Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- interjani
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Lehet ki fogunk esni?
- jakupecs
Ez az!!!
De nem értettem egy pár cserét ezen a meccsen....
- Komax
Cvivu egy hülye
Castellazziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Castellazziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
- Marco
11es vagy mi volt?
- Audipower
Én nem lepődök meg a cseréken, eddig is tudtam róla, hogy egy szerencsétlen nyomorék.
A Juve-nál és a Roma-nál is ugyanilyen szenzációs cseréi voltak.
Az idei szezonban Nagatomo nagyon gyenge, mindenképpen kell majd egy balbekk is.(Miért is adtuk el Santon, aki még védekezni is tudott?
)
Milito-t meg vihetik ingyen is. A mai és úgy összességében az idei meg a tavalyi teljesítménye is dupla 0.
Na fasza, közben tizi az Atalanta-nak!
Castellazzi szépen védett!
A Juve-nál és a Roma-nál is ugyanilyen szenzációs cseréi voltak.
Az idei szezonban Nagatomo nagyon gyenge, mindenképpen kell majd egy balbekk is.(Miért is adtuk el Santon, aki még védekezni is tudott?
Milito-t meg vihetik ingyen is. A mai és úgy összességében az idei meg a tavalyi teljesítménye is dupla 0.
Na fasza, közben tizi az Atalanta-nak!
Castellazzi szépen védett!
- Komax
Ha a juve ellen is ez lesz, akkor ennek a szezonnak vége!
- interjani
Ezt a primavera is lehozta volna
- PellerG
Ha kérhetem, valaki összefoglalná csak röviden a meccset. Kicsit kiemelve hogy mit csinált Csivu az Atalanta-gól előtt, és hogy ki csinálta ellenük a 11-est, jogos e volt? 
- interfan
Sajnos ma sem sikerült nyerni, és ezzel az x el semmivel nem vagyunk beljebb. Egyszerűen nem tudom megérteni miért kell pár embert erőltetni folyamatosan.
Chivu: mindenki tudja hogy egyszerűen nem való az interbe, akár középen akár szélen játszik 0 a játéka. Télen elkel adni, úgyis jön juan a fiatal brazil védő.
Nagatomo: Hajt, erőlködik minden, de nem inter szintű játékos. Egy jó cserének jó, de többre nem, az pedig hogy az inter kezdőjébe legyen folyamatosan, abbol is látszik valami nincs rendben. Venni kell egy balhátvédet vagy hátra vinni zanettit, vagy esetleg jonathant kipróbálni ott.
Milito: nem akarom szidni,de borzasztó végig nézni a hanyatlását, ami a bl döntő óta van. Sajnos már ő se inter szintű játékos, rossz nézni amit csinál. Többet van lesen mint amenyit kapura lő, csak ottvan szinte. Helyzetet pedig már 1méteről is képtelen belőni, sajnos ilyet tavaly is láttunk tőle.
Nem értem miért kell lehozni sneijdert és zaratét akik bármikor tudnak valami kreatív dolgot hozni. A pályán meg maradt milito akiről már leirtam a véleményem. Castaignos többet ér már mint milito.
Ranieri rendbe szedte a csapatott, de még pár játékost kikéne cserélni ahhoz hogy igazán működjön a csapat.
Chivu: mindenki tudja hogy egyszerűen nem való az interbe, akár középen akár szélen játszik 0 a játéka. Télen elkel adni, úgyis jön juan a fiatal brazil védő.
Nagatomo: Hajt, erőlködik minden, de nem inter szintű játékos. Egy jó cserének jó, de többre nem, az pedig hogy az inter kezdőjébe legyen folyamatosan, abbol is látszik valami nincs rendben. Venni kell egy balhátvédet vagy hátra vinni zanettit, vagy esetleg jonathant kipróbálni ott.
