Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

interfan

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: interfan »

Dan-i-nter írta: 2026.03.15. 22:45 Milan elleni vereség után is írtam, valószínűleg bajnokok leszünk attól a meccstől függetlenül, de ez tényleg nagyban a Milan (és a többi rivális), balf*szkodásának köszönhető leginkább.

Ha nem lesz változás a játékban a következő hetekben, akkor Chivunak meg lehet köszönni szezon végén.
Ez igy van szerintem is a Scudettot illetoen, es ezert erdemes nezni mindig a teljes kepet.
Meg az hagyjan, hogy mi szurkolok hajlamosak vagyunk "elvakulni".
Mert abban kb biztosak lehetunk, hogy itt nalunk, mashol, olaszoknal is, es kb mindenhol cuchu forumtarsunkat idezve csak a szot megforditva, amint meglesz a Scudetto mindenki a "99% feheret" fogja latni.
Minden tokeletes lesz, minden zsenialis, edzonk hibatlan es egy zseni, keretunk fantasztikus, szakmai vezetes maga a csoda, igazolasaink maguk a csodak, ez a szezon meg egy elkepeszto teljesitmeny es bravur.
Ez fog menni.
Es az osszes problema, az osszes hiba, az osszes nem eppen tokeletes dolog, meg megy szepen a szonyeg ala, mert ahogy van "elvakulunk" a Scudetto miatt, es mindent elfelejtunk emiatt.
Ez is egy hiha, dehat mi szurkolok vagyunk, a szurkolo meg sajnos hajlamos erre.

Itt az igazan nagy hiba a szakmai vezetes elvakulasan van.
(Spalletti storyt felesleges is felhozni 2018 nyararol.)
Szakmai vezetes is pontosan ugyanaz lesz mint a fentebb emlitett egyszerusitett szurkoloi hozzaallas.
Es nem hogy megkoszonjuk Chivunak (szerintem nem kellene), hanem hosszabbitani fogunk vele jol megemelt fizetessel (szinten nem kellene).
En regota tartom, maradjon Chivu, mert fogalmam sincs ki jonne ide, de hosszabbitani az eleve 2027 nyaraig levo szerzodesen oriasi butasag lenne.
Maradjon, bizonyitson, legyenek kevesebbek a hibak, mutassa meg kepes tanulni, es akkor jovore ilyenkor visszalehet terni a hosszabbitas temara.

Ahogy te is, masok is, es en is irtam, nem bizhatunk abban, hogy az osszes rivalisunk minden egyes szezonban total vakon lesz minden teren, es minden evben rosszabbnal rosszabb teljesitmenyt nyujtanak.
interfan

Fiorentinara kiterve, nekik meg jovohet vasarnapig lesz 2 meccsuk is, mikozben nekunk 0, es mar tegnap meg ma is pihenhettunk.
Ma jatszanak a Cremonese ellen, csutortokon meg a Konferencia ligaban.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

interfan írta: 2026.03.16. 06:23
Remelem Cupi nem tettel penzt.

De tettem, bánat pénznek szántam de szerencsére elbuktam. És jól esett. :)
Cupi

sorger=giallo írta: 2026.03.16. 07:35
interfan írta: 2026.03.16. 07:10 Felreertesz
Nos hogyne, én tehetek erről...
Most meg hárítani próbálsz... De sebaj így kedvelünk téged (vagy éppen rühellünk, vérmérséklet kérdése).
A kiváló szakmai hátteret és az anyagi instabilitást ki is felejtettem az iménti felsorolásból... A ropogós, ananászos pizzáját... Ez igazából egy csodacsapat, tűzről pattant edzővel, hogy a tabella élén vagyunk. Csak aztán a harmincnyolcadik fordulót követően is ott legyünk!

