Nekem tetszett a tegnapi meccs, na nem feltétlenül a játék minősége miatt. De mindig jó úgy aludni menni, hogy megvertük a Romát!
Ami jó volt, az a küzdés, régen nem láttam már ennyire odatenni magát a csapatnak, Cambiasso labdákat szerzett, Lucio esetenként tanári volt, Deki meg eszméletlen rúgótechnikával van megáldva, örülök, hogy nálunk játszik és nem ellenünk.
De vannak azért gondok, nem is kicsik. Ranocchia szegény elég nagy rizikófaktor, mintaszerűen megszerzi a labdát, aztán a következő pillanatban helyzetbe hozza az ellenfelet. Még jó, hogy a Roma ellen játszottunk, nem egy komoly csapat ellen, mint pl. a Schalke. Nagatomo támadásban rengeteget vállalt és jól is csinálta, amit csinált, mégha Sneijder nem is nyomja labdával, azért csak leköt a felfutásaival egy-két védőt. De a védekező részét nem igazán oldotta meg, sokszor átjátszották vagy elmentek mellette.
Összességében azért jó volt, bár azt én is sajnálom, hogy nem igazán próbáltuk meg eldönteni már most a továbbjutást, amikor pedig meg volt rá a lehetőség. Gyenge volt a Roma, a végén kitámadott az egyenlítésért, sokkal többet ki lehetett volna hozni a kontrákból. A visszavágón alakulhatnak rosszul is a dolgok, ha kiszórnak valakit közülünk, akkor még bajság is lehet belőle. Nem hiszem, hogy az izgalmas visszavágó miatti nézőcsalogatás volt az oka, egyszerűen nem tudom mire vélni a dolgot. Na mindegy, ez már így történt, és mégiscsak jobb előnnyel és kapott gól nélkül (!) várni a visszavágót.