Milito: nem akarom szidni,de borzasztó végig nézni a hanyatlását, ami a bl döntő óta van. Sajnos már ő se inter szintű játékos, rossz nézni amit csinál. Többet van lesen mint amenyit kapura lő, csak ottvan szinte. Helyzetet pedig már 1méteről is képtelen belőni, sajnos ilyet tavaly is láttunk tőle.
Nem értem miért kell lehozni sneijdert és zaratét akik bármikor tudnak valami kreatív dolgot hozni. A pályán meg maradt milito akiről már leirtam a véleményem. Castaignos többet ér már mint milito.
Ranieri rendbe szedte a csapatott, de még pár játékost kikéne cserélni ahhoz hogy igazán működjön a csapat.
- alwin91
jogos volt a tizi?
- Pazzo
Hát ez tényleg szánalom. És még örülhetünk Bergamóban az x-nek.
A fél keretet ki kéne cserélni,de már most látom,hogy nyáron meg azért nem fogjuk,mert nem fogunk indulni nemzetközi porondon,és az nagy pénzkiesés. Úgyhogy vagy maradnak Kuckák,vagy akik most vannak. Remélem Chivu nyáron lejáró szerződését meghosszabbítjuk. 
- Festa
Castelazzinak hála örülhetünk az egy pontnak.
Kellett volna a győzelem.A juventus ellen még lehet egy fordulópont,ha azt nem nyerjük akkor már csak a Bl indulás marad.
A realitás persze azt mondatja velem,hogy ez a szezon elment...
Januárban 3-4 érkező kell.
Kellett volna a győzelem.A juventus ellen még lehet egy fordulópont,ha azt nem nyerjük akkor már csak a Bl indulás marad.
A realitás persze azt mondatja velem,hogy ez a szezon elment...
Januárban 3-4 érkező kell.
- Inter101
Komax írta:Ha a juve ellen is ez lesz, akkor ennek a szezonnak vége!
Ennek a szezonnak már régen vége! Bár nem láttam a meccset de szerintem az eddigiek alapján elmondhatjuk hogy a 3. helyhez is óriási bravur kéne, meg egy nagy téli bevásárlás!
- Pazzo
alwin91 írta:jogos volt a tizi?
Jogos.
- Nerazzurri
Ennek a szezonnak már akkor vége volt, amikor még el sem kezdődött. Eto'o out. Az év igazolása pedig Forlan?? Az a csoda, hogy ma nem kaptunk ki ismét. Milito, Stanko, Chivu teljesen haszontalan. Nagatomo pedig nem tudom mit keres az INTER-ben. Szomorúan nézem, ahogy az imádott csapatom ennyire mélyen van. 
- Baggio85
Az a baj, hogy a 8. fordulóban úgy ültem le meccset nézni, hogy nem izgultam, egész egyszerűen azért, mert nem volt miért. Lehetne boncolgatni az okokat, de felesleges. Ez van, meg kell próbálni kihozni a legtöbbet a jelenlegi helyzetből, aztán majd kiderül, hogy az mire elég! Ezt a csapatot úgy kell nézni, hogy nem volt nyári alapozás/felkészülés. Persze ettől még azt tartom, hogy ezeknek a játékosoknak akkor is több kellene, hogy legyen a fejükben, ha én vok az edző... Bár ezt nem a mai meccsre mondom, mert szerintem ma nem játszottunk rosszul, és Bergamoban az x nem lenne feltétlenül rossz ha nem a 16-ak lennénk. Nem láttam a Juvét idén játszani és egy Derby mindig külön meccs, de hiába keresem a biztató jeleket, nem nagyon találok.
FORZA INTER PER SEMPRE!!!
FORZA INTER PER SEMPRE!!!
- PellerG
A mai meccset nem láttam, de a vélemények teljesen egyeznek az eddigi-negatív-teljesítményünkkel.
Teljesen egyetértek, Chivu, Deki, Motta, Milito(sajnos) kevesek a kezdőbe mindenképpen, de 1-2 még a kerethez is.
