Nemzetközi kupák (Bajnokok Ligája, Európa liga, stb)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- vaskalap
Re: Nemzetközi kupák (Bajnokok Ligája, Európa liga, stb)
City gyenge teljesítménnyel,nulla akarattal játszott.Nem az első az elmúlt 2 évben az ilyen totál homály produktum.Motivációs gondok vannak,illetve lehet Pepet is el kellene engedni,mert nem képes tüzet csiholni ebbe a gárdába.Az érkezők szintje sem közelíti meg a régiekét.Hol van egy KDB,D.Silva tudáshoz a mai kp.A védelem is egy totál csőd,Dias is árnyéka önmagának,akárcsak Rodri.Utálom a reált,de ezt megérdemelték,látszott rajtuk az akarás,a Cityn meg pont semmi.
- interfan
Par eve ez a rangado volt a "topfutball csucsa", ma meg inkabb "roncsderbi," es az a kerdes ki a gyengebb.vaskalap írta: ↑2026.03.12. 08:38 City gyenge teljesítménnyel,nulla akarattal játszott.Nem az első az elmúlt 2 évben az ilyen totál homály produktum.Motivációs gondok vannak,illetve lehet Pepet is el kellene engedni,mert nem képes tüzet csiholni ebbe a gárdába.Az érkezők szintje sem közelíti meg a régiekét.Hol van egy KDB,D.Silva tudáshoz a mai kp.A védelem is egy totál csőd,Dias is árnyéka önmagának,akárcsak Rodri.Utálom a reált,de ezt megérdemelték,látszott rajtuk az akarás,a Cityn meg pont semmi.
Sok jovot egyik csapatnak sem josolok a Bayern ellen.
Rodrit 100m felett akarja a Real, mert "sztar", lehet jobban jar a City ha el is engedi.
- Festa
Szerintem olyan ez a City mint aminek nincs vezére.Vannak jó játékosok ,de egyik sem olyan aki rendesen feltudná pörgetni a többieket.Ilyen volt sokáig a Mu -is bár most hajtja őket a Carrrick féle edzőváltás.vaskalap írta: ↑2026.03.12. 08:38 City gyenge teljesítménnyel,nulla akarattal játszott.Nem az első az elmúlt 2 évben az ilyen totál homály produktum.Motivációs gondok vannak,illetve lehet Pepet is el kellene engedni,mert nem képes tüzet csiholni ebbe a gárdába.Az érkezők szintje sem közelíti meg a régiekét.Hol van egy KDB,D.Silva tudáshoz a mai kp.A védelem is egy totál csőd,Dias is árnyéka önmagának,akárcsak Rodri.Utálom a reált,de ezt megérdemelték,látszott rajtuk az akarás,a Cityn meg pont semmi.
A Realt megha megszállja a Bl szelleme kb senki nem állítja meg őket.Valverde mesterhármas milyen szürreális ,miközben Barella egész idényben rúgott vagy egy gólt.
- interfan
Ez jo, viszont jon a de...
Barella valaha volt "golgep" nalunk?
En ertem, hogy iden gyenge, de azert mindent a nyakaba varni?
Barella iden: 1 gol 6 golpassz
2024/25: 3 gol 9 golpassz
2023/24: 2 gol 7 golpassz
2022/23: 9 gol 10 golpassz
2021/22: 4 gol 13 golpassz
2020/21: 3 gol 13 golpassz
2019/20: 4 gol 8 golpassz
Szoval en ertem, hogy iden gyengebb, ez rendben van, de azert a nalunk toltott 7 szezonban mindossze egyben lott sok golt.
Egyebkent vegig ez a 2-4 gol kozott volt.
Ha megnezzuk pl Calhanoglu szamait a tizenegyeseket leszamitva, nagyon hasonlo kepet kapunk mint Barella eseteben.
- Festa
Voltak fontos góljai pl 2022-ben a juve ellen az olasz kupa döntőben.
A legszebb Interes gólt élőben láttam 2024-ben az Atalanta ellen.
Néha a gólszerzésbe is betudott szállni és általában nem is csúnya találatokkal.
