Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- Bombastico
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Gyönyörű Samuel fejes. Remélem nem állnak vissza bekkelni, mert még a végén
bemákol 1 v 2 gólt az SS.
bemákol 1 v 2 gólt az SS.
- Marco
Végre Samuel!! Meg lesz ez!!
- versenyszellem
nah, Samuel megunta a többiek bénázását, előrefutott és bebólintotta a gólt 
abszolút fölényben vagyunk, ha Muslera picit lazábbra veszi az estét, már 3 lenne közte
abszolút fölényben vagyunk, ha Muslera picit lazábbra veszi az estét, már 3 lenne közte
- mike
The Wall
Nem hittem volna hogy 1-0-al megyünk el szünetre
Nem hittem volna hogy 1-0-al megyünk el szünetre
- Baggio85
Etoo-nak szóljon már valaki! Most Milito-val versenyeznek ki tud sok helyzetből minél kevesebb gólt lőni? Pedig ez csak koncentráció kérdése!
- intertomega
Mekkora öröm az egész stadionban ! Figyeltétek !
Hát nagyon rendesek a római testvérek. Kb.4 góllal vezethetnénk . Néha az az érzésem , hogy a hazaiak felkínálják a lehetőséget mi meg nemélünk velük.
Deee: Profi világban nem mindig azonos a szurkoló és a játékos akarata. Mondjuk a Lazionak is voltak nagy helyzetei , tehát néhányan nagyon komolyan veszik a meccset.
FORZA INTER !!!
Hát nagyon rendesek a római testvérek. Kb.4 góllal vezethetnénk . Néha az az érzésem , hogy a hazaiak felkínálják a lehetőséget mi meg nemélünk velük.
Deee: Profi világban nem mindig azonos a szurkoló és a játékos akarata. Mondjuk a Lazionak is voltak nagy helyzetei , tehát néhányan nagyon komolyan veszik a meccset.
FORZA INTER !!!
- kiscivis
20-0ra kellene vezetnünk a helyzetek alapján. Muslera jó kis kapus lett az évek soránn az idei eddig a legjobb szezonja. Gólokat kell még lőni, nem szabad visszavenni!
Forza Inter!
Forza Inter!
- sorger=giallo
Samuel megint csatárt játszik, he-he... Azért remélem a második félidőben Eto'o is bevarr egyet, eddig sovány ez az előny.
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
- Tommy
3-4 góllal kéne vezetnünk, hihetetlen miket hagytunk ki, vagy inkább szerencsétlenkedtünk el, jól játszunk amugy, de benne van a lazioban is a gól sajna, muslerának is pont ma kell élete formájában védenie.. Samu gólja nagyon kellett a végén, a lazialik hogy ünnepeltek már
meg kihagyott helyzeteknél majd megőrültek. 
- PetR
- Kapcsolat:
Hát emberek
Így kell menni tovább, nem szabad hagyni az ellenfelet érvényesülni, és akkor megnyerjük. De ez a helyzetkihasználás... Most az egész csapat rosszabb volt ebben mint Milito gyengébb meccsein.
De még pont időben jött a FAL. Sneijder gyönyörü labdát adott. Meg előtte Cambinak is. Hihetetlen ez a csávó. Visszatérve a meccsre, azért vigyázni kell Zaratére, mert egy villanás kell neki és büntet. Meg Kolarov bombáiba is bele kell vetődni nincs mese. Nagyon jó meccs eddig, csak ne védekezve menjünk ki a pályára mert baj lehet. Báár a Barca meccs után ezt is kétségbe vonom... 
FORZA INTER!
FORZA INTER!
- PetR
- Kapcsolat:
Tommy írta:Samu gólja nagyon kellett a végén, a lazialik hogy ünnepeltek már![]()
He he
- Tommy
meg ugye testvérek ezért is szurkolnak nekünk
gól után volt transzparens is.
"ohhh noo" 
gól után volt transzparens is.
- erixs
Még 1 gól kell! Utánna már lazábban játszhatnak.. Jó arcok ezek a Lazio-sok. Egy az érdek! Roma meg szépen megbarátkozhat a 2.ik hellyel. Kupában is nyerni kell! Utánna megzuhannak. 
okos csere! Milito villanhatna!
okos csere! Milito villanhatna!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára erixs 2010.05.02. 22:11-kor.
- Tamas76
Nagyon visszavettünk a második félidőre, nem jó ez így, de szerencsére a Lazionak sem kell mindenáron győznie, a 0:1 vagy esetleg a 0:2 részükről teljesen elfogadható lenne. Én is kiegyeznék bármelyikkel! 
- Marco
Tamas76 írta:Nagyon visszavettünk a második félidőre, nem jó ez így, de szerencsére a Lazionak sem kell mindenáron győznie, a 0:1 vagy esetleg a 0:2 részükről teljesen elfogadható lenne. Én is kiegyeznék bármelyikkel!
Nem hogy nem kell, nem is akarnak ahogy elnézem, ők is eléggé visszavettek.
- Marco
- Tamas76
Mekkora kocog ez a Fülöp! De szép volt Mottától!
- Bombastico
Marco írta:Motta!!!
Nagyon kellett. Ezt már csak nem bénázzuk el.
- erixs
- Tamas76
Marco írta:Tamas76 írta:Nagyon visszavettünk a második félidőre, nem jó ez így, de szerencsére a Lazionak sem kell mindenáron győznie, a 0:1 vagy esetleg a 0:2 részükről teljesen elfogadható lenne. Én is kiegyeznék bármelyikkel!
Nem hogy nem kell, nem is akarnak ahogy elnézem, ők is eléggé visszavettek.
Ezt sem bánom!
- kiscivis
Azért ment a chi non salta giallarosso rendesen. 
Milito beállásánál, meg a Milito facci un gol.
Milito beállásánál, meg a Milito facci un gol.
- Baggio85
Azért remélem nem altat el minket ez a meccs a szerdai meccs előtt! A Chievo, Siena meccs jóval nehezebb lesz, mint ez, gondolom ezt mindenki tudja.
Minden esetre azért én nem tudnék soha annak szurkolni, hogy az Inter kikapjon, múljon akármi is azon...
Minden esetre azért én nem tudnék soha annak szurkolni, hogy az Inter kikapjon, múljon akármi is azon...
- kiscivis
Hát érdekes meccset láttunk. Semleges szemmel nézve gyalázatos, és szomorú, h a Lazio ennyire feladta a meccset és egy cseppnyi akarást nem mutattak a második félidőben. Csak Muslera és félig-meddig Zarate vette komolyan a meccset. Mondjuk a mi részünkről se vitték túlzásba a fiúk az első gól után. Az igazsághoz viszont hozzátartozik, h nagyon lendületes első félidőt láttunk, rengeteg Inter helyzettel, és néhány Lazio helyzettel. A gól után természetesen feladták, ők se akartak rosszat a szurkolóiknak, mindenkinek jobb ez így, h így alakult. Viszont azért azzal mindenki legyen tisztában, h teljesen komoly meccsen is simán vertük volna ezt a csapatot, az össze-vissza szaladgáló védelmükkel együtt. Majd lesz sok hőbörgő ellendrukker, romanista vagy akárki, de ez van, így vidám mindenki rajtuk kívül.
Forza Inter!
Forza Inter!
- sorger=giallo
Megvan a 3 pont és mi állunk a tabella élén. Csak ez a fontos!
Szerdán sokkal komolyabb ütközet vár a csapatra a Roma ellen!
FORZA INTER!!!
Szerdán sokkal komolyabb ütközet vár a csapatra a Roma ellen!
FORZA INTER!!!
- Tommy
Baggio85 írta:Azért remélem nem altat el minket ez a meccs a szerdai meccs előtt! A Chievo, Siena meccs jóval nehezebb lesz, mint ez, gondolom ezt mindenki tudja.
Fordított esetben ha nekünk teljesen mindegy lenne, én is lazionak drukkolnék.
Meccsről nincs nagyon mit írni, nyertünk, ennyi. Innét már nem bukhatjuk el.
