Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Dan-i-nter

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

Alapból bal lábas ha jól emlékszem (ezért is vicc hogy még így is jobban teljesített jobb oldalt mint Henrique).

Vicario nagyon le van írva a forumon, azért mielőtt Angliába igazolt, nem volt rossz. PL-be meg elég sokan megbuknak főleg olasz ligából igazolva.

Nem utolsó sorban meg az angol csapatok alapból nem a védelmükről híresek (elég csak megnézni mi volt Onanna-val és hogy ő milyen védőkkel tolta), és a Tottenham irtó szar az utóbbi években.
MLK

Hozzászólás Szerző: MLK »

Nekem nem Vicarioval van bajom, egész egyszerűen csak mást szeretnék.
Mamardashvili volt ilyen, Carnesecchi vagy most éppen Atubolu. Álom, álom édes álom.

Per pillanat biztosabbnak látom azt, hogy max két helyen lesz változás a kezdőben, mint hogy sok eladás és vétel legyen. Lesz egy új kapus a pályán, és esetleg egy új középpályás.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

MLK írta: 2026.05.08. 12:28 Nekem nem Vicarioval van bajom, egész egyszerűen csak mást szeretnék.
Mamardashvili volt ilyen, Carnesecchi vagy most éppen Atubolu. Álom, álom édes álom.

Per pillanat biztosabbnak látom azt, hogy max két helyen lesz változás a kezdőben, mint hogy sok eladás és vétel legyen. Lesz egy új kapus a pályán, és esetleg egy új középpályás.
Jo de nezd meg Mamardashvilit...
Szidjuk Vicariot, mikozben Mamardashvili sokkal gyengebb statokat/atlagokat hoz.
Konkretan a Liverpool egyik leggyengebbje.
Sot az osszes PL kapust nezve is az egyik leggyengebb.
Nem veletlenul ved Alisson, es akarjak is megtartani, vagy ha megy uj kapust keresni.

Ha Vicariot gyengenek iteljuk meg a PL-ben, akkor Mamardashvili hozza kepest is roppant keves.
MLK

interfan írta: 2026.05.08. 12:41
MLK írta: 2026.05.08. 12:28 Nekem nem Vicarioval van bajom, egész egyszerűen csak mást szeretnék.

Szidjuk Vicariot, mikozben Mamardashvili sokkal gyengebb statokat/atlagokat hoz.
Nem veletlenul ved Alisson, es akarjak is megtartani, vagy ha megy uj kapust keresni.

Ha Vicariot gyengenek iteljuk meg a PL-ben, akkor Mamardashvili hozza kepest is roppant keves.
A "volt" szót ezért is írtam. Ez még akkor volt, amikor a Valenciában védett. Akkor nekem a lehető legtehetségesebb kapusnak tűnt, aztán mi lett belőle az egy másik dolog. Pl. Onana is a törököknél véd...
A Tottanhemnek és a Poolnak is érdekes szezonja van, és ez hatással van a játékosokra is. Vicario be is vállhat, de én akkor is egy fiatalabb tehetségnek örülnék, mint ahogyan az is vagy beválik, vagy nem.
Viszont Acerbi után én már senkire egy rossz szót nem szólok előre, hátha klasszist tudunk kukázni.
interfan

MLK írta: 2026.05.08. 23:21
interfan írta: 2026.05.08. 12:41

A "volt" szót ezért is írtam. Ez még akkor volt, amikor a Valenciában védett. Akkor nekem a lehető legtehetségesebb kapusnak tűnt, aztán mi lett belőle az egy másik dolog. Pl. Onana is a törököknél véd...
A Tottanhemnek és a Poolnak is érdekes szezonja van, és ez hatással van a játékosokra is. Vicario be is vállhat, de én akkor is egy fiatalabb tehetségnek örülnék, mint ahogyan az is vagy beválik, vagy nem.
Viszont Acerbi után én már senkire egy rossz szót nem szólok előre, hátha klasszist tudunk kukázni.
Ertheto, es jogos is amit irsz, koszonom hogy kifejtetted.
interfan

Musmarra szerint az Inter es Calhanolgu mindenben megallapodtak egy 2029-ig torteno szerzodeshosszabbitas kapcsan.

