Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

sorger=giallo

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Még egyet lőni kell a második félidőben, hogy kicsit nyugodtabbak legyünk és utána rápihenhetnek a srácok a BL meccsre.

FORZA INTER!!!
Dan-i-nter

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

Nos eddig érvényesülnek Kristóf György meccs-beharangozójában leírtak, valóban szenvedősre sikeredett a félidő, de aminek örülhetünk, az az eredmény. Nagyon hiányzik egy irányító a csatárok mögül, így Pazzo és Milito is csak szenved. Vagy hozzuk be Zarate-t (kérdés kinek a helyére), vagy Stanko vegye át Muntari szerepkörét, a Ghánai helyére meg jöjjön be Alvarez.

Összeségében, mivel sok a hiányzó, talán nem kell szomorkodnunk, hogy csak 1-0 az állás, mindenesetre jól jönne még1, hogy nyugodtabbak lehessünk.

Forza INTER!
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Fos idő, rossz talaj, játék így nem sok lehet, remélem találunk még egyet úgy a 70. percig, és behúzzuk.
Nem bírom Tevezt/pont az ilyen "nem állok be és a focit is abbahagyom talán" dolgai miatt, de előre mindenképpen kell valaki, mert Pazzini és Milito is nagyon statikusak, és Forlan sem a jövő embere. Ma sincs semmi ötlet, különösebb tempó elől.
csak is inter

Hozzászólás Szerző: csak is inter »

PellerG írta:Fos idő, rossz talaj, játék így nem sok lehet, remélem találunk még egyet úgy a 70. percig, és behúzzuk.
Nem bírom Tevezt/pont az ilyen "nem állok be és a focit is abbahagyom talán" dolgai miatt, de előre mindenképpen kell valaki, mert Pazzini és Milito is nagyon statikusak, és Forlan sem a jövő embere. Ma sincs semmi ötlet, különösebb tempó elől.

Nem nagyon kapnak olyan labdát amivel helyzetbe kerülhetnének.
Nincs fent most senki aki tolna nekik egy jó labdát.
csak is inter

1:1 ez nem hiányzott :(
Dan-i-nter

Kérdés: Hol volt a védelem, és Castellazzi hol állt?
csak is inter

2:1 b.m.
Dan-i-nter

Julio nagyon hiányzik...
csak is inter

Hogy lehetett ez 11-s ???
ha az akkor meg miért nem piros lap???
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Muntari le- akárki be. Zarate be nem tudom ki le(tul képpen bárki lejöhetne).
PellerG

Ez botrány!
Castellazzi-Maicon,Lucio,Samuel,Nagatomo-Zanetti,Cambiasso-Stankovic-Zarate,Pazzini,Milito

Muntari->Zarate
Dan-i-nter

Castellazzi egyébként visszahúzta a kezét, de ezért nem lehet hibáztatni a bírót, hogy nem vette észre, eléggé takarásban volt. A piroslapról meg annyit, hogy a múltkori meccs miatt óvatosabb a játékvezető.
Inter101

Ha megnézitek akkor az esö mozdulatot elöbb inditotta el a játékos mint ahogy a kapus hozzáért volna. Tul képpen a csatár rugott bele a kapus kezébe, de ezt nem tudja sajnos megitélni a játékvezetö az a gyakorlat ha akapus nem ér hozzá a labdához akkor jön a 11-es. Most is igy történt.
Dan-i-nter

Jön Alvarez és Zarate is. Biztató.
Pazzo

Hozzászólás Szerző: Pazzo »

Hány kamu 11est fognak befújni ebben a szezonban?? És még a kommentátor megmagyarázza,hogy az volt.
Amúgy ezt a Muntarit meg vigye már le a f.szomba,aztán hozza be Zaratet,vagy Alvarezt,mert semmi elképzelés nincs a játékunkba. Vagy csinál Maicon valamit,vagy nem,vagy ad egy gólpasszt,vagy nem.Kb erre vár az egész csapat. Ez így botrány.
Dan-i-nter

