Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- interfan
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Sok minden furcsa itt, de egyszerüen nem tudom megérteni azt hogy pazzini mit kereshet itt és játszhat végig 90percet.
Hihetetlen az ember, a meccs 99%-ban -1embert jelent, vagy reklamál vagy lesen van ennyit tud. Amikor pedig esetleg helyzete van, 5 ismétlen kb 5méterről a kapusba lövi, hihetetlen ez az ember. Azt sem tudom megérteni, miért játszik palombo aki egy samp szintü játékos, ahelyett hogy poli aki fiatal küzd, és tehetséges csak csereként áll be. Nagatomo védő munkája pedig nem hogy 0, még azalatt is van. Borzasztó helyezkedés, szörnyü a védő munkája a palinak.
Ranierinek ahogy írtam, legalább lesz mire fogni. Múltkor azt mondta pazzini mellé fejjelt 7méterről és ezért nem lett minden jó, most megint mondhatja ezt. Meg persze a bírók, és a balszerencse. Nincs benne annyi gerinc hogy lemondjon, szokás szerint jönnek a kifogások.
Nem tudom mit lép a vezetőség, de szerintem nem küldik el ranierit. Pedig mindenképp elkéne. Boast szerintem csak nyáron kéne hozni, elég volt az neki amit a chelsenel átélt. Kap még egy földön lévő csapatott nem lenne jó, inkább jöjjön nyáron és ő kezdheti el építeni a csapatott. Felesleges guardioába bízni, szinte biztosan marad még 1évet, de ha valami oknál fogva mégse úgyis angliába megy. Azt pedig már leírtam, hogy figo nem vállalta el a csapatott az kamu. Ő jönne készen is áll, de még moratti ranierinek adott bizalmat.
Kérdés ez a bizalom meddig tart, remélem eddig, üljön le figo és baresi nyárig, ettől csak jobb lehet. Nyáron pedig jöjjön boas vagy blanc és kezdödjön egy új inter felépitése.
Hihetetlen az ember, a meccs 99%-ban -1embert jelent, vagy reklamál vagy lesen van ennyit tud. Amikor pedig esetleg helyzete van, 5 ismétlen kb 5méterről a kapusba lövi, hihetetlen ez az ember. Azt sem tudom megérteni, miért játszik palombo aki egy samp szintü játékos, ahelyett hogy poli aki fiatal küzd, és tehetséges csak csereként áll be. Nagatomo védő munkája pedig nem hogy 0, még azalatt is van. Borzasztó helyezkedés, szörnyü a védő munkája a palinak.
Ranierinek ahogy írtam, legalább lesz mire fogni. Múltkor azt mondta pazzini mellé fejjelt 7méterről és ezért nem lett minden jó, most megint mondhatja ezt. Meg persze a bírók, és a balszerencse. Nincs benne annyi gerinc hogy lemondjon, szokás szerint jönnek a kifogások.
Nem tudom mit lép a vezetőség, de szerintem nem küldik el ranierit. Pedig mindenképp elkéne. Boast szerintem csak nyáron kéne hozni, elég volt az neki amit a chelsenel átélt. Kap még egy földön lévő csapatott nem lenne jó, inkább jöjjön nyáron és ő kezdheti el építeni a csapatott. Felesleges guardioába bízni, szinte biztosan marad még 1évet, de ha valami oknál fogva mégse úgyis angliába megy. Azt pedig már leírtam, hogy figo nem vállalta el a csapatott az kamu. Ő jönne készen is áll, de még moratti ranierinek adott bizalmat.
Kérdés ez a bizalom meddig tart, remélem eddig, üljön le figo és baresi nyárig, ettől csak jobb lehet. Nyáron pedig jöjjön boas vagy blanc és kezdödjön egy új inter felépitése.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2012.03.04. 22:59-kor.
- PetR
- Kapcsolat:
Végre basszus, be merte vállalni hogy leülteti Cambiassot... Akár a következő meccsen is lehetne hasonló középpálya. Minden tiszteletem Cuchué, de mostanában nagyon rossz passzban van, és lassú is. Poli legalább széthajtja a fejét ha játszhat. És muszáj bevállalni a 3 támadót különben újra jönni fognak a vereségek! Forlan, Milito, és én Pazzo helyett Zaratét tenném oda, mert sajnos az olasz se élete formáját hozza, pedig őt nagyon bírom. Zarate is gyenge volt amikor játszott, de meg lehetne próbálni. Vagy ha visszatér Alvarez akkor mehetne ő is a szélre. Forlan gól gólpassz, javuló tendencia, csak így tovább! Milito nagyon szép gólt lőtt. Ennyi basszus nem kell nagy ész hozzá hogy észrevegyük: ha a középpályán mindenki egy helyben áll abból nem lesz gól. Persze tudom, ha kikaptunk volna, jönne az hogy minek kell két amatőrt betenni a rutinos középpályásaink helyett. De akkor is ezen a véleményen lennék, hogy ha máskor nem is, most nagyon kellett ez a frissítés (kivételesen Ranieri eltalálta). Forza Inter!
-
Kis-Kis
interfan írta:Sok minden furcsa itt, de egyszerüen nem tudom megérteni azt hogy pazzini mit kereshet itt és játszhat végig 90percet.
Hihetetlen az ember, a meccs 99%-ban -1embert jelent, vagy reklamál vagy lesen van ennyit tud. Amikor pedig esetleg helyzete van, 5 ismétlen kb 5méterről a kapusba lövi, hihetetlen ez az ember.
