerül....ráadásul olyan lassú...mindenben...gondolkodásban is...sokszor olyan könnyen elvették tőle...nézelődött, közbe a tej megaludt a szájába majd mire eldöntötte passzol már nála sem volt...
-
VInter101
Az az igazság hogy Chivu rutintalan. Valaki ide hozta. De ha LHnál, meg Sucicnál például nincs türelem akkor Chivunál miért van? Egy nagy kalap sz... amit csinál mondjuk ki!
Nem azért leszünk bajnokok mert ő bármit is pozitív irányban hozzátett hanem azért mert Inzaghi felépített egy játékot amit ezek a játékosok már rutinból is tudnak plusz azért mert a többi csapat kritikán alul teljesítenek. De pl már annyira nem lennénk boldogok ha Dimarco nem verne lehetetlen szögből bombagólokat illetve ha Bastonit állítják ki a Juventus ellen és nem fordítva! Akkor biztosan nem lenne bajnoki cím sem ami úgy látom sokakat elvakit!
Haaaat értem én hogy lehet hogy bajnok lesz a csapat de hogy jövőre ez így bukta lesz minden sorozatban az borítékolható! Az hogy hosszabitani akarnak vele...... Csak a szokásos dilettanizmus ami nálunk megy!
Forza INTER!
Nem azért leszünk bajnokok mert ő bármit is pozitív irányban hozzátett hanem azért mert Inzaghi felépített egy játékot amit ezek a játékosok már rutinból is tudnak plusz azért mert a többi csapat kritikán alul teljesítenek. De pl már annyira nem lennénk boldogok ha Dimarco nem verne lehetetlen szögből bombagólokat illetve ha Bastonit állítják ki a Juventus ellen és nem fordítva! Akkor biztosan nem lenne bajnoki cím sem ami úgy látom sokakat elvakit!
Haaaat értem én hogy lehet hogy bajnok lesz a csapat de hogy jövőre ez így bukta lesz minden sorozatban az borítékolható! Az hogy hosszabitani akarnak vele...... Csak a szokásos dilettanizmus ami nálunk megy!
Forza INTER!
-
P-Inter
Hát, aludva a meccsre, sok mindenkit elő lehet és kell is elővenni. Én nem szeretném senkire ráhúzni a dolgot, mert igazságtalan és mégiscsak teljesben kell nézni a képet.
Pl.: a játék képe, Chivu látja a csapatot, ki tudja, lehet, tudja, hogy jelenleg ennyi fér bele a játékba, értsd, ez látszik egy ideje, dima be, oszt valaki érkezik. Ue a jobb oldalon nem megy, mert L.H. tutira megy, és valószínűleg Bisseck se tudna úgy biztosítani vagy vica versa, mint Bastoni-Dima a másik oldalon. Jön az is, miért nem lövöldözünk, tegnap láttuk, Piotr van jelenleg. Sucicon látszott nagyon tegnap a végén, áthúzta a jobb oldalára a labdát, aztán forgatta a balra, azt újra, majd hátra passz. Kijött a bizonytalanság, a rutin, a nyomás. Ne én legyek már, akin esetleg elmegy a meccs. És biztos, hogy sok minden más is van...
Nem vagyok benne biztos, hogy itt más edző annyival többet ki tudna hozni az arcokból.
Pl.: a játék képe, Chivu látja a csapatot, ki tudja, lehet, tudja, hogy jelenleg ennyi fér bele a játékba, értsd, ez látszik egy ideje, dima be, oszt valaki érkezik. Ue a jobb oldalon nem megy, mert L.H. tutira megy, és valószínűleg Bisseck se tudna úgy biztosítani vagy vica versa, mint Bastoni-Dima a másik oldalon. Jön az is, miért nem lövöldözünk, tegnap láttuk, Piotr van jelenleg. Sucicon látszott nagyon tegnap a végén, áthúzta a jobb oldalára a labdát, aztán forgatta a balra, azt újra, majd hátra passz. Kijött a bizonytalanság, a rutin, a nyomás. Ne én legyek már, akin esetleg elmegy a meccs. És biztos, hogy sok minden más is van...
