A közeljövő Intere (Adás/vétel, stb)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: Interiscoming, internaZIOnaLe

Avatar
Youme
Adminisztrátor
Hozzászólások: 607
Csatlakozott: 2010.04.09. 11:07

A közeljövő Intere (Adás/vétel, stb)

Hozzászólás Szerző: Youme »

A szabályokat és a részleteket PellerG fórumtárs fogja ismertetni.
Avatar
PellerG
Hozzászólások: 5131
Csatlakozott: 2010.04.09. 20:33
Tartózkodási hely: Next to Budapest

Re: Közeljövő Intere (Játék)

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Sziasztok!
Arra gondoltam, nyithatnánk egy új topicot amolyan keretalakítós-menedzseres formában.
"A Jövő Intere" mottóval, teret adva a saját elképzeléseknek, ötleteknek és vágyaknak, maradva viszont a realitások talaján.
Az Inter-részben lévő "Átigazolási pletykák" pontban sokan-többek közt én is-szeretünk nagyobb elemzésekbe bocsátkozni a jövőt illetően, azonban vannak olyan fórumtársak, akiket-joggal-inkább zavar és bosszant az, ha túlságosan szürreális terveket vázol fel valaki a keret felfrissítésére, átalakítására vonatkozóan, már a következő mercatoval kalkulálva.
Így megoldható lenne, hogy aki szívesen kifejtené a véleményét, az itt megtegye ezt, aki viszont "ugrik" erre, és inkább csak tények alapján gondolkozik előre, az kihagyja ezt a verziót.
Nyilván nem arról szólna, hogy egy mercatora 150 milliós kiadással lehet számolni. De nem is arról, hogy irreális játékosok megszerzésével számolhatnánk, mint Messi, de akár Neymar, vagy a 35+ milliós spílerek sem a mi súlycsoportunk már, ez eléggé egyértelmű.
Persze kérdés, mennyi pénzünk lesz nyáron, jön e új tulaj, mekkora összeg állna rendelkezésre. Más kérdés, hogy ha jön is új, szerintem akkor sem lesz óriási költekezés.
A menedzser-részt úgy gondoltam, hogy a játékoseladásból befolyt pénzek visszaforgatásának levezetése új játékosok leigazolására, és nyilván ezen felül is költés az újakra. Eladás-vétel bizniszek, saját elképzelések kifejtésére. Ideálisnak vélt formáció, ehhez a keret, fiatalok/primaverások akikre igényt tartanánk. Magyarán egy menedzser-játék(?) szerű gondolat ez a részemről, FM, ami viszont a a realitások szintjén működhetne. A szokásos napi átigazolási pletykák véleményezése, lereagálása. Hiányposztok betöltésére vonatkozó ötletek. Ilyesmikre gondoltam.
Mit gondoltok? Egyéb pontosítások, szabályozás ez ügyben?
Avatar
Stankov
Hozzászólások: 3268
Csatlakozott: 2010.04.13. 13:03

Re: Közeljövő Intere (Játék)

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Nagyon jó ötletnek tartom!"A szokásos napi átigazolási pletykák véleményezése, lereagálása"-sztem ezt nyugodtan hagyjuk meg az átigazolási pletykák topicnak,mert ki az aki el tudja dönteni mennyire "komoly" a hír. vagy meghagyjuk Interfannak azt a topicot? :lol:
Avatar
vaskalap
Hozzászólások: 3407
Csatlakozott: 2010.04.11. 16:20

Re: Közeljövő Intere (Játék)

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Na akkor az első "szakmai" felvetésem,miért nem lehet Obit a középpálya közepén kipróbálni?Amit a szélen produkál,valami botrány.
Avatar
PellerG
Hozzászólások: 5131
Csatlakozott: 2010.04.09. 20:33
Tartózkodási hely: Next to Budapest

Re: Közeljövő Intere (Játék)

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Nem az a kreatív játékos, ez tény, de pl a nyári pekingi Szuper Kupa döntőn nekem kimondottan tetszett a szélen. Azóta talán 2-3 meccs volt, amikor legalább fel tudta pörgetni a balszélt, de igazán hozzátenni, góllal vagy gólpasszal nem nagyon tud(ott).
Amikor viszont középen játszott, bennem két meccs maradt meg:
Inter-Napoli 0-3, 2 sárga, igaz Rocchi nagyban hozzájárult a kiállításhoz
Inter-Juve 1-2, botrányos baloldali "védekezés" Nagatomoval karöltve, folyamatos átjáróház, amire egy idő után már rá is játszott a Juve

Szóval én igazából egyelőre nem tudom őt besorolni poszt-szerint, de nem zárom ki, hogy idővel 4-2-3-1 baloldali szélén hasznos lehetne.
Ti inkább mégis hátrább vinnétek?
Avatar
PetR
Hozzászólások: 1670
Csatlakozott: 2010.04.10. 09:16
Tartózkodási hely: Győr
Kapcsolat:

Re: Közeljövő Intere (Játék)

Hozzászólás Szerző: PetR »

Én is inkább a szélen próbálnám, mert a gyorsasága megvan hozzá, de akkor a beadásokat Zanettitől el kellene lesnie. :) Bár szerelni is tud a srác szóval nem tudom... Azért Obi véleményére is kíváncsi lennék, hogy mit tekint a saját posztjának. Mert eddig sok helyen játszott már nálunk. :D
Avatar
Stankov
Hozzászólások: 3268
Csatlakozott: 2010.04.13. 13:03

Re: Közeljövő Intere (Játék)

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Még nagyon fiatal,alakulhat még a posztokra,szélsőként "csak" a gyorsasága van meg,azért cselezésbe és beadásba sokat kellene még fejlődni.
Én inkább középen látom jobbnak ha szerelésbe fejlődik igazi box to box játékos lehet belőle ilyen Muntari féle csak több aggyal :)
Avatar
PellerG
Hozzászólások: 5131
Csatlakozott: 2010.04.09. 20:33
Tartózkodási hely: Next to Budapest