FORZA INTER!!!
Srácok most ti tényleg azon vitatkoztok megérdemeljük e a bajnokságot vagy csak azért vezetjük mert mindenki szar?
Szombati csalódáskeltő eredmény ellenére is hoztunk + 1 pontot rajtuk. Én örülök neki. Jól esett a szombat esti hatalmas csalódás után. ;)
Ha bajnokok leszünk akkor igenis örülni fogok neki és ünnepelni fogom. Problémákat nem kell a szőnyeg alá söpörni és nem szabad azt gondolni mennyire jók is vagyunk de igenis jó érzés lesz bajnoknak lenni.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Én még mindig gyengének túl lightosnak tartom a bíró tevékenység elleni fellépést
A cinikus az,hogy Frattesibe belerúgnak és még csak meg sem áll a játék meg sem nézik.
A Dumfries eset is legalább egy VAR-ozás és többszöri ismétlést megért volna.
A Bastoni eset nélkül ezt szerintem simán visszafújták volna.
Cupi

Festa írta: 2026.03.16. 10:41 Én még mindig gyengének túl lightosnak tartom a bíró tevékenység elleni fellépést
A cinikus az,hogy Frattesibe belerúgnak és még csak meg sem áll a játék meg sem nézik.
A Dumfries eset is legalább egy VAR-ozás és többszöri ismétlést megért volna.
A Bastoni eset nélkül ezt szerintem simán visszafújták volna.
Dumfries esetét VAR-ozták és vizsgálták. Viszont a Frattesi szitunál tényleg vicc, hogy meg sem nézték....azóta elismerték hibáztak a játékvezetők annál az esetnél.
interfan

Cupi írta: 2026.03.16. 09:22 Ha bajnokok leszünk akkor igenis örülni fogok neki és ünnepelni fogom. Problémákat nem kell a szőnyeg alá söpörni és nem szabad azt gondolni mennyire jók is vagyunk de igenis jó érzés lesz bajnoknak lenni.
Ez pontosan igy van, mindenki boldog lesz, mindenki orulni fog, megerdemeljuk, mert barki is a bajnok mindig az erdemli meg, mert ok szereztek a legtobb pontot.

Viszont cserebe "elvakulni" sem szabad, es a problemakat is latni, nem csak a minden csodalatosat.

Ez ahogy az osbolcsesseg tartja, nem fekete vagy feher.
interfan

Cupi írta: 2026.03.16. 09:17

Na, hat ez sajnalom, legkozelebb inkabb penzt is nyerj es ne veszits. :)

Scudettora fogadasrol mar lecsusztal, mert annyira nullat fizetnek rank ezzel az 1,1X oddsal.
Cupi

interfan írta: 2026.03.16. 11:14

Scudettora fogadasrol mar lecsusztal, mert annyira nullat fizetnek rank ezzel az 1,1X oddsal.
Derbyn sajna nyertem. 3.6 volt a milanra és annyira nem megy mostanába ellenük, hogy ez a megérzésem bejött. :? Szóval tegnap a nyereményemből buktam. ;)
interfan

Cupi írta: 2026.03.16. 11:24
interfan írta: 2026.03.16. 11:14

Derbyn sajna nyertem. 3.6 volt a milanra és annyira nem megy mostanába ellenük, hogy ez a megérzésem bejött. :? Szóval tegnap a nyereményemből buktam. ;)
En inkabb a forditott gyozelmet szeretem.
Nyer az Inter, es mi meg ezen nyerunk penzt.
Na de az legalabb jo hir, hogy nyerembol buktal, legkozelebb remelem ujra pozitiv lesz a merleg. :)
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Én már hetek óta nem dugom a fejem a homokba,nem vagyok vakon,de mikor lesz ennek látszatja? Néha megfordul a fejembe,hogy nem is rajtunk múlik,de aztán beleolvasok a fórumba és kicsit olyan,mintha én is Ausilioval ebédelnék Zágrábban. Szerintem hallgatna rám.
interfan

hvmetal írta: 2026.03.16. 12:38 mintha én is Ausilioval ebédelnék Zágrábban. Szerintem hallgatna rám.
Lehet akkor neked is jutott a Jakirovic transzferbol. :D :D

Kar hogy Mlacic nem sikerult, bekezdett Udineben, 76 perc = 2 sarga. :D
Cupi

interfan írta: 2026.03.16. 08:17 Fiorentinara kiterve, nekik meg jovohet vasarnapig lesz 2 meccsuk is, mikozben nekunk 0, es mar tegnap meg ma is pihenhettunk.
Ezt most fogtam fel. 1 héten belül 3 meccset tolnak? :shock: Kemény.
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Cupi írta: 2026.03.16. 09:22 Srácok most ti tényleg azon vitatkoztok megérdemeljük e a bajnokságot vagy csak azért vezetjük mert mindenki szar?
Dehogy. Ez csupán a jéghegy csúcsa. Olvass a sorok között!