Érzem, hogy Chivuval hosszabbítunk majd....Mert Lilleben és a Chievo ellen nem volt rossz....De igazi tétmeccsen, ld. Schalke vagy Milan képtelen helytállni középen, a szélen meg tudjuk hogy botrány.
Dekit már írtam, hogy sztem cserének még 1-2 szezonra jó lehetne, de kezdőbe már nem, sajnos nagyon lelassult, de Motta ugyanez. Militónak nagyon szurkoltam, év elején látszott 1 kis remény, de mostanra eldőlni látszik hogy ő sem lesz jobb, csak 32 már ő is.
Ha Moratti nem tesz be nagyobb összegű saját lét a FFP-ig, akkor írtó nagy gázban leszünk. A csapat igazából 3/4-e megöregedett és nagyon lelassult. Ide jön Maicon is, Lucio nem lenne rossz, de ő meg az idióta szlalom-szólóival okoz állandóan gondot....Cambiasso védelem előtt oké, de többi poszton ő is inkább visszatartó erő. Pazzini annak ellenére sem lenne rossz, hogy nagyon statikus, ha lenne mellette 3 ember aki kiszolgálja.
Írtó nagy a gond, mert nagyon nagy keretfrissítés kéne. Erre pedig sok sansz nincs. Ha BL-selejtezőt nem érjük el....Pfff, belegondolni is "jó"....
Teljesen egyetértek, Chivu, Deki, Motta, Milito(sajnos) kevesek a kezdőbe mindenképpen, de 1-2 még a kerethez is.
Érzem, hogy Chivuval hosszabbítunk majd....Mert Lilleben és a Chievo ellen nem volt rossz....De igazi tétmeccsen, ld. Schalke vagy Milan képtelen helytállni középen, a szélen meg tudjuk hogy botrány.
Dekit már írtam, hogy sztem cserének még 1-2 szezonra jó lehetne, de kezdőbe már nem, sajnos nagyon lelassult, de Motta ugyanez. Militónak nagyon szurkoltam, év elején látszott 1 kis remény, de mostanra eldőlni látszik hogy ő sem lesz jobb, csak 32 már ő is.
Ha Moratti nem tesz be nagyobb összegű saját lét a FFP-ig, akkor írtó nagy gázban leszünk. A csapat igazából 3/4-e megöregedett és nagyon lelassult. Ide jön Maicon is, Lucio nem lenne rossz, de ő meg az idióta szlalom-szólóival okoz állandóan gondot....Cambiasso védelem előtt oké, de többi poszton ő is inkább visszatartó erő. Pazzini annak ellenére sem lenne rossz, hogy nagyon statikus, ha lenne mellette 3 ember aki kiszolgálja.
Írtó nagy a gond, mert nagyon nagy keretfrissítés kéne. Erre pedig sok sansz nincs. Ha BL-selejtezőt nem érjük el....Pfff, belegondolni is "jó"....
- PellerG
Aki látta a meccset, még leírná hogy mi volt a kapott gólunk előtt, Chivut írtátok hogy csinált vmit....?
És a 11-est ki hozta össze, butaság volt?
Köszi!
Köszi!
- Audipower
PellerG írta:Aki látta a meccset, még leírná hogy mi volt a kapott gólunk előtt, Chivut írtátok hogy csinált vmit....?
Köszi!
Maxi Moralez ívelte be balról kb. 40 m-ről a labdát a tizenhatoson belülre. J. Cesar először kimozdult, majd megtorpant, így már nem tudott leérni a bal alsóba tartó fejesre, Chivu pedig lemaradt Denis-ről.
A 11-est Chivu hozta össze, hátulról fellökte az egyik Atalanta játékost a 16-os jobb szélénél.
A Juve ellen azért remélem jobbak leszünk. A remény hal meg utóljára.
Forza Inter!!!
