Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

BlueSky

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: BlueSky »

Ami nekem pozitiv volt az Rano játéka. Ennyi.
Ugy nem lehet elkezdeni egy meccset,tudom az egyik emberem csak félidőt bír. Barátságos meccsen talán de nem itt. Addig ne is játszon míg nem éri utol magát,rossz nézni,h már az elején fujtat.
Milito nem szent és sérthetetlen,le kellett volna hozni őt időben,nem ment neki.
Nagatomo meg...kezd ugy görcsölni a gyomrom ha látom játszik mint mikor egy általam utált ember játszott itt.
Guarin meg durva honnan elmeri lőni :D
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Óriási csalódás volt ez a meccs.
Egyénileg és csapatként is leszerepeltünk. A csapat nagy része kereste a helyét az egész meccsen, és tényleg nem fair 1-2 emberrel elvitetni a balhét, mert alig volt értékelhető teljesítmény, még a mindig jó Zanetti is halovány volt.
Talán ha Gargano mellett szűrne még vki (Mudi), akkor stabilabb lenne a védelem is, mert most iszonyat lyukak tátongtak középen. Amíg nem lesz rendben a középpályás védekezés addig ez a védelem kapni fogja a gólokat, ezt kell gyorsan rendberakni. Morattiék helyében már elkezdenék középső bekket nézni, hogy ha úgy alakul ne januárban kelljen majd keresgélni.

Pozítívum Pereira bemutatkozása és időnként Ranocchia magabiztossága.
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

A Roma többnyire nagyon összekapja magát ellenünk, gyanítható volt, hogy ez most is így lesz. Sajnos ezúttal alul maradtunk velük szemben. Ez van, előre kell tekinteni és dolgozni tovább.

FORZA INTER!!!
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Tegnap annyira gyenge teljesítményt nyújtottak sokan, hogy inkább nem is értékelnék egyenként. Sajnos tegnap kék-feketében csupa képzetlen futballistát láttam (legalábbis ehhez a szinthez viszonyítva biztosan). Azt meg már a Hajduk elleni 0-2 után is megmondtam, hogy így védelmet nem lehet felépíteni, ahogy mi csináljuk (most már évek óta). Hozzá kell szokni ahhoz, hogy ha jön majd egy kicsit is kombinatívabb futballt játszó csapat, akkor 2 alatt nem ússzuk meg. Arról nem is beszélve, hogy tegnap volt a pályán kb. 2 gondolkodó játékosunk.
Persze, most mondjuk el megint, hogy ez egy meccs volt a sok közül, meg a 2. forduló blablabla... Idén tétmeccsen otthon kaptunk 7 gólt 3 meccsen úgy, hogy július eleje óta készülünk. Miről beszélünk?! 3-6. helyre tippelek idén is, és szerintem kb. az is a realitás. Azért az sem túl megnyugtató, hogy támadásban nem nagyon tudtunk váltani (semennyire), amikor látszott, hogy ez így "ma" nem fog menni. Én arra számítottam idén, hogy sok kapott gól mellett, azért elől is fogunk lőni sokat, hát tegnap nem ezt lehetett leszűrni... Szerencsétlen Cou beállt, erre elkezdtük felívelgetni Militonak a labdát a 4 Roma védő közé. Na mind1, ezek már csak részletkérdések...

FORZA INTER!!!
A'doma Zajcev Jr.

Hozzászólás Szerző: A'doma Zajcev Jr. »

Pereirát így kár volt pihentetni a románok ellen, legalább kicsit fel tud pörögni. Cassano meg 2 meccsen játszott 80 percet, lehet egyelőre csereként hasznosabb lenne amíg nem tud legalább 80 percet egy meccsen lehúzni. Így csak +1 csere, pedig Militonak kellett volna a frissítés.
Strama ezt benézte, reméljük ennél már csak jobb lesz.
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

R9. írta:Jó lesz ez majd, benne volt a bukó alig játszottak még együtt.
Na végre valaki leírta. Kezdőben ott volt Cassano, Pereira, Gargano akiket aug. végén estek be az ajtón. Bitang lesz ha Sneijder-Guarin-Pereira tengely összeszokik. Már tegnap is látszott, hogy nagyon komoly potenciál van bennük. Én nem láttam akkora különbséget a roma és az Inter között. Ők belőtték a helyzeteiket mi elszerencsétlenkedtük őket. (lásd: Guarin helyzete) Én már pedzegettem, de sztem idővel komoly realitás lehet/lesz, hogy nem vice-Militot kell keresni, hanem Milito lesz a vice-Palacio.

Mielőtt a társaság nagy része leírja az egész szezont, 1 azaz egy vereség után, azoknak üzenném, hogy tessék már várni 10-12 bajnoki fordulót mielőtt nekilátnak károgni. FB-s szurkolói oldalakat inkább nem is olvasom, mert az aztán ilyenkor a legalja. Biztatásul egy közhelyet hadd mondjak, ami bármelyik sportra igaz. Nem a elején kell jónak lenni, hanem a végén a legjobbnak. :)
David55

Hozzászólás Szerző: David55 »

A középpályás védekezés...

A középső hármas és a hátsó négyes teljesen idegenek voltak egymásnak, mint ha két külön csapat lett volna. Kirívóan rossz egyéni teljesítményt a kezdőből nem igazán lehet kiemelni, talán Silvestrének volt egy két hajmeresztő megoldása, de azért a kést ne rakjuk már a torkához, mikor folyamatosan 5-6 ember ellen védekeztek hasonló számban.

