Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

diego33

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: diego33 »

Nia írta:
Inter101 írta:Ha elbukjuk a scudettot azt NEM Leonardo bukta el! Azért ezt nem kéne elfelejteni!

Én csak emiatt a meccs miatt haragszom rá,de nagyon.Egyébként ok és majd megnyugszom.Meg jóvá lehet tenni egy 4 nap múlva esedékes 1-2vel és 3 hét múlva egy 0-5el :)

Hát ezzel a meccsel meg ahogy elnézem Pandev hatékonyságát igencsak jó napot kell kifogni kedden.
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Ha a Milan nyer a Bari ellen, akkor szerintem megvan nekik a scudetto. Persze, a remény hal meg utoljára, de nem hiszem, hogy a matematikai esélyek komoly vigaszt jelentenének.
Ettől függetlenül természetesen:

FORZA INTER!!!

Azt viszont tényleg nem értem, Moratti miért nem innen a fórumról választ néha edzőt? Vannak ám itt nagy szakértők és ezt elsősorban nem csak a mai reagálásokra értem. :roll:
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Ez baszki, ez mi folt?!
Nagyon csípem Leot, de ne egy ilyen meccsen gesztuskodjon Materazzinak, hogy beküldi 10 percre....Ezt tegyük meg 0-2 nél, és ne egy ilyen gyilkos meccsen, ahol a scudettót is bebukhatjuk.
Nekem is egyértelmű, hogy Cordobának és Marconak nem kéne már helyet hagyni júliustól. Nem csak a mai produktumok alapján....Az Iván-piros lap abszolút jogtalan volt, nem is bántotta, de azon kívül is összebalfaszkodott nekik 1 gólt....

Ha még Delio Rossi lenne a Palermo edzője, azt mondanám jövő héten kikap a Bilan Palermóban, ő érzi a Milan elleni meccseket. Cosmival, a 3-védős rendszere ellen viszont sztem nyerni fognak....
Onnan meg már nagyon nehéz lesz....
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Cordoba tipikus amit csinált, 1.20 magas, felugrik vagy alászalad vagy rossz helyre fejeli.
Ezt csinálja itt 10 éve, mióta idejött nem bírom, de mostmár elég belőle tényleg, húzzon haza kolumbiába, ott a másodosztályban megélne talán.
Etoo,Sneijder foghatja a fejét ilyen emberekkel...

Hátha bukik a bilan is, ők sem világverők szerencsére.

MOURINHOT VISSZA :!: :!:
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Nem akarok pesszimista lenni de a Bayern nagyon a BLre koncentrál. Ráadásul otthon játszanak és elönyben is vannak, én nem sok jót jósolok keddre, bár reménykedem! Forza INTER!!
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Leonardo már azt hitte,hogy megvan a meccs.Na dehogy Luciot akarta pihentetni,??
A végén még Cesarnak köszönhetően örülhettünk,hogy legalább 1 pont összejött.

Pazzini helyett meg kicsit megfutathatta volna Coutinhot.Ez van fejben már a Bl-re koncetrálunk.
A meccset Pandev többször is eldőnhette volna,dehát ő nem Eto'o.
Küzdeni kell a végsőkig,de abban nem reménykednék,hogy a Milán pontot veszít a Bari ellen.
7 pont nem behozhatatlan,de most már szinte csak a Milán bukdácsolásában bízhatunk.A saját jó teljesítményünk kevés lesz
Én most már egy Olasz kupa győzelem + második helyben is kiegyeznék.Persze azért is szurkolok,hogy Eto'o legyen a gólkirály.
mike

Festa írta:Leonardo már azt hitte,hogy megvan a meccs.Na dehogy Luciot akarta pihentetni

Edzőképzésen kb az 1. óra tananyaga, hátul ne cserélj mert megjárod, Leo biztos hiányzott aznap, ez egy óvodás edzőhiba volt :(
Etoo vagy Sneijder nyugodtan pihenhetett volna, nélkülük meglett volna az 1-0.
Cesarnak gratula, ha ő nem lenne...még itt sem tartanánk.
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Szerintem Lucionak valami baja volt.
Audipower

Hozzászólás Szerző: Audipower »

Inter101 írta:Szerintem Lucionak valami baja volt.