Már csak ez hiányzott Samuel le, Cordoba be...
PellerG

Jön Mr.Életveszély....Cordoba.
Bakker Samuel is kidőlt, faja....
Amilyen jól nézett ki minden 20 perce....
Ez remek, komolyan!
Nincs több cserénk.
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

szégyen
ugyanaz,mint Gasp alatt...még kis csapatnak sem vagyunk jók,azok legalább megnyomják a végét
ha Moratti nem nyúl bele a pénztárcája,idióta
ennyire kiábrándító Interre nem emlékszem
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Azt hiszem ez az a pont,amikor kijelenthetjük,idén nem szerzünk scudetto-t.Sajnos ami még nagyobb baj,hogy a 2010-es sikercsapatot át vagy újra kell épiteni,mert abból a gárdából jó néhányan kiégtek rendesen.Ez a félidő maga a rémálom,de ezt el kell fogadni,ez a mai csapat ennyit tud.Sajnos... :cry:
Dan-i-nter

Valóban változtatásokra van szükség, hozni kell kreatív játékosokat, akik tudják elől szervezni a játékot, mert ilyen Muntarikkal semmire sem megyünk...

Ez a mai egy teljesen megérdemelt zakó volt, pontatlan, ötlettelen játék..
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

ezt a fasszopo csapatot...
PellerG

Ez a Muntari komolyan....Elindult a meccs, első passz hozzá ment, egyből leállt cselezni, már jöttek is támadni belőle....
Most a végén végre felhozhatnánk a labdát, úgy veszi át h elgurul 3 méterre, oda a sansz is. Előre is és hátrafelé is használhatatlan, előre suta, hátra túl durva és agyatlan.

Nagatomo is támadásban elmegy, de hátul 0. Olyanokat alakít....Napoli ellen is, ma is csinált 1-2 dolgot, meg úgy általában.
Pazzinit már megbeszéltük, ő elől áll, csak akkor "használható" ha maximálisan kiszolgálják. De Sneijder nélkül nincs ilyen emberünk. Milito is egyre inkább ilyen, mert nagyon lelassult. Zarate néha jó csere, néha semmi. Tényleg szükségünk van 1 csatárra, mert abszolút hiányposzt lett Eto'o távoztával. Mármint egy olyan, akiben van lendület, és nem az az 5ösön belüli center, mint Pazz és Diego.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Az már csak hab a tortán,hogy az eddig igéretesen alakuló mixem is elment.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Sz*r érzés 6 forduló után lemondani a bajnoki címről! Sajnos itt komolyabb gondok vannak annál, hogy éppen ki az edző. Igazából olyan játékot amit ma is bemutattunk még akkor sem szabadna "mutatni" ha edző nélkül kimenne 11 ilyen kaliberű játékos (jó, néhánynak semmi keresnivalója az Inter-ben, ez más dolog, de mivel azoknak sem megy- hogy miért az is megérne egy elemzést-, akik egyébként hátukon viszik a csapatot, így csak ilyen eredmények születhetnek). Lassan eljutunk oda, hogy a meccseknek nem mi leszünk az esélyesei, bárki ellen játszunk.

FORZA INTER PER SEMPRE!!!
sorger=giallo

Akkor...
sorger=giallo írta:Még egyet lőni kell a második félidőben, hogy kicsit nyugodtabbak legyünk és utána rápihenhetnek a srácok a BL meccsre.

FORZA INTER!!!

... és most...

FORZA INTER!!!
PellerG

NEM CSAK!! a mai dolgok alapján összegzek:

Nyilván most már nagyjából látjuk az anyagi helyzetünket, és lehetőségeinket(lehetetlenségeinket?!). Tehát hogy egy mercatóban nem fog érkezni 5-6 meghatározó játékos.
De azt látni kell(ene), hogy a kereten frissíteni kéne, mert ahogy már sokan írtátok, sokan elfáradtak, akár gondolom ezt úgy néhányuk esetében, hogy cserének pont tökéletesek, hasznosak lennének, de kezdőként már sokszor visszatartó erőt jelentenek. (Deki/imádom amúgy, nagy zsugás, cserének tökély, pontos passzokkal, lövésekkel/; Motta; Milito/sajnos, de lassan be kell látnom nekem is/.
Nagyon szép dolog a klubhűség, de van akit itt tartani már inkább hátráltató mint előny. Cordoba pl a BL-ben tavaly már megmutatta magát/és azt megelőzően is már többször/. Egy nagy bele bikázás a labdába, aztán ki tudja hol áll meg, ma is volt 1 ilyen. Schalke ellen egészen a 16-osunkig jutott a labdája, be is varrták.
Muntarit ma már leírtam. Előre nagyon suta, benne semmi kreativitás, hátra durva és durr bele had' törjön.
És a hosszabbítási terveink....Chivu, Motta, hova?
Sajnos most nagyon szétestünk, ez nem az akaraton múlik sztem, hanem elfáradtak, egyszerűen megöregedtek játékosok. Van ilyen, ez a normális. De látni kéne, hogy frissíteni kell, ez a foci rendje.
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

