ha vmelyik beáll és kikapcsolom a meccset és megyek bk-t nézni
Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
-
R9.
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
bejött gargano és jól látom h chivu meg silvestre melegít?
- sly89
Dan-i-nter írta:Ma már nem nagyon alkalmaznak halálbüntetést
könyörögnének érte...
- PetR
- Kapcsolat:
CASSANO! Végre egy értelmes támadás.
- Dan-i-nter
Antonio! Meccs első szép akciója.
- mike
Cassano ezt gyönyörűen megoldotta 
-
R9.
Dan-i-nter írta:sly89 írta:Komolyan, ezzel a meccsel rabokat lehetne vallatni, annyira szörnyű.
Ma már nem nagyon alkalmaznak halálbüntetést
pedig a cigánybűnözök esetében alkalmazni kellene
- jakupecs
csak kiszenvedtük, de ez legalább szép góóóól volt 
- Audipower
R9. írta:bejött gargano és jól látom h chivu meg silvestre melegít?![]()
Sajna annak már vége van, de most van a született feleségek. Meccs közben fél szemmel néztem a dr house-t, azért az élvezhetőbb, mint ez a szar.
Komolyan mondom ez hihetetlen. Amikor nincs taktikánk, nincsenek értelmes akcióink(a 2. gólt kivéve), akkor nyerünk, talán még gólt sem kapunk, amikor meg végigtámadjuk a meccset(siena), akkor szopunk.
- psn
Audipower írta:Szerencsénk, hogy Handanovic ilyen jól véd. Simán vezethetne is a Chievo.
Egyébként méltó utódja Julionenak
- Audipower
Láttátok ezt, Gargano leütközte az ellenfelet? 
-
R9.
én kajak nem értem miért nem lehet felállni normálisan 4 védővel
zanetti...rano..juan..perreira
......guarin....camb..muding
...............sneijder
..............palacio..milito
bammeg itt a tökéletes csapat minőségi cserékkel
...............sneijder
- alwin91
Cassano akárhogy is játszik, benne mindig bújkál egy villanás. Tényleg igazi klasszis.
- Dan-i-nter
Audipower írta:Láttátok ezt, Gargano leütközte az ellenfelet?
Nem, a Cassano féle (80. percben 2-0-nál) kapus letámadás elvonta a figyelmem.
Lehet Strama már rég megtalálta a taktikát. Hitesd el az ellenféllel, hogy szar vagy, azt rúgj 2-t két kapuralövésből.
-
R9.
Dan-i-nter írta:Lehet Strama már rég megtalálta a taktikát. Hitesd el az ellenféllel, hogy szar vagy, azt rúgj 2-t két kapuralövésből.
- sly89
alwin91 írta:Cassano akárhogy is játszik, benne mindig bújkál egy villanás. Tényleg igazi klasszis.
Igen, mindig tud valami váratlant húzni.
Engem csak ezekkel a visszasétálásokkal tud felhúzni.
- alwin91
R9. írta:én kajak nem értem miért nem lehet felállni normálisan 4 védővel
...............sneijder
Mudingayi? Ő mitől illik bele a tökéletes csapatba? Nem mondom, hogy baj lenne vele, de nem láttunk még annyit tőle szerintem. Egyébként Gargano szerintem jó lesz ha belelendül. Én benne látok potenciált. Obit lehetne még megpróbálni.
- mike
De idegesít az a fullgyenge Siena elleni vereség.
Azzal meg a mai győzelemmel 1 pontra lennénk a juvétól..
Még a sorozatos kilátástalan játék ellenére is ott lennénk elöl.
Azzal meg a mai győzelemmel 1 pontra lennénk a juvétól..
Még a sorozatos kilátástalan játék ellenére is ott lennénk elöl.
- jakupecs
Mudingayi mint egy igazi vadállat
amúgy nem tom ti, h vagytok vele de ma Samuel nekem elég magabiztosnak tűnt.
- Stankov
mi volt a visszajátszásba Cuchu és Strama között?pont lemaradtam
- psn
sly89 írta:alwin91 írta:Cassano akárhogy is játszik, benne mindig bújkál egy villanás. Tényleg igazi klasszis.
Igen, mindig tud valami váratlant húzni.
Engem csak ezekkel a visszasétálásokkal tud felhúzni.
igazából megteheti, hogy sétálhat, tudta mindenki, hogy milyen erőnlétben van, pontosan ezért hozták ide, hogy néha villanjon.. és villan is
0-2nél meg ez a csere az utolsó 5 percre kva gáz.. legalább kicsit hozta volna be cout :S
- Dan-i-nter
Stankov írta:mi volt a visszajátszásba Cuchu és Strama között?pont lemaradtam
Kézfogás. Szájról olvasni nem tudok (olaszul végképp nem), de valami ilyesmi lehetett:
"Szép volt a sprint a lecserélésnél.
Igyekszem mester."
-
R9.
alwin91 írta:
Mudingayi? Ő mitől illik bele a tökéletes csapatba? Nem mondom, hogy baj lenne vele, de nem láttunk még annyit tőle szerintem. Egyébként Gargano szerintem jó lesz ha belelendül. Én benne látok potenciált. Obit lehetne még megpróbálni.
majd meglátod
amúgy gargano is jó lesz, 90 percen keresztül küzd hajt ha kell de mudingayi eddig jó volt mindig
- sly89
psn írta:igazából megteheti, hogy sétálhat, tudta mindenki, hogy milyen erőnlétben van, pontosan ezért hozták ide, hogy néha villanjon.. és villan is![]()
Okés, csak akkor kocogjon, az mégis csak látványosabb
- psn
gargano mit futott
3 pont, de azért elég nagy fos ez így. kéne egy kis zeman vér strama tