Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

vaskalap

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

tabi.csaba írta: 2026.05.17. 14:13 West Ham Valószínű kiesik ! Lehetne szemezgetni.
Summerville, Wan-Bissaka,Todibo

Comóból: Baturina,Paz, Douvikas. Bármelyik azonnal!

Sass-ból: Laurante
Summervilleben van fantázia,már én is figyelem egy ideje :D
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

interfan írta: 2026.05.16. 08:30 Romano es Moretto is megerositi, az Internel "csucsjelolt" Bernardo Silva, o lenne a vilagklasszis igazolas a nemzetkozi robbantas.
Moretto kiemeli, az Inter es a Juventus akiknek barmilyen eselye is van Olaszorszagbol.
Mindket csapat 8m alapfizetes + 3m bonuszt eves fizetest, valamint 3 eves szerzodest ajanlott.
Sportmediaset szerint az Inter 12m euros alairasi penzt, a Juventus ettol kevesebbet ajanlott.

Problema tovabbra is az, hogy a Bayern, Real, Barcelona is megtette ugyanezt, vagy ettol meg magasabb fizetes ajanlatot.
Valamint a Liverpool, Chelsea, Arsenal is vinne, de o a Citys mult miatt inkabb tavozna a PL-bol.
A Juvénál nem lesz BL.
Hátha összejön B.Silva 🙏
Interfan1000

Hozzászólás Szerző: Interfan1000 »

Én nagy változást nem csinálnék a mercato során...

- Legyen Josep Martinez a kezdő, Sommer meg egy évre maradjon cserének.
- Acerbi helyett érkezhet Muharemovic
- Luis Henrique helyett jöhet ingyen Celik
- DeVrij helyett jöhet Solet vagy Aké
- Frattesi helyett meg jöhet vissza Alexander Stankovic
- Mkhitaryan meg kapjon még egy évet szintén, ha Bernardo Silva nem lehetséges

Így kb ki is jönnénk abból a 40 millióból, amit emlegetnek, hogy ennyi a keret!
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Interfan1000 írta: 2026.05.18. 13:47 Én nagy változást nem csinálnék a mercato során...

- Legyen Josep Martinez a kezdő, Sommer meg egy évre maradjon cserének.
- Acerbi helyett érkezhet Muharemovic
- Luis Henrique helyett jöhet ingyen Celik
- DeVrij helyett jöhet Solet vagy Aké
- Frattesi helyett meg jöhet vissza Alexander Stankovic
- Mkhitaryan meg kapjon még egy évet szintén, ha Bernardo Silva nem lehetséges

Így kb ki is jönnénk abból a 40 millióból, amit emlegetnek, hogy ennyi a keret!
- szerintem az eldőlt már, hogy Sommer nem marad, cserének meg pláne
- Celik nem tudom, hogy egyáltalán hogyan kerülhet szóba nálunk?! Értem, hogy lejár a szerződése, de szerintem ő még LH szintjét sem üti meg

Di Marzio egyébként 80 -100 milliós keretről ír, aztán majd nyár végén meglátjuk, mi az igaz. Nyilván attól is függ, hogy végül kik azok, akik tényleg távoznak.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Di Marzio es a Sky is megerositi, Sommer kimondta a vegso nem szot a hosszabbitasra, tavozik az Intertol.

Di Marzio szerint amennyiben az Inter vezetes es Chivu megis meggondolja magat, es J.Martinez marad, nem pedig Vicario erkezik, akkor egy rutinos kapus erkezhet.
De Gea, Kepa, Provedel a nevek.

Dumfries:
Boldog vagyok az Internel, de mindenki tudja, hogy van egy zaradek a szerzodesemben.
Meglatjuk a lehetosegeket, beszelni fogok az Inter vezetessel is.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

interfan írta: 2026.05.18. 14:16 Di Marzio es a Sky is megerositi, Sommer kimondta a vegso nem szot a hosszabbitasra, tavozik az Intertol.

Di Marzio szerint amennyiben az Inter vezetes es Chivu megis meggondolja magat, es J.Martinez marad, nem pedig Vicario erkezik, akkor egy rutinos kapus erkezhet.

Dumfries:
Boldog vagyok az Internel, de mindenki tudja, hogy van egy zaradek a szerzodesemben.

Dumfriesnek lehet jobb lenne a váltás bár én bírom amennyit hozzá tud rakni G/A-ban meg úgy örül ahogy más gyászol.
Sommernek pedig köszönjük,hogy itt volt meg a Bl döntőt,de az idén sajnos már nagyon sok hibája van.J.Martinezzel több pontot szereztünk volna és rangadót nyerünk.Ez a helyes döntés.Mikitarjan esetén is jobb lenne ha most búcsúzna el egy duplával a háta mögött.A mag megmarad és talán egy sokkal kiegyensúlyozottabb T
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Festa írta: 2026.05.18. 14:35
interfan írta: 2026.05.18. 14:16 Di Marzio es a Sky is megerositi, Sommer kimondta a vegso nem szot a hosszabbitasra, tavozik az Intertol.