- DaNi
A fiatalokat kéne inkább megpróbálni mert az idősebb játékosok már nagyon lassúak és körülményesek és sajnos az akarást se nagyon látni néhányukon.A fiatalok mellé meg 2-3 minőségi játékos vérfrissítésnek és szerintem meg lenne a BL indulás , mert lássuk be a többi csapat se a legjobban muzsikál.
---------------JC
Maicon--Lucio--Samuel--Zanetti
-----Poli--Cambiasso--Obi
------------Sneijder
--------Zarate--Pazzini
---------------JC
Maicon--Lucio--Samuel--Zanetti
-----Poli--Cambiasso--Obi
------------Sneijder
--------Zarate--Pazzini
- sorger=giallo
Ez így nem is tűnik rossznak, de csak elviekben. Ellenben a védelmünk nagyon idős és hamarosan égetően szükségessé válnak a változások.
Julio még mindig klasszis (Castellazzi szimpatikus, de ha marad és egészséges lesz, akkor egyértelműen Viviano a második számú, vagy őt esetleg egy évre kölcsön lehetne adni).
Samuel az egyik kedvencem, de rá hosszú távon már nem lehet számítani, Lucio hasonló helyzetben van. Maicon szerintem esélyes, hogy le fog lépni, de ha marad, akkor sem biztos, hogy megfelelően motivált lesz. Zanetti... Ő Zanetti és kész!!!
Poli zsákbamacska, eddig még nem formálhattunk valós véleményt róla. Esteban 31 éves, benne van még 1-2, esetleg 3 jó szezon, Obi nagy reménység.
Wesnél elgondolkodtató az állandó huza-vona (megy/marad), de persze ő egy klasszis, vonuljon innen vissza...
Zarate még nem is az Interé, Pazzini jó, de nagyon statikus.
Ez csak az általad felvázolt kezdő, de ebből is kitűnik, hogy a frissítés, fiatalítás elengedhetetlen a klubnál. Militonak soha nem felejtjük el az első szezonját kék-feketében, de már tényleg rossz nézni a vergődését. Motta felőlem mehet, Stanko igazi Inter-szív, de rá már hosszú távon nem lehet számítani, Chivut én mindig védtem, de már nekem is sok, amit néha művel, Muntari pfff, Cordoba szerintem már a padra sem, Forlan eddig semmit nem mutatott és nem is fiatal, Naga nálam inkább csak csere, Jonathanról eddig keveset tudunk, Ranocchia még mindig csak egy kérdőjel, de szerintem nem ő lesz a jövő nagy klasszisa és még folytathatnám...
A gyakori edző váltásainkról inkább nem is írok...
Szerintem be kell rendezkednünk egy kevésbé eredményes korszakra, az én tippem az, hogy most egy darabig a dobogó lesz a reális cél a bajnokságban, BL-ben pedig esetleg a kieséses szakasz. Persze ne legyen igazam és triplázzunk idén!
FORZA INTER!!!
Julio még mindig klasszis (Castellazzi szimpatikus, de ha marad és egészséges lesz, akkor egyértelműen Viviano a második számú, vagy őt esetleg egy évre kölcsön lehetne adni).
Samuel az egyik kedvencem, de rá hosszú távon már nem lehet számítani, Lucio hasonló helyzetben van. Maicon szerintem esélyes, hogy le fog lépni, de ha marad, akkor sem biztos, hogy megfelelően motivált lesz. Zanetti... Ő Zanetti és kész!!!
Poli zsákbamacska, eddig még nem formálhattunk valós véleményt róla. Esteban 31 éves, benne van még 1-2, esetleg 3 jó szezon, Obi nagy reménység.
Wesnél elgondolkodtató az állandó huza-vona (megy/marad), de persze ő egy klasszis, vonuljon innen vissza...
Zarate még nem is az Interé, Pazzini jó, de nagyon statikus.