Igen ebben az idei idénye a leggyengébb mióta interben van.
A legszebb Interes gólt élőben láttam 2024-ben az Atalanta ellen.
Néha a gólszerzésbe is betudott szállni és általában nem is csúnya találatokkal.
Igen ebben az idei idénye a leggyengébb mióta interben van.
-
matyinter
Azért durva, hogy a Norvégok milyen fejlődésen mentek keresztül mondjuk az elmúlt 10 évet nézve, akár klubcsapat, akik szinte csak hazaiak, válogatott szinten meg végképp nagyot mennek.
Jó, nem csoda, mondjuk női kéziben 20 éve a legjobbak. Tudják, hogy kell csinálni, és nekem nagyon szimpatikus a Bodo is, a válogatottjuk is, sőt az egész ország gyönyörű, volt szerencsém ott járni.
Ma meg hajrá Fradi, pedig nem vagyok Fradista, de a nemzetközi kupákban mindig szurkolok nekik. Remélem az első meccs után még bőven lesz esély továbbmenni.
Jó, nem csoda, mondjuk női kéziben 20 éve a legjobbak. Tudják, hogy kell csinálni, és nekem nagyon szimpatikus a Bodo is, a válogatottjuk is, sőt az egész ország gyönyörű, volt szerencsém ott járni.
Ma meg hajrá Fradi, pedig nem vagyok Fradista, de a nemzetközi kupákban mindig szurkolok nekik. Remélem az első meccs után még bőven lesz esély továbbmenni.
- interfan
Igy van, kell ma a nagy szurkolas.
Kint leszek ujra, oriasi hangulat volt Ludogorec ellen is ma hasonlora szamitok, remelem sikerul a bravur.
Igaz mar az is valami elkepeszto eredmeny, hogy egy 16 kozott ott egy magyar csapat, es megeltuk az EL-ben a tavaszt.
-
Interfan1000
Nekem azt magyarázza meg valaki a Bodo-val kapcsolatban, hogy miként képesek szinte bármelyik ellenfél ellen 10 kilométerrel többet futni, 1 év alatt hogyan lett klasszis az egész norvég válogatott abból a mélységből ahol voltak?
- interfan
Azert azt ne felejtsd el, hogy november ota nincs bajnoksag ott, vege, lezarult.Interfan1000 írta: ↑2026.03.12. 16:33 Nekem azt magyarázza meg valaki a Bodo-val kapcsolatban, hogy miként képesek szinte bármelyik ellenfél ellen 10 kilométerrel többet futni, 1 év alatt hogyan lett klasszis az egész norvég válogatott abból a mélységből ahol voltak?
Konkretan volt hogy egy honap eltelt ket meccsuk kozott.
Igy azert nem nehez "frissnek" maradni, hogy pl egesz decemberbe 1db meccsuk volt.
Januarba 2db meccsuk volt, februarban detto 2.
Amikor volt bajnoksag azert voltak akkor is meccseik a BL-ben:
Slavia Praga-Bodo: 2-2
Bodo-Tottenham: 2-2
Galatasaray-Bodo: 3-1
Bodo-Monaco: 0-1
Bodo-Juventus: 2-3
5 meccs:
0 gyozelem
2X
3 vereseg
15/2 pont
Konkretan 5 fordulo utan 36/32.helyen alltak a BL tabellan.
En azzal azert vigyaznek, hogy "klasszis lett a norveg valogatott".
Van egy jo alapjuk, a jatekosok nagyresze a PL-ben jatszik.
Meglatjuk mit hoznak a VB-n, de azert a selejtezoben az olyan amilyen olaszokat leszamitva, azert annyira extra nehez dolguk nem volt.
Nyilvan jok, de a "klasszis" szoval azert szerintem erdemesebb megvarni a VB-t.
- vaskalap
Bodo nyilván szimpatikus csapat,de nincs annyi bőr lehúzva róluk,mint mondjuk más európai csapatról.Ettől függetlenül én szurkolok nekik,ha már kivertek.
- hvmetal
A csapatot is sajna. Szurkolok nekik Jó lenne egy Görögös menetelés ma, amikor ilyen pénzek röpködnek.
