Rubin-Lyon 2.félidejében mekkora meccs volt.
Nemzetközi kupák (Bajnokok Ligája, Európa liga, stb)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- Komax
Re: Nemzetközi kupák (Bajnokok Ligája, Európa liga, stb)
Kihagyott 11-es után, már Ők sem hittek a továbbjutásban. 1-2-nél véget ért a meccs.
- Mazzola
Az elmúlt 5 évben az UEFA részletes pontszámítását az alábbi link szemlélteti:
http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uef ... k2011.html
http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uef ... k2011.html
- graziejosé
ez a roma mekkora szégyen. slovan bratislava ellen kiesni..
-
Injoc
amíg így fognak hozzáállni az EL-hez marad a 3 BL hely..de szerintem nem is kell az olasz ligából több. Ilyen harmat gyenge roma, palermo (csóri udinese) meg sorolhatnám.
Egyedül a milan és az inter rendelkezik olyan kerettel ami alkalmas a BL-re. Többiek meg verekedjenek meg a selejtezőért...
Egyedül a milan és az inter rendelkezik olyan kerettel ami alkalmas a BL-re. Többiek meg verekedjenek meg a selejtezőért...
- Dan-i-nter
Katalánok megszereztek egy újabb trófeát: Barca - porto Uefa super cup 2-0.
- hvmetal
barca-milánhoz tud vki streamet?
digi is...chelsea-leverkusen..
digi is...chelsea-leverkusen..
- Nia
- Komax
- PetR
- Kapcsolat:
Eddig tartott a merda előnye... 
- Dan-i-nter
Egész jól játszik a Milan, Patonak sikerült megcsinálnia azt, amit ellenünk is megtett második Derbyn.
Annyiban más a játékuk a mi játékunktól (2010-re gondolok), hogy ők inkább területvédekezést részesítik előnyben, nem az emberfogást, ebből kifolyólag kevesebb a kontra, hisz tartani kell a posztokat. (ez persze érthető, hisz a keretük ezt teszi lehetővé.)
Bármennyire is utálom a merdát, azon a véleményen vagyok, hogy inkább ők nyerjenek. Egyrészt mert a nagyképű katalánokat mégjobban utálom, másrészt meg jót tenne az olasz labdarúgásnak, ha ismét felmutatna valami eredményt, a további visszaesést elkerülendően.
Annyiban más a játékuk a mi játékunktól (2010-re gondolok), hogy ők inkább területvédekezést részesítik előnyben, nem az emberfogást, ebből kifolyólag kevesebb a kontra, hisz tartani kell a posztokat. (ez persze érthető, hisz a keretük ezt teszi lehetővé.)
Bármennyire is utálom a merdát, azon a véleményen vagyok, hogy inkább ők nyerjenek. Egyrészt mert a nagyképű katalánokat mégjobban utálom, másrészt meg jót tenne az olasz labdarúgásnak, ha ismét felmutatna valami eredményt, a további visszaesést elkerülendően.
- Intertobi
PetR írta:Eddig tartott a merda előnye...
gúnyolódhatunk rajtuk, de velünk is ez lenne! Bár még nagyon a szezon elején vagyunk de egyenlőre nincs olyan csapat szerintem aki megállítja őket!
Ez csak nekünk sikerült ,akkor, ott Joséval.Mindenki más elbukott és el is fog velük szemben!
- PetR
- Kapcsolat:
Dan-i-nter írta:Bármennyire is utálom a merdát, azon a véleményen vagyok, hogy inkább ők nyerjenek. Egyrészt mert a nagyképű katalánokat mégjobban utálom, másrészt meg jót tenne az olasz labdarúgásnak, ha ismét felmutatna valami eredményt, a további visszaesést elkerülendően.
Hát igen ilyenkor rossz hogy a fociban nem kaphat ki egyszerre mind a két fél...
- Tommy
Hogy a faszomba lehet a legnagyobb ellenségnek drukkolni?