Ez csak az általad felvázolt kezdő, de ebből is kitűnik, hogy a frissítés, fiatalítás elengedhetetlen a klubnál. Militonak soha nem felejtjük el az első szezonját kék-feketében, de már tényleg rossz nézni a vergődését. Motta felőlem mehet, Stanko igazi Inter-szív, de rá már hosszú távon nem lehet számítani, Chivut én mindig védtem, de már nekem is sok, amit néha művel, Muntari pfff, Cordoba szerintem már a padra sem, Forlan eddig semmit nem mutatott és nem is fiatal, Naga nálam inkább csak csere, Jonathanról eddig keveset tudunk, Ranocchia még mindig csak egy kérdőjel, de szerintem nem ő lesz a jövő nagy klasszisa és még folytathatnám...
A gyakori edző váltásainkról inkább nem is írok...
Szerintem be kell rendezkednünk egy kevésbé eredményes korszakra, az én tippem az, hogy most egy darabig a dobogó lesz a reális cél a bajnokságban, BL-ben pedig esetleg a kieséses szakasz. Persze ne legyen igazam és triplázzunk idén!
FORZA INTER!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sorger=giallo 2011.10.27. 09:54-kor.
- Komax
Hát igen...ha idehoznánk egy sztáredzőt, Ő is azzal kezdené, hogy a keret fele lapát és garanciát kérne topjátékosok igazolására, amire pénzünk nincs. Lehet azzal jönni, hogy az Inter kerete a legerősebb, papíron lehet, meg két éve így is volt, de mára már ez nem igaz. Pontagyú Tevezért nem rajongok, de úgy kell nekünk mint egy falat kenyér.sorger=giallo írta:A gyakori edző váltásainkról inkább nem is írok...
Továbbra is állítom. hogy ha a csalók ellen nem nyerünk, úgy ez a szezon elment a vakok javára. 11pont lenne a különbség. Az azt jelentené hogy a listavezetőnek 4szer kell zakóznia, nekünk meg kizárólag csak nyerni kellene. Látva a "sziporkázó dinamikus" játékunkat erre az esély gyakorlatilag semmi.
- Intertobi
interfan írta:Nagatomo: Hajt, erőlködik minden, de nem inter szintű játékos. Egy jó cserének jó, de többre nem, az pedig hogy az inter kezdőjébe legyen folyamatosan, abbol is látszik valami nincs rendben. Venni kell egy balhátvédet vagy hátra vinni zanettit, vagy esetleg jonathant kipróbálni ott.
Se Jonathant, se Zanettit, se senkit nem kéne hátravinni oda. Hanem, ahogy írtad is VENNI kéne egy nyomorult balhátvédet!Lehetőleg olyat aki BAL LÁBAS! Mert azért egy bal szélső hátvédnél nem árt ha be tudja adni ballal is a labdát!
- sorger=giallo
Julio nem lesz a Juventus ellen. Pazar...
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
- hvmetal
sok siker után azért várható volt.persze nem ekkora visszaesés,de most ez van.
szerintem itt sokan nem egy bajnok,bl győztes Interbe szerettek bele,1-2év opálás belefér
annál jobb lesz visszatérni. ha a BL nem lesz meg akkor az EL nem kell.legalább nem kell fair playél foglalkozni
attól,hogy szarok vagyunk,még ez a legjobb klub a világon
kemények vagyunk,aki meg mást mond szopjon lovat
szerintem itt sokan nem egy bajnok,bl győztes Interbe szerettek bele,1-2év opálás belefér
annál jobb lesz visszatérni. ha a BL nem lesz meg akkor az EL nem kell.legalább nem kell fair playél foglalkozni
attól,hogy szarok vagyunk,még ez a legjobb klub a világon
kemények vagyunk,aki meg mást mond szopjon lovat
- sorger=giallo
Akkor most sokan cuppantanak...
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
- hvmetal
Chelsea tavalyi szezonja,Madrid mióta nem nyer la ligát,bilán önerőből kiesett,dzsuve vergődése és sorolhatnánk.
vissza kell állni az abszintról a voda-ra (budget vodka) azt ennyi.
igaz nekem is jobban tetszene,ha a BL-t megnyomnánk az öregekkel,a bajnokságbanmeg kiegészülve a kicsikkel hoznánk a derbiket,meg valami jelen helyzetben korrekt helyezést.