- Festa
-
matyinter
Azért nagyot ment a Fradi ismét, azt hiszem a stisztitka 22%-os továbbjutása után ez már 50 felett lehet. Teljes elismerésem, jól fociztak.
- interfan
Zsenialis volt.
Almomban sem gondoltam volna, de a Fradi lefocizta a 100x eselyesebb Bragat.
Mar az elejtol magabiztosan, hatalmas tuzzel es akarattal jatszva, vegig kezben tartva a meccset, kis tulzassal eselyt sem adva az ellenfelnek.
Tokeletes meccs volt.
Emberemlekezet ota nem volt magyar csapat az EL/UEFA kupaban 16 kozott, es a csoda tovabbfolytatodik.
Almodni sem mert senki ekkorat.
Nincs meg, van egy visszavago, de ez a tegnapi fantasztikus volt.
A hangulat meg valami egeszen elkepeszto.
Orom volt ezt atelni a helyszinen, ahogy 20 ezer ember telitorokbol enekelte a himnuszt is, elkepeszto hidegrazos pillanat.
- interfan
Arsenalnak nagyon szurkolok ma, meg kell lennie, es meg is lesz.
Sporting nem hinnem, hogy barmi eselye van forditani.
Chelsea tovabbjutast vartam, de sajnos az elso meccs csunya lett, ettol fuggetlenul hatha csodat tennenek ma.
Real nagyon gyenge iden, de a City legalabb ennyire.
Nem tudom kinezni ebbol a Citybol, hogy forditana.
Sporting nem hinnem, hogy barmi eselye van forditani.
Chelsea tovabbjutast vartam, de sajnos az elso meccs csunya lett, ettol fuggetlenul hatha csodat tennenek ma.
Real nagyon gyenge iden, de a City legalabb ennyire.
Nem tudom kinezni ebbol a Citybol, hogy forditana.
- Baggio85
- interfan
Megelegszik a pite a Bodonal.
3-0.
Talan megsem "lehetetlen" megforditani a Bodo ellen egy meccset.
3-0.
Talan megsem "lehetetlen" megforditani a Bodo ellen egy meccset.
-
möszi
A másnapi Juve/Atalanta meccsek után, ez a Sporting fordítás egyre mélyebb sebet ejt…
- Baggio85
Mi ilyen iramot biztos nem tudunk diktálni, mint a Sporting, sajnos ez van. Mondjuk a Bodo is szerintem elhitte, hogy a hazai 3-0 után ez megvan. Az milánói meccsből indultak ki biztosan... Nagyon passzívan játszottak.
Nálunk kicsit mostanra üt az is vissza, hogy igazán alapozásunk sem volt nyáron a VB miatt.
-
matyinter
- interfan
Csufos, 5-0...
Rettenetesen fajo.
Es valoban lattuk az Atalantat, Juventust is, hogy 2-3 golos hatranyokbol boven tudtak forditani, vagy egalba jonni.
Ne mondja mar nekem senki, hogy mi nem tudtunk volna ilyen iramot.
Miert is?
Ha egy Atalanta, Juventus tudott Dortmund es Galata ellen, a "verhetetlen" Bodo ellen egy Sporting is.
Ez az idei BL kieses sokaig fajo pont lesz szamomra, es magyarazhatatlan kategoria.
-
P-Inter
Valamit vmiért, irány a scudetto! Mondjuk ezt a hullagyenge shityt is odacsaptuk volna, bárhogy is alakult volna a sorsolás. Kaka ez így na!
- Baggio85
Mi sajnos semelyiket nem csaptuk volna ebből a 16 csapatból. Talán, ha nem lettek volna sérülések, de így ezeknél nem vagyunk/voltunk jobb csapat. Ez van...
- interfan
-
matyinter
PSG-vel nem lehet ledumálni egy Barcola-Thuram cserét?
(nyilván nem) de általában élmény nézni a játékát, ügyes gyerek.
- interfan
Esetleg egy Campos-Ausilio csere?
Meg Niccolo Ausiliot is odaadjuk, es a horvat dossziet.