Jaja. Az www.fcinternews.it -en írnak valamit, hogy sérülés miatt kellet lecserélni, bár nem sokat tudok olaszul. Na meg szidják a bírót. Sztem ma kivételesen korrekt volt a bíráskodás. A Brescia tizijét is meg lehetett adni. Két kézzel lökte a gyereket Cordoba hátulról. A labdához köze nem volt.
Audipower

Na jó éjszakát mindenkinek! Keddre meg egy 2-1-es győzelmet a Bayern ellen. Eto'o és "sehonnansetudokgóltlőni" Pandev góljaival. :lol:

Forza Inter!!!
bodimiki7

Hozzászólás Szerző: bodimiki7 »

Ilyen egy kettécseszett szerencsétlen meccset! Simán eldönthettük volna erre 1 – 1. Jó, hogy nem kezdő Coutinho ezt az eredménykényszernek tudom be, hisz nem tud olyan még(!?) szinten teljesíteni, de hogy egy 10 percre ne lehessen beküldeni ez nem igaz. Cordbanak külön gratuláció. Ilyenért már megye II-ben is leszedik a fejét az embernek!

De sebaj, majd most a milan az hiszi, nyeregben van, aztán a bari (vagy más) a fejére koppint! Jó oldaláról nézve a meccset 1 pontot szereztünk és Cordoba tuti nem lesz ott a következő meccsen!

Lucionak remélem nincs komoly baja!
mike

Inter101 írta:Szerintem Lucionak valami baja volt.

Mondjuk ezt is számításba kell venni, ez esetben Leo nem tudott mit tenni - ha így volt őt megkövetem :)
Cordoba bénázásaira viszont nincs mentség.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Órákig lehetne ezt elemezni, de elkúrtuk, nem kicsit nagyon....ennek a meccsnek minumum 3-1-nek kellett vona lenni nekünk, de inkább 4--1.
Kicsit megnyugodva azt mondom, tegyünk meg minden tőlünk telhetőt, nyerjünk minél több meccset aztán meglátjuk az mire elég. Kupát jó lenne behúzni, a bayernt meg kiütni. :) Bajnokság sajnos Beni bácsi maitt meg a töketlenkedéseink miatt eddig se csak a mi kezünkbe volt, ez most se változott, de amíg van esély bízzunk és küzdjünk. ;) A remény hal meg utoljára!!
Forza Inter
Tamas76

Hozzászólás Szerző: Tamas76 »

Elég régen szóltam már hozzá a dolgokhoz, de most kikívánkozik belőlem egy kis kesergés. Hihetetlen, hogy mennyire hiányzik a védelemből Samuel, előle meg Cambiasso. Meg a tavalyi Milito. És persze Mourinho, de ezen nem lehet már segíteni.
Többen írtátok, hogy Pandev nem üti meg a szintet, hát szerintem sem. Vele, Kharja-val csak többen vagyunk. Szép dolog, hogy hajtanak meg akarnak, de azt én is megtenném, tizedannyi pénzért. Mondjuk, nagyobb ruhákat kellene vennie a csapatnak, de még így is jobban járna mindenki anyagilag. :D
Cordoba sokat tett a klubért, de elmúltak azok az idők sajnos, amikor meghatározó, megbízható és jó játékosa volt a csapatnak. Ugyanez igaz Materazzira is. Imádom mindkettőjüket, de már nem tudják azt hozni, amit néhány éve. És az a baj, hogy muszáj őket játszatni, mert nincs más. Ranocchia még tapasztalatlan, neki ez a tanulóév egy "topcsapatban", jó lesz ő, ebben biztos vagyok, sőt már most is az az esetek többségében, de még nem tudja folyamatosan a legjobbját nyújtani. Maiconnal nem vagyok kibékülve, mintha kicsit jóllakott volna. Sorozatos bajnoki címek, olasz kupák, BL, klubvilágbajnoki cím, besöpört mindent és nekem úgy tűnik, mintha elszállt volna emiatt. Hanyagolja a véekezést, ha elveszíti a labdát, megáll vagy jobb esetben visszakocog. És minden meccsen ezt csinálja. Pedig nagy szükség lett volna ma is egy jó Maiconra, akinek vannak értékelhető beadásai, amire lehet középen érkezni. De inkább csak tologatta a labdát. (Ezt is tudom, ugyanúgy kevesebb pénzért és nagyobb méretű mezért :D )
És jönnek az ilyen csapatok, mint a Brescia, természetesen nem lebecsülve őket, de agyon kellene verni az ilyen gyenge játéktudású csapatokat. Mi meg szenvedünk ellenük, vért izzadunk a 3 pontért, aztán néha csak 1 lesz belőle, mert elzebinázzuk a ziccereket. Nem néhányat, hanem az összeset. És még szerencsénk is van, mert JC kivéd egy büntetőt. Ahogy kiütötte, egyből a Bayern elleni odavágó jutott eszembe... Na, az tényleg odavágó volt nekünk!
Engem még egy dolog bosszant: mintha ugyanúgy nem lenne igazi elképzelés a játékunkban, mint Benitez idejében, csak most szimpatikusabb az edzőnk, mégha anno milanista is volt. Amit meg tudtunk csinálni évekig, azt idén egyátalán nem. Nincs meg a védelem magabiztossága, átszaladnak a középpályánkon, elől meg egyedül Eto'o jelent komoly veszélyt.
Ha a realitásokat nézem, akkor a scudetto elúszni látszik, a Milan sajnos nem fog ennyit hibázni várhatóan. De ha már csak egy csöpp érzelmet is belecsempészünk, akkor amíg van matematikai esély, addig reménykedek. Meg az olasz focit ismerve még egy kicsit tovább is. :D
Ma gyengék voltunk, de még így is kellett volna hozni a meccset. Elfogyott a söröm is...
intertomega