Dumfries:

Dumfriesnek lehet jobb lenne a váltás bár én bírom amennyit hozzá tud rakni G/A-ban meg úgy örül ahogy más gyászol.
Sommernek pedig köszönjük,hogy itt volt meg a Bl döntőt,de az idén sajnos már nagyon sok hibája van.J.Martinezzel több pontot szereztünk volna és rangadót nyerünk.Ez a helyes döntés.Mikitarjan esetén is jobb lenne ha most búcsúzna el egy duplával a háta mögött.A mag megmarad és talán egy sokkal kiegyensúlyozottabb T
Valahogy be kéne zsákolni Palestrát a holland helyére.
Remélem nem ilyen Celik, H.Fort nevekkel készülünk.
interfan

Festa írta: 2026.05.18. 14:35
interfan írta: 2026.05.18. 14:16
Dumfries:

Dumfries evek ota a PL-be akar menni, el is mondta sokszor, hogy a PL az alma.

Mondjuk azert az beszedes, hogy tavaly egy kimondtottan jo szezon + BL donto utan nem vitte el semmi komoly klub a PL-bol.

Vagy lead a fizetesi igenyeibol, es talan ilyen Everton szint elviszi.
Vagy marad nalunk tovabbra is.
interfan

Di Marzio szerint az Inter 40m euros ajanlatot kaphat a PL-bol A.Stankovic kapcsan, ezt a klub megfontolna.

Szinten Di Marzio szerint eladasra kerulhet a Frattesi, Diouf, Henrique sor.
Valamint az Inter kaphat olyan ajanlatot Sucic kapcsan is amit nem utasitana vissza.

Romano szerint az Inter nemet mondott a 45m euros, es az 50m euros Barcelona ajanlatra Bastoni kapcsan.
Legalabb 60-65m eurot kernek.

Times szerint az Inter mindenkeppen akarja Jones leigazolasat, de a Liverpool 40m eurot ker amit az Inter sokal.
Most egy Dumfries-Jones cseret probal az Inter.
MLK

Hozzászólás Szerző: MLK »

A Dumfries-Jones csere tavaly miért nem jött össze? Már nem emlékszem.
Jones 40-ért, egy évvel a szerződése lejárta előtt, túlzó.
Ha lesz annyi mani, akkor Édersonért is lehetne kopogtatni, és Stankóért ha már most ennyit adnának, véletlenül sem szabad elengedni.
interfan

MLK írta: 2026.05.18. 18:04 A Dumfries-Jones csere tavaly miért nem jött össze? Már nem emlékszem.
Mert a Pool csak ingyen kolcson + sima opciora volt nyitott Dumfries kapcsan, nem akartak kotelezo opciot.
Ellenben Jonest csak vegleg es kotelezo opcioval adtak volna el.
k.tomi880421

Hozzászólás Szerző: k.tomi880421 »

MLK írta: 2026.05.18. 18:04 A Dumfries-Jones csere tavaly miért nem jött össze? Már nem emlékszem.
Ha lesz annyi mani, akkor Édersonért is lehetne kopogtatni, és Stankóért ha már most ennyit adnának, véletlenül sem szabad elengedni.
Én is pont Édersonra gondoltam. Persze örülnék Curtis Jonesnak is de azért neki 35m a piaci ára és 1 év van a szerződéséből vissza, hülyék lennénk így megadni azt amit a Pool kér. Mondjuk ahogy látom Édersonnak is 1 év van vissza a szerződéséből. Amennyi játékost pótolnunk kell jó lenne, ha Marrotta is belefolyna a tárgyalásokba és sikerülne valamit alakítani.

Stankovicot tekintve pedig 23m-t ki kell fizetni a visszavásárlásáért és 40-ért adnánk el csupán 17m lenne a profit rajta és Ő még saját nevelés is.

Dumfriest meg szerintem felesleges lenne eladni ha Ő nem kéri az eladását mivel nála jobbat nem fogunk találni az anyagi helyzetünkben.
interfan

k.tomi880421 írta: 2026.05.18. 18:42 Stankovicot tekintve pedig 23m-t ki kell fizetni a visszavásárlásáért és 40-ért adnánk el csupán 17m lenne a profit rajta és Ő még saját nevelés is.
Pontosan, es ott van hany top csapat peldaja, szoval A.Stankovicot vissza kell venni, es megadni neki a lehetoseget (akar a kezdobe is).
k.tomi880421

Nem tudom mióta hivatalos de sikerült Seba Espositot eladni 4m-ért a Cagliarinak. 12m az értéke de 8,5m volt akkor is mikor kölcsönadtuk nekik ezekkel a feltételekkel. Second Strikerként 7g 5gp 35 meccsen nem mondom, hogy világmegváltó stat de 4m-nál többet ér. Adtak már el szarabb játékost több pénzért. Persze ez a 4m tiszta tőkenyereség mivel saját nevelés.
interfan

k.tomi880421 írta: 2026.05.18. 18:53 Nem tudom mióta hivatalos de sikerült Seba Espositot eladni 4m-ért a Cagliarinak. 12m az értéke de 8,5m volt akkor is mikor kölcsönadtuk nekik ezekkel a feltételekkel. Second Strikerként 7g 5gp 35 meccsen nem mondom, hogy világmegváltó stat de 4m-nál többet ér. Adtak már el szarabb játékost több pénzért. Persze ez a 4m tiszta tőkenyereség mivel saját nevelés.
Nem is kell ehhez annyira messzire menni...
A tavaly 6 Serie A golig juto Bonnyert mi 25m eurot fizettunk.

