interfan írta: ↑2026.08.20. 12:09 Corsera bejelentette, az Oaktree eladja az Inter reszvenyeinek kisebbsegi reszet.
Elorehaladott targyalasok vannak egy meg nem nevezett vevovel.
Egyelore kerdes a szazalek, 40-49% kozott lehet.
Valamint a kesobbiekben a teljes tulajdont is megvehetne az uj befekteto.
A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- vaskalap
Re: A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)
- interfan
Inzaghi:
217 meccsed volt az Inter padjan, ha lehetseges lenne, melyik meccset jatszanad ujra?
Isztambuli BL dontot.
Nagyon kozel voltunk ahhoz, hogy sportertenelmi csodat tegyuk, az elmult evtized legerosebb csapata ellen.
Kritikusaid azt mondtak, csak egy taktikat tudsz jatszatni, majd Riyadhba mentel, es 4 vedovel jatszol, miert?
A taktika mindig a rendelkezesre allo jatekosoktol
fugg.
Nezd meg, mindenki kritizalt a sarga lapos csereim miatt, de nezz korbe, en 2018-ban kezdtem ezt el, ma meg mar szinte mindenki ezt csinalja.
Manapsag amilyen intenzitas van, ha 10 emberrel jatszol szinte garantalt veszitesz.
Mit gondolsz az Inter igazolasairol es penzugyi helyzeterol?
Negy csodalatos evet toltottem az Internel.
6 trofeat nyertunk, 2 BL dontot jatszottunk, es mindig versenykepesek maradtunk, meg akkor is, amikor komoly megszoritasok voltak a mercaton.
Sportszakmai vezetes fantasztikus munkat vegzett, egy osszeomlas szelen allo koltsegvetesbol hoztak ezt ki.
Soha semmit nem titkoltak elottem, en pedig a nehezseget nem mentsegnek tekintettem, hanem motivacionak.
Epitettunk, fejlesztettuk a jatekosokat, erteket teremtettunk, es egy meg erosebb Intert mentalitast adtunk az Internek.
- PellerG
Ez a saját véleményem, én nem szeretem őt.
Ha ligán belülről pótolnánk, nem látok olyan sportigazgatót, akit most alkalmasnak gondolnék.
De nem lennék egyáltalán bánatos, ha tényleg lépne a nyáron Ausilio.
https://x.com/NicoSchira/status/2095064994807239000
Ha ligán belülről pótolnánk, nem látok olyan sportigazgatót, akit most alkalmasnak gondolnék.
- interfan
Zazzaroni a Corriere foszerkesztoje is bejelentette a "dramai hirt".PellerG írta: ↑2026.09.02. 11:16 Ez a saját véleményem, én nem szeretem őt.
Ausilio tavozik az Intertol.
Ausilio kozolte az Inter vezetoseggel, hogy tavozni akar, es biztosan nem hosszabbitja meg a szerzodeset.
28 eves Ausilio-Inter korszak ezennel lezarul.
https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... zazzaroni/
Zazzaroni odaig ment, hogy Ausilio tavozasa nem a szezon vegen, hanem akar mar a kovetkezo idoszakban legkesobb decemberig megtortenik.
https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... a-gennaio/
- interfan
Sportmediaset is megerositi, veget er a tobb mint 28 eves Ausilio-Inter kapcsolat.
Milanoi Corsera szerint a felek kozotti szakitas tegnap valt veglegesse.
Ausilio sertonek talalta az Oaktree ajanlatat, es alulertekeltnek erezte magat.
Oaktree + 1 eves hosszabbitast, es a jelenlegi 1.2m-rol 1.4m-ra fizetesemelest ajanlott.
Ezt Ausilio nagyon kevesnek talalta, es joval nagyobb fizetesre szamitott.
Corsera szerint mar csak a hivatalos bejelentes hianyzik, Ausilio 100% hogy tavozik az Intertol.
https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... refresh_ce
FcInter1908 sajat forrasai is megerositik, Ausilio tavozik.