Mai napig elottem van mit muvel Barcola szerencsetlen Acerbivel...
Egy biztos, mas vilag ez amit Barcola es tarsaik kepviselnek.
-
matyinter
Hát elvileg jó a viszony a két klub között, lehet egy ingyen kölcsön opció beválik.
Viccet félretéve azért ez a PSG baromi erős, és simán lehet, hogy idén is BL-t nyernek, persze ott van még sok nagycsapat, de azért ahogy pl te is lebecsülted őket valamennyire, meg a fogadóirodák sem a legesélyesebbnek tartják őket, főleg, hogy a nehéz ágon vannak, engem nem lepne meg, ha sokáig jutnának, akár a legtovább...
- vaskalap
Bodot sajnálom,1-0 nál volt egy kapufájuk,meg kaptak egy kezes tizit,amit10-ből 5-ször nem adnak meg.Ilyen a BL.Nem védve az angol csapatokat,mind a Chelsea,mind a City nincs jó formában,nyilván az erősebb bajnokság miatt is ilyen gyengék,megnéznék egy Psg,Reál PL szereplést,tuti nem nyernének.Francia,spanyol bajnokságban azért nincsenek leharcolva,és ez a szezon ezen részén jön ki.
- vaskalap
Azért azt tegyük hozzá,hogy ők gyakorlatilag bárkit megvehetnek,még mi az ingyen nevekkel kell beérjük.Van különbség.matyinter írta: ↑2026.03.17. 22:14Hát elvileg jó a viszony a két klub között, lehet egy ingyen kölcsön opció beválik.
Viccet félretéve azért ez a PSG baromi erős, és simán lehet, hogy idén is BL-t nyernek, persze ott van még sok nagycsapat, de azért ahogy pl te is lebecsülted őket valamennyire, meg a fogadóirodák sem a legesélyesebbnek tartják őket, főleg, hogy a nehéz ágon vannak, engem nem lepne meg, ha sokáig jutnának, akár a legtovább...
-
matyinter
Nem is állt szándékomban az Inter pénzügyi helyzetéhez mérni őket, de elég jó a klub felépítése az elmúlt pár évben.
- interfan
Na igen, es ha mar Barcola.
45m-ert vettek par eve, mi majdnem ennyiert vettunk egy Correat szinten nem is olyan reg.
Es meg a fizetese sem volt tobb mint anno Correae, amikor leigazoltak.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2026.03.18. 09:41-kor.
- interfan
Eloszor is ma hajra Fradi, ritkan izgulok ennyire es varok ennyire meccset. Elso meccs zsenialis volt, atelni meg nagyobb elmeny volt.
Meg mindig nem tudom elhinni, hogy negyenvalahany ev utan magyar csapat van az EL 16 kozott.
Na de az, hogy a 8 koze juthat, az valami egeszen felfoghatatlan lenne.
Nem merek igazan hinni benne, mert sajnos lehet csufos vege is, lasd Bodo.
De nagyon bizom benne, hogy a "magyar csoda" folytatodik.
BL-ben meg:
Ahogy mar irtam, Arsenal-Liverpool dontok szeretnek, Arsenal meg is tette ehhez az elso lepest, most a Liverpoolon a sor.
Oriasi szegyen lenne ha kiesne a Pool, nem szabad, menni kell tovabb, semmi mas nem maradt, csak a BL.
Juventus 3 golos hatranybol jott vissza a Galata ellen, meg kell csinalni szepen a Poolnak.
Bayern-Atalanta nincs mit ragozni rajta, kerdes sincs 6-1 utan.
Ez a vicc Tudor ha visszajon, akkor Simeone is beadhatja a lemondasat.
Elkepeszto melyen van a Spurs, Tudort meg ne is minositsuk.
Barcelonat nagyon nem szeretem, es akkor finomam fogalmaztam, szamomra meg a Juventustol is unszimpatikusabb csapat a Barcelona.
Elso meccsen oriasit ment a Newcastle, siman lefociztak oket, es akar 2-0 is lehetett volna, de persze kellett a 96.perces tizenegyes a Barcelonanak.
Nagyon orulnek ha a Newcastle kepes lenne a "csodara", de sajnos nem hiszem.