Felreertes ne essek, S.Esposito nem egy vilagmegvalto csoda, de azert 4m euro meglehetosen erdekes.
HerfortBalazs

Hozzászólás Szerző: HerfortBalazs »

+40% ha eladjak.
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

HerfortBalazs írta: 2026.05.18. 19:10 +40% ha eladjak.
Azért az nem mindegy...
interfan

HerfortBalazs írta: 2026.05.18. 19:10 +40% ha eladjak.
Az oke, ha eladjak.
De ez 10m euronal 4m eurot jelent.
20m euronal 8m eurot.

Meg igy nezve sem a vilag penze...
Foleg nem ugy, hogy mi pl mennyi penzt adtuk ki egy-egy jatekosert.
MLK

interfan írta: 2026.05.18. 18:25
Mert a Pool csak ingyen kolcson + sima opciora volt nyitott Dumfries kapcsan, nem akartak kotelezo opciot.
Ellenben Jonest csak vegleg es kotelezo opcioval adtak volna el.
Köszönöm!
interfan

Gazzetta szerint az Inter emelte Mkhitaryan fizetesi ajanlatat, es Chivu mindenkeppen szamit ra jovore is.

Mkhitaryan:
Ahogy oregszel egyre nehezebb felepulni a serulesekbol.
De meg mindig ehes vagyok a sikerre es a jatekra, mindent megteszek, hogy a csucson maradjak.
A kovetkezo napokban talalkozunk az Inter vezetessel, es meglatjuk a jovot.
Szinten a Gazzetta szerint 50m + eladasok a mercatos budget.
Fugg attol kik tavoznak (Bastoni jovoje), de eladasokkal egyutt ez 100-150m euro is lehet.
Ahogy Marotta is hangsulyozta, jovore ki kell javitani a BL hibat, a Gazzetta szerint az Oaktree vezetes is erre hivta fel Chivu es a szakmai vezetes figyelmet, jovore kotelezo sokkal jobb eredmenyt elerni a BL-ben, es az idei szezonra is meghatarozott BL 8 koze jutast teljesiteni kell.

Corriere Bastoni utodnak bedobta Araujo vagy Vuskovic nevet.

Pavard hivatalosan is elkoszont a Marseilltol, nem veszik meg vegleg.
Romano es Di Marzio szerint is tavozik az Intertol, az Inter 10m eurot ker erte.

Bisseck ugynokot valtott, es erdeklodik iranta a Bayern.
Ajanlat egyelore nem erkezett.

Moretto szerint 55m + Hector Fort lenne az Inter szamara megfelelo ajanlat Bastoni kapcsan.

Di Marzio szerint az Inter 50-60m eurot var a Henrique, Diouf, Frattesi sor eladasabol.
Valamint De Gea, Kepa, Provedel utan Di Marzio bedobta Falcone nevet is.

SportItalia szerint az Inter tovabbra is bizik az "alomigazolas" a "vilagklasszis" erkezeseben Bernardo Silva.
Valamint Jones erkezeset szeretnek meg lezarni.
INTER-1908

Hozzászólás Szerző: INTER-1908 »

Haaattt 50-60 milka frattesi diuf lh 3asbol az eleg erős...
Ha el tudjuk adni őket ossz 20ert mar nem rossz üzlet talán egyedül Diufban van lendület...
A masik kettőnél szerintem mi fogunk fizetni hogy elvigyek
MLK

Kezdő:
Barella-29, Calhanoglu-32, Mr X (Stankovic-22, Silva-31, Jones-25....?);

pad:
Zielinski-31, Mikhy-37, Sucic-22
plusz egy fő: Massolin-23 (most is hét fő van ezen a poszton)

Mikhy helyére én örülnék Silvának, vagy egy hasonló karakternek, Calha posztjára pedig Stankovicnak.
interfan

MLK írta: 2026.05.19. 14:55 Kezdő:
Barella-29, Calhanoglu-32, Mr X (Stankovic-22, Silva-31, Jones-25....?);

pad:
Zielinski-31, Mikhy-37, Sucic-22
plusz egy fő: Massolin-23 (most is hét fő van ezen a poszton)

Mikhy helyére én örülnék Silvának, vagy egy hasonló karakternek, Calha posztjára pedig Stankovicnak.
Erdekes ez a KP helyzet is.

Induljunk ki az Ausilio elvbol, minden posztra 2 jatekos.
3-5-2, azaz kell osszesen 6 db belso KP.

