Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

PetR
Kapcsolat:

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: PetR »

PellerG írta:
PetR írta:Megérdemeltük. Hihetetlen gyenge volt a mai produkció is. :( A visszavágón remélem már nem Ranieri lesz az edzőnk...

Forza Inter!

Oké. És ki legyen?!?! Figo? 0 meccsel a padon? Egyáltalán edzőnek készül, mert én inkább klubnagykövetnek gondolom őt? Ennyi.

Figyelj, szerintem kikapni bárki kitud, Figot talán jobban elfogadnák a játékosok (mint tavaly Leot). És igen, tudom hogy nagykövet, de gondolom nem hiába írják mindenhol hogy kész átvenni a csapatot. Amúgy én nem is említettem a portugált egy szóval sem. :)
Vagy inkább szenvedjen itt Ranieri?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PetR 2012.02.22. 22:52-kor.
dellarocco

Hozzászólás Szerző: dellarocco »

JZ4+MM23 írta:VÉGE KIESTÜNK
most már fel kéne ébredni és végre elzavarni a pénzéhes játékosokat chivu?? obi?? zarate?? stanko?? palombo?? forlán?? sneijder?? ez 6 olyan játékos aki pályán volt és semmit sem csinált
helyettük hozzunk 6 normálisat és ismét helyre áll a rend...
ranieri takarodj!!! kb a catania szintjén vagyunk bár ezen lehet h a catania megsértődne

lol, azért hazai pályán simán verhetjük őket :) Sneijder hajtott, mint az állat, nem tud ő se mit csinálni, ha olyan játékosokkal van körülvéve, akik csak rombolni tudnak, Obi nem hiszem, h halálra keresi magát, Palombo meg nem is játszott :shock:
psn

Hozzászólás Szerző: psn »

PellerG írta:
PetR írta:Megérdemeltük. Hihetetlen gyenge volt a mai produkció is. :( A visszavágón remélem már nem Ranieri lesz az edzőnk...

Forza Inter!

Oké. És ki legyen?!?! Figo? 0 meccsel a padon? Egyáltalán edzőnek készül, mert én inkább klubnagykövetnek gondolom őt? Ennyi.

simán jöjjön Figo ! nem kell ahhoz 1 meccs sem, sőt még edzőnek sem kell lennie senkinek, hogy értelmes és logikus dolgokat tudjon meglépni. ratyineri egy fogyatekos fsz,
teljesen leamortizal mindent a szar értelmetlen cseréivel, meg az ötlettelen "taktikáival". ezerszer is Figo mint még 5 percig is kelljen ezt a nyomorultat lesni.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Megérdemeltük a verességet.
Teljesen feladtuk a támadások gondolatát is, ranieri úgy küldte ki a csapatott hogy álljunk be az x-re. Samuel visszatérése nagyon fontos volt, valaki nagy ész még azt mondta pár hónapja játszon ranocchia samuel helyett. Gratulálok az ilyenek, ranocchia bebizonyította hogy nem való az interbe, palermo 4gól, bologna 3. Chivu is megmutatta, nem képes lehozni 1meccset hiba nélkül. De nem az ő nyakába varnám a verességet.
Sokkal inkább ranieri hibája, ezt a marseillet simán lehetett volna verni ha támadunk. De ranieri beált az x re, sneijder probálkozott egyedül. Zarate abszolult 0 nem való az interbe, és játszhatott több mint 60percet, megérte ranieri berakni tényleg. Forlanrol meg mindent elmond, hogy cambiasso veszélyesebb volt a marseille kapujára mint ő. Militot senki nem érti miért nem hozta be.
Nem tudom mit lép a vezetőség, de ranierinek már nincs maradása az interbe. 7meccsből 6ot elveszettük, és ez volt sorozatba a 4ik vereségünk. Ezt nem engedheti meg senki az inter padján. Jöjjön figo vagy zenga nyárig, ettől már csak jobb lehet.
Kajla

Hozzászólás Szerző: Kajla »

-.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kajla 2022.11.27. 19:04-kor.
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

"Nyáron le kell igazolni Cavani-t meg Lavezzi-t"
omg
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

PetR írta:
PellerG írta:

Forza Inter!

Figyelj, szerintem kikapni bárki kitud, Figot talán jobban elfogadnák a játékosok (mint tavaly Leot). És igen, tudom hogy nagykövet, de gondolom nem hiába írják mindenhol hogy kész átvenni a csapatot. Amúgy én nem is említettem a portugált egy szóval sem. :)
Vagy inkább szenvedjen itt Ranieri?