Én azt nem tudom megérteni, hogy miért van az, hogy csak azt tartjátok jó játékosnak aki jó formában van. Emlékezzetek vissza amikor idekerült akkor ontotta a gólokat és istenítette mindenki. Minden játékosnak van rossz periódusa, neki most van. Viszont, ha megint elkapja majd a fonalat akkor senki nem beszél ilyeneket és akik szidták azok fogják a legjobban sztárolni. Jelenleg Milito a király, pedig nemrég a fejét akartátok. Tipikus magyar mentalitásotok van...
- hvmetal
kis nigró meg az olasz többet futott 25perc alatt,mint Cambiasso,Palobo(mi lett ezzel az emberrel??) 65perc+Stankovic az elmúlt meccsen
ha Moratti helyében lennék,én adnék valami kertgondozó állást a kis kedvencének és meggyőzném Boast.
sokat érhet ez a szinte tétnélküli fél év. Obira,Faraonira,Alvarezre,Coutinhora,Lucra,Polira,Guarinra,Zanettira (Coutinhora és remélem Lucasra is) biztosan számíthat a közeljövőben,míg Stankoékra nem. Kezdhetne most vmit már,max új lendülettel csodát tesz.
Nyáron EB,elvileg tényleg mozgás is lesz szóval kevés lesz az idő.
Boas focija meg inkább hajazz Benitezére,mint Josééra(feltolt védelem,sok passz),szóval lesz mit gyakorolni.( ha olyan stílusú tehetséges portugál kell,akkor Paciencia)
ha Moratti helyében lennék,én adnék valami kertgondozó állást a kis kedvencének és meggyőzném Boast.
sokat érhet ez a szinte tétnélküli fél év. Obira,Faraonira,Alvarezre,Coutinhora,Lucra,Polira,Guarinra,Zanettira (Coutinhora és remélem Lucasra is) biztosan számíthat a közeljövőben,míg Stankoékra nem. Kezdhetne most vmit már,max új lendülettel csodát tesz.
Boas focija meg inkább hajazz Benitezére,mint Josééra(feltolt védelem,sok passz),szóval lesz mit gyakorolni.( ha olyan stílusú tehetséges portugál kell,akkor Paciencia)
- PellerG
hvmetal írta:kis nigró meg az olasz többet futott 25perc alatt,mint Cambiasso,Palobo(mi lett ezzel az emberrel??) 65perc+Stankovic az elmúlt meccsen
Pacienca megkapta első nagycsapatát, a Sportingot, fél év után lapátra is került....Már Sá Pinto az edzőjük.
- interfan
Én azt nem tudom megérteni, hogy miért van az, hogy csak azt tartjátok jó játékosnak aki jó formában van. Emlékezzetek vissza amikor idekerült akkor ontotta a gólokat és istenítette mindenki. Minden játékosnak van rossz periódusa, neki most van. Viszont, ha megint elkapja majd a fonalat akkor senki nem beszél ilyeneket és akik szidták azok fogják a legjobban sztárolni. Jelenleg Milito a király, pedig nemrég a fejét akartátok. Tipikus magyar mentalitásotok van...[/quote]
Már elnézést, de én soha de soha nem tartottam pazzinit inter szintü játékosnak. Egyszerűen 0 az ember, semmi haszna -1 ember, és képtelen gólt lőni. Jó oké vannak mindenkinek rossz időszakai, de nem mindegy hogy egy középszerü játékos esik vissza, vagy egy világklasszis milito. Az pedig hogy még csak nem is hajt nem is akar az már a csúcs benne. Forlan és milito bármikor is rossz formába voltak, akartak és küzdöttek. Nem úgy mint ez a hulladék pazzini.
Persze fogjuk a magyar mentalitásra, és ne kritizáljunk senkit, de egyszerűen ha valaki nem inter szint az nem idevaló.
Már elnézést, de én soha de soha nem tartottam pazzinit inter szintü játékosnak. Egyszerűen 0 az ember, semmi haszna -1 ember, és képtelen gólt lőni. Jó oké vannak mindenkinek rossz időszakai, de nem mindegy hogy egy középszerü játékos esik vissza, vagy egy világklasszis milito. Az pedig hogy még csak nem is hajt nem is akar az már a csúcs benne. Forlan és milito bármikor is rossz formába voltak, akartak és küzdöttek. Nem úgy mint ez a hulladék pazzini.
Persze fogjuk a magyar mentalitásra, és ne kritizáljunk senkit, de egyszerűen ha valaki nem inter szint az nem idevaló.
- hvmetal
tudom,de az a csapat nem is illet hozzá,és nem is vmi bivaly
nagy tehetség jelzőt nem én aggattam rá. (azért írom Őt mindig példának,mert itt sokan AVB-t José2nek látják,pedig inkább Pacienca felfogása illik jobban a 2010es csapathoz,mint Boasé.)
jelenleg már nem vagyok abban biztos,hogy az lenne a tuti felállás
nagy tehetség jelzőt nem én aggattam rá. (azért írom Őt mindig példának,mert itt sokan AVB-t José2nek látják,pedig inkább Pacienca felfogása illik jobban a 2010es csapathoz,mint Boasé.)
jelenleg már nem vagyok abban biztos,hogy az lenne a tuti felállás
- PellerG
Jó, sokat még nem mutatott, de az elmúlt két meccs alapján el kell ismernem(eddig nagyon elleneztem), Polinak a csapatban a helye jelenleg. Pont ez hiányzik középről, küzdés, hajtás, brusztolás. Nagyon felpörgette a csapatot a srác, Obival egyetemben, aki amúgy gólpasszt adott Pazzininek. Nem nagyon értem ezt a ZTE-be sem férne be véleményt....
Sajnos Cuchu nem az igazi. De nem hiszem, hogy leültetné. Nagyon imádtam, de valami nem stimmel körülötte.
Chievo elleni kezdőm:
Julio Cesar-Maicon,Lucio,Samuel,Zanetti-Guarín,Poli,Obi-Sneijder-Milito,Forlan
Sajnos Cuchu nem az igazi. De nem hiszem, hogy leültetné. Nagyon imádtam, de valami nem stimmel körülötte.
Chievo elleni kezdőm:
Julio Cesar-Maicon,Lucio,Samuel,Zanetti-Guarín,Poli,Obi-Sneijder-Milito,Forlan
- sorger=giallo
A két Diego-találatnak örülhetünk, másnak nem nagyon. AVB-t menesztették, szóval akár le is lehetne rá csapni (habár én nem tartom feltétlenül jó megoldásnak), de kérdés, hogy mit akar Moratti. Úgy gondolom CR nem fog önszántából felállni a kispadról...
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
- hvmetal
ha papón múlik,1 kolumbiai lesz a csapatban és az nem egy gyors,technikás,fasza rúgótechnikájú,jól védekező ember lesz
valaki írja már meg,Rickyt elvitték az ufók??
valaki írja már meg,Rickyt elvitték az ufók??
- PellerG
interfan írta:Én azt nem tudom megérteni, hogy miért van az, hogy csak azt tartjátok jó játékosnak aki jó formában van. Emlékezzetek vissza amikor idekerült akkor ontotta a gólokat és istenítette mindenki. Minden játékosnak van rossz periódusa, neki most van. Viszont, ha megint elkapja majd a fonalat akkor senki nem beszél ilyeneket és akik szidták azok fogják a legjobban sztárolni. Jelenleg Milito a király, pedig nemrég a fejét akartátok. Tipikus magyar mentalitásotok van...
Persze fogjuk a magyar mentalitásra, és ne kritizáljunk senkit, de egyszerűen ha valaki nem inter szint az nem idevaló.[/quote]
Talán van köztünk valóban olyan is, bármily meglepő, aki már az ideigazolásakor úgy vélekedett Pazziniről, ahogy most jelenleg is. De ugyanez igaz részemről Palombora is, és lenne igaz egy-a héten felmerült-Zunigara is pl.
Ez a magyar mentalitás meg....Ezzel könnyű jönni mindig. Ez nem magyar mentalistás, hanem emberi mentalitás, ilyenek vagyunk. Mindannyiunkban meg van ez, hogy ha siker van minden jó, ha nem, az addig szeretett helyzet/közeg a legrosszabb. Mintha a Marsról írnál, nem hiszem, hogy Te különb vagy, na mind1.
- interfan
Teljes mértékben egyet értek az előttem szóló PellerG kollégával. Egyben pedig köszönöm a kiegészítést.
Szánalmas ez a magyar mentalitás duma...
Szánalmas ez a magyar mentalitás duma...
- alwin91
Nem most írom le előszőr, de nem értem Poli miért nem játszik minden meccsen. Cambiasso már nem a régi, el kell fogadni, nem azt mondom, hogy dobjuk ki rögtön, de le kellene ültetni mostmár a padra szerintem. Már előre sajnálom, hogy mi lesz vele, ha majd Guarín is jön...
- psn
JZ4+MM23 írta:elképzelhető h egyedül leszek a véleményemmel de én ennél az X nél jobban örültem volna egy vereségnek akk CR végre eltakarodott volna így meg jön a szokásos nyilatkozat nem volt szerencsénk les gól sok helyzetet kidolgoztunk...stb pedig a vak is láthatta h amíg nem védte be a kapus Forlan lövését esélyünk sem lett volna sőt ha 0-4 egy szavunk nem lehet
röviden összefoglalva KÚRVA GYENGE jöjjön Zenga és zavarjuk el obit (sosem értettem h miért kell mindig egy sötétnek is játszania) és ahol lehet kezdjük el használni a fiatalokat pl juan jesus
mindentől függetlenül továbbra is Forza Inter
Ui Faraoni sztem még a ZTE-be sem férne be ahogy Obi sem
te amugy melyik meccset nézted ?
- PellerG
-Zanetti elmondta, a pontmentésben nagy szerepe van Julio Cesarnak, aki a félidőben olyan beszédet intézett a csapathoz, ami nagyon ösztönzőleg hatott. Ez is mutatja nekem, hogy az edzőben ez nincs meg, pedig ez az ő dolga (is) lenne.
-Cambiasso lecserélését ovációval fogadta közönség, örömet okozott a helyszínen lévőknek a lecseréje. Cuchu állítólag sírva reagált a padon. De tény, most már huzamosabb ideje kilóg, régi védekezés-szintje sehol, hasznosság a lassultsága miatt szintén.
-Cambiasso lecserélését ovációval fogadta közönség, örömet okozott a helyszínen lévőknek a lecseréje. Cuchu állítólag sírva reagált a padon. De tény, most már huzamosabb ideje kilóg, régi védekezés-szintje sehol, hasznosság a lassultsága miatt szintén.
-
bali06
PellerG írta:-Zanetti elmondta, a pontmentésben nagy szerepe van Julio Cesarnak, aki a félidőben olyan beszédet intézett a csapathoz, ami nagyon ösztönzőleg hatott. Ez is mutatja nekem, hogy az edzőben ez nincs meg, pedig ez az ő dolga (is) lenne.
Cesaron látszik, hogy nagyon ki volt és a nyilatkozataiból is ez jött le, hogy sajnálja, hogy ennyire rosszul megy nekünk. Cambiassot meg szó szerint kifütyülte a közönség..