- Calhanoglu Chivunal alapok alapja, el is mondta, o a legfontosabb.
- Barella detto.
- Mkhitaryan azt akarjuk maradjon.
- Elmegy Diouf es Frattesi.

Na de akarunk egy B.Silvat, egy Jonest, es ott van meg A.Stankovic kerdese is.

Na es akkor meg ott van Zielinski-Sucic paros.

Tehat ezek alapjan vagy tobb tavozo lesz, vagy kevesebb erkezo.
interfan

Di Marzio es a Sky szerint Chivu igent mondott a szakmai vezetes keresere, es jovahagyta hogy J.Martinez maradjon es elsoszamu kapust nem igazol az Inter.
Vicario erkezese most a hatterbe szorult.
Di Marzio szerint az Inter 2.szamu kapust keres, aki kiegeszitheti J.Martinezt, a fo jelolt Provedel.

Szinten Di Marzio es a Sky szerint aki elado az Henrique, Diouf, Frattesi.
Valamint Bastoni es Dumfries az aki esetleg tavozhat.
50m euro + eladasok keretosszeg a mercatora Di Marzio szerint.
Baggio85

interfan írta: 2026.05.19. 19:51
Valamint Bastoni es Dumfries az aki esetleg tavozhat.
50m euro + eladasok keretosszeg a mercatora Di Marzio szerint.
25 millió szerintem Dumfriesért nem sok, az más kérdés, hogy már tavaly is az volt, hogy ahova ment volna, ott nem érdeklődtek utána, ahol meg kellett volna, oda ő nem ment. Azért, ha LH is elmegy, akkor a jobb oldalunk eléggé "kiürül".
Interfan1000

Hozzászólás Szerző: Interfan1000 »

Akkor Josep Martinez megkapja élete nagy lehetőségét, remélem tud majd élni vele.
MLK

Martinezre számítok én is, hogy megkapja a lehetőséget. Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy nagy mennyiségű pénzt tegyenek a mercatóba, és mondjuk leraboljuk az Atalantát, pár játékossal. Pedig onnan pár olaszt lehetne hozni.

Dumfriestól néha kiver a ragya, de egyszerűen arra a posztra olyan játékost nem látok, akiről esetleg pletyik lennének, és bármi esély lenne elhozni. Erre a posztra egy vastagon fogó tollal írnának árat bárkiért. Luis is több mint egy huszas volt.
Pedig ha jól gondolom Chivunál ez lenne a legfontosabb poszt, Dimarcóból kiindulva.

Én Martinezt most nem adnám el, és nálam Bastoni, Barella, Dimarco, Pio és Lautaro akit itt tartanék. Tőlem mindenki más eladható kategória.

FM, de hátha ilyen irányban gondolkodnak:
Marco Palestrát lehet érdemes lenne megnézni. Dumfries maradhatna, Luist viszont jó lenne pénzzé tenni és annyival olcsóbb lenne az olasz helyette. Luis 15 m+opciós eladás, Marco pedig szerintem 35-ről indulna+opciókkal
B. Silva, vagy vmi hasonló kaliber Mikhy posztjára. "ingyen igazolás"
Stankovic pedig Calhával lenne váltásban. 25 m

Magyarán a többi eladásból kellene a védelmet fejleszteni. Dioufnak nem maradna posztja+Frattesi akikért pénzt lehet kapni, ebből kellene egy kezdő szintű védő, és még két csere védő + egy csere kapus. Szóval remélem pl. De Vrij marad, különben tényleg el kell adni Bastonit, vagy valaki mást.
interfan

Zanetti:
Nico Paz?

Kedvelem mint ember, es mint jatekos is.
Az apja szemelyes jo baratom, szobatarsak voltunk a 98-as VB-n.
Az elet Comoban hozott minket ujra ossze.
Orulok, hogy Nico Paz 2 evig az Olasz futball resze volt, szerintem nagyszeru jatekos lesz belole.
Visszater a Realba, de almodozni mindig szabad.

Perrone?

Figyeljuk ot, kimagasloan szezont zart, nagyon fontos tagja a Comonak ezert nem egyszeru a helyzet.

Katalan forrasok szerint kudarcot vallott a Bastoni ugy, a Barcelona elal a szerzodtetesetol.
A Barcelona nem tartja korrektnek es fairnek az Intert, mivel semmit nem akartak engedni a minimum 60m euros arbol.
Ezt az osszeget a Barcelona nagyon eltulozotnak tartja, es az Inter hozzaallasa miszerint nem alkudoznak pedig kiboritotta a Barcelonat, es az Inter nem korrekt csapatnak tartjak.
Valamint ugyanezen forrasok szerint az a tervuk sem sikerult, hogy Bastoni zsarolja ki a tavozasat es az arengedmenyt, Bastoni ezt az otletet azonnal visszadobta a felado Barcelonanak.

Mkhitaryan napokon belul valaszol az Inter hosszabbitasi ajanlatara.

Carlos Augusto es Bisseck is vegtelenul csalodott, hogy egyikuk sem VB resztvevo.
SportItalia szerint mindket jatekos elgondolkozik a jovorol, es hogy hogyan tovabb a nyari mercaton.
Bisseck ugynokvaltasa kozben mar hivatalos is, a Bayern pedig kezdeti erdeklodest mutat.