A felek most egy azonnali szerzodesbontason dolgoznak, es szeretnek napokon/orakon belul bejelenteni Ausilio tavozasat.
SportItalia is azonnali szerzodesbontasrol ir, valamint a De Zerbi fele Tottenham mint lehetoseg Ausilionak.
https://www.calciomercato.com/liste/int ... 8da3dd4e50
https://www.calciomercato.com/liste/int ... 5a34b90801
Milanoi Corsera szerint a felek kozotti szakitas tegnap valt veglegesse.
Ausilio sertonek talalta az Oaktree ajanlatat, es alulertekeltnek erezte magat.
Oaktree + 1 eves hosszabbitast, es a jelenlegi 1.2m-rol 1.4m-ra fizetesemelest ajanlott.
Ezt Ausilio nagyon kevesnek talalta, es joval nagyobb fizetesre szamitott.
Corsera szerint mar csak a hivatalos bejelentes hianyzik, Ausilio 100% hogy tavozik az Intertol.
FcInter1908 sajat forrasai is megerositik, Ausilio tavozik.
A felek most egy azonnali szerzodesbontason dolgoznak, es szeretnek napokon/orakon belul bejelenteni Ausilio tavozasat.
SportItalia is azonnali szerzodesbontasrol ir, valamint a De Zerbi fele Tottenham mint lehetoseg Ausilionak.
https://www.calciomercato.com/liste/int ... 8da3dd4e50
https://www.calciomercato.com/liste/int ... 5a34b90801
- Festa
Én azt hittem,hogy Ausilio fia a tanácsadó,de akkor még az öreg volt eddig,
Voltak jó húzásai,de szerintem kell azon a poszton is megújulás.
Jobban jártunk hosszútávon így.
Voltak jó húzásai,de szerintem kell azon a poszton is megújulás.
Jobban jártunk hosszútávon így.
-
Interfan1000
Felőlem maradhatott volna…szarból nem lehet várat építeni.
- interfan
Sky es Di Marzio szerint nem "ligan belulrol" gondolkozunk, hanem "hazon belulrol".
Baccin merult fel leginkabb mint Ausilio utod.
Kozben mar Romano is bejelentette, Ausilio tavozik az Intertol.
- Dan-i-nter
Amikor volt pénz akkor is rendre mellé nyúlt igazolásokkal (persze kérdés mikor voltak az ő nevei, mikor valaki másé, de utóbbi években elvileg csak ő volt a felelős).
Tavaly eltapsoltunk vagy 65 milliót A Diouf-Bonny-Henrique sorra, ebből 1 hulladék, 1 nagyon közepes, és egy csak azért vállalható mert posztot váltott nálunk. És ez csak tavalyról. Nyilván voltak jó fogásai is mint pl Skriniar anno, de a mérleg azért igencsak negatív irányba áll nála (az utóbbi évek sikereit a pénztelenség ellenére leginkább Marotta szakértelmének köszönhetjük).
Engem inkább az lepett meg, hogy eddig húzta a teljesítményével egy olyan nívós csapat élén mint az Inter. Tottenham-nak meg innen gratulálok, ha az utóbbi évek szerencsétlenkedése után pont őt látják mint megváltót.
Tavaly eltapsoltunk vagy 65 milliót A Diouf-Bonny-Henrique sorra, ebből 1 hulladék, 1 nagyon közepes, és egy csak azért vállalható mert posztot váltott nálunk. És ez csak tavalyról. Nyilván voltak jó fogásai is mint pl Skriniar anno, de a mérleg azért igencsak negatív irányba áll nála (az utóbbi évek sikereit a pénztelenség ellenére leginkább Marotta szakértelmének köszönhetjük).
Engem inkább az lepett meg, hogy eddig húzta a teljesítményével egy olyan nívós csapat élén mint az Inter. Tottenham-nak meg innen gratulálok, ha az utóbbi évek szerencsétlenkedése után pont őt látják mint megváltót.
