Nyilvan ez ertheto is, de ha ennyire "aggodunk" a kapusposzt miatt, es Suzukiban lattuk volna a megoldast, akkor ha csak kolcson is, de ingyen megkapni azert nem rossz uzlet, es gondolom ez esetben mar annyira nem felnenk a kapusposzt kapcsan.Atosz írta: ↑2026.08.12. 23:22Igen, de lehet rosszul értelmezted, amit MLK írt, mivel van különbség megvétel és kölcsönvétel között.![]()
Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- interfan
Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
- interfan
Spence uzlet vegso szamai:
- 30m atigazolasi dij
- 5m bonusz
- 10% viszonteladasi szazalek
- 3m euros fizetes
Angol media es Ben Jacobs is megerositi az olasz forrasokat, az Inter 35m + 5m bonusz hivatalos ajanlatot tett a Liverpoolnak Curtis Jonesert.
LInterista sajat forrasai szerint mivel az Inter az osszes penzet Jones megszerzesere akarja forditani, ezert ha Henrique tavozik, akkor ingyen WB erkezhet.
Ket nev van: Carvajal vagy Perisic.
Spanyol media szerint a Barcelonanal tovabbra is Julian Alvarez az egyetlen igazi celpont elore.
Megerositik Romano es Moretto hireit, miszerint kezdetleges targyalas volt Lautaro Martinez ugynokevel.
Barcelona tajekoztatta Lautaro ugynoket, hogy J.Alvarez a cel, es erte akarnak megtenni mindent, ezert egyelore nem kezdodnek targyalasok az Interrel, es a jatekossal sem kezdenek egyeztetesekbe.
Gazzetta pedig a Sky hiret erositi meg, tegnap az Inter vezetes ujra kozolte Henriquevel, nem szamitanak ra, fogadja el a Roma ajanlatat, es tavozzon.
Az Inter es a Roma mindenben megegyezett, 23m fix + 5m bonusz.
Romano meg bejelentette: "here we go" Romero az Atletico jatekosa.
- 30m atigazolasi dij
- 5m bonusz
- 10% viszonteladasi szazalek
- 3m euros fizetes
Angol media es Ben Jacobs is megerositi az olasz forrasokat, az Inter 35m + 5m bonusz hivatalos ajanlatot tett a Liverpoolnak Curtis Jonesert.
LInterista sajat forrasai szerint mivel az Inter az osszes penzet Jones megszerzesere akarja forditani, ezert ha Henrique tavozik, akkor ingyen WB erkezhet.
Ket nev van: Carvajal vagy Perisic.
Spanyol media szerint a Barcelonanal tovabbra is Julian Alvarez az egyetlen igazi celpont elore.
Megerositik Romano es Moretto hireit, miszerint kezdetleges targyalas volt Lautaro Martinez ugynokevel.
Barcelona tajekoztatta Lautaro ugynoket, hogy J.Alvarez a cel, es erte akarnak megtenni mindent, ezert egyelore nem kezdodnek targyalasok az Interrel, es a jatekossal sem kezdenek egyeztetesekbe.
Gazzetta pedig a Sky hiret erositi meg, tegnap az Inter vezetes ujra kozolte Henriquevel, nem szamitanak ra, fogadja el a Roma ajanlatat, es tavozzon.
Az Inter es a Roma mindenben megegyezett, 23m fix + 5m bonusz.
Romano meg bejelentette: "here we go" Romero az Atletico jatekosa.
-
Tombi1986
Szerintem japán kapusban semmi extra nincs
- interfan
Szerintem meg a Serie A egyik legjobb kapusa, oriasi fejlodesi potencial, meg mindig csak 23 eves.
Dehat edesmindegy mit gondolunk rola, mert latjuk nem Serie A csapat veszi meg...
Kinotte magat a bajnoksagbol.
(Az mar mas kerdes, hogy kolcsonbe akar megkaphatja a Juventus egy evre)
- interfan
Jones kozben likeolta a Spence-Inter uzlet hiret, ahogy korabban a Stones-Inter uzlet hiret is.
Ugynezki tenyleg nagyon akar jonni.
Egyebkent persze Liverpool, elkoltik a vilag penzet (lasd tavaly), es eladas sem nagyon kell, de...
Azert most is 150-170m euroert targyalnak Barcola leigazolasa kapcsan.
Na most kaphatnak kb 40m-t Jonesert, azert a Jonesert akinek jovore lejar a szerzodese.
Ez a 40m plusz pedig lehet meg egy Liverpoolnal sem mindegy...
Mondjuk en tovabbra sem latom, hogy miert kell ennyire nekunk, es Chivunak Jones.
Es ez nem valami firkasz firkalta, hanem maga Ausilio is elmondta tobbszor, hogy mar telen is akartuk, most nyaron is megprobaljuk, nagy lehetoseget latunk benne, es Chivu mennyire szeretne ot.
Na most tetelezzuk fel, hogy valamiert megis igent mond a Pool a 40m-ra, es erkezik Jones.
Chivu alma feleve, 40m-ert jon, biztosan nem a padra.
Most mar azok a torok pletykak is elhalltak, akik irtak Calhanoglu storykat.
Chivu latjuk tavaly is mennyire ragaszkodott hozza, es mennyire fontos neki, szinten kezdo.
Barella meg ugyanugy alap.
En ertem azt is, hogy lehet okosan rotalni, de akkor lesz egy Zielinski, Sucic, Stankovic, Mkhitaryan sor a padon?
Akarva akaratlanul is valaki kevesebb, vagy keves lehetoseget kapna ebbol a sorbol, es most Mkhitaryant felejtsuk is el.
Nem tudsz 6 KP-nak ugyannyi lehetoseget adni, foleg ha van egy szamodra meglehetosen alap harmas.
Most ezzel nem azt akarom mondani, hogy Jones gyenge, egy semmi, stb, szo sincs errol.
De nem teljesen ertem miert ennyire szukseges o, es es miert ekkora "alom".
Ha ennyire akarjuk, es akarja Chivu, akkor jojjon Jones, de ez pl ne Stankovic karara tortenjen...
-
Francesco
Én megnéztem Suzuki 2025/26-os Serie A-s számait az FBrefen, és szerintem azért árnyaltabb a kép annál, mint hogy „jó kapus” vagy „rossz kapus”.interfan írta: ↑2026.08.13. 06:42Szerintem meg a Serie A egyik legjobb kapusa, oriasi fejlodesi potencial, meg mindig csak 23 eves.