Re: Közeljövő Intere (Játék)

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Én úgy érzem, ma igazolta Obi, hogy inkább a szélre való. Ma még lőni is mert. Én kihasználnám a gyorsaságát, ez talána szélen valósítható meg leginkább.
Avatar
PetR
Hozzászólások: 1670
Csatlakozott: 2010.04.10. 09:16
Tartózkodási hely: Győr
Kapcsolat:

Re: Közeljövő Intere (Játék)

Hozzászólás Szerző: PetR »

Két lehetséges felállás ugrott be ami jövőre megvalósulhat és remélem valami hasonló meg is fog:
4-3-1-2
JC/Viviano
Zanetti/Faraoni - Juan Jésus - Ranocchia/Caldirola - Vertonghen
Guarín - Poli - Obi
Coutinho/Álvarez
G.Rossi - Milito/Destro

4-2-3-1
JC/Viviano
Zanetti/Faraoni - Juan Jésus - Ranocchia/Caldirola - Vertonghen
Poli - Guarín
Álvarez - Coutinho - Rossi/Lucas/Obi
Milito/Destro

Olyan játékosokat írtam bele, akiknek a nevét az átigazolási topikban felvetettétek már. De igazából a keret nagy része már adott lenne jövőre a fiatalokból, balhátvédet kell mindenképpen venni, meg támadót (+Guarínt de ha mégse vennénk meg akkor a helyére valakit).
Szerintem ha ez a csapat nem érne el nagyobb eredményeket, akkor is sokkal szerethetőbb lenne mint a jelenlegi (sajnos az egykori kedvenceink erőltetésével csak azt érik el hogy elküldenénk őket a csapattól), aztán idővel beérhet, és újra egy ütőképes alakulat lehetne az Inter.
Avatar
PellerG
Hozzászólások: 5131
Csatlakozott: 2010.04.09. 20:33
Tartózkodási hely: Next to Budapest

Re: Közeljövő Intere (Játék)

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Kapu:
<-Julio Cesar távozhat a nyáron, Ferguson keres egy Van der Sar típusú kapust, és benne látja a megoldást, kb. 7-10 M
->Viviano közös tulajdonú, viszont én eddig nem láttam benne semmi olyat, hogy szívesen lássam őt az egyes mezünkben. Érte is kéne fizetnünk, kb. 5 M
->Handanovicot újra szóba hozták velünk, az idei évben nagyon odatette magát, végig jól véd, de már több szezon óta az „élkapusok” között van a Ligában. Julio ára körül mozog.

Védelem:
<-Maicon, Cordoba és Chivu esélyesek a nyári távozásra. Cordoba már szinte biztos, hogy a vezetőségben kap kisebb szerepet, Chivut sajnos néha-néha még kecsegtetik új szerződéssel, Maicból pedig talán a vezetőség is belátta, érdemes lenne pénzt csinálni, amíg még lehet. Samuel hosszabbít 1 szezonra.
->Vertonghen nagyon nagy erősítés lenne középre, viszont ő az angol bajnokságba vágyik, Arsenal és Tottenham versenyfutás várható.
->Jobboldalra továbbra is Van der Wielt támogatnám. Az ő ára 10 M, viszont állítólag előszerződött a Valenciaval. Faraoni még kérdéses, igaz eddig inkább középpályán kapott szerepet, pedig nem oda való. Jonathanban én semmit sem láttam, a Parmaba sem fér be. Zanettit viszont elképzelhető, hogy hátravinném, mostanában mikor ott játszott, nagyon feküdt neki a poszt és persze megbízható.
->Caldirola valószínűleg visszatér, január óta jól teljesít a Bresciaban. Juan kérdőjeles, nem lenne rossz még idén megnézni őt a kezdőben, kb. hol tart.
->Baloldalra jó lenne végre egy bal lábas, normális kvalitású védőt venni! Nagyon régóta hiányposzt. Nagatomo cserének oké, de kezdőként abszolút nem megbízható. Reálisan, és reális áron Armero, Kolarov, Bastos esetleg Cissokho aki szóba jöhetne.

Középpálya:
<-Palombo idehozatala már januárban is vicc volt, még nagyobbat szólna ha nyártól is maradna….Stankovic szerintem még nem távozik….Sneijder majdnem biztos, hogy Premier League-s lesz. Cambiassot pedig Mou távozása óta kivették középről, arról a posztról, ahol a világ egyik legjobbja, én mindenképp visszatenném oda, mivel ott a lassúsága korrigálható lenne a védelem előtti térségben mutatott jó helyezkedésével.
->Guarín és Poli úgy gondolom megérnék az árukat, őket ki fogjuk fizetni több mint valószínű. Coutinho is vissza lesz rendelve, kérdés, mire megy majd újra a Calcioban….
->Az Udinei Asamoah szerintem erősítés lenne. Miguel Velosót vagy őt szívesen látnám a Motta posztra. Veloso talán megragadt tehetség szinten. Asamoah lendületes, energikus, Boatengre emlékeztet a Milanból, ő motor lehetne a középpályán, évek óta alap- és megbízható ember Udinében. (10 M)
->Marvin Martin a Sochaux-ból nagyon ügyes kis spíler. A válogatottban is mutatott már szép dolgokat. Kicsit Sneijder típusú játékos, kreatív, labdabiztos, irányító vagy mélységi irányító. Ára kb. 10 M.