- interfan
Sky es Di Marzio bejelentette, holnap Ausilio utoljara lesz Appianoba, elbucsuzik a csapattol es vegleg tavozik.
Szerzodese felbontasra kerul azonnal, hamarosan hivatalosan is bejelenti az Inter.
Gazzetta is bejelentette, Ausilio es az Inter alairtak a szerzodesbontast.
28 ev utan azonnali hatallyal tavozik Ausilio az Intertol.
Utodja minden bizonnyal Baccin lesz a Gazzetta szerint is.
Szerzodese felbontasra kerul azonnal, hamarosan hivatalosan is bejelenti az Inter.
-
R9.
azert kb 1,5m EUR fizu erre a munkara eleg jo 
-
P-Inter
Bakker, számolgattam is, mennyi az annyi jó magyar forintban.
Mindenesetre meglepő. Szerintem csak ki akarták tenni. Én nem tudom megítélni a hasznát a klubban, de itt a fórumon (amióta követem) az jött át, hogy nem egy nagy koponya… sőt, amolyan szürke, semmilyen, sótlan fazon. Miközben rengeteg ideje melózik a klubnak.
Csak nehogy minden sz@rabb legyen távozása után.
-
matyinter
Én két napja be vagyok beb@szva, hogy Ausilio elúz, vagy ez valami alternatív valóság?
Lehet Marotta megunta a "munkásságát"?
Mi lesz a 8 millió meccset látott kölyökkel?
Lehet Marotta megunta a "munkásságát"?
Mi lesz a 8 millió meccset látott kölyökkel?
- interfan
Vegezetul Romano is mar bejelentette, Ausilio alairta a szerzodesbontast, azonnali hatallyal tavozik az Intertol.interfan írta: ↑2026.09.02. 16:31 Sky es Di Marzio bejelentette, holnap Ausilio utoljara lesz Appianoba, elbucsuzik a csapattol es vegleg tavozik.
Moretto pedig bejelentette, Baccin lesz az Inter uj sportigazgatoja.
(O volt Ausilio segitoje eddig)
-
cuchu11
Akkor így már majdnem nullszaldóba került a nyári mercato fizetések szempontjából
- interfan
- interfan
Ez de nagy, tenyleg szegeny Niccolo.
Pedig mar o annyira felvolt keszulve, 5 eves kora ota erre keszul.
- interfan
Hivatalos: Ausilio szerzodesbontassal tavozott az Intertol.
Szinten hivatalos, az uj sportigazgato Baccin.
Szinten hivatalos, az uj sportigazgato Baccin.
-
cuchu11
Nekem a legérdekesebb a történetben, hogy az Oaktree állítólag
csak egyéves hosszabítást ajánlott Auslionak.
Nem kirúgták, hanem emelt fizetést ajánlottak, de csak +1 évre.
Ez akár az Inter közelgő eladását is jelezheti.
Az új vevő jó eséllyel a saját embereit, saját sportigazgatóját akarja majd a klubhoz hozni.
-
matyinter
- interfan
Ausilio tavozasa nekem is a valaha volt legnagyobb meglepetes.
En azt hittem, hogy ez az ember innen megy nyugdijba.
- Baggio85
Én is erre gondoltam. Ausilio meg valószínűleg úgy volt vele, hogy nem várja meg, hogy 1 év múlva kirúgják. Lehet ő már azt is tudja, hogy ki lesz az Oaktree helyett. Közben meg már télen is az Al-Hilal hozták szóba, most odamehet 5xöséért ennek a pénznek és költeni is fog tudni.cuchu11 írta: ↑2026.09.02. 18:11Nekem a legérdekesebb a történetben, hogy az Oaktree állítólag
csak egyéves hosszabítást ajánlott Auslionak.
Nem kirúgták, hanem emelt fizetést ajánlottak, de csak +1 évre.
Ez akár az Inter közelgő eladását is jelezheti.
Az új vevő jó eséllyel a saját embereit, saját sportigazgatóját akarja majd a klubhoz hozni.