Nem az összetétellel van a baj, valamit szerveznie kell Stramának a kp védekezésen. Teljesen nyitott volt a középpályánk, azt kell zártabbá tenni, hamarabb visszalépni, kommunikálni a védőkkel, hogy az emberek átvétele gördülékeny legyen. Ez a vereség nem a tudásbeli problémákból fakadt. Egyszerűen csak minden egyes csapatrészben játszott új játékos. A Silvestre-Rano kettős 2 meccsen szerepelt együtt korábban, a Guarin-Gargano-Pereira trió meg teljesen új.

A kezdőből, talán Milito és Silvestre, akik kicsit gyengébbek voltak, elképesztő, hogy a herceg mennyit lassult, mindig ki tudtak keresztezni a védők előtte.

Cambiasso meg felejtős, gyakorlatilag nem volt jó megmozdulása sem. Kelleni fog Mudingayi, mert Chuchu katasztrofális.

Szervezett védekezéssel a Handa-Zanetti-Silvestre-Rano-Pereira, Guarin-Gargano-Mudingayi névsor meg fogja oldani a feladatot, viszont ehhez Stramának kell lépni, mivel gondolom ő is felismerte a probléma eredőjét.
Baggio85

Komax írta:
R9. írta:Jó lesz ez majd, benne volt a bukó alig játszottak még együtt.
Na végre valaki leírta. Kezdőben ott volt Cassano, Pereira, Gargano akiket aug. végén estek be az ajtón. Bitang lesz ha Sneijder-Guarin-Pereira tengely összeszokik. Már tegnap is látszott, hogy nagyon komoly potenciál van bennük. Én nem láttam akkora különbséget a roma és az Inter között. Ők belőtték a helyzeteiket mi elszerencsétlenkedtük őket. (lásd: Guarin helyzete) Én már pedzegettem, de sztem idővel komoly realitás lehet/lesz, hogy nem vice-Militot kell keresni, hanem Milito lesz a vice-Palacio.

Mielőtt a társaság nagy része leírja az egész szezont, 1 azaz egy vereség után, azoknak üzenném, hogy tessék már várni 10-12 bajnoki fordulót mielőtt nekilátnak károgni. FB-s szurkolói oldalakat inkább nem is olvasom, mert az aztán ilyenkor a legalja. Biztatásul egy közhelyet hadd mondjak, ami bármelyik sportra igaz. Nem a elején kell jónak lenni, hanem a végén a legjobbnak. :)

Az a baj, hogy ez csak a 2012/13 szezonban az első (ilyen) meccsünk, ha az EL-t nem nézzük. Ugyanazokat a hibákat követjük el sajnos meccsről meccsre és nem csak idén, már tavaly is így volt. Ráadásul még 1x mondom, a legkönnyebb most Silvestre-t kirakni a csapatból meg Nagatomo-t, csak így sosem lesz védelmünk/védekezésünk, hogy minden meccsen más véd, más a két belső védő, más védekezik a védelem előtt stb. Erre volt 2 hónapunk és igenis, ennyi idő alatt össze lehet rakni egy olyan védelmet, ami nem kap ilyen gólokat. Ami nekem a legaggasztóbb, hogy nem tanulunk a hibáinkból és ez nagyon nagy baj. A Hajduk ellen ugyanilyen volt a 2. kapott gólunk, mint tegnap az első. Jó, igazságtalan lennék ha azt mondanám, hogy tegnap csak a védekezés nem működött jól.
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

David55 írta:A középpályás védekezés...

A középső hármas és a hátsó négyes teljesen idegenek voltak egymásnak, mint ha két külön csapat lett volna. Kirívóan rossz egyéni teljesítményt a kezdőből nem igazán lehet kiemelni, talán Silvestrének volt egy két hajmeresztő megoldása, de azért a kést ne rakjuk már a torkához, mikor folyamatosan 5-6 ember ellen védekeztek hasonló számban.

Nem az összetétellel van a baj, valamit szerveznie kell Stramának a kp védekezésen. Teljesen nyitott volt a középpályánk, azt kell zártabbá tenni, hamarabb visszalépni, kommunikálni a védőkkel, hogy az emberek átvétele gördülékeny legyen. Ez a vereség nem a tudásbeli problémákból fakadt. Egyszerűen csak minden egyes csapatrészben játszott új játékos. A Silvestre-Rano kettős 2 meccsen szerepelt együtt korábban, a Guarin-Gargano-Pereira trió meg teljesen új.

A kezdőből, talán Milito és Silvestre, akik kicsit gyengébbek voltak, elképesztő, hogy a herceg mennyit lassult, mindig ki tudtak keresztezni a védők előtte.

Cambiasso meg felejtős, gyakorlatilag nem volt jó megmozdulása sem. Kelleni fog Mudingayi, mert Chuchu katasztrofális.

Szervezett védekezéssel a Handa-Zanetti-Silvestre-Rano-Pereira, Guarin-Gargano-Mudingayi névsor meg fogja oldani a feladatot, viszont ehhez Stramának kell lépni, mivel gondolom ő is felismerte a probléma eredőjét.