Romano szerint Pavard Interes karrierje 100%-ban vegetert.
A Marseille nem veszi meg, de hiaba ter vissza az Interbe, az Inter nem szamit ra es nyaron megvalik tole.

Napolyi forrasok szerint az Inter erdeklodik a 2027-ben lejaro szerzodesu Anguissa kapcsan.
Amennyiben nem hosszabbit, az Inter megprobalhatja alacsony osszeggel leigazolni.
möszi

Hozzászólás Szerző: möszi »

interfan írta: 2026.05.09. 06:08 Musmarra szerint az Inter es Calhanolgu mindenben megallapodtak egy 2029-ig torteno szerzodeshosszabbitas kapcsan.

A Marseille nem veszi meg, de hiaba ter vissza az Interbe, az Inter nem szamit ra es nyaron megvalik tole.

Napolyi forrasok szerint az Inter erdeklodik a 2027-ben lejaro szerzodesu Anguissa kapcsan.
Amennyiben nem hosszabbit, az Inter megprobalhatja alacsony osszeggel leigazolni.
Anguissa azon kevés nápolyi egyike akinek örülnék. Pláne olcsón, ugye. :)
interfan

möszi írta: 2026.05.09. 06:45
interfan írta: 2026.05.09. 06:08 Musmarra szerint az Inter es Calhanolgu mindenben megallapodtak egy 2029-ig torteno szerzodeshosszabbitas kapcsan.

Ugynezki mindenkeppen akarunk egy kezdo KP-t.

"Alomnev" ugye B.Silva, dehat latjuk az eselyeket.

Chivunak Calhanoglu alapko, es mindenkeppen epit ra mint legfontosabb ember, teljesen realis a hosszabbitasa 2029-ig.
Barella detto.
Szoval:

Barella-Calhanoglu-MrX

MrX = B.Silva, Goretzka, M.Kone, Anguissa
möszi

interfan írta: 2026.05.09. 07:11 [quote=möszi post_id=189505 time=<a href="tel:1778301949">1778301949</a> user_id=240]
[quote=interfan post_id=189504 time=<a href="tel:1778299693">1778299693</a> user_id=327]
Musmarra szerint az Inter es Calhanolgu mindenben megallapodtak egy 2029-ig torteno szerzodeshosszabbitas kapcsan.

[/quote]

Ugynezki mindenkeppen akarunk egy kezdo KP-t.

"Alomnev" ugye B.Silva, dehat latjuk az eselyeket.

Chivunak Calhanoglu alapko, es mindenkeppen epit ra mint legfontosabb ember, teljesen realis a hosszabbitasa 2029-ig.
Barella detto.
Szoval:

Barella-Calhanoglu-MrX

MrX = B.Silva, Goretzka, M.Kone, Anguissa
[/quote]
möszi

Elküldtem uazt véletlenül… Szóval én is ezt érzem. A rutin Miki helyére érkezik és a fiatal “olasz” pedig Stanko lesz. Kb ennyi is lesz a kp. Ja és Frattesi is menni fog.
MLK

Én is egyedül Stankóra számítok.
interfan

möszi írta: 2026.05.09. 07:18 Elküldtem uazt véletlenül… Szóval én is ezt érzem. A rutin Miki helyére érkezik és a fiatal “olasz” pedig Stanko lesz. Kb ennyi is lesz a kp. Ja és Frattesi is menni fog.
Igazad van, realis elkepzeles.
Padon is varhatoak valoban valtozasok.