Nem vagyok benne biztos, hogy itt más edző annyival többet ki tudna hozni az arcokból.
- interfan
Nehez ugy ez, es sajnos sok olyan tenyezo van ami nem jo (bajnoki cim ide vagy oda).VInter101 írta: ↑2026.03.09. 10:03 Az az igazság hogy Chivu rutintalan. Valaki ide hozta. De ha LHnál, meg Sucicnál például nincs türelem akkor Chivunál miért van? Egy nagy kalap sz... amit csinál mondjuk ki!
Forza INTER!
-
VInter101
Inzaghi azért ki tudott! Ha megnyerjük a bajnokságot akkor logikus hogy maradjon Chivu, úgyis érvényes szerződése van. Hosszabitani minek? Miért? Hogy jövő év közepén drágább legyen elküldeni??
Nálam ez nagyon kevés amit Chivu mutat! Konkrétan semmit. Az nagy találmány hogy adjunk be! De legalább látnám hogy az is ki van találva hogy ki merre mozog a beadásnál! Érkező ember, valaki a kapu felé mozog valaki meg meg el a kaputól..... De nem. Megy középre a labda és ha valakit pont fejen talál akkor lehet gól. Ehhez nem kell oda az oldalvonalhoz senki! Én is jó lennék, kevéssel beérem!
- Baggio85
Na ez a dolog viszont szerintem nagyon félre van menve sokaknál, persze minden szurkoló más, de:interfan írta: ↑2026.03.09. 11:04(bajnoki cim ide vagy oda).VInter101 írta: ↑2026.03.09. 10:03 Az az igazság hogy Chivu rutintalan. Valaki ide hozta. De ha LHnál, meg Sucicnál például nincs türelem akkor Chivunál miért van? Egy nagy kalap sz... amit csinál mondjuk ki!
Forza INTER!
A bajnoki cím az, ami miatt nyaranta minden csapata változásokat eszközöl, döntéseket és pénzügyi áldozatokat hoz. A bajnoki cím a CÉL, az ÁLOM minden csapat számára. Ez irányít mindent!
Azt mondani, hogy a bajnoki címtől függetlenül ez nem jó, vagy az nem jó, számomra fura, mert tőlem a Tornyi Barnabás is lehetne az edző, ha vele nyerünk Scudettot.
Fordítsunk egy kicsit a dolgon, melyik a jobb?
1. Nincs változás a csapat játékában, taktikában, bukjuk a rangadókat és 7 ponttal vezetünk.
2. Chivu nyár óta "forradalmat" csinál, tele fiatalokkal a csapat, 3-5-2 helyet 4-4-2 v. 4-3-3-at vagy teljesen mindegy mit játszunk, el van ájulva mindenki, hogy Chivu milyen bátran, milyen jól hozzányúlt, DE mondjuk 7-10 ponttal lemaradva a 2., 3-ok vagyunk!
Én biztos nem az utóbbit választanám! Én biztosan nem cserélnék a Comoval!
- interfan
Felreerted teljesen.Baggio85 írta: ↑2026.03.09. 11:15Na ez a dolog viszont szerintem nagyon félre van menve sokaknál, persze minden szurkoló más, de:interfan írta: ↑2026.03.09. 11:04(bajnoki cim ide vagy oda).VInter101 írta: ↑2026.03.09. 10:03 Az az igazság hogy Chivu rutintalan. Valaki ide hozta. De ha LHnál, meg Sucicnál például nincs türelem akkor Chivunál miért van? Egy nagy kalap sz... amit csinál mondjuk ki!
Forza INTER!
A bajnoki cím az, ami miatt nyaranta minden csapata változásokat eszközöl. A bajnoki cím a CÉL, az ÁLOM minden csapat számára. Ez irányít mindent!
Azt mondani, hogy a bajnoki címtől függetlenül ez nem jó, vagy az nem jó, számomra fura, mert tőlem a Tornyi Barnabás is lehetne az edző, ha vele nyerünk Scudettot.