és ebből a 8 emberből 5 új igazolás.
Rano tavaly szinte 0 perces volt, tehát ő sem szokott még bele nagyon semmibe és Guarin sem játszott sokat mivel fél tavasszal sérült volt.
számomra nem meglepő ha még nincs meg az az összhang és szervezettség és egymás mozgásának lekövetése és biztosítása. Ha 7 ember hétfelé fut, akkor ott bármekkora sztár lehet a csapatban, gyerekes gólokat fogunk kapni!
Komax

Tény, hogy lehetett látni hogy a védelem lehet az achilles-sarok. Csak amitől agyfaszt kapok, hogy vannak emberek akik eltemetik az egész szezont egy vereség után. Egyéb fórumokon már az edző személyét is megkérdőjelezik. Hát ennél már nincs lejjebb. Derbyig nyerhető meccsek lesznek. Ha a derbyt(okt.7) is elbukjuk, ilyen hibákkal, akkor lehet vészmadárkodni. Én maradok bizakodó. :)
gianluca

Hozzászólás Szerző: gianluca »

Elég szar dolog, hogy tegnap kikaptunk, én is keserűbb szájízzel keltem, ma de attól még nem kell előkapni a gyalogsági ásót és kilapátolni a sírt az idei idényünknek. Ahogy azt már többen leírták, majd a 10-12 forduló környékén lehet vészharangokat kongatni / hozsannázni.

Tény és való, hogy szar a védelem, de ez amiatt is lehetetett, hogy a kp-n egy az egyben átrobogott a Roma. Egy lendületből érkező ellenfél ellen meg nem olyan egyszerű védekezni. Mindemellett hozzátenném, hogy a 2-3 gól volt védelmi hiba (az első is, de az a vkp-é) és egyébként egész jól megállítottuk a Romat. Nem is igazán volt helyzetük / kaput eltaláló lövésük a gólokon kívül (mondjuk pont elég, hogy azok beakadtak...). Gyakorlatilag egy dologból ált a repertoárjuk, hogy kontrázzanak. Mondjuk talán Samuelt sem kellene elfelejteni, mert amellett, hogy lassú, viszont helyezkedéssel kb. 3 Silvestrevel felér. De persze őt is temetni kell már mint itt teszi a fórumozók jelentős része... Mindettől függetlenül kell vagy 2 Hummels szintű belső védő mielőbb akár külső, akár belső forrásból.

Többnyire mi domináltuk a meccset (amit jó volt látni) és látszik, hogy elől nagyon szép összjátékokkal tudjuk kihozni és megjátszani a labdát. Amit itt javulni kell, az a Guarín által eladott ipari mennyiségű labda, Milito helyzetkihasználása és az összeszoktatás.

Nem mondom, hogy minden happy (fura is lenne egy zakó után), de látszanak szerintem a jelek, hogy itt egy jó csapat van épülőben.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Persze egyértelmű, nem szabad temetni a csapatott, szezon eleje van. Sok az új igazolás, a tavalyi csapatból maradt 2-3 ember.
Ezt a tegnapi verességet egyértelmű Strama számlájára írom, ezt ő rontotta el. Nagatomo és Pereira nem lehet egyszerre a pályán, mindkettő balhátvéd. Pereira középen nem az igazi, mindig ment is ki szélre. Ezzel üres maradt a helye. Nagyon jó lesz ő ezt megmutatta, de balhátvédként. Nagatomot pedig elkel felejteni, úgy ahogy van. Kupába és kisebb meccsekre lehet csak ő elég. Palaciot pedig kezdetni kellett volna, Milito nagyon formán kívül van. Na de hátha látja ezt Strama, és tanul a hibáiból.
Középpályára nagy szükség lesz még 1védekezőre, aki Mudingayi lehet. Guarin-Gargano-Mudingayi azért stabil lehet. Guarint is rendbe kell tenni fejbe, mert tegnap nagyon szétszórt volt. Cambit se temessük még, felépül lassan Obi és Mariga. Jó lehet a középpálya, ha Strama jól megszervezi.
Védelem két széle Zanettivel és Pereiraval megvan. Középen egyértelmű eddig Rano a legstabilabb. Nagyon nagy meglepetés, és öröm az ő játéka. Samuel akármennyire is lassú, a helyezkedésével így is elég lehet még. Silvestre reméljük összeszedi magát, de az sajnos látszik nem egy világklasszis, és nem ő lesz a végső megoldás. Juant is szép lassan belehetne építeni, a következő meccseken már játszatni kéne Rano mellett. Milito helyet pedig Palacio kell előre.
Jön egy kis szünet, reméljük válogatott meccseken nem lesz sérülés. Utána pedig 3 nyerhető meccs. Nem biztos hogy könnyű meccsek lesznek, de hozni kell őket. Ha ez sikerül, újra jól állunk majd. Bízzunk a csapatban és Stramaban. A dobogónak mindenképp megkel lennie.
A'doma Zajcev Jr.

Hozzászólás Szerző: A'doma Zajcev Jr. »

Rano jó játéka tényleg öröm, ha most még van türelem Silvestrével kapcsolatban is és 5-6 meccset végig nyomnának együtt akkor lehet meghálálná ő is a bizalmat.
Guarin meg jöjjön le a földre, nagyon nagy játékos, de egy kicsit önző és öncélú. Tanár lesz ő is!
Komax

Hasonló a feeling mint 2009 őszén volt. 4-5 ember lett igazolva a kezdőbe. Egy pokoli nehéz, fájdalmas őszön mentünk keresztül. Volt itt minden Mourinho takarodj, balfasz itt mindenki, sorolhatnánk. Azt télre összeállt a csapat mint a gecisbugyi, és nem volt megállás a tripláig. :D
Baggio85

Komax írta:Hasonló a feeling mint 2009 őszén volt. 4-5 ember lett igazolva a kezdőbe.