Biasin szerint Solet erkezese az Internel prioritast elvez, es Solet megelozte a listan Muharemovicot.

Gazzetta szerint pedig Chivu vilagossa tette ujra, mindenaron Manu Kone leigazolasat keri, o az alom szamara.
A Roma 55-60m eurot ker.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

interfan írta: 2026.05.20. 06:01

Érdekes kérdés ez mert elsőre rávágnám na ne, most már lépjen de az alázata és a hozzáállása neki mindig példaértékű volt és cserének, tehermentesítésre még 1 évet akár jó is lehet. ;)Azon agyaltam én De Vrijt is megtartanám még 1 évre. Sajnos keveset játszott de szerintem mindig megbízható volt amikor nyomta.
Acerbi viszont tuti ne maradjon.
Én Bonnyt is lecserélném.
interfan

Cupi írta: 2026.05.20. 08:49
interfan írta: 2026.05.20. 06:01 Mkhitaryan napokon belul valaszol az Inter hosszabbitasi ajanlatara.
Érdekes kérdés ez mert elsőre rávágnám na ne, most már lépjen de az alázata és a hozzáállása neki mindig példaértékű volt és cserének, tehermentesítésre még 1 évet akár jó is lehet. ;)Azon agyaltam én De Vrijt is megtartanám még 1 évre. Sajnos keveset játszott de szerintem mindig megbízható volt amikor nyomta.
Acerbi viszont tuti ne maradjon.
Én Bonnyt is lecserélném.
DeVrij meltatlanul keveset jatszott, nem is ertem miert volt ennyire tokutolso a sorban.
Nyilvan mar nem egy klasszis, de megbizhato volt mindig is.

KP helyzet elege sokretu.
Romai lapok is megerositik, Chivunak mindenaron Kone kell, a Romanak pedig a bevetelek miatt el kell adnia Konet.
50m korul varnak erte.

Ezen kivul Romano, Sky, Di Marzio, Gazzetta szerint is gozerovel megyunk Jones kapcsan.
Igy mivel Bernardo Silva valoszinu csak "alom" marad, igy egy Kone-Jones paros lenne most a realis "alom".

Barella, Calhanoglu ugye fix, Kone 45-50m-ert biztosan a kezdobe jonne, Chivu nagy vagya alma is.

Egyszoval a kezdo igy ok:
Barella-Calhanoglu-Kone

De kerdes a pad, mert ugye Ausilio elv, minden posztra 2 jatekos.
Ha hoznank Jonest, maradna Mkhitaryan, akkor mar csak 1 jatekosnak maradna hely a Zielinski-Sucic parosbol.
Es akkor nem beszeltunk A.Stankovicrol sem.

Bonny valoban gyenge, csak ezt mas is lathatja.
Nem valoszinu, hogy 15-20m-nal tobbert tudnak eladni.
Es hat kit hozol?
Nyilvan ilyen ingyen Lewandowski, Dybala, Vlahovic, Depay, Muller, Icardi nevek vannak.
Dehat azert na....
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

interfan írta: 2026.05.20. 08:57

Es hat kit hozol?
Nyilvan ilyen ingyen Lewandowski, Dybala, Vlahovic, Depay, Muller, Icardi nevek vannak.
Dehat azert na....
Kis túlzással mindet jobbnak gondolom mint Bonny. :D Icardit nem szeretném vissza de tudásban ő is sokkal jobb nála.
Nekem Bonny nagy csalódás. Aza baj sokszor a hozzáállása sem volt az igazi....sétált vissza védekezni, elesett egy kis érintéstől....pattogtak el tőle a labdák átvételkor....nem tudom....gáz.
MLK

Bonny és Pio, gól/gólpassz átlaga szinte megegyezik. Ettől függetlenül viszont valóban látható, hogy a játéka korántsem meggyőző. De ide veszem még Sucicot is. Mind a ketten erősen kezdtek, majd visszaestek. Lehet, hogy a (nem létező?) coachoknál, vagy étkezéssel, vagy bármi mással is lehet probléma. Anno Lukakunak rendbetették az étkezését és az egyéni edzéstervét és lett egy klasszisunk.
Nem akarom mosdatni, én is többet látnék bele, de Arnáékkal rosszabb volt a helyzet. Benne pedig még lehet több is. Viszont, ha lesz érte értékelhető ajánlat, nem ejtenék érte könnyeket, ha menne.

Stankovic pedig vagy nem akar jönni, vagy valamelyik dilettáns vezetőnk nem akarja visszahozni/vagy picivel többért el akarják adni.... Jones lehet, hogy bevállna, de 40+ért?? Inkább Stankó 25-ért, és ha beválik, egy év múlva többszörösét érné.
Ráadásul neki Calha helyén látnám is a posztját, Jones-nál már egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy hol és hogyan lenne nekünk hasznos.
möszi

Hozzászólás Szerző: möszi »

interfan írta: 2026.05.20. 06:01 Zanetti:
Nico Paz?