Csatárok:
-Először is azt kéne eldönteni, irányítós, vagy szélsős felállással próbálkozunk majd nyártól.
<-Zaratet nem marasztalnám. Forlant, 33 évesen már szintén nem annyira. Pandevből pénzt láthatunk. Pazzinit sosem szerettem, de valahogy azt érzem rajta, hogy ha kapna 3 főnyi kiszolgálást (irányító+2 szél), eredményes tudna lenni. Máshogy viszont igazolja, hogy nem, ez esetben nem utasítanék el egy ajánlatot érte. Militot imádom, nem tudom mennyit bír még hasznos szinten, de őt már sosem tudnám nem kedvelni.
->Balotelli remélem csak utólagos április 1-i pletyka. Lucas kb. 25-30 M, nekem egy összevágott Youtube videó kevés, azt viszont tudjuk, a Brazil Liga teljesen más mint mondjuk az Olasz. Lavezzi kb. 31 M, Pandevvel le lehetne bizniszelni valamit.
->James Rodríguez a következő évek egyik legjobb játékosa lesz szerintem, nagyon nagy tehetség, a bal lábas C.Ronaldot látom benne, fogadni mernék rá, hogy igencsak be fog futni pár éven belül. Ára viszont nem a mi kategóriánk, 30-40 M.
Avatar
Dris
Hozzászólások: 679
Csatlakozott: 2010.04.09. 16:13

Re: A közeljövő Intere (Adás/vétel, stb)

Hozzászólás Szerző: Dris »

reálisan nézve szerintem csak annyit fogunk költeni amennyi az eladásokból bejön.még akkor sem ha jön új befektető.mert az inkább a tartozást fogja előbb rendezni.legalább is ez lenne a normális.
szóval valahogy így nézhetne ki szerintem:
távozók:
jc-8m, maicon-10m, snaijder-30m, pazzini-10m, forlan-5m, ranocchia-8m, pandev-10m, mariga-2m, jonathan-2m, palombo, zarate, guarín, cordoba, chivu, stankovic, = 85m

érkezők:
blanc-edzőnek
caldirola-kölcsönből vissza, coutinho-kv, douglas teixeira-ingyen, viviano-4m, kolarov-13m, las diarra-7m, poli-6m, asamoah-10m, destro-8m, lavezzi-20m, belhanda-15m=84m

és akkor ez valahogy így nézne ki:
viviano--kolarov,lucio,caldirola,zanetti--diarra,asamoah--lavezzi,alvarez,belhanda--milito

csere:di gennaro, castelazzi, samuel, douglas, bianchetti, nagatomo, juan, faraoni, obi, crisetig, poli, cambiasso, bessa, coutinho, destro, castagnios.
Avatar
e.szabi
Hozzászólások: 1021
Csatlakozott: 2010.05.20. 10:05

Re: A közeljövő Intere (Adás/vétel, stb)

Hozzászólás Szerző: e.szabi »

Dris írta:reálisan nézve szerintem csak annyit fogunk költeni amennyi az eladásokból bejön.még akkor sem ha jön új befektető.mert az inkább a tartozást fogja előbb rendezni.legalább is ez lenne a normális.
szóval valahogy így nézhetne ki szerintem:
távozók:
jc-8m, maicon-10m, snaijder-30m, pazzini-10m, forlan-5m, ranocchia-8m, pandev-10m, mariga-2m, jonathan-2m, palombo, zarate, guarín, cordoba, chivu, stankovic, = 85m

érkezők:
blanc-edzőnek
caldirola-kölcsönből vissza, coutinho-kv, douglas teixeira-ingyen, viviano-4m, kolarov-13m, las diarra-7m, poli-6m, asamoah-10m, destro-8m, lavezzi-20m, belhanda-15m=84m

és akkor ez valahogy így nézne ki:
viviano--kolarov,lucio,caldirola,zanetti--diarra,asamoah--lavezzi,alvarez,belhanda--milito

csere:di gennaro, castelazzi, samuel, douglas, bianchetti, nagatomo, juan, faraoni, obi, crisetig, poli, cambiasso, bessa, coutinho, destro, castagnios.


Guarín miért menjen vissza? Ennyi távozó, és érkező szerintem nem reális.
Avatar
Dris
Hozzászólások: 679
Csatlakozott: 2010.04.09. 16:13

Re: A közeljövő Intere (Adás/vétel, stb)

Hozzászólás Szerző: Dris »

e.szabi írta:
Dris írta:reálisan nézve szerintem csak annyit fogunk költeni amennyi az eladásokból bejön.még akkor sem ha jön új befektető.mert az inkább a tartozást fogja előbb rendezni.legalább is ez lenne a normális.
szóval valahogy így nézhetne ki szerintem:
távozók:
jc-8m, maicon-10m, snaijder-30m, pazzini-10m, forlan-5m, ranocchia-8m, pandev-10m, mariga-2m, jonathan-2m, palombo, zarate, guarín, cordoba, chivu, stankovic, = 85m

érkezők:
blanc-edzőnek
caldirola-kölcsönből vissza, coutinho-kv, douglas teixeira-ingyen, viviano-4m, kolarov-13m, las diarra-7m, poli-6m, asamoah-10m, destro-8m, lavezzi-20m, belhanda-15m=84m

és akkor ez valahogy így nézne ki:
viviano--kolarov,lucio,caldirola,zanetti--diarra,asamoah--lavezzi,alvarez,belhanda--milito

csere:di gennaro, castelazzi, samuel, douglas, bianchetti, nagatomo, juan, faraoni, obi, crisetig, poli, cambiasso, bessa, coutinho, destro, castagnios.


Guarín miért menjen vissza? Ennyi távozó, és érkező szerintem nem reális.

mert van nála olcsóbb aki legalább annyira jó.
ráadásul eddig alig játszott, mi alapján kellett volna hogy meggyőzzön?
ez amit leírtam amúgy az újságok alapján összehozott legszélsőségesebb forgatókönyv.én sem hiszem hogy ennyi változás lenne majd.
Avatar
Stankov
Hozzászólások: 3268
Csatlakozott: 2010.04.13. 13:03

Re: A közeljövő Intere (Adás/vétel, stb)

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Aki még ugye nagyon közel van az Isla bár az ő helyét nem igazán látom jobb hátvéd/szélső és vkp is tud játszani de sztem oda meg vagyunk/leszünk.
Lucasra is kíváncsi vagyok h tényleg jön-e,ez a Belhanda srác meg tényleg nagyon ügyes ő is egy jó lehetőség
Caldriolát nagyon dicsérik ill kapuba 2. számúnak Bardit hát sok a :?:
Mondjuk sok minden múlik h ki lesz a Mister
Avatar
versenyszellem
Hozzászólások: 1757
Csatlakozott: 2010.04.10. 13:52
Tartózkodási hely: Fürdőkád