Van azert ott is boven jelolt:

Kessie, Brandt, Casemiro, Pellegrini, I.Kone, Perrone, Bernabe, M.Keita, Caviglia, Spertsyan, A.Stankovic

Jo esellyel Zielinski maradna, igy 1 vagy 2 uj erkezo lehetne a 6 fos KP-ra.
Frattesi szinte biztos tavozo, Sucic kerdojeles.

Szoval itt kb:

Zielinski, MrX, MrX
interfan

Calciomercato sajat forrasai szerint az Everton es a Leeds erdeklodik Sucic kapcsan.
Az Inter 25-30m eurot szeretne a jatekosert.
möszi

interfan írta: 2026.05.09. 08:45 Calciomercato sajat forrasai szerint az Everton es a Leeds erdeklodik Sucic kapcsan.
Nem tudom. Azért nem kezdő még, ezt sajna bizonyította. De csereként sokszor vitt lendületet a kp-ra, no meg technikás. Viszont ha ezen múlik, h a helyére visszahozzuk Stankovicot, akkor ennyiért már el lehet engedni.
interfan

möszi írta: 2026.05.09. 09:17
interfan írta: 2026.05.09. 08:45 Calciomercato sajat forrasai szerint az Everton es a Leeds erdeklodik Sucic kapcsan.
Nem tudom. Azért nem kezdő még, ezt sajna bizonyította. De csereként sokszor vitt lendületet a kp-ra, no meg technikás. Viszont ha ezen múlik, h a helyére visszahozzuk Stankovicot, akkor ennyiért már el lehet engedni.
30m azert nem keves penz, de szerintem ennyit nem adnanak erte.

En sokszor irtam, azokat adnam el akik nem valtottak meg a vilagot nalunk.
De itt is probalnek egy sormintat, es onnan haladva.

- Pl Henrique, Frattesi paros lenne az elso akiket eladnek.
- Utanna ha Chivu nem akarja elsoszamunak, es mindenkeppen Vicario kell neki, akkor ez esetben adjuk el J.Martinezt.
- Ha Augusto mindenkeppen extra fizetest akar, es kaphatunk erte ertelmes penzt, akkor mehet, ha marad akkor sincs gond.
Nalam meg Bonny mehetne ebben a reszben.

+ ugye ertelemszeruen Pavard, Asllani eladasa.

Na most ha ebbol a sorbol sikerulne ertelmes penzt kiszedni, akkor lehet eleg lenne ennyi eladas, es ebbol a penzbol, valamint az UEFA BL penzdij emeles miatt allitolag rendelkezesre allo 40m keretbol azert lehetne igazolgatni.
HerfortBalazs

Hozzászólás Szerző: HerfortBalazs »

Sucicban sokkal több van mint amit iden mutatott, az ő eladasa nagy hiba lenne. Szerintem ő inkabb lenne alkalmasabb registanak mint mezzalanak.
interfan

HerfortBalazs írta: 2026.05.10. 08:26 Sucicban sokkal több van mint amit iden mutatott, az ő eladasa nagy hiba lenne. Szerintem ő inkabb lenne alkalmasabb registanak mint mezzalanak.
Hat igen, csak akkor 1 posztra van 3 "regista"?

Calhanoglu mar csak ott jatszik.
Zielinski is azon a poszton tud jol jatszani.
Ha Sucic is ott van, akkor mar 3 jatekos van 1 posztra.
VInter101

Hozzászólás Szerző: VInter101 »

Sucicot én sem adnám el, viszont nem én döntök.
interfan

Gazzetta szerint a heten lesz talalkozo az Inter es a Barcelona vezetes kozott Bastoni ugyeben.
Az Inter tovabbra is legalabb 60m eurot akar, a Barcelona ezt az arat tovabbra is sokalja.
Az Inter nem szeretne a Bastoni ugyet sokaig huzni, mivel ha eladjak, kell a potlas, Chivu pedig szeretne minel elobb a teljes jovoevi kerettel dolgozni.
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