hvmetal írta:ennyire kiábrándító Interre nem emlékszem

Úgy tűnik idén a kiesés elleni harcra kell berendezkednünk. :)

Tudom, hogy "nekünk van a legerősebb keretünk" és "simán behúzzuk a Scudettot", de én egy 3. helynek is nagyon örülnék idén.

Legalább a BL legyen meg.
Pazzo

Hozzászólás Szerző: Pazzo »

Hát ez borzalom volt. Nem mondom azt,hogy régen láttam ilyen elképzelés nélkül játszani a csapatot,mert Gaspnál ugyanez volt.Meg néha Beniteznél is. De ha télen nem igazolunk,nem hogy a Scudetto,még az EL se lesz meg.
Minden posztra kell erősítés ez nem is kérdés. Hátra is kell egy gyors megbízható belső védő(kár,hogy anno Thiago Silva a milant választotta Leonardo miatt helyettünk,szerintem most a vlág egyik legjobbja "sajnos").Szélső védőkben még jól állunk. Én Zanettit bal hátvédbe játszatnám,csak most középpályán kell,mert ott sincs ember(Nagatomo lehetne a cseréje),plusz Maicon,Jonathan. Középpályára kellenek kreatív játékosok,akik a védekezést is megoldják,Banega pl. jó lett volna,nem tudom miért nem hoztuk el nyáron. Vagy mondjuk Montolivo olcsón,bár ő védekezésben nem az igazi ( milan 3 milliót ajánlott érte :? ). Előre meg olyan csatárok akik széleken tudnak játszani és kiszolgálják Militot,meg Pazzinit,mert most csak Maiconra vár mindenki. Én Lucasnak örülnék a legjobban,vagy Teveznek. De legjobban a kettőnek egyszerre. :D
A lényeg hogy fiatalítani kell a keretet fiatalokkal(18-22) és jó korban lévő játékosokkal(23-28).Mert sajnos a csapat nagy részére már hosszú távon nem lehet számítani(egy részére röviden se).Mondjuk ezekhez,Morattinak a zsebébe kell nyúlnia. És még most talán időbe van,mert ha életbe lép az a pénzügyi fair play,akkor annyi.
Süti

PellerG írta:nem az akaraton múlik sztem, hanem egyszerűen megöregedtek játékosok

Ugyan már, szerintem pont az a félelmetes a mostani helyzetben, hogy a Catania rá tudta eröltetni az akaratát a mi játékosainkra, ezt szörnyű látni, egyszerűen megtörnek bennünket fordulóról fordulóra. (lásd: Novara)

A kornak ehhez semmi köze, José-val most is kb. olyan teljesítményt nyújtanának ezek a játékosok mint anno.
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

Süti írta:
hvmetal írta:ennyire kiábrándító Interre nem emlékszem

Úgy tűnik idén a kiesés elleni harcra kell berendezkednünk. :)

Tudom, hogy "nekünk van a legerősebb keretünk" és "simán behúzzuk a Scudettot", de én egy 3. helynek is nagyon örülnék idén.

Legalább a BL legyen meg.

