nekem korábban az tűnt fel, hogy a saját góljainál is max csak félmosollyal visszasétáló Balotelli hogyan rohant a gólnál Millito után ünnepelni...
érdekesnek tartottam...
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
Crespo írta:Talán a Bajnokok Ligája döntőbe jutás ráébresztette Mariot, hogy élete egyik legnagyobb lehetőségét hagyhatja ki, ha most nem változtat a magatartásán. Márpedig Raiola arra akarta rábeszélni valószínűleg, hogy teljesen vágja el magát a csapatnál év végéig. Jó lenne, ha rádöbbenne, hogy Raiola tulajdonképpen rosszat akart neki, és új menedzser után nézne.
Egy jó Balotelli keresztbe lenyelné a Chievot és a Sienát, sőt a Bayern München ellen is jól jönne. Míg Eto'o és Milito végigfocizták az egész tavaszt, neki még vannak bőven tartalékai.
Forza Inter!
PetR írta:Ha megnyernénk a BL-t, akkor szerintetek feléneklik újra a Pazza Intert? Szívesen hallgatnám a himnuszt a triplázó csapattól.
Campione írta:Crespo írta:Talán a Bajnokok Ligája döntőbe jutás ráébresztette Mariot, hogy élete egyik legnagyobb lehetőségét hagyhatja ki, ha most nem változtat a magatartásán. Márpedig Raiola arra akarta rábeszélni valószínűleg, hogy teljesen vágja el magát a csapatnál év végéig. Jó lenne, ha rádöbbenne, hogy Raiola tulajdonképpen rosszat akart neki, és új menedzser után nézne.
Egy jó Balotelli keresztbe lenyelné a Chievot és a Sienát, sőt a Bayern München ellen is jól jönne. Míg Eto'o és Milito végigfocizták az egész tavaszt, neki még vannak bőven tartalékai.
Forza Inter!
Egy kicsit én is optimista vagyok, hogy most végre benőtt a feje lágya.
Mourinho partvonalon kívülre helyezte, de a társak bíztatták. (Inkább csak megsértődött)
Most, hogy mindenki utálja, talán rájött, hogy csak magának köszönheti, és egy csapásra megváltozott a gondolkozása. Rájött, hogy csak kemény melóval szerezheti vissza a megbecsülést.
Kár, hogy csak kevés van hátra a szezonból.
Crespo írta:Felesleges szerintem új Pazza Inter, mivel a csapat nem változott annyit 2007 óta mint 2003-tól 2007-ig.
Ha nem is dalt nézzük, szvsz akkor is félig kicserélődött a csapat. 2007-es keretből 10-en vannak most is itt. (Toldo, Cordoba, Zanetti, Stankovic, J. Cesar, Maicon, Cambiasso, Orlandoni, Materazzi, Samuel) (ebből 3 kapus))Crespo írta:Felesleges szerintem új Pazza Inter, mivel a csapat nem változott annyit 2007 óta mint 2003-tól 2007-ig.
benito92 írta:http://www.goal.com/en/news/10/italy/2010/05/07/1913192/inter-defender-ivan-cordoba-could-miss-champions-league
bízzunk benne hogy Ivan felépül, kicsit több mint 2 hét van a döntőig azért, csak rendbehozza az orvosi stáb.
Atosz írta:benito92 írta:http://www.goal.com/en/news/10/italy/2010/05/07/1913192/inter-defender-ivan-cordoba-could-miss-champions-league
bízzunk benne hogy Ivan felépül, kicsit több mint 2 hét van a döntőig azért, csak rendbehozza az orvosi stáb.
Én inkább abban bízok, hogy nem kell játszania a döntőn.
(Félreértés ne essék, szeretem és tisztelem Cordobát, de már nem a régi, főleg nem ilyen kevés meccsel a lábában. Boldogabb lennék, ha Lucio és Samu végigjátszaná, vagy be is csak Chivu állna középre.)
...zárójel bezár
Egyetértek! Marioban nincs igazi tisztelet a klub iránt és a viselkedése megengedhetetlen, rendkívül demoralizáló. Sokáig bíztam benne, Santon mellett a jövő nagy csapatát építhették volna rá, de elegem van belőle. Rúgjon győztes gólt a BL-döntőben, azután adjuk el jó pénzért a nyár folyamán és mindenki elégedett, lehet a szépre emlékezni.Esti Kornél írta:Campione írta:Crespo írta:
(
Hosszútávon szerintem az Inter a legjobban úgy járna, ha nagyon jó pénzért eladná a renitens, mindkét fél megkönnyebbülne és profitálna.
