Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Interfan1000

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: Interfan1000 »

Mondjuk Barella se keres keveset, igaz nem annyit sérült, viszont mikor játszik legalább szar. :D
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

interfan írta: 2026.03.10. 13:54 En nem gondolom, hogy Barella "kiegett".
Olyan az en ertelmezesebben nincs, hogy egyszerre eg ki 4-5 alapember, raadasul 28-29 eves jatekosok.
Itt valami rendszerszintu problema van, es azert estek vissza ennyien.
Hogy mi az, hat fogalmam sincs.
Ezert vannak ott milliardokat kereso "szakemberek", hogy megtalaljak ezt a problemat.
En hiszem, hogy Barella kepes magara talalni, es akar meg 3-4 evig az Inter egy komoly erossege lenni.
(Na ezt Calhanoglunal nem latom, az eveket)

Na most egy ilyen szakmai vezetes kezebe adni 40m eurot, hogy nesze potold Barellat, de meg maradjon is, mert ahogy fogalmazol meg melyitsuk is a keretet.
Nekem ez lehetetlen kategoria.
Barella vagy Calhanoglu?
Bármit is gondolsz és hiszel, az nem biztos hogy úgy is lesz...
Amúgy ezt valóban a szakembereknek kell megoldani.
Az ő felelősségük a helyzet helyes megítélése.

Valamit félreértettél.
Én Bastoni 80 milliós eladására írtam, hogy abból mélyítsük a keretet.
Tudom idézni önmagam, ahogy te is szoktad:
"Bastoni eladása pedig lehetővé tenné a keret mélyítését (pl.középpálya)."
cuchu11

Interfan1000 írta: 2026.03.10. 15:24 Mondjuk Barella se keres keveset, igaz nem annyit sérült, viszont mikor játszik legalább szar. :D
:lol:

Amúgy Barella többet keres, mint Calhanoglu.
Hiába írja le a véleményvezérünk 600x az ellenkezőjét.
Bónuszokkal: Barella netto 7m, bruttó 12,97 m - Calhanoglu netto 6,5 m, brutto 12,04 m euro.
Forrás: capology.com
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Festa írta: 2026.03.10. 11:05
Ugyanitt Frattesi mez olcsón eladó .Szép kártyával is lehet fizetni. ;)
Te már gazdag lehetnél ha minden olyan mezed eladnád aki nem jött be. :D ;) Én is azon a véleményen vagyok, hogy Sucic kapjon még 1 idényt de lehet azt is árulhatod. :)
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

cuchu11 írta: 2026.03.10. 16:07 Amúgy Barella többet keres, mint Calhanoglu.
Hiába írja le a véleményvezérünk 600x az ellenkezőjét.
Bónuszokkal: Barella netto 7m, bruttó 12,97 m - Calhanoglu netto 6,5 m, brutto 12,04 m euro.
Forrás: capology.com
Tisztaztuk mar parszor, de akkor ujra.
Barella es Calhanoglu ugyannyit keres, 6,5m euro, ez a keret 2.legmagasabb fizetese.

Es ezt nem "velemenyvezerunk" irja, ha a Calcio e Finanza, a Dazn, az FcInter1908.it, a Calciomercato.com, a Goal.com.
De koszonom a megtiszteletest. ;)

https://www.calcioefinanza.it/2025/09/0 ... alhanoglu/

https://www.dazn.com/it-IT/news/altro/m ... 6wdh56ep0b

https://www.fcinter1908.it/ultimora/int ... 25-26/amp/

https://www.calciomercato.com/liste/mon ... dd245d5be4#

https://www.goal.com/it/liste/stipendi- ... dd9700765f

Forrasok:
Calcio e Finanza
Dazn
Fcinter1908
Calciomercato.com
Goal.com
interfan

Cupi írta: 2026.03.10. 16:56
Festa írta: 2026.03.10. 11:05
Ugyanitt Frattesi mez olcsón eladó .Szép kártyával is lehet fizetni. ;)
Te már gazdag lehetnél ha minden olyan mezed eladnád aki nem jött be. :D ;) Én is azon a véleményen vagyok, hogy Sucic kapjon még 1 idényt de lehet azt is árulhatod. :)
Es volt mar Taremi meg Correa mez is. :D

Igaz talan Akanji is, akit sokan elkuldenenek, de azert o nem lett szerintem bukas.
Szoval o szerintem rendben van.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Jó,de az Esposito mezzel nincs gond.
Én mindig bízom az újakban,de Diouf és LH mezt valamiért nem rendeltem.
Ilyenek ezek a sportcuccok elkopnak.
Sucicban is bízom még.Jó lesz ő később.
interfan

cuchu11 írta: 2026.03.10. 16:00 Valamit félreértettél.
Felolem ezen is elmehetunk, adjuk el Bastonit, ok.
Igaz egy igazi Inter szivu jatekos, aki evek ota klasszis teljesitmenyt hoz, az olasz valogatott legjobb vedoje, a Serie A egyik legjobb vedoje, es az Inter legjobb vedoje evek ota.
Ok, iden o is visszaesett, mint sokan masok, de meg igyis a legjobb statokat hozza a vedok kozott.
Nem baj, adjuk el...

Es akkor itt jon a 3.valaszom, amit mar nem ideztel ide, csak belole egy minimalis reszletet:

Harmadik valaszom pedig az, amit meg is valaszoltal:
" jön a fő érv, hogy Murfaszomics 40 millió, tudjuk.."
Pont ez a valasz, a harmadik valaszom.
Eladodod Bastoni jo esetben 80m, szep es jo, gyonyoru.
Es igen, egy Muharemovic 40m, ez egy valasz, mert a mai piac ez.
Ne felejtsuk el, hogy tavaly nyaron elkoltottunk tobb mint 80m eurot a Sucic, Diouf, Bonny, Henrique sorra.
Es hat nem eppen arrol beszelgetunk, hogy ki mennyire valt be, hanem arrol hogy ki volt a nagyobb bukta.
(Nyilvan lehet jovore mind aranylabdas lesz, mert tudjuk barmi tortenhet es annak az ellenkezoje is, de eddig nem eppen megy nekik, es a "fiatal" erv ment Asllani es Gagliardini eseteben is, ez sajnos nem lehet mindenre valasz.)
Na most egy ilyen szakmai vezetes kezebe adni a penzt, hogy nesze potold Bastonit, de meg maradjon is, mert ahogy fogalmazol meg melyitsuk is a keretet.
Miert is?
Egy nulla szinvonalu Muharemovic 40m.
Marad 40m euro, gyonyoru.
De eladtam Bastonit, aki kb 7 eve az Inter vedelem vezere, aki olaszorszag legjobb KH-ja.
Maradt 40m, de ebbol meg kell venni Akanjit 15m-ert.
Maradt 25m euro.
Acerbi elmegy 100 eves, mar most se lenne itt a helye.
DeVrijnek egyaltalan nem szamit Chivu, semmit nem jatszik, el is akar menni erthetoen.
Egyszoval van egy Akanji, Bisseck, Muharemovic sorom, 3db KH a 6 helyett, es maradt 25m eurom, hogy vegyek ebbol legalabb 2 uj KH-t, es akkor meg "melyitsem" is a keretet?
Hat nekem ez megint a lehetetlen kategoria...

