Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
-
INTER-1908
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Ha vicario es J Martinez kozul kell választani akkor nem kérdés nálam h Martinez legyen a 1es kapus 2es nek meg Sommer tökéletes.
Kell egy vedo egy szélső vedo ha megy Augosto es egy kp. + jo lenne egy extra csatar ha bl-ben barmit is akarunk
Off
Acerbi
Frattesi
Darmian
De Vrij (bar en megtartanam)
LH (nálam o mehet)
Kell egy vedo egy szélső vedo ha megy Augosto es egy kp. + jo lenne egy extra csatar ha bl-ben barmit is akarunk
Off
Acerbi
Frattesi
Darmian
De Vrij (bar en megtartanam)
LH (nálam o mehet)
- interfan
Nagy elmenyekkel gazdagodva eltem at az unneplest.
A meccs maga pocsek volt, viszont a meccs elotti hangulat a varosban, a meccs alatti hangulat a stadionban, majd az unneples egeszen zsenialis volt.
Sok emberrel beszelve nagyon hasonloak voltak a velemenyek, ez egy ciklus vege, ez egy fejezet vege, egy korszak ami 2019-ben kezdodott, es talan most vagy mostanaban lesz vege.
Viszont akar vege van ennek a ciklusnak, akar nincs, biztosan lesznek olyan tavozok akik mar par eve itt vannak, sokat tettek a klubert, es melto befejezes ez nekik.
Tavaly sajnos sokszor meltatlan tamadasokat kaptunk, pedig rengeteget tettunk es oriasi sikereket ertunk el (meg ha trofea konkretan nem is volt).
Sokan mondtak Interesek kozul is, hogy "nem bajnokok", "nem gyoztesek" a jatekosaink.
De igenis azok...
Onmagert beszel a 6 szezon = 3 Scudetto.
(Nyilvan ez lehetett volna tobb is)
De ezt a megbecsulest, ezt az elismerest rettentoen megerdemlik a jatekosaink, foleg olyan akik mar 4-5-6-7 eve itt vannak, es mindig mindent megtettek az Inter mezert.
Milanoi egy igazi unneplesre alakult at, jo volt latni a csapatot a buszon, a felszabadult boldog jatekosokat/szurkolokat.
Mindenki maximalisan megerdemli, mint ahogy azt az elismerest is amit most kapnak.
Nagy elmeny volt, egy igazi csodalatos pillanat, amit az egesz varos, es a sok szazezer szurkolo atelt.
Halas vagyok, hogy megelhetettem ezt.
A meccs maga pocsek volt, viszont a meccs elotti hangulat a varosban, a meccs alatti hangulat a stadionban, majd az unneples egeszen zsenialis volt.
Sok emberrel beszelve nagyon hasonloak voltak a velemenyek, ez egy ciklus vege, ez egy fejezet vege, egy korszak ami 2019-ben kezdodott, es talan most vagy mostanaban lesz vege.
Viszont akar vege van ennek a ciklusnak, akar nincs, biztosan lesznek olyan tavozok akik mar par eve itt vannak, sokat tettek a klubert, es melto befejezes ez nekik.
Tavaly sajnos sokszor meltatlan tamadasokat kaptunk, pedig rengeteget tettunk es oriasi sikereket ertunk el (meg ha trofea konkretan nem is volt).
Sokan mondtak Interesek kozul is, hogy "nem bajnokok", "nem gyoztesek" a jatekosaink.
De igenis azok...
De ezt a megbecsulest, ezt az elismerest rettentoen megerdemlik a jatekosaink, foleg olyan akik mar 4-5-6-7 eve itt vannak, es mindig mindent megtettek az Inter mezert.
Milanoi egy igazi unneplesre alakult at, jo volt latni a csapatot a buszon, a felszabadult boldog jatekosokat/szurkolokat.
Mindenki maximalisan megerdemli, mint ahogy azt az elismerest is amit most kapnak.
Nagy elmeny volt, egy igazi csodalatos pillanat, amit az egesz varos, es a sok szazezer szurkolo atelt.
-
MLK
Vicarióval ha nincs semmi fix, megpróbálnám a jövő évet Martinezzel. Új kapus sztárpalántát nem hinném, hogy tudnának igazolni. Az oda szánt összeg meg inkább menjen a mezőnyjátékosokra.INTER-1908 írta: ↑2026.05.18. 00:21 Ha vicario es J Martinez kozul kell választani akkor nem kérdés nálam h Martinez legyen a 1es kapus 2es nek meg Sommer tökéletes.