interfan írta: 2026.05.11. 11:23 Gazzetta szerint a heten lesz talalkozo az Inter es a Barcelona vezetes kozott Bastoni ugyeben.
Az Inter tovabbra is legalabb 60m eurot akar, a Barcelona ezt az arat tovabbra is sokalja.
Az Inter nem szeretne a Bastoni ugyet sokaig huzni, mivel ha eladjak, kell a potlas, Chivu pedig szeretne minel elobb a teljes jovoevi kerettel dolgozni.
Nem tudom, hogy mi igaz ezekből a hírekből.
De ha valóban még a 60 milliót is sokallják, akkor azonnal el kell zavarni őket a francba!
interfan

cuchu11 írta: 2026.05.11. 12:26
interfan írta: 2026.05.11. 11:23 Gazzetta szerint a heten lesz talalkozo az Inter es a Barcelona vezetes kozott Bastoni ugyeben.
Nem tudom, hogy mi igaz ezekből a hírekből.
De ha valóban még a 60 milliót is sokallják, akkor azonnal el kell zavarni őket a francba!
Barcelonabol kiindulva teljesen realis, hogy sokaljaj a 60m eurot.

Valaha volt legdragabb KH igazolasaik:

1. Kounde: 50m
2. Lenglet: 35m
3. Umtiti: 25m
MLK

Mennie kell?
A másik, ha a távozó olasz játékosok után még egy olasz játékos pénzzé lesz téve, jó lenne olasszal pótolni. Ha nem adnak érte annyit, hogy pl. egy Scalvinit lehessen helyette hozni, akkor a Frattesi, Acerbi, Darmian (meg még akár Di Gennaro) sorral együtt az olaszok szinte teljes egészében oda lehetnek a csapatból.
(Maradna: Dimarco, Barella, Pio)
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

MLK írta: 2026.05.11. 15:05 A másik, ha a távozó olasz játékosok után még egy olasz játékos pénzzé lesz téve, jó lenne olasszal pótolni. Ha nem adnak érte annyit, hogy pl. egy Scalvinit lehessen helyette hozni,
Mondjuk az kemény lenne, ha a Bastoni árából nem jönne ki egy Scalvini.
MLK

Ha mi 60-at kérünk, de ők meg a mennyit engedsz a feléből hozzáállással indulnak, akkor nehéz lesz bárkit is hozni, nem hogy még őt, ha már írtam egy példát.
VInter101

Hozzászólás Szerző: VInter101 »

Én inkább a tárgyalást nem értem. Mit kell tárgyalni? Megkérdezték mennyi az ára, tehát tudják, ha alkudozni akarnak ahhoz nem kell tárgyalni.
interfan

Egy biztos, en kb orokre elfelejtenem a 3-5-2 taktikat. (Koltoi tulzassal elve)
Annyira adna magat minden egy 4-3-3-hoz pl.
De nem is kell kobevesett egyetlen egy taktika, 7 eve a fix es egyetlen egy 3-5-2 van.

- Vedelem:
Valtozas sem kell kozepen, kezdo Bisseck-Bastoni, mogottuk Akanji-DeVrij.
Jobbra Dumfries, moge ha ennyire akarjuk ingyen Celik.
Balra Dimarco, ha marad akkor Augusto, ha nem akkor belole kapott penzbol valaki.

- KP:
Adott, ugyanaz kell hozza mint a 3-5-2 taktikahoz, szoval semmifele iranyvaltas sem kellene.

- Szelsok:
Ide kellene penzt aldozni szinte csak.
Ugyis akartuk Diabyt, es majd jobb WB-t faragunk belole a 3-5-2 taktikahoz, inkabb hozzuk el es jatszon a sajat posztjan.
Thuram regen eleve szelso volt.
Bonnyt meg eladni, es abbol a penzbol meg a tobbi eladasbol hozni meg ket szelsot.