Mindenki maskeppen latja, pont ez a jo, ez viszi elore a vilagot.
De En azt tartom, hogy nem olyan jatekosokat kellene eladni, akik kepesek jo teljesitmenyre, es meg evekig a csapat hasznara vallhatnak.
Sokkal inkabb olyanokat, akik eddig nem eppen valtottak meg a vilagot.
Lasd Sucic, Frattesi, Diouf, J.Martinez, Henrique.
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

Az biztos, hogy nyáron nem ártana egy kis "forradalom" a középpályán, de nem lehet mindenkit lecserélni egy mercato alatt,viszont 3-4 embert minimum kéne... Nálam így nézne ki a távozók "erősorrendje" :

1. Frattesi - köszi a Barca meg Bayern elleni gólokat,de én nem szeretném nyártól itt látni..mai formájában 10-15m szép lenne vagy belevenni vmi csereüzletbe a Romaval, úgyis oda vágyik évek óta
2. Hakan - neki még nagyobb köszi mindenért,de ha tényleg akar még a Galatában nevéhez méltó szinten játszani,akkor nyáron lépni kell,talán még lehet benne 1-2 év, viszont pénzt szerintem nem nagyon látunk belőle (sem)
3. Miki- voltak szép dolgai meg jobban sikerült meccsek,félszezonok,de lassan saját maga paródiája lesz szegény,itt az ideje elköszönni tőle - remélem ezt ő is belátja
4. Diouf - nem sok lehetőséget kapott,de egy-két reményteli megmozduláson kívűl nekem teljesen felejtős a srác,az idehozatalát se értettem (főleg ennyi pénzért..). Vonjuk be valami cserébe vagy adjuk kölcsön,de nekem nagyon testidegen

Pjotr,Barella és Sucic nálam maradna: a lengyel ebben a szezonban végre belendült, Barella azért elég nagy közönségkedvenc,nem hinném, hogy elmenne olaszból (plusz még egy ilyen szar szezonja talán nem lesz), a horvát srác meg mutatott biztató dolgokat és szerintem egyelőre még a posztja sincs meg. a másik érvem,hogy nem lehet mind a 7 embert lecserélni,úgyhogy valakiknek maradni is kell 8-)

Jöhetne vissza akkor a kis Stanko, valakit hozni ingyen (B.Silva vagy Goretzka) és Mr.X,akit nem a francia ligából nézünk ki..

Forza Inter!!
P-Inter

Hozzászólás Szerző: P-Inter »

Lehet, el kéne dönteni vezetői szinten, mit akarunk képviselni hosszútávon a piacon és így a kluban. Kezdhetnénk azzal, hogy 35/36 éves kor felett nincs senki a keretben. Ne trottyosokkal akarjunk már sikeresek lenni.
Minek tartunk meg olyan embereket, akik több éve kínlódnak? Mik vagyunk? Szeretetszolgálat?
Jó lenne olyan klubokból igazolni, akik mondjuk az elitnek igyekeznek nevelni: az ifjú Stanko ilyen lenne. Ha megnézem a Diuof/Susic vs Stanko vonalat, az első kettő erősen értetlenül hat. (Persze, bárkiből bármi lehet… de azok a fránya esélyek).
Hiányzik az út és a szakértelem.
De legalább, jó sokat fizet a klub fizuban… a semmire.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

P-Inter írta: 2026.03.10. 19:29 Kezdhetnénk azzal, hogy 35/36 éves kor felett nincs senki a keretben. Ne trottyosokkal akarjunk már sikeresek lenni.

Jó lenne olyan klubokból igazolni, akik mondjuk az elitnek igyekeznek nevelni: az ifjú Stanko ilyen lenne. Ha megnézem a Diuof/Susic vs Stanko vonalat, az első kettő erősen értetlenül hat. (Persze, bárkiből bármi lehet… de azok a fránya esélyek).
Kicsit ellenmondásos, amit írsz, mert egyrészről miért vannak idősebb játékosok a csapatban, másrészről mit akarunk a Diuof/Susic féle fiatal játékosokkal, akik 3/4 szezon alatt nem bizonyítottak.
Értem, amit írsz és van benne bőven igazság, csak az a gond, hogy mi olyan fiatalt nem tudunk leigazolni, akiről első ránézésre látszik, hogy klasszis lesz, mert őket elviszi előlünk az a 10-15 csapat a világon, akik ezt sokkal jobban megengedhetik maguknak. Meg, akik bele tudnak menni egy licitbe.
Sajnos nekünk az az egy esélyünk, hogy a Susic-Diouf-Bonny féle igazolásokból 1-1 esetleg beválik. És nagyon szurkolok, neki, de még azt is várjuk meg, hogy Stankovic Jr.ból mi lesz, ha majd az Inter mezét kell viselni.
Janicsár

Hozzászólás Szerző: Janicsár »

Baggio85 írta: 2026.03.10. 20:09
P-Inter írta: 2026.03.10. 19:29 Kezdhetnénk azzal, hogy 35/36 éves kor felett nincs senki a keretben. Ne trottyosokkal akarjunk már sikeresek lenni.