1. Nincs változás a csapat játékában, taktikában, bukjuk a rangadókat és 7 ponttal vezetünk.
2. Chivu nyár óta "forradalmat" csinál, tele fiatalokkal a csapat, 3-5-2 helyet 4-4-2 v. 4-3-3-at vagy teljesen mindegy mit játszunk, el van ájulva mindenki, hogy Chivu milyen bátran, milyen jól hozzányúlt, DE mondjuk 7-10 ponttal lemaradva a 2., 3-ok vagyunk!
En joideje arrol beszelek, hogy bajnoki cim ide, bajnoki cim oda, nem hosszabbitanek egy olyan edzovel dupla fizetessel akinek eloszerzodese van 2027 nyaraig.
- Baggio85
Ok, de ez egy teljesen más kérdés!interfan írta: ↑2026.03.09. 11:17Felreerted teljesen.Baggio85 írta: ↑2026.03.09. 11:15Na ez a dolog viszont szerintem nagyon félre van menve sokaknál, persze minden szurkoló más, de:
A bajnoki cím az, ami miatt nyaranta minden csapata változásokat eszközöl. A bajnoki cím a CÉL, az ÁLOM minden csapat számára. Ez irányít mindent!
En joideje arrol beszelek, hogy bajnoki cim ide, bajnoki cim oda, nem hosszabbitanek egy olyan edzovel dupla fizetessel akinek eloszerzodese van 2027 nyaraig.
- interfan
Na ez az, ez itt szerintem a lenyeg, semmi de semmi mas.VInter101 írta: ↑2026.03.09. 11:14Inzaghi azért ki tudott! Ha megnyerjük a bajnokságot akkor logikus hogy maradjon Chivu, úgyis érvényes szerződése van. Hosszabitani minek? Miért? Hogy jövő év közepén drágább legyen elküldeni??
Nálam ez nagyon kevés amit Chivu mutat! Konkrétan semmit. Az nagy találmány hogy adjunk be! De legalább látnám hogy az is ki van találva hogy ki merre mozog a beadásnál! Érkező ember, valaki a kapu felé mozog valaki meg meg el a kaputól..... De nem. Megy középre a labda és ha valakit pont fejen talál akkor lehet gól. Ehhez nem kell oda az oldalvonalhoz senki! Én is jó lennék, kevéssel beérem!
Maradjon, bizonyitson, es ha ezt megtortenik, jovore ugyanugy lehet vele hosszabbitani, mivel jelenleg is szerzodese van 2027 nyaraig.
- interfan
Azert ilyenkor felderengenek azok a mondatok, hogy a Como ellen legalabb pihentunk, marad energia a derbyre, es nem baj az az otvar "jatek" vagy annak sem nevezheto fortelem, majd a Derbyn mas lesz, meg ott teljesen mas Intert lathatunk.
Hat igen, igy lett...
Valami egeszen elkepesztoen lelektelen, akarat nelkuli, sziv nelkuli produkciot tettunk ki.
Ezert megerte "pihenni"...
Vsgy lehet nem is "pihentunk", hanem eleve ott is ennyi volt bennunk.
Es akkor most itt a Juventus meccset, es a Bodo elleni meccseket sem hozza fel az ember.
Hat igen, igy lett...
Valami egeszen elkepesztoen lelektelen, akarat nelkuli, sziv nelkuli produkciot tettunk ki.
Ezert megerte "pihenni"...
Vsgy lehet nem is "pihentunk", hanem eleve ott is ennyi volt bennunk.
Es akkor most itt a Juventus meccset, es a Bodo elleni meccseket sem hozza fel az ember.
-
cuchu11
Leírhatjuk minden aspektusból, hogy szarok vagyunk,
de ha a Juventus nem kapta volna meg ezért a napnál világosabb esetért a 11-est,
akkor 2 hétig minden hír erről szólna.
de ha a Juventus nem kapta volna meg ezért a napnál világosabb esetért a 11-est,
akkor 2 hétig minden hír erről szólna.
- interfan
Juventus-Milan-Napoli-Inter edzok pontatlaga egymas elleni Serie A meccseken:
1. Allegri: 2,50 pont/meccs
4 meccs: 3 gyozelem, 1X, 0 vereseg.
12 pont: 10 megszerzett pont
2. Conte: 1,40 pont/meccs
5 meccs: 2 gyozelem, 1X, 2 vereseg
15 pont: 7 megszerzett pont
3. Spalletti: 1,00 pont/meccs
3 meccs: 1 gyozelem, 0X, 2 vereseg
9 pont: 3 megszerzett pont
4.Chivu: 0,66 pont/meccs
6 meccs: 1 gyozelem, 1X, 4 vereseg
18 pont: 4 megszerezett pont
- mike
Azért ez is egy másik véglet már.VInter101 írta: ↑2026.03.09. 10:03 Az az igazság hogy Chivu rutintalan. Valaki ide hozta. De ha LHnál, meg Sucicnál például nincs türelem akkor Chivunál miért van? Egy nagy kalap sz... amit csinál mondjuk ki!
Nem azért leszünk bajnokok mert ő bármit is pozitív irányban hozzátett hanem azért mert Inzaghi felépített egy játékot amit ezek a játékosok már rutinból is tudnak plusz azért mert a többi csapat kritikán alul teljesítenek.
7 ponttal vezetünk, és jó esélyünk van a Scudettora, az olasz kupában is jó esélyünk van.
Ok szar meccsen vagyunk túl, de a realitás hogy Chivu újonc edzőként elsőre megcsinálhatja, ami Inzaghinak a négy év alatt csak egyszer sikerült.
Ezzel a csapattal ez lehet a reális cél, scudetto + olasz kupa.
Mindkettőben abszolút esélyesek vagyunk. Akkor miért szar ez ?
- interfan
En nem gondolom azt amit valaki irt, hogy az Inzaghi lendulet eddig tartott.hvmetal írta: ↑2026.03.09. 05:37 Chivu úgy teljesít,mint amikor a legerősebb csapat edzőváltás után kap 1 volt játékost edzőnek. Lendület viszi a csapatot, de miután jön egy értelmes edzővel rendelkező csapat, ott vége a dalnak. Kicsik ellen megy erőből, amikor már ész kell ott gond van. Bár Leonardoval pl kivertük a Bayernt, ezt ma nem tudnám elképzelni.
Es azzal sem hulyitem magam, hogy huha-huha ki gondolta ezt nyaron, hogy majd igy allunk.
Ezek szerintem nem jo megkozelitesek.
Itt a gond ott kezdodik, es van szerintem, hogy ez az Inter ennyi.
Ki a szelre, adjuk be, es majd lesz valami.
Ennyi a jatekunk, erre epul minden, a meccsenkenti 98 beadasra, mert hat termeszetesen minden teren beadas kiralyok vagyunk kimagasloan a top 5 bajnoksagot nezve, de szerintem az egesz vilagot nezve.
Ez egy Lecce, Sassuolo, es tarsaik ellen eleg, hogy gyomoszolunk, beadunk ket ezret, es majd egyszer csak bemegy.
De amikor jon egy ellenfel, ahol a minimalistol egy kicsit tobb minoseg van, ott vegunk, ott ez a "jatek" ennyit er.
Ahogy irta valaki, nem kell edzozseninek lenni hogy ezt levedekezd, ahol van minoseg ott ezt meg is teszik, nekunk meg vegunk van.
Kicsik ezt nem tudjak a minosegi kulonbseg miatt, igy azt betudjuk huzni, de ahogy jon egy eppkezlab csapat, nekunk annyi.
Ez itt a fo problema...
Es akkor ott a "tuz/akarat" es eleve hozzaallasa kerdese is.
Juventus ellen is finoman szolva is 0 volt amit kitettunk.
Bodo elleni ket meccset ne is emlitsuk.
Ez a tegnapi meg...
Eredmenyekkel is oriasi gond van, na de ezzel a hozzallaasal, es ezzel az "akarattal/szivvel", amit kiteszunk a palyara az elmult idoben, haat arra is nehez mit mondani.