FORZA INTER!!!
interfan

Cupi írta: 2026.03.16. 13:37
interfan írta: 2026.03.16. 08:17 Fiorentinara kiterve, nekik meg jovohet vasarnapig lesz 2 meccsuk is, mikozben nekunk 0, es mar tegnap meg ma is pihenhettunk.
Ezt most fogtam fel. 1 héten belül 3 meccset tolnak? :shock: Kemény.
Kemeny hete lesz a Fiorentinanak az biztos.
interfan

Olasz mediat imadom, szerintem a legnagyobbak.
Most mar nem a Milantol kell felni, mert az olasz media is leirja, tul sokat hibaznak, es nincs meg a minoseg.
Most mar a Napolitol kell rettegni, mert mar "csak" 9 pontra vannak, es kinkeservesen szenvedte kemeny 1db gollal legyoztek a vilagvero Lecce, Torino, Verona sort.
Ebbol arra a kovetkeztesre jutottak, hogy a Napoli megnyerheti mind a maradek 9 meccset, es 86 ponttal meg akar bajnok is lehet, ha az Inter a maradek 27 pontbol csak 15 pontot szerez.

Nagy koponyak az egyszer biztos.
VInter101

Hozzászólás Szerző: VInter101 »

Csak próbálják eladni amiből élnek. Szerintem érzik hogy a portéka egyre kevesebbet ér......
Cupi

interfan írta: 2026.03.17. 07:46 Olasz mediat imadom, szerintem a legnagyobbak.
Most mar nem a Milantol kell felni, mert az olasz media is leirja, tul sokat hibaznak, es nincs meg a minoseg.
Most mar a Napolitol kell rettegni, mert mar "csak" 9 pontra vannak, es kinkeservesen szenvedte kemeny 1db gollal legyoztek a vilagvero Lecce, Torino, Verona sort.
Ebbol arra a kovetkeztesre jutottak, hogy a Napoli megnyerheti mind a maradek 9 meccset, es 86 ponttal meg akar bajnok is lehet, ha az Inter a maradek 27 pontbol csak 15 pontot szerez.

Egyébként nem védve a médiát mert elég szar de abban van ráció a Napoli nyeri mind a 9-et. Nem nem azért mert annyira jók de tavasszal amikor már csak a bajnokság van és közeledik a vége akkor Conte abban jó, hogy ilyen 1 gólokkal szenvedve /néha nagy mákkal/ hozza a meccseket. Még 1x mondom nem olyan jó ez a Napoli de szerintem legyünk óvatosak és lehetőleg ne azzal számoljunk majd ők is kikapnak párszor. ;)
interfan

Cupi írta: 2026.03.17. 08:25
interfan írta: 2026.03.17. 07:46 Olasz mediat imadom, szerintem a legnagyobbak.

Egyébként nem védve a médiát mert elég szar de abban van ráció a Napoli nyeri mind a 9-et. Nem nem azért mert annyira jók de tavasszal amikor már csak a bajnokság van és közeledik a vége akkor Conte abban jó, hogy ilyen 1 gólokkal szenvedve /néha nagy mákkal/ hozza a meccseket. Még 1x mondom nem olyan jó ez a Napoli de szerintem legyünk óvatosak és lehetőleg ne azzal számoljunk majd ők is kikapnak párszor. ;)
Hat nem tudom...

Heti 1 meccsuk van mar lassan 2 honapja...

Csak a legutolso 3 meccsuk:

- Egy utolso 20. Veronat a 98. percben szerzett gollal vertuk vertizzadva.
- Torino ellen hazai palyan 2-1.
- Most meg szinten hazai palyan total kilatastalan jatekkal, epphogy forditva 2-1 egy Lecce ellen.
Mindezt ugy, hogy a Lecce jobb mutatokat hozott mint a Napoli.
Elotte meg X a Roma ellen es kikaptak az Atalantatol.

Tudjuk barmi tortenhet, es annak az ellenkezoje is, de en kizartnak tartom, hogy ez a Napoli 9/9 meccset megnyer.
Nekem ez a lehetetlen kategoria latva ezt a Napolit.
Ismetlem lassan 2 honapja heti egy meccsuk van...