Mondjuk 2009 pont ellentmond annak, amit itt sokan felhoznak mentségnek, hogy nincs összeszokva a csapat, mert akkor a 2. fordulóban 5 új emberrel a kezdőben olyan gyönyörű 4est gurítottunk a Milan-nak, hogy öröm volt nézni! :D Továbbá várhatunk a 10-12. fordulóig, mint tavaly, amikor már volt 5 vereségünk... Az igaz, innen sok mindent nem tudunk csinálni, és azért én nem hiszem, hogy ennek a csapatnak 5 veresége lesz a 12. fordulóig, de tény, hogy van amiben nem fejlődünk, új emberek ide, vagy oda. Kérdés ez mire lesz elég. Mert bármennyire is szidják, meg mondják, hogy gyengébb lett, azért ez mégis az olasz bajnokság. Itt egy évben, ahhoz, hogy legyen esélyed valamire kb. 6-7 gyengébb meccs fér bele.
interfan

Bárhogy is nézem, a vezetősség csúnyán elhibázta De Jongot, nagy szükség lenne most itt rá. Ingyen jöhetett volna Maiconért cserébe, Maicon fizetése 3,5m volt. De Jong 3m-t kért volna, de ez sok volt, Stankovic szintén 3m-t keres.
Tehát ha elcseréljük Maicont, De Jongra gyakorlatilag még a fizetésen is spóroltunk volna. Nem tudom miért volt most annyira fontos az a 4m, + még a bónuszok. Külön fájdalom hogy a milanba ment, dupla öngól Morattiéktól.
Nézzük meg kik vannak védekező kp nekünk.
Guarin, Obi, Stankovic nem védekezők, ők box-to-box középpályások. A téli legfőbb célpontunk Paulinho szintén ilyen. Ha jön Paulinho erre a posztra megleszünk.
De tegnap is látszott, kell 2védekező kp a csapatba. És ahogy állunk.
Van nekünk egy Cambiassonk. Aki már nagyon nem a régi, jó lehet még ő, de már hosszútávon nem lehet rá számítani. Nem tudja már azt hozni mint régen, de hát már ő is 32 elmúlt.
Gargano ő mindenképp jó igazolás, nagyon kell ő középre. 28éves, még évekig meghatározó tagja lehet a csapatnak. Stabilitást ad, sok labdát szerez és passzol. Tegnap is lejött, és vége lett a középpályás védekezésüknek. De egyedül ő kevés, kell mellé még valaki.
Mudingayi lehet az aki játszhat mellette, ahogy korábban is írtam. Ő még idényre jó lehet, látszott ez a felkészülés alatt is, ő is nagyon kell középre védekezni. De ne feledjük, 31éves lesz októberbe. Kölcsönvettük, és ha végleg megvesszük kap még 1éves szerződést. De azt hiszem ennyi van benne.
Mariga pedig a nagy kérdőjel. Vele nem a kór miatt, mert 25éves, hanem a tehetség és mire elég az a kérdés. Mourinho alatt nem volt rossz, parmaba is jó volt. De nem biztos hogy elég egy inter kezdőjébe, valószínű inkább csak cserének jó ő. Nyáron pedig a szerződése is lejár.
Ezt végignézve és gondolva, hatalmas hiba De Jong le nem igazolása. 28éves lesz, bizonyított már. Masszív, igazi védekező. Azt a 3m-s fizetést nem értem miért nem bírta ki a vezetősség. Szerintem hatalmas öngól hogy hagytuk a milanak, főleg hogy ingyen kaptuk volna.
Ide legkésőbb jövő nyáron kell egy klasszis, stabil védekező kp. Fernando lehetne nagyon jó megoldás, még jobb mint De Jong lett volna. 2014-ben lejár a szerződése, és ha nem hosszabbít lehet esélyünk rá. Ha őt sikerült télen vagy legkésőbb nyáron idehozni, akkor megvagyunk. És elfelejthetjük De Jongot. De addig szerintem, ez hatalmas butaság volt, mivel szükség lett volna rá.
tabi.csaba

Hozzászólás Szerző: tabi.csaba »