Re: A közeljövő Intere (Adás/vétel, stb)

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

Dris írta:távozók:pandev-10m,
érkezők: lavezzi-20m,


Lavezzi 30 vagy pandev +20, de akkor Pandev 0
Avatar
Dris
Hozzászólások: 679
Csatlakozott: 2010.04.09. 16:13

Re: A közeljövő Intere (Adás/vétel, stb)

Hozzászólás Szerző: Dris »

versenyszellem írta:
Dris írta:távozók:pandev-10m,
érkezők: lavezzi-20m,


Lavezzi 30 vagy pandev +20, de akkor Pandev 0

igen tudom de összesítve szerettem volna leírni a kiadás-bevétel viszonylatot.
ha lavezzit leigazoljuk nyilván része lesz pandev is az üzletnek.
10+20=30!
Avatar
versenyszellem
Hozzászólások: 1757
Csatlakozott: 2010.04.10. 13:52
Tartózkodási hely: Fürdőkád

Re: A közeljövő Intere (Adás/vétel, stb)

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

Dris írta:
versenyszellem írta:
Dris írta:távozók:pandev-10m,
érkezők: lavezzi-20m,


Lavezzi 30 vagy pandev +20, de akkor Pandev 0

igen tudom de összesítve szerettem volna leírni a kiadás-bevétel viszonylatot.
ha lavezzit leigazoljuk nyilván része lesz pandev is az üzletnek.
10+20=30!


ööööö
külön külön nézve: 30 ba kerül Lavezzi, 10 ért adjuk Pandevet
Lavezzi in, Pandev out = 20

ahogy Te írtad, úgy viszont megússzuk 10ből : Lavezzi -20, Pandev +10 = 10 költés

bocsi az akadékoskodásért, csak ha már ilyen szépen levezetted, gondoltam szólok, hogy sztem úgy nem pontos :)
Avatar
Dris
Hozzászólások: 679
Csatlakozott: 2010.04.09. 16:13

Re: A közeljövő Intere (Adás/vétel, stb)

Hozzászólás Szerző: Dris »

jogos:]
mindenesetre örülnék egy ilyen csapatnak de ha ennek a fele összejön már az se rossz az előző évekhez képest...
Avatar
PellerG
Hozzászólások: 5131
Csatlakozott: 2010.04.09. 20:33
Tartózkodási hely: Next to Budapest

Re: A közeljövő Intere (Adás/vétel, stb)

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Szerintem működőképes lenne ez a hétközi 4-3-2-1 a jövőt illetően alapfelállásként is.
Nagyon sokat igazolni sem kéne hozzá(annyira :) ), igaz azt nem is szeretünk....
Most így hirtelenjében:

Kapu:
Juliot csípem, de néha írtó gyenge szériába kezd. Magas a fizetése, lehet hogy emiatt távozni fog. Ruí Patriciot írták a héten a Sportingból, tudtok róla valamit? És ott van még a közös Viviano.

Védelem:
Maiconnál az utcsó esély jön az eladásra. A fő érdeklődő Anzhi inkább már Dani Alvest vinné. Középre mindenképp kéne 1 meghatározó ember. Vertonghent nem adnám fel, igaz 2-3 millás fizu kellene neki, talán beleférhet. Baloldalra nagyon kellene valaki, akár Kolarov, ő 10-15 M.

Középpálya:
Guarínt és Polit én venném. Montolivot jó lett volna elhozni Stankovic helyére, de ő már Milanos lesz. Sneijdert nem kell magyaráznom mekkora klasszis, de idén 34 forduló alatt 12x tudott kezdő lenni. A szezonok 50%-t kihagyja. Nekem Dzagoev a Moszkvából ügyes kis kreatív labdabiztos spíler, lejárt a szerződése, én ránéznék. Egy labdaszerző és támadni is képes kp.-ás kéne még, Islát írták korábbam, én Asamoaht próbálnám meg.

Támadósor:
Alvarez jó a jobboson, ha eladnánk mégis, a Portoval kéne leboltolni valamit James Rodríguez esetleg Hulk(álom) esetében. Lavezzi a Pandev-ügy miatt lenne elgondolkodtató, kb. 20 M lenne. Csatársorban nálam menne Forlan és Zarate, Pazziniért ha befutna egy már pedzegetett orosz ajánlat, én nem tartanám itt. 2 csatár kéne így legalább, az egyik lehetne a tehetséges Destro, a másik egy "nagyobb név". Pl. Damiao,Giroud,Higuaín(álom),Dzeko(szintén).

Ez alapján:

Julio Cesar-Zanetti,Lucio,Vertonghen,Kolarov-Guarín,Cambiasso,Asamoah-Alvarez,Lavezzi-Milito

Pad:
Castellazzi,Faraoni,Nagatomo,Ranocchia,Samuel,Stankovic(?),Poli,Dzagoev,Coutinho,Destro,Damiao/Giroud.
Avatar
Süti
Hozzászólások: 3050
Csatlakozott: 2010.04.09. 17:21
Tartózkodási hely: Győr/Interzóna

Re: A közeljövő Intere (Adás/vétel, stb)

Hozzászólás Szerző: Süti »

Ha nyáron jön Bielsa, elhozhatná Llorente-t, nagyon jó fizikumu csatár, akire lehetne építteni a támadójátékot.
bali06
Hozzászólások: 373
Csatlakozott: 2012.01.06. 11:38

Re: A közeljövő Intere (Adás/vétel, stb)

Hozzászólás Szerző: bali06 »

Süti írta:Ha nyáron jön Bielsa, elhozhatná Llorente-t, nagyon jó fizikumu csatár, akire lehetne építteni a támadójátékot.


Pont ezt akartam írni a mai meccs után amit itt írtál. :) Hatalmasat játszott ma. Hihetetlen jó fizikuma volt, ahogy birkózott ma a Sportingos védőkkel és győztesen jött ki belőlük az nagyon nagy volt. Emellett adott 2 gólpasszt és döntőbe lőtte a Bilbaot.
Avatar
Süti
Hozzászólások: 3050
Csatlakozott: 2010.04.09. 17:21
Tartózkodási hely: Győr/Interzóna

Re: A közeljövő Intere (Adás/vétel, stb)

Hozzászólás Szerző: Süti »

Újabb kiszemeltem Gaston Ramirez a Bologna-ból. :)

A játékjoga teljesen a Bologna-é, nem tudja valaki?

Hasonlít egy kicsit Alvarez-re a stílusa, bár a mozgása összeszedettebb. :)

(Közben látom, hogy a Liverpool 20 millió Eurót ajánlott érte, amiről majd a szezon végén dönt a vezetőség.

Anno 2.5 millióért hozták.)
Avatar
DSanton39
Hozzászólások: 2579
Csatlakozott: 2010.04.09. 19:58

Re: A közeljövő Intere (Adás/vétel, stb)

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

érdekes hogy mennyire a támadó kzp.-k kerülnek képbe, pedig abból van elég, és ha még Sneijder lép is nyáron, akkor sem oda kellene igazolni. csatár kell ide kérem, Milito okés, Pazzini-t nyáron össze kell rakni fejben és jó lesz, a másik két hely kiadó. Forlan, Zarate, Casta szerintem felejtős. örülnék ha Destro visszajönne, és érkezne egy komolyabb név is.
Avatar
vaskalap
Hozzászólások: 3407
Csatlakozott: 2010.04.11. 16:20

Re: A közeljövő Intere (Adás/vétel, stb)

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Nem tudom,hogy felfigyelt-e rá valaki,de a Wiganes Moses ontja a gólokat,és még fiatal is.Kiváncsi lennék az árára.
Avatar
PetR
Hozzászólások: 1670
Csatlakozott: 2010.04.10. 09:16
Tartózkodási hely: Győr
Kapcsolat:

Re: A közeljövő Intere (Adás/vétel, stb)

Hozzászólás Szerző: PetR »

vaskalap írta:Nem tudom,hogy felfigyelt-e rá valaki,de a Wiganes Moses ontja a gólokat,és még fiatal is.Kiváncsi lennék az árára.

Transfermarkt szerint 4 millió euró.
Francesco
Hozzászólások: 1855
Csatlakozott: 2010.04.10. 11:18

Re: A közeljövő Intere (Adás/vétel, stb)

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Nekem az tűnt fel, hogy Sneijder szinte nem is hisztizett. Nagyon jó lenne, ha megtalálná a formáját, mert a világ egyik legjobb irányítója volt és még nem öreg, illetve nem brazil...
Maicon helyett szerintem már kell egy fiatal. Zanetti megint bebizonyította, hogy tud még futni, így őt nyugodtan vissza lehet vonni a brazil helyére s abból a pénzből el lehet hozni egy balbekket (Kolarov?).
Középre mondogatják Tioté-t a NUFC-ból, aki igen ígéretes játékos, már amennyi meccsét láttam. Így lenne középre egy Poli, Tioté, Guarin, Cambiasso elég acélos középpálya lenne. Irányító posztra ott van Alvarez és ugye Sneijder, vagy ha mégis eladjuk, akkor oda egy játékos mindenképpen kell, ha lehet valami kvalifikált spíler. A szélső támadó posztjára visszajöhet Coutinho, illetve egyre inkább szóba kerül Lavezzi, valamint Ben Arfa (nem hiszem, hogy engedik szétrabolni a Newcastle-t). Zarate nem hiszem, hogy marad és nem is kéne, viszont így még egy szélsőre mindenképpen szükségünk van, mert még Obi, valamint Nagatomo tud ott játszani, ami elég karcsú. Remélem Eto'o visszahozatala ismét felvetődik, főleg így, hogy az edzőn megtakarít Moratti.
A Maicon, Chivu, Stankovics, Zarate, Forlan, Ranocchia, hatosnak meg kell köszönni az eddigieket. Pár fiatalt szép lassan beépíteni és a télen venni egy Hummels képességű középső védőt.

-------------------Cesar--------------------
Zanetti-----Lúció-------Samuel----Kolarov
----------Cambiasso-Guarin----------------
Lavezzi---------Sneijder--------------Eto'o
-------------------Milito---------------------
Cserepad: Castellazzi, Juan, Nagatomo, Faraoni, Caldirola, Tioté, Poli, Coutinho, Alvarez, Obi, Destro, Castaignos.
Ami fontos, hogy lehetne rotálni a teljes középső középpályát a támadó középpályát és a széleket is, Valamint a védelembe el lehetne kezdeni beépíteni Caldirola-t, Juan-t, esetleg Faraoni-t.
Ez szerintem nem álom kategória. Télen még egy Hummels Samuel helyére. Egyébként én Palacio-n is elgondolkodnék, ismét zseniális szezont zárt...
David55
Hozzászólások: 151
Csatlakozott: 2012.01.03. 10:33

Re: A közeljövő Intere (Adás/vétel, stb)

Hozzászólás Szerző: David55 »