- kovacs5
interfan írta:Én azt nem tudom megérteni, hogy miért van az, hogy csak azt tartjátok jó játékosnak aki jó formában van. Emlékezzetek vissza amikor idekerült akkor ontotta a gólokat és istenítette mindenki. Minden játékosnak van rossz periódusa, neki most van. Viszont, ha megint elkapja majd a fonalat akkor senki nem beszél ilyeneket és akik szidták azok fogják a legjobban sztárolni. Jelenleg Milito a király, pedig nemrég a fejét akartátok. Tipikus magyar mentalitásotok van...
Persze fogjuk a magyar mentalitásra, és ne kritizáljunk senkit, de egyszerűen ha valaki nem inter szint az nem idevaló.[/quote]
Pazzini igenis jó játékos. Tény, hogy az utóbbi időben nem megy neki, pont úgy ahogy a csapatnak se. Ebből is látszik, hogy valami nagyon nincs rendben a fejekben, mer nem csak az ő formája esett vissza. Olyan nem létezik, hogy valaki egyik napról a másikra elfelejtsen focizni. Ha lenne egy normális edző aki eleág tökös ahoz, hogy a pálya mellől leüvöltse a fejét ha hülyeséget csinál, akkor rugdosná most is a gólokat.Az pedig hogy nem inter szint...hát egy kezemen megszámolom, hogy a jelenlegi kezdőnkből ki üti még meg a kellő szintet...Másik dolog,hogy Mourinho meg 3-0 as vezetésnél is irányittotta,hajtotta őket a pálya széléről.Nem egyszer üvöltött és a fejét fogta ha nem rúgták be a negyediket például. De Ranieri csak ott áldogál összetett kézzel szó nélkül. Hogyan lehet ez a pali edző. Kise meri nyitni a száját.Hihetetlen.
- mike
Ez a csapat romokban hever, azt meg egyszerűen nem tudom megérteni hogyan lehet egy pl Cambiassot szidni, Zanetti mellett a csapat legnagyobb intézménye. Valóban nem megy neki, de nem megy Wesnek,Luciónak, Samuelnek nem ment Maiconnak, Militonak sem.
Akkor üldözzük el a legnagyobb bajnokainkat ??
Pazzini pl remek játékos, 2 éve 19 gólt tavaly 17 gólt rúgott a Serie A-ban, nehogy kitaláljuk már hogy ez mind véletlen volt....
Militot is a fórum 90% kidobta volna mint a szemetet a tavalyi évben, idén kb kiestünk volna nélküle....
Nem a játékosokat kellene kikezdeni egyenként hanem észre kéne venni hogy "fennt" van óriási káosz, Moratti a BL győzelem óta nem létezik, és azóta nincs Edzőnk sem.
Ezt a játékoskeretet a Leonardo,Gasperini,Ranieri hármas edzette LE ilyen szintre az elmúlt másfél évben -- mit is várunk ilyen dilettánsok után ????
Pazzini pl remek játékos, 2 éve 19 gólt tavaly 17 gólt rúgott a Serie A-ban, nehogy kitaláljuk már hogy ez mind véletlen volt....
Militot is a fórum 90% kidobta volna mint a szemetet a tavalyi évben, idén kb kiestünk volna nélküle....
Nem a játékosokat kellene kikezdeni egyenként hanem észre kéne venni hogy "fennt" van óriási káosz, Moratti a BL győzelem óta nem létezik, és azóta nincs Edzőnk sem.
Ezt a játékoskeretet a Leonardo,Gasperini,Ranieri hármas edzette LE ilyen szintre az elmúlt másfél évben -- mit is várunk ilyen dilettánsok után ????
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mike 2012.03.05. 08:26-kor.
-
A'doma Zajcev Jr.
Nem volt egyszerű meccs. Mindenki bűn rossz volt megint. Számomra bebizonyosodott, hogy Samuelt és Luciot már nem szabad egyszerre a pályán tartani. A régi összhang már a múlté. Remélem Juan gyerek tud egy Ranocchiánál magasabb szintet hozni (bár igaz Rano bűn gyenge, gyakorlatilag fele annyi meccset játszott, mint Samu).
A kp védekező részlege is kabaré. Palombo vagy nagyon formán kívül van, vagy ő is beállt duzzogni. A labdái nem találtak embert, nem lépett oda az emberre.
Azt bírom amikor Cambiasso beáll a falba támadni és gyakorlatilag helyzete nincs egész meccsen. Ha meg elveszítjük a labdát akkor lohol vissza.
Forlan és Faraoni beadásai vicc kategóriák, ezen nagyon sokat kell csiszolni. Forlan megérdemelte a gólt, de ő sincs jó passzban. Hátha elkapja a fonalat és legalább Militoval alkotnak valamit.
Poli nagyon penge. Sneijderrel egyedül ő érti meg magát. Kezdetni kell amennyiszer csak lehet.
A kp védekező részlege is kabaré. Palombo vagy nagyon formán kívül van, vagy ő is beállt duzzogni. A labdái nem találtak embert, nem lépett oda az emberre.
Azt bírom amikor Cambiasso beáll a falba támadni és gyakorlatilag helyzete nincs egész meccsen. Ha meg elveszítjük a labdát akkor lohol vissza.
Forlan és Faraoni beadásai vicc kategóriák, ezen nagyon sokat kell csiszolni. Forlan megérdemelte a gólt, de ő sincs jó passzban. Hátha elkapja a fonalat és legalább Militoval alkotnak valamit.
Poli nagyon penge. Sneijderrel egyedül ő érti meg magát. Kezdetni kell amennyiszer csak lehet.
- Nia

http://www.facebook.com/pages/Le-Monelle-nerazzurre-lanima-femminile-della-fede-nerazzurra/142188452474855?sk=wall
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=73745
- interjani
A második félidőben Claudio Ranieri Andrea Polit küldte pályára Esteban Cambiasso helyett, és a szurkolók éles füttyel „köszönték meg” az argentin játékos teljesítményét, aki a könnyeivel küszködött az eset miatt.
„Az edzőt kellene megkérdezniük, hogy jó döntés volt-e lecserélni egy olyan játékost, aki már annyi mindent nyert a csapattal. Ha Ranieri hoz egy döntést, annak biztosan oka van. Nyilvánvalóan mindenkinek lehetnek nehéz pillanatai, de nem hiszem, hogy mi, a csapat »öregjei« vagyunk a felelősek” – mondta a csapatkapitány.
Forrás:nso
Minden tiszteletem Zanettié,de most ezzel nem értek egyet.
Ne legyen már itt bérelt helye senkinek,azért mert anno megnyert mindent.
Nem azt mondom hogy fikázni kell Cambiassot,de most sajnos nincs helye a csapatban.Küzdjön meg mindenki a helyéért.
Végre a második félidőben megvolt az akarás,aminek meg is lett az eredménye.
Mindörökké INTER
„Az edzőt kellene megkérdezniük, hogy jó döntés volt-e lecserélni egy olyan játékost, aki már annyi mindent nyert a csapattal. Ha Ranieri hoz egy döntést, annak biztosan oka van. Nyilvánvalóan mindenkinek lehetnek nehéz pillanatai, de nem hiszem, hogy mi, a csapat »öregjei« vagyunk a felelősek” – mondta a csapatkapitány.
Forrás:nso
Minden tiszteletem Zanettié,de most ezzel nem értek egyet.
Ne legyen már itt bérelt helye senkinek,azért mert anno megnyert mindent.
Nem azt mondom hogy fikázni kell Cambiassot,de most sajnos nincs helye a csapatban.Küzdjön meg mindenki a helyéért.
Végre a második félidőben megvolt az akarás,aminek meg is lett az eredménye.
Mindörökké INTER
- vaskalap
Minden esetre Rani itt már csak kárt csinálhat,nem tudom mi kell még a menesztéséhez.A rövid távu változás,most mindenképp csak jót tesz ennek a csapatnak,és nyártól lehet újra épitkezni.
-
RenciDavid
mike írta:Ez a csapat romokban hever, azt meg egyszerűen nem tudom megérteni hogyan lehet egy pl Cambiassot szidni, Zanetti mellett a csapat legnagyobb intézménye. Valóban nem megy neki, de nem megy Wesnek,Luciónak, Samuelnek nem ment Maiconnak, Militonak sem.
Egyet értek azzal, hogy nem szabad olyan szélsőségesen dühöngeni, hogy ezeknek a játékosoknak mi keresnivalója az Interben. Pazzininek helye van itt, de most ilyen formában van. Anno Vierinél is volt ilyen mélypont.
Amit viszont joggal kritizálhatunk, hogy miért kezdő és miért van fent 90 percig. Ennél az ifi csatáraink is többre képesek jelenleg, remélem ha Castaignos játszhat megkapja a lehetőséget. A Mourinho féle Inter elbírt volna a kezdőben egy formán kívüli játékost, mert rúgtak volna gólokat mások, de most nem engedhetjük meg magunknak, hogy valaki ilyen teljesítménnyel fent legyen a pályán. Pazzinit és lehet, hogy Cambiassot is padoztatni kell.
-
gianluca
RenciDavid írta:mike írta:Ez a csapat romokban hever, azt meg egyszerűen nem tudom megérteni hogyan lehet egy pl Cambiassot szidni, Zanetti mellett a csapat legnagyobb intézménye. Valóban nem megy neki, de nem megy Wesnek,Luciónak, Samuelnek nem ment Maiconnak, Militonak sem.
Egyet értek azzal, hogy nem szabad olyan szélsőségesen dühöngeni, hogy ezeknek a játékosoknak mi keresnivalója az Interben. Pazzininek helye van itt, de most ilyen formában van. Anno Vierinél is volt ilyen mélypont.
Amit viszont joggal kritizálhatunk, hogy miért kezdő és miért van fent 90 percig. Ennél az ifi csatáraink is többre képesek jelenleg, remélem ha Castaignos játszhat megkapja a lehetőséget. A Mourinho féle Inter elbírt volna a kezdőben egy formán kívüli játékost, mert rúgtak volna gólokat mások, de most nem engedhetjük meg magunknak, hogy valaki ilyen teljesítménnyel fent legyen a pályán. Pazzinit és lehet, hogy Cambiassot is padoztatni kell.
Abszolút egyetértek. Sajnos sok játékosunk van teljes mértékben formán kívül. Ezek egyike Pazzini is, aki bár nem egy világsztár, de egy jó befejező csatár. Az ő személyes pechje, hogy az aki odatenné neki a labdákat, az sincs formában (Sneijder) vagy nem jut neki hely a csapatban a balfasz edző miatt. Szerintem elég világosan látszik, hogy azóta nem rúg gólt, amióta ez a helyzet fennáll.
Nem mellékesen szerintem Milito is egy precíz befejező csatár, de semmiképpen nem világsztár. Neki is volt qrva sz@r időszaka, mégis össze tudta kapni magát, mert meg volt iránta a bizalom.
Szerintem egy normális edző kellene ide, aki tudja ezeket a srácokat (Pazzini, bőgőmasina Cuchu stb.) fel tudja rázni és el tudja velük hitetni, hogy igenis képesek a legmagasabb szinten játszani. A tegnapi meccsen tökéletesen látszott, hogy az hiányzik, hogy feltüzeljék őket. Amint megérezték a "vér szagát" és elkezdtek hinni a győzelemben, egyből jobban ment a dolog.
Szóval Ranieri jobbra el, Blanc v. Boas színpadra.
-
Dandyka
Cambiasso lecserélése jó döntés volt...Poli nagyon jól játszott..Forlan mellett ő tett a legtöbbet harcosságával...
- Komax
Tegnap győzelmet érdemeltünk volna. Geci bíró nagyon belenyúlt a meccsbe, ellenünk fújt, lásd: a méteres lesgólt. Az utolsó 20perc valóban a régi tűz éget a csapatban. Cuchu meg viselje a kritikát ha egyszer szarul játszott, akkor szarul játszott. Pazzo meg 4méterről kihagyta..komolytalan.
- tabi.csaba
Én azt mondom,ha Forlant nem jegeli Ranieri a bal oldalon,hanem előretolt ékként vagy irányítóként játszatja akkor simán nyerünk!Azt írtam már Obiról,hogy középen van a helye.Volt egy pár megelőző szerelése,a gyorsasága itt is sokat kamatozhat.Csak ne tartana annyira Sneijdertől meg a többi "öregtől"!
-
RenciDavid
tabi.csaba írta:Én azt mondom,ha Forlant nem jegeli Ranieri a bal oldalon,hanem előretolt ékként vagy irányítóként játszatja akkor simán nyerünk!Azt írtam már Obiról,hogy középen van a helye.Volt egy pár megelőző szerelése,a gyorsasága itt is sokat kamatozhat.Csak ne tartana annyira Sneijdertől meg a többi "öregtől"!
Ha jól emlékszem Obi eredeti posztja alapból középen volt, mint labdaszerző középpályás. Gasperini kezdte el balszélen játszatni...
- Dan-i-nter
azt meg egyszerűen nem tudom megérteni hogyan lehet egy pl Cambiassot szidni, Zanetti mellett a csapat legnagyobb intézménye. Valóban nem megy neki, de nem megy Wesnek,Luciónak, Samuelnek nem ment Maiconnak, Militonak sem.
Azért elég nagy a különbség aközött, ha egy játékos szar formában van, de megszakad a pályán, vagy csak alibizik, és néha kocog pár métert.
Sneijder, Lucio, Milito küzd, Samu-t régen se a hatalmas futómunkájáért tartottuk. Maicont én már hónapok óta kikövetelem a kezdőből, szerencsére nincs is benne egy ideje.
Pazziniról meg csak annyit, hogy én nem írom le, mert az eddigi, és nem csak a mostani eredményeit nézve igenis jó játékos. Nyilván azért is nagyobb a kontraszt az ő gyenge formája és a Herceg tavalyi teljesítménye között, mert akkor a csapatnak jóval jobban ment mint most. + az argentin múltja miatt is elfogultabbak vagyunk.
Számomra bebizonyosodott, hogy Samuelt és Luciot már nem szabad egyszerre a pályán tartani. A régi összhang már a múlté. Remélem Juan gyerek tud egy Ranocchiánál magasabb szintet hozni (bár igaz Rano bűn gyenge, gyakorlatilag fele annyi meccset játszott, mint Samu).
Nem tudom, hogy ki milyen meccseket néz mostanában, de Lucio-t ennyire leírni, szerintem igencsak alaptalan...
- Inter101
Én nagyon sajnálom Cambiassot. Nem játszik jol ez tény, de azért füttyöt biztos nem érdemel(ezzel az erövel bármelyiküket kifütyülhetnék!!!)!
Szerintem Moratti anyagi okokbol nem akarja elküldeni Ranierit.
Lehet hogy elapadt a kiapadhatatlannak hitt anyagi forrás. Valami biztos megváltozott mert pár évvel ezelött azért nem igy mentek a dolgok, mind igazolás mind edzöcsere ügyben.
Rengeteg pénz ment el az edzöváltásokkal is!
Jo lenne tisztán látni ez ügyben is.
Nagyon rosszak voltunk, de a szépitö goltol mindenki felpörgött, azért az utolso pár perc elég öngyilkos volt!!
Valoban le kéne váltani Ranierit de nem fogják.
Érdekes hogy az alapfelállás védekezö volt mégis simán kaptunk 2 golt és néha eléggé hülyét csináltak belölünk. Sneijderrel sem lett jobb valljuk be. Poli és Obi is nagyon odatette magát, én elnézegetném öket a hátralévö idöszakban.
Nagatomo botrányosan játszott. Össze vissza rohangált mint pok a falon anélkül hogy találkozott volna a labdával. Palombo jobb volt mint Stanko? Nem tudom eldönteni. Faraoni sem volt jo de azért ö még fiatal biztos lesznek még jobb meccsei is. Pazzini értékelhetetlen. Forlan sem volt jo, azok a beadások te jo isten. Meg kéne találni az igazi helyét a csapatban, és nem ártana ha lenne kivel összejátszania. Milito szép golt lött, és kb ennyi.
Szerintem az idei év elmegy ugy hogy kipottyanunk a BL böl már most, és kb középmezöny a bajnokságban.
Forza INTER!!
Szerintem Moratti anyagi okokbol nem akarja elküldeni Ranierit.
Lehet hogy elapadt a kiapadhatatlannak hitt anyagi forrás. Valami biztos megváltozott mert pár évvel ezelött azért nem igy mentek a dolgok, mind igazolás mind edzöcsere ügyben.
Rengeteg pénz ment el az edzöváltásokkal is!
Jo lenne tisztán látni ez ügyben is.
Nagyon rosszak voltunk, de a szépitö goltol mindenki felpörgött, azért az utolso pár perc elég öngyilkos volt!!