- Baggio85
Tommy írta:Baggio85 írta:Azért remélem nem altat el minket ez a meccs a szerdai meccs előtt! A Chievo, Siena meccs jóval nehezebb lesz, mint ez, gondolom ezt mindenki tudja.
Fordított esetben ha nekünk teljesen mindegy lenne, én is lazionak drukkolnék.
Hát én nem!
- mike
Én sem !
Akárhogyis volt nem tetszett ez a meccs, nehezen tudom elképzelni hogy leadták a meccset, ha igen 2-3 emberük nem tudott róla. De sajnos látszott a Lazion hogy rohadtul nem izgatja a meccs eredménye.
Ezért megint ránkszállnak majd, pedig mi nem hiszem hogy mi kértük volna ezt.
A tahó Totti meg sűljön a saját zsírjában
Akárhogyis volt nem tetszett ez a meccs, nehezen tudom elképzelni hogy leadták a meccset, ha igen 2-3 emberük nem tudott róla. De sajnos látszott a Lazion hogy rohadtul nem izgatja a meccs eredménye.
Ezért megint ránkszállnak majd, pedig mi nem hiszem hogy mi kértük volna ezt.
A tahó Totti meg sűljön a saját zsírjában
- Nia
Nem tudom mi a .... volt a baja a kommentátornak.Csak meghajoltak a profizmus előtt
.Sima ügy volt.Sokkal jobb csapat az Inter.Csak a lúzer Rómának kellett a segítség...
De azért tényleg vicces volt az utolsó 35 perc.Le sem támadtak,semmi.
Egy kicsit el is álmosodtam.Most mutogass lúzer Totti.
Hát megint egy hátvéd:)Érdekes lenne megnézni,hogy melyik csapat hátvédjei szerezték a legtöbb gól.Van egy gyanúm,hogy ebben ismét mi végeztünk az élen.Talán Európában is:)
Egy kicsit tartok még szívatós Sienatól.Azért néha oda szoktak fűteni.Csak ne a becsületüket akarják helyreállítani ellenünk.Az már rég nincs
.DE SIMÁN BEHÚZZUK:MÁR NEM VESZÍTHETÜNK:)EGY MECCSET SEM:)4ET KELL NYERNI.ENNYI.EZ MÁR MENT JÓ PÁRSZOR:)
56 meccs egy idényben(kb 30-32 hét alatt).Nem csodálom,hogy Milito lába már néha megremeg:)
Eddig 52-ből 49 meccsen ott volt Zanetti.A meccs perce nem semmi:)hagyjuk a korát.60 évesen is képes lenne rá
.Nagy taps:)
De azért tényleg vicces volt az utolsó 35 perc.Le sem támadtak,semmi.
Hát megint egy hátvéd:)Érdekes lenne megnézni,hogy melyik csapat hátvédjei szerezték a legtöbb gól.Van egy gyanúm,hogy ebben ismét mi végeztünk az élen.Talán Európában is:)
Egy kicsit tartok még szívatós Sienatól.Azért néha oda szoktak fűteni.Csak ne a becsületüket akarják helyreállítani ellenünk.Az már rég nincs
56 meccs egy idényben(kb 30-32 hét alatt).Nem csodálom,hogy Milito lába már néha megremeg:)
Eddig 52-ből 49 meccsen ott volt Zanetti.A meccs perce nem semmi:)hagyjuk a korát.60 évesen is képes lenne rá
- Komax
A tegnapi meccsbe az volt a jó hogy véget ért. Nem kell ragozni, a Lazio lefeküdt, gyűlölik romat. Ezek után attól félek, hogy szerdán elkezdenek szétrúgni minket, szerintem szemét módon fog játszani a roma a kupadöntőben.
- Nia
Köcsög bandától bármi kitelik.Jó lenne nekik leckét adni jó modorból és fociból is persze:)
Egyébként meg el is felejtettem .Fakezű kapusuk van?Hát szép teljesítmény volt azért tőle.Miket fogott már:)
Egyébként meg el is felejtettem .Fakezű kapusuk van?Hát szép teljesítmény volt azért tőle.Miket fogott már:)
- Baggio85
Komax írta:Ezek után attól félek, hogy szerdán elkezdenek szétrúgni minket, szerintem szemét módon fog játszani a roma a kupadöntőben.
