Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Tombi1986

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: Tombi1986 »

Roma is 4 góllal verte a Fiorentinát Firenzében
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Tombi1986 írta: Tegnap, 05:40 Roma is 4 góllal verte a Fiorentinát Firenzében
Na Malen is az a jatekos aki a PL-be finoman szolva sem volt jo.
35 meccs = 7 gol.

Eljott Olaszorszagba, es eddig:
19 Serie A meccs = 17 gol.

Felelmetes szamok...
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Már egyértelművé vált, ezen az oldalon a mennyiség a minőség ellenében elv az iránymutató, némi írástudatlansággal és infantilis arroganciával fűszerezve. Ebben aktív módon én természetesen nem kívánok részt venni, maradok tehát passzív olvasó. Adminok, a ti feladatotok lenne az igénytelenség felszámolása, de legalábbis a gyomlálása. Kitartást hozzá!

FORZA INTER!!!
interfan

Gazzetta szerint Jones mar keszen all a jatekra.
Cagliari ellen eselyes, hogy a kispadrol beszallva mar kap jatekperceket.
Spence all a legtavolabb a jatektol, eronlete meg nem az igazi, es tobb edzesre van szuksege.
Egyenileg edz jelenleg, keves az esely, hogy a Cagliari ellen a padon ott lehessen.
Napoli ellen lehet a keretben Spence, Gazzetta szerint a kezdo szoba sem johet, de cserekent kaphat perceket.
Napoli ellen a Gazzetta szerint Stones akar kezdhet is, de nem lesz konnyu kiszoritani Akanjit.

https://www.fcinter1908.it/news/rassegn ... nce-tempo/
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

sorger=giallo írta: Tegnap, 10:29 Már egyértelművé vált, ezen az oldalon a mennyiség a minőség ellenében elv az iránymutató, némi írástudatlansággal és infantilis arroganciával fűszerezve. Ebben aktív módon én természetesen nem kívánok részt venni, maradok tehát passzív olvasó. Adminok, a ti feladatotok lenne az igénytelenség felszámolása, de legalábbis a gyomlálása. Kitartást hozzá!

FORZA INTER!!!
mi tortent?
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

sorger=giallo írta: Tegnap, 10:29 Már egyértelművé vált, ezen az oldalon a mennyiség a minőség ellenében elv az iránymutató, némi írástudatlansággal és infantilis arroganciával fűszerezve. Ebben aktív módon én természetesen nem kívánok részt venni, maradok tehát passzív olvasó. Adminok, a ti feladatotok lenne az igénytelenség felszámolása, de legalábbis a gyomlálása. Kitartást hozzá!

FORZA INTER!!!
Kedves Sorger,
régi motoros vagy Te is köztünk, ezért is próbáltam kicsit másképpen közelíteni a dolgokhoz, azonban akkor öntsünk tiszta vizet a pohárba. Sajnos az utóbbi hozzászólásaid nagy része offtopik és kötekedés volt más fórumtársad irányába, ezért is kaptál figyelmeztetést. A szabályzat egyértelmű (Szankciók rész), és mindenkire vonatkozik. Én elfogadom, ha nincs meg a szimpátia, nem kötelező mindenkit kedvelni. Erre van is megoldás, tudod tiltani az adott felhasználót, és nem fogod látni a hozzászólásait. Amennyiben ez számodra nem megfelelő, akkor marad a passzív olvasás.
Olyan régen kellett moderálni, örülnék ha nem térnénk vissza ezekhez az időkhöz.
DM22

Hozzászólás Szerző: DM22 »

FORZA INTER!!!
Megértem az adminokat és téged is. Csak azért írok hogy tudd, nem vagy egyedül. Ugyanakkor bizonyos szint alá nem érdemes menni, mert akinek szól a mondandód, az úgysem érti / nem akarja érteni.
interfan

matyinter írta: 2026.08.24. 18:51 Nekem sincs ezzel baj, Dimarco 75 gólpassza tavaly például nem volt szar.
Lehet az idei golpassz kiraly Diouf lesz.
Jol indult az egy meccs ket golpassz mutatoval.
Csak igy tovabb.
Válasz küldése