Ugyis imadjuk a "hangulatkeltes" szot itt a forumon, na nekem ez semmi mas mint a media "hangulatkeltese", hogy majd a Napoli 9/9 meccset hoz, mi meg 27-bol csak 15 pontot, es itt rettegjen mindenki a Napolitol, most hogy mar a Milantol nem kell szerintuk.

Erdekes statisztika a tavalyi szezonhoz kepest ugyanigy 29 fordulo utan melyik csapat mikent ell pontok tekinteben:

Inter: +4
Milan: +13
Napoli: -2
Como: +25
Juventus: +1
Roma: +2
Atalanta: -11
Bologna: -11
Lazio: -11
Udinese: -4
Parma: +9
Genoa: -2
Torino: -5
Cagliari: +4
Fiorentina: -20
Lecce: +2
Verona: -11

- 2019 ota bajnoki pontjaink 29 fordulo utan:

2025/26: 68
2024/25: 64
2023/23: 76
2022/23: 51
2021/22: 59
2020/21: 71
2019/20: 64

- Elmult 10 bajnoki szezon 1.helyezett pontszamai 29 fordulo utan:

2025/26: 68
2024/25: 64
2023/24: 76
2022/23: 74
2021/22: 63
2020/21: 71
2019/20: 72
2018/19: 78
2017/18: 75
2016/17: 73
k.tomi880421

Hozzászólás Szerző: k.tomi880421 »

Két cikk még az az Inter-Atalanta meccsen történt dolgokról:

1.
„Open VAR”: enyhe zavar a DAZN-nál – az Inter–Atalanta hangfelvételei hátborzongatóak. Van ok aggodalomra?

Az Open VAR műsorban bemutatott, az Inter Milan–Atalanta mérkőzéshez kapcsolódó hanganyagok komoly visszhangot váltottak ki.

A felvételeken hallható párbeszédek az asszisztensek és a VAR között sokak szerint zavarosak, bizonytalanok, és nem sugallnak teljes kontrollt a helyzetek felett. A közvetítést adó DAZN stúdiójában is érezhető volt egyfajta „enyhe kellemetlenség” a reakciók alapján.

Különösen az egyik kulcsjelenet (a Frattesi elleni eset) kapcsán tűnik úgy, hogy:

a kommunikáció nem volt egyértelmű,

a döntéshozatal bizonytalannak hatott,

és nem történt meg az a beavatkozás, amit sokan elvártak volna.

Az audioanyagok alapján az az érzés alakulhat ki, hogy a VAR-rendszer működése nem mindig következetes vagy megnyugtató, ami további kérdéseket vet fel a játékvezetés színvonaláról.

2.
„Open VAR”: Dumfries „ollózása” és a nagyon enyhe kontakt Frattesin – Tommasi (AIA): „Sulemana nem követ el szabálytalanságot. Az Intertől egy egyértelmű tizenegyes maradt el”

Az Open VAR adásában részletesen elemezték az Inter Milan–Atalanta mérkőzés vitatott jeleneteit.

Az egyik kulcsepizód a Dumfries és Sulemana közötti párharc volt, amelyből az Atalanta egyenlítő gólja született. Az Olasz Játékvezetői Szövetség (AIA) elnöke, Gianluca Tommasi szerint:
→ Sulemana nem követett el szabálytalanságot, így helyes volt, hogy a játékvezető továbbengedte az akciót.

Ezzel szemben a másik vitatott jelenetnél – amikor Frattesi ütközött Scalvinivel a tizenhatoson belül – egészen más a megítélés:
→ itt az AIA szerint hiányzott egy egyértelmű tizenegyes az Inter javára.

Az elemzésben hangsúlyozták, hogy:

a Dumfries elleni kontakt nagyon enyhe volt, nem indokolta a sípszót,

viszont Frattesi esetében a védő késve érkezett és eltalálta a lábát, ami általában büntetőt ér.
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

k.tomi880421 írta: 2026.03.17. 18:39 viszont Frattesi esetében a védő késve érkezett és eltalálta a lábát, ami általában büntetőt ér.
Az általában pedig azt jelenti, hogy minden csapatnak, csak az Internek nem. :lol:
Cupi

k.tomi880421 írta: 2026.03.17. 18:39 Két cikk még az az Inter-Atalanta meccsen történt dolgokról:

a Dumfries elleni kontakt nagyon enyhe volt, nem indokolta a sípszót,

viszont Frattesi esetében a védő késve érkezett és eltalálta a lábát, ami általában büntetőt ér.
Igen a meccs után én is ezt gondoltam, hogy sajna Dumfries esetét tovább lehetett engedni. Ha mi szerzünk így gólt és visszafújják akkor háborogtunk volna, hogy alig volt kontakt.
Viszont a Frattesi eset döbbenet. Ott meg sem nézték...semmi...pedig egyértelmű 11-es volt. :( Nekem ott elég egyértelműnek tűnt, hogy azért nem nézték meg mert ha kihívják a bírót 11-es és valamiért nem akartak nekünk azt adni így nem is szóltak neki, hogy meg kéne nézni.....
P-Inter

Hozzászólás Szerző: P-Inter »

Nesze neked, fogd meg jól! Van VAR és ez megtörténik… mi lesz ezután? Kiderül a nyilvánvaló, szándékos tévedés, befolyásolás. Eltiltják jó esetben a bírókat, akik sanszos, hogy egy idő után újra meccselni fognak, mert nincs elég bíró. Persze tőlünk senki se kér elnézést, a tizit se rúghatjuk meg… Tarháziak.
k.tomi880421

Hozzászólás Szerző: k.tomi880421 »

Valószínűleg a Juventus–Bastoni ügy, valamint az annak nyomán kialakult, a Juventus vezetése által is felerősített visszhang hatásait próbálják a játékvezetők most ellensúlyozni. Lehetne azt mondani, hogy rendben, azonban mindannyian emlékszünk számos olyan esetre az elmúlt évtizedből, amikor a bírói döntések egyértelműen a Juventus javára és a mi kárunkra születtek.

Az Inter–Atalanta mérkőzés játékvezetőjének eltiltása néhány találkozóra önmagában még elfogadható következménynek tűnik. Tekinthetjük akár egyfajta „kiegyenlítésnek” is. Ugyanakkor felmerül a kérdés, hogy valóban lezártnak tekinthető-e ezzel a korábbi eset, vagy a szezon hátralévő részében is hasonló bánásmódra számíthatunk a játékvezetők részéről?

Mindenesetre a játékvezetői szövetségnek is érdemes lenne határozottabban fellépnie. Az elmúlt időszakban sem övezte őket különösebb elismerés, és ha a jelenlegi tendencia folytatódik, azzal csak tovább rombolják saját megítélésüket akár odáig is, hogy Európai szinten a szakma egyik legszínvonaltalanabb megítélését vívják ki maguknak.
INTER-1908

Hozzászólás Szerző: INTER-1908 »

Az a jo ebben a biroeltiltasban hogy lassan a megyeibol kell hozni birot mert minden héten eltiltanak valakit.
A legszebb az egészben hogy a var előtt meg lehetett arra gondolni hogy balfaszok a bírok de most ezt mar nehéz nem csalasnak megitelni. Főleg Frattesi esetét az Atalanta ellen... annál tisztább büntető nem létezik
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

Kotelezo nyerni
napoli mar csak 6 pontra van
interfan

R9. írta: 2026.03.20. 20:26 Kotelezo nyerni
napoli mar csak 6 pontra van
Nyilvan nyerni kell, ez nem kerdes, foleg latva a legutolso 7 meccs eredmenyei utan:
2 gyozelem
2X
3 vereseg

Mondjuk az 5 meccses merlegunk sem jobb.
1 gyozelem, 2X, 2 vereseg.

Szoval igen, valoban kotelezo nyerni.
De irod a Napoli 6 pontra, egyebkent ha a Milan nyert volna multheten akkor 5 pontra lennenek (es lehetnek ma is), sot egy mai gyozelemmel 2 pontra jottek volna fel.

Ehhez kepest egy 5 vagy 6 pontos elony, azert meg mindig nem rossz.
Persze volt mar 14 pont is a Napolihoz kepest, es lehetett volna 13 pont a Milanhoz kepest, ehhez viszonyitva valoban katasztrofa az 5-6 pont.