- PellerG
Én voltam az egyik, aki leginkább "Ausilio-ellenes" volt itt az oldalon, most már több, mint 10 éve.
Voltak időszakok, mikor nagyon jó jelöltek nevei merültek fel a helyére.
Most ilyet nem látok, Baccin feljebb lépésével meg gondolom nagyon nem fog változni semmi.
A munkássága semmiképp sem ítélhető meg úgy, hogy "végre elment".
Sok jó, nagyon jó húzás és üzlet is a nevéhez fűződik.
De úgy gondolom még több olyan, ami negatívan maradt meg bennünk.
Amíg Marotta nem volt itt, kontroll nélkül költötte a pénzt a saját neveire, akik közül nem sok vált be.
A "kölcsön+opció" már a védjegye marad...
Nekem például nagyon bökte a csőröm tavaly is, idén is, hogy nem tudott elhozni olyan játékosokat, akiket már nagyjából januárban tudtunk, hogy el akarunk majd hozni.
Ezeket a dealeket nem ütötte le előre, időben, így nyáron mire léptünk már simán ránk licitáltak tehetősebb klubok, vagy csak simán betettek nekünk.
A teljesség igénye nélkül: Vicario (2023), Lookman (2025), Palestra (2026), szerintem jó és friss példák.
Pont azzal a képességgel tűnhetett volna ki, adhatott volna igazán pluszt a pozíciójából a klubnak, hogy ezeket tető alá hozza még egy végeláthatatlan árlicit előtt.
A másik, általam is már többször hozott Spence-téma.
2022-ben írtam Spence-t, hogy nagyon ígéretesnek tűnik.
Erre elhozza most, 2026-ban, több mint 30 milliót fizetve érte, amikor finoman szólva nem mondható, hogy a topon lenne, azt meg főleg nem, hogy azon a poszton játszana, ahova mi hoztuk, jobb WB-ként.
Kicsit azt érzem itt, "régen kinéztem őt, most végre el tudtam hozni", csak közben óriási kérdőjel nálam, mit tud Spence ma, nekem nagyon nagy kétségeim vannak, hogy jól lesz-e itt.
Fizikailag nincs rendben egyelőre, Face-n meg olyanokat posztol, mintha debil lenne (bocsánat, tudom nem ez alapján kell megítélni játékosokat).
De tényleg úgy érzem, mintha utána sem jártunk volna kit hozunk, csak léptünk valamit szükségposztra, régi scout-feljegyzés alapján.
Lényeg a lényeg, szerintem a link sokat elmond a tényekről:
Most ilyet nem látok, Baccin feljebb lépésével meg gondolom nagyon nem fog változni semmi.
Amíg Marotta nem volt itt, kontroll nélkül költötte a pénzt a saját neveire, akik közül nem sok vált be.
Nekem például nagyon bökte a csőröm tavaly is, idén is, hogy nem tudott elhozni olyan játékosokat, akiket már nagyjából januárban tudtunk, hogy el akarunk majd hozni.
Ezeket a dealeket nem ütötte le előre, időben, így nyáron mire léptünk már simán ránk licitáltak tehetősebb klubok, vagy csak simán betettek nekünk.
A teljesség igénye nélkül: Vicario (2023), Lookman (2025), Palestra (2026), szerintem jó és friss példák.
Pont azzal a képességgel tűnhetett volna ki, adhatott volna igazán pluszt a pozíciójából a klubnak, hogy ezeket tető alá hozza még egy végeláthatatlan árlicit előtt.
Erre elhozza most, 2026-ban, több mint 30 milliót fizetve érte, amikor finoman szólva nem mondható, hogy a topon lenne, azt meg főleg nem, hogy azon a poszton játszana, ahova mi hoztuk, jobb WB-ként.
Kicsit azt érzem itt, "régen kinéztem őt, most végre el tudtam hozni", csak közben óriási kérdőjel nálam, mit tud Spence ma, nekem nagyon nagy kétségeim vannak, hogy jól lesz-e itt.