Én is utálom ezeket a demagóg szövegeket..látni kell hogy a klub messze van a 2 évvel ezelőtti top formától. Rengeteg ember megkopott, de ma nem (csak) ez volt a baj. Az b.meg hogy egy catania jobban akarja a győzelmet mint mi, hát elmentek már a picsába. Zanetti helyében bemennék az öltözőbe és végigpofoznám az összes pályára lépő játékost. Komolyan ilyen kiábrándítóan vérlázítóan szar meccset...bűn volt megnézni. Jöhet ide bármilyen edző amíg így állunk hozzá egy meccshez. Szét kellett volna tépni a cataniát ehelyett ez a kiscsapat törölte fel velünk a padlót.
Iszonyatosan felhúztak...nem ehhez vagyok/vagyunk szokva...és nem is szeretnék ehhez hozzászokni.
Támadó játékunk értékelhetetlen....semmi kreativitás nincs a középpályán..
Sokan kérdezték anno mi lett volna ha Wes is elmegy...
Ebbe a csapatba bőven elférne Eto'o és Tevez is.....
hvmetal

Lucas-Guarin-Vertonghen. Hulk egymaga kiteszi a 3árát,kár
BL így úgy sem lesz meg,EL meg minek?
Mai meccs alapján egyedül Zanettivel hosszabbítanék szerződést.
Stanko a kedvencem,de ő is,vagy jó,vagy ritka szar
Nem Ranieri hibája,ide 2-3 minőségi ember kell. Nevek alapján erős csak ez a keret.
akkora nyomorékok vagyunk,hogy már a haragom is elszállt
De kéne egy Materazzi a padra...
Forza Inter!
Baggio85

Süti írta:José-val most is kb. olyan teljesítményt nyújtanának ezek a játékosok mint anno.

Sajnos szerintem ez nem így van. Bár ha csak a Catania meccsre érted, akkor igen, hiszen Mourinhoval is kikaptunk itt 3-1-re... (persze tudom, hogy nem csak erre érted :) )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Baggio85 2011.10.15. 20:46-kor.
Baggio85

Új csapatot kell építeni, ez egyértelmű. De ahhoz folyamatosság kell, mind edző, mind játékos ügyben, és azt el kell fogadni, hogy ez nem fog egyik hétről a másikra menni. Csak a jövő építéséhez most már hozzá kéne kezdeni! Mert ez, hogy "hetente" új edzőnk van, az nem járható út. Van még itt bőven használható játékos, és azokat meg is kell tartani, de tényleg van akit fájó szívvel (de az Inter jövőjének érdekében) el kell engedni. Viszont, ha Alverez szintű játékosokra költünk 13 milliókat (és remélem a jövőben mégis jónak bizonyul a döntés, és majd nekem kell bocsánatot kérnem ezért a kijelentésemért)... Akkor inkább ne igazoljunk, hanem fordítsuk a pénzt az utánpótlásra.
PellerG

Ezt Süti írta nem én! Csak mert hogy én sem értek vele egyet! :)
José egy külön kategória, a Joséval kezdődő érvelős mondatok a fociban olyanok mint a 'ha'-val kezdődőek az életben!
Lehet rá hivatkozni, de 2 éve elment.
Szerintem egyértelmű hogy a jelenlegi tudással, megkopottsággal van gond, és nem csak a motiváltsággal.
Lassúak vagyunk, mikor írom hogy X és Y lassú, a Z-t már nem írom hozzá, mert eszembe jut hogy ja és még igaz ez Zs-re is....Adott egy nagyon jól összerakott, 5-6 éve együtt játszó, családias légkörű csapat/ezt ők is kiemelik nyilatkozatokban/, ez a mag, de megöregedtek. Cambi is lassú lett, ezt láthattuk alátámasztani Leo és Gasp alatt, amikor más posztokra került, de ha az eredetijén, a védők előtt játszik, még tanár. Szerintem ma is jól játszott, Zanettivel együtt.
Inter101