Hozzászólás Szerző: intertomega »

mike írta:Cordoba tipikus amit csinált, 1.20 magas, felugrik vagy alászalad vagy rossz helyre fejeli.
Ezt csinálja itt 10 éve, mióta idejött nem bírom, de mostmár elég belőle tényleg, húzzon haza kolumbiába, ott a másodosztályban megélne talán.
Etoo,Sneijder foghatja a fejét ilyen emberekkel...

Hátha bukik a bilan is, ők sem világverők szerencsére.

MOURINHOT VISSZA :!: :!:

Mike már boccs, de Cordoba sok remek meccset produkált a múltban . Ne húzzad le ennyire. 11. éve nálunk küzd és olykor még gólokat is - fejel(t).
Matrix és Iván csak most roggyantak meg ebben a szezonban. Na jó tavaly sem szárnyaltak de az előző években viszont igen. ;)
Menniük kell mert veteránok lettek. Nem tud mindenki örök ifjú lenni mint Capitano :D Scudetto ?? Hát őszintén ? Elúszott... :oops:
Vagy még van halvány remény ?
FORZA INTER !!!
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

verjük meg a Milánt és ennyi. Semmi nem szól mellettünk.4nél több vereség,edző csere.zsúfolt új év,kevés minőségi csere. ez van. páran azért elgondolkodhatnának,hogy szidni kell a Baresi-Leo kettőst vagy inkább hálásnak lenni,hogy eddig volt tétje a bajnokságnak. sorban nyertük a bajnokságokat,ez egy olyan drukkernek meg nagy dolog aki nem 2éve szurkol a csapatnak.legrosszabb esetben jövőre visszajövünk ;)
elmentem inni,megtudtam,hogy 0-1nekünk majd 11kor már nem tudtam úgy elérni senkit.
erre hazajönni berúgva.. :( Forza Inter! Mátrix,Cordoba még így is több tisztelet érdemelne...
csaló Milán meg remélem beszopja,bár úgy is lefekszenek nekik,vagy a bíró befújja.
Ezt Branca+Benitez baszta el.ez van
ez elment,így már meg kell verni a Bayernt
hvmetal

diego33 írta:
DSanton39 írta:
diego33 írta:Bocs a durvaságért de Leo egy pöcs. Hogy a picsába gondolta Cordoba meg Mátrix egyszerre a pályán életveszély. Mit képzelt? Milyen cserék? Hát nem súgott neki senki hogy esetleg majd 2 gólos előnynél baszki? A TETVES PICSÁBA! Ilyenen elmegy a scudetto. De most miért kellett ezt így? Cordoba meg...

szerintem direkt csinálta, ő a Milan beépített embere, felhozta a csapatot addig hogy meglegyen a 2. hely, de a Milan elé már nem akarja :evil:

A Milannál is össze vissza cserélt állandóan. Ezt ő baszta el.

ja,azért dicsérik még mindig sokan milyen jól cserél.mellesleg itt sem és tavaly ott sem volt minőségi cseréje akit bármikor betehetett.nézd végig vele játszott meccseinket,a nem 1 fordítást és,hogy minek következtében jött létre a fordítás.utána gondolkodj el mekkora baromság... persze,ha nyert volna a csapat,de a Bayern ellen beszopjuk ugyanilyen szar lenne. egy rutintalan edzőtől vártuk,hogy majd minden meccset behúz,bl-t is nézve. hagyjuk már :D
dagadt,spanyol kretén után bárki aláírta volna a tizenvalahány meccsből a 7 pontvesztést.
nem védem,de amelyik csapat nem képes 10ziccerből 2gólt rúgni idegenbe meg is érdemli ezt.jó pár meccse elfáradtunk
interlaci