Valoban le kéne váltani Ranierit de nem fogják.
Érdekes hogy az alapfelállás védekezö volt mégis simán kaptunk 2 golt és néha eléggé hülyét csináltak belölünk. Sneijderrel sem lett jobb valljuk be. Poli és Obi is nagyon odatette magát, én elnézegetném öket a hátralévö idöszakban.
Nagatomo botrányosan játszott. Össze vissza rohangált mint pok a falon anélkül hogy találkozott volna a labdával. Palombo jobb volt mint Stanko? Nem tudom eldönteni. Faraoni sem volt jo de azért ö még fiatal biztos lesznek még jobb meccsei is. Pazzini értékelhetetlen. Forlan sem volt jo, azok a beadások te jo isten. Meg kéne találni az igazi helyét a csapatban, és nem ártana ha lenne kivel összejátszania. Milito szép golt lött, és kb ennyi.
Szerintem az idei év elmegy ugy hogy kipottyanunk a BL böl már most, és kb középmezöny a bajnokságban.
Forza INTER!!
- hvmetal
Mostanában elég negatív volt a véleményem Chuchuról,de azért a tegnapi meccs eseményei után pozitív,mint ember.De most pihentetném.
Remélem visszajön a harci kedv. Engem felspanolt az utolsó 20perc.Utóbbi hónapokban,már úgy voltam vele,hogy még 1 vereség,leszarom,csak legyen vége. De azért tegnap ott volt végre a szív. Milanos haver is mondta,hogy durva volt Pazzot,Sneijdert látni,mikor labdaszerzés esélytelen volt,mégis rásprintelnek az adott emberre.Nv meg Zanetti hatalmas. Herceg meg,hogy bebaszta
Ha kiteszik újra a szívüket,még Ranieri és a bírók is kevesek lehetnek a Chievok ellen. Jó lenne Interhez méltóan befejezni a szezont.
Tőlem lehet Julio speaker az öltözőbe.
Pénzügyileg szerintem Inter101-nek van igaza,de tévedjünk.
Remélem visszajön a harci kedv. Engem felspanolt az utolsó 20perc.Utóbbi hónapokban,már úgy voltam vele,hogy még 1 vereség,leszarom,csak legyen vége. De azért tegnap ott volt végre a szív. Milanos haver is mondta,hogy durva volt Pazzot,Sneijdert látni,mikor labdaszerzés esélytelen volt,mégis rásprintelnek az adott emberre.Nv meg Zanetti hatalmas. Herceg meg,hogy bebaszta
Ha kiteszik újra a szívüket,még Ranieri és a bírók is kevesek lehetnek a Chievok ellen. Jó lenne Interhez méltóan befejezni a szezont.
Tőlem lehet Julio speaker az öltözőbe.
Pénzügyileg szerintem Inter101-nek van igaza,de tévedjünk.
- Süti
kovacs5 írta:0 az ember, semmi haszna -1 ember, és képtelen gólt lőni
Kérni kellene, hogy mostantól kézzel is szerezhessen gólt, akkor biztosan több gólt szerezne.
Cambiasso csere precedens értékű, Ranieri megmutatta ki a főnök, csak túl későn.
-
A'doma Zajcev Jr.
Dan-i-nter írta:Nem tudom, hogy ki milyen meccseket néz mostanában, de Lucio-t ennyire leírni, szerintem igencsak alaptalan...
Írtam, hogy együtt. Lucioval én meg vagyok elégedve, de Samuel sokat rontott. A lesre állítás nem nagyon ment.
Lucionál egyedül a szólói idegesítőek amik önmagában nem lennének rosszak ha időben szabadulna a labdától és nem szerelnék.
- zsizsi14
Valaki tudna mondani pár szót az első félidőről?
-
JZ4+MM23
Milito kihagyott egy jogos 11-est
a felállás 4-3-1-2 pár egy snejdeir kapufa egy stanko jó lövés és egy pelissieri helyzet ( nem kicsi)
nálunk mozgás kevés akarás nagy a chievo pedig próbál kontrázni
nem sokat vesztettél h nem nézted eddig elég sz*r volt
a felállás 4-3-1-2 pár egy snejdeir kapufa egy stanko jó lövés és egy pelissieri helyzet ( nem kicsi)
nálunk mozgás kevés akarás nagy a chievo pedig próbál kontrázni
nem sokat vesztettél h nem nézted eddig elég sz*r volt
- Audipower
Csak a 2. félidő elejétől nézem a meccset, de Poli egész jól nyomja. Sztem ott kellene a kezdőben tartani ezentúl.
- PellerG
Audipower írta:Csak a 2. félidő elejétől nézem a meccset, de Poli egész jól nyomja. Sztem ott kellene a kezdőben tartani ezentúl.
Akkor készülj fel, Ranieri mindjárt cserélni fog....
- PellerG
A Marseille sorozatban 4. meccsét bukta el ma a bajnokságban. Én mint már írtam, úgy érzem, verhetőek lennének 2 góllal is. De Ranierivel? Nem hiszem.
- Audipower
Rani papa tényleg Poli-t hozta le
, ha egy kicsit később is. Cambi-nak ezért ezt illett volna belőni.
- zsizsi14
- Audipower
Na végre már!!!!
W. Samuel!!!!!!!
Lehet, hogy megnyerjük a meccset?
W. Samuel!!!!!!!
Lehet, hogy megnyerjük a meccset?
- Audipower
PellerG írta:A Marseille sorozatban 4. meccsét bukta el ma a bajnokságban. Én mint már írtam, úgy érzem, verhetőek lennének 2 góllal is. De Ranierivel? Nem hiszem.