Azt hiszem hogy nagy baj van. Ez a keret igy ahogy van nem alkalmas arra hogy az Inter eredményesen szerepeljen. A bal oldalunk évek óta semmilyen, én számitottam rá hogy Nagatomo nem fog tartosan jol szerepelni, Chivu meg még mindig nálunk van. Obi biztatoan játszott egy párszor de az azért látszik hogy nem bal oldali középpályás. Középen Lucio egyre többet hibázik és sajnos Samuel sem az a biztos pont. Maicon talán még összekapja magát, talán. Zanetti nem kérdés, ő még most is kilóg a csapatból pozitiv irányban, hihetetlen. Stankovic sajnos csak kiegészitö embernek lenne megfelelő. Muntari meg max szögletzászlónak. Militora én már csak csereként számitanék, nagy kár. Pazzinire szintén egy bizonyos taktikába beleférne kezdöként de nem mindig. Zarate nem tudom miért nem kap több lehetöséget, számomra rejtély annyira nem jo a konkurenciája! Cambiasso azért nálam még a kezdöcsapat tagja, egy kisebb kérdöjellel. Kb 8 helyen kéne frissiteni! Minimum.
bodimiki7

Hozzászólás Szerző: bodimiki7 »

Baggio85 írta:Új csapatot kell építeni, ez egyértelmű. De ahhoz folyamatosság kell, mind edző, mind játékos ügyben, és azt el kell fogadni, hogy ez nem fog egyik hétről a másikra menni.

Igen el kellene kezdeni, csak olasz csapat révén félünk a fiataloktól, mert a jelenlegi helyzetben Moratti nem fog euro tízmilliókat a csapatra költeni. Így marad a fiatalítás. Ha a védelembe kell cserélni ne Cordoba – minden tiszteletem az Övé – jöjjön már, persze sok mindenki maródi, de akkor is.
Mert ha jól tudom, van nekünk egy „új” Nestank. Igaz Ő még keretbe se volt, pedig a felkészülésen nem játszott rosszul. Talán majd jövőre ő is megragad a kezdő közelében.

Szeretnénk új csapatot építeni, akkor kezdjünk el lehetőséget adni olyanoknak, akik potenciálisan az új magot alkothatnák. Aztán ha beválnak nyertünk rajtuk, ha nem eladjuk őket és a szurkolóknak sem kell hamis illúziókat kergetni, hogy ilyen meg olyan fiatal utánpótlás. Eddig, aki kijött és mutatott is valami, azon gyorsan túladjunk.
Az ősz már úgyis elment a „zseniális” kezdés miatt, még benne lehetne az esetleges sikeres szezon, de idén ha nem muszáj ne fussunk az eredmény után azzal szerintem, csak azt érnénk el, hogy marad minden a mostani állapotokban. Inkább kezdődjön el valami, valami, amivel 2-3 év múlva visszatérhetünk a csúcsra minden értelemben.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Tavaly is ilyen szarul kezdtünk volna,ha nincs Eto'o.csak az ő góljai vitték előre a csapatot.Ma nem csak a játékot,de az akaratot is hiányoltam...Szomorú vagyok mert a második félidőben azt láttam,hogy fejben nagyon elfáradtunk.Pedig ránk mindig az volt a jellemző,hogy küzdöttünk hajtottunk az eredményért,de most még hátrányban sem tudtunk kialakítani helyzetet.

Tavaly ugye 11 pontos hátrányból volt egy feltámadásunk Leonardo-val. Egy egy jó tavaszt most sem zárhatunk ki,de félek most az sem lesz elég.Ez az év elment.Kezdjük el építeni a jövőt.
Én már csak azért szurkolok,hogy ne a juve és ne a Milán legyen a bajnok.Amennyiben mondjuk valami csoda folytán a Napoli nyerne azt könnyebben eltudnám viselni.

Ez van.Hűségesen szurkolok tovább és továbbra és úgy fogok leülni meccset nézni,hogy nyerni fogunk. ;)
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

Nagy az Isten állatkertje de sajnos alacsony a kerítés(és minden "állat" a világra szabadul :) )(m.i.v.i) - ez mennyire igaz mondás,mindig - :roll:

A következő 3 hétben élőben én csak győzelmet akarok látni,sokba kerül ez nekem. :) Jó,hogy ezt még itthonról sem láttam,de majd most :)

FORZA INTER...Most így a kedvenceim,még akkor is ha néha fel tudnám őket pofozni,hogy ébresztő...puff...lesz ez még így se...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nia 2011.10.15. 21:45-kor.
Audipower

Hozzászólás Szerző: Audipower »

A mai játékra csak annyit tudok mondani, hogy szánalmas!
Az egész csapatból talán Zanetti volt, akin láttam az akarást, a többiek meg elalibizgették a 90 percet.