- Center:
Martinez, mogotte meg Esposito.
interfan

Romano szerint az Inter nemet mondott Alabara.
Alaba legalabb 5m euros eves fizetest kert, es 2 eves szerzodest.
MLK

A sérüléseit megelőzően nagyra tartottam, de jelen pillanatban igazi főnyeremény, biztosan sorban állnak érte...
interfan

Enzo Raiola:
Ma Olaszorszag leggazdagabb embere a kozvetitok tekintetben Paolo Busardo.
Sok uzletet csinalt a Milannal, Romaval, Torinoval, Veronaval.
Peldaul most az Inter megvette Muharemovicot a Sassuolobol es ennek az uzletnek is Busardo volt a kozvetitoje.
Erdekes hir, hogy miutan a Marseille kozolte nem szeretne megvenni, es visszakuldik az Interbe Pavardot, Di Marzio szerint Pavard akar maradna is az Interbe.
k.tomi880421

Hozzászólás Szerző: k.tomi880421 »

interfan írta: 2026.05.12. 13:22 Enzo Raiola:
Peldaul most az Inter megvette Muharemovicot a Sassuolobol es ennek az uzletnek is Busardo volt a kozvetitoje.
Erdekes hir, hogy miutan a Marseille kozolte nem szeretne megvenni, es visszakuldik az Interbe Pavardot, Di Marzio szerint Pavard akar maradna is az Interbe.
Mondjuk ha de Vrij és Acerbi is megy akkor logikus lépés lenne megtartani Őt cserének. Még mindig inkább Ő cserének mint valami nevesincs Palacios szintű ember. Persze az ideális helyzet az lenne, ha tudnánk igazolni az említett két távozó védő helyére megfelelő embereket de annyi pénz nem lesz.

Muharemovic transzferről meg egyes emberek többet tudhatnak mint mi vagy a nagy transzferguruk mivel már a TM is 79%-os megvalósulási esélyre teszi az egészet.

Ok menjen Acerbi és de Vrij jöjjön Muharemovic és Pavard vissza de Bastoni maradjon.

És a védő 3-as így nézne ki kezdőkkel és a cserékkel: Akanji, Bastoni, Bisseck, Muharemovic, Pavard és akkor a kérdés az, hogy az ezen a poszton bevethető Carlos marad-e vagy a helyére is hozni kell valakit.
interfan

k.tomi880421 írta: 2026.05.12. 20:19
Mondjuk ha de Vrij és Acerbi is megy akkor logikus lépés lenne megtartani Őt cserének. Még mindig inkább Ő cserének mint valami nevesincs Palacios szintű ember. Persze az ideális helyzet az lenne, ha tudnánk igazolni az említett két távozó védő helyére megfelelő embereket de annyi pénz nem lesz.

Muharemovic transzferről meg egyes emberek többet tudhatnak mint mi vagy a nagy transzferguruk mivel már a TM is 79%-os megvalósulási esélyre teszi az egészet.

Ok menjen Acerbi és de Vrij jöjjön Muharemovic és Pavard vissza de Bastoni maradjon.

És a védő 3-as így nézne ki kezdőkkel és a cserékkel: Akanji, Bastoni, Bisseck, Muharemovic, Pavard és akkor a kérdés az, hogy az ezen a poszton bevethető Carlos marad-e vagy a helyére is hozni kell valakit.
Romano szerint a Pavard-Inter story lezarult, nincs maradasa az Internel.

https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... scusa/amp/

Teljesen igazad van, es En egyebkent siman megtartanam Pavardot, sot inkabb a 4 vedobe Dumfries melle/moge tennem a jobboldalra, dehat ez mar csak "almodozas".
Mert hat ne reszletezzuk mennyire messze vagyunk ettol.