- Baggio85
Azért írjuk oda azt is, hogy melyikük hány éve edző és első, második évében milyen eredményt értek el.interfan írta: ↑2026.03.09. 11:48 Juventus-Milan-Napoli-Inter edzok pontatlaga egymas elleni Serie A meccseken:
- Baggio85
Ne haragudj, tőlem "hülyítheted" magad mással is, pl. hogy olyan sz*rok vagyunk, hogy 5 forduló óta leírod, hogy már bajnokok vagyunk, közben most kiderül, hogy f*s az egész és vegyünk példát az Atalantáról meg a Juventusról, mert egyébként az is "tuti" volt nálad, hogy majd a Bodot megverjük. Lassan ott tartunk tényleg, hogy a bajnokságban mindenki egy kalap sz*r, nekünk a pályára sem kellett volna kimennünk, hogy 7 ponttal vezessük. A 64 rúgott gólt meg az ellenfelek lőtték be maguknak.interfan írta: ↑2026.03.09. 12:32En nem gondolom azt amit valaki irt, hogy az Inzaghi lendulet eddig tartott.hvmetal írta: ↑2026.03.09. 05:37 Chivu úgy teljesít,mint amikor a legerősebb csapat edzőváltás után kap 1 volt játékost edzőnek. Lendület viszi a csapatot, de miután jön egy értelmes edzővel rendelkező csapat, ott vége a dalnak. Kicsik ellen megy erőből, amikor már ész kell ott gond van. Bár Leonardoval pl kivertük a Bayernt, ezt ma nem tudnám elképzelni.
Es azzal sem hulyitem magam, hogy huha-huha ki gondolta ezt nyaron, hogy majd igy allunk.
Itt röhögtetek sokan Chivun, hogy mekkora madarak vagyunk, hogy az utolsó utáni kókler elfogadta, hogy mi az edzőnk lesz. Sajnálom, ha Te ezek után továbbra is ott vagy leragadva, hogy "jujj mi lesz nyáron, ha Chivu kap még egy évet".
- interfan
De ennyi erovel milyen keretekkel is dolgoznak...Baggio85 írta: ↑2026.03.09. 12:33Azért írjuk oda azt is, hogy melyikük hány éve edző és első, második évében milyen eredményt értek el.interfan írta: ↑2026.03.09. 11:48 Juventus-Milan-Napoli-Inter edzok pontatlaga egymas elleni Serie A meccseken:
Mert nem tudom hany Juventus, Napoli, vagy Milan jatekos ferne be az Inter kezdobe.
Maradjunk annyiban, hogy annyira azert nem sok...
Ja es ha mar itt jarunk, melyik edzo "hany eve edzo", stb.
Csak egy kerdes, Carlos Cuesta 30 evesen hany eve edzo? Hanyadik szezonja ez?
Milan-Juventus-Napoli sor ellen a pontatlaga: 1,00.
Ismetlem, Carlos Cuesta, a Parma edzoje, a Milan-Juventus-Napoli sor ellen 1,00 pontatlagot hozott.
Ha mar itt ilyeneknek tartunk, hogy "melyikük hány éve edző és első, második évében milyen eredményt értek el."
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2026.03.09. 12:52-kor.
- interfan
Csak pont a szoveg lenyegi reszet vagtad le:Baggio85 írta: ↑2026.03.09. 12:40Ne haragudj, tőlem "hülyítheted" magad mással is, pl. hogy olyan sz*rok vagyunk, hogy 5 forduló óta leírod, hogy már bajnokok vagyunk, közben most kiderül, hogy f*s az egész és vegyünk példát az Atalantáról meg a Juventusról, mert egyébként az is "tuti" volt nálad, hogy majd a Bodot megverjük. Lassan ott tartunk tényleg, hogy a bajnokságban mindenki egy kalap sz*r, nekünk a pályára sem kellett volna kimennünk, hogy 7 ponttal vezessük. A 64 rúgott gólt meg az ellenfelek lőtték be maguknak.interfan írta: ↑2026.03.09. 12:32En nem gondolom azt amit valaki irt, hogy az Inzaghi lendulet eddig tartott.hvmetal írta: ↑2026.03.09. 05:37 Chivu úgy teljesít,mint amikor a legerősebb csapat edzőváltás után kap 1 volt játékost edzőnek. Lendület viszi a csapatot, de miután jön egy értelmes edzővel rendelkező csapat, ott vége a dalnak. Kicsik ellen megy erőből, amikor már ész kell ott gond van. Bár Leonardoval pl kivertük a Bayernt, ezt ma nem tudnám elképzelni.