Barcát se szeretem, de nem említhetőek egy lapon a merdával, mikor nekik drukkoltok gondoljatok ambrosinire és gattuzoora, meg a szurkolóikra.. Hányiger egy klub. Én leszarom már azt, hogy olaszok, én nem vagyok olasz. Pláne vicces, hogy sokan emiatt drukkolnak ellenségeknek az európai kupákban, mert az olaszok meg soha nem drukkolnak egyik riválisuknak sem, tök mindegy, hogy ki ellen játszanak.
Ez a 2-1 amúgy még elég karcsú, rem. kapnak még vagy 2-3 gólt!
Barcát se szeretem, de nem említhetőek egy lapon a merdával, mikor nekik drukkoltok gondoljatok ambrosinire és gattuzoora, meg a szurkolóikra.. Hányiger egy klub. Én leszarom már azt, hogy olaszok, én nem vagyok olasz. Pláne vicces, hogy sokan emiatt drukkolnak ellenségeknek az európai kupákban, mert az olaszok meg soha nem drukkolnak egyik riválisuknak sem, tök mindegy, hogy ki ellen játszanak.
Ez a 2-1 amúgy még elég karcsú, rem. kapnak még vagy 2-3 gólt!
- hvmetal
köszi a linkeket
milyen bolondnak tetszik ez a foci? ezek 90percen keresztül csak passzolgatnak,mikor megindulhatnának a kapu felé inkább hátra passzolják.ez a szép foci? kínozni tudnának vele...
Milánnak,Juvénak én sem drukkolnék soha.mi legyünk jók,meg a Lazio ezek meg essenek ki nyugodtan.EL miatt 1ideig úgysem lesz 4 BL-es olasz. Berlusconi kutyás vicce,folyamatos mocskolás Juve részről..
milyen bolondnak tetszik ez a foci? ezek 90percen keresztül csak passzolgatnak,mikor megindulhatnának a kapu felé inkább hátra passzolják.ez a szép foci? kínozni tudnának vele...
Milánnak,Juvénak én sem drukkolnék soha.mi legyünk jók,meg a Lazio ezek meg essenek ki nyugodtan.EL miatt 1ideig úgysem lesz 4 BL-es olasz. Berlusconi kutyás vicce,folyamatos mocskolás Juve részről..
- hvmetal
mivan,Berlu a zsebébe nyúlt?
na most már azt hiszik,ők Európa királyai
- sorger=giallo
A Milan végül kihozta x-re, 2-2 lett...
- Tommy
hvmetal írta:mivan,Berlu a zsebébe nyúlt?![]()
Nem baj, annál nagyobb lesz az égés majd a visszavágón.
- Nia
Nem tudom,lehet ez csak egy tévés érzés bennem,de hetek óta úgy érzem,mintha ez a Barca lenne az elmúlt évek egyik "legverhetőbb" Barcája...nem kell félreértelmezni ezen semmit.
Na meg a leggyengébb Arsenalja.
Idén tarolhat a Manu és a Real,szerintem....
Marseille győzött
Na meg a leggyengébb Arsenalja.
Idén tarolhat a Manu és a Real,szerintem....
Marseille győzött
- sorger=giallo
A helyzetkihasználásuk volt tegnap gyenge. Egyébként kb. 65-35 volt a labdabirtoklás aránya a javukra és legalább ötször több kísérletük volt a gólszerzésre. Persze a végelszámolásnál ez semmit nem jelent.
Az Arsenal pedig évek óta kiárusítást tart, szedik szét őket rendesen. Idén eladták Fabregast, meg Nasrit és ilyen Benajun, Mertesacker, Arteta (és ők még a jobbak) kaliberű emberek érkeztek, egyébként pedig próbálnak fiatalokat beépíteni. Szerintem az MU, a Chelsea és a City simán előttük lesz a végén, de akár az is előfordulhat, hogy lecsúsznak a BL-indulásról is.
Az Arsenal pedig évek óta kiárusítást tart, szedik szét őket rendesen. Idén eladták Fabregast, meg Nasrit és ilyen Benajun, Mertesacker, Arteta (és ők még a jobbak) kaliberű emberek érkeztek, egyébként pedig próbálnak fiatalokat beépíteni. Szerintem az MU, a Chelsea és a City simán előttük lesz a végén, de akár az is előfordulhat, hogy lecsúsznak a BL-indulásról is.
- Komax
A BL-t nem ősszel kell megnyeri, hanem tavasszal. Mi csak tudjuk.
merda hajára kenheti ezt az x-et, nem értek el vele semmit.
- Nia
sorger=giallo írta:A helyzetkihasználásuk volt tegnap gyenge. Egyébként kb. 65-35 volt a labdabirtoklás aránya a javukra és legalább ötször több kísérletük volt a gólszerzésre. Persze a végelszámolásnál ez semmit nem jelent.
Persze ez a Barca fegyvere,de nem is erre értettem.Láttam tőlük meccseket a felkészülésben,meg 3at a spanyoloknál,nem tudom nekem most nem tűnnek verhetetlennek(bár szerintem amúgy sincs verhetetlen csapat),meg annyira magabiztosnak sem,de lehet ezt csak én szeretném
- sorger=giallo
A védelmük abszolút zavarba hozható volt (Puyolnak is volt egy komoly megingása, rögtön miután beállt) és ehhez párosult a sok elpuskázott lehetőség. Kicsit olyan volt, mintha védekezni nem szeretnének, csak lecövekelni a Milan térfelén és ott járatni a labdát.
- Nia
A Milan meg tette amit kellett,főleg a Barca ellen.
Messze még a vége
Messze még a vége
- vaskalap
Most majd a merda veri a mellét,hogy mekkora ászok,de ezt a barca kurta el,nem ők voltak jók.Mázlijuk volt,ennyi az egész.Remélem elöbb utóbb valaki letöri a szarvukat,és a média is a helyén kezeli ezt a milant,bár erre kicsi az esély.
- Cupi
Ez azért kemény. De nem igazán értem nyáron miért nem adták el? Tudni lehetett már akkoris, hogy problémák vannak, el akar menni, stb
A BBC szerint Carlos Tévez nem volt hajlandó csereként beállni csapata, a Manchester City Bayern München elleni 2–0-s veresége során.
Roberto Mancini menedzser állítólag a második félidő elején elküldte az argentint melegíteni, aki azonban nem volt hajlandó eleget tenni edzője utasításának, így inkább a padon maradt.
A hírt egyébként Roberto Mancini megerősítette: „Nem tudom elfogadni, hogy nem volt hajlandó pályára lépni. Azért De Jongot küldtem be Dzeko helyére, mert meg akartam nyugtatni a csapatot. Ezután akartam beküldeni Tévezt, de nem akart beállni. Kellemetlen szituáció ez számomra. Nálam végleg elvágta magát, végeztem vele. Egy Bayern München-, Milan- vagy Manchester United-játékostól sosem látnánk ilyet. Ez volt az utolsó, hogy egy játékos ilyet tegyen velem. Ha rajtam múlik, biztosan nem folytatja a Manchester Citynél."
A BBC szerint Carlos Tévez nem volt hajlandó csereként beállni csapata, a Manchester City Bayern München elleni 2–0-s veresége során.
Roberto Mancini menedzser állítólag a második félidő elején elküldte az argentint melegíteni, aki azonban nem volt hajlandó eleget tenni edzője utasításának, így inkább a padon maradt.
A hírt egyébként Roberto Mancini megerősítette: „Nem tudom elfogadni, hogy nem volt hajlandó pályára lépni. Azért De Jongot küldtem be Dzeko helyére, mert meg akartam nyugtatni a csapatot. Ezután akartam beküldeni Tévezt, de nem akart beállni. Kellemetlen szituáció ez számomra. Nálam végleg elvágta magát, végeztem vele. Egy Bayern München-, Milan- vagy Manchester United-játékostól sosem látnánk ilyet. Ez volt az utolsó, hogy egy játékos ilyet tegyen velem. Ha rajtam múlik, biztosan nem folytatja a Manchester Citynél."
- Nia
A csoport másik meccse X lett.
Ami meglepett a Manchester otthon 2-0ra vezetett a Basel ellen.A Basel fordított(a két Frei-el
),a Manu meg az utolsó percekben mentett pontot.Érdekes...