- tabi.csaba
A Juve ellen Obit mindenképpen a kezdőbe jelölném.Ő legalább Pepével és Lichsteinerrel futásban felveszi a versenyt!Zarate pedig Chielliniből bohócot fog csinálni remélhetőleg.Az ő oldalán van nagyobb esélyünk!Így állnék fel:
Castellazzi
Maicon Lucio Chivu Zanetti
Jonathan Cambiasso Obi
Sneider
Zarate Pazzini
Castellazzi
Maicon Lucio Chivu Zanetti
Jonathan Cambiasso Obi
Sneider
Zarate Pazzini
- Marco
Én Obit azért is kezdetném, mert rajta legalább láttam a küzdést, akarást, ami sajnos nem mindenkiről mondható el. Van még hova fejlődnie, de ha nem játszik, nem fog fejlődni.
- Süti
Obi szerintem is nagyon jó teljesítményt nyújt eddig, és még bőven van benne fejlődési potenciál.
- interfan
Egy hossza telefon beszélgetés volt ranieri és mourinho között. Mou felhivta ranierit, a téma a juve elleni meccsről volt, a gazzetta szerint jose sokat segitett ranireinek. Valamint elmondta hogy tudja hogy képesek vagyunk megverni a juvét. És persze sok siker és szerencsét kívánt a meccsre.
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=62459
http://www.fcinter1908.it/?action=read&idnotizia=36964
Ranieri pedig a meccsre jelen pillanatban úgy nézki hogy vált, nem 4-3-1-2 ben, hanem 4-4-1-1 felálásal fogunk kiállni.
Ez a gazzetta szerint így fog kinézni. (4-4-1-1)
12Castellazzi
13Maicon
6Lucio
26Chivu
55Nagatomo
4Zanetti
19Cambiasso
5Stankovic
20Obi
10Sneijder
7Pazzini
21Orlandoni
2Cordoba
42Jonathan
11R. Alvarez
28Zarate
22Milito
30Castaignos
All. Ranieri
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=62459
http://www.fcinter1908.it/?action=read&idnotizia=36964
Ranieri pedig a meccsre jelen pillanatban úgy nézki hogy vált, nem 4-3-1-2 ben, hanem 4-4-1-1 felálásal fogunk kiállni.
12Castellazzi
13Maicon
6Lucio
26Chivu
55Nagatomo
4Zanetti
19Cambiasso
5Stankovic
20Obi
10Sneijder
7Pazzini
21Orlandoni
2Cordoba
42Jonathan
11R. Alvarez
28Zarate
22Milito
30Castaignos
All. Ranieri
- Cupi
interfan írta:Ranieri pedig a meccsre jelen pillanatban úgy nézki hogy vált, nem 4-3-1-2 ben, hanem 4-4-1-1 felálásal fogunk kiállni.
Ez a 4-4-1-1 egy elég idióta felállás, de majd kiderül ez lesz e és ha igen mit érünk vele.
- hvmetal
szerintetek nyerünk?
nem hiszek a csapatban most.nem mernék pénzt ránk tenni. semmi tüzet nem látok,most a védelem nem olyan rossz,de 2kapura lövés elég lehet?
szar érzés lesz,ha a dzsuve jobban akarja majd a győzelmet a Meazzában,mint mi. ezt meg nem mondanám lehetetlennek...
Stanko,Zanetti,Obi,Sneijder,Pazzo vs többiek és a Juve
(túlzás,de voltak meccsek,hogy...)
ha most sem támad fel a "kígyó" akkor idén,ezekkel a játékosokkal nem is fog
nem hiszek a csapatban most.nem mernék pénzt ránk tenni. semmi tüzet nem látok,most a védelem nem olyan rossz,de 2kapura lövés elég lehet?
szar érzés lesz,ha a dzsuve jobban akarja majd a győzelmet a Meazzában,mint mi. ezt meg nem mondanám lehetetlennek...