interfan írta:Bárhogy is nézem, a vezetősség csúnyán elhibázta De Jongot, nagy szükség lenne most itt rá. Ingyen jöhetett volna Maiconért cserébe, Maicon fizetése 3,5m volt. De Jong 3m-t kért volna, de ez sok volt, Stankovic szintén 3m-t keres.
Tehát ha elcseréljük Maicont, De Jongra gyakorlatilag még a fizetésen is spóroltunk volna. Nem tudom miért volt most annyira fontos az a 4m, + még a bónuszok. Külön fájdalom hogy a milanba ment, dupla öngól Morattiéktól.
Nézzük meg kik vannak védekező kp nekünk.
Guarin, Obi, Stankovic nem védekezők, ők box-to-box középpályások. A téli legfőbb célpontunk Paulinho szintén ilyen. Ha jön Paulinho erre a posztra megleszünk.
De tegnap is látszott, kell 2védekező kp a csapatba. És ahogy állunk.
Van nekünk egy Cambiassonk. Aki már nagyon nem a régi, jó lehet még ő, de már hosszútávon nem lehet rá számítani. Nem tudja már azt hozni mint régen, de hát már ő is 32 elmúlt.
Gargano ő mindenképp jó igazolás, nagyon kell ő középre. 28éves, még évekig meghatározó tagja lehet a csapatnak. Stabilitást ad, sok labdát szerez és passzol. Tegnap is lejött, és vége lett a középpályás védekezésüknek. De egyedül ő kevés, kell mellé még valaki.
Mudingayi lehet az aki játszhat mellette, ahogy korábban is írtam. Ő még idényre jó lehet, látszott ez a felkészülés alatt is, ő is nagyon kell középre védekezni. De ne feledjük, 31éves lesz októberbe. Kölcsönvettük, és ha végleg megvesszük kap még 1éves szerződést. De azt hiszem ennyi van benne.
Mariga pedig a nagy kérdőjel. Vele nem a kór miatt, mert 25éves, hanem a tehetség és mire elég az a kérdés. Mourinho alatt nem volt rossz, parmaba is jó volt. De nem biztos hogy elég egy inter kezdőjébe, valószínű inkább csak cserének jó ő. Nyáron pedig a szerződése is lejár.
Ezt végignézve és gondolva, hatalmas hiba De Jong le nem igazolása. 28éves lesz, bizonyított már. Masszív, igazi védekező. Azt a 3m-s fizetést nem értem miért nem bírta ki a vezetősség. Szerintem hatalmas öngól hogy hagytuk a milanak, főleg hogy ingyen kaptuk volna.
Ide legkésőbb jövő nyáron kell egy klasszis, stabil védekező kp. Fernando lehetne nagyon jó megoldás, még jobb mint De Jong lett volna. 2014-ben lejár a szerződése, és ha nem hosszabbít lehet esélyünk rá. Ha őt sikerült télen vagy legkésőbb nyáron idehozni, akkor megvagyunk. És elfelejthetjük De Jongot. De addig szerintem, ez hatalmas butaság volt, mivel szükség lett volna rá.

Szerintem nagyon túl értékeled a hollandot!Nem bizonyított ő sehol.Obi jobb lesz tőle hacsak már......!Arevalo Rios lenne a legmegfelelőbb vkp posztra,vagy már elég az uruguayiakból?
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

20recoba írta:Az első gól egy az egyben SIlvestréé?? Te mit láttál????
NÉzd meg újra a felvételt Rano is és Silvestre is őrzött egy-egy embert, Gargano volt figyelmetlen ....
A második gólnál meg az egész középpálya szarul állt fel.

Ez abszolút így van. Direkt figyeltem a visszajátszásokat, mindkét belső védő fogta az emberét a Totti-beadásnál, viszont a mélységből érkező Florenzivel nem jött senki. Garganoé lett volna a feladat.
Komax

Ahol nem szerepel csapatunk, ott hihetetlen logikával ki lehet találni, hogy vasárnap 15.00-kor kezdünk. Hétközinél meg szerdán 20.45-kor. :D Elég sok meccset játszunk vasárnap este, az EL miatt.
http://www.legaseriea.it/c/document_lib ... upId=10192
interfan

Persze De Jong nem a világ legjobb vkp-ja, de így ingyen megérte volna. Obi pedig nem védekező kp, ő box-to-box. Többi játékosról pedig leírtam a helyzetet. Cambiassoban nem sok van már, Mariga kérdőjel, Mudingayi pedig nem tudni meddig elég, Gargano egyedül aki aránylag hosszú időre jó lehet. Na de már tényleg mindegy, De Jong nem jött kész. Csak szerintem igenis szükség lett volna rá.
Fernando szerintem újra szóba kerül majd, Guarint is télen hoztuk. Valamint box-to-box kp-nak Paulinho. De még ne gondolkozzunk ennyire előre.
Szerintem a torino ellen, már a kezdőbe kell tenni Mudingayit. Guarin-Gargano-Mudingayi talán elég stabil lehet. Védelembe pedig ahogy írtam Juant kéne Rano mellé.
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

versenyszellem írta:számomra nem meglepő ha még nincs meg az az összhang és szervezettség és egymás mozgásának lekövetése és biztosítása. Ha 7 ember hétfelé fut, akkor ott bármekkora sztár lehet a csapatban, gyerekes gólokat fogunk kapni!

Én szerintem nem voltunk rosszak, akár nyerhettünk volna, és őszintén szólva nem látom mi az amiben radikálisan fejlődhetnénk még.

Szerintem jelenleg ennyi van a csapatban, a Roma meg jobb csapat egyelőre.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Szerintem ez a védelem(ami várható is volt),nagyon vékony lesz az egész szezonra.Az első meccs még nem volt teszt üzemmód,de ahogy egy erősebb csapat jött,máris látszik a gyenge pont.Középről ilyen gólt kapni,egyszerűen nem lehet.Egy gyengébb belső védőt még elviselnénk,de kettő sok,nincs aki magával rántaná(pozitiv irányba)a másikat.Abban bizhatunk,hogy meccsről meccsre összeérnek .
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Érdekes hogy mennyien látjátok a tegnapi teljesitményt borusan. Azért arra kiváncsi lennék ha esetleg Guarin 1-1nél nem bénázza el a meccslabdát(Milito is elbaltázott vagy 2-öt) akkor is ugyanigy látnátok?
Tény mi elrontottuk a helyzeteinket mig a Roma elég hatékonyan ügyködött. Lehetett volna az eredmény forditott is(tény hogy nem érdemeltük volna meg).
Az igaz hogy tölünk nem volt kiemelkedö teljesitmény, jo volt Rano, Pereira(nagyon szeretem a harcos játékosokat föleg ha látszik hogy nem ügyetlen játékos, nagy kedvencem lesz ő), és ennyi. Bele sem merek gondolni mi lesz hogyha esetleg ehhez a 2 emberkéhez feljavul még 4-5 játékos(ne adj isten mindannyian), és ne felejtsük igy is nyerhettünk volna!!
Abban viszont egyet kell értsek mindenkivel hogy a védekezésünk enyhén szolva sem jo. Néha a középpályás sor olyan messze volt a védösortol és teljesen külön életet élt, mintha 2 különbözö csapat lenne. Itt mindenképp javulni kell! Mint ahogy javulni kell abban is hogy ne adjunk el ennyi labdát, nem engedhetjük meg magunknak hogy tálcán adjuk oda a lehetöséget 1 Roma szintü csapatnak!
Amugy meg most nem értem a Nagatomot fikázokat, tegnap nem volt kirivo hibája, egyáltalán nem rajta mulott.
Szerintem ha fejlödik a csapat védekezése + pár játékos elkapja a fonalat és/vagy megtalálja a helyét(Gargano) akkor van ebben a csapatban fantázia.
Forza INTER!!!!
Dan-i-nter