Akadozik azért a gépezet sok helyen...
Ami meglepett a Manchester otthon 2-0ra vezetett a Basel ellen.A Basel fordított(a két Frei-el
Akadozik azért a gépezet sok helyen...
- vaskalap
City szempontból kész katasztrófa volt ez a meccs,jobb minél hamarabb elfelejteni.Ami Tevezt illeti,nagy játékos,de az ilyen viselkedése miatt örülök,hogy nem jött hozzánk.Cupi írta:Ez azért kemény. De nem igazán értem nyáron miért nem adták el? Tudni lehetett már akkoris, hogy problémák vannak, el akar menni, stb
- vaskalap
- kiscivis
vaskalap írta:http://www.youtube.com/watch?v=PQIW7o_7D-g Áll a bál!
Pont az ilyenekért nem akartuk itt látni sokan. Bár a vége fele már kibékültem volna vele, de mégis mindig van vmi baromsága.
- Nia
Így vagyok vele én is.Jó focista,de kutyából nem lesz szalonna.Iszonyúan hisztis és kiszámíthatatlan és ku..ára nem érdekli a csapat(játék)
- vaskalap
A nagy kérdés ezután persze az,hogy a vezetők hogyan látják ezt a helyzetet?Ki repül?Manager vagy játékos?
- kiscivis
vaskalap írta:A nagy kérdés ezután persze az,hogy a vezetők hogyan látják ezt a helyzetet?Ki repül?Manager vagy játékos?
Ez nem hinném, h kérdés lenne. Vagy kezdhetik előlről a megkezdett munkák egy hülye miatt, vagy elküldik az egy hülyét és kész.
- vaskalap
Jelen esetben én is azt mondom,hogy jobb lenne Tevezt elküldeni,de ha szerződést bontanak,nem kap a City érte pénzt,vagy esetleg pereskedhet,ami évekig eltarthat.Bár az is igaz,hogy remekül kezdték a PL-t és néhány embernek a fejébe szállt a dicsőség.Nem tudom nézted-e tegnap a meccset,nekem valahogy a Novara-Inter meccs ugrott be hirtelenjében,és ezt itt senki nem felejti el egy életre,azt hiszem.A City ötlettelen és sivár volt.Szóval van egy manager,aki annyit költhet amennyit akar(több éve)és erre a csapata ezt a produktumot nyújtja.Ez is elgondolkodtató
- hvmetal
mintha nem ismernénk Mancinit. Ha a Napoli nem rontja el,tuti kiesnek.Majd nyer velük valami kupát és a PL-ben a világ legdrágább keretével dobogós lesz.
gyenge edző,Én őt küldeném el.
- versenyszellem
hvmetal írta:mintha nem ismernénk Mancinit. Ha a Napoli nem rontja el,tuti kiesnek.Majd nyer velük valami kupát és a PL-ben a világ legdrágább keretével dobogós lesz.
elküldeni mindig könnyű, de kit hozol helyette, akivel garantált az előrelépés? Mourinho foglalt...
- Süti
A BL-ben halál gyenge volt mindig is...
- hvmetal
Pl: Ancelotti,Boas elérhető volt számukra. Bár,ha robbantgató úr benyom Hiddink kezébe egy 2éves,évi 12milliós fizetést,lehet Ő is elgondolkodik.
PL-ben összejöhet nekik 1-2 rangadó,de ligát,BL-t biztos nem nyernek vele.Hiába övé a legjobb keret,tele van hiányossággal és nagyon sablonos a focija.
PL-ben összejöhet nekik 1-2 rangadó,de ligát,BL-t biztos nem nyernek vele.Hiába övé a legjobb keret,tele van hiányossággal és nagyon sablonos a focija.
- PellerG
Marhára nem gyenge edző!
Minket ő tett rendbe, nem 1 nem 2 totál sikertelen szezon után ő indított el a csapatot a sikerek útján, rendet tett!
Az más kérdés, hogy a BL-t valahogy tényleg abszolút nem érzi, de bajnokságokat nyerni sem akármi, megint más kérdés, hogy a Citynél ennél többre vágynak, de Mancini nem gyenge edző.