Stanko,Zanetti,Obi,Sneijder,Pazzo vs többiek és a Juve
(túlzás,de voltak meccsek,hogy...)
ha most sem támad fel a "kígyó" akkor idén,ezekkel a játékosokkal nem is fog
- graziejosé
hvmetal írta:szerintetek nyerünk?
3-0
- graziejosé
ezek a hírek, komolyan..
Ranieri kiállt a Piazza del Duomo-ra kihangosította a telóját úgy dumált Joséval, v mi?
Ranieri kiállt a Piazza del Duomo-ra kihangosította a telóját úgy dumált Joséval, v mi?
- interfan
INTER (4-3-1-2): 12 Castellazzi; 13 Maicon, 6 Lucio, 26 Chivu, 55 Nagatomo; 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 20 Obi; 10 Sneijder; 28 Zarate, 7 Pazzini.
A disposizione: 21 Orlandoni, 2 Cordoba, 5 Stankovic, 11 Alvarez, 22 Milito, 30 Castaignos, 42 Jonathan.
Allenatore: Claudio Ranieri.
FORZA INTER!! Nyerni kell!!
A disposizione: 21 Orlandoni, 2 Cordoba, 5 Stankovic, 11 Alvarez, 22 Milito, 30 Castaignos, 42 Jonathan.
Allenatore: Claudio Ranieri.
FORZA INTER!! Nyerni kell!!
- hvmetal
de jó lenne most Leo a padra.
Ranierié a védekezés
mikor,ha nem most?ki ellen,ha nem ellenük? tele vagyunk sebekkel,sértésekkel. szeretném elhinni,hogy a csapatot is annyira felspanolja,hogy a mocskos juve jön,mint miket. akkor nyerünk!
szeretném látni azt a bizonyos Inter szívet!
forza!!!!
Ranierié a védekezés
mikor,ha nem most?ki ellen,ha nem ellenük? tele vagyunk sebekkel,sértésekkel. szeretném elhinni,hogy a csapatot is annyira felspanolja,hogy a mocskos juve jön,mint miket. akkor nyerünk!
szeretném látni azt a bizonyos Inter szívet!
forza!!!!
- intertomega
graziejosé írta:hvmetal írta:szerintetek nyerünk?
3-0
3:1 nekünk
FORZA INTER !!!
- csak is inter
- PellerG
Nagatomo hol volt megint a gólnál? Nem tud védekezni sajnos. 0.
De Chivu is "villámléptü, az utóbbi 2 percben 2 Juve ziccer...
De Chivu is "villámléptü, az utóbbi 2 percben 2 Juve ziccer...
- interfan
Borzalom mit csinál nagatomo, annyira üres a bal oldalunk végig rohan ott a juve. Előre megy hátul meg senki, szörnyű nézni mit csinál.
- intertomega
Gyerekek egy linket kérnék............!!!!!!!
- csak is inter
- csak is inter
nálam meghalt 
már megy
már megy
- intertomega
csak is inter írta:nálam meghalt
már megy
Köszi
de hol megy hol meg semmi
- csak is inter
intertomega írta:csak is inter írta:nálam meghalt
már megy
Köszi
de hol megy hol meg semmi
nálam azóta jó.
Zarate ......... ááá
- Marco
Mekkora gól!!! Maicon
- csak is inter
Maicon .......mekkkkkkoooorrraaaaaa ggooooooooooooooooooooooooooooooooooooollllllllllllllllllllllllllll
- PellerG
1-1, gyerünk tovább!!!
Mutassuk már meg!
Mutassuk már meg!
- csak is inter
Maicon a Juventusnak csak nagy gólt tud lőni???
ok megpattant a védőn.....de akkor is hatalmas gól volt.
ok megpattant a védőn.....de akkor is hatalmas gól volt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csak is inter 2011.10.29. 21:18-kor.