De en tartom, tovabbra is megnyugtato az elony.
En meg azt tovabbra is kizarom, hogy:
- Az Inter 9 meccsen 27-bol csak 17 pontot szerez.
- Ellenben a Napoli mind a 8 meccset megnyeri, es 24/24 pontot szerez.
interfan

Ilyenkor mennyit szamit, hogy a Milan multheten ismet botlott.
Mennyivel mashogy nezne ki a dolog, hogy a 10 pontbol maradt 2 pont elony, es ma 2 pontos elony tudataban kellene kotelezoen nyerni Firenzeben.
Azert ez az 5 pont megnyugtatobb, amibol estere ujra 8 lehet, es lennie is kell.

5 meccs = 1 gyozelem, nem vagyunk jo formaban, a jatekunk is pocsek, most szepen vissza kell terni a "valsagertekzeleten" kiemelt azonnali eredmeny, azonnali reakcio, es teljesen mas motivacio es hozzallashoz a palyan.

Egy tavalyi vereseget leszamitva, az elmult evekben Fiorentina-Inter:
6 meccs = 6 gyozelem.
Ha a tavalyi vereseget is nezzuk, akkor 7/6 gyozelem.
Iden a Fiorentina raadaul reg nem latot nagyon mely godorben van, ettol sokkal-sokkal erosebb Fiorentinakat vertunk Firenzeben, szoval hajra.

Bastoni nincs, ahogy Martinez es Mkhitaryan sem.

Varhato kezdo:

Sommer
Bisseck-Akanji-Augusto
Dumfries-Barella-Calhanoglu-Zielinski-Dimarco
Thuram-Esposito
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Nekem nincsen túl jó előérzetem, de most kell mindenkinek "tököt növeszteni" és megmutatni, hogy BAJNOKOK AKARNAK lenni.
Ha Calha 20 perc után lesérül, ha Pio az egyetlen elől, aki a lelkesedésével veszélyt tud okozni és a középpálya nem nő fel Zielinskihez, akkor ez egy nagyon nehéz szezonvég lesz. Most derül ki majd az is, hogy Chivu mennyit fejlődött, hol tart jelenleg.
Sajnos bejött az, hogy Lautaronak a hiányát ez a csapat nagyon megérzi, főleg hosszú távon. Hullámvölgyben vagyunk, ami természetes egy szezon alatt, hogy minden csapat belekerül, de csak rajtunk múlik, hogy felülkerekedünk e rajta.
interfan

Baggio85 írta: 2026.03.22. 08:36 Nekem nincsen túl jó előérzetem, de most kell mindenkinek "tököt növeszteni" és megmutatni, hogy BAJNOKOK AKARNAK lenni.
Ha Calha 20 perc után lesérül, ha Pio az egyetlen elől, aki a lelkesedésével veszélyt tud okozni és a középpálya nem nő fel Zielinskihez, akkor ez egy nagyon nehéz szezonvég lesz. Most derül ki majd az is, hogy Chivu mennyit fejlődött, hol tart jelenleg.
Sajnos bejött az, hogy Lautaronak a hiányát ez a csapat nagyon megérzi, főleg hosszú távon. Hullámvölgyben vagyunk, ami természetes egy szezon alatt, hogy minden csapat belekerül, de csak rajtunk múlik, hogy felülkerekedünk e rajta.
En nem gondolom, hogy ez "fejlodes" kerdes ez.
Mi ugyanazt jatszuk, ugyanazt csinaljuk egesz evben, valtozas kb semmi.

Ez a "kis/kozep" csapatok ellen eleg, "nagyok" ellen total bukas.
Ez a jelenlegi Serie A-ban latjuk ugymond "boven eleg", ellenben a BL-ben meg edeskeves volt.

Azzal egyetertek, hogy itt a baj akkor johet, ha a kis/kozepcsapatokat sem verjuk a bajnoksagban.
Nyilvan mar jott egy ilyen, lasd Atalanta multheten...
Viszont ha hozzuk ezt a fentebb emlitett forgatokonyvet amit eddig, akkor ez mint latjuk a bajnoksagban eleg iden.

Ismetlem, az tenyleg nagyon komoly gond lenne, ha az Atalanta utan, ilyen Fiorentina ellen is botlanank.
De mivel azert ezek a meccsek eddig kb kivetel nelkul megvoltak, ezert csak ezt kell folytatni.
Nekunk a 9 meccsunkbol eleg kb 5 meccset is megnyerni, es mar bajnokok is vagyunk.
Es most itt valami dramai visszaesest irtam, mivel a 9 meccs 27/15 pont, az kemeny 1,666 pontatlag lenne, eddig a bajnoksagban hoztunk 2,3 pontatlagot.
matyinter

Hozzászólás Szerző: matyinter »

Nekem az a meglepő, hogy adja a meccset a Tv, és nem kell streamet keresni. Bár lehet úgy jobban járnánk :D
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Minden vérzés eláll egyszer... Csak az a kérdés, hogy túléljük - e.