Dehat edesmindegy mit gondolunk rola, mert latjuk nem Serie A csapat veszi meg...
Kinotte magat a bajnoksagbol.
(Az mar mas kerdes, hogy kolcsonbe akar megkaphatja a Juventus egy evre)
Suzuki 20 meccsen 28 gólt kapott, 65 védése volt, a védési hatékonysága 69,9%, és 5 clean sheetet hozott. Ez a Serie A-ban inkább középmezőny, semmiképpen nem top 5-ös teljesítmény. Összehasonlításképpen Svilar 78,1%-os save%-ot és 0,82 kapott gólt/90-et produkált, Carnesecchi pedig 76,4%-ot és 0,95-öt.
Ami viszont szerintem fontos: Suzuki rengeteg munkát kapott. 20 meccsen 93 kaput eltaláló lövés érkezett a kapujára, vagyis 4,65/90. Corvinál ez csak 3,71/90 volt. Tehát Suzuki kapuját kb. 25%-kal több kaput eltaláló lövéssel terhelték.
És itt jön az érdekes rész: a Parma másik kapusa, Corvi, a nyers számok alapján konkrétan jobb szezont produkált. 17 meccsen 18 gólt kapott, 71,4%-os save%-je volt és 7 clean sheetje, ráadásul a csapat vele 8 meccset nyert, Suzuki 20 meccséből viszont csak 3-at.
Ettől még nem mondanám, hogy Corvi jobb kapus. A két kapus nem azonos körülmények között játszott, Suzuki sokkal nagyobb terhelést kapott.
Nekem Suzuki inkább egy nagyon érdekes, fizikailag kiemelkedő, nagy potenciállal rendelkező kapusnak tűnik, aki viszont a 2025/26-os szezonban még nem volt a Serie A elitjében. A jelenlegi teljesítménye alapján kb. a középmezőnyben van, viszont a kora, a fizikai adottságai és a kapott terhelés miatt szerintem bőven van benne további fejlődési lehetőség.
Magyarul: nem a statisztikák alapján kellene már most topkapusnak tekinteni, de az sem fair, ha a Parma kapott góljait egyszerűen Suzuki nyakába varrjuk. Szerintem jelenleg inkább egy nagyon jó alapanyag, mint kész topkapus.
- interfan
Gazzetta szerint az alom megis valora valhat, a regota vart top igazolas megerkezhet, azaz Curtis Jones.
Az Inter bonuszokkal egyutt 40m eurot ajanlott a Liverpoolnak, es a Pool valasza hamarosan megerkezhet.
Most mar Jones egy olyan alom, amibol valosag lehet.
Az Inter bonuszokkal egyutt 40m eurot ajanlott a Liverpoolnak, es a Pool valasza hamarosan megerkezhet.
Most mar Jones egy olyan alom, amibol valosag lehet.
- Cupi
Én nem örülök ennek az "elangolosodásnak".
Ráadásul egyik sem extra, inkább a középszer felé húznak....
Oké tévedjek és mind legyen nálunk nagy király de akkor sem értem minek nekünk 3 is.
Lehet így akarjuk beérni a PL-t, hogy pár ott nem kellő arcot idehozunk?

Oké tévedjek és mind legyen nálunk nagy király de akkor sem értem minek nekünk 3 is.
Lehet így akarjuk beérni a PL-t, hogy pár ott nem kellő arcot idehozunk?
- interfan
Nyilvan olyan jatekosok jottek, es akarunk, akik az adott PL csapatba nem kellettek, nem voltak jok, vagy mar jok, stb.
Ez oke.
De sajat peldaink is ott vannak, hogy hany meg hany olyan jatekos erkezett, aki a PL-be gyenge volt, vagy mar nem ment neki, megis a Serie A-ba tudott egy kiemelkedot, vagy stabil teljesitmenyt, ne adja eg klasszist.
Lasd:
Lukaku, Sanchez, Mkhitaryan, Akanji, sot meg akar Young, sot Moses is rendben volt anno.
Persze volt Vidicunk is, de azert joval tobb a pozitiv pelda.
Es hat valahol ez osszesegeben igaz a teljes Seria A mezonyre, hogy tobb a pozitiv pelda mint a negativ.
- Cupi
Mondom én drukkolok annak, hogy mind a 3-an erősítések legyenek és a szezon végén azt mondjuk jó vételek voltak.interfan írta: ↑2026.08.13. 08:38
Nyilvan olyan jatekosok jottek, es akarunk, akik az adott PL csapatba nem kellettek, nem voltak jok, vagy mar jok, stb.
Ez oke.
De sajat peldaink is ott vannak, hogy hany meg hany olyan jatekos erkezett, aki a PL-be gyenge volt, vagy mar nem ment neki, megis a Serie A-ba tudott egy kiemelkedot, vagy stabil teljesitmenyt, ne adja eg klasszist.
De attól még személy szerint én nem nem annyira vágyom angol játékosokra.
- interfan
Az persze igaz es jogos, hogy a fentebb emlitett jatekosok hiaba a PL-bol jottek hozzank, nem angolok voltak (kiveve Young).Cupi írta: ↑2026.08.13. 08:54Mondom én drukkolok annak, hogy mind a 3-an erősítések legyenek és a szezon végén azt mondjuk jó vételek voltak.interfan írta: ↑2026.08.13. 08:38
Ez oke.
![]()
De attól még személy szerint én nem nem annyira vágyom angol játékosokra.Persze egy Kane-t Bonny helyett nagy duzzogva elfogadnék de az más szint.
![]()
![]()
- brecsinho
Stones ingyen nem nagy rizikó,ha igaz a 4m fizu és 2éves szerződés,az se vészes,ennyit elvitt Acerbi és DeVrij,az ő bérük amúgy is felszabadult.Kérdés mennyit lesz sérült, de Akanjivel párban azért le kell tudják hozni ezt a szezont,ha kell Bisseck is bemehet középre.
Spence nekem a VB-n tűnt fel,nem igazán ismerem,de ott egész jó benyomást keltett. A statok egy dolog,de ha Tuchel behívta az angol keretbe,valamit csak lát benne, és nem lógott ki lefele,sőt. Palestra story és Khalali orvosija után én azt gondolom,hogy ez jó választás lehet,ha mellette tényleg el tudjuk LH-t adni: DD és LH megy 50m és jön Spence 30-35m,szép mentés és kisebb bravúr lenne.