Fizikailag nincs rendben egyelőre, Face-n meg olyanokat posztol, mintha debil lenne (bocsánat, tudom nem ez alapján kell megítélni játékosokat).
De tényleg úgy érzem, mintha utána sem jártunk volna kit hozunk, csak léptünk valamit szükségposztra, régi scout-feljegyzés alapján.
- Baggio85
Azért az ő munkásságával kapcsolatban én még két dolgot kiemelnék, hogy minél pontosabban meg lehessen ítélni:
1. Hakimi az ő igazolása volt, ami kis szerencsével máshogyan is végződhetett volna.
2. Azért az ő utolsó 15 évét nagyban befolyásolta az a jelenség, állapot, ahogy Moratti elküldte őket még talán Brancàval Brazíliába 20 millió euróval, hogy hozzák el Lucas Mourat aztán a PSG elvitte 40ért.
Persze, ettől függetlenül voltak teljesen érthetetlen és védhetetlen igazolásai, de ő inkább ilyen környezetben dolgozta végig az utóbbi bő évtizedet. Ahogy a Suninggal több pénz lett, jöttek a rendes igazolások is. Ilyen a futball...
1. Hakimi az ő igazolása volt, ami kis szerencsével máshogyan is végződhetett volna.
2. Azért az ő utolsó 15 évét nagyban befolyásolta az a jelenség, állapot, ahogy Moratti elküldte őket még talán Brancàval Brazíliába 20 millió euróval, hogy hozzák el Lucas Mourat aztán a PSG elvitte 40ért.
Persze, ettől függetlenül voltak teljesen érthetetlen és védhetetlen igazolásai, de ő inkább ilyen környezetben dolgozta végig az utóbbi bő évtizedet. Ahogy a Suninggal több pénz lett, jöttek a rendes igazolások is. Ilyen a futball...
- interfan
En is azt gondolom, hogy tobb volt a negativ dolog mint a pozitiv.PellerG írta: ↑2026.09.02. 20:02 Én voltam az egyik, aki leginkább "Ausilio-ellenes" volt itt az oldalon, most már több, mint 10 éve.
Mindenhol vannak mindkettobol, dehat az aranyok nagyon nem mindegy dolgok.
Es hat valahogy Ausilional mindig azt ereztem, hogy tobb a negativ dontes.
En emiatt orulok, hogy tavozott.
Az hogy a "tanitvanya" Baccin miben lesz mas, egyaltalan mas lesz e, jobb lesz e, rosszabb lesz, ez egy nagyon jo kerdes.
Csak remelni tudom, hogy ha mar Baccin lett az Ausilio utod, akkor ezen a teren is eloreleptunk.
Mindent koszi Piero, de nekem biztosan nem fog hianyozni.
- Cupi
Azért ezzel annyit vitatkoznék amikor volt zsetonja akkor is voltak jó nagy melléfogásai.
Persze azt se felejtsük el ezek az összegek a mostani anyagi helyzetünkben sem számítanak kevésnek de a 2010-es évekbe meg még többnek számított ugye.
Persze teljesen jogos a sikereit sem kell elvitatni /bár azok nagyrészét Marotta mellett érte el/ de ennek ellenére én nem sírok utána.
- interfan
Na igen.Cupi írta: ↑2026.09.03. 08:21Azért ezzel annyit vitatkoznék amikor volt zsetonja akkor is voltak jó nagy melléfogásai.Kondogbia 45-ért, J. Mario is 40 körül jött és ha jól emlékszem szerződésbontással küldtük el. Gabigol is 30 millió volt.
Dalbert is 25 körül jött. Most ezek jutottak az eszembe akikért keményebb pénzt is adtunk.
Persze azt se felejtsük el ezek az összegek a mostani anyagi helyzetünkben sem számítanak kevésnek de a 2010-es évekbe meg még többnek számított ugye.
Persze teljesen jogos a sikereit sem kell elvitatni /bár azok nagyrészét Marotta mellett érte el/ de ennek ellenére én nem sírok utána.