Orulok, hogy Nico Paz 2 evig az Olasz futball resze volt, szerintem nagyszeru jatekos lesz belole.

Perrone?

Figyeljuk ot, kimagasloan szezont zart, nagyon fontos tagja a Comonak ezert nem egyszeru a helyzet.

Katalan forrasok szerint kudarcot vallott a Bastoni ugy, a Barcelona elal a szerzodtetesetol.
A Barcelona nem tartja korrektnek es fairnek az Intert, mivel semmit nem akartak engedni a minimum 60m euros arbol.
Ezt az osszeget a Barcelona nagyon eltulozotnak tartja, es az Inter hozzaallasa miszerint nem alkudoznak pedig kiboritotta a Barcelonat, es az Inter nem korrekt csapatnak tartjak.
Valamint ugyanezen forrasok szerint az a tervuk sem sikerult, hogy Bastoni zsarolja ki a tavozasat es az arengedmenyt, Bastoni ezt az otletet azonnal visszadobta a felado Barcelonanak.

Carlos Augusto es Bisseck is vegtelenul csalodott, hogy egyikuk sem VB resztvevo.
SportItalia szerint mindket jatekos elgondolkozik a jovorol, es hogy hogyan tovabb a nyari mercaton.
Bisseck ugynokvaltasa kozben mar hivatalos is, a Bayern pedig kezdeti erdeklodest mutat.

Biasin szerint Solet erkezese az Internel prioritast elvez, es Solet megelozte a listan Muharemovicot.

Gazzetta szerint pedig Chivu vilagossa tette ujra, mindenaron Manu Kone leigazolasat keri, o az alom szamara.
A Roma 55-60m eurot ker.
Istenem, de jó hírek ezek szerda délután. :) Nem sok csapat van amelyet jobban rühellek, mint a Barcát. Egész egyszerűen ezeknek mindig az a stílusuk, hogy eljátszák a mártírt, amolyan bűnbak szerepet kommunikálnak, aztán mind a pályán, mind pedig azon kívül egy gennyes, színészkedő, otromba brigád. Ők is és a szurkolóik is tipikusan mindig mást hibáztatnak, amikor nem jön össze nekik valami. Persze, ha nyernek egy kupát, akkor a valaha volt legjobb focit játszó csapat, akit mindenkinek el kell ismernie... No meg ott van Busquets 2010-es pillantása a Motta esetnél, ahol persze a rohadt bíró benyelte az egészet és azonnal kiállította Thiagot. Majd hetekig azt kellet hallgatni az összes Barca drukkertől, hogy milyen igazságtalanul mentünk tovább, mert hát beálltuk védekezni és ez nem foci stb. Persze, amikor továbbjutásra állsz és idegenben 10 emberrel nyomsz végig majdnem egy egész meccset, akkor nyilván mint az őrült rohamozol, nem? Idióták! Hányok tőlük, megérdemlik, hogy így bántunk velük. Keressenek 35-40 millióért hasonló kaliberű védőt, mint Bastoni. Sok sikert nekik. :)
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Az Inter nem fair,mert nem adja Bastonit apró pénzért?Menjenek ezek a p...ába.Röhej,hát kik ők?Bíró lefizető,korrupt bagázs,akit elítéltek,de elévülés miatt nem bűnhődtek.Vicc.
Festa

vaskalap írta: 2026.05.20. 16:42 Az Inter nem fair,mert nem adja Bastonit apró pénzért?Menjenek ezek a p...ába.Röhej,hát kik ők?Bíró lefizető,korrupt bagázs,akit elítéltek,de elévülés miatt nem bűnhődtek.Vicc.
Sok barcás haverom van mivel ugye egy divat csapat itthoni,de vitatkozni nem lehet velük.
Általában azzal jönne,hogy Spanyolban csak a Real csal.Bastoni ha egy Arsenalba vagy Liverpoolba megy ok valahogy elfogadom,de a legutáltabb csapatok egyike több mint gyomorforgató lett volna.
interfan

Pastorello:
(Acerbi, DeVrij, Bonny ugynoke)

Bonny 100% hogy marad az Interbe?

Maradni akar igen.

Acerbi marad vagy tavozik?

Ugynezki az Inter nem tervez vele hosszabbitani, de Acerbi elerheto es nyitott.
Persze megertjuk ha a kora miatt nem kap uj szerzodest.

DeVrij marad vagy tavozik?

Az Inter egyelore neki sem tett ajanlatot.
Van meg ideje az Internek, meglatjuk.
DeVrij 12-13 ev Olaszorszagi tapasztalat utan egy mas bajnoksagban is szerezhet tapasztalatot.

Telen valoban tavozni akart?

Iden sokkal kevesebbet jatszott DeVrij mint eddig barmikor.
Voltak erdeklodok, de vegul maradt es az Internel fejezte be a szezont.
k.tomi880421

Nico Paz?

Perrone?