Jonest viszont nem értem. Egyrészt a középpályára tele vagyunk,na meg azért akkora klasszisnak nem tűnik,bár lehet csak nem hozták még ki belőle...másrészt a srácnak egy éve van a szerződésből és nem akar hosszabbítani, a Pool által kért 40-50m egy vicc, remélem nem megyünk ebbe bele. Majd augusztus végén kapálózhatnak,ha a nyakukon marad,akkor mondanék be rá 25-öt. Hova jönne, azt nem tudom,lehet nevezni Frattesi pótlásnak,de ő amúgy is peremember volt már tavaly,ráadásul kis Stanko visszajött, szóval nekem ez talány,ha csak nem adunk el még valakit...így főleg érthetetlen miért adtunk Mikinek még egy évet,kb. 6-7.számúnak itt tartani ennyi pénzért felesleges volt (persze mentor, meg öltözői szerep ok,de azt lehetett volna már edző asszisztensként is).
Azért jó lenne ezeket az ügyket minél előbb lezárni,jövő hétvégén már bajnoki,címvédésre fel!
Forza Inter!!!
Spence nekem a VB-n tűnt fel,nem igazán ismerem,de ott egész jó benyomást keltett. A statok egy dolog,de ha Tuchel behívta az angol keretbe,valamit csak lát benne, és nem lógott ki lefele,sőt. Palestra story és Khalali orvosija után én azt gondolom,hogy ez jó választás lehet,ha mellette tényleg el tudjuk LH-t adni: DD és LH megy 50m és jön Spence 30-35m,szép mentés és kisebb bravúr lenne.
Jonest viszont nem értem. Egyrészt a középpályára tele vagyunk,na meg azért akkora klasszisnak nem tűnik,bár lehet csak nem hozták még ki belőle...másrészt a srácnak egy éve van a szerződésből és nem akar hosszabbítani, a Pool által kért 40-50m egy vicc, remélem nem megyünk ebbe bele. Majd augusztus végén kapálózhatnak,ha a nyakukon marad,akkor mondanék be rá 25-öt. Hova jönne, azt nem tudom,lehet nevezni Frattesi pótlásnak,de ő amúgy is peremember volt már tavaly,ráadásul kis Stanko visszajött, szóval nekem ez talány,ha csak nem adunk el még valakit...így főleg érthetetlen miért adtunk Mikinek még egy évet,kb. 6-7.számúnak itt tartani ennyi pénzért felesleges volt (persze mentor, meg öltözői szerep ok,de azt lehetett volna már edző asszisztensként is).
Azért jó lenne ezeket az ügyket minél előbb lezárni,jövő hétvégén már bajnoki,címvédésre fel!
Forza Inter!!!
-
FEKA84
Nekem is fura, de hátha találunk benne egy McTominay-t.brecsinho írta: ↑2026.08.13. 11:02 Stones ingyen nem nagy rizikó,ha igaz a 4m fizu és 2éves szerződés,az se vészes,ennyit elvitt Acerbi és DeVrij,az ő bérük amúgy is felszabadult.Kérdés mennyit lesz sérült, de Akanjivel párban azért le kell tudják hozni ezt a szezont,ha kell Bisseck is bemehet középre.
Azért jó lenne ezeket az ügyket minél előbb lezárni,jövő hétvégén már bajnoki,címvédésre fel!![]()
Forza Inter!!!
- Festa
Fratessi helyére jönne Curtis? Az olasz az valóban csak annyi skillje volt,hogy fontos pillanatokban gólt rúgott lásd Barca elleni elődöntő.CJ sokat fut bírja az iramot,de ahogy tudom kevés gólt rúg tehát teljesen más profilú játékos.Szerintem egy támadó felfogású cselezni tudó RWB mint Diaby sokkal fontosabb lett volna nekünk,de engem sem kérdeztek meg.
Eddig az Inter történelmében összesen 3 Angol játékos volt most meg egy idényben lehet 3 brit.
Szerintem kulcsjátékos Dumfries távozott és a már gyenge Sommer formáját Martinez vagy Provedel is tudja hozn tehát gyengébbek nem lettünk,de vajon fejlödtünk is?
Majd kiderül.Lesznek rangadók és ott a BL .Chivunak mind két területen van fejlödnivalója.
Én mondjuk minden újban bízom,hogy jó lesz,de még Spence mezt nem rendeltem egyelőre.
Eddig az Inter történelmében összesen 3 Angol játékos volt most meg egy idényben lehet 3 brit.
Szerintem kulcsjátékos Dumfries távozott és a már gyenge Sommer formáját Martinez vagy Provedel is tudja hozn tehát gyengébbek nem lettünk,de vajon fejlödtünk is?
Majd kiderül.Lesznek rangadók és ott a BL .Chivunak mind két területen van fejlödnivalója.
Én mondjuk minden újban bízom,hogy jó lesz,de még Spence mezt nem rendeltem egyelőre.
-
MLK
A tavalyi csapathoz képest:
- Chivu egy évvel tapasztaltabb. A tavalyi állapotunkhoz képest most biztosan előrébb vagyunk. Neki az idei év is vízválasztó lesz.
- kapuban remélem legalább a tavalyi szintet tudjuk tartani (én itt nem vagyok elégedett)
- a védelem szerintem előrelépett
- a középpálya még változhat, de ha a jelenlegi helyzetet nézem, a kezdőben (Barella+Calha+Mkhi) szerintem nem lesz változás, így ott mindenki egy évvel idősebb, Mkhi 37, ez visszalépés.
Ha a cseréket nézem, oda érkezett egy fiatal tehetség, Stankó, és egy évvel tapasztaltabb lett Sucic. Kikerült Diouf és jó eséllyel ki fog Frattesi is. Ha érkezik Curtis, akkor Mkhi helyén egy többet futó, strapabíróbb játékost kapunk. Kérdés ki fog padozni, mert a hét fő sok lesz.
- szélsőknél Dimarco/Carlos (ha ide nem érkezik más) lesz, mint a tavalyi felállásban. Diouf lehet, hogy ide is beugrós lesz.