Télen sürgősen igazolni kell 1 középső védőt(Jesus v. Vertonghen v. Cahill), 1 kreatív és védekezni is tudó középpályást(Banega v. Guarín) és egy szélső támadót(Tevez), mert ha nem nyúl Moratti a pénztárcájába úgy 40-50 M€ erejéig, nemhogy a Scudetto, de még az EL helyezést érő 6. hely sem lesz meg.

Vertonghen kivásárlási ára állítólag 22 M€, de nyáron lejár a szerződése, szóval 10 milláért simán el tudnánk hozni. Cahill-nek szintén lejár a szerződése jövő júniusban, de ő nem hinném, hogy minket választana az angol csapatok helyett. Jesus pedig nekem lutri, én még nem láttam játszani.

Banega-t sztem 20 alatt nem hinném, hogy el tudnánk hozni, mivel a Valencia 18-ért vette, Guarín árával is kb. ez a helyzet.

Tevez-t pedig, ahogy interfan is írta 10-15 M€-ért elngedné a City.

Na ha anyagilag megnézzük a téli mercato-t, kb. így nézne ki az én gondolataim alapján:
-Vertonghen-10M€
-Banega vagy Guarín 20M€
-Tevez 15M€
--------------------------------------
Összesen:45M€
Egyikőjük sem játszhatna az Bl-ben, de sztem nekünk ez a sorozat idén abszolút lényegtelen. A csapatot újra kell építeni és a nem idevalókat ki kell szórni. Gondolok itt az alábbi játékosokra:Cordoba,Chivu,Stankovic,Motta,Alvarez, Sulley "niggerterminátor" Muntari,Milito,Forlán.

3 nagyon hasznos játékosért sztem simán megérné. Remélem Moratti is belátja, hogy ha nem nyúl a zsebbe, akkor hosszú távon is visszazuhanhatunk a középmezőnybe a bajnokságba.

Engem a mostani szereplésünk a Juve tavalyi és azelőtti évi szenvedésére emlékeztet és az edzőnk is ugyanaz, mint nekik volt akkoriban. :D

Ezt a szerencsétlen Ranieri-t nyárig hagynám dolgozni, mert úgysem jönne addig helyére jobb edző, utána meg jöjjön Guardiola,Hiddink vagy Capello.

Na ha mindez tegyük fel megtörténne(bár sajnos nem fog az impotens vezetőségünk miatt), az én kezdőm így nézne ki:

4-2-3-1:
J.Cesar-Maicon,Lúció,Vertonghen,J. Zanetti-Cambiasso,Banega-Tevez,Sneijder,Zarate-Pazzini

Kispad:Castellazzi,Nagatomo,Faraoni,Poli,Obi,Coutinho,Castaignos.

Nyáron pedig hozni kellene még egy középső védőt+ egy balbekket, egy kreatív, szélsőt is játszani tudó gyors kp.-t+ egy befejező csatárt, bár sajnos ez nem a fifa manager.

Na mind1 sok az off, nagyon felbaszták az agyam a mai nulla játékukkal.

Forza Inter!!!
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Teljes mértékben egyetértek audipowerel.
Itt most a vezetőségnek lépnie kell. Tevez pl 15m körül elehet hozni, látjuk milyen formába van pl milito sajnos siralmas. Nincs kreativ szélső támadónk. Télen mindenképp kell egy pár új játékos pl tevez és vertonghen. Őket most áron alul elehett és elkel hozni. Ha nem hozzuk el tevezt, akkor megveszi a juve vagy a milan és erősítjük a riválasunkat. Egy kis keret frisitésel meg történhet bármi, de ha a vezetőség nem lép nagyon csúnya vége lesz. Nyárig pedig hagy dolgozon ranieri, de azt mindenki tudja szerintem hogy ő messze van a mourinho, capello, hiddink szintű edzőktöl. Nagyon messze még a nyár, de capello és hiddinknek is lejár a szerződése, de ez csak zárójeles megjegyzés, akkor majd kiderül mi történik. Most télen kell hozni pár játékost.