Itt röhögtetek sokan Chivun, hogy mekkora madarak vagyunk, hogy az utolsó utáni kókler elfogadta, hogy mi az edzőnk lesz. Sajnálom, ha Te ezek után továbbra is ott vagy leragadva, hogy "jujj mi lesz nyáron, ha Chivu kap még egy évet".
Itt a gond ott kezdodik, es van szerintem, hogy ez az Inter ennyi.
Ki a szelre, adjuk be, es majd lesz valami.
Ennyi a jatekunk, erre epul minden, a meccsenkenti 98 beadasra, mert hat termeszetesen minden teren beadas kiralyok vagyunk kimagasloan a top 5 bajnoksagot nezve, de szerintem az egesz vilagot nezve.
Ez egy Lecce, Sassuolo, es tarsaik ellen eleg, hogy gyomoszolunk, beadunk ket ezret, es majd egyszer csak bemegy.
De amikor jon egy ellenfel, ahol a minimalistol egy kicsit tobb minoseg van, ott vegunk, ott ez a "jatek" ennyit er.
Ahogy irta valaki, nem kell edzozseninek lenni hogy ezt levedekezd, ahol van minoseg ott ezt meg is teszik, nekunk meg vegunk van.
Kicsik ezt nem tudjak a minosegi kulonbseg miatt, igy azt betudjuk huzni, de ahogy jon egy eppkezlab csapat, nekunk annyi.
Ez itt a fo problema...
Es akkor ott a "tuz/akarat" es eleve hozzaallasa kerdese is.
Juventus ellen is finoman szolva is 0 volt amit kitettunk.
Bodo elleni ket meccset ne is emlitsuk.
Ez a tegnapi meg...
Eredmenyekkel is oriasi gond van, na de ezzel a hozzallaasal, es ezzel az "akarattal/szivvel", amit kiteszunk a palyara az elmult idoben, haat arra is nehez mit mondani.
Es igen, miert kellene adni egy uj szerzodest egy edzonek, akinek jelenleg is szerzodese van 2027 nyaraig?
Ateltuk mar ezt parszor, ne is reszletezzuk mennyire "okos" dontesek voltak.
Miert nem lehet ezzel varni?
Miert nem lehet erre majd jovore ilyenkor visszaterni?
Miert kell azonnal panikuzemodba cselekedni, es elvakulni egy eredmeny miatt, es azonnal a hosszabbitast tolni, mikozben eleve meg szerzodese van.
Ez nem "leragadas" ez egy nagyon fontos tenyezo.
- Baggio85
Nem mondom, hogy kötelező, de Marotta részéről szerintem az is egy védhető álláspont, hogy nem akar olyan edzőt, akinek adott idényben kifut a szerződése. Ennek lehetnek hátrányai, meg előnyei, de nem egy teljesen ostoba elképzelés.interfan írta: ↑2026.03.09. 12:44Es igen, miert kellene adni egy uj szerzodest egy edzonek, akinek jelenleg is szerzodese van 2027 nyaraig?Baggio85 írta: ↑2026.03.09. 12:40Ne haragudj, tőlem "hülyítheted" magad mással is, pl. hogy olyan sz*rok vagyunk, hogy 5 forduló óta leírod, hogy már bajnokok vagyunk, közben most kiderül, hogy f*s az egész és vegyünk példát az Atalantáról meg a Juventusról, mert egyébként az is "tuti" volt nálad, hogy majd a Bodot megverjük. Lassan ott tartunk tényleg, hogy a bajnokságban mindenki egy kalap sz*r, nekünk a pályára sem kellett volna kimennünk, hogy 7 ponttal vezessük. A 64 rúgott gólt meg az ellenfelek lőtték be maguknak.