Kicsit ellenmondásos, amit írsz, mert egyrészről miért vannak idősebb játékosok a csapatban, másrészről mit akarunk a Diuof/Susic féle fiatal játékosokkal, akik 3/4 szezon alatt nem bizonyítottak.
Értem, amit írsz és van benne bőven igazság, csak az a gond, hogy mi olyan fiatalt nem tudunk leigazolni, akiről első ránézésre látszik, hogy klasszis lesz, mert őket elviszi előlünk az a 10-15 csapat a világon, akik ezt sokkal jobban megengedhetik maguknak. Meg, akik bele tudnak menni egy licitbe.
Sajnos nekünk az az egy esélyünk, hogy a Susic-Diouf-Bonny féle igazolásokból 1-1 esetleg beválik. És nagyon szurkolok, neki, de még azt is várjuk meg, hogy Stankovic Jr.ból mi lesz, ha majd az Inter mezét kell viselni.
Egyet kell értsek. És azt is hozzátenném hogy rendszerint ha találunk is valakit akiben van potenciál azt sem aknázzuk ki rendesen. Kovacic, Coutinho...
Én adnék még időt a fiataljainknak.
Meg visszahoznám Esposito tesoját is aki szintén nem hoz rossz számokat szerintem és lassan de biztosan fejlődik.
cuchu11

interfan írta: 2026.03.10. 18:01
Igaz egy igazi Inter szivu jatekos, aki evek ota klasszis teljesitmenyt hoz, az olasz valogatott legjobb vedoje, a Serie A egyik legjobb vedoje, es az Inter legjobb vedoje evek ota.
Ok, iden o is visszaesett, mint sokan masok, de meg igyis a legjobb statokat hozza a vedok kozott.
Nem baj, adjuk el...
Megint félreértettél valamit.
Egy szóval nem mondtam, hogy Bastonit a teljesítménye miatt kellene eladni.
Újra csak idézni tudom önmagam, ahogy te is szoktad:
Remélem sokadszorra átmegy az információ.
interfan

cuchu11 írta: 2026.03.10. 21:02
interfan írta: 2026.03.10. 18:01
Nem baj, adjuk el...
Megint félreértettél valamit.
Egy szóval nem mondtam, hogy Bastonit a teljesítménye miatt kellene eladni.
Újra csak idézni tudom önmagam, ahogy te is szoktad:
Remélem sokadszorra átmegy az információ.
Megint sikerult levagni a lenyegi reszt.
En is ujra idezem magam, amit sikerult ujra levagnod, en is remelem most mar atmegy az informacio, levagas nelkul.

"
Harmadik valaszom pedig az, amit meg is valaszoltal:
" jön a fő érv, hogy Murfaszomics 40 millió, tudjuk.."
Pont ez a valasz, a harmadik valaszom.
Eladodod Bastoni jo esetben 80m, szep es jo, gyonyoru.
Ne felejtsuk el, hogy tavaly nyaron elkoltottunk tobb mint 80m eurot a Sucic, Diouf, Bonny, Henrique sorra.
Es hat nem eppen arrol beszelgetunk, hogy ki mennyire valt be, hanem arrol hogy ki volt a nagyobb bukta.
(Nyilvan lehet jovore mind aranylabdas lesz, mert tudjuk barmi tortenhet es annak az ellenkezoje is, de eddig nem eppen megy nekik, es a "fiatal" erv ment Asllani es Gagliardini eseteben is, ez sajnos nem lehet mindenre valasz.)
Na most egy ilyen szakmai vezetes kezebe adni a penzt, hogy nesze potold Bastonit, de meg maradjon is, mert ahogy fogalmazol meg melyitsuk is a keretet.
Miert is?
Marad 40m euro, gyonyoru.
De eladtam Bastonit, aki kb 7 eve az Inter vedelem vezere, aki olaszorszag legjobb KH-ja.
Maradt 40m, de ebbol meg kell venni Akanjit 15m-ert.
Maradt 25m euro.
Acerbi elmegy 100 eves, mar most se lenne itt a helye.
DeVrijnek egyaltalan nem szamit Chivu, semmit nem jatszik, el is akar menni erthetoen.
Egyszoval van egy Akanji, Bisseck, Muharemovic sorom, 3db KH a 6 helyett, es maradt 25m eurom, hogy vegyek ebbol legalabb 2 uj KH-t, es akkor meg "melyitsem" is a keretet?
Hat nekem ez megint a lehetetlen kategoria...

Mindenki maskeppen latja, pont ez a jo, ez viszi elore a vilagot.
De En azt tartom, hogy nem olyan jatekosokat kellene eladni, akik kepesek jo teljesitmenyre, es meg evekig a csapat hasznara vallhatnak.
Sokkal inkabb olyanokat, akik eddig nem eppen valtottak meg a vilagot.
Lasd Sucic, Frattesi, Diouf, J.Martinez, Henrique.
"
cuchu11

interfan írta: 2026.03.10. 18:01 ...
...
...
Senki nem fog Muharemovicért 40m eurot fizetni.
Erre alapozva hosszas érvelést indítani, az elég necces.
De ha nem így gondolod, egy fogadást megér a dolog.
Láda sör részemről mehet!
interfan

cuchu11 írta: 2026.03.10. 21:17
...
...
Itt a kaliber a lenyeg, latjuk manapsag egy ilyen jatekos is 40m...
Es egy 0 kaliber...

En tartom, bolcsebb dolog olyan jatekosokat eladni, akik itt finomam szolva sem valtottak meg a vilagot.

Es ha mar Muharemovic, mi azert kepesek vagyunk barmire.

Te ugyis szereted a TM ertekeket, es azt tartod lenyegesnek.

- Palacios:
TM ertek: 0,5m
Inter fizetett: 6,5m

- Jakirovic:
TM ertek: 0,150m
Inter fizetett: 2,5m

Szoval mi barmire kepesek vagyunk.
Arrol nem is beszelve, hogy mi fizettunk 80m+ osszeget a Sucic, Henrique, Bonny, Diouf sorert.
Ha ehhez hozzavesem a 20m euros J.Martinez + Palacios parost, akkor mar 100m felett vagyunk.
Finomam szolva sem sikerstory 100m felett...
P-Inter

Legyenek idősebb játékosok, azzal nincs gondom, de szerintem lehetne határt húzni. Abból baj sose lehet.
A fiatalok igazolását értsd így: Stankon pl.: látszik egy befutott ív, ami kecsegtető. Bemutatkozott a BL-ben, egy gyengébb ligából egy erősebb ligába igazolt, bizonyít. Az ára korrekt. Mellé teszem Diufot, nem egy kávéház. Stanko klasszis jelölt? Nem. Mindenki sorban áll érte? Nem. De több alternatíva és kevesebb bukó lehetőséget látok benne, mint a franciában.
P-Inter

cuchu11 írta: 2026.03.10. 21:17
...
...
Legyen kettő, de úgy, hogy mi 50-et fogunk fizetni, plusz bónuszok. (Csak vicc!)