Csak azt az idoszakot nezve amikor Piero volt egyes egyedul, par nev a teljesseg igenye nelkul:
Kondogbia 36m
F.Melo 5m
Jovetic 13m
Eder 12m
J.Mario 45m
Ansaldi 11m
Gagliardini 23m
Vecino 25m
Dalbert 22m
B.Valero 7m
Nainggolan 40m
Vrsaljko felev kolcson 6,5m
Ez azert majdnem 250m euro 12 jatekosra...
Nyilvan a masik oldalon is vannak nevek, lasd Skriniar, Martinez, Brozovic, Perisic.
De a merleg meg mindig inkabb a negativ iranyba billen el.
Es akkor ilyen kolcsonos/ingyen L.Lopez, Montoya, Erkin, Banega, Sainsbury es tarsaikat ne is emlitsunk.
(Meg ha pl itt is volt egy DeVrij a masik oldalon.)
- brecsinho
P-Inter írta: ↑2026.09.02. 16:52Bakker, számolgattam is, mennyi az annyi jó magyar forintban.én nem sipákoltam volna emelésért.
Mindenesetre meglepő. Szerintem csak ki akarták tenni. Én nem tudom megítélni a hasznát a klubban, de itt a fórumon (amióta követem) az jött át, hogy nem egy nagy koponya… sőt, amolyan szürke, semmilyen, sótlan fazon. Miközben rengeteg ideje melózik a klubnak.
Csak nehogy minden sz@rabb legyen távozása után.![]()
Én elvállalom évi 1m fizuért és felvenném interfant 200k tanácsadónak - persze, csak ha érdekli a meló - öszességében még spórolnánk is
-
matyinter
Én FIFA mellett Fm-ezek is jópár éve, és 30000brecsinho írta: ↑2026.09.03. 12:40P-Inter írta: ↑2026.09.02. 16:52Bakker, számolgattam is, mennyi az annyi jó magyar forintban.én nem sipákoltam volna emelésért.
Csak nehogy minden sz@rabb legyen távozása után.![]()
Én elvállalom évi 1m fizuért és felvenném interfant 200k tanácsadónak - persze, csak ha érdekli a meló - öszességében még spórolnánk isEzeket a mercatokat kb.mi is lehoztuk volna,ráadásul interfan adatbázisa és statisztikái kiaknázatlan lehetőségek. Az olaszom csak gyenge közepes,de angolul,németül tuti jobban tárgyalnék,mint Piero (picit megy a horvát is,ha Zágrábba kell mennni az új Kovacicért..), ráadásul 98ban már fifáztam,és olyan kereteket állítottam össze,amikkel mindent megnyertem..lehet még pályázni?
![]()
eurórért vállalom évente
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára matyinter 2026.09.03. 13:11-kor.
-
MLK
Én örülök, hogy lelépett. De mielőtt patás ördögnek kiáltanám ki, igazándiból jótékony félhomály fed mindent, amit csinált, illetve csináltak. Ha valami jól sült el lehet, hogy akkor sem tudtuk, hogy ki hozta össze, de ha szarul akkor meg végképp.
- hvmetal
Palacios Bacci név, nem ?
Én is örülök, hogy Aussilio végre eltűnik, de az, hogy a tanítvány lesz az utód. 2017 óta van a klubnál és benne van a keze a Palacios , J. Martinez, Taremi, Zielinski, Bonny, Diouf üzletekben. Úgy olvastam fiatalokkal, dél-amerikai játékosok megfigyelésével , primaverával foglalkozott. Titkolja annyira a tehetségét, mint Luis Henrique ( azt se tudom, hogy kell leírni a nevét, akkora talent. )
Én is örülök, hogy Aussilio végre eltűnik, de az, hogy a tanítvány lesz az utód. 2017 óta van a klubnál és benne van a keze a Palacios , J. Martinez, Taremi, Zielinski, Bonny, Diouf üzletekben. Úgy olvastam fiatalokkal, dél-amerikai játékosok megfigyelésével , primaverával foglalkozott. Titkolja annyira a tehetségét, mint Luis Henrique ( azt se tudom, hogy kell leírni a nevét, akkora talent. )
- interfan
Egy edzoi karriert neha annyira aprosagok, es a csillagok helyes allasa annyira tudja befolyasolni, hogy az valami egeszen drasztikus.