Igazad van, én is írtam már, hogy inkább egy Figot nézek a kispad mellett mint Ranierit. Borzalmas idegesítő a focifelfogása. A heti nyilatkozata hogy Sneijder +2 csatár az sok. Nem is bírta így sokáig. Vicc. Állandó értelmetlen cseréi. Kegyetlen. Viszont azt ne várjuk, hogy ha jön is Figo, szárnyalni fogunk, mivel 0 edzői rutinja van.
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Azért Sneijder igy is adott egy gol passzt, csak Nagatomo nem tudom mi a bánatot akart csinálni. Teljesen lent van a csapat! A téli átig szezonban nagyon kellett volna egy épkézláb csatár. Nem jött. Igy ez van.
Majdhogynem tök mindegy ki szenved ott elöl, ha a középpályárol nem segit senki! Egyik csatárunk sem olyan hogy képes lenne magának kialakitani a helyzetet.
bodimiki7

Hozzászólás Szerző: bodimiki7 »

interfan írta:Megérdemeltük a verességet.
Forlanrol meg mindent elmond, hogy cambiasso veszélyesebb volt a marseille kapujára mint ő. Militot senki nem érti miért nem hozta be.

Forlant picit védve. Nincs játékban formában és egyedül volt 4 védőre, amelyből kettő figyelt is rá, így azért nehéz....
Amúgy szöglet előtt ki lehetett volna használni a harmadik cserét és talán törik a lendület nincs gól, de ez már mindegy.
bali06

Hozzászólás Szerző: bali06 »

JZ4+MM23 írta:VÉGE KIESTÜNK
most már fel kéne ébredni és végre elzavarni a pénzéhes játékosokat chivu?? obi?? zarate?? stanko?? palombo?? forlán?? sneijder?? ez 6 olyan játékos aki pályán volt és semmit sem csinált
helyettük hozzunk 6 normálisat és ismét helyre áll a rend...
ranieri takarodj!!! kb a catania szintjén vagyunk bár ezen lehet h a catania megsértődne

Azért a kiesésről nem beszélnék, ez a Marseille nem egy világverő csapat de tény, hogy nem vagyunk jó formában (és akkor még finoman fogalmaztam). Chivu a gólon kívül nem játszott rosszul bár remélem nem hosszabítják meg a szerződését, Stankovic hihetetlenül lassú és gyenge volt őt mindenképpen elküldeném, Obi küzdött de nem tud egymaga mit csinálni, Zarate szörnyű helyére Milito legalább beállhatott volna, Palombo egyszer játszott az Interben és amúgy is csak kölcsönben van szóval nem valószínű, hogy megvesszük, Sneidert el kell adni mert csak alibizik és egy jó passza vagy lövése nincs mostanában, Forlan meg a mai nap egyik legjobbja volt egyedül küzdött és egyedül nehéz 4 védővel mit kezdenie egy csatárnak..
Kajla

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kajla 2022.11.27. 19:03-kor.
hvmetal

Kajla írta:
hvmetal írta:"Nyáron le kell igazolni Cavani-t meg Lavezzi-t"
omg

mi a bajod te majom??? legalább írtam lehetséges megoldást a problémáinkra.

nyomd ki a fifát,mert túl egyszerű vagy
Víctor04

Hozzászólás Szerző: Víctor04 »

Kajla írta:
omg

:DD akkor fizesd is ki Moratti helyett :D Nyílván te is érzed, hogy ez úgysem fog bekövetkezni.
realevil

Hozzászólás Szerző: realevil »

kiestünk, mondhattok bármit. egy szar marseille ellen nem tudtuk lehozni az x-et se. otthon se leszünk jobbak sajnos, majd pont most fogunk otthon megtáltosodni, mikor ilyen bolognatol is sima 3at kaptunk. én is csalodott vagyok mérhetetlenül, de ez van. talán jövöre. de ettöl még inter szurker voltam, vagyok és leszek is örökre...
adriano1986

Hozzászólás Szerző: adriano1986 »

hvmetal írta:
Kajla írta:
omg

nyomd ki a fifát,mert túl egyszerű vagy

:DD de messi meg cé is jöhetne, bár ezt már leírtam egyszer, csak vmiért nem jelenítette meg:D
Kajla

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kajla 2022.11.27. 19:05-kor.
PellerG

Annyira érzem, hogy a vezetőség megkoronázza az utóbbi 2 év teljesítményét, és Chivu új szerződést kap majd.
Őszintén, ha meg lehetne lépni, nekik semmiképpen sem szabadna nyártól helyet hagyni nálunk:
-Cordoba, Chivu, Stankovic, Palombo, Zarate, Castaignos

És akkor még vannak akik minimum megfontolandók lennének normál esetben, mint pl. Maicon.
Kajla

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kajla 2022.11.27. 19:05-kor.
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

interfan írta:Megérdemeltük a verességet.