A Roma 55-60m eurot ker.
Mondjuk én nem értem Bissecket és a csalódottságát és azt, hogy nem akar hosszabbítani. Oké, nem került be a német válogatott vb keretébe viszont sérült volt majd Acerbi sérült le azután pedig átvette utóbbi helyét a kezdőben az elmúlt fél idényben. Nyert is egy Scudettót és egy olasz kupát az Interrel mi többet kellett volna még adnia neki az Internek? Azért Ő nagyon sokat köszönhet az Internek mert egy Aarhus-tól igazolta le és adott neki esélyt amit nem biztos, hogy egy másik nagy csapat megadott volna neki. Persze el lehet igazolni a jó hír viszont az, hogy 29-ig szóval még 3 évig szerződése van így áron alul nem kell eladni. 40m a piaci értéke kérjünk érte 50-et és abból lehet tudnánk vásárolni nála jobb védőt is vagy esetleg akkor Bastonit nem kell beáldozni ha még van gondolat erről.
MLK

Nézem a döntőt, hát lehetne innen is szemezgetni:
a Villában van egy Lindelöf és egy egy Digne a védelemben
Tielemans a középpályán, és egy Martinez a kapuban
Baggio85

k.tomi880421 írta: 2026.05.20. 19:56
Nico Paz?

Perrone?

A Roma 55-60m eurot ker.
Mondjuk én nem értem Bissecket és a csalódottságát és azt, hogy nem akar hosszabbítani.
Állítólag kamu, hogy nem akar. Illetve úgy a helyes, hogy most változtatott ügynököt, még ideje sem volt visszautasítani. Főleg úgy, hogy tényleg 29ig van szerződése ezért nem is ajánlottak neki újat.
Már most elegem van a nyári átigazolási szezonból, pedig még el sem kezdődött! :D
interfan

MLK írta: 2026.05.20. 21:53 Nézem a döntőt, hát lehetne innen is szemezgetni:
a Villában van egy Lindelöf és egy egy Digne a védelemben
Tielemans a középpályán, és egy Martinez a kapuban
En mar oket nem igazan eroltetnem.
Dibu Martinez 34 lesz, Digne 33, Lindelof 32, egyikuk sem a jovo mar.
Freiburgbol viszont Atubolu, Manzambi johetne barmikor.

Ettol fuggetlenul sokkal jobb a Villa, latszik melyik a jobb csapat.
Emery terve eddig hibatlan.
MLK

Darmian, Acerbi, De Vrij sor helyett gondoltam.
Kelleni fog egy kezdő szintű bekk (aki viszonylag több játékpercet kap) és még két csere is (kevés, ill. kevesebb játéklehetőséggel). Ha De Vrij mégis valami oknál fogva maradna, akkor is még min. két védő kell. (Pavarddal nem számolok.)
Acerbi óta, hogy ki hány éves már nem foglalkozok vele. Akét is írtam már párszor. Viszonylag kisebb pénzekért mozdítható, és tapasztalt játékosok kellenek a második vonalba. Ha a BL-ben is akarunk valamit, Darmian és Acerbi már nem maradhatnak.
interfan

MLK írta: 2026.05.20. 22:42 Darmian, Acerbi, De Vrij sor helyett gondoltam.
Kelleni fog egy kezdő szintű bekk (aki viszonylag több játékpercet kap) és még két csere is (kevés, ill. kevesebb játéklehetőséggel). Ha De Vrij mégis valami oknál fogva maradna, akkor is még min. két védő kell. (Pavarddal nem számolok.)
Acerbi óta, hogy ki hány éves már nem foglalkozok vele. Akét is írtam már párszor. Viszonylag kisebb pénzekért mozdítható, és tapasztalt játékosok kellenek a második vonalba. Ha a BL-ben is akarunk valamit, Darmian és Acerbi már nem maradhatnak.
Mondjuk igen, ez jogos, igazad van.
Ake is valoban minosegi igazolas lehetne hatra.
interfan

Romano szerint a Bayernel tavozhat Kim, ezert uj KH-t is keresnek ezert kerulhet kepbe Bisseck.

Szinten Romano szerint meghiusulhat a Bastoni-Barcelona uzlet, a felek kozott 20m euros elteres van.
A Barcelona nem akar 40-45m fele menni, az Inter pedig nem akar 60m euro ala.
Kiemeli Bastoni miatt a Muharemovic uzlet is befagyott.

Romano szerint viszont az Inter es tobb mas olasz klub is ajanlatot tett Stones kapcsan.
Kivalo lehetosegnek tartjak, de a Bayern is akarja, es angol klubok igy a helyzet nem konnyu.

Jones pedig az Interbe szeretne igazolni Romano ezt ujra megerositette.
Most az Inter var a Liverpool ertekelesere, utanna pedig kezdodhetnek a targyalasok.

Gazzetta szerint az Inter 40m eurot ker Bisseckert, amennyiben egy ilyen ajanlat erkezik, tavozhat.

TMW szerint C.Augusto kozolte az Interrel, kezdojatekos akar lenni, amennyiben egy szamara megfelelo klub kezdoposztot ajanl neki, tavozni akar.
Abban az esetben maradna az Interbe, ha megkapja a magas fizetesi igenyet, es a legalabb 4m euros fizetest.