- interfan
Calhanoglu es Thuram nem epulnek fel, igy mindketto Interes szezonja veget ert.
- Baggio85
- interfan
Megnezem majd mindenki kapcsan, de Calhanoglu iden a serules listan kemenyen ott van.
100 nap...
3,5 honap serules.
9 honapos szezonbol 3,5 honapot serult volt.
Majdnem a szezon 40%-at kihagyta serules miatt.
Nem semmi.
- Festa
Szerintem egy ilyen élmény egy életre megmarad.Tavaly Pedro tizenegyesével elbuktuk a scudettot most viszont visszaszereztük azt.Ez a 21 .Scudetto maga a feltámadás volt amiért az Inter Pazza és amiiért megszerettük.interfan írta: ↑2026.05.18. 09:39 Nagy elmenyekkel gazdagodva eltem at az unneplest.
De igenis azok...
A meccs tényleg csak mint valami kötelező rossz volt.
-
MLK
Calhanoglu szerződését nem hosszabbítanám meg. Ha valaki el akarja vinni, fizessen érte. Ha pedig marad, még ilyen feltételekkel is jó lesz. (Ha hosszabbítás, akkor kisebb fizetéssel.) Stankovicot hoznám mellé, hagy épüljön be ő is, és egyből mégsem a mély vízbe lenne dobva. BL-re ha rá akar a csapat gyúrni, kell minőség is, és a török ezen a poszton még akár évekig az tudna lenni.
Mikhy helyére viszont én mindent megtennék Silva ideigazolásáért.
- Festa
Mi ajánlottunk Mikinek hosszabbítást,pedig szerintem őt is most kéne elengedni.MLK írta: ↑2026.05.19. 10:05Calhanoglu szerződését nem hosszabbítanám meg. Ha valaki el akarja vinni, fizessen érte. Ha pedig marad, még ilyen feltételekkel is jó lesz. (Ha hosszabbítás, akkor kisebb fizetéssel.) Stankovicot hoznám mellé, hagy épüljön be ő is, és egyből mégsem a mély vízbe lenne dobva. BL-re ha rá akar a csapat gyúrni, kell minőség is, és a török ezen a poszton még akár évekig az tudna lenni.
Itt fejezné be a csúcson vagy mehetne Örmény kapitánynak.
Silva viszont még mutathatná nálunk valami Topszinten!!!
Kérdés ,hogy Paz mellett vagy külön érkezne csak.
Szerintem kell 3-4 minőségi új arc ,akik megszokják az alapjátekot,de az állóvízet is felkavarják.
- Cupi
Valóban nem semmi de még így is hozzá tudott tenni mindkét kupához mert voltak fontos góljai.
- interfan
Szerintem Calhanogluval kapcsolatban a teljesitmenye nem lehet problema.
Kozeppalyasainkt nezve:
-Atlagok alapjan:
1.Calhanoglu: 6,222
2.Barella: 5,943
3.Zielinski: 5,940
4.Mkhitaryan: 5,933
5.Sucic: 5,725
6.Diouf: 5,710
7.Frattesi: 5,458
-Sofa statjai alapjan:
1.Calhanoglu: 7,50
2.Barella: 7,21
3.Zielinski: 7,15
4.Mkhitaryan: 6,95
5.Sucic: 6,89
6.Diouf: 6,68
7.Frattesi: 6,52
-Whoscored statjai alapjan:
1.Calhanoglu: 7,37
2.Barella: 7,03
3.Zielinski: 6,78
4.Mkhitaryan: 6,76
5.Sucic: 6,57
6.Diouf: 6,33
7.Frattesi: 6,24
-Fotmob statjai alapjan:
1.Calhanoglu: 7,80
2.Barella: 7,47
3.Zielinski: 7,29
4.Mkhitaryan: 7,01
5.Sucic: 6,96
6.Diouf: 6,50
7.Frattesi: 6,32
Calhanoglu iden egyertelmuen es kiemelkedoen a legjobb Inter KP.
Ez vilagos.
Viszont a serules mutatoja legalabb ennyire kiemelkedo sajnos.
Ez pedig aggaszto, es a 33.eleteveben mar jobb nem tudjuk hogy lesz e.