A csapat legjobban megerősitésre szoruló része a hátvédsor, ez egyértelmű. Caldirola és Juan zsákbamacska, nem tudni milyen teljesitményre lennének képesek. Én Ranot simán belevonnám a Lavezzi üzletbe ( vagy csak az 50 %át, vagy 100%át visszavásárlási opcióval ). A Twente középhátvédjének Douglasnak lejár a szerződése. Vagy akartuk régebben még Benatiát az Udineseből, de ő rengetegbe kerülne. Irták még a leendő francia bajnok Montpellierből Mapou Yanga-Mbiwát, aki egész jó szezont fut. Kolarovra elég nagy az esély, Islára meg még nagyobb.
Elég sok támadó szélsőt hoztak szóba velünk az elmúlt időben. Hazard, Lucas, Ben Arfa, Belhanda, Afellay valamint Lavezzi is bevethető a szélen. Hazard ugye esélytelen, Lucas is elég sokba kerül. A Ben Arfa-Belhanda kettősre nagyobb esély van, főleg előbbire, ha a Newcastle nem kvalifikálja magát a BL-be.
Kell a csapatba egy fiatal, jól szerelő és gyors védekező középpályás, mivel sem Cambiasso, sem Poli, sem Guarin nem mondható sprinternek. Tioté szerintem drága megoldás, célszerübb lenne rámenni a Toulouse FC játékosára, Etienne Capoue-ra, nagy tehetségnek számit, de ebben az idényben bizonyitotta, hogy bőven megállná a helyét egy top klubban is. Ár-érték arányban ő lenne a legjobb megoldás. Kb két hete irták az fcinternews.it-en, hogy érdeklődünk iránta.
Csatárposzt : Destro, Lavezzi, Zarate ( egy esetleges Pazzini csere )

Az én favoritom a következő szezonra :

-------------------JC--------------------
Zanetti----Lúcio-------Benatia----Kolarov
-----------Capoue-----Guarin-----------
Lavezzi--------Sneijder--------Alvarez
-----------------Milito-------------------

Vagy a karácsonyfa amit mostanában alkalmaz Strama

-------------------JC--------------------
Zanetti----Lúcio-----Yanga-Mbiwa----Kolarov
--Guarin---------Isla---------Capoue--
Ben Arfa/Belhanda/Alvarez---Sneijder
------------------Milito----------------
Avatar
PellerG
Hozzászólások: 5131
Csatlakozott: 2010.04.09. 20:33
Tartózkodási hely: Next to Budapest

Re: A közeljövő Intere (Adás/vétel, stb)

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Nekem tetszenek ezek az ötletek. Persze vannak köztük, akikre szerintem semmi esély sincs, most este pl. már Ben Arfa ügynöke nyilatkozta, hogy a franszia biztosan nem megy az Interbe.
Szerintem akik realitásnak számítanak/hatnak:
Viviano; Isla,Caldirola(vele és Juannal én sem mernék egyelőre tervezni, Caldirolát a Brescia-kölcsön elején dicsérték, azóta viszont tiziket hozott össze, és a csapat is visszaesett, és a tavalyi felkészülés alatt is úgy tűnt, nem elég ő (még) ide),Kolarov; Guarín,De Jong,Asamoah; Lavezzi,Destro,Palacio

Akire szerintem érdemes lenne nagyobb fizut(2-3 milla) áldozni, az Vertonghen. Nagyon jó védő, őt választották a holland bajnokság legjobb játékosának.
Még éppen csak május van, és már mennek a mercato pletykák. Egyre durvább ez a helyzet. Főleg, hogy általában augusztus 31-én igazolunk 2-3 Parma szintű emberkét, és annyi volt.
bali06
Hozzászólások: 373
Csatlakozott: 2012.01.06. 11:38

Re: A közeljövő Intere (Adás/vétel, stb)

Hozzászólás Szerző: bali06 »

PellerG írta:Nekem tetszenek ezek az ötletek. Persze vannak köztük, akikre szerintem semmi esély sincs, most este pl. már Ben Arfa ügynöke nyilatkozta, hogy a franszia biztosan nem megy az Interbe.
Szerintem akik realitásnak számítanak/hatnak:
Viviano; Isla,Caldirola(vele és Juannal én sem mernék egyelőre tervezni, Caldirolát a Brescia-kölcsön elején dicsérték, azóta viszont tiziket hozott össze, és a csapat is visszaesett, és a tavalyi felkészülés alatt is úgy tűnt, nem elég ő (még) ide),Kolarov; Guarín,De Jong,Asamoah; Lavezzi,Destro,Palacio

Akire szerintem érdemes lenne nagyobb fizut(2-3 milla) áldozni, az Vertonghen. Nagyon jó védő, őt választották a holland bajnokság legjobb játékosának.
Még éppen csak május van, és már mennek a mercato pletykák. Egyre durvább ez a helyzet. Főleg, hogy általában augusztus 31-én igazolunk 2-3 Parma szintű emberkét, és annyi volt.


Vertonghent akarja az Arsenal és a Tottenham is és nyilatkozta, hogy csak olyan csapatba igazolna akik jövőre a Bl-ben indulnak, így valószínűleg mi kiestünk az érte folytatott harcban.
David55
Hozzászólások: 151
Csatlakozott: 2012.01.03. 10:33

Re: A közeljövő Intere (Adás/vétel, stb)

Hozzászólás Szerző: David55 »

Úgy tudom, Vethongen a Tottenhamet favorizálja. Nem értem mi értük ez a rajongás, a büdös életbe nem fog nyerni az a csapat El-en, FA kupán, vagy angol ligakupán kívül semmit.
BlueSky
Hozzászólások: 957
Csatlakozott: 2010.05.28. 10:46

Re: A közeljövő Intere (Adás/vétel, stb)

Hozzászólás Szerző: BlueSky »

Régebben írtam,h Balet eltudnám képzelni az Interben. A licit már most 40m-nál van. Barcába tart. Kicsit ő is tul van értékelve mint Lavezzi.
Avatar
PellerG
Hozzászólások: 5131
Csatlakozott: 2010.04.09. 20:33
Tartózkodási hely: Next to Budapest

Re: A közeljövő Intere (Adás/vétel, stb)

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Ő sokaknak nem fog tetszeni, de én még is megfontolnám: Berbatov.
Nem világklasszis, nem is fiatal (31), de még benne van 2 jó szezon.
Lejárt a szerződése, ingyen jöhetne, igaz a fizetése rizikós lehetne nekünk.
Pazzini helyett használhatóbb lenne.
Nem vagyok oda érte, de elismerem mint center.
Avatar
Süti
Hozzászólások: 3050
Csatlakozott: 2010.04.09. 17:21
Tartózkodási hely: Győr/Interzóna

Re: A közeljövő Intere (Adás/vétel, stb)

Hozzászólás Szerző: Süti »

BlueSky írta:Barcába tart.