Bernardo Silva pedig elmondta, kozelebb akar kerulni a hazajahoz, a csaladjahoz.
Angol es Nemet forrasok szerint vegleg elutasitotta a Bayern, Chelsea, Liverpool, Arsenal sort.
Gazzetta szerint a Juventusnak is nemet mondott.
Real, Barcelona, Atletico, Inter akik allitolag maradtak.
B.Silva elmondta, nyugodt helyen akar jatszani, de magas szinten.

Gazzetta szerint egy kezdo KH tavozhat, Bastoni vagy Bisseck.
Bastoni ara minimum 60m, Bissecke 40m.
Az Inter terve pedig az, hogy a Solet-Muharemovic parost leigazolja, ehhez 50m eurora van szukseg.
Valamint megprobal egy rutinos vedot, aki Stones vagy Ake lenne a cel.
MLK

Carlosért lehet, hogy van érdeklődés. Viszont amennyiért el lehetne adni, abból nem vagyok benne biztos hogy egy ilyen kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtó játékost lehetne találni. De a nyúl nem viheti a vadászpuskát... Vagy találnak egy arany középutat, vagy akár durci és átadó lista is lehet belőle.
A 4 millió nem tudom hogy sok vagy kevés, cserejátékos...
P-Inter

Hozzászólás Szerző: P-Inter »

Ezek csak megérzések: Bastoni marad. Olcsón tuti nem adjuk, gánya csapatba meg ő nem fog elmenni.
Bisseck ugyanúgy nem fog menni a Bayernbe 40ért… ezt leírni is vicces.
Szerintem Szilvát valahogy behúzzuk.
Augusto meg szimpi, vagy marad kezdőként, vagy marad magas fizuval padra. Tud alkukodzni :thumbup:
interfan

MLK írta: 2026.05.21. 08:28 Carlosért lehet, hogy van érdeklődés. Viszont amennyiért el lehetne adni, abból nem vagyok benne biztos hogy egy ilyen kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtó játékost lehetne találni. De a nyúl nem viheti a vadászpuskát... Vagy találnak egy arany középutat, vagy akár durci és átadó lista is lehet belőle.
A 4 millió nem tudom hogy sok vagy kevés, cserejátékos...
4m kifejezetten sok.
Nem csak Inter viszonylatban egy cserenek, hanem nemzetkozi teren is.
(Jeleneleg Augusto 2,2m eurot keres)
4m eurot egy Dimarco vagy Dumfries keres.

Inter jatekosok fizetese:

L.Martinez: 9m
Calhanoglu: 6,5
Barella: 6,5m
Thuram: 6m
Bastoni: 5,5m
Akanji: 5m
Zielinski: 4,5m
Dimarco: 4m
Dumfries: 4m
Mkhitaryan: 3,8m
DeVrij: 3,2m
Frattesi: 3m
Sommer: 2,8m
Henrique: 2,5m
Darmian: 2,5m
Augusto: 2,2m
Bonny: 2m
Sucic: 1,5m
J.Martinez: 1,5m
Acerbi: 1,5m
Bisseck: 1,5m
Esposito: 1m
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2026.05.21. 11:23-kor.
Festa

Thuram és Hakan fizujába gondolom az is be lett építve,hogy ők "ingyen "érkeztek.
Gondolom Thuram még Barellat is megelőzi.
interfan

Festa írta: 2026.05.21. 11:20 Thuram és Hakan fizujába gondolom az is be lett építve,hogy ők "ingyen "érkeztek.
Gondolom Thuram még Barellat is megelőzi.
Thuram 6m-t keres, kimaradt, de potoltam.

L.Martinez: 9m
Calhanoglu: 6,5
Barella: 6,5m
Thuram: 6m
Bastoni: 5,5m
Akanji: 5m
Zielinski: 4,5m
Dimarco: 4m
Dumfries: 4m
Mkhitaryan: 3,8m
DeVrij: 3,2m
Frattesi: 3m
Sommer: 2,8m
Henrique: 2,5m
Darmian: 2,5m
Augusto: 2,2m
Bonny: 2m
Sucic: 1,5m
J.Martinez: 1,5m
Acerbi: 1,5m
Bisseck: 1,5m
Esposito: 1m
Festa

Interfan semmi gond.
Ha megosztó figura is vagy egyesek szerint ,azért ellehet mondani,hogy te vagy a fórum legaktívabb tagja.
Nem kötözködésnek szántam
A mag maradjon meg és egy Bisseck vagy Bastoni távozás is belefér.Chivu második éve lesz az igazi erőmérő,mert most már lesz rajta némi teher.
interfan

Festa írta: 2026.05.21. 11:27 A mag maradjon meg és egy Bisseck vagy Bastoni távozás is belefér.Chivu második éve lesz az igazi erőmérő,mert most már lesz rajta némi teher.
Szerintem meg maradjon Bisseck es Bastoni is, es ne helyettuk hozzunk valakit, hanem mellettuk. :)
Válasz küldése