Ezzel én nem értek egyet, egy 0:0 igazságosabb lett volna.

Nem játszottunk jól, de a Marseille sem tett többet a győzelemért.

A visszavágón még bármi előfordulhat, de az elmúlt hetek mutatott játéka alapján nekem is nehezemre esik elképzelni, hogy milyen taktikával, edzői elképzelésekkel, és mely játékosokkal lehetne megfordítani ezt az állást.

Eto'o tavaly ilyenkor már 24 gólnál járt. Tudom nem kell mindig ezt felemlegetni, de mi lett volna ha nem Zarate, hanem Samuel indul meg, vagy kerül a 16-oson belül gólhelyzetbe. Nyerünk simán 0:2-re???

(Most csak ez marad, a merengés a múltról és az elkövetett hibákról.)

El lehet zavarni a fél keretet, (és biztosan távoznia is kell pár játékosnak) de inkább építkezni kellene végre.
hvmetal

Zenga gyengébb,mint Ranieri,és talán csak Capitano szívét tüzeli fel az Ő neve.
figo meg egyből Nápollyal kezdene. Spanság lenne,meg hajtás,de elkezdte egyáltvlán tanulni a szakmát?

2rossz megoldás,ha jól döntünk nem koppanunk nagyot
Ranierinek le kellene mondania.rámernék tenni egy 20ast,hogy vele a következő 4meccsből sem nyerünk 1et sem
BlueSky

Hozzászólás Szerző: BlueSky »

Ez durva,mindegy nem sir a szám,vártam én már éveket Inter sikerekre.
BlueSky

Amugy ha jobban belegondolok kibaszottul egy edzöbuktato gárda lett,Maiconnal az élen.
PellerG

Nyáron le kell igazolni Cavani-t meg Lavezzi-t"
omg
legalább írtam lehetséges megoldást a problémáinkra

De Kajla, én is tudnék írni 3-4-5 nevet, akik megoldanánk a problémáinkat az igazolási szezonban. De semmi más nem kell hozzá, csak józan ész, és látod mennyit szánunk ilyen célra 2 éve. Semmit. Vagy amit igen, azt is rossz helyre-> Pazzini 16 M, Ranocchia 18 M, Alvarez 13 M.

Egy Cavani ára most kb 30-35 milla körül mozog, de legalább 30. Elképzelhetetlen, hogy ennyit adnánk valakiért. Ez csak abban az esetben lehetséges, ha tulajdonosváltás, vagy társulás történne. Nem véletlen álltunk el Teveztől is, mondta Branca nem tudunk neki ilyen fizut fizetni, és a Citynek sem 25 felett.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PellerG 2012.02.22. 23:18-kor.
Víctor04

Hozzászólás Szerző: Víctor04 »

:DD akkor fizesd is ki Moratti helyett :D Nyílván te is érzed, hogy ez úgysem fog bekövetkezni.[/quote]
Lavezzi még jöhet sztem...csak felbosszantott, hogy a Napoli agyonverte a Chelsea-t...mi meg itt szenvedünk ilyen Marseille-k ellen :S[/quote]

Ámen :D :D Egyébként ez a meccs nem volt annyira vészes, mint a Bologna elleni, a játékosok most legalább látszott az, hogy küzdenek. Csak hát ilyen fos taktikával meg cserékkel Ratyierin megy el a meccs.
realevil

nekem kicsit unalmas már ez az edzöbuktato téma. egyszerüen öreg a gárda és kész. az meg már hab a tornán, hogy a fiatalabb játékosok is nagyon rossz formában vannak.
BlueSky

Aki védö és nem fut vissza az nyilván az edzöért hajt...
Kajla

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kajla 2022.11.27. 19:06-kor.
realevil

BlueSky írta:Aki védö és nem fut vissza az nyilván az edzöért hajt...

vagy esetleg fáradt, mert az egész meccsen nem volt támadojátékunk....
hvmetal

Maicon szar volt,de a többiek azért hajtottak.
CR-nél Sneijder hátrány. Motta is hiányzik,de az Ő távozását egy üzenetként is felfoghatják a játékosok.+Ranieriben annyi a tesztoszteron,mint egy kg banánban.
BL-t nem kockáztatnák
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