Az a baj, hogy valószínűleg megint felállunk majd a Stanko,Cambi,J.Zanetti középpályával, ami finoman szólva is lassú, így nagy az esélye, hogy szétfutnak minket. A védelemben pedig Nagatomo botrány amit művel már hónapok óta. Ha nagyapám járna arra, ő is megforgatná, pedig már 82 éves.
Közben 2-0, Milito
2-0-ra vezetünk, de Ranieri olyan fejet vágott, mint aki sírni akar.
- Baggio85
Még ezzel a k***a gyenge játékkal is lehet meccset nyerni, nem gondoltam volna. Jó mondjuk ehhez kellett egy ilyen 0 futballt mutató Chievo is.
A Marseille ellen más lesz, ott azért meg kell próbálni 3szor egymáshoz passzolni, különben nem sok esélyünk lesz.
Mind1, győztünk, végre!
TANTI AUGURI INTER!!!
A Marseille ellen más lesz, ott azért meg kell próbálni 3szor egymáshoz passzolni, különben nem sok esélyünk lesz.
Mind1, győztünk, végre!
TANTI AUGURI INTER!!!
-
JZ4+MM23
itt a legnagyobb gond ott van h ha kiveszik sneijdert a játékból nincs kreatív játékosunk sajnos a játék arra épült amint tudsz passzolj sneijdernek ő majd ad egy gólpasszt esetleg bízzunk a pontrúgásban
Poli jó de ő sem vállalt ma semmi kockázatot a játékában csak a biztos és gyakorlatilag erre épült fel az egész mai játékunk remélhetőleg ez az önbizalom hiánynak tudható be és ezután változnak a dolgok
Ui nagatomo ma dupla0 volt a jobb szél maiconnal JZ vel próbálkozott de ő semmi sőt a védekezésben is szaladgált össze vissza
Poli jó de ő sem vállalt ma semmi kockázatot a játékában csak a biztos és gyakorlatilag erre épült fel az egész mai játékunk remélhetőleg ez az önbizalom hiánynak tudható be és ezután változnak a dolgok
Ui nagatomo ma dupla0 volt a jobb szél maiconnal JZ vel próbálkozott de ő semmi sőt a védekezésben is szaladgált össze vissza
- hvmetal
Végre! Éreztem a végén,hogy meglesz,pedig 2.felesben úgy tűnt évekig nem lövünk gólt.
Capitano mekkora paszt adott
Ranierit most megsajnáltam azért. Nyilán nem azért könnyezet,mert nem sikerült elkúrni egy cserével.
(vagy eszébe jutott,hogy Obit nem hozta be Principe helyére)
Capitano mekkora paszt adott
Ranierit most megsajnáltam azért. Nyilán nem azért könnyezet,mert nem sikerült elkúrni egy cserével.
(vagy eszébe jutott,hogy Obit nem hozta be Principe helyére)
- internaZIOnaLe
Samuel, Milito 2 fejes... 0-2,,, NYERTÜNK!
Ranieri majdnem elsírta magát. Én megsajnáltam az öreget... kicsit.
Ranieri majdnem elsírta magát. Én megsajnáltam az öreget... kicsit.
- hvmetal
első félidőben szerintem jól nyomtuk,2.-ban önbizalomhiány
el kéne csettinteni a franciák száját (De kéne egy jó Pazzo nekünk jövőhétre)
el kéne csettinteni a franciák száját (De kéne egy jó Pazzo nekünk jövőhétre)
- PetR
- Kapcsolat:
Na azt hiszem a győzelem remek szülinapi ajándék, a mutatott játék már kevésbé. Az első félidő nem volt rossz de a második... Kedden meg kell verni a franciákat mindenképp!!! Sok pozitívumot nem tudok a meccsről mondani, de egy ilyen abszolút védekező felfogású Chievo ellen sosem könnyű. Lényeg hogy nyertünk! 
Forza Inter!
Forza Inter!
- interfan
Kiszenvedett küzdelmes nehéz győzelem volt ez.
Azt hiszem mindent elmondanak ranieri könnyei a 2ik gól után. Emberileg hatalmas dolog ez, hihetetlen benne is mik játszodhattak le. Tényleg nagyot nőt szerintem ezzel a szemembe ranieri, ebből is látszik érdekli a csapat, valamennyire szerintem kicsit mindenki megsajnálta őt. Más kérdés hogy nyáron távozni kell ez egyértelmű, de ez nem ide tartozik most.
Nagyon kellett már ez a győzelem, most pedig jöhet a marseille elleni bl visszavágó. Tovább lehet jutni, és egy esetleges szerencsés sorsolásal még bármi lehet, na de nem szaladjunk ennyire előre.
Azt hiszem mindent elmondanak ranieri könnyei a 2ik gól után. Emberileg hatalmas dolog ez, hihetetlen benne is mik játszodhattak le. Tényleg nagyot nőt szerintem ezzel a szemembe ranieri, ebből is látszik érdekli a csapat, valamennyire szerintem kicsit mindenki megsajnálta őt. Más kérdés hogy nyáron távozni kell ez egyértelmű, de ez nem ide tartozik most.
Nagyon kellett már ez a győzelem, most pedig jöhet a marseille elleni bl visszavágó. Tovább lehet jutni, és egy esetleges szerencsés sorsolásal még bármi lehet, na de nem szaladjunk ennyire előre.
- Portiere32
Valaki tudna a meccs utáni Ranieri könnyekről képet, vagy videót linkelni? Sajna nem láttam és számomra hihetetlen, tényleg nagyot nőtt a szívemben nekem is, de sajnos nyáron mennie kell...