-
cuchu11
Mindenesetre sok idő nem kell neki, hogy a sérülések után formába lendüljön...interfan írta: ↑2026.05.19. 16:01
Kozeppalyasainkt nezve:
-Atlagok alapjan:
-Sofa statjai alapjan:
-Fotmob statjai alapjan:
Ez vilagos.
- interfan
Az teljesen oke, csak az hogy a szezon 40%-at kihagyja serules miatt, az sok minden csak nem biztato.cuchu11 írta: ↑2026.05.19. 16:46Mindenesetre sok idő nem kell neki, hogy a sérülések után formába lendüljön...interfan írta: ↑2026.05.19. 16:01
Kozeppalyasainkt nezve:
-Atlagok alapjan:
-Sofa statjai alapjan:
-Fotmob statjai alapjan:
Ez vilagos.
33. eleteveben pedig ez mar nem tudni mennyire fog jo iranyba valtozni...
Hosszabbitast en nem eroltetnek mar vele.
-
möszi
Paz-t szerintem el lehet felejteni. Az ára sem a mi ligánk, plusz sem a Real sem Mou részéről nem hiszem, hogy elengednék. Paz-nek meg van esélye egy újjáépülő Realban bizonyítani. Ehelyett aligha választaná a hanyatló olasz ligát...Festa írta: ↑2026.05.19. 13:16Mi ajánlottunk Mikinek hosszabbítást,pedig szerintem őt is most kéne elengedni.MLK írta: ↑2026.05.19. 10:05Calhanoglu szerződését nem hosszabbítanám meg. Ha valaki el akarja vinni, fizessen érte. Ha pedig marad, még ilyen feltételekkel is jó lesz. (Ha hosszabbítás, akkor kisebb fizetéssel.) Stankovicot hoznám mellé, hagy épüljön be ő is, és egyből mégsem a mély vízbe lenne dobva. BL-re ha rá akar a csapat gyúrni, kell minőség is, és a török ezen a poszton még akár évekig az tudna lenni.
Szerintem kell 3-4 minőségi új arc ,akik megszokják az alapjátekot,de az állóvízet is felkavarják.
- interfan
Hat nem tudom ez az elkepeszto kaoszos, szethuzasos, balhes, belso feszultseges Real mennyivel vonzobb mint az Inter.möszi írta: ↑2026.05.19. 17:31Paz-t szerintem el lehet felejteni. Az ára sem a mi ligánk, plusz sem a Real sem Mou részéről nem hiszem, hogy elengednék. Paz-nek meg van esélye egy újjáépülő Realban bizonyítani. Ehelyett aligha választaná a hanyatló olasz ligát...Festa írta: ↑2026.05.19. 13:16Mi ajánlottunk Mikinek hosszabbítást,pedig szerintem őt is most kéne elengedni.MLK írta: ↑2026.05.19. 10:05
Calhanoglu szerződését nem hosszabbítanám meg. Ha valaki el akarja vinni, fizessen érte. Ha pedig marad, még ilyen feltételekkel is jó lesz. (Ha hosszabbítás, akkor kisebb fizetéssel.) Stankovicot hoznám mellé, hagy épüljön be ő is, és egyből mégsem a mély vízbe lenne dobva. BL-re ha rá akar a csapat gyúrni, kell minőség is, és a török ezen a poszton még akár évekig az tudna lenni.
Nyilvan fizetesben nem tudunk veluk versenyezni, valamint "sztarokban" sem, de ha valaki nem a "sztarsagot" nezi meg a penzt, haaat jelenleg jobb hely az Inter mint a Real.
Talan csak a Chelsea versenyzik osallapotban es kaosz a Realal.
Ettol fuggetlenul teljesen igazad van abban, hogy nagyon sok penz kellene hozza.
Valamint Mourinho amilyen "kedves" az Interrel, kb csak azert se engedte hozzank...
-
matyinter
Szeretnék látni egy felforgatott csapatot ma, az elköszönő emberek (Acerbi, Darmian sor) + De Vrij, akivel még vannak kérdések, mi lesz, kapjanak mindenképp lehetőséget, illetve elvileg Chivu több fiatalt is behívott a keretbe, nekik is lehet lehetőséget adni, akárcsak csereként.
Aki meg megy a vb-re, azoknak meg nehogy sérülés legyen.