Ha az egészséges és jó formában lévő Denzelt nézem, akkor nem volt olyan alternatíva aki pótolhatta volna. A góljai hiányozni fognak, a sok mosolya kevésbé. Valahol ez mindenképpen visszalépés, de nem a tavalyi évet tekintve.
Helyette fiatal titánt nem sikerült igazolni. Jön Spence, és ha Henriquét sikerül eladni, akkor szerintem kihozták amit ki lehetett. Kettejüket tekintve versenytársnak, előreléptünk.
De kicsit azért savanyú is a szőlő, mert ha a kimenő ajánlatokat nézem, akkor Pastore is jöhetett volna, mondjuk Curtis kárára, vagy Henrique eladásával.
Diouf-ba egyelőre csak a reményeinket látjuk bele. Ami látszik, hogy szeret támadni, és tud gólt lőni, de hogy azon a poszton összegészében mit fog produkálni, arra kíváncsi leszek.
Belghali, meg Nico Gonzalez ... nem jöttek, ez külön öröm (egyelőre... Dimarco cserének még egy jó képességű szélső idetévedhet).
Spence/Diouf páros szerintem jobb évet fog lehozni, mint a tavalyi volt.
- csatársorban változások nem várhatóak. Előrelépés nem történt, visszalépés meg remélem nem lesz. A kezdőnk egy évvel idősebb, egyelőre ez még nem probléma. Viszont négyből három a vébén volt.
Lautaro remélem sérülések nélkül végigtolja a szezont, és azt is, hogy a fiatalok sokat, és jól is fognak játszani.
Ha jól alakul a BL szereplés, sok meccset nézhetünk. Összegészében nekem jobban fest a csapat mint tavaly. Főleg amiatt is, hogy most regnáló bajnokként lépnek pályára a fiúk, közel sem úgy mint egy éve. Nálam az első hely a célkitűzés.
- Chivu egy évvel tapasztaltabb. A tavalyi állapotunkhoz képest most biztosan előrébb vagyunk. Neki az idei év is vízválasztó lesz.
- kapuban remélem legalább a tavalyi szintet tudjuk tartani (én itt nem vagyok elégedett)
- a középpálya még változhat, de ha a jelenlegi helyzetet nézem, a kezdőben (Barella+Calha+Mkhi) szerintem nem lesz változás, így ott mindenki egy évvel idősebb, Mkhi 37, ez visszalépés.
Ha a cseréket nézem, oda érkezett egy fiatal tehetség, Stankó, és egy évvel tapasztaltabb lett Sucic. Kikerült Diouf és jó eséllyel ki fog Frattesi is. Ha érkezik Curtis, akkor Mkhi helyén egy többet futó, strapabíróbb játékost kapunk. Kérdés ki fog padozni, mert a hét fő sok lesz.
- szélsőknél Dimarco/Carlos (ha ide nem érkezik más) lesz, mint a tavalyi felállásban. Diouf lehet, hogy ide is beugrós lesz.
Ha az egészséges és jó formában lévő Denzelt nézem, akkor nem volt olyan alternatíva aki pótolhatta volna. A góljai hiányozni fognak, a sok mosolya kevésbé. Valahol ez mindenképpen visszalépés, de nem a tavalyi évet tekintve.
Helyette fiatal titánt nem sikerült igazolni. Jön Spence, és ha Henriquét sikerül eladni, akkor szerintem kihozták amit ki lehetett. Kettejüket tekintve versenytársnak, előreléptünk.
De kicsit azért savanyú is a szőlő, mert ha a kimenő ajánlatokat nézem, akkor Pastore is jöhetett volna, mondjuk Curtis kárára, vagy Henrique eladásával.
Diouf-ba egyelőre csak a reményeinket látjuk bele. Ami látszik, hogy szeret támadni, és tud gólt lőni, de hogy azon a poszton összegészében mit fog produkálni, arra kíváncsi leszek.
Belghali, meg Nico Gonzalez ... nem jöttek, ez külön öröm (egyelőre... Dimarco cserének még egy jó képességű szélső idetévedhet).
- csatársorban változások nem várhatóak. Előrelépés nem történt, visszalépés meg remélem nem lesz. A kezdőnk egy évvel idősebb, egyelőre ez még nem probléma. Viszont négyből három a vébén volt.
Lautaro remélem sérülések nélkül végigtolja a szezont, és azt is, hogy a fiatalok sokat, és jól is fognak játszani.
Ha jól alakul a BL szereplés, sok meccset nézhetünk. Összegészében nekem jobban fest a csapat mint tavaly. Főleg amiatt is, hogy most regnáló bajnokként lépnek pályára a fiúk, közel sem úgy mint egy éve. Nálam az első hely a célkitűzés.
- sorger=giallo
-
MLK
Sorry. Palestra akart lenni.
-
FEKA84
Mkhitaryan már tavaly is kiszorult a kezdőből. Én idénre még kevesebb szerepet gondolok neki. Ha jön C.J. akkor 7. számú lesz talán.MLK írta: ↑2026.08.13. 12:26 A tavalyi csapathoz képest:
-
MLK
Fabrizio Romano
@FabrizioRomano

Lazio agree deal to sign Davide Frattesi from Inter, here we go! 
Italian midfielder set to join on €1m loan and €14m buy option clause to become mandatory based on appearances or Lazio Serie A final position.
Inter also mantain 50% sell-on clause.
@FabrizioRomano
Italian midfielder set to join on €1m loan and €14m buy option clause to become mandatory based on appearances or Lazio Serie A final position.
Inter also mantain 50% sell-on clause.
-
MLK
A lazio erősen jó üzletet csinált. Frattesi nem rossz focista, csak nálunk nem volt posztja, ennyiért és ilyen feltételekkel ajándék. Sok sikert neki.
- interfan
Romano bejelentette, az Inter most mindent megtesz Jones megszerzesert.
A kovetkezo napokban szeretnek lezarni az uzletet.
A kovetkezo napokban szeretnek lezarni az uzletet.
-
FEKA84
- Dan-i-nter
Lehet, hogy érkező oldalon nem tökéletes a mercato, de az, hogy mind Henrique-től, mind Frattesitől meg tudunk szabadulni és még pénzt is kapunk az óriási dolog. Nem tudom mi a fenét lát a Roma a brazilban, de, hogy még ennyit is fizetnek érte? Egészségükre 
-
cuchu11
- mike
Szerintem sem rossz, ő igazából nálunk épült le, jó szezonjai voltak előttünk, az Interes dolog sajnos nem jött be neki.