Mellesleg a gondolat tetszik, hogy mehetne Basto (de akárki, akinek értéke van), mert biza néha kellenek vezéráldozatok. Az már más kérdés, hogy mire vagy kire költjük, de ez meg feltételezés/meg riogatás. Ugye ahhoz eladni kéne. De sebaj, majd várunk addig, amíg semmit se fog érni, azt majd szerződést bontunk vele.
interfan

P-Inter írta: 2026.03.10. 21:32 Legyen kettő, de úgy, hogy mi 50-et fogunk fizetni, plusz bónuszok. (Csak vicc!)
Abban kb biztos lehetsz, hogy ha van csapat aki erre kepes, az az Inter. :D
Lasd fenti peldak.
(Es ez meg nem vicc)
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

P-Inter írta: 2026.03.10. 21:26 Legyenek idősebb játékosok, azzal nincs gondom, de szerintem lehetne határt húzni. Abból baj sose lehet.
A fiatalok igazolását értsd így: Stankon pl.: látszik egy befutott ív, ami kecsegtető. Bemutatkozott a BL-ben, egy gyengébb ligából egy erősebb ligába igazolt, bizonyít. Az ára korrekt. Mellé teszem Diufot, nem egy kávéház. Stanko klasszis jelölt? Nem. Mindenki sorban áll érte? Nem. De több alternatíva és kevesebb bukó lehetőséget látok benne, mint a franciában.
Ez is jogos, viszont ha Stankora nem lenne fixáras vételi opciónk, akkor igazából őt sem lenne esélyünk megszerezni már.
P-Inter

Baggio85 írta: 2026.03.10. 21:39
P-Inter írta: 2026.03.10. 21:26
Ez is jogos, viszont ha Stankora nem lenne fixáras vételi opciónk, akkor igazából őt sem lenne esélyünk megszerezni már.
Na ez tuti, viszont ebből lehetne rendszert csinálni. Ha mi nem tudjuk ki- és felnevelni, csinálják mások.
interfan

interfan írta: 2026.03.10. 11:13
Cupi írta: 2026.03.10. 11:04
vaskalap írta: 2026.03.10. 10:30
Igen,szerintem is.Le kell vonni a konzekvenciákat.Viszont szakmailag Chivu erre lehet még éretlen.Nekem a fő bajom vele,hogy hiányzik a karizma belőle,és ez pontos tükre a csapatnak.Halvérű a játék,többen motiválatlanul és frusztráltan játszanak.Nagy eséllyel maradni fog,és ez nem tudom mennyire lesz pozitív hatással a csapatra.
Nekem is ez a bajom vele. Olyan semmilyen. Kezdő edző akinek sokat kell tanulnia még. Ezt tudtuk, nem is hibáztatható azért ha taktikailag a nála nagyobbak lemeccselik. Nem ez vele a gond. Jövőre már inkább gond lenne 1 év tapasztalattal a háta mögött. Most inkább az a baj olyan kétségbeesett meg sírásra álló feje van a kispadoknál, hogy az már fájdalmas. :(
Az a baj ő szerintem az öltözőben is ilyen. Nem tudom elképzelni, hogy bárkit leüvöltene, hogy kapja össze magát vagy egy kemény motiváló beszédet tartana.....inkább azt nézem ki belőle megsimogatja a buksijukat egy szar első felidő után és elmondja, hogy nem baj ti jók voltatok csak az a fránya labda zavart mindenkit meg egyébként a bíró is gonosz.
Csak hat eljon az a pillanat, hogy a "kezdo edzo", meg "0km-es" dolgokat nem tudjuk ra orokke rahuzni.
Lassan 50 meccse van Inter padon, nyilvan ez nem sok, de azert szep lassan a "kezdo 0kilometeres" statusz is megszunik.

A "szemelyiseg" kerdes egy masik tema amirol irtatok.
Chivu ilyen szemelyiseg, ilyen ember.
Most hogy ez jo, vagy rossz, az egyeni megiteles kerdese.

Az meg hogy ez az egesz, az o "szemelyisege", es az o "jateka" illik e csapathoz, az egy kovetkezo kerdes.
Bajnoksagban a kis/kozepcsapatok ellen igen, ott eleg ez, es minosegbol behuzzuk.
Bajnoksagban a nagyok ellen, ahol mar van minoseg, ott meg nem.
Jelenlegi szinvonalban ez egy bajnoki cimre eleg lehet.
BL-ben meg lattuk, semmire.
Ami meg szerintem kozep/rovidtavon fontos lesz, az az, hogy mit tudunk kihozni a jatekosokbol.
Es itt ezzel visszakanyarodunk a Vaskalap, es Cupi altal (meg korabban sokak masok altal) emlitett "szemelyiseg" temahoz.
Mert most a taktikat, a focirol valo elkepzeleset tegyuk felre, az nem szemelyiseg es emberi karakter kerdes.
Viszont az az lehet, hogy a keretben levo jatekosokbol mit tudsz kihozni.
Mert nagyon nem mindegy, hogy a kozepes jatekosokbol kihozod a jot, a jobol az extra jot, vagy mindez forditva es meg a jobol is gyenget tudsz csak.

Masok mellett, szerintem ennek is nagy jelentosege lehet a jovoben.
Mert nem bizhatunk abban, hogy minden egyes evben minden Serie A rivalis vakon lesz.
Azon is kellene szerintem jovore valtoztatni, hogy ne a teljes keret teljesitmenye visszaessen, hanem javuljon.
Mert itt nem 1 vagy 2 jatekosrol van szo, hanem kb kivetel nelkul mindenkirol.
Egy szem Dimarco tudott javulni (az erre epulo jatekunk miatt), senki de senki mas.
Itt megkellene talalni ennek az okat, es ezen valtoztatni a kovetkezo szezonra.
Most hogy ez szemelyiseg problema, karatker problema, taktika problema, jatek problema, elkepzeles problema, vagy valami egeszen mas, fogalmam sincs.
Ahogy irtam, ezert vannak ott a milliardokat kereso "szakemberek", hogy erre valaszt talaljanak, es megoldjak.
Legyen szo mint szakmai vezetesrol, edzorol, edzoi stabrol, elemzokrol, barkirol.
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

Na jövök az FM-mel, egyet se féljetek! (Racionalitást csak itt-ott tartalmaz talán, hívjuk inkább álomnak)

Először is a legnagyobb gyengepontja a csapatnak szerintem a kreativitás hiánya a támadóharmadban, a cselezőkészség, a bátorság hiánya, szóval nálam mindent egy lapra Pazért, hátha Perez papának nem kell, nincs is nagyon posztja a Madridban szerencsére, őt a kp és a csatársor sem bírná el. Erre a teóriámra épül minden, szóval lássuk:

OUT:
- Thuram 45m
- Frattesi 20m
- Calha 15m
- Dumfries 20 m
- Diouf 15m
- LH király 25m
- Josep 10m
- Asllani 15m
- Pavard 15m
- Acerbi -
- Mkhi -
- Darmian -

>>> 180 m (plusz 1-2 fiatal vagy kölcsönös, nagyEsposito pl, mittudomén ~15m)

IN:
- Paz 65m
- Palestra 30m
- Stanko 23m
- Caprile 20m
- Ake 10m
- Goretzka -
- Bernardo -
- Celik -

>>> 148 M (Massolin kölcsön, vagy marad 7. kp-nak)

Keret:
GK: Caprile, Sommer
CB: Bisseck, Celik, Akanji, de Vrij, Bastoni, Ake
RB: Palestra, Kamate
LB: Dimarco, Augusto
CM: Barella, Sucic, Zielinski, Stanko, Goretzka, Bernardo
SS/CF: Paz, Lauti, Pio, Bonny

Na ez lenne az álom, az összegeket, meg a sikeres eladásokat most hagyjuk 😀
Ez egy kurvára variábilis keret lenne Pazzal, akár a 2 csatár mögött, akár 1 csatár mögött Pazzal és Lautival vagy Bernardoval akár.
Ha úgy van, még egy csatárt lehetne hozni, hogy a 4 klasszik cf kb meglegyen, vagy eladni Bonnyt, és hozni valami izgi nevet. Akár Guirassyt.

Na ennyi, ahogy a kedvenc Deutschtomim mondaná.

Ui.: Interfan, jöhet mennyivel emelkednének a fizetési kiadások 😀
interfan

Romano szerint egyre valoszinubb, hogy Calhanoglu nyaron tavozik az Intertol.
Romano kiemeli, csakis szerzodeshosszabbitas eseten maradhatna, de erre egyre kevesebb az esely.

Mkhitaryan kapcsan pedig Romano szerint a jatekos akarata dont.
Az Inter hosszabbitana, de Mkhitaryan meg nem dontott, es fontolgatja a visszavonulast.
interfan

Pasqualle Guarro szerint Bisseck es Augusto kapcsan is hosszabbitasi ajanlatot tettunk, de mindket jatekos gondolkozik a tavozason.

Augusto jelenlegi fizetese 2,2m euro, ezt az Inter 3,2m eurora emelne, viszont Augusto legalabb 4m eurot ker.
Valamint allitolag elengedetlen a jatekidejevel.
2028-ban lejaro szerzodeset szeretnek 2030-ig meghosszabbitani.

Bisseck kapcsan szinten 2030-ig szeretnenk a hosszabbitast.
O egyelore 1,5m eurot keres, ezt emelnenk 2,5m eurora, viszont Bisseck egyelore nem valaszolt, es nem ult le az Inter vezetessel targyalni.

Dimarco ugyben pedig az Internek meg kell adnia a 6m euro feletti fizetest, Dimarco legalabb annyit ker mint amit Calhanoglu es Barella kap (6,5m).
(4m euro a jelenlegi fizetese)

Ellenben Mkhitaryan es Sommer eseteben minimalisat csokkene a fizetesuk, ha elfogadjak a +1 eves hosszabbitast.
Mkhitaryan 3,8m eurorol 3m eurora.
Sommer pedig 2,5m-rol 2m eurora.

Gazzetta szerint pedig barki tavozhat, nincs "erinthetetlen" jatekos az Internel, egyedul Martinez aki nem elado.
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

A napokban beharangozott nevekből azért lehetne egy jó Inter-t építeni. Az eladási oldal ugyanakkor sokkal nagyobb kérdőjel, mert nyilván bagóért nem akarunk eladni senkit, de jó pénzt meg ki fizetne a formán kívüli játékosainkért, akik már nem éppen fiatalok.
Plusz azért azt nehezen hiszem, hogy egyszerre megválunk 4-5 sztárunktól.
Nagyon kedvelem Esposito elszántságát, de meglepne, ha kezdőként számolnánk vele jövőre. Azért neki még van hová fejlődnie. Persze lehet egy tényleges újjáépítés és akkor legyen kezdő csak ne várja el a vezetőség a triplázást...
Egy Vicario (20) - Bastoni - Akanji - Aké - Dimarco - Cuffy - Brandt (Groetzka) - Zielinski - Koné - Lautaro - Mr X. egy aboszlút összehozható csapat lenne. Padra pedig jöhet Pellegrini, Kim, Stankovic, Kostov
Ebben az esetben mehetne Martinez (10), Acerbi (0), Darmian (0), Calha (10), Dumfries (20), Barella (30), Miki (0), Thuram (30), Frattesi (15), Sucic (15)
Ez kábé fedezné a bejövőket és még költséget is tudnánk csökkenteni a fizetések terén. És akkor, hogy Mr X a kezdőbe jönne, vagy Esposito mögé az más kérdés.
Cupi

interfan írta: 2026.03.12. 05:35

Ellenben Mkhitaryan es Sommer eseteben minimalisat csokkene a fizetesuk, ha elfogadjak a +1 eves hosszabbitast.
Mkhitaryan 3,8m eurorol 3m eurora.
Sommer pedig 2,5m-rol 2m eurora.
Mikhy-vel baromság lenne hosszabbítani. Vezetők nem néznek meccseket? :shock: Előző szezonban nagyot ment és a kora ellenére jó volt. Viszont most már nagyon látszik rajta el telt +1 év és 37-en túl már egyre jobban esik vissza a teljesítménye. Amit meg a kapu előtt művel az sajnos szomorú nagyon. :(
Következő szezonra ez nem lesz már jobb hanem inkább rosszabb.
interfan

Francesco írta: 2026.03.13. 11:39 Nagyon kedvelem Esposito elszántságát, de meglepne, ha kezdőként számolnánk vele jövőre. Azért neki még van hová fejlődnie.
Erdekes ez az Esposito megiteles is, na de errol mindjart.

Romano utan Moretto is arrol ir, hogy Bastonit valoban erdekli a Barcelona, es egyelore nem mondott igent, de erdekli a lehetoseg, valamint Bastonit lenyugozi a Barcelona.
Ha a Barcelona tud eladni, es lesz penzuk, akkor Bastoni elsoszamu celpont lesz a vedelembe, aki nyitott a Barcelonaba igazolasra.

Visszaterve Espositora.
Itt nalunk azert elofordulnak olyan velemenyek, hogy o "forumkedvenc", meg annyira nem jo, ahogy te is irod "van hova fejlodnie".
Na most szerintem nem is ez a fontos, hanem a jovoje.