Volt itt majusba szo Chivu torteneterol:
Azert tenyleg mennyire aprosagokon mulik a futball.
A Kolozszvar elnoke elmondta, hogy tavaly telen mindenben megallapodtak Chivuval, es o lett volna a Kolozsvar edzoje amikor a Parma megkereste Chivut, es visszadobta a szerzodest, es inkabb a Parmat valasztotta.
Majd Parma edzokent ugy allt 2db pontra a kiesestol, hogy az utolso forduloban Atalanta-Parma meccs kovetkezett, ahol csak gyozelemmel vehettek biztosra a kieses elkeruleset.
Majd az utolso 38. fordulo merkozeseinek elso 45 perceben:
Atalanta-Parma: 2-0
Empoli-Verona: 1-1
Magyarul 1db Empoli golra volt Chivu a Serie B-tol.
De az utolso fordulo utolso 45 percenben a Parma forditott, az Empoli meg kikapott, igy vegul nem estek ki.
Ezek utan Chivu junius elejen mindenben megallapodott a Parmaval a szerzodeshosszabbitas kapcsan.
Viszont miutan kiderult Inzaghi mindenki dobbenetere lelep az Intertol, valamint par mas edzonev nemet mondott az Internek, Chivu idot kert a Parmatol es nem irta ala az uj szerzodest.
Majd az Inter edzoje lett 1 eve, es most Scudetto gyozelem utan hosszabbit 2028-ig, opcioval 2029-ig, es a Serie A egyik legjobban kereso edzoje lesz.
Na most ott egy ellenpelda, egy bizonyos Dejan Stankovic.
Emlekezzunk vissza 2022-re, mennyire sokan akartak ot itt a forumon is Inter edzonek.
Inzaghi elkuldeset akartak sokan, es az akkori Zvezda edzot Stankovicot hozzank.
- Nem sokkal kesobb Stankovic lett is Serie A csapat edzoje Stankovic, a Sampdoriae.
Majd valami borzalmas mutatot produkalva:
30 meccs 3 gyozelem 8X 19 vereseg, 0.57 pontatlag, tokutolso 20.helyen kiesett a Serie B-be.
- Majd jott a Fradis kaland, ami azert annyira megint nem sikerult jol.
Bajnoksag meglett, de a kupadontot elveszitette a Paks ellen, Konferencia ligaba meg eleg korai bucsu jott.
Emberileg pedig a szurkolok kimondottan megutaltak.
- Moszkvaba ment ami megint nem lett egy sikerstory.
Semmit nem nyert, balhek kisertek vegig, majd kicsit tobb mint egy ev utan ki is rugtak.
- Vissza a Zvezdaba felevre, ahol a BL selejtezos kieses utan ujra tavozas lett a vege.
Vegul pedig a PellerG altal emlitett Motta.
- O kifejezetten biztatoan indult mar azzal a nagyon gyenge Speziaval is.
Nagy eredmeny volt, hogy benntartotta oket.
- Bolognas tortent meg egy kifejezetten "sikerstory" volt.
- Ellenben a Juventus nem alakult jol. Igaz megint jon a kerdes, hogy kihez kepest.
De latjuk azota valahogy az o karrierje is megrekedt, pedig ugymond "csak" egy kevesbe jol alakult allomasa volt, a Juventus.
Sokszor elmondhato, hogy a sors, a csillagok allasa, a szerencse/balszerencse, stb alakithat egy edzoi karriert.
Kulonosen erdekes ez a Chivu-Motta-Stankovic ex Inter jatekosokat nezve.
