Ez igy van szerintem is a Scudettot illetoen, es ezert erdemes nezni mindig a teljes kepet.Dan-i-nter írta: ↑2026.03.15. 22:45 Milan elleni vereség után is írtam, valószínűleg bajnokok leszünk attól a meccstől függetlenül, de ez tényleg nagyban a Milan (és a többi rivális), balf*szkodásának köszönhető leginkább.
Ha nem lesz változás a játékban a következő hetekben, akkor Chivunak meg lehet köszönni szezon végén.
Meg az hagyjan, hogy mi szurkolok hajlamosak vagyunk "elvakulni".
Mert abban kb biztosak lehetunk, hogy itt nalunk, mashol, olaszoknal is, es kb mindenhol cuchu forumtarsunkat idezve csak a szot megforditva, amint meglesz a Scudetto mindenki a "99% feheret" fogja latni.
Minden tokeletes lesz, minden zsenialis, edzonk hibatlan es egy zseni, keretunk fantasztikus, szakmai vezetes maga a csoda, igazolasaink maguk a csodak, ez a szezon meg egy elkepeszto teljesitmeny es bravur.
Ez fog menni.
Es az osszes problema, az osszes hiba, az osszes nem eppen tokeletes dolog, meg megy szepen a szonyeg ala, mert ahogy van "elvakulunk" a Scudetto miatt, es mindent elfelejtunk emiatt.
Ez is egy hiha, dehat mi szurkolok vagyunk, a szurkolo meg sajnos hajlamos erre.
Itt az igazan nagy hiba a szakmai vezetes elvakulasan van.
(Spalletti storyt felesleges is felhozni 2018 nyararol.)
Szakmai vezetes is pontosan ugyanaz lesz mint a fentebb emlitett egyszerusitett szurkoloi hozzaallas.
Es nem hogy megkoszonjuk Chivunak (szerintem nem kellene), hanem hosszabbitani fogunk vele jol megemelt fizetessel (szinten nem kellene).
En regota tartom, maradjon Chivu, mert fogalmam sincs ki jonne ide, de hosszabbitani az eleve 2027 nyaraig levo szerzodesen oriasi butasag lenne.
Maradjon, bizonyitson, legyenek kevesebbek a hibak, mutassa meg kepes tanulni, es akkor jovore ilyenkor visszalehet terni a hosszabbitas temara.
Ahogy te is, masok is, es en is irtam, nem bizhatunk abban, hogy az osszes rivalisunk minden egyes szezonban total vakon lesz minden teren, es minden evben rosszabbnal rosszabb teljesitmenyt nyujtanak.