Nem hiszem el bammeg...egy tetves ikszet nem tudunk kihúzni, 40es szorzóm volt ami egy ezresből nem lett volna rossz és elmegy az utsó fél percben :twisted: A meccs alatt úgy voltam, ha nyerünk nem zavar, de így enyhén szólva is felqurtam az agyam..Ranieri monnyon le, ha nem akkor rúgják picsán..ilyen töketlen fasz ne álljon a kispad mellett, ez a Marseille sehol sem volt, simán nyerhető meccs volt..a visszavágón kint leszek, azért remélem beverünk nekik párat, én biztos kiabálni fogok végig..bármekkora kakiban is vagyunk:Forza Inter per sempre!!!
PellerG

Kajla írta:
hvmetal írta:Zenga gyengébb,mint Ranieri,és talán csak Capitano szívét tüzeli fel az Ő neve.
figo meg egyből Nápollyal kezdene. Spanság lenne,meg hajtás,de elkezdte egyáltvlán tanulni a szakmát?

2rossz megoldás,ha jól döntünk nem koppanunk nagyot
Ranierinek le kellene mondania.rámernék tenni egy 20ast,hogy vele a következő 4meccsből sem nyerünk 1et sem

omg...egyértelmű hogy Capello kell ide! rendet és fegyelem lenne az tuti...

Oké, 8-10 millás fizu alatt szóba sem áll senkivel. Mint eddig sem. Nincs ennyink, Eto'o is fizupara miatt ment, nem tudtuk már állni, horror.
BlueSky

Persze már vagy két szezon ota fáradt,hagyjad már,BL és Jose után nagyképü lett pár játékos,ezeknek olyan kell akit tisztelhetnek Pl. Guardiola,vagy elküldeni azokat akik lazsálnak. Akik meg azota jöttek nem felelnek meg maximálisan.
Mindegy,én kivárom.
realevil

te igy gondolod, én meg nem. biztos, hogy nem fogok ezen az edzöbuktatos faszságon fél12kor vitatkozni veled. :)
BlueSky

Akkor aludj egyet
Kajla

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kajla 2022.11.27. 19:07-kor.
PellerG

Maiconnak lehet hogy elszakadt a keresztszalagja. Ez, ha más miatt nem is akkora, de amiatt gond lehet, hogy így eladni sem fogjuk tudni majd ha vinné valaki. Ha holnap bebizonyosodik, az alsóhangon 7-8 hónap, 31 évesen.
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

A meccsnél már csak az itt kialakult acsarkodás ócskább... Tegyen már rendet valaki! Minden tekintetben...

FORZA INTER!!!
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Én kb ezt vártam a meccstől.Amíg Wes ilyen formába van és nincs elöl 1 kreatív csatárunk addig a támadójátékunk ilyen lesz.Zarate katasztrófa ,Milito pedig csak magát tudja helyzetbe hozni,Pazzo statikus,Forlan meg már elég lassú.
Ezért kell nyáron egy Lavezzi!
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Úgy szép az élet ha zajlik! :D

Lehet azt is mérlegelni kéne, hogy ha továbbmegyünk és bekapunk egy Madridot, 12-0val mennek tovább, azt teljesen megsemmisülünk.
Nem is vártam többet a tegnapi meccstől. Lassú, pontatlan, motiválatlan, enervált csapatot láttam. Már csak az a kérdés ki lesz a következő edző aki megbukik nálunk. Ha nem cserélik le a keret legalább a felét a nyáron, akkor elhúzódik a vergődésünk még egy pár évig.

Forza Inter míg élek.
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

Stankov írta:Ezért kell nyáron egy Lavezzi!

Szép álom, de kb 40M lesz az ára nyáron. Nekünk nem Lavezzit kell megvenni, hanem azokat a fiatalokat akik a következő Lavezzik meg Messik és Cé Ronaldok lesznek. Erre van pénzünk.
Mazzola

Hozzászólás Szerző: Mazzola »

[quote="Komax"]
Lehet azt is mérlegelni kéne, hogy ha továbbmegyünk és bekapunk egy Madridot, 12-0val mennek tovább, azt teljesen megsemmisülünk.
Nem is vártam többet a tegnapi meccstől. Lassú, pontatlan, motiválatlan, enervált csapatot láttam. Már csak az a kérdés ki lesz a következő edző aki megbukik nálunk. Ha nem cserélik le a keret legalább a felét a nyáron, akkor elhúzódik a vergődésünk még egy pár évig.