Ha 15 millió befolyik belőle, és ha esetleg továbbadják, abból még pár millió, az remek üzlet nekünk.
L Henrique legyen hivatalos, és felőlem jöhet Jones - ha nem is értem igazán - de akkor szerintem kész a keret.
Max egy olcsó RWB még jöhet, de egyébként rendben leszünk.
Arra leszek nagypn kíváncsi hogy ki lesz a kezdő kapusunk, Provedel és Josep mellett is szólnak érvek, meglátjuk.
- Cupi
Szerintem tök mind1 volt e posztja vagy sem de nálunk baromi gyenge volt. És még finom voltam.
-
cuchu11
Szerintem amúgy a saját posztján játszott.
- tomika431
Annyira gyenge azért nem volt,volt benne lehetőség csak posztja nem volt..látom van aki hattal ült a TV-nek mikor Inter meccset nézett...A Lazióban meg az egyik legjobb lesz majd a csapatban meglássátok!
-
segozaza33
Üdv! Új vagyok még itt,most csatlakoztam. Már elég régóta szurkolok az Internek,remélem,hogy ki tudom majd fejteni a véleményem. Szerintem nem kell aggódnunk a kapusposzt miatt,ugyanis ne felejtsük el,hogy Josep Martínezt megrázta a balesete,ezért egy gyengébb teljesítményt nyújtott. Ott van Provedel is aki egy rutinos Serie-A kapus. Ha minden kötél szakad, akkor még ott van Alain Taho.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára segozaza33 2026.08.13. 19:29-kor.
-
segozaza33
Én a jobb oldalon még hiányt érzek,mert ha Spence a kezdő,akkor ki lesz a csere? Onnantól csak Dioufban reménykedhetünk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára segozaza33 2026.08.13. 19:07-kor.
-
DM22
Az lehetséges, hogy te voltál aki háttal ült? Ha nincsenek Frattesi heroikus góljai, akkor az elmúlt évek legnagyobb csalódásaként lehetne kezelni. Mondjuk én azokat nem értem, akik bármi értékelhetőt láttak Luizenrikben, akit jó drágán vettünk, de még a társak sem akartak passzolni neki, annyira hulla gyenge volt. De hát kinek mi ugye. Valószínüleg kritikusabbak vagyunk a 20-30 milliós játékosok teljesítményével, mint mondjuk egy Manchester United-drukker. Nekik kb. semmit nem jelent, ha befürdenek egy 80 milláért igazolt játékossal, majd vesznek másikat, mi meg az aprót számoljuk a pénztárca alján.tomika431 írta: ↑2026.08.13. 17:39Annyira gyenge azért nem volt,volt benne lehetőség csak posztja nem volt..látom van aki hattal ült a TV-nek mikor Inter meccset nézett...A Lazióban meg az egyik legjobb lesz majd a csapatban meglássátok!
- Cupi
Az lehet de az nem én voltam hanem te....tomika431 írta: ↑2026.08.13. 17:39Annyira gyenge azért nem volt,volt benne lehetőség csak posztja nem volt..látom van aki hattal ült a TV-nek mikor Inter meccset nézett...A Lazióban meg az egyik legjobb lesz majd a csapatban meglássátok!
-
k.tomi880421
A hírek szerint amik itt már elhangoztak Frattesi eladása után újra rámegyünk Curtis Jones-ra a Pool elvileg csökkentette 40m-ról 35m-ra az átigazolási díját. A tárgyalások jövő hét elején kezdődhetnek meg. Eközben Curtis Jones pedig arra utasította az ügynökét, hogy ne hallgasson meg semmi más ajánlatot mert az Interbe akar szerződni. Amúgy szerintem benne van lehetőség csak a Poolban nem kapott elég játéklehetőséget.
- interfan
Nalam nem a minoseg, vagy nem minoseg a kerdes, hanem az, hogy hova erkezkne?k.tomi880421 írta: ↑2026.08.13. 19:48 A hírek szerint amik itt már elhangoztak Frattesi eladása után újra rámegyünk Curtis Jones-ra a Pool elvileg csökkentette 40m-ról 35m-ra az átigazolási díját. A tárgyalások jövő hét elején kezdődhetnek meg. Eközben Curtis Jones pedig arra utasította az ügynökét, hogy ne hallgasson meg semmi más ajánlatot mert az Interbe akar szerződni. Amúgy szerintem benne van lehetőség csak a Poolban nem kapott elég játéklehetőséget.
Mert nyilvanvaloan kezdobe, de ott van Calhanoglu aki szinten alapko, ahogy Barella is.
Magyarul lenne egy Barella-Calhanoglu-Jones kezdo.
Es amit irtam, lehet akarmilyen jol rotalni, akaratlanul is valaki/valakik kevesebb lehetoseget kapnanak a Stankovic-Sucic-Zielisnki sorbol.
Egyszoval kinek a "karara" erkezne Jones?
Es ki lenne az aki ennek ugymond "megissza a levet"?
Na en ezert nem latom Jones erkezesenek fontossagat.
-
HerfortBalazs
Sok meccs van, lesznek serülesek is. Barella tavalyi formajat latva meg amennyit Calha serült elfer itt Jones. Ha megse valik be, siman elviszi majd egy angol klub. Raadasul ő ide akar jönni ami nagyon becsülendő.
- interfan
Persze ez oke, de nem tudsz 5-6 jatekost egyenloen jatszatni, azert iden is lattuk, hogy mennyit jatszott az alapkezdo, es mennyit jatszott a "pad".HerfortBalazs írta: ↑2026.08.13. 20:26 Sok meccs van, lesznek serülesek is. Barella tavalyi formajat latva meg amennyit Calha serült elfer itt Jones. Ha megse valik be, siman elviszi majd egy angol klub. Raadasul ő ide akar jönni ami nagyon becsülendő.
Barmit is csinalsz, valaki kevesebbet jatszana, azaz ha erkezik Jones, azzal valaki/valakik rosszul jar/jarnak a jelenlegi KP-rol (es most Mkhitaryant hagyjuk).
- interfan
Mar pontosittak.