Hozzászólás Szerző: interlaci »

Leo-t felesleges bántani,ez a meccs nem rajta ment el.Azt írják,h Lúciónak vmi baja volt,így pedig teljesen érthető ,h cserélni kellett,és mást kit hozott vna be mint Café-t?Ő viszont már kevés ide.A Bresciában még elfocizgatna,de egy INTER-ben már nincs helye.A Scudetto szépen lassan elúszik,de ha verjük a bilánt,akkor 4 pontra leszünk tőlük(legrosszabb esetben) annyit azért még ha nehezen is,de le lehet faragni.Viszont én most azt mondom,h bajnokság 2. hely,kupa megnyerése,és BL negyeddöntő,akkor elégedett leszek a szezonnal,főleg a szezonkezdet tükrében..Ki kell ejteni a bayernt!!nincs mese!!

FORZA INTER!!!!
Grimax

Hozzászólás Szerző: Grimax »

Szép és jó dolog, hogy amíg van rá matematikailag esély, addig reménykedünk, természetesen legbelül én is így teszek, de reálisan nézve szerintem ne nagyon éljük bele magunkat a bajnoki címbe. Sajnos ezt a 7 pont hátrányt már soknak látom, ha bukni is fog ennyit a Milan, mi nem vagyunk idén elég pengék ahhoz, hogy ki is használjuk. Magam részéről nem számítok a Scudettora idén, aztán maximum inkább csalódok kellemesen a végén. ;)
mike

intertomega írta:Mike már boccs, de Cordoba sok remek meccset produkált a múltban . Ne húzzad le ennyire. 11. éve nálunk küzd és olykor még gólokat is - fejel(t)

Jólvanna :)
Mindenesetre én tartom hogy 1 normális szezonja volt összesen, még Mancionál, sztem sosem volt Inter szintű játékos. Össze sem tudnám számolni hány gólt kaptunk miatta szezononként, mindegy én sosem kedveltem, de elfogadom ha Ti igen :)
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Lehet itt matekozni, sajnos az a baj túl sok pont lehet/lesz a két csapat között a forduló végére. Ugye nem arról van szó, hogy 2-3ponttal elmenne a merda, hanem 7! lehet a differencia. Ez a bajnokság hajrájára fordulva azért soknak tűnik és sok is.
A blben jussunk minél tovább, a milant üssük ki a picsába :D , kupától annyira nem esek hasra, de jöhet. :)

Keretfrissítés kell a nyáron, védőket + csatárokat igazolni, de ez egy másik topicba tartozik.
realevil

Hozzászólás Szerző: realevil »

interlaci írta:Viszont én most azt mondom,h bajnokság 2. hely,kupa megnyerése,és BL negyeddöntő,akkor elégedett leszek a szezonnal

én ugyvagyok vele, hogy tavaly nagyonnagy szezont futottunk, idén ez már nem fog sikerülni. tudom nem a multbol kell élni, viszont erőt merithet belőle mindenki a csapaton belül. ha csak a második helyet érjük el, már az is valami egy ilyen szezonkezdés után amit rafával produkáltunk.

sajnos nem láttam a meccset tegnap este, de nem ért meglepetésként, hogy Xeltünk. szvsz lehetett számitani rá, hogy fogunk még pontokat vesziteni.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

milannak még idegenben palermo, fio, roma, udinese

3 pontot csak vesztenek
mike

Komax írta:A blben jussunk minél tovább, a milant üssük ki a picsába :D , kupától annyira nem esek hasra, de jöhet. :)

Bl-ben szinte mindegy hogy most vagy a köv. fordulóban esünk ki, sajnos kevés esélyt látok hogy a jelenlegi formánkkal akár csak az elődöntőig elmennénk.
Kupa nem igazán érdekel, mindent fel kell rakni a scudettóra sztem, de ami a legfontosabb le kell alázni a bilant :D , azt a meccset kötelező megnyerni :!:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára mike 2011.03.12. 10:45-kor.
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

Na ezért nem szoktam írni közvetlenül a meccs után mert megbánom a gondolataimat.
Szóval Cordobáé az összes tiszteletem ahogy mondtam,de menjen nyugdíjba.Erről nem változik a véleményem még akkor sem ha teljesen végigkövettem a pályáját.Leonardoval semmi bajom,de rosszul hitte 0-1nél,hogy megvan a meccs.Ennyi.A többi csak az ideg.