FORZA INTER!!!
Youme
Adminisztrátor

Hozzászólás Szerző: Youme »

"mert ha nem nyúl Moratti a pénztárcájába úgy 40-50 M€ erejéig, nemhogy a Scudetto, de még az EL helyezést érő 6. hely sem lesz meg."

Scudetto-t emlegetni már régóta nem érdemes. Ezen kívül Moratti sem fog 40-50 milliót elszórni, hiszen nem azért adtuk el 20 körül Eto'o-t, hogy januárban eltapsoljunk 50-et. A BL-ben lehet még vitézkedni, de ez a gárda jó ha maximum a 8-ig el tudna ott jutni ha 120%-ra kapcsol.

A bajnokságban pedig a dobogó lehet már csak az álom kategória maximum, de most már ez sem a realitás. Sajnos (van) lesz 3 jobb csapat májusra.
sorger=giallo

Azt gondolom, a dobogó alsó foka még így is elérhető a csapat számára a bajnokságban, de annál többre már én sem igazán számítok (habár ugye amíg matematikai esély van, addig elvileg bármi lehet) és hozzá kell tennem, hogy a jelenleg uralkodó káoszt és enerváltságot sürgősen orvosolni kell a bronz megszerzéséhez. Nagy nevek érkezése (különösen a téli időszakban) szerintem nem várható. Azt viszont tényleg el kellene dönteni, hogy mennyire enged teret a vezetőség a fiatalításnak. Drogbát például most egészen olcsón el lehetne hozni, de ő is már 33 éves, maximum átmeneti megoldást jelentene a csatár problémára, vagy azt sem. Fiatalokat kell folyamatosan beépíteni a csapatba, mert egyértelmű, hogy klasszis igazolásokra jelenleg nincs lehetőség és elfogadni, hogy ehhez idő kell, vagyis a bajnokságban legyen a cél a dobogó, a BL-ben a továbbjutás és legyünk türelemmel, reméljük, hogy 2-3 éven belül ismét lesz egy erősen bajnokesélyes, az európai porondon esetleg meghatározó INTERNAZIONALE a pályákon.

FORZA INTER!!!
Gabosska
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Gabosska »

Akinek nagy fizetés van, minden hónapban egyszer lesérül. Nem is tudom, idén volte olyan meccs, hogy a rendes kezdővel fel tudjunk állni...

Itt nem edző problémák vannak (már Benitez érkezése óta), hanem fejben vannak a gondok....motivációban, hozzáállásban, stb. A tegnap ha felállt volna a fél primavera, többet kihoznak a meccsből.
Süti

bodimiki7 írta:Így marad a fiatalítás.

Kikre gondolsz, illetve gondoltok?

Mert amikor Biabyani és Coutinho szaladgált a két oldalon az elég kiábrándító volt.

Alvarez-t sokan dícsérik az edzéseken végzett és mutatott játéka miatt, de idén még kevés lesz ide, ő is fiatal.

A legnagyobb hiba az lenne, hogyha elkezdene kapkodni a társaság meg a vezetőség, nem lehet egyből indulatosan kezelni ezt a helyzetet, ez a csapat két éve mindent megnyert, most meg a fél keretet elzavarná itt sok ember, valahogy ki kell jönni a gödörből ami egy 3. helyre elég lehet.
hvmetal

Miért? Ezalatt a majdnem 1,5év alatt nem a kapkodás és a sorozatos szar döntéseké volt a főszerep?
nem képesek a csapatért küzdeni. Egy Inter amely képes volt 10perc alatt 3mat verni bárkinek meg sem próbálja beszorítani a full favágó Cataniat? jogosan küldené a f.szba 1,5év miatt nem 1embert a szurkoló. mert 2éve mi volt...most mi van? Zanettin kívül ki akart tegnap pontot menteni? 20-30-40milliókat keresnek.nehogy már mártírok legyenek.
inkább nézném Santon szenvedését,mint..
BL győzelem óta a világ az Interen röhög.Ebben pedig a stáb keze van benne vastagon.(mercatók,edzők)
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