Barcelona hazai palyan szerintem ezt befogja daralni sajnos...
Meg mindig nem tudom elhinni, hogy negyenvalahany ev utan magyar csapat van az EL 16 kozott.
Nem merek igazan hinni benne, mert sajnos lehet csufos vege is, lasd Bodo.
De nagyon bizom benne, hogy a "magyar csoda" folytatodik.
BL-ben meg:
Ahogy mar irtam, Arsenal-Liverpool dontok szeretnek, Arsenal meg is tette ehhez az elso lepest, most a Liverpoolon a sor.
Oriasi szegyen lenne ha kiesne a Pool, nem szabad, menni kell tovabb, semmi mas nem maradt, csak a BL.
Juventus 3 golos hatranybol jott vissza a Galata ellen, meg kell csinalni szepen a Poolnak.
Bayern-Atalanta nincs mit ragozni rajta, kerdes sincs 6-1 utan.
Ez a vicc Tudor ha visszajon, akkor Simeone is beadhatja a lemondasat.
Elkepeszto melyen van a Spurs, Tudort meg ne is minositsuk.
Barcelonat nagyon nem szeretem, es akkor finomam fogalmaztam, szamomra meg a Juventustol is unszimpatikusabb csapat a Barcelona.
Elso meccsen oriasit ment a Newcastle, siman lefociztak oket, es akar 2-0 is lehetett volna, de persze kellett a 96.perces tizenegyes a Barcelonanak.
Nagyon orulnek ha a Newcastle kepes lenne a "csodara", de sajnos nem hiszem.
Barcelona hazai palyan szerintem ezt befogja daralni sajnos...
- Baggio85
Szimpatikusak voltak és az elért eredményeik önmagukért beszélnek, de megmondom őszintén, nem sajnálok egy csapatot sem, amelyik a hétvégi bajnokiját elhalasztja, hogy rápihenjen a nemzetközi kupára! És csodálom, hogy az UEFA ezt hagyja. És most nem arról beszélek, hogy nekik nem volt bajnokság eddig, hanem, hogy hétvégén indult volna, de elhalasztották az első meccset. Szerintem ez borzasztó versenytorzító.
szerk.: ja, most látom, a Sporting is elhalasztotta. Gratulálok... Nem csoda, hogy olyan frissek voltak tegnap. Keményen fejlődünk visszafelé...
- interfan
UEFA-nak ebbe semmi beleszolasa nincs.
Ez az adott bajnoksag hataskore, minden orszag sajat szovetsege tehetne ez ellen, nem az UEFA.
UEFA nem tehet arrol sem, hogy a Norveg bajnoksag novemberben lezarul, es honapokon at csak a BL van egy adott csapatnak.
- Baggio85
"És most nem arról beszélek, hogy nekik nem volt bajnokság eddig"
Azért ha nagyon akarná, akkor lenne beleszólása, mégiscsak a nemzeti bajnokságokból, az ott elért eredmény alapján indulhat valaki egy UEFA rendezte versenysorozaton...
- interfan
Nem tudnak beleszolni ebbe, hogy a bajnoksagban meccseket halasztanak.Baggio85 írta: ↑2026.03.18. 07:48"És most nem arról beszélek, hogy nekik nem volt bajnokság eddig"
Azért ha nagyon akarná, akkor lenne beleszólása, mégiscsak a nemzeti bajnokságokból, az ott elért eredmény alapján indulhat valaki egy UEFA rendezte versenysorozaton...
Ez ismetlem az adott bajnoksag szovetsegenek lenne a dolga, csakis ok tudnanak ebbe beleszolni.
UEFA egy dolgot tudna csinalni, olyan bajnoksagok csapatait nem engedi indulni UEFA sorozatban, akiknek telen nincs bajnoksag.
De ezt hagyjuk is mennyire lehetetlen.
- Baggio85
Akkor utoljára bemásolom: ""És most nem arról beszélek, hogy nekik nem volt bajnokság eddig"".interfan írta: ↑2026.03.18. 08:00UEFA egy dolgot tudna csinalni, olyan bajnoksagok csapatait nem engedi indulni UEFA sorozatban, akiknek telen nincs bajnoksag.