Én ezt nem hiszem: 1. Nem is jellemző a Roma-ra 2. Szerintem meg akarják nyerni a Kupát, ez a legfontosabb nekik. 3. Szerintem Kexes nem játszik!:D
Viszont az biztos, hogy iszonyat motiváltak lesznek, kb mint amilyenek mi voltunk a Barca ellen! Úgyhogy nem fog beleférni a tapogatozás, meg 10-20 perc alibi. Mert akkor annyi!
- Cupi
Nia írta: Egy kicsit tartok még szívatós Sienatól.Azért néha oda szoktak fűteni.Csak ne a becsületüket akarják helyreállítani ellenünk.Az már rég nincs.DE SIMÁN BEHÚZZUK:MÁR NEM VESZÍTHETÜNK:)EGY MECCSET SEM:)4ET KELL NYERNI.ENNYI.EZ MÁR MENT JÓ PÁRSZOR:)
Igen tőlük Én is tartok! Ok kiestek és tétnélküli lesz már, de pont ezért vért fognak inni ellenünk és szépen akarnak búcsúzni az első osztálytól! Tuti nehéz lesz, de nyerni kell! Chievo ellen hazai pályán még a B csapatnak is illene nyernie, de persze nem szabad Őket sem lebecsülni!
Kupa meccs meg szintén nagyon nehéz lesz, roma tuti úgy fog játszani mint egy BL döntőn tennék, ráadásul nekik hazai pálya.....nem baj ott lesz nekik külön szar nézni ahogy megkapjuk a kupát
- benito92
Különösebben nem izgatott mit ugatott aza 2 majom a stúdióban, Lazio előtt pedig emelem kalapom mást nem is tehetek, fordított helyzetben énis nekik szurkolnék hogy a milan ne legyen bajnok ez alap. Aki nem az meg nem most ezen kár lenne vitatkozni, sok Lazialéval beszéltem már és a tegnapi győzelmünknek hála tovább ápolhatjuk a két klub közti szurkolói testvériséget.
A 4-2 és a Szuperkupa döntő után azért most ez kijárt nekünk
- Youme
- Adminisztrátor
Chi non salta giallorosso .. é .. é .. chi non salta giallorosso .. é .. é.
Ez volt a második félidőben az egyedüli értékelhető teljesítmény.

Ez volt a második félidőben az egyedüli értékelhető teljesítmény.
- DaNi
Jó lenne ha megnyernénk a kupát szerdán
Nagy lökést adna a csapatnak
A Chievot és a Sienat meg kell verni
A Chievoval szerintem nem lesz gond, de a Sienatól tartok ,de remélem annak a mérkőzésnek nem lesz tétje mert a Roma kikap a Cagliaritól 
A Chievot és a Sienat meg kell verni
- intertomega
benito92 írta:Különösebben nem izgatott mit ugatott aza 2 majom a stúdióban, Lazio előtt pedig emelem kalapom mást nem is tehetek, fordított helyzetben énis nekik szurkolnék hogy a milan ne legyen bajnok ez alap. Aki nem az meg nem most ezen kár lenne vitatkozni, sok Lazialéval beszéltem már és a tegnapi győzelmünknek hála tovább ápolhatjuk a két klub közti szurkolói testvériséget.
Na ez az ! Ezt sokan nem tudják de politikai azonosság is van a 2 tábor között nem csak a Rómával szembeni ,, útálat"!
Tegnap a Lazio nem tarolta le az INTER játékosait. Érthető okok miatt.
Annyira tájékozatlanok az N.S. fórumára írogató ellendrukkerek , hogy az már nevetséges. Nem értik , hogy miért örömködtek a hazaiak az INTER góljainál.
Persze ez már nem csak (!) foci. Ez vastagon politika is !Sajnos vagy nem sajnos de ez tény.
FORZA INTER !!!