TM megvalosulasi esely szazelekrol nekem mindig ez jut eszembe:

2025.05.15:
"
Jonathan David a transfermarkt szerint 98%os valószínűséggel az Interhez jön! Erről volt most valami friss hír?
"
interfan

Marotta:
Nem lesz forradalom nyaron a mercaton.
Megegyeztunk Chivuval, nincs ertelme sokat valtoztatni, es nem is fogunk.
Semmifele forradalom nem lesz.
Tobb lejaro szerzodesu ingyen jatekost is figyelunk, es targyalunk, meglatjuk hogy alakulnak a dolgok.
Tovabbra is figyelunk fiatalokat, de rutinos mar gyoztes jatekosokra is nagy hangsulyt fektetunk az erkezok teren.
A fiatalokat probaljuk integralni, de nagy szukseg van a tapasztalt rutinos erkezokre.
MLK

Pavardnak papíron, és már bizonyítottan is van egy tudása, ami akár hasznára is lehetne a csapatnak. Csak a csapat akkor marad csapat, ha a konfliktusokat kezelik. Ha a játékosok + Chivu ezt képesek kezelni, megoldani, akkor tegyék, legyen úgy. Csak később ne üssön vissza. Neki mennie kellett, és szerintem nem is lenne célszerű ha visszatérne.
interfan írta: 2026.05.14. 06:15 Marotta:
Tobb lejaro szerzodesu ingyen jatekost is figyelunk, es targyalunk, meglatjuk hogy alakulnak a dolgok.
Tovabbra is figyelunk fiatalokat, de rutinos mar gyoztes jatekosokra is nagy hangsulyt fektetunk az erkezok teren.
A fiatalokat probaljuk integralni, de nagy szukseg van a tapasztalt rutinos erkezokre.
Akanji kötelező opciója + feltehetően Muhamerovic+ remélem Stankovic érkezése esetén eladás is biztosan lesz.
Ha ő pl. Bastoni lesz (remélem nem), akkor a védelemből egy állandó kezdő játékos esik ki.
Hát Tarik nem tudom, hogy ezt a pozíciót fogja-e tudni teljesíteni. Ezen felül Darmian+ Acerbi+ de Vrij háromas helyére is kell még három másik védő, és ez csak a védelem.

Forradalom nem lesz, mert a 352 marad. Játékos mozgás viszont igen.
interfan

MLK írta: 2026.05.14. 09:45
interfan írta: 2026.05.14. 06:15 Marotta:
Akanji kötelező opciója + feltehetően Muhamerovic+ remélem Stankovic érkezése esetén eladás is biztosan lesz.
Ha ő pl. Bastoni lesz (remélem nem), akkor a védelemből egy állandó kezdő játékos esik ki.
Hát Tarik nem tudom, hogy ezt a pozíciót fogja-e tudni teljesíteni. Ezen felül Darmian+ Acerbi+ de Vrij háromas helyére is kell még három másik védő, és ez csak a védelem.

Forradalom nem lesz, mert a 352 marad. Játékos mozgás viszont igen.
Ausilio elv szerint (minden posztra 2 jatekos) Darmian egy plusz ember, szoval ot ugymond nem kellene potolni.
Viszont ha pl Henriquet eladjuk, akkor ot igen, ezert is megyunk az ingyen Celikert.

Igazad van, Acerbi potlasa, Mkhitaryan potlasa, ha megy DeVrij potlasa, es Sommer sem fogadta el a hosszabbitast.
Szoval ez mar alapbol 3-4 tavozo akiket potolni kell.
HerfortBalazs

Hozzászólás Szerző: HerfortBalazs »

+Frattesi
interfan

HerfortBalazs írta: 2026.05.14. 12:02 +Frattesi
Jogos.

Kivancsi leszek erre a KP helyzetre.

Chivu allitolag gyozkodi Mkhitaryant maradjon meg egy evet, szamitana ra, es nem akarja elvesziteni.
Mkhitaryan viszont inkabb a visszavonulas fele tekint.
Jo kerdes mi lesz ebbol.

Tetelezzuk fel, hogy a Barella, Calhanoglu, Sucic, Zielinski sor marad.