Marotta par napja nyilatkozta ezt, ahol azert finonam szolva sem tagadta az esetleges kesobbi eladasat:
"Intenek nem a fo profilja a jatekosok eladasa, nem kotelessegunk eladni.
Esposito a mi akademiankrol szarmozik, o egy igazi kincs.
Viszont a jovoben barmi tortenhet, de szerintem ez egy tavolabbi jovo kerdese lesz."

Arsenal dobtak be par helyen, ezt Marotta is tagadta, de azota Romano, Di Marzio, Angolok is, stb, hogy az Arsenal mas tipusu tamadot keres.
Viszont most Angol forrasok, es Romano is bedobta a Newcastlet, mint lehetseges komoly erdeklodo.

Allitolag 60m korul kernenk erte.
Kerdes ha ezt a 60m eurot valaki letenne, mi lenne az Inter valasza, foleg latva Marotta nyilatkozatat.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

60m-ert sztem nem kerdes hogy elkell adni
interfan

R9. írta: 2026.03.14. 07:22 60m-ert sztem nem kerdes hogy elkell adni
Chivu legnagyobb alma Kone, es ot keri mint "alomigazolas".
(Ezt erositette meg a napokban Romano, Pedulla, Moretto, Gazzetta is)

Ha Espositot eladnank 60m-ert, akkor ebbol a 60m-bol Kone meglehetne.

Lewandowski kozben elmondta, meg nem dontotte el a jovot, jelenleg nem foglalkozik vele.
Tetszik neki a Szaudi, Amerikai, sot az Olasz liga is.
Elmondta szerinte a Serie A versenykepes jo bajnoksag.

Olasz forrasok szerint az Inter, Milan, Juventus, Napoli is ajanlatott tett Lewandowskinak.
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

Biztos, hogy nem adnám el. Hatalmas potenciál van benne, csereként beállva igazi clutch player, ami a jelenlegi keretből sajnos senkire nem mondható el. A profilja is hiánypótló, saját nevelés, plusz minden alkalommal megdöglik a pályán.
Ezek mellett pedig nálunk sajnos nincs kiépítve egy olyan rendszer, ahol ezt a 60 milkót megbízhatóan tudnánk visszaforgatni a csapatba.
interfan

Atosz írta: 2026.03.14. 10:15
Biztos, hogy nem adnám el. Hatalmas potenciál van benne, csereként beállva igazi clutch player, ami a jelenlegi keretből sajnos senkire nem mondható el. A profilja is hiánypótló, saját nevelés, plusz minden alkalommal megdöglik a pályán.
Ezek mellett pedig nálunk sajnos nincs kiépítve egy olyan rendszer, ahol ezt a 60 milkót megbízhatóan tudnánk visszaforgatni a csapatba.
Na igen, es ez egy nagyon fontos kulcsmondat.
(Nyilvan az osszes tobbivel egyeterve amit leirtal)

2024 nyaran es 2025 nyaran elkoltottunk konkretan tobb mint 100m eurot.
Ebbol a 100m eurobol sikerult osszehozni egy:
J.Martinez, Palacios, Sucic, Diouf, Henrique, Bonny sort.

Es hat maradjunk annyiban, hogy nem arrol beszelgetunk, hogy "ki valt be jobban".

Ha 100m eurobol egy ilyen sort sikerult osszehozni, haaat nekem lennenek ketsegeim, hogy mit sikerulne egy Esposito 60m euros eladasbol "alkotni".
VInter101

Hozzászólás Szerző: VInter101 »

interfan írta: 2026.03.14. 10:37

Es hat maradjunk annyiban, hogy nem arrol beszelgetunk, hogy "ki valt be jobban".

Ha 100m eurobol egy ilyen sort sikerult osszehozni, haaat nekem lennenek ketsegeim, hogy mit sikerulne egy Esposito 60m euros eladasbol "alkotni".
Igazad van, de ezzel a logikával ne is igazoljunk soha senkit! Szóval reménykedjünk hogy most véletlenül beletalálunk!!
interfan

VInter101 írta: 2026.03.14. 15:18
interfan írta: 2026.03.14. 10:37

Igazad van, de ezzel a logikával ne is igazoljunk soha senkit! Szóval reménykedjünk hogy most véletlenül beletalálunk!!
Hat igen, csak eladunk egy Espositot, es akkor remenykedunk, hogy vegre most "veletlenul betalalunk".

En nem tartom okos iranynak.
interfan

Audipower írta: 2026.03.14. 16:35 Ez a Lajos egy vicc!
Egy cselt nem mer megcsinálni szélsőként és mindent hátrapasszol.😁
Megérte megvenni. Egy Leccébe talán beférne.😁
Audipower írta: 2026.03.14. 16:43 Ez a Bonny is kicselezi a szögletzászlót is, ahelyett, hogy a megfelelő pillanatban kapura lőné.
Nagy penge a srác.
Ott is van, megérdemeljük!
Kibaszott nullák vagyunk!
Francesco írta: 2026.03.14. 17:05 Bonny elmehet a fenébe. Iszonyat amit művelnek. Minden meccsen.
Na en pont ezert nem csinalnek olyat, hogy adjuk el Espositot 60m-ert, vagy Bastonit 70m-ert, es adjuk a penzt a szakmai vezetesunk kezebe.

Megint arrol beszelunk, ki volt nagyobb botrany.
Es azert Sucicot se hagyjuk ki, akinek a "jatekaban" megint nem volt sok koszonet.

Itt ezekkel az ujakkal nem 1-2 meccses hullamvolgy van, meg par rossz meccs, hanem osszesen volt 1-2 jo meccsuk, tobbin kb hasznalhatatlan az osszes.

Ismetlem tobb mint 100m eurot koltottunk a J.Martinez, Palacios, Sucic, Diouf, Henrique, Bonny sorra.
100m euro felett...
Es hat nem arrol beszelunk ki a "jo" hanem arrol, ki a gyengebb.
Csunyan fogalmazva (elnezest mindenkitol), de ki a szemetdob kiralya.

Becsuljuk meg ertekeinket, azokat a jatekosokat akik letettek mar valamit Inter mezben, es probaljuk korejuk epiteni az Intert, ne pedig rombolni es az ertekeket is eladni, es majd imadkozni ne az legyen a mercaton mint az elmult evekben, hogy nagyobbnal nagyobb homaly dolgokat muvelunk.