Én is agyfaszt kaptam anno sok esetben a cseréinél, pl tegnap is Dzeko-de Jongot művelt, de valamit tud, az biztos.
Minket ő tett rendbe, nem 1 nem 2 totál sikertelen szezon után ő indított el a csapatot a sikerek útján, rendet tett!
Az más kérdés, hogy a BL-t valahogy tényleg abszolút nem érzi, de bajnokságokat nyerni sem akármi, megint más kérdés, hogy a Citynél ennél többre vágynak, de Mancini nem gyenge edző.
Én is agyfaszt kaptam anno sok esetben a cseréinél, pl tegnap is Dzeko-de Jongot művelt, de valamit tud, az biztos.
- PellerG
Gyenge edző nekem Gasperini pl, az olyan, aki annak ellenére nem nyúl más taktikához a sajátján kívül, hogy az látványosan megbukott. Vagy adott játékosnak olyan posztot erőltet, amit más nem tudna kitalálni sem. (Leónál Cambiasso támadó kp-ként, Beníteznél feltolt-lassú-védelem).
- hvmetal
ezt úgy mondod,mintha előtte a Cúper csapat olyan gyenge lett volna. volt 1 majdnem teljes szezont Zacch,Arsenal elleni durva égés vele,de a serie aban egész jók voltunk vele is. míg erős Juve,Milán volt a vetélytárs elég gyengék voltunk MR X-el.ekkor már Cambiasso is itt volt,Adriano pedig még nem ivott. aztán első számú esélyesei lettünk a bajnokságnak,jött Ibra,Vieria,Maicon,Figo,ellenfél nem volt.kötelező volt,mindkét scudetto,akkora előnyünk volt. BL-ben viszont csak Anderlecht kaliberű csapatok ellen volt elég.. ugyanilyen szerencsétlenül játszottunk,mint most a Mancity,pedig a kerete kva jó volt!
- Süti
PellerG írta:tegnap is Dzeko-de Jongot művelt
Mert Tevez nem volt hajlandó beállni.
Utána mondta, hogy végzett vele, ha rajta múlik Tevez repül.
- Süti
Megindult a hajtóvadászat Tevez ellen.
Nem szép amit tett, de voltak már hasonló esetek.
Azt állítja, hogy elment bemelegíteni, készen állt a játékra, és olyan dolgok történtek utána, amiről nem szeretne beszélni.
A FIFA ebbe hogyan szólhat bele?
Mert írták, hogy akár el is tilthatják hosszabb időre...
Azt állítja, hogy elment bemelegíteni, készen állt a játékra, és olyan dolgok történtek utána, amiről nem szeretne beszélni.
- hvmetal
na kezdődik a meccs.
Forza Lazio! szar portugál foci
Forza Lazio! szar portugál foci
- hvmetal
Süti írta:Megindult a hajtóvadászat Tevez ellen.
Azt állítja, hogy elment bemelegíteni, készen állt a játékra, és olyan dolgok történtek utána, amiről nem szeretne beszélni.![]()
Ahogy Joséékat is,mikor "kisárgázták" magukat.
Ez a ManCity dolga,nem értem. Lassan már azért is eltiltás jár,ha a Barca ellen odateszik magukat a csapatok.
Az egész szervezet egy vicc. Tevez tényleg egy segg amúgy.
buszkecc kapott eltiltást a kukkolás után? Nem emlékszem rá.
- Cupi
Süti írta:PellerG írta:tegnap is Dzeko-de Jongot művelt
Mert Tevez nem volt hajlandó beállni.![]()
Utána mondta, hogy végzett vele, ha rajta múlik Tevez repül.
de Jong Dzeko csere még a Tevez incidens előtt volt vagy ha nem akkor sem amiatt. Legalábbis Mancini azt mondta, hogy mindenképp meglépte volna azt a cserét.