Nem a tovabbertekesitesbol kaphatunk 50%-ot, hanem ha a Lazionak lesz rajta tokenyeressege, annak az osszegnek kapjuk az 50%-at.
https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... endita-ma/
https://www.gazzetta.it/Calcio/Serie-A/ ... _amp.shtml
Ez penzugyileg oriasi kulonbseg.
-
k.tomi880421
Ott van még Mikhi is. Viszont ha megnézzük a legtöbb nagycsapatot akik 3 kp-val állnak fel akkor náluk is az látszik, hogy 3 kp posztra 7 db kp van a keretben.interfan írta: ↑2026.08.13. 20:12Nalam nem a minoseg, vagy nem minoseg a kerdes, hanem az, hogy hova erkezkne?k.tomi880421 írta: ↑2026.08.13. 19:48 A hírek szerint amik itt már elhangoztak Frattesi eladása után újra rámegyünk Curtis Jones-ra a Pool elvileg csökkentette 40m-ról 35m-ra az átigazolási díját. A tárgyalások jövő hét elején kezdődhetnek meg. Eközben Curtis Jones pedig arra utasította az ügynökét, hogy ne hallgasson meg semmi más ajánlatot mert az Interbe akar szerződni. Amúgy szerintem benne van lehetőség csak a Poolban nem kapott elég játéklehetőséget.
Mert nyilvanvaloan kezdobe, de ott van Calhanoglu aki szinten alapko, ahogy Barella is.
Magyarul lenne egy Barella-Calhanoglu-Jones kezdo.
Es amit irtam, lehet akarmilyen jol rotalni, akaratlanul is valaki/valakik kevesebb lehetoseget kapnanak a Stankovic-Sucic-Zielisnki sorbol.
Egyszoval kinek a "karara" erkezne Jones?
Es ki lenne az aki ennek ugymond "megissza a levet"?
Na en ezert nem latom Jones erkezesenek fontossagat.
Arsenal: Rice, Zubimendi, Merino, Odegaard, Guimaraes, Eze, Nwaneri
Bayern: Kimmich, Pavlovic, Bischof, Musiala, Karl, Saibari, Palhinha
Pool: Szoboszlai, Gravenberch, MacAllister, Endo, Bajcetic, Wirtz, Curtis Jones
Barca: Bernal, Casado, Pedri, Gavi, Fermin, Dani Olmo, Frenkie de Jong
Real Madrid: Tchouaméni, Camavinga, Bellingham, Güler, Pitarch, Bernardo Silva, Valverde
Chelsea: Caicedo, Enzo, Jordan Henderson, M. Rogers, Palmer, Valentin Barco, Lavia
3 kp posztra 7 kp-val nincs probléma, ha megfelelően van rotálva ill. ha Mikhi csak csere és vészmegoldás lesz a kövi szezonban. Ez pedig már Chivun fog múlni. Meg kell találni az egyensúlyt.
Ha Mikhit kivesszük a képletből és vészmegolás lenne én nem gondolom azt, hogy probléma lenne az, hogy minden egyes kp poszra van 2 db olyan játékosunk akire szívesen gondolunk ha kezd vagy ha csereként áll be.
Írod, hogy valakit akaratlanul is kevesebbet rotálnánk. Ezt majd Chivu dönti el de őszinte kérdésem az lenne hozzád, hogy számodra jobb lenne az, hogy ha mondjuk maradna az elmúlt 1-1,5 évben használhatatlan Frattesi mert attól félsz, hogy 3 Frattesinél minőségibb játékos közül egy valaki kevesebb játékidőt fog kapni?
Én bírtam Frattesit az elején és nagyon drukkoltam neki de láthatóan nem jött be neki ez a kaland.
A logikát összerakva nem nagyon értem mi a problémád ezzel a helyzettel. Lesz 3 kezdőnk és 3 (4) cserénk, bár ezt sem merném állítani ha rotációs rendszerben gondolkodunk. Komolyan az a probléma, hogy lesz merítési lehetősége Chivunak a KP poszra?
-
vratislavgresko
A rossz hírek sosem érnek véget. Ha megvan a "kötelező" baajnoki cím, sírás van a BL miatt. Hányszor el lett adva már Frattesi egy zsák labdáért korábban, most már ez a deal se jó. Egyszer láttam egy vicces videót. hogy melyik csapatnál hogyan telik a nyár. A Milan-szurkolók csajoztak a strandon, az Inter-szurkolók meg a konyhaasztalnál ülve fanyalogtak már előre a következő szezon miatt.
- interfan
Frattesit en biztosan nem tartottam volna meg.k.tomi880421 írta: ↑2026.08.13. 20:53 Írod, hogy valakit akaratlanul is kevesebbet rotálnánk. Ezt majd Chivu dönti el de őszinte kérdésem az lenne hozzád, hogy számodra jobb lenne az, hogy ha mondjuk maradna az elmúlt 1-1,5 évben használhatatlan Frattesi mert attól félsz, hogy 3 Frattesinél minőségibb játékos közül egy valaki kevesebb játékidőt fog kapni?
Én bírtam Frattesit az elején és nagyon drukkoltam neki de láthatóan nem jött be neki ez a kaland.
A logikát összerakva nem nagyon értem mi a problémád ezzel a helyzettel. Lesz 3 kezdőnk és 3 (4) cserénk, bár ezt sem merném állítani ha rotációs rendszerben gondolkodunk. Komolyan az a probléma, hogy lesz merítési lehetősége Chivunak a KP poszra?
Ez a 15m realis osszeg erte, tobbet en pl nem is igazan vartam.
Mar annak is orulok, hogy legalabb ennyit kaptunk erte.
En pl azt gondolom, ha a KP-n igyis van meritesi lehetoseg, es minoseg is.
Szerintem ez a KP most igy rendben van, mennyisegben es minosegben is.
-
k.tomi880421
Intefan, tegyük a szívünkre a kezünket. Nem Te vagy az edző hanem Chivu. Ha a vezetőség Chivut nevezte ki vezetőedzőnek és a saját elképzeléseit akarja megvalósítani amiben Curtis Jones nagy szerepet játszana akkor ezt a kérdést nem itt a fórumon fogjuk eldönteni.interfan írta: ↑2026.08.13. 21:00Frattesit en biztosan nem tartottam volna meg.k.tomi880421 írta: ↑2026.08.13. 20:53 Írod, hogy valakit akaratlanul is kevesebbet rotálnánk. Ezt majd Chivu dönti el de őszinte kérdésem az lenne hozzád, hogy számodra jobb lenne az, hogy ha mondjuk maradna az elmúlt 1-1,5 évben használhatatlan Frattesi mert attól félsz, hogy 3 Frattesinél minőségibb játékos közül egy valaki kevesebb játékidőt fog kapni?