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

Már írtam, szerintem ez nem feltétlen a védelmen ment el, kp gyenge volt tegnap. Guarin talán először játszott ilyen gyenge formában mióta itt van, passzai, támadásai nagyon rosszak voltak. Őt előbb venném elő, mint Silvestre-t, vagy a szamurájt.

Amugy meg most nem értem a Nagatomot fikázokat, tegnap nem volt kirivo hibája, egyáltalán nem rajta mulott.

Igen egyszerű.: Eddig Chivut kellett szidni a rossz meccsek után, most, hogy ő nem játszik kell vki más. Mivel ő bal bekket, és középső védőt játszott, a két szerencsés is a posztjáról került ki Nagatomo és Silvestre személyében. :)
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Pescara után a fórum:" jók leszünk jókat igazoltunk.
Roma meccs után: "Szarok vagyunk". Már a hatodik helynek is örülnék"
Ami tény tegnap este:Inter-Roma 1-3.

Az igazság az,hogy mióta az új arany korszak elkezdődött( 2006 óta) nagyon sokszor megszenvedtünk a Romával.
Ezért összeszedtem mit is játszottunk Totti csapattal az elmúlt hat évben

2006.szuperkupa döntő Inter-Roma 4-3 (0-3-ről fordítottunk!!!)

2006/2007 bajnokság
Roma-Inter 0-1 (Crespo)
2006/2007 Inter -Roma 1-3 (Materazzi)- a bajnokavatást rontotta el a Roma

Kupadöntő 2006/2007
Roma-Inter 6-2 :o !!!( Crespo dupla) Erre az eredményre nem szívesen emlékszem..
Inter-Roma 2-1 (Crespo,Cruz)

Bajnokság 2007/2008
Roma-Inter 1-4 (Ibra,Crespo,Cruz,Cordoba)
Inter-Roma 1-1 (J.Zanetti ) Capitano az egyik legfontosabb gólját lőtte Inter mezben

2007/2008 Kupadöntő

Roma-Inter 2-1 (Pelé) Spaletti visszavágott a scudetto elvesztéséért

Bajnokság 2008/2009
Roma-Inter 0-4 (Ibra 2,Sztankovics,Obinna)
Inter-Roma 3-3 (Balotelli 2,Crespo)

2008/2009. kupameccs
Inter-Roma 2-1(Adriano,Ibra) Ezen a meccsen mutatkozott be Santon a nagy csapatban

Bajnokság 2009/2010 - A Triplete idénye
Inter-Roma 1-1 (Eto'o)
Roma-Inter 2-1 (Milito)

2010.Kupadöntő
Roma-Inter 0-1 (Milito)

2010/2011
Roma-Inter 1-0
Inter-Roma 5-3 (Eto'o 2,Motta,Cambiasso,Sneijder)

2010/2011 Kupa elődöntő
Roma-Inter 0-1 (Sztankovics)
Inter-Roma 1-1 (Eto'o)

Bajnokság 2011/2012
Inter-Roma 0-0

Roma-Inter 4-0 no comment

Tehát a 2006 óta lejátszott 20 meccs statisztikája: 8 Inter győzelem,5 döntetlen, 7 Roma győzelem.
Ez elég kiegyenlített.
Viszont ha a hazai pályán játszott meccseket nézzük akkor ez az arány: 4 Inter győzelem ,5 döntetlen! 1 Roma győzelem.
Egyébként 4 alkalommal is!! 3 gólt rúgott nekünk a Roma a San Siroban ami mutatja ,hogy a farkasok mindig nyílt sisakkal érkeztek hozzánk.

Amennyiben végiggondoljuk az Inter-Roma hagyományait és azt,hogy hány alkalommal volt a legnagyobb riválisunk az AS Roma akkor talán nem gondoljuk,hogy a tegnapi veresség határozza meg az idényünket.
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

sok mindenkinek igaza van
de

csütörtökön 10 emberrel kiköptük a tüdőnket
fáradtság,összeszokatlanság,Inter-Roma,Zeman,nagy arc tőlünk,lyukak
Itt van Zanetti,lehet már csak 1 évig,a scudetto alapból nem reális.Dobogóra jók leszünk,csak idő kell.
Nagyon elvonja a figyelmet róla az elmúlt 2év. Pedig ilyen embert,játékost nem fogunk többet látni,mint Ő.

csapatban meg nagy potenciál van,de Zeman nem egy Allegri. Hatalmas edző. Csak tisztelni lehet az öreget. Tegnap Ő nyert.
PellerG

Festa írta:Pescara után a fórum:" jók leszünk jókat igazoltunk.
Roma meccs után: "Szarok vagyunk". Már a hatodik helynek is örülnék"
Ami tény tegnap este:Inter-Roma 1-3.
Az igazság az,hogy mióta az új arany korszak elkezdődött( 2006 óta) nagyon sokszor megszenvedtünk a Romával.
Amennyiben végiggondoljuk az Inter-Roma hagyományait és azt,hogy hány alkalommal volt a legnagyobb riválisunk az AS Roma akkor talán nem gondoljuk,hogy a tegnapi veresség határozza meg az idényünket.