Adjuk el azokat akik finomam szolva sem valltak be, amig penzt kapunk ertuk.
Es ezen jatekosok helyere igazoljuk, mert itt bukni nem igazan tudunk, mert olyan jatekosok mennek el, akik nem eppen jok.
VInter101

Interfan:
Csak egy logikai bukfenc van a dologban. Ezeket a játékosokat az Inter árulja, Inter fizetéssel úgy hogy közben egy ilyen kaliberű csapatban leszerepeltek!
Ki fogja megvenni őket??? Akiktől vettük? Könyörgöm azok jót röhögtek amikor elvittük tőlük! A fizetéseket ilyenkor mivel Lille, Lens, Dinamo Zagreb kaliberű csapatoktól vettük gondolom megdupláztuk de könnyen lehet hogy tripláztuk, miközben kb az előtte lévő fizu volt a reális!!
Ekkora fizetéssel, ilyen vételárral plusz mellé ilyen teljesítménnyel a kutyának nem kellenek ezek a játékosok!
Persze ötletnek kiváló csak éppen a gyakorlatban nem működik!
interfan

VInter101 írta: 2026.03.15. 10:34 Interfan:
Csak egy logikai bukfenc van a dologban. Ezeket a játékosokat az Inter árulja, Inter fizetéssel úgy hogy közben egy ilyen kaliberű csapatban leszerepeltek!
Ki fogja megvenni őket??? Akiktől vettük? Könyörgöm azok jót röhögtek amikor elvittük tőlük! A fizetéseket ilyenkor mivel Lille, Lens, Dinamo Zagreb kaliberű csapatoktól vettük gondolom megdupláztuk de könnyen lehet hogy tripláztuk, miközben kb az előtte lévő fizu volt a reális!!
Ekkora fizetéssel, ilyen vételárral plusz mellé ilyen teljesítménnyel a kutyának nem kellenek ezek a játékosok!
Persze ötletnek kiváló csak éppen a gyakorlatban nem működik!
Nyilvan ez igaz, es jogos is.
Mert tobb mint 100m eurot fizettunk a J.Martinez, Palacios, Diouf, Sucic, Henrique, Bonny sorert.
Meglepo lenne, ha legalabb ennyit kapnank ertuk.
Szoval eddig teljesen igazad van.

Viszont.
En azert biznek benne, hogy ha nem is nagy, de valamennyi piaca lenne par jatekosnak.
Lasd telen is 15m korul adtak volna Henriquert (talan 18m volt ha jol emlekszem).
Nyilvan ez nem a vilagpenze, ez oke.
De hatha ilyen 10-20m koruli osszegeket kilehetne huzni egyes jatekosokbol.
Sok kicsi sokra megy....
Annyiban azert szebb a story, hogy nem 30+os meg 35+os jatekosokrol van szo, hanem korban azert "piackepesek".
cuchu11

interfan írta: 2026.03.15. 10:50
Mert tobb mint 100m eurot fizettunk a J.Martinez, Palacios, Diouf, Sucic, Henrique, Bonny sorert.

Viszont.
En azert biznek benne, hogy ha nem is nagy, de valamennyi piaca lenne par jatekosnak.
Lasd telen is 15m korul adtak volna Henriquert (talan 18m volt ha jol emlekszem).
Sok kicsi sokra megy....
Annyiban azert szebb a story, hogy nem 30+os meg 35+os jatekosokrol van szo, hanem korban azert "piackepesek".
Ha 10-20m körüli összegeket kapunk értük, de egy Muharemovic meg 40 milla, akkor nem fog kijönni a matek. De ezt már szénné ragoztuk, és továbbra se értünk egyet.
De így szép az élet ;)
interfan

cuchu11 írta: 2026.03.15. 12:28
interfan írta: 2026.03.15. 10:50

Viszont.
Sok kicsi sokra megy....
Ha 10-20m körüli összegeket kapunk értük, de egy Muharemovic meg 40 milla, akkor nem fog kijönni a matek. De ezt már szénné ragoztuk, és továbbra se értünk egyet.
De így szép az élet ;)
Megoldas: ne vegyuk meg Muharemovicot 40m-ert. ;)

Egyebkent igazad van, pontosan igy szep az elet, hogy maskent latjuk.
cuchu11

interfan írta: 2026.03.16. 06:54 Megoldas: ne vegyuk meg Muharemovicot 40m-ert. ;)

Egyebkent igazad van, pontosan igy szep az elet, hogy maskent latjuk.
Örülök, hogy megingattam a fő érved, ami miatt szerinted nem szabad eladni
az értékesebb játékosaink közül :)
interfan

Dan-i-nter írta: 2026.03.15. 22:45 Ha nem lesz változás a játékban a következő hetekben, akkor Chivunak meg lehet köszönni szezon végén. Ahogy egy-két játékosnak aki már rohadtul nincs itt fejben, Thuram-ot elsők között adnám el, ha bármi értelmezhető ajánlat van érte.
Allitolag Szaudi erdeklodes van Thuram kapcsan, az Inter 40m euro korul ker erte.

Kerdes valoban van e erdeklodes.

Cserebe erdekesek ezek a Lewandowski pletykak is, mint potencialis ingyen erkezo.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2026.03.16. 13:00-kor.
cuchu11

interfan írta: 2026.03.16. 12:48
Dan-i-nter írta: 2026.03.15. 22:45 Ha nem lesz változás a játékban a következő hetekben, akkor Chivunak meg lehet köszönni szezon végén. Ahogy egy-két játékosnak aki már rohadtul nincs itt fejben, Thuram-ot elsők között adnám el, ha bármi értelmezhető ajánlat van érte.
Allitolag Szaudi erdeklodes van Thuram kapcsan, az Inter 40m euro korul ker erte.