- Dan-i-nter
Én azt olvastam, hogy Mancini azért hozta le Dzeko-t De Jongért, mert meg akarta nyugtatni a csapatot (stabilabb középpályával). Utána nem sokkal felvitte volna Tevezt egy védekező szellemű játékos helyére, de az argentín nem akart felmenni.
Meg is találtam:
„Jól kezdtük a bajnokságot, erre itt vagyunk a második BL-meccsen és egy játékos nem hajlandó pályára lépni. Először De Jongot küldtem be, hogy megnyugtassam a társaságot, utána pedig Tévezt akartam. Először nem volt hajlandó bemelegíteni, utána beállni. Rendkívül csalódott vagyok és nem tudom tettét elfogadni, mivel ezzel az egész gárdát befolyásolja. Ha csapatként akarunk fejlődni, akkor Carlos nem játszhat velünk. Nálam örökre elvágta magát!
Meg is találtam:
„Jól kezdtük a bajnokságot, erre itt vagyunk a második BL-meccsen és egy játékos nem hajlandó pályára lépni. Először De Jongot küldtem be, hogy megnyugtassam a társaságot, utána pedig Tévezt akartam. Először nem volt hajlandó bemelegíteni, utána beállni. Rendkívül csalódott vagyok és nem tudom tettét elfogadni, mivel ezzel az egész gárdát befolyásolja. Ha csapatként akarunk fejlődni, akkor Carlos nem játszhat velünk. Nálam örökre elvágta magát!
- jdanika
- Komax
Komoly szarban vannak az angol klubok a BLben. Ebben a körben bebiztosíthatták volna a továbbjutásukat, de most a kiesés szele legyintette meg a Chelseat és a MU-t is. City szinte reménytelen.
- vaskalap
Komax írta:Komoly szarban vannak az angol klubok a BLben. Ebben a körben bebiztosíthatták volna a továbbjutásukat, de most a kiesés szele legyintette meg a Chelseat és a MU-t is. City szinte reménytelen.
A chelsea idénye elég harmatos,ez rányomta a bélyegét a BL szereplésükre is.A mu akkora pofont kapott a Citytől,hogy azóta is keresgéli önmagát.A City viszont elsődlegesen a PL-re koncentrál,és a BL mintha mostoha gyerek lenne.Ez meg is látszott a meccseiken.
- sorger=giallo
Az Európa Liga:
Porto (portugál)–Manchester City (angol)
Ajax (holland)–Manchester United (angol)
Lokomotiv Moszkva (orosz)–Athletic Bilbao (spanyol)
Stoke City (angol)–Valencia (spanyol)
Rubin Kazany (orosz)–Olympiakosz (görög)
AZ Alkmaar (holland)–Anderlecht (belga)
Lazio (olasz)–Atlético Madrid (spanyol)
Steaua Bucuresti (román)–Twente (holland)
Viktoria Plzen (cseh)–Schalke (német)
Wisla Kraków (lengyel)–Standard Liege (belga)
Braga (portugál)–Besiktas (török)
Udinese (olasz)–PAOK (görög)
Trabzonspor (török)–PSV (holland)
Hannover (német)–FC Bruges (belga)
Salzburg (osztrák)–Metaliszt Harkiv (ukrán)
Legia Warszawa (lengyel)–Sporting CP (portugál)
Porto (portugál)–Manchester City (angol)
Ajax (holland)–Manchester United (angol)
Lokomotiv Moszkva (orosz)–Athletic Bilbao (spanyol)
Stoke City (angol)–Valencia (spanyol)
Rubin Kazany (orosz)–Olympiakosz (görög)
AZ Alkmaar (holland)–Anderlecht (belga)
Lazio (olasz)–Atlético Madrid (spanyol)
Steaua Bucuresti (román)–Twente (holland)
Viktoria Plzen (cseh)–Schalke (német)
Wisla Kraków (lengyel)–Standard Liege (belga)
Braga (portugál)–Besiktas (török)
Udinese (olasz)–PAOK (görög)
Trabzonspor (török)–PSV (holland)
Hannover (német)–FC Bruges (belga)
Salzburg (osztrák)–Metaliszt Harkiv (ukrán)
Legia Warszawa (lengyel)–Sporting CP (portugál)