Amit viszont sejtek az az, hogy ha Mikhi a koránál fogva nem esik vissza durván akkor Curtis Jones érkezésével valószínű Zielinski lesz az áldozat. Nyilván voltak nagy góljai a tavalyi szezonban de a KP-n elég szürkén játszott. 33 éves lesz eddig is epizódszereplő volt már nem lesz soha a nápolyi formájában.
Őszintén én ezzel a tudattal teljes mértékben együtt tudok élni ha Sucic és Stankovic is megkapja a megfelelő játékidőt.
- interfan
Abszolult.k.tomi880421 írta: ↑2026.08.13. 21:19Intefan, tegyük a szívünkre a kezünket. Nem Te vagy az edző hanem Chivu. Ha a vezetőség Chivut nevezte ki vezetőedzőnek és a saját elképzeléseit akarja megvalósítani amiben Curtis Jones nagy szerepet játszana akkor ezt a kérdést nem itt a fórumon fogjuk eldönteni.interfan írta: ↑2026.08.13. 21:00Frattesit en biztosan nem tartottam volna meg.k.tomi880421 írta: ↑2026.08.13. 20:53 Írod, hogy valakit akaratlanul is kevesebbet rotálnánk. Ezt majd Chivu dönti el de őszinte kérdésem az lenne hozzád, hogy számodra jobb lenne az, hogy ha mondjuk maradna az elmúlt 1-1,5 évben használhatatlan Frattesi mert attól félsz, hogy 3 Frattesinél minőségibb játékos közül egy valaki kevesebb játékidőt fog kapni?
Amit viszont sejtek az az, hogy ha Mikhi a koránál fogva nem esik vissza durván akkor Curtis Jones érkezésével valószínű Zielinski lesz az áldozat. Nyilván voltak nagy góljai a tavalyi szezonban de a KP-n elég szürkén játszott. 33 éves lesz eddig is epizódszereplő volt már nem lesz soha a nápolyi formájában.
Őszintén én ezzel a tudattal teljes mértékben együtt tudok élni ha Sucic és Stankovic is megkapja a megfelelő játékidőt.
Chivu tudja, o meg valamiert ragaszkodik hozza, es neki Jones az "alomigazolas".
Ettol fuggetlenul en ugy gondolom, nem lenne letszukseglet Jones leigazolasa 35-40m-ert.
En csak egy dologban bizok (ha Jones tenyleg erkezik), hogy nem Stankovic fog emiatt kevesebb lehetoseget kapni.
-
INTER-1908
Szerintem az angol vonal es hogy a PL bol igazoltunk (ha jon CJ) az leginkább abban fog sokat számítani amikor 10 nap alatt lenyomunk 3-4 meccset. Azert nem mindegy hogy Stones v Pavard ugrik be vagy Acerbi...
Kp-n ugyanez pihen barella v calha es akkor nem egy frattesi jon hanem sucic stankovic Jones 3 as talán meg egy tamado jo lenne de remélhetőleg ez is eleg lesz majd.
Talán Bonny szintet tud lépni
En bizakodó vagyok nekem tetszik ahogy alakul a keret...
Kp-n ugyanez pihen barella v calha es akkor nem egy frattesi jon hanem sucic stankovic Jones 3 as talán meg egy tamado jo lenne de remélhetőleg ez is eleg lesz majd.
-
Francesco
Ez így azért nem jelenthető ki. Ez nem azt jelenti, hogy ha eladják 25 millióért akkor 5 milliót kapunk mert 15-ért vették.interfan írta: ↑2026.08.13. 20:41Mar pontosittak.
Nem a tovabbertekesitesbol kaphatunk 50%-ot, hanem ha a Lazionak lesz rajta tokenyeressege, annak az osszegnek kapjuk az 50%-at.
Bejön a képbe az amortizáció.
Itt egy példa:
Ha 2027-ben 14 millióért kerül a Lazio könyveibe, akkor a 4 éves szerződés alatt nagyjából:
14 M € / 4 = 3,5 M € amortizáció évente.
Tehát ha például 2029 nyarán, 2 év után eladják 25 millióért:
* eredeti könyvérték: 14 M
* 2 év amortizáció: 7 M
* maradványérték: 7 M
* plusvalenza: 25 − 7 = 18 M
* Inter 50%-a: 9 M €
Ha viszont 2030-ban, 3 év után adják el 25 millióért:
* könyvérték: 3,5 M
* plusvalenza: 21,5 M
* Inter része: 10,75 M €
Vagyis az idő a csapatnak dolgozik. Reméljük felépíti magát és 3 év múlva megveszi egy PL csapat 50 misiért. Akkor kapunk érte még 23,25 milliót, vagyis majdnem a felét.
-
Anonym alkesz
Ez így van ahogy leírtad, bár az utolsó 2 mondatod inkább álmodozás.Francesco írta: ↑2026.08.14. 01:12Ez így azért nem jelenthető ki. Ez nem azt jelenti, hogy ha eladják 25 millióért akkor 5 milliót kapunk mert 15-ért vették.interfan írta: ↑2026.08.13. 20:41Mar pontosittak.
Itt egy példa:
Ha 2027-ben 14 millióért kerül a Lazio könyveibe, akkor a 4 éves szerződés alatt nagyjából:
Vagyis az idő a csapatnak dolgozik. Reméljük felépíti magát és 3 év múlva megveszi egy PL csapat 50 misiért. Akkor kapunk érte még 23,25 milliót, vagyis majdnem a felét.
Valószínűleg ha jön is meg bevétel belőle, az minimális lesz 30 éves kora felett. Idővel a játékosok piaci értéke is csökken.
-
Tombi1986
Amúgy én is örülök, hogy elengedtük a balkáni és olasz vonalat.INTER-1908 írta: ↑2026.08.14. 00:19 Szerintem az angol vonal es hogy a PL bol igazoltunk (ha jon CJ) az leginkább abban fog sokat számítani amikor 10 nap alatt lenyomunk 3-4 meccset. Azert nem mindegy hogy Stones v Pavard ugrik be vagy Acerbi...