Mindegy megnyerjük a meccseinket a Napoli a Lazio és a Milán ellen is.A Milán botlik egyet Palermoba és egyet a róma ellen,meg a városit és aztán az utolsó körben a drága Di Natale és Sanchez tesz nekünk egy szívességet.Az lesz Sanchez repülőjegye hozzánk :)

Kedden meg 1-2re nyerjünk az általatok pokolnak vélt helyen.Ennyi.

FORZA INTER
mike

Nia írta:Na ezért nem szoktam írni közvetlenül a meccs után mert megbánom a gondolataimat.

Miért ? Azok a gondolatok is a Tieid, jobb kiírni magadból semmint elfojtani :mrgreen:
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

R9. írta:milannak még idegenben palermo, fio, roma, udinese

3 pontot csak vesztenek

az kevés, kb 5-7 pontot kéne bukniuk, meg a derbit, mert mi is fogunk még x-elni ebben biztos vagyok.
akárhogy is számolom ez már elúszott, a Milan formáját nézve, meg a bírók is segítik őket, mindig kapják a tiziket.
a Benitez érát nézve a 2. hely, a Bayern kiütése, és a Coppa, elég is lenne erre az évre, csak bosszantó hogy már egész közel volt az első hely, de nem sikerül közelebb férkőzni. :?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára DSanton39 2011.03.12. 10:50-kor.
Nia

mike írta:
Nia írta:Na ezért nem szoktam írni közvetlenül a meccs után mert megbánom a gondolataimat.

Miért ? Azok a gondolatok is a Tieid, jobb kiírni magadból semmint elfojtani :mrgreen:

Nem teljesen.Az ember mérgébe sok dolgot mond amit nem úgy gondol.Én nem szeretek olyan lenni,mint itt sokan.Szeretem átgondolni a dolgokat és tiszta fejjel megfogalmazni valamit.És ezentúl tartani is fogom magam ehhez továbbra is.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Azért Cordobát ne küldjük már el a pics..ba.Nem csak ezt a szezont kell nézni vele kapcsolatban,neki nem csak átszálló jegye volt(van)ebben a klubban.Tény,hogy most már nem üti meg a szintet,de ha nincs helyette más,játszatni kell.Ne feledjük el mit tett ő a klubért,mindenki hibázhat.Ha már hibáról beszélünk,nem ezen megy el a scudetto,hanem Beni papa ténykedésén,sajnos azt a rombolást nem lehet kijavitani,az ott elvesztegetett pontokat nagyon nehéz behozni.Ez van,most már nagyon kevés esélyt látok a bajnoki cimre,persze amig matematikai esély van küzdeni kell,de utána már a köv. szezonra kell épitkezni.A tegnapi meccsről csak annyit,be kell lőni a helyzeteket,és akkor most nem Cordobáról beszélgetnénk.Egyébként az a tizi elég véleményes volt.
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Na kicsit higgadtabban a tegnapról.
Mióta Leo itt van 11 győzelem 1 döntetlen 2 vereség. Ez az össz. mérlege. Azt gondolom ezt bármelyik csúcskategóriás edző kirakhatná az ablakba. Felesleges Benitezen gondolkodni, hogy mi lett volna, ha. Sok volt a sérült, ami szerinte nem az ő hibája volt, sokak szerint meg igen. Azonban a csapat egy teljesen más lelkiállapotot mutatott, ami Leo érkeztével megváltozott, pozitív irányban. A spanyol taktikailag is befuccsolt, és ami a legnagyobb baj, hogy ezt nyilván idejében észrevette, de nem változtatott, hanem erőltette az elképzelésit. Minden meccset nem lehet megnyerni, így jogos az a feltevés, hogy a szezon első felében ment el a bajnoki cím, ha elment. Viszont az irány és az elképzelések nagyon pozitívak a csapatnál. Jók az igazolások, van egy olyan edzőnk, aki tehetséges és szeretik a játékosok. Mindenképpen hagyni kell dolgozni, akármi lesz a szezon hátralevő részében. Ugyanakkor...
Egy dolgot azért nem árt, ha tisztázunk. A kulcsjátékosaink nem túl fiatalok már és egy két ember fölött eljárt már az idő. Én is örülnék, ha minden posztra klasszis játékos jutna és a lecserélésükkor sem kellene azt mondanom, amit tegnap mondtam, mikor jött Cordoba (hát ez k.rva jó lesz). Azonban ez pénz kérdés. Ami vagy van, vagy nincs. A jelenlegi keretünknek megvannak a maga korlátai, amit vagy észreveszünk, vagy nem és akkor hamis illúziókat kergetünk. Tavaly sem azért nyertünk, mert a mién volt a legjobb játékoskeret, hanem mert csapatként mindent megtettek egymásért a srácok. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy igazán nagy célokért reális eséllyel egy igazon jó játékoskeret elengedhetetlen. Amikor ez nincs meg, akkor jön a Mourinho faktor, a küzdeni tudás és a szerencse. Ez mind megvolt tavaly. Mindezektől függetlenül remek csapatunk van, de lassan ideje a vér-átömlesztésnek, hogy igazán esélyesek legyünk Európában. Addig marad az, hogy mint mindenki nyerni akarunk és, ha nem jön össze, akkor adunk még egy évet az edzőnek, de utána takarodjon, holott ez soktényezős dolog.
Visszatérve a Bresciára. A pénteki meccseket nem szeretjük és sajnos fontos BL meccs előtt és után benne van az, hogy így (egyébként annyira nem rosszul, Pandev :evil: ) játszik egy csapat.
Abban bízhatunk, hogy a milan attól függetlenül, hogy vezet, nagyon birka meccseket játszik, és elég gyenge az új játékosaival együtt is...
Forza Inter!
Fan Gusto