Ez azt jelentene, hogy az Ausilio elv alapjan, Mkhitaryan ha megy akkor 2 uj KP kellene, ha Mkhitaryan marad akkor meg 1.
Mindezt ugy, hogy Diouffal mar mint WB szamolunk.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Szerintem ha Muharemovic jön, akkor Bastoni megy, ne látom mindkettő helyét a csapatban, szomorú, de ez tűnik realitásnak.
Viszont Bastoni ára nem 60 millió, ennyi nevetséges lenne a világ egyik legjobb belső védőjéért.
A Skriniar dologra is emlékszünk, de ez akkor is lúzerség lenne
interfan

Lichtsteiner a Basel edzoje:
Egy probat megert Sommer leigazolasa, viszont Sommer ugy veli, hogy tovabbra is a legmagasabb szinten tud teljesiteni, ezert olyan szinten is akar jatszani, nem ter vissza a Baselbe.
A minosege es a kiemelkedo szintje hatalmas erosites lett volna a Baselnek, de tudtam hogy nagyon nehez lesz, es vegul nem is sikerult.
interfan

Calciomercato.com sajat forrasai szerint az Inter eladhatja A.Stankovicot a nyaron vegleg.
Ezen hirek szerint a terv az, hogy 25m-ert visszavasaroljuk, majd veglegesen mindenfele opcios kikotesek nelkul, 40m-ert eladnak a PL-be.
MLK

interfan írta: 2026.05.15. 13:54 Calciomercato.com sajat forrasai szerint az Inter eladhatja A.Stankovicot a nyaron vegleg.
Ezen hirek szerint a terv az, hogy 25m-ert visszavasaroljuk, majd veglegesen mindenfele opcios kikotesek nelkul, 40m-ert eladnak a PL-be.
Sajnos a szerződésbe nem látunk bele. Lehet, hogy érvényesíthetjük a visszavásárlási opciót, de az is lehet, hogy ő nem akar itt játszani, és ezt érvényre is viheti. Persze, most csak a ködöt szurkálom...
Paz esetében is kíváncsi lennék, hogy kinek mire van joga, vagy lehetősége.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

interfan írta: 2026.05.15. 13:54 Calciomercato.com sajat forrasai szerint az Inter eladhatja A.Stankovicot a nyaron vegleg.
Amennyiben Mourinho megy a Realba és ragaszkodik PAz-hoz akkor nincs miről beszélni..
Nagyon sok szereplős ez a sakkjátszma!! Stankovic csak akkor jönne szerintem ha lenn esélye a kezdőbe kerülésre és ezt is meglehet érteni.
interfan

MLK írta: 2026.05.15. 15:02
Sajnos a szerződésbe nem látunk bele. Lehet, hogy érvényesíthetjük a visszavásárlási opciót, de az is lehet, hogy ő nem akar itt játszani, és ezt érvényre is viheti. Persze, most csak a ködöt szurkálom...
Lehet jo iranyba gondolkozol.
Meg telen irta ezt Lucky0 forumtarsunk:

"
Az Inter csak akkor jogosult a visszavásárlásra, ha az adott év júniusának első 2 hetében, minden egyéni feltételben megtud egyezni a játékossal.
"

Szoval ez alapjan A.Stankovicnak is igent kell mondania.
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

interfan írta: 2026.05.15. 15:41

"
Az Inter csak akkor jogosult a visszavásárlásra, ha az adott év júniusának első 2 hetében, minden egyéni feltételben megtud egyezni a játékossal.
"

Nyilván igent kell mondania, mivel egy átigazolásról beszélünk, új szerződéssel. Mint, ahogy Paznak is igent kell mondania a Real ajánlatára.
interfan

Atosz írta: 2026.05.15. 16:39

"
"

Nyilván igent kell mondania, mivel egy átigazolásról beszélünk, új szerződéssel.
Nem tudom, en pl biztosan nem adnam el A.Stankovicot, es szerintem nem is fogjuk, es szamitunk ra majd.
En boven betennem a kezdobe.
Tolunk sokkal nagyobb csapatoknak 18-20 eves sajat neveleseket tesznek kezdobe.
A.Stankovic 21 lesz a nyaron, van mar BL tapasztalata is, boven megerdemli az eselyt.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Ha azt nézzük hogy Asllani is mennyi lehetőséget kapott a bizonyításra vagy akár Frattesi is akkor a kis Deki is érdemelne , mondjuk nekem ez kifejezetten tetszik hogy az első gyengébb szezon után nincsenek kirakva egyből bár pont Asllani se és Frattesi se tudott élni vele.