- BandInter
Pontosan!! Mindenki csak azt látja hogy eladták a meccset meg stb.
Nekem az is tetszett mikor az interisták elkezdték a chi non salta rossonero-t és pár másodperc múlva már az egész stadion ugrált és nyomta még a Toldo is megrázta magát pont mikor a kamera mutatta.
Nekem az is tetszett mikor az interisták elkezdték a chi non salta rossonero-t és pár másodperc múlva már az egész stadion ugrált és nyomta még a Toldo is megrázta magát pont mikor a kamera mutatta.
- kiscivis
giallorosso volt az 
- Marco
És ez a Chi non salta giallorosso pontosan mit jelent? Sejtésem van h vmi olyasmit h: ki nem ugrál az vmi( a végét még sejteni se sejtem) 
- Tommy
Ugyanazt mint a chi non salta rossonero.
Aki nem ugrál az bordó-sárga eh eh..
- Marco
Tommy írta:Ugyanazt mint a chi non salta rossonero.
Köszi. Azt hittem a vége vmi durvább
- Qadriano
Azért az nagyot mondó kép volt mikor Brochit lecserélték 0-1- nél nem igazán siette el , sokat mondó volt. Szerintem meg ezért is szép az olasz foci, mert van annyi utálatpl. a Lazioban, hogy kicsesszen az ősi riválissal. Persze amint mondtátok, hogy politikai egyezés az interistákkal, meg szurkolói barátság, de ezek a játékosok ezért a produkcióért is pénzt kapnak, de ők erre is sz.rtak, már bocsi. Ezért becsülöm a Laziot.
Amúgy meg az Intert nem érheti rossz szó, hiszen az első félidőben jó kis sebességet diktáltak, csak Muslera nem igazán érezte át ezt a dolgot és túl jól védett...
A második félidőben pedig érezhető volt a Lazio elfogyása, ez átjött a csapatnak is és nem is nagyon fáradtak el. Azért azt jó látni és tudni, hogy ilyen egyenletesen jó teljesítményt nyújtó játékosok játszanak nálunk. Itt van pl. Samu: szépen csendben, de végigjátszotta az egész szezont és végig nagyon jól teljesített, néhány kiemelkedő fontosságú meccsen meg átjátszhatatlan volt. De ugyanez Lucio, Zanetti (alap), Cambi, Snejder, Milito, stb. Emellett Motta mostanra nagyon belelendült, JC pár hibájától eltekintve ismét világbajnoki formában védett, Maicon kis hullámvölgyén kívül ugyanez, Eto'o szintén. Stankot meg ha a jó játék néha el is marad, legalább a szíve és az akarás viszi előre. Ha lenne a csapatban 17-18 ilyen játékos még egységesebb lehetne a csapat, csak hát ha ilyen megosztó személyek mint Muntari és Balo csapatban vannak, nem lehet teljes az összhang. Amúgy szegény Balo...
Hogy sírt, hogy nem játszhat... Na ez az amiről beszélek, nem játszik, mert sérülés miatt kell cserélni és egyből kifakad, sértődés, stb. Mou biztos őt akarta beállítani.
Szerdán meg Hajrá INTER! Kell az a kupa, és ha hasonló mentalitás és csapat lesz a pályán mint a Barca ellen, nem nagyon lehet gond.
Amúgy meg az Intert nem érheti rossz szó, hiszen az első félidőben jó kis sebességet diktáltak, csak Muslera nem igazán érezte át ezt a dolgot és túl jól védett...
Szerdán meg Hajrá INTER! Kell az a kupa, és ha hasonló mentalitás és csapat lesz a pályán mint a Barca ellen, nem nagyon lehet gond.
- Atosz
Most már be kell húzni a kupát a srácoknak holnap, nincs mese. Az elmúlt hetekből kell gyűjteni muníciót, lendületet és elszántságot, aztán le kell darálni a farkasokat!
Grat a csapat(ok)nak a hétvégiért, óriási lépés volt a bajnoki aranyig.