Hozzászólás Szerző: Fan Gusto »

Aggasztó, hogy egyes embereknek milyen gondolatai támadnak egy-egy félresikerült meccs után. Az egyik leghűségesebb játékosunkat így kritizálni, valamint a sz*rból várat építő mesterünket eléggé kicsinyes dolog. Tovább kell látni az orrunknál még ilyen helyzetekben is és sose szabad feladni a reményt!
NON MOLLARE MAI
Nia

Mondják azok akik már a 3/4 csapatot elküldték a francba és eladták.És ezt mindenféle bántás nélkül mondom.
Még mindig ideges vagyok és nem az X miatt.
Nálam egyszer borul a bili egy évbe.Imádom Cordobát,de nem ide való már,sajnos:(
Leo-t is,mert nekem mindegy ki az edző(csak egy edzőt kedvelek,és amúgy sem ők játszanak)...nagyon jó dolgokat tud,de tegnap elszúrta.És nem a cseréket szerintem hanem azt,hogy azt hitte megvan a meccs.Ez volt vele az első X-ünk:)Nem láttam,hogy bárki is elküldte volna a francba

Egyébként a 11.!!!!!! forduló óta ez volt az első X-ünk:)Nem jött jókor.

Minimum 10 játékost akartok venni,de max. ha 3 minőségi jön sokat mondok.
Jó a keretünk.Egy keretbe egyensúlyba kell,hogy legyenek a dolgok.Csak fiatalokkal nem megyünk semmire.
Audipower

Nem tudom más, hogy van ezzel, de én nem csinálok érzelmi kérdést a dolgokból.
Cordoba és Materazzi már nem ütik meg azt a szintet, amivel segíteni tudnák a csapat játékát csereként beállva, ezért nincs helyük jövőre a keretben.

Ha valakinek lejár az ideje, az ne égesse magát úgy, mint pl. szegény Maldini a Milanban az utolsó évében.
Na meg, ha látja Marco és Cordoba is, hogy ők ide már kevesek, akkor vonuljanak vissza.

A csapat rendezzen egy szép búcsúmeccset nyáron az uborkaszezonban, adjanak nekik valami posztot a csapat körül és kalap-kabát.
Mondjuk azért elég érdekes lenne Marco és Cordoba, mint utánpótlás edző. :lol:
Finoman fogalmazva sem a fineszes játékukról híresek. Mondjuk Marco fanatizmusa lehet hasznára válna edzőként.

Forza Inter!!!
Nia

Audipower írta:Mondjuk Marco fanatizmusa lehet hasznára válna edzőként.

Forza Inter!!!

És micsoda sajtótájékoztatókat tudna tartani.Nem hiába kedvelték egymást annyira Mouval.
Egy valamit benne nagyon szeretek,hogy nem hallom panaszkodni,nem olvasok tőle ilyeneket.
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

vaskalap írta:Azért Cordobát ne küldjük már el a pics..ba, nem ezen megy el a scudetto,hanem Beni papa ténykedésén

Igazad van, felesleges bűnkbakokat képezni, az őszi szezon közepe táján sokan a dobogónak is örültek volna.

A Milan lezúzza a Bari-t, és onnan kisebbfajta csoda kellene a bajnoki címhez, főleg úgy hogy a BL nekik már nem játszik, de ha nem lesz meg a Scudetto, akkor sincs targédia.