Aki meg megy a vb-re, azoknak meg nehogy sérülés legyen.
- sorger=giallo
Legyen szép a szezonbúcsú, búcsúzókkal és fiatalokkal a pályán!
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
-
Francesco
Józsi Martinez lábbal elég gatya. Nem tudom kezdőként kellene e rá építeni. Mindig klasszis kapusunk volt, ő is az? Adódik a kérdés.
- Baggio85
- vaskalap
Kaptunk két szerencsétlen gólt,és elég kényelmesek vagyunk.Martinez gyenge pontját eddig is ismertük,most kéne valaki aki megtanítja neki a lábbal való játékot.A Bologna egyébként elég motivált,nekünk ez még hiányzik.
- Cupi
- interfan
De miert nem jatszanak a fiatalok?
3 hete bajnokok vagyunk, erre semmi, meg ilyenkor se...
(Azt a kemeny 10 percet hagyjuk)
Mint a tuztol ugy felunk a sajat fiataljainktol, pedig ezt a nullat amit ma, vagy amit a Verona ellen hoztunk azt a fiatalok is hoztak volna.
Sot...
- Atosz
Azon kívül, hogy nagyjából mindenki leszarja mi történik a pályán, Diouf sem ma bizonyítja, hogy neki helye lenne a jövő évi keretben. Most hagyjuk a bűrös csellót a kapufa a előtt, egy kurva másodpercet nem tartózkodott a saját térfelén kb, mint fullback… Szegény Bisseckre állandóan legalább ketten vitték a labdát, amiből ah egyik Rowe volt általában… de Vrij bohócot csinál magából, csetlik-botlik.. nem túl jó nézni ezt a meccset mindenesetre… A fiatalok tényleg jöhettek volna játszani kicsit.
- Baggio85
Gondolom Chivu, meg Marottáék remélték, hogy kapnak egy megerősítést Martineztől ma, hogy nem kell kapus a nyáron, de amellett, hogy az egyik legnagyobb pártolója voltam, hogy adjunk neki esélyt, úgy néz ki mégis komoly fejtörés lesz itt a nyáron, hogy mi legyen.
Lehet mondani, reménykedni, de ha 28 éves koráig ebben nem fejlődött csak idáig, akkor nem ezután fogja ezt megugrani mégha edzéseken gyakorolja is. Sajnálom, mert én egyébként tényleg jó kapusnak gondolom, de lábbal ilyen bizonytalanul ezen a szinten nem lehet.
Lehet mondani, reménykedni, de ha 28 éves koráig ebben nem fejlődött csak idáig, akkor nem ezután fogja ezt megugrani mégha edzéseken gyakorolja is. Sajnálom, mert én egyébként tényleg jó kapusnak gondolom, de lábbal ilyen bizonytalanul ezen a szinten nem lehet.
- interfan
Lehet meg a vegen Diouf bejatsza magat az Inter keretbe es marad jovore is a mai meccs utan, mint jobb WB Dumfries mogott.
Talan jo lett volna tobbet jatszatni a fiatalokat, es nem csak az utolso 10-15 perce betenni oket...
- interfan
Akit meg erdemes "kiemelni" az Augusto.
Amiota a fizetesi igenyeivel foglalkozik, a palyan egyre gyengebb es gyengebb a teljesitmenye.
Nem csak ma, hanem az elmult honapokban vegig gyenge...
En nagyon, de nagyon nem latom miert erdemelne o 4m euros fizetest.
Amiota a fizetesi igenyeivel foglalkozik, a palyan egyre gyengebb es gyengebb a teljesitmenye.
Nem csak ma, hanem az elmult honapokban vegig gyenge...
En nagyon, de nagyon nem latom miert erdemelne o 4m euros fizetest.
-
INTER-1908
Azert nem hiszem hogy ebből a meccsbol sok mindent le lehet vonni...
Kb egy edzomeccs volt az eredmény gyakorlatilag senkit se érdekelt...
Kb egy edzomeccs volt az eredmény gyakorlatilag senkit se érdekelt...
- Festa
3-1-nél értem haza ,így azt láttam nem adtuk le az utolsó meccset emiatt elégedett vagyok,
Pláne mivel Diouf is Topalovoc villantott ma.Ez azért fontos volt,hogy nem kapjunk ki.
Lehet töltődni az új szezonra illetve valakinek lesz VB is,de most augusztus végéig Inter tét meccsnélkül maradunk.