Innen már a scudettot nem veszíthetjük el mégegyszer az idényben
Grat a csapat(ok)nak a hétvégiért, óriási lépés volt a bajnoki aranyig.
Innen már a scudettot nem veszíthetjük el mégegyszer az idényben
-
Kajla
-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kajla 2022.11.27. 19:01-kor.
-
Kajla
-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kajla 2022.11.27. 19:01-kor.
- Cupi
Ez nagyon kemény! A felsorolt mozikban 3D-be fogják adni a kupa döntőt
Megnézném, érdekes lehet
Csak nehogy totti a kamera felé köpjön
http://www.inter.it/aas/news/reader?N=33829&L=en
Megnézném, érdekes lehet
Csak nehogy totti a kamera felé köpjön
http://www.inter.it/aas/news/reader?N=33829&L=en
- Esti Kornél
- Kapcsolat:
Üdvözlet mindenkinek, csak pár mondatban a Lazio elleni meccsről: sportszerűtlen és ritka elszomorító élmény volt így látni a csapatomat, más fórumokon már hosszan kifejtettem miért, a leginkább itt sikerült megfogalmaznom: http://lazio.hu/component/content/artic ... 9GYEN.html
Ez van, így történt. Természetesen annak örülök, hogy nagy eséllyel az Inter lesz a bajnok, de sportszerű meccsen is így alakult volna.
Nem biztos hogy sokan ismeritek, de 99%, hogy a nyártól az Inter játékosa lesz Faraoni, aki az olasz labdarúgás egyik legnagyobb ígérete a posztján. Hátvéd, '91-s születésű és ingyen megy Milánóba. Nagyon-nagyon sajnáljuk és nem értjük a döntését, de ti értékeljétek, mert már alaposan megcsiszolt gyémánt. Lazio nevelés egyébként.
A holnapi kupadöntőben sok szerencsét kívánok a csapatotoknak, ha már a Lazio ezúttal nem tudott a kupában virítani, kívánom hogy nyerjétek meg, sok laziale fog ezért személyesen is az Olimpicoban szurkolni, a ti soraitok közt.
Ez van, így történt. Természetesen annak örülök, hogy nagy eséllyel az Inter lesz a bajnok, de sportszerű meccsen is így alakult volna.
Nem biztos hogy sokan ismeritek, de 99%, hogy a nyártól az Inter játékosa lesz Faraoni, aki az olasz labdarúgás egyik legnagyobb ígérete a posztján. Hátvéd, '91-s születésű és ingyen megy Milánóba. Nagyon-nagyon sajnáljuk és nem értjük a döntését, de ti értékeljétek, mert már alaposan megcsiszolt gyémánt. Lazio nevelés egyébként.
A holnapi kupadöntőben sok szerencsét kívánok a csapatotoknak, ha már a Lazio ezúttal nem tudott a kupában virítani, kívánom hogy nyerjétek meg, sok laziale fog ezért személyesen is az Olimpicoban szurkolni, a ti soraitok közt.
- intertomega
Esti Kornél írta:Üdvözlet mindenkinek, csak pár mondatban a Lazio elleni meccsről: sportszerűtlen és ritka elszomorító élmény volt így látni a csapatomat, más fórumokon már hosszan kifejtettem miért, a leginkább itt sikerült megfogalmaznom: http://lazio.hu/component/content/artic ... 9GYEN.html
Nos most én köszöntelek itt nálunk kedves Kornél. Örülök , hogy köztünk vagy !
Holnap nagy meccs és együtt fogunk szurkolni az INTERNEK !
- benito92
Se Lúcio se Wesley nem edzett a csapattal
Nincs mese holnap muszály lesz nyerni, utóbbi 3 évben 3x buktuk el a döntőt
Nincs mese holnap muszály lesz nyerni, utóbbi 3 évben 3x buktuk el a döntőt
- Tommy
Na igen.. És a bajnokságban se tudtuk idén megverni őket egyszer sem.
Muszáj holnap nyerni, kezdhetjük a trófea gyűjtést az olasz kupával.
Muszáj holnap nyerni, kezdhetjük a trófea gyűjtést az olasz kupával.