Én arról beszélek, hogy "március 15-én", amikor már mindenhol Európában bajnokságok vannak, ne juthasson úgy előnyhöz egy csapat a másikkal szemben, hogy abban a nemzeti bajnokságban, ahonnan ide kijutott, elhalasztgatja a meccseit.
Nyilván az sem teljesen ideális, hogy valahol 2-3 hónapra szünetel a bajnokság, de a természeti adottságok miatt ezzel valóban nem lehet mit kezdeni. De nem is erről van szó.
- interfan
Errol csakis az adott bajnoksag, es az adott orszag szovetsege tehet, senki mas.Baggio85 írta: ↑2026.03.18. 08:09Akkor utoljára bemásolom: ""És most nem arról beszélek, hogy nekik nem volt bajnokság eddig"".
Én arról beszélek, hogy "március 15-én", amikor már mindenhol Európában bajnokságok vannak, ne juthasson úgy előnyhöz egy csapat a másikkal szemben, hogy abban a nemzeti bajnokságban, ahonnan ide kijutott, elhalasztgatja a meccseit.
Nyilván az sem teljesen ideális, hogy valahol 2-3 hónapra szünetel a bajnokság, de a természeti adottságok miatt ezzel valóban nem lehet mit kezdeni. De nem is erről van szó.
UEFA emiatt nem zarhat ki senkit, es nem szolhat bele nemzeti bajnoksagok lebonyolitasaba.
- Baggio85
Azért min. nagyon erős ajánlást tudna tenni, maradjunk annyiban...interfan írta: ↑2026.03.18. 08:11Errol csakis az adott bajnoksag, es az adott orszag szovetsege tehet, senki mas.Baggio85 írta: ↑2026.03.18. 08:09Akkor utoljára bemásolom: ""És most nem arról beszélek, hogy nekik nem volt bajnokság eddig"".
UEFA emiatt nem zarhat ki senkit, es nem szolhat bele nemzeti bajnoksagok lebonyolitasaba.
- interfan
Ezt az adott orszag bajnoksaganak szovetsegenek lehetne csakis szabalyoznia senki masnak.Baggio85 írta: ↑2026.03.18. 08:17Azért min. nagyon erős ajánlást tudna tenni, maradjunk annyiban...interfan írta: ↑2026.03.18. 08:11Errol csakis az adott bajnoksag, es az adott orszag szovetsege tehet, senki mas.Baggio85 írta: ↑2026.03.18. 08:09
Akkor utoljára bemásolom: ""És most nem arról beszélek, hogy nekik nem volt bajnokság eddig"".
- Baggio85
Segítek:
"Az UEFA által szervezett, rendezett BL, EL és KL versenyeken nem indulhat olyan csapat, amelyik az előző évben, az adott naptári napon éppen futó hazája nemzeti bajnokságában bajnoki mérkőzést halasztott, ha annak nem természeti, vagy egyéb technikai okai voltak." - nyilván ezt most 12mp-ben írtam le, biztosan meg lehet szakmailag jobban fogalmazni.
Rögtön nem halasztgatna senki.
- interfan
De ez egy nyilt es egyertelmu beleszolas az adott bajnoksag lebonyolitasaba es rendezesebe.Baggio85 írta: ↑2026.03.18. 08:37Segítek:
"Az UEFA által szervezett, rendezett BL, EL és KL versenyeken nem indulhat olyan csapat, amelyik az előző évben, az adott naptári napon éppen futó hazája nemzeti bajnokságában bajnoki mérkőzést halasztott, ha annak nem természeti, vagy egyéb technikai okai voltak." - nyilván ezt most 12mp-ben írtam le, biztosan meg lehet szakmailag jobban fogalmazni.
Ez micsoda verlazito butasag lenne.
Nem az UEFA dont a halasztasrol, nem az UEFA dont arrol, hogy egy adott bajnoksag 12 csapatos, 14 csapatos, 16, vagy 20.
Teljes tevut, ugy ahogy van.