Ateltuk mar ezt parszor, ne is reszletezzuk mennyire "okos" dontesek voltak.
Miert nem lehet ezzel varni?
Miert nem lehet erre majd jovore ilyenkor visszaterni?
Miert kell azonnal panikuzemodba cselekedni, es elvakulni egy eredmeny miatt, es azonnal a hosszabbitast tolni, mikozben eleve meg szerzodese van.
Ez nem "leragadas" ez egy nagyon fontos tenyezo.
Nyilván, ha 2030-ig szerződést hosszabbítanánk Chivuval, az egy érthetetlen dolog lenne. Azzal, hogy 2026-ban meghosszabbítjuk 2028ig a szerződését, ahol keres majd kb. 3-4 millió eurót (mert szerintem sokkal többet nem), szerintem nem sokat kockáztatunk.
- interfan
Spalletti story remlik ugye?Baggio85 írta: ↑2026.03.09. 12:56
Nem mondom, hogy kötelező, de Marotta részéről szerintem az is egy védhető álláspont, hogy nem akar olyan edzőt, akinek adott idényben kifut a szerződése. Ennek lehetnek hátrányai, meg előnyei, de nem egy teljesen ostoba elképzelés.
Nyilván, ha 2030-ig szerződést hosszabbítanánk Chivuval, az egy érthetetlen dolog lenne. Azzal, hogy 2026-ban meghosszabbítjuk 2028ig a szerződését, ahol keres majd kb. 3-4 millió eurót (mert szerintem sokkal többet nem), szerintem nem sokat kockáztatunk.
Mi tortenne ha szezon vegen lejar az adott edzo szerzodese?
Elviszik az ufok?
Megszunik a klub?
Nem merunk kimenni a meccsre?
Nalam ez az erthetetlen kategoria, es ateltuk mar ezt nem is olyan regen, lasd Luciano baratunk...
Egeszen veletlenul nem lehetne varni, meglatni hogy mi tortenik, es majd jovore ilyenkor visszaterni a hosszabbitasra?
-
segogabor
Ezek után hosszabítunk Chivuval akkor valami gond van a toronyban az is biztos .interfan írta: ↑2026.03.09. 13:00Spalletti story remlik ugye?Baggio85 írta: ↑2026.03.09. 12:56
Nem mondom, hogy kötelező, de Marotta részéről szerintem az is egy védhető álláspont, hogy nem akar olyan edzőt, akinek adott idényben kifut a szerződése. Ennek lehetnek hátrányai, meg előnyei, de nem egy teljesen ostoba elképzelés.
Mi tortenne ha szezon vegen lejar az adott edzo szerzodese?
Elviszik az ufok?
Megszunik a klub?
Nem merunk kimenni a meccsre?
Nalam ez az erthetetlen kategoria, es ateltuk mar ezt nem is olyan regen, lasd Luciano baratunk...
Egeszen veletlenul nem lehetne varni, meglatni hogy mi tortenik, es majd jovore ilyenkor visszaterni a hosszabbitasra?
Mentálisan egyik leggyengébb Intert hozta nekünk össze idénre sajnos .
Ide egy kemény edző kellene komoly stábbal ,akik mind erőlétben mind mentálisan erősebbé teszik ezt a csapatot.
-
VInter101
Hmmmm. Biztos velem van a baj, de nem szeretem homokba dugni a fejem. Ha az ember látja a hibát akkor azt ki tudja (ha szeretné) javítani! Ha nem törődünk a hibákkal, mert az eredmény elfedi a hibákat, akkor hogyan lesz jobb??? Ezt akár érthetjük az élet minden területére!Baggio85 írta: ↑2026.03.09. 11:15Na ez a dolog viszont szerintem nagyon félre van menve sokaknál, persze minden szurkoló más, de:
A bajnoki cím az, ami miatt nyaranta minden csapata változásokat eszközöl, döntéseket és pénzügyi áldozatokat hoz. A bajnoki cím a CÉL, az ÁLOM minden csapat számára. Ez irányít mindent!