Igazad van. Viszont én azt érzem, hogy túlzottan elszállnak sokan 1-1 győzelem (Vaslui, Hajduk, Pescara) után, és rögtön a scudettoról kell beszélni egy ilyen tragikus idényt követően, mint a tavalyi, miközben szerintem nézve az anyagi helyzetünket, a keretünk állapotát, és az igazolt neveket(nem rosszak, de azért mégsem mondjuk a 2010-es keret szintje), reálisan nézve a BL-be jutás, tehát akár a 3. hely visszaszerzése is óriási eredmény lenne. Tavaly év elején látszott, hogy Gasperini taktikával, last minute igazolásokkal azért nagyon meg kell majd küzdenünk a beerősített Juvéval és Milannal. Mikor erről írtam, sorra hurrogtak le, hogy így meg úgy ne vicceljünk, oda-vissza jobbak vagyunk, a keretünk 3x erősebb. Aztán láttuk. Most volt keretfrissítés, ez okozhat előrelépést, de a bajnoki cím szerintem egyenlőre még mindig nem reális. Még nem vagyunk egységesek, Strama rutintalan, bár biztosan ráérez majd(!!), keressük az ideális kezdőt. Nem hiszem, hogy 1-1 győzelem után rögtön a bajnoki címről kell beszélni, mint egyetlen elképzelhető elért eredményről, nézve azt, hogy mennyire mélyre kerültünk a tavalyi szezon végére.
interfan

Nem szabad itt még hosszútávú következtetést levonni, ez egyértelmű. Reális cél a dobogó, aminek megkel lennie. Védelmet kell megszervezni, de Pereira innentől valószínű balhátvéd lesz, ami jó hír. Középen lesznek még kérdések.
Középpályára visszatér majd Mudingayi és Obi is. Mudit kezdőbe kell majd tenni, Gargano és Guarin mellett jó lehet ez a középpálya.
Tegnap sajnos Strama verességet szenvedett Zemantol. Azért meglátszik a rutin, tapasztalat, és a két edző közti 29év. De ebből Strama is tanulhat a tegnapból, és ez hasznunkra válhat.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Így párat aludva a történtekre én egyik gólt sem húznám rá Silvestrére.Az első valószínű Gargano-Guarin duóból valamelyik nem váltott le a mélységből beérkezőre,a másodiknál gyakorlatilag 5-6 ember asszisztált Tottit sem szabadott volna elengedni és Osvaldora is ott voltak hárman,a harmadiknál meg a lendületből érkező játékost ahogy tudta szorította kifele onnan Castellazzinak nem szabadott volna gólt kapnia,ettől függetlenül tényleg bizonytalan volt de talán ez még alakulhat
Dirtylt

Hozzászólás Szerző: Dirtylt »

Azért jött jókor ez a pofon, mert egy jó csapat ellen kaptunk ki, így Stramának van két hete, hogy a középpályát rendbeszedje és a védelmet a középpályához szoktassa. Emellett 3 gyenge csapat ellen össze is tudnak szokni. Remélem ez volt az utolsó hazai vereségünk az évben! Bár érdekes, hogy a hazai pálya nem túl előnyös mostanság....
Fan Gusto

Hozzászólás Szerző: Fan Gusto »

Stankov írta:Így párat aludva a történtekre én egyik gólt sem húznám rá Silvestrére.Az első valószínű Gargano-Guarin duóból valamelyik nem váltott le a mélységből beérkezőre,a másodiknál gyakorlatilag 5-6 ember asszisztált Tottit sem szabadott volna elengedni és Osvaldora is ott voltak hárman,a harmadiknál meg a lendületből érkező játékost ahogy tudta szorította kifele onnan Castellazzinak nem szabadott volna gólt kapnia,ettől függetlenül tényleg bizonytalan volt de talán ez még alakulhat

Igazad van, az első és a harmadik gól esetén. A másodiknál viszont igaz, hogy Tottinak meghagytak egy tiszta passzsávot, de ha Silvestre a helyén marad, Ranoval egy vonalban, akkor nem lett volna Osvaldonak területe, így ebben a gólban ő azért ludas valamennyire.
Festa

Találtam még egy érdekes meccset
4-1 lett a Romának
2004 tavaszán játszottuk.
Érdekesség,hogy Cassano parádézott ellenünk.
Rúgott egy gólt,Kiharcolt egy pirosat és egy tizenegyest+adott egy gólpasszt Mancininek.
Kis túlzással egyedül verte meg az akkori Intert!
Jó lenne ha nálunk is mutatna valami hasonló játékot.
Cassano volt az akkori Roma legnagyobb sztárja Totti és Mancini mellett.
Nálunk meg olyanok tolták mint Adani,Karagunisz és "fő kedvenc" helveg.:(
Ez is csak azt bizonyítja,hogy a Romával mindig is sok gólos meccseket játszottunk.