Igen, sajnos ez a szomorú jelenkori valóság, és a siralmas jövőkép ami elé az elkövetkezendő hónapokban, de lehet ,hogy még néhány évben is néznünk kell. :cry: :cry: :cry:
intertomega

Hozzászólás Szerző: intertomega »

Húúú gyerekek volt itt 1-2 olyan hozzászólás ami nagyon nem illik a fórumunkhoz!
Az a sok trágár kifejezés teljesen felesleges és helytelen.
Kritikát máshogyan is meg lehet fogalmazni. Kérek Mindenkit ...egy kicsit elegánsabban... ;)
A tegnapi mérkőzés baromira elszomorított. Persze megint nem játszottunk jól de azért vereséget nem érdemeltünk. És igen leírom: 1 fokkal jobban ment mint pl. a Bologna ellen. Láttam 1-2 normális akciót és pl. Csucsu jól játszott meg Capitano és Lucio is. JC sem volt rossz , a gólról nem tehetett. Zarate viszont szörnyen. = 0 !! Forlan szintén. :oops:
A visszavágón igenis győzhetünk. Ez a francia csapat verhető !Persze ha tovább mennénk akkor mi történne csapatunkkal ? Nagy zakó a spanyoloktól?
Napoli ellen nincs sok esélyünk. Ez tény.
Figoról is írtatok. Talán annyi előnye lenne a váltásnak , hogy ismeri a játékosokat és jó hangulatban telnének az edzések. Aztán ez hozna -e eredményt??
FORZA INTER !!!
jakupecs

Hozzászólás Szerző: jakupecs »

Szerintem meg vereséget érdemeltünk. Az igaz, h a Franciák sem voltak jobbak de egy Inter ne így játszon már könyörgöm. Igazi alibi foci. Szánalom volt az egész meccs. Szenvedtem, h végig tudjam nézni. Egyedüli szórakozás a meccs alatt a kommentátor poénjai voltak :D Na és persze Zanetti, egyszerűen félelmetes ez az ember. Zarate nekem a Lazioban igazi kedvencem volt, de sajna itt egy nagy 0-a.... mnodjuk akarni akart, de az kevés. Szerintem Sneijder is akart és volt pár jó passza, de még közel sem az igazi.
gabesz

Hozzászólás Szerző: gabesz »

Nem hittem h ilyen pocsék szezon lesz az idei. Fura h 5-6 héttel ezelőtt még a Scudettoról álmodoztunk, most meg rajtunk röhög mindenki. Kapom én is az oltást rendesen az ismerősöktől... De ki tudja lehet h most megtáltosodik a csapat és 5-6 hét múlva megint a bajnoki címről fogunk beszélni :D
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Kiváncsian várom a hétvégi meccset,vajon milyen forgatókönyvvel készültek a vezetök.Persze benne van az is,hogy most fordul a kocka és megindulunk felfelé,bár erre szerintem kevesen számitanak.Én bizom a csapatban...hátha most!Nálam ez az utolsó esély.
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

gabesz írta:De ki tudja lehet h most megtáltosodik a csapat és 5-6 hét múlva megint a bajnoki címről fogunk beszélni :D
Ahhoz azért a Juve és a Milan részéről (a többieket nem is említve) minimum 4-5 vereség lenne szükséges, miközben mi sorozatban nyernénk. De persze, amíg matematikailag lehetséges...

FORZA INTER!!!
Audipower

Hozzászólás Szerző: Audipower »

Hivatalos kezdők a meccsre:

NAPOLI - 1 De Sanctis; 14 Campagnaro, 28 Cannavaro, 6 Aronica; 11 Maggio, 23 Gargano, 88 Inler, 18 Zuniga; 20 Dzemaili; 22 Lavezzi; 7 Cavani.
A disposizione: 83 Rosati, 2 Grava, 21 Fernandez, 85 Britos, 8 Dossena, 29 Pandev, 16 Vargas.
Allenatore: Walter Mazzarri

INTER - 1 Julio Cesar; 37 Faraoni, 6 Lucio, 25 Samuel, 55 Nagatomo; 4 Zanetti, 5 Stankovic, 19 Cambiasso; 10 Sneijder; 9 Forlan, 22 Milito.
A disposizione: 12 Castellazzi, 2 Cordoba, 17 Palombo, 18 Poli, 20 Obi, 7 Pazzini, 28 Zarate.
Allenatore: Claudio Ranieri

Sztem egész jó lenne ez a kezdő. Az egyetlen hiba, hogy Stankovic helyett nem Poli kezd.
Chivu influenzás! Hátha nem látjuk majd a pályán még pár hétig. :D
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

valaki egy linket tudna dobni?elment kalácsba a tvm :evil:
psn

psn

végre a 2 diego elöl, sneijder a helyén :) kezdőődiiiiik, Forza Inter !!!!
Válasz küldése