Kiálltunk 8 30 év feletti játékossal a kezdő 11ben, ez szerintem elárul mindent. Ezt a szezont innentől "fel kell adni" és a jövőre gondolva minden meccsen legalább 2-3 fiatalt a kezdőben kell játszatni. Lehet, hogy az első 3-4 meccsen szarok lesznek, bár a tegnap látottakat nehéz alulmúlni, de ha kapnak Coutinhoék sorozatban 10 meccset kezdőként szerintem olyat mutathatnak majd amit senki sem gondol.
Szerintem az eredeti elképzelés a szezonra az volt, hogy az öregekkel lehozunk egy 2.-3. helyet, de látni kell, hogy ez nem működik. Én Januárban elkezdeném eladni a 32-33 év felettieket. A fiatalokat pedig kezdőben kell játszatni, nem pedig padoztatni.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

a megoldás egyértelműen h coutinhonak a kezdőben kell lennie mindig minden körülmények között :))))))))))
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

Süti írta:
bodimiki7 írta:Így marad a fiatalítás.

Kikre gondolsz, illetve gondoltok?

Mert amikor Biabyani és Coutinho szaladgált a két oldalon az elég kiábrándító volt.

Alvarez-t sokan dícsérik az edzéseken végzett és mutatott játéka miatt, de idén még kevés lesz ide, ő is fiatal.

A legnagyobb hiba az lenne, hogyha elkezdene kapkodni a társaság meg a vezetőség, nem lehet egyből indulatosan kezelni ezt a helyzetet, ez a csapat két éve mindent megnyert, most meg a fél keretet elzavarná itt sok ember, valahogy ki kell jönni a gödörből ami egy 3. helyre elég lehet.

akárhogyan is, hagyhatjuk játszani azt a kezdőt, akik hozták az 1-1-4 eremédményt, de minek.
küldjük be a tehetséges fiatal játékosainkat. 10-15 meccs alatt felveszik rutint és a szezon 2. felé egyenesbe jövünk, jövőre pedig szupercsapat lehetnénk!

Caldirola Luca
Ranocchia Andrea
Faraoni Marco Davide
Poli Andrea
Alvarez Ricardo Gabriel
Obi Joel Chukwuma
Coutinho Correia Philippe
Crisetig Lorenzo
Mauro Matias Zarate
Castaignos Luc
Alborno Ortega Rodrigo
Lorenzo Tassi
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

Én január óta harsogom,hogy esélyt kell adni az utánpótlásnak(persze mivel mindenki rögtön győzni akar...akkor meg azzal lenne a nagy problematika),de ez túlzás versenyszellem.
Ez még ennél is nagyobb "katasztrófa" lenne.Az egyensúlyt meg kell teremteni egy csapatban.Ezek nem 10-15 meccsnyire vannak a jó csapat kategóriától,hanem 1-2 évre(az itt levők 90%-a,még fél évet sem ad egy csapatnak,nem ,hogy 2öt).Faraoni,Ranocchia,Obi előtt is hosszú át áll még.Ranocchia is kész életveszély.Zarate jó,de az önzőségből nehéz leadni,Poli meg csoda ha egyszer nem sérült(szerintem nem is fog játszani,bár kíváncsi lennék rá).Nagyon messze vannak még,nem 10-15 meccsnyire...

Nagyon nagy itt a búbánat,de fel a fejjel,volt rosszabb,lesz jobb.A gödröknek van alja,ahonnan felfele vezet az út.Én a csapattal vagyok a sz.rban is.Ez van,leszünk még fent,és most csak ezt tehetem.

Na,de mindegy ez egy másik vélemény.

Kezdő a Lille ellen,nálam :) 1- 13,6,16,26- 4,19,5- 10- 7,28
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Nia 2011.10.16. 14:23-kor.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Keret a lille ellen:
Goalkeepers: 1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni;

Defenders: 6 Lucio, 13 Maicon, 16 Luca Caldirola, 26 Cristian Chivu, 37 Davide Faraoni, 42 Jonathan, 55 Yuto Nagatomo;

Midfielders: 4 Javier Zanetti, 5 Dejan Stankovic, 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 11 Ricky Alvarez, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi, 48 Lorenzo Crisetig;

Strikers: 7 Giampaolo Pazzini, 22 Diego Milito, 28 Mauro Zarate.

Visszatért sneijder, chivu és julio. Nincs viszont samuel.
Válasz küldése