FORZA INTER!!!
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

Én ma egy Barella parádét érzek, csillogni fog újra!
Atosz

Atosz írta: 2026.03.22. 19:32 Én ma egy Barella parádét érzek, csillogni fog újra!
Pont így!
Barella >>> Pio 💓
VInter101

Hozzászólás Szerző: VInter101 »

Hmmm. Jól kezdődik!
interfan

Atosz írta: 2026.03.22. 20:48
Atosz írta: 2026.03.22. 19:32 Én ma egy Barella parádét érzek, csillogni fog újra!
Pont így!
Barella >>> Pio 💓
Erre raereztel. :)
Johet meg par gol tolunk, koztuk Barella kozremukodessel, es akkor minden tokeletes lesz mara.

Gyilkos beadasaink.
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

De jó, hogy van egy Pionk!
Atosz

Ohh de kár a lesrefutásért ☹️
interfan

CsaSzi9294 írta: 2026.03.22. 20:53 De jó, hogy van egy Pionk!
50m, es mehet is. :D :D
CsaSzi9294

interfan írta: 2026.03.22. 20:56
100! ;)
Nekem idén abszolut ő a kedvencem!
matyinter

CsaSzi9294 írta: 2026.03.22. 20:59
100! ;)
Azért egy Arna Correa Taremi sort én Visszasírok helyette. Na jó, ígérem, nem iszok gyógyszerre :D
interfan

100! ;)
Mar megerte az Esposito gol, ha te is visszatertel vele.

Espositora kell epiteni hosszu-hosszu eveken at, jovore boven megerdemli a kezdo posztot Martinez mellett.
CsaSzi9294

interfan írta: 2026.03.22. 21:06

100! ;)

Espositora kell epiteni hosszu-hosszu eveken at, jovore boven megerdemli a kezdo posztot Martinez mellett.
Elég sok a dolog mostanában, de nagyjából itt vagyok, csak nem írok. De köszi! :thumbup:

Egyre jobban “Tonisodik”, a jövő kapitánya nálam!
Kenji

Hozzászólás Szerző: Kenji »

Elég komoly adok kapok..jó lenne egykicsit lelassítania tempót,kontrollalni a meccset
interfan

CsaSzi9294 írta: 2026.03.22. 21:08
interfan írta: 2026.03.22. 21:06

100! ;)

Elég sok a dolog mostanában, de nagyjából itt vagyok, csak nem írok. De köszi! :thumbup:

Egyre jobban “Tonisodik”, a jövő kapitánya nálam!
Jo meglatasaid es irasaid hianyzonak. :)
interfan

matyinter írta: 2026.03.22. 21:05 Azért egy Arna Correa Taremi sort én Visszasírok helyette. Na jó, ígérem, nem iszok gyógyszerre :D
Voltak melysegek az egyszer biztos. :D

Tavaly Serie A golszamok:

Taremi: 1db (az is tizenegyesbol)
Arnautovic: 4db
Correa: 2db
matyinter

Sommer viszont ma eddig szerintem jó.
interfan

Kenji írta: 2026.03.22. 21:09 Elég komoly adok kapok..jó lenne egykicsit lelassítania tempót,kontrollalni a meccset
Jo lenne rugni hamar meg egyet, mert mi kepesek vagyunk barmikor elbukni elonyrol a meccset, hany meg hany alkalom volt mar erre iden...

Jatekunk ma sem az igazi, es akkor finom voltam.
Rugni kell egyet gyorsan, utanna meg johet a "nyertunk, tobbit felejtsuk el", szlogen.
Kenji

Hozzászólás Szerző: Kenji »

Konkrétan nincs 3 normális passzunk egyhuzamban..🧐 kíváncsi vagyok meddig bírja ezt erővel a Fiorentina
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Több kérdésem is van:

1. Ki emlékszik, melyik volt az utolsó jó csapatteljesítmény?
2. Esposito és Thuram minek dobálja magát egyfolytában?
Válasz küldése