Azt mondani, hogy a bajnoki címtől függetlenül ez nem jó, vagy az nem jó
Egy klub gazdasági társaság elsősorban manapság és csak utána sport egyesület. Pénzügyi területen nem azért hoznak döntéseket hogy bajnoki címeket nyerjen az adott klub hanem azért hogy ki tudják fizetni a szerződés szerint azt amit ígértek! Aztán ha eredményes a klub az szuper. Minket az eredmény érdekel a tulajdonost a pénz. Ha mindkettő rendben van akkor mindenki boldog.
Őszintén szólva amikor az olasz bajnokság nívós volt, még akár igazad is lehetne hogy a bajnoki címnek valóban volt értéke és álom volt megszerezni. Ma már nem az..
Szerintem ma a BL adja az igazi erőmérőt, ott tudja meg az ember hogy a kedvenc csapata milyen erőt képvisel! Mert biztos jó Albániában bajnoknak lenni csak az az albánokon kívül senkit nem érdekel.
Kérdezd meg a Bayern München csapatánál mennyire álom a bajnoki cím?? Vagy a Fradinál? Nem álom hanem elvárás, ezen felül meg van az álom hogy a Bayern BLt nyerjen a Fradi meg eljusson az ELben sokáig.
A bajnoki cim csak ott álom ahol van ellenfél! Az álom a nemzetközi győzelem! Az idei olasz bajnokságot behúzni nem teljesítmény, tegyük hozzá sajnos. Tök jó hogy megnyerjük ha megnyerjük, de én nem fogom elfelejteni a BL kiesést meg hogy gyakorlatilag nem nyertünk nívós csapat ellen! Ez mégis milyen már hogy szembejön egy kicsit erősebb csapat és végünk van......
Állítólag mi vagyunk az Inter! És kiesünk egy norvég csapat ellen........ Ez ám a teljesítmény! Még egyszer mondom hogy ha(persze tudom ez nem játszik, de csak mondom hogy jövőre nem fog) Dimarco lába nem sül el idén párszor + Bastonit állítják ki műesésért a Juve ellen és kikapunk..... Nem folytatom! Akkor a 7 pont előny most mennyi lenne?
De persze értem én hogy ez kit érdekel? Engem érdekel, mert nem csak és kizárólag a mát nézem hanem kicsit a jövőt is.
- Baggio85
Én értem és elfogadom, amit mondasz. De nekem, mint egy Inter-szurkolónak a sok közül, ez a bajnoki cím (ha meglesz), ugyanannyit fog érni, mint a 2010-es és ugyanúgy fájni fog, ha nem lesz meg, mint a 2002-es vagy a két Inzaghi-féle elvesztett Scudetto.VInter101 írta: ↑2026.03.09. 13:49Az idei olasz bajnokságot behúzni nem teljesítmény, tegyük hozzá sajnos.Baggio85 írta: ↑2026.03.09. 11:15Na ez a dolog viszont szerintem nagyon félre van menve sokaknál, persze minden szurkoló más, de:
Azt mondani, hogy a bajnoki címtől függetlenül ez nem jó, vagy az nem jó
Itt nem arról van szó, hogy a BL engem nem is érdekel, meg hogy mi lesz majd jövőre. De ez a szezon lehetett volna egy kicsit jobb, meg még lehet sokkal rosszabb, de ebben a klubban, csapatban jelenleg ennél sokkal több nincs. Álmodozni lehet BL győzelemről, de nem reális. A BL elődöntő, meg a negyeddöntő sem reaális! Nem Chivu, meg Marotta miatt nem reális, hanem mert az olasz futball itt tart. Mi itt tartunk! Értem, a Bodon túl kellett volna jutni, elismerem! De nem lennénk sokkal előrébb.