Komax írta:Ha nem is dalt nézzük, szvsz akkor is félig kicserélődött a csapat. 2007-es keretből 10-en vannak most is itt. (Toldo, Cordoba, Zanetti, Stankovic, J. Cesar, Maicon, Cambiasso, Orlandoni, Materazzi, Samuel) (ebből 3 kapus))Crespo írta:Felesleges szerintem új Pazza Inter, mivel a csapat nem változott annyit 2007 óta mint 2003-tól 2007-ig.
20recoba írta:Sztem a Cagliari jó lesz egy döntetlenre, ma meglesz a bajnokságForza Inter
kiscivis írta:Na a bizottság ma is hozta a formáját. Totti megúszta 4 (kupa) meccsel, de azért, h rúgjanak belénk egyet, Mario és Chivu is kapott 1-1 meccset a játékvezető cseszegetése miatt.
Jól kibasztak vele.kiscivis írta:Na a bizottság ma is hozta a formáját. Totti megúszta 4 (kupa) meccsel,
kiscivis írta:Na a bizottság ma is hozta a formáját. Totti megúszta 4 (kupa) meccsel, de azért, h rúgjanak belénk egyet, Mario és Chivu is kapott 1-1 meccset a játékvezető cseszegetése miatt.
Komax írta:
Crespo írta:Én meg azt álmodtam, hogy 1-1-et játszottunk a Sienával, de végül a Roma 0-0-t a Chievoval.
Cupi írta:Crespo írta:Én meg azt álmodtam, hogy 1-1-et játszottunk a Sienával, de végül a Roma 0-0-t a Chievoval.
Végeredményben jó lennemert bajnokok lennénk, de inkább nyerjünk mert azzal amit álmodtál a szívroham közeli állapotban lennénk sokan
Crespo írta:Én meg azt álmodtam, hogy 1-1-et játszottunk a Sienával, de végül a Roma 0-0-t a Chievoval.
Az is egy lehetőség, hogy vasárnap bajnok lesz az Inter, de a te rémálmaid folytatódnak és azokban minden alkalommal egy másik olasz csapat nyeri a scudettot. Pl: "Oh, neee! Helyet cseréltünk a Siena-val!"Bombastico írta:Crespo írta:Én meg azt álmodtam, hogy 1-1-et játszottunk a Sienával, de végül a Roma 0-0-t a Chievoval.
Már 2 napja a vasárnapi meccsel álmodok és mind2x elbuktuk a scudettot valamilyen módon.![]()
Bár az elsőnél a Napoli volt az ellenfél![]()
Mikor felébredtem nagyon megkönnyebbültem, h még nincs vasárnap.
Inkább legyen már vége mert borzalmasak ezek az álmok.
Nia írta:http://sportgeza.hu/futball/2010/05/14/az_inter_drukkerek_satraznak_a_bl_jegyekert/
Hát ez jó.Régen volt az utolsóRemélem hamar lesz. A célért mindent
De egyébként 5000???Ezek már az utolsók gondolom.
Nia írta:http://sportgeza.hu/futball/2010/05/14/az_inter_drukkerek_satraznak_a_bl_jegyekert/
Hát ez jó.Régen volt az utolsóRemélem hamar lesz. A célért mindent
De egyébként 5000???Ezek már az utolsók gondolom.
Tommy írta:10 vagy 15 jegyet kapott az ICU. Már nem emlékszem pontosan mennyit mondot az Attila.
bazsi írta:sziasztok. egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek.
olyan képet keresek amin valamelyik játékosunk (zanetti, sneijder, cambiasso stb. csak muntrai ne) az olasz kupával van lefotózva. egy interes honlap fejlécéhez kellene.
Riky11 írta:bazsi írta:sziasztok. egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek.
olyan képet keresek amin valamelyik játékosunk (zanetti, sneijder, cambiasso stb. csak muntrai ne) az olasz kupával van lefotózva. egy interes honlap fejlécéhez kellene.
Bazsi Quaresmás van nekem! Az jó lesz?![]()
![]()
és akkor Ricardo Quaresma (gondolom tudod kire gondolok) szentségelését sem kéne hallani!
Riky11 írta:Deki megfelelne?
versenyszellem írta:Tommy írta:10 vagy 15 jegyet kapott az ICU. Már nem emlékszem pontosan mennyit mondot az Attila.
hát akkor érthető, ha nem jut belőle a külsősöknek