- Atosz
Azért Motta esetén más is közrejátszik, Grosso menesztése után pl elvileg megkereste a Fior, de túl sok zsozsót kért, úgyhogy beoffolták. Szóval gyanús, hogy lehetne melója, ha akarná.interfan írta: ↑2026.09.07. 14:54Egy edzoi karriert neha annyira aprosagok, es a csillagok helyes allasa annyira tudja befolyasolni, hogy az valami egeszen drasztikus.
Volt itt majusba szo Chivu torteneterol:
Azert tenyleg mennyire aprosagokon mulik a futball.
A Kolozszvar elnoke elmondta, hogy tavaly telen mindenben megallapodtak Chivuval, es o lett volna a Kolozsvar edzoje amikor a Parma megkereste Chivut, es visszadobta a szerzodest, es inkabb a Parmat valasztotta.
Majd Parma edzokent ugy allt 2db pontra a kiesestol, hogy az utolso forduloban Atalanta-Parma meccs kovetkezett, ahol csak gyozelemmel vehettek biztosra a kieses elkeruleset.
Majd az utolso 38. fordulo merkozeseinek elso 45 perceben:
Atalanta-Parma: 2-0
Empoli-Verona: 1-1
Magyarul 1db Empoli golra volt Chivu a Serie B-tol.
De az utolso fordulo utolso 45 percenben a Parma forditott, az Empoli meg kikapott, igy vegul nem estek ki.
Ezek utan Chivu junius elejen mindenben megallapodott a Parmaval a szerzodeshosszabbitas kapcsan.
Viszont miutan kiderult Inzaghi mindenki dobbenetere lelep az Intertol, valamint par mas edzonev nemet mondott az Internek, Chivu idot kert a Parmatol es nem irta ala az uj szerzodest.
Majd az Inter edzoje lett 1 eve, es most Scudetto gyozelem utan hosszabbit 2028-ig, opcioval 2029-ig, es a Serie A egyik legjobban kereso edzoje lesz.
Na most ott egy ellenpelda, egy bizonyos Dejan Stankovic.
Emlekezzunk vissza 2022-re, mennyire sokan akartak ot itt a forumon is Inter edzonek.
Inzaghi elkuldeset akartak sokan, es az akkori Zvezda edzot Stankovicot hozzank.
- Nem sokkal kesobb Stankovic lett is Serie A csapat edzoje Stankovic, a Sampdoriae.
Majd valami borzalmas mutatot produkalva:
30 meccs 3 gyozelem 8X 19 vereseg, 0.57 pontatlag, tokutolso 20.helyen kiesett a Serie B-be.
- Majd jott a Fradis kaland, ami azert annyira megint nem sikerult jol.
Bajnoksag meglett, de a kupadontot elveszitette a Paks ellen, Konferencia ligaba meg eleg korai bucsu jott.
Emberileg pedig a szurkolok kimondottan megutaltak.
- Moszkvaba ment ami megint nem lett egy sikerstory.
Semmit nem nyert, balhek kisertek vegig, majd kicsit tobb mint egy ev utan ki is rugtak.
- Vissza a Zvezdaba felevre, ahol a BL selejtezos kieses utan ujra tavozas lett a vege.
Vegul pedig a PellerG altal emlitett Motta.
- O kifejezetten biztatoan indult mar azzal a nagyon gyenge Speziaval is.
Nagy eredmeny volt, hogy benntartotta oket.
- Bolognas tortent meg egy kifejezetten "sikerstory" volt.
- Ellenben a Juventus nem alakult jol. Igaz megint jon a kerdes, hogy kihez kepest.
De latjuk azota valahogy az o karrierje is megrekedt, pedig ugymond "csak" egy kevesbe jol alakult allomasa volt, a Juventus.
Sokszor elmondhato, hogy a sors, a csillagok allasa, a szerencse/balszerencse, stb alakithat egy edzoi karriert.
Kulonosen erdekes ez a Chivu-Motta-Stankovic ex Inter jatekosokat nezve.