Festa írta: ↑2026.05.06. 17:07
Jóhogy felhoztad ezt a sort.
Tavaly írtad Zielinskit el kell adni ahogy tudjuk,mert gyenge.
Idén az egyik legjobb játékosunk volt.Ezen az alapon én Sucicnak is szavazok egy nagyon jò kis második idényt.
J.Martinez -Nálam megvan az elsőszámú kapusunk.Chivu nem így gondolja pedig a spanyol sokkal magabiztosabb mint Sommer idén.Viszont na nem ő marad akkor legyen a kis Sztankovics,
Diouf- Box to box-nak érkezett mi meg rájöttünk,hogy szélső és itt csereként jutott szerephez.
Szokta a közeget.Persze nem kész játékos,de nem adnám el azaz Second Chance itt is.
L,Henrique szerintem sokkal technikásabb és jobban cselező játékos mint Dumfries és a kicsik ellen nyertünk vele is,Sajnos rangadòkon rendre hibázott és abbòl gòlt kaptunk.Normális ajánlat 25 milka körüli euróért eladnám.
Frattesit korábban kellett volna eladni kb amikor győztes gòlt rúgott a Barcának.
Mezőnyben ő jelenleg a Parmaba sem férne be.A maradásával senki nem járt jól.
Meg kell húzni az okos mérleget és Chivunak adni döntés jogát.
Zielinsi kapcsan azert maradjunk annyiban, hogy a vezetoseg akarta leginkabb kitenni.
Mentek targyalasok a szerzodesbontasrol is...
Gondoltak ezt a tavalyi teljesitmenye, es ehhez kepesti magas fizeteshez viszonyitva teljesen jogosan szerintem, mert nem kezdodott ez jol.
Nyilvan mindenki kaphat uj eselyt, maradjon mindenki, mert lehet jovore Aranylabdas lesz mindenki.
Ez nyilvan igy van, barmi tortenhet.
De ha ez az egyik ut, a masik meg Bastoni eladasa, amibol meg kevesebb penzunk is lenne, haaat nem tudom.
Es akkor nem kaptam valaszot toled Festa arra, hogy miert is kell eladni Bastonit?