Probléma az hogy Stankovic épp Calha posztja amit láttunk Ziello is nagyszerűen megold sőt Sucic is hoz ott egy elfogadhatót,többnyire.

Bal oldali box to box kellene. Még mindig vagy megint
MLK

Már tudom kinek fogok drukkolni :) :
"A múlt héten honosított és az olasz bajnok Internazionalét erősítő Ange-Yoan Bonny is bekerült a nyári labdarúgó-világbajnokságra készülő elefántcsontparti válogatott keretébe."
interfan

Stankov írta: 2026.05.15. 18:13 Ha azt nézzük hogy Asllani is mennyi lehetőséget kapott a bizonyításra vagy akár Frattesi is akkor a kis Deki is érdemelne

Probléma az hogy Stankovic épp Calha posztja amit láttunk Ziello is nagyszerűen megold
Ez abszolult igaz, csak azert ott van az a bizonyos kor.

Calhanoglu: 32
Zielinski: 32
A.Stankovic: 21

Nalunk sokkal nagyobb csapatokban is kezdenek meg A.Stankovictol is fiatalabb alapemberek/huzoemberek, raadasul sok helyen meg sajat neveltek is.

Nalam nem kerdes, o neki helye van az Interben, akar a kezdoben is.
interfan

Romano es Moretto is megerositi, az Internel "csucsjelolt" Bernardo Silva, o lenne a vilagklasszis igazolas a nemzetkozi robbantas.
Moretto kiemeli, az Inter es a Juventus akiknek barmilyen eselye is van Olaszorszagbol.
Mindket csapat 8m alapfizetes + 3m bonuszt eves fizetest, valamint 3 eves szerzodest ajanlott.
Sportmediaset szerint az Inter 12m euros alairasi penzt, a Juventus ettol kevesebbet ajanlott.

Problema tovabbra is az, hogy a Bayern, Real, Barcelona is megtette ugyanezt, vagy ettol meg magasabb fizetes ajanlatot.
Valamint a Liverpool, Chelsea, Arsenal is vinne, de o a Citys mult miatt inkabb tavozna a PL-bol.
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

interfan írta: 2026.05.15. 16:53
Atosz írta: 2026.05.15. 16:39

"
"

Nyilván igent kell mondania, mivel egy átigazolásról beszélünk, új szerződéssel.
Nem tudom, en pl biztosan nem adnam el A.Stankovicot, es szerintem nem is fogjuk, es szamitunk ra majd.
En boven betennem a kezdobe.
Tolunk sokkal nagyobb csapatoknak 18-20 eves sajat neveleseket tesznek kezdobe.
A.Stankovic 21 lesz a nyaron, van mar BL tapasztalata is, boven megerdemli az eselyt.
Nem tudom, ez hogy függ össze az általam leírtakkal (én is szeretném, hogy maradjon), azt írtam, hogy nyilván el kell fogadjon egy szerződési ajánlatot tőlünk, mivel megvásárolni próbáljuk. Ilyen értelemben tökmindegy, hogy éppen vissza.
tabi.csaba

Hozzászólás Szerző: tabi.csaba »

West Ham Valószínű kiesik ! Lehetne szemezgetni.
Summerville, Wan-Bissaka,Todibo

Comóból: Baturina,Paz, Douvikas. Bármelyik azonnal!

Sass-ból: Laurante
Válasz küldése