5 éve zsinórban az Inter-ről szól a bajnokság, csak a Torino (Grande) és a Juve tudott ekkora sorozatot produkálni.

És még ott a BL is, ha a München-t kiejtjük, jöhet még egy jó sorsolás.
mike

Fan Gusto írta: Az egyik leghűségesebb játékosunkat így kritizálni

Két külön dolog az hogy valaki hűséges és az hogy valaki egyébként senki másnak sem kellett sohasem :mrgreen:
Mindegy... :)
Forza Inter !!!
hvmetal

mike írta:
Fan Gusto írta: Az egyik leghűségesebb játékosunkat így kritizálni

Két külön dolog az hogy valaki hűséges és az hogy valaki egyébként senki másnak sem kellett sohasem :mrgreen:
Mindegy... :)
Forza Inter !!!

egyet szoktam veled érteni általában,de a kolumbiaival kapcsolatban most nem. azért nem egy Rivas szerű játékos volt.sokszor mentett pontot nekünk a játékával.volt mikor góltól mentette meg a csapatot,volt mikor góllal segítette.
persze nem a Real hívta,de azért már el igazolhatott volna bárhova,ha akar.Na meg,ha olyan szar lenne akkor miért lenne még itt.Nem kedvelem,de azért lehúzni ennyire,mert idén már gyengébb sokkal ,nem kell.
az szánalmas,hogy egy ekkora klub,ha a bajnokságért küzd nem képes 2gólt vágni egy Brescianak.azok legalább ekkora ludasok abban,hogy lehet elment a hajó,akik nem képesek 15méterről,ziccerből berúgni azt a szar labdát a kapuba.nem Cordoba és Leo miatt nem leszünk bajnokok. Azok rontották el akik Mourinho után ezt a pökhendi,dagadt spanyol barmot hozták ide,mert azt hitték,hogy már jöhet a Barca foci ezzel a kerettel és alázunk mindenkit. Ahogy látszik,egy kis edzővel kellett volna kezdeni,aki benyal Mourinho focijának és most ez a csapat menne 5-6ponttal elől.éveken át bajnokságokat nyertünk,tavaly csodát csinált a csapat most pedig ez van.azt hiszem 6éve bárki aláírta volna,hogy egy bajnokságot bukjunk cserébe a BL-ért és a Scudettokért.
jövőre amúgy 1.számú esélyesei leszünk megint a Calcionak. merda úgysem tud úgy igazolni,hogy ez az 1éves kiskirályság a bírók segítségével egy tartós állapot legyen.
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

hvmetal írta:persze nem a Real hívta,de azért már el igazolhatott volna bárhova,ha akar

Cordoba éppenséggel a Real-t utasította vissza anno az Inter-ért.

Én sem tagadom, eljárt felette az idő, de nem kellene így beszélni róla.
realevil

Hozzászólás Szerző: realevil »

Süti írta:
hvmetal írta:persze nem a Real hívta,de azért már el igazolhatott volna bárhova,ha akar

Cordoba éppenséggel a Real-t utasította vissza anno az Inter-ért.

Én sem tagadom, eljárt felette az idő, de nem kellene így beszélni róla.

ez igy van, igaz nem olvassa a forumot, de a tisztelet megilleti Őt ugyanugy, mint Matrixot, Zanettit, vagy éppen Stankot.
Cinege1986

Hozzászólás Szerző: Cinege1986 »

Mondandóm elején elmondanám, h nem láttam a meccset, csak az eredményt tudtam követni...
Szóval mindenki emberekre szétszedi a sikert vagy a kudarcot. Most perpill Cordoba van terítéken, de senkitől nem látom leirva, h Pazzini vagy Sneijder miért nem tud gólt rúgni 1 kiesőjelöltnek? Genovának tudunk 5-öt gurítani, akkor egy Brescia ellen miért nem hajtunk 3 lőtt gólig??? Csatárokról is beszéljünk már az ilyen gagyi meccsek után, necsak szegény favágó Cordobáról! Kell ide Tevez/Neymar!
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

Valójában mindenki elfelejti objektívan nézni. Leonardoval szerintem nagyon jól játszunk, de a Benitez okozta hátrány a bajnokságban túl sok egy olyan Milan ellen, ami elég jól hozza tavasszal is a meccseket. Sajnos a hátrány ledolgozásához majdnem minden meccsünket meg kellene nyerni, mert a Milan is alig botlik, ami irreális elvárás.

