Még alig hiszem el, hogy döntőben vagyunk!
Capitano meg remélem felemeli a BL trófeát Madridban
Forza Inter
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
Nia írta:1. R9...Ezt képet nem kellett volna,megrugdaltam a számítógépet,a sunyi ge..láda:)Mocskos férgesét...Még jó ,hogy messze volt...
4.Lenne egy nagy kérésem,légyszi ha valaki tud egy videót ami az utsó 5 percről szól és Mourinhoról meg a fiúk "ünnepléséről".Megköszönném ha kiírná:)
Annyira izgultam,hogy nem tudtam figyelni.Csak járkáltam és lerágtam az ujjam:)
Campione írta:
A kép szerintem zseniálisan elkapott pillanat.
Nia írta:Campione írta:
A kép szerintem zseniálisan elkapott pillanat.
Zseniális,de már akkor is felhúzott:)Rohadék:)pfuuuuuuuu
de ez a bíró.Egyébként nem vagyok boszorkány,de sejtettem ezt a kiállítást.Bár először Muntarira gondoltam,aztán Mottára.Sejtettem,hogy bíró pajtás ránkkattan.De sebaj,ez már a múlt:)Így sem nyertek 2 góllal:)
Csak Motta nem lesz a döntőben???Nem nagyon tudtam figyelni a sárgákra.Ezt majd megnézem a Barca tévében is izgalom és ujjrágás nélkül:)
benito92 írta:
Úgy tudom Zanetti, Maicon, Eto'o és Samuel volt veszélyben a sárgák miatt de Mottán kívül mindegyikük ottlesz. Aztán javítsatok ki ha a tévedek.
Laci78 írta:
Döntőt megkellene nyerni, különben nem ér semmit az egész!
mike írta:Balotellit csak annyit láttam hogy Etoo-val ölelkezett.
Baggio85 írta:"I can guarantee you one thing. Next year I will return to play at the Camp Nou. "-Mourinho
Ezzel vajon mire utalt?![]()
Remélem nem arra, hogy jövőre a Real edzője lesz!!!
Bombastico írta:A döntőt kötelező lesz megnyerni, már csak azért is mert rühellem a németeket.
Nem gondoltam volna, h idáig juthat a csapat, de JoseM ismét bizonyította zsenialitását. Persze jobb lett volna támadófocival túljutni a Barcan, mert így még több embernek lett unszimpatikus a csapat. Azért 10 emberrel 65 percig emberhátrányban lenni a Barca ellen és csak 1 gólt kapni az se semmi.
Ipa írta:inter.it-en azt látom, hogy Lucio is kapott egy sárgát, akkor ő is kihagyja a döntőt? Az már keményebb, mint Motta hiánya.
Sajnos kapott sárgát. Majd Chivu játszik megint Samuel mellett.
interlaci írta:Sajnos kapott sárgát. Majd Chivu játszik megint Samuel mellett.
Rossz hírem van..Igaz,hogy Lúció kapott sárgát,de ő egyszer már el volt tiltva,magyarán törlődtek a sárgái,így ez volt neki az 1. Tehát semmi akadálya,hogy játszon a döntőben,max a sérülés..
DaNi írta:Szerintem JC is kihagyja a döntőtMost kapott egy sárgát meg aszem a Chelsea ellen szintén időhúzásért kapott egy sárgát:!:

DaNi írta:Szerintem JC is kihagyja a döntőtMost kapott egy sárgát meg aszem a Chelsea ellen szintén időhúzásért kapott egy sárgát:!:
Laci78 írta:DaNi írta:Szerintem JC is kihagyja a döntőtMost kapott egy sárgát meg aszem a Chelsea ellen szintén időhúzásért kapott egy sárgát:!:
Csak Motta hagyja ki. Akkor kiirták volna misses next match, de nem írták ki.
Laci78 írta:DaNi írta:Szerintem JC is kihagyja a döntőtMost kapott egy sárgát meg aszem a Chelsea ellen szintén időhúzásért kapott egy sárgát:!:
Csak Motta hagyja ki. Akkor kiirták volna misses next match, de nem írták ki.