Mert akkor ennyi erovel annak a csapatnak is mennyi elonye van, akinek -20 meccse van egy masikhoz kepest.
Ezt egyetlen egy szovetseg korlatozhatna, minden adott orszag nemzeti szovetsege, senki mas.
Milyen alapon szolna bele barmibe az UEFA ami az adott bajnoksag es annak az orszagnak a szovetsegenek a feladata.
Nonszensz...
- Baggio85
Hogy le kell játszani egy meccset, amit a nemzeti bajnokságot szervező az év elején kisorsolt???interfan írta: ↑2026.03.18. 08:42De ez egy nyilt es egyertelmu beleszolas az adott bajnoksag lebonyolitasaba es rendezesebe.Baggio85 írta: ↑2026.03.18. 08:37Segítek:
Ne haragudj, de már nem tudsz elég "butaságot" kitalálni, hogy ne kelljen megértened miről van szó.
De mind1 is, hagyjuk. Én szerintem ez így nincs jól és tenni is lehetne ellen. Ha neked ez így rendben van, azt is elfogadom.
- interfan
A nemzeti bajnkosag rendezoje dont, donthet, es engedelyezheti a halasztast, senki, de senki mas.
Ez nem UEFA hataskor, hanem az adott orszag szovetsegenek a hataskore.
Szoval ha barkit elolehet venni, akkor az az adott orszagok szovetsege.
Itt nem arrol van szo, hogy ez jo vagy rossz, hanem arrol, kinek a felelossege es hataskore ez.
- brecsinho
Konkrétan 3éve volt a Fradi-Leverkusen EL 16között vagy az nem számit?Mindenestre a 8közé jutás tényleg durva lenne,de pl.a Bodo tavaly itt elődöntős volt. Az utolsó magyar klubfoci csoda tavaly volt 40éves,mikor a Vidi Uefa kupa döntőt játszott a Real ellen,sikerült is egy nb1es kieséssel megajándékozni az akkori hősöket..interfan írta: ↑2026.03.18. 06:42 Eloszor is ma hajra Fradi, ritkan izgulok ennyire es varok ennyire meccset. Elso meccs zsenialis volt, atelni meg nagyobb elmeny volt.
- interfan
Elnezest, es koszonom a javitast, 8 koze jutasrol van szo.
Elkepeszto eredmeny lenne.
16 kozott emberemlekezet ota nem nyert magyar csapat meccset, az is valami 40 eves story lehet, arra akartam celozni, hogy mar az is mekkora eredmeny, hogy ez ennyi evtized utan ujra sikerult.
- interfan
Igazad van, es abban is, hogy "elég jó a klub felépítése az elmúlt pár évben".matyinter írta: ↑2026.03.17. 22:14Hát elvileg jó a viszony a két klub között, lehet egy ingyen kölcsön opció beválik.
Ez igy van, vilagszinvonal es elit minden teren.
En ket dolog miatt "becsulom le" oket.
1. Liverpoolnak szurkolok, es remelem dontoznek.
(Aztan lehet ma ki is esnek
2. Ahogy sokszor es sokan elmondtak, nem a csucsra eljutni a legnehezebb, hanem ott is maradni.
Triplazas utan soha senki nem nyert ujra BL-t.
Ha ezt megcsinalnak, az ujabb vilagtortenelmi eredmeny lenne.
Mondjuk ez a 8-2 ez valami egeszen kijozanito volt, es zsenialis amit csinaltak megint.
Es nem egy noname kiscsapat ellen 8-2, hanem egy Chelsea ellen.
Dobbenet.
Egyszoval csakis elismerni lehet a PSG-t a legmagasabb szinten, es igaz ez minden teren.
- interfan
Ez eddig valami remalomszeruen kezdodik...
-
cuchu11
- interfan
Triplazo Inter BL dontos kezdojeben hany olasz volt?
Braga kezdoben hany portugal van?
Butasag ilyenrol beszelni.
50 eve nem volt 8 kozott magyar csapat, 40 ev utan nyert meccset 16 kozott magyar csapat.
Sajnos nem sikerul a "csoda", de azert ezek az eredmenyek akkor is nagy dolgok.