Egy hosszabb összefoglaló:
http://www.youtube.com/watch?v=ZPfQ2_6H06c
Intertobi

Hozzászólás Szerző: Intertobi »

Adani, Helveg...... Úr Isten!!!!
Festa

Intertobi írta:Adani, Helveg...... Úr Isten!!!!

Jaja.Szóval becsüljük meg,hogy itt van Samuel.
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

1. mi a rák van a honlappal a napokban?
2. a sportklub stream linkjét megtudja valaki nekem adni?

köszi
PellerG

hvmetal írta:1. mi a rák van a honlappal a napokban?

Azt hittem, a gépemmel van baj, de akkor lehet, hogy nem. 4-5 napja engem sem nagyon enged belépni, vagy ha igen, azt 5-10 perc alatt.

Amúgy 2 napja írja a Gazzetta, hogy Strama 3-védős taktikát tervez mára....
A héten volt egy Gasperini nyilatkozat, hogy 3 védővel kéne kipróbálnia Stramanak az Intert. Jót nevettem, hogy ez a bóhoc mit okoskodik még mindig, de legalábbis beleszólása már úgy sincs hál'Isten.
Erre még ma is írják, hogy elképzelhető egy 3-védős rendszer estére.
tabi.csaba

Hozzászólás Szerző: tabi.csaba »

INTER (4-3-2-1) - Handanovic, Jonathan, Ranocchia, Juan, Nagatomo, Zanetti, Cambiasso, Guarin, Pereira, Sneijder, Milito.
Ez a kezdő estére. Ki fog itt gólt lőni!!!!Kettő gyors játékos szerepel a csapatban Zanetti és Jonathan!Rano,Juan,Cambi,Sneijder pedig qrva lassú!
mike

Ez valóban egy elég kaki kezdő, nem is értem :(
Szerintem nem ez lesz.
Pazzo

Hozzászólás Szerző: Pazzo »

tabi.csaba írta:INTER (4-3-2-1) - Handanovic, Jonathan, Ranocchia, Juan, Nagatomo, Zanetti, Cambiasso, Guarin, Pereira, Sneijder, Milito.
Ez a kezdő estére. Ki fog itt gólt lőni!!!!Kettő gyors játékos szerepel a csapatban Zanetti és Jonathan!Rano,Juan,Cambi,Sneijder pedig qrva lassú!

Pereira fog Milito mögött játszani?? Amikor leigazoltuk,mondom végre megoldódik a hosszú ideje lyukas bal hátvéd poszt,és nem kell ott Nagatomot néznem mit bohóckodik össze(védekezésben),erre az előző meccsen középpályás volt. Most meg a csatár mögött játszik? Csak nem!
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

tabi.csaba írta:INTER (4-3-2-1) - Handanovic, Jonathan, Ranocchia, Juan, Nagatomo, Zanetti, Cambiasso, Guarin, Pereira, Sneijder, Milito.

még nincs hivatalos kezdő hirdetve, így ne állítsd hogy ez lesz!
a gazzetta várható kezdője totál más pl.
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

ez inkább 4-4-1-1
psn

Hozzászólás Szerző: psn »

DaNi írta:

ez inkább 4-4-1-1

én nem tudom mi az isten van stramaval, már pár meccs óta elég fura felállást és taktikákat választ :S elkokózta az agyát kb olyan. szerintem valami átkot szórtak szeretett csapatunkra, hogy minden edzőnknek menjen el a teljes esze rövid időn belül..
Festa

psn írta:
DaNi írta:

ez inkább 4-4-1-1

én nem tudom mi az isten van stramaval, már pár meccs óta elég fura felállást és taktikákat választ :S elkokózta az agyát kb olyan. szerintem valami átkot szórtak szeretett csapatunkra, hogy minden edzőnknek menjen el a teljes esze rövid időn belül..

Azért ez még korai ítélet lenne.
Bár kétségtelenül nagyon óvatos ez a felállás.
Nem lehetek a színfonalak mögé,de ezt még Palacio és Cassano fizikai állapota is indokolhatja.
psn

Hozzászólás Szerző: psn »

most kb megint úgy állunk fel, hogy a 4+4 fog érni összesen 4 főt hátul, mert capitano-rano-juan-pereira kb megoldaná azt amit most 8an fognak. ez ilyen fordított barca taktika, csak mi védőkkel nyomjuk :D
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

na, felkerült végre inter.it-re a kezdő, és valóban 4-4-1-1 lesz. én sem értem mire ez a defenzivitás, de majd meglátjuk, Coutinho, Cassano/Palacio, Gargano lesznek szerintem meccs közben becserélve.
Bombastico

Hozzászólás Szerző: Bombastico »

Nem értem miért a védekezés van előtérben mikor az a csapat gyenge pontja. Támadni kell.
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

Remélem Jonathan meg Naga fog a középályán játszani és Pereira meg Capitano a védelemben. Így sokkal gyorsabbak lennének a szélső támadások és biztosabb lenne a védekezés.
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

Akinek kellene link: http://onlinetv.gportal.hu/gindex.php?pg=33464239&melyik=8

Más: VAN FEHÉR MEZÜNK?!?!?! :D Én csak a hazai kék feketét és a vendég pirosat tudtam... ennek nagyon örülök! :D
mike

Rano-Cambi-Juan védelem, érdekes...
sly89

Hozzászólás Szerző: sly89 »

http://livefootball.ws/9692-torino-inter.html

Sopcastosak, elég jó minőség. A fehér mez engem is meglepett, de örülök neki :D
Válasz küldése