Jó a döntés, majd a szezon megmondja.
Sérülések elkerülik a csapatot, sokra vihetjük.
Milyen áron szerezzük meg őket, az nagyon nem mindegy. PM-ben simán adnak játékosokért 70 millió felett, ha már kettő egyenest rúgott a labdába.
- interfan
Na ja, 2030-ban megveszik 50m-ert.Anonym alkesz írta: ↑2026.08.14. 02:33Ez így van ahogy leírtad, bár az utolsó 2 mondatod inkább álmodozás.Francesco írta: ↑2026.08.14. 01:12Ez így azért nem jelenthető ki. Ez nem azt jelenti, hogy ha eladják 25 millióért akkor 5 milliót kapunk mert 15-ért vették.interfan írta: ↑2026.08.13. 20:41
Mar pontosittak.
Itt egy példa:
Valószínűleg ha jön is meg bevétel belőle, az minimális lesz 30 éves kora felett. Idővel a játékosok piaci értéke is csökken.
2030-ban Frattesi 31 eves lesz, a futball tortenelem soran harom jatekos volt akiert 30 evesen vagy afelett 50m-t, vagy afeletti osszeget fizettek.
Casemiro, Neymar, CR.
Kemeny lenne ha Frattesi lenne a negyedik.
Elottem szolot idezve:
"utolsó 2 mondatod inkább álmodozás."
Irod, hogy az "ido a csapatnak dolgozik", ez jo.
De Frattesi kora meg a csapat ellen.
En amit irtam feljebb tartom, mar annak is orulok, hogy 15m eurot kaptunk Frattesiert.
- interfan
Nehez megmondani, hogy tortenik e "szintlepes", vagy sem.INTER-1908 írta: ↑2026.08.14. 00:19 Szerintem az angol vonal es hogy a PL bol igazoltunk (ha jon CJ) az leginkább abban fog sokat számítani amikor 10 nap alatt lenyomunk 3-4 meccset. Azert nem mindegy hogy Stones v Pavard ugrik be vagy Acerbi...
(Visszalepes azert remeljuk nem)
- Kapu:
Out: Sommer
In: Provedel
Itt azert kerdes, Sommer melyik evet nezzuk. Mert ha a tavalyit, akkor visszaeses valoszinu nem lesz, de ha par evvel ezelottit, akkor kitudja.
Kapuban szerintem egyelore szintlepes nem tortent.
Remeljuk a szinten tartas meglesz.
- KH:
Out: DeVrij, Acerbi
In: Stones, Pavard
Itt megint jon egy nagy kerdes, Pavard a Marseille formajat hozza, vagy a korabbi Interest.
Valamint Stones serulesei eljonnek e.
Ha mindketto pozitiv irany lesz, akkor itt talan elmondhato, hogy tortent egyfajta szintlepes, mert hat Acerbi tavaly mar nem volt az igazi, DeVrij szerintem rendben volt, dehat o sem felfele ment mar.
- WB:
Out: Dumfries, Darmian
In: Spence, (Diouf, tudjuk mar itt volt, es tavaly is sokat WB volt, de iden kimondottan is az lesz)
Szegeny Darmiant azzal a 200 perces egesz eves jatekaval mar ne nagyon nezzuk, Diouf gyorsabbnak biztosan gyorsabb lesz, es fiatalabb is, itt azert remeljuk elorelepunk.
Dumfries kapcsan meg a szokasos kerdes, 25-26-os Dumfrieshoz viszonyitunk, vagy korabbihoz.
Ha korabbihoz, akkor erdekes a kerdes, ha az utolsohoz, akkor azt a szintet azert lehet hozni.
Itt a szintlepest azt dontheti el szerintem, hogy Spence maga tud e szintet lepni.
- KP:
Out: Frattesi
In: Stankovic
Na itt vagyok vele ugy, hogy nagyon nagy esellyel megvan a szintlepes.
Meg egy stat, a keret fiatalalodott e vagy sem.
- Tavaly szeptember 1: 28,1
- Jelenlegi keret: 27,8
- Tavaly legtobbet jatszo kezdo a szezon elejen: 28,9
- Iden (Sommer vs J.Martinez, Dumfries vs Spence csere): 28,7
Nyilvan ez csak egy kiindulasi pont, mert pl ha Stankovic alapkezdo lenne, vagy Sucic, ellenben Zielinski pad, akkor ez az eletkor lejjebb menne.
Ellenben ha pl Provedel lenne a kezdo, vagy Stones es nem Bisseck, akkor meg nyilvan feljebb.
Kezdo nagyjabol ugyanaz az atlageletkor lehet mint tavaly volt, pad kicsit fiataladott, ezert osszesegeben (28.1 vs 27.8) a keret is fiataladotott egy kicsit.
- mike
Mindig az aktuális időt kell nézni, nem a korábbi éveket.interfan írta: ↑2026.08.14. 06:39 Nehez megmondani, hogy tortenik e "szintlepes", vagy sem.
(Visszalepes azert remeljuk nem)
- Kapu:
Out: Sommer
In: Provedel
Itt azert kerdes, Sommer melyik evet nezzuk. Mert ha a tavalyit, akkor visszaeses valoszinu nem lesz, de ha par evvel ezelottit, akkor kitudja.
Bár Sommert nagyon szerettem, de ez a szezonja már bukó volt. Amilyen zseniálisan védett korábban, ugyanakkorát zakózott(mint Handa is anno), tehát Provedel egyértelmű előrelépés.
Stones és Pavard is jobb mint a kiöregedő Acerbi és DV, és itt azért 10 évet nyertünk is....
A Dumfries - Spence a legnagyobb kérdés, de szerintem végül itt is jót léptünk.
A belső kp Stankóval és várhatóan Jones-szal egyértelműen mélyebb lesz.
A támadósor meg ugyanaz.
Szerintem erősödtünk, mélyült és fiatalodott a keret, és mindezt top klub szinten bagóból csináljuk meg.
Curtis Jones még fusson be, ha Chivu ennyire szeretné, rendben leszünk.
-
R9.
en iden Susictol varok szintlepest, a vb-n eleg jol teljesitett magahoz kepest
remelem magara szedett egy kis onbizalmat, megvan benne a potencial
remelem magara szedett egy kis onbizalmat, megvan benne a potencial