Nem tudom elképzelni a Barca-ban.

Berbatov? Hangulatember, de hasznos lehetne...
Injoc
Hozzászólások: 1298
Csatlakozott: 2010.04.09. 18:11

Re: A közeljövő Intere (Adás/vétel, stb)

Hozzászólás Szerző: Injoc »

PellerG írta:Nem vagyok oda érte, de elismerem mint center.


Csak pont hogy nekünk nem center kellene. Jövőre is Milito lesz az elsődleges oda, cserének Pazzo (ha marad).
Destrot nem tudom hogy milyen csatár, mármint visszavont, vagy ő is inkább ék...de Berbanak nem hiszem hogy az inter lenne a legmegfelelőbb és nekünk se ő.
Avatar
zsizsi14
Hozzászólások: 495
Csatlakozott: 2010.04.10. 13:14

Re: A közeljövő Intere (Adás/vétel, stb)

Hozzászólás Szerző: zsizsi14 »

Nálam jövőre az Inter így nézne ki:
Julio-Jonathan, ..., ... , Zanetti-Mariga, Guarin-Lavezzi, Sneijder, Coutinho-Milito

A két középső védő posztra van jelölt bőven, de Morattiéktól függ
Avatar
DaNi
Hozzászólások: 789
Csatlakozott: 2010.04.19. 14:41
Tartózkodási hely: Miskolc

Re: A közeljövő Intere (Adás/vétel, stb)

Hozzászólás Szerző: DaNi »

------------Viviano
Zanetti--Mr.X----Mr.Y--Adriano
--Guarin---Capoue---Cambi
----Sneijder------Belhanda
-------------Milito

----------------Castelazzi
Jonathan--Caldirola--Samuel--Nagatomo
---------Poli------Mariga----Obi
-----------Alvarez------Coutinho
------------------Destro
Avatar
PetR
Hozzászólások: 1670
Csatlakozott: 2010.04.10. 09:16
Tartózkodási hely: Győr
Kapcsolat:

Re: A közeljövő Intere (Adás/vétel, stb)

Hozzászólás Szerző: PetR »

DaNi írta:------------Viviano
Zanetti--Mr.X----Mr.Y--Adriano
--Guarin---Capoue---Cambi
----Sneijder------Belhanda
-------------Milito

----------------Castelazzi
Jonathan--Caldirola--Samuel--Nagatomo
---------Poli------Mariga----Obi
-----------Alvarez------Coutinho
------------------Destro

Támogatom. :D
David55
Hozzászólások: 151
Csatlakozott: 2012.01.03. 10:33

Re: A közeljövő Intere (Adás/vétel, stb)

Hozzászólás Szerző: David55 »

DaNi írta:------------Viviano
Zanetti--Mr.X----Mr.Y--Adriano
--Guarin---Capoue---Cambi
----Sneijder------Belhanda
-------------Milito

----------------Castelazzi
Jonathan--Caldirola--Samuel--Nagatomo
---------Poli------Mariga----Obi
-----------Alvarez------Coutinho
------------------Destro


Nagyon jó, végre nem csak én favorizálom Capouét :D . Mr Y = Sakho, a Mr X re egyenlőre én sem tudok mit mondani, Lehetne Kolo Touré, esetleg Zapata, bár nem tudom, hogy milyen lábasak. Azért Julio még beférhetett volna. :)
Francesco
Hozzászólások: 1855
Csatlakozott: 2010.04.10. 11:18

Re: A közeljövő Intere (Adás/vétel, stb)

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Jelenlegi pletykák alapján akár így is kinézhetne a csapat jövőre:
Távozó: Maicon, Córdoba, Ranocchia, Cambiasso, Sneijder, Pazzini, Forlan, Zarate, Palombo
Érkezők: Sakho (12m), Tabanou (8m), Capoue (12m), Belhanda (18m), Lavezzi (Pandev +15m)

-------------------Cesar--------------------
Zanetti-------Lúció-----Sakho-----Tabanou
-------------Capoue--Guarin----------------
Coutinho-------Belhanda------------Lavezzi
-------------------Milito---------------------

Bár ennyi francia aligha érkezik. Főleg, ha tényleg Stramaccioni lesz az edző és nem pedig Blanc.
Avatar
Adriano92
Hozzászólások: 178
Csatlakozott: 2010.05.04. 17:14
Tartózkodási hely: Miskolc

Re: A közeljövő Intere (Adás/vétel, stb)

Hozzászólás Szerző: Adriano92 »

Belhandanak örülnék. :D
Avatar
hvmetal
Hozzászólások: 3207
Csatlakozott: 2010.06.10. 21:58
Tartózkodási hely: Miskolc

Re: A közeljövő Intere (Adás/vétel, stb)

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

eladjuk Sneijdert hozzuk ezt a Belhandát és nyerünk mennyit,5millió eurót? közben itt van még Ricky,meg Coutinho is

tudtok gondolkodni.ennyire azért nem hülyék Brancáék
internazionale001
Hozzászólások: 21
Csatlakozott: 2011.06.09. 14:27

Re: A közeljövő Intere (Adás/vétel, stb)

Hozzászólás Szerző: internazionale001 »

My Team: Julio C. - Maicon,Kompany,Samuel,Lahm - Captain Zanetti, Cambiasso, M Vila - Sneijder, Milito, Falcao

8-)
Avatar
graziejosé
Hozzászólások: 448
Csatlakozott: 2010.07.07. 20:47
Tartózkodási hely: Budapest

Re: A közeljövő Intere (Adás/vétel, stb)

Hozzászólás Szerző: graziejosé »

Tudom, h nem jönnek angolok a Serie A-ba, de Owennek nyáron lejár a szerződése-> ingyen jöhetne, kapna 1éves szerződést opciós hosszabbítással és 1.5 milliós fizetést. Sokat nem bukhatnánk rajta. 32 éves.
Avatar
PellerG
Hozzászólások: 5131
Csatlakozott: 2010.04.09. 20:33
Tartózkodási hely: Next to Budapest

Re: A közeljövő Intere (Adás/vétel, stb)

Hozzászólás Szerző: PellerG »

graziejosé írta:Tudom, h nem jönnek angolok a Serie A-ba, de Owennek nyáron lejár a szerződése-> ingyen jöhetne, kapna 1éves szerződést opciós hosszabbítással és 1.5 milliós fizetést. Sokat nem bukhatnánk rajta. 32 éves.