Koncentráljunk a BL-re, ha nem jutunk túl a Bayernen akkor az már probléma, de a bajnokság valószínűleg már ősszel elment....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára RenciDavid 2011.03.12. 18:54-kor.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Cinege1986 írta:Szóval mindenki emberekre szétszedi a sikert vagy a kudarcot. Most perpill Cordoba van terítéken, de senkitől nem látom leirva, h Pazzini vagy Sneijder miért nem tud gólt rúgni 1 kiesőjelöltnek? Genovának tudunk 5-öt gurítani, akkor egy Brescia ellen miért nem hajtunk 3 lőtt gólig??? Csatárokról is beszéljünk már az ilyen gagyi meccsek után, necsak szegény favágó Cordobáról! Kell ide Tevez/Neymar!

Azért ez így nem igaz, Pandev kapott elég savat a meccs után. ;) Az viszont tény, hogy Cordoba ide Cordoba oda ha belőjük a helyzeteinket akkor még a 11-es berúgása is belefért volna. :? Pazzini sem jelentet szinte semmi veszélyt sajnos.
hvmetal

nem tudom milyen a kapcsolat a Fio és a Milán között,viszont én a Romatól várok egy kényelmes vereséget ellenük,ha nem lesz tétje igazából már nekik. Emlékezhetünk,hogy kik ellen segítettek a Lazios spanok tavaly. Ezt lehet visszakapjuk. Ott volt a Juve példája is.Negyed akarást nem mutatták ellenük,mint amit velünk szemben csináltak.
Talán a Palermo akikben bízhatunk,bár sajna már otthon sem olyan jók,mint fél-1éve. Sinisa felpörgethetné Gilaékat,de azt mondom nem tudom milyen a viszony a 2klub és 2klubelnök között. Ott vannak a bírók akik rendre segítik őket.hát nem tudom mi várható,nem elég az ősz,még a többség az ő elsőségükért is szorít.azt pedig láthatjuk,hogy mennyit is ér a nagy Milán. Ha nem verjük meg őket,elbújhat a csapat..
Forza Inter
jdanika

Hozzászólás Szerző: jdanika »

Lassan kezdünk, jó szurkolást kívánok mindenkinek, remélem mindenki a legjobb formáját mutatja főleg a támadószektor, a helyzetkihasználásba, és nem minden a védelmünkön múlik!

Forza Inter!!! :) ;)
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Lényeg, hogy tegyünk meg mindent a győzelemért, és támadjunk, nem sok vesztenivalónk van.

Én nem leszek szomorú akkor se ha kiesünk. A bl-re valljuk be nem sok esélyünk van már, és ha kiesnénk jobban tudnánk a scudettora koncentrálni ami azért most fontosabb, és arra az esély is jóval nagyobb.. Persze azért nagyon jó lenne továbbjutni. FORZA INTER!
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Hát akkor FORZA INTER!!!
BandInter

Hozzászólás Szerző: BandInter »

Gyerekek én nem tudom mi ez de egész nap a meccsre gondoltam... szinte minden percben gondoltam a fiúkra...
Forza Inter!!!!
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Tommy írta:Lényeg, hogy tegyünk meg mindent a győzelemért, és támadjunk, nem sok vesztenivalónk van.

Én nem leszek szomorú akkor se ha kiesünk. A bl-re valljuk be nem sok esélyünk van már, és ha kiesnénk jobban tudnánk a scudettora koncentrálni ami azért most fontosabb, és arra az esély is jóval nagyobb.. Persze azért nagyon jó lenne továbbjutni. FORZA INTER!

Egyetértek!!! Nem a továbbjutás a lényeg,hanem az,hogy haljunk meg a pályán ha kell.
Olyan helyzetben vagyunk,hogy szinte nincs mit vesztenünk. Remélem Pandev majd megosztja a védők figyelmét és Eto'o-nak több lehetősége mint az első meccsen.

SEMPRE INTER!!!!!!!!!!!!
Nia

Tommy írta:Lényeg, hogy tegyünk meg mindent a győzelemért, és támadjunk, nem sok vesztenivalónk van.

Egyetértek veled.Tegyünk meg mindent és ha nem jön össze akkor sem leszek elégedetlen.
mike

Festa írta:Nem a továbbjutás a lényeg,hanem az,hogy haljunk meg a pályán ha kell.
Olyan helyzetben vagyunk,hogy szinte nincs mit vesztenünk.

Tegyük meg amit lehet, de sérülésmentesen kell lehozni a meccset.
A scudetto nekem fontosabb, persze ettől még üssük csak ki a bajorokat :D
Válasz küldése