Cserebe erdekesek ezek a Lewandowski pletykak is, mint potencialis ingyen erkezo.
Lewa fizetése nagyságrendileg megegyezik Lautaro fizetésével.
Azt gondolom, hogy a fizetési keretünk jelenleg nem tesz lehetővé két ilyen fizut.
Szóval szerintem egy esetben jöhetne Lewa, de azt inkább le se írom...
interfan

cuchu11 írta: 2026.03.16. 13:00
interfan írta: 2026.03.16. 12:48

Lewa fizetése nagyságrendileg megegyezik Lautaro fizetésével.
Azt gondolom, hogy a fizetési keretünk jelenleg nem tesz lehetővé két ilyen fizut.
Szóval szerintem egy esetben jöhetne Lewa, de azt inkább le se írom...
Na jo, de azert Lewandowski lassan 40 eves.
O ennyi fizetest mar csak az Usaban vagy a Szaudiaknal kapna.
Olaszbol a Juventus, Napoli, Milan, Inter sor megy erte, en nem hiszem, hogy barki is tobbet adna mint 5-6m, sot lehet annyit sem.
(Modric is 3,5m-t keres)

Gazzetta szerint pedig nem csak Thuram, hanem Esposito, Barella, Bastoni kapcsan is ertekeljuk az ajanlatokat, es akar tavozhatnak is.
Calhanoglu valoszinuleg tavozik, ahogy a Gazzetta szerint az Inter a Henrique, Diouf, Sucic sort is megprobalja eladni.
cuchu11

interfan írta: 2026.03.16. 13:03 Na jo, de azert Lewandowski lassan 40 eves.
O ennyi fizetest mar csak az Usaban vagy a Szaudiaknal kapna.
Olaszbol a Juventus, Napoli, Milan, Inter sor megy erte, en nem hiszem, hogy barki is tobbet adna mint 5-6m, sot lehet annyit sem.
(Modric is 3,5m-t keres)

Gazzetta szerint pedig nem csak Thuram, hanem Esposito, Barella, Bastoni kapcsan is ertekeljuk az ajanlatokat, es akar tavozhatnak is.
Calhanoglu valoszinuleg tavozik, ahogy a Gazzetta szerint az Inter a Henrique, Diouf, Sucic sort is megprobalja eladni.
Akkor ezt meg is válaszoltad:
a legvalószínűbb, hogy az USA-ban vagy a szaudiaknál folytatja :)
Persze minden más is lehet.

Csóró olaszoknál mindenki eladó. Szerintem ez teljesen természetes.
Persze nem mindegy, hogy mennyiért.
Dan-i-nter

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

Gazzetta szerint pedig nem csak Thuram, hanem Esposito, Barella, Bastoni kapcsan is ertekeljuk az ajanlatokat
Csóró olaszoknál mindenki eladó
Őszintén szólva érthető. Esposito-t leszámítva mind3 elképesztő mélységekben van idén (Bastoni még talán a legkevésbé, de ez a Juve meccses story nagyon betett neki és a csapatnak is), Esposito meg kb a legpiacképesebb játékosunk jelenleg Dimarco mellett.

Remélhetőleg Esposito marad, többiek inkább beáldozhatóak (mondom ezt úgy, hogy a legutolsó mezem pont Bastoni-s).

Thuram húzhat amerre lát, semmi alázat benne, volt másfél szezonja amíg jól teljesített, azóta nettó emberhátrány. Barella teljesen kiégett, ha valaki letesz egy 50-60-at érte akkor egyszerűen el kell engedni, mert ez semelyik félnek nem jó így.
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Ausilio majd bepróbálkozik egy vidám Thuram - J. David cserével gondolom. Őt is nagyon akarta. Biztos csak véletlen marha béna.
interfan

Angol forrasok szerint ajanlatot tettunk Ake kapcsan.
A City nem szamit ra, nyaron tavozik.
Olcson megszerezheto, mivel szerzodese 2027-ben lejar.
Az Inter megprobalja a jatekost is meggyozni.

Romano szerint az Inter terve az, hogy Vicario erkezik mint 1.szamu kapus, Sommer pedig marad mint 2.szamu.
Az Inter varja Sommer valaszat a hosszabbitasi ajanlatra.

Moretto szerint is az Inter kozeppalya nagyresze tavozhat a nyaron.
Az Inter nagyon szeretne Perrone leigazolasat, es megvalosithatobbnak latjak mint Kone esetet akiert a Roma 60m euro korul ker.
Az "alomnev" Bernardo Silva pedig nehezkes.

Teljesseg igenye nelkul a felmerult kozeppalyasok:

Bernardo Silva, Goretzka, Kessie, Brandt, Casemiro, Pellegrini, M.Kone, I.Kone, Perrone, Bernabe, M.Keita, Caviglia, Spertsyan, A.Stankovic.
interfan

Di Marzio szerint 3-4 poszton lehetnek uj jatekosok az Inter kezdoben a kovetkezo szezonban.
Tavozhat Calhanoglu, Thuram, valamint esetleges meglepetes sem kizarhato es egy kezdo KH tavozo.

Sommert ellenben megakarjuk tartani mint 2.szamu kapus az erkezo uj elsoszamu moge.
Josep Martinezt viszont arulja az Inter es nyaron szeretne tole megszabadulni.

Nem csak Ake, Goretzka, B.Silva, Pellegrini kapcsan tettunk ajanlatot, hanem most mar Brandt ugyben is.
O is ingyen elerheto nyartol, es most probalunk a jatekossal es ugynokevel megegyezni.

Sportmediaset is megerositi a Gazzetta hiret, elado a Sucic, Henrique, Diouf sor is.

Gazzetta szerint pedig a 3. kezdobol tavozo alapember Calhanoglu es Thuram mellett, Bastoni lesz.
Thuramert 40m korul, Calhanoglu kapcsan pedig 10m euro koruli osszeger var az Inter.
Gazzetta szerint Bastonit az Inter eladja a szezon vegen.
Az Inter mar a 70m euro koruli osszeget nem tartja relevansnak, es mindossze 50m eurot ker Bastoni kapcsan.
Kiemelik, az Inter vezetes mar beszelt Bastonival ezzel kapcsolatban, es Bastoni is elfogadhatja a dontest, es uj kihivas fele nezhet.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2026.03.17. 08:44-kor.
VInter101

Milyen kedvesen vezetik fel ezeket a dolgokat! Úgy értem a vezetők. Magyarul Bastoni megy a nyáron.
Hát ha ekkora átalakulás lesz a középpályán (ha csak a hírek fele igaz már akkor is) na akkor derül ki Chivu mire képes. Én félek tőle hogy nem ugorja meg azt a bizonyos lécet. De persze remélem hogy tévedek!
Cupi

interfan írta: 2026.03.17. 07:36

Sportmediaset is megerositi a Gazzetta hiret, elado a Sucic, Henrique, Diouf sor is.

Vezetésben nincs válságértekezlet ahol magukat és főleg Ausiliot állítják a szőnyeg szélére? :?
Ha egy edző sokat hibázik kirúgják, ha egy játkos akkor elzavarják vagy eladják....de ha Ausilio örök. Ő bármit bénázhat....ha visszagondolok az elmúlt mondjuk 10 évre akkor szerintem az általa preferált és hozott játékosok 75%-a bukó volt....volt ahol kevesebbet de volt ahol többet buktunk rajtuk. :(
Tavaly nyári igazolások meg szinte mind.....
Válasz küldése