Igen, csak sajnos ő még Sneijdernél is húzósabb. A szezon 80%-ában!! sérült.
internazionale001
Hozzászólások: 21
Csatlakozott: 2011.06.09. 14:27

Re: A közeljövő Intere (Adás/vétel, stb)

Hozzászólás Szerző: internazionale001 »

TÁmogatom! :lol: 8-) Anno a világ legjobbja volt csatár poszton még a Poolban... csak sajna sérülékeny és nem fiatal már, de elférne.
sorger=giallo
Hozzászólások: 1715
Csatlakozott: 2010.04.10. 21:04

Re: A közeljövő Intere (Adás/vétel, stb)

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Owen szerintem is jöhetne, lejár a szerződése, ingyen igazolhatnánk. De csak akkor jöjjön, ha nullás alapfizetéssel ír alá, viszont minden pályán eltöltött percért kap 500 eurót. Így jó esetben akár össze is jöhetne neki az éves 1.5 milliós fizetés. :lol: Plusz minden gólért kapjon 20 ezer eurót.

FORZA INTER!!!
Avatar
vaskalap
Hozzászólások: 3407
Csatlakozott: 2010.04.11. 16:20

Re: A közeljövő Intere (Adás/vétel, stb)

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Tegnap nézegetve a bayernt,"régi" nagy kedvencem Contento tünt fel.Ez a srác méltánytalanul kerül mindig háttérbe,én tennék a megszerzésére egy kisérletet.
Avatar
Wesley10
Hozzászólások: 447
Csatlakozott: 2010.05.24. 19:19
Tartózkodási hely: Sellye

Re: A közeljövő Intere (Adás/vétel, stb)

Hozzászólás Szerző: Wesley10 »

pletykák alapján: J.C. - Capitano/Jonathan/Faraoni - Sakho/Rano - Samu/Caldirola/Juan - Kolarov/Yuto/Capitano - Guarin/Poli - Sahin/Mariga/Obi - Lucas/Alvarez - Wes/Coutinho/Alvarez - Coutinho/Alvarez/Obi - Milito/Destro/Casta/?

Érkezők: Sakho(10m),Kolarov(10-15m),Sahin(10-12m),Lucas(25m),Destro(8m)--->70m
Távozók:Lúcio(remélem látunk belőle pénzt!!!5-6m v. Sakho árának csökkentése),Stanko(?),Cambi(imádom de
jövőre már nem számolnék vele,még most lehetne érte pénzt kérni(8-10m),Maicon(Jobb ha megy,2 éve alibizik,pedig ő is nagy kedvenc,15m v. Kolarov csere),Pazzo(nyilván csak jobb szezonja lesz de akkor is...botrány!10-12m),Pandev(akár egy próbát még megérne szélen,ha nem akkor 8m) --->cirka 50m

Lehet h. van akit kihagytam de ezek úgyis csak vázlatok. :) na meg álmok...Pedig nem lenne nagy kiadásunk csak hát, nálunk nem mennek olyan egyszerűen a dolgok sajnos...

FORZA INTER!!!
Avatar
Dan-i-nter
Hozzászólások: 2677
Csatlakozott: 2011.06.08. 22:10

Re: A közeljövő Intere (Adás/vétel, stb)

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

Aki nekem szemet szúrt a Bayernből az Alaba. Nem sokszor láttam játszani kb. 2-3 meccs (pl. Real ellen), de akkor nem volt rossz. Gyors, cselezni is tud, és a beadásai se rosszak.
gianluca
Hozzászólások: 461
Csatlakozott: 2012.01.05. 13:52

Re: A közeljövő Intere (Adás/vétel, stb)

Hozzászólás Szerző: gianluca »

Wesley10 írta:pletykák alapján: J.C. - Capitano/Jonathan/Faraoni - Sakho/Rano - Samu/Caldirola/Juan - Kolarov/Yuto/Capitano - Guarin/Poli - Sahin/Mariga/Obi - Lucas/Alvarez - Wes/Coutinho/Alvarez - Coutinho/Alvarez/Obi - Milito/Destro/Casta/?

Érkezők: Sakho(10m),Kolarov(10-15m),Sahin(10-12m),Lucas(25m),Destro(8m)--->70m
Távozók:Lúcio(remélem látunk belőle pénzt!!!5-6m v. Sakho árának csökkentése),Stanko(?),Cambi(imádom de
jövőre már nem számolnék vele,még most lehetne érte pénzt kérni(8-10m),Maicon(Jobb ha megy,2 éve alibizik,pedig ő is nagy kedvenc,15m v. Kolarov csere),Pazzo(nyilván csak jobb szezonja lesz de akkor is...botrány!10-12m),Pandev(akár egy próbát még megérne szélen,ha nem akkor 8m) --->cirka 50m

Lehet h. van akit kihagytam de ezek úgyis csak vázlatok. :) na meg álmok...Pedig nem lenne nagy kiadásunk csak hát, nálunk nem mennek olyan egyszerűen a dolgok sajnos...

FORZA INTER!!!


A számítás nem rossz de két tényezőt kihagytál belőle. Egyrészt: Poli 6M, Guarín 11M. Így máris a 20M nettó költés 37M. Másrészt közel sem biztos hogy eladhatóak a fent említett srácok ennyiért. Nálam Pazzo max 7M, Maicon max 10M. Így az további 8M. Azaz máris 45M-nél vagyunk, ami sztem irreális a jelenlegi helyzetben. De ne legyen igazam.
Válasz küldése