sly89 írta:csak ne álljunk be védekezni, mert annak nem lesz jó vége
?
a gól előtt védekeztünk egyfolytában, aztán jött egy szép kontra...
sztem még kéne egy-két Inter gól, úgyhogy védekezzünk csak
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
sly89 írta:csak ne álljunk be védekezni, mert annak nem lesz jó vége
Robosz írta:Alvarez egyértelműen elfáradt, jöhetne Sneijder...
Robosz írta:Alvarez egyértelműen elfáradt, jöhetne Sneijder...
Pazzo írta:Ez milyen csere???
versenyszellem írta:áh, ugyan, Ranieri igazi ínyenc, neki nem elég jó Sneijder vagy Forlán.. bezzeg Chivu!
Robosz írta:versenyszellem írta:áh, ugyan, Ranieri igazi ínyenc, neki nem elég jó Sneijder vagy Forlán.. bezzeg Chivu!
De akkor már legyen trequartista a román...(facepalm)
De az is lehet, hogy CC akaszt egy bombát 30 méterről (csak remélni tudom, hogy az ellen kapujába) és ennek hatására majd jól eladjuk a Citynek, vagy bárkinek...e.szabi írta:Nekem egy öngyilkos cserének néz ez ki...
zanetti88 írta:Pazzo írta:Ez milyen csere???
mai taktikánk után nem szidom az öreget
nagyon összerakta a csapatot....
Víctor04 írta:Azért elég észrevehető volt, hogy amikor átálltunk az 1. félidő végén 4-3-1-2-re akkor változott a játék képe, és inkább mi jöttünk följebb. Egy igazi jó kis Ranieris győzelem volt, nekem egyre szimpatikusabb az öregRemélem megnyeri velünk idén az első Scudetto-ját!!!
alwin91 írta:komolyan mondom, hogy ha lenne két olyan csatárunk mint Ibra meg Pato a Milannal, akkor Ranieri vezérletével mindenkit a földbe döngölnénk a Seria A-ban, a BL-ben is jó eséllyel sokáig mehetnénk.
hvmetal írta:alwin91 írta:komolyan mondom, hogy ha lenne két olyan csatárunk mint Ibra meg Pato a Milannal, akkor Ranieri vezérletével mindenkit a földbe döngölnénk a Seria A-ban, a BL-ben is jó eséllyel sokáig mehetnénk.
Pato egy kis cig.ny.Ibra meg nagy (jelző!!!!)
Principe meg az isten
forlan-milito kettős ütős lehet,de kell Tevez,mert mindkettő öreg
Szerintem azért feléjük billent a mérleg nyelve, de szerencsére ezt a sportot gólra szokás játszani és most csak az számít, hogy győzött az Inter, az mindegy, hogy milyen módon. Egy újabb nagyon fontos lépést tett a csapat a felzárkózás útján.PellerG írta:Abszolút nem értek egyet sorgerre, hogy az 1. félidő egyértelműen az övék volt!