Pihenjünk egyet és jöhetnek a mercatos hírek!!!
Pláne mivel Diouf is Topalovoc villantott ma.Ez azért fontos volt,hogy nem kapjunk ki.
Lehet töltődni az új szezonra illetve valakinek lesz VB is,de most augusztus végéig Inter tét meccsnélkül maradunk.
Pihenjünk egyet és jöhetnek a mercatos hírek!!!
- interfan
Lassan 30 evesen o mar sokat fejlodni nem valoszini hogy fog, es mivel Chivunal nagyon fontos a "labmunka" ezert erdekes kerdes lesz ez.Baggio85 írta: ↑2026.05.23. 19:44 Gondolom Chivu, meg Marottáék remélték, hogy kapnak egy megerősítést Martineztől ma, hogy nem kell kapus a nyáron, de amellett, hogy az egyik legnagyobb pártolója voltam, hogy adjunk neki esélyt, úgy néz ki mégis komoly fejtörés lesz itt a nyáron, hogy mi legyen.
Csakhat ott a masik oldal, a penzugyi resz...
Kerdes ha akarunk is uj kapust, mire/kire lenne eleg.
Mert hat azert Vicario kapcsan is merulnek fel kerdojelek.
- interfan
Szerintem itt Chivu mondata a fontos, hogy valtozik a futball, es mar nem a legkevesebb kapott gol szamit igazan, hanem a legtobb rugott gol.Interfan1000 írta: ↑2026.05.23. 09:46 Inkább a védelmet kellene szerintem erősíteni, mert sok gólt kaptunk.
Itt erdemes megjegyezni, hogy a 20 csapatos Serie A tortenelmeben mindossze egyetlen egyszer sikerult legalabb 89 golt rugni.
2023-24: Inzaghival 89 rugott gol.
2025-26: Chivuval 89 rugott gol.
Ez a rekord.
Es ott a masik oldal, kapott 35 golt, de hiaba kaptunk joparszor kevesebbet, ha a rugott golok elmaradtak.
Lasd:
2017-18: Spalletti, 30 kapott gol, 4.hely.
2018-19: Spalletti, 33 kapott gol, 4.hely.
-
Francesco
A legviccesebb az egészben hogy a 19. bajnoki címnél is 89 gólt rúgtunk tehát az elmúlt három bajnoki cím során.
- interfan
-
INTER-1908
Felkerult a cseresznye is a tortára se a milan se a juve nem lesz BL ben jövőre

- mike
Legszebb öröm a kárörömINTER-1908 írta: ↑2026.05.24. 22:54 Felkerult a cseresznye is a tortára se a milan se a juve nem lesz BL ben jövőre![]()
![]()
![]()
-
INTER-1908
Chivu merlege a top 4 ellen
4W
1D
1L
Nem is olyan rossz mérleg a top csapatok ellen
4W
1D
1L
Nem is olyan rossz mérleg a top csapatok ellen
- Festa
És az 5 meg a 6 helyezett ellen?INTER-1908 írta: ↑Tegnap, 09:22 Chivu merlege a top 4 ellen
4W
1D
1L
Nem is olyan rossz mérleg a top csapatok ellen![]()
Allegro hiába kezdett rangadó győzelmekkel Napoli meg Inter ez utólag semmit nem ért..
Szegény Modricot sajnálom kicsit.Nem nagyon csak kicsit.
- interfan
Cserebe a Napoli, Milan, Juventus sor ellen:INTER-1908 írta: ↑Tegnap, 09:22 Chivu merlege a top 4 ellen
4W
1D
1L
6 meccs
1 gyozelem
1X
4 vereseg
Ez meg rettento gyenge.
Sebaj, lesz min javitani jovore, ezen kotelezo is.
-
INTER-1908
10+ pontot vertunk rájuk...interfan írta: ↑Tegnap, 10:23Cserebe a Napoli, Milan, Juventus sor ellen:INTER-1908 írta: ↑Tegnap, 09:22 Chivu merlege a top 4 ellen
4W
1D
1L
6 meccs
1 gyozelem
1X
4 vereseg
Ez meg rettento gyenge.
Sebaj, lesz min javitani jovore, ezen kotelezo is.
Tegye ki a Milan az ablakba a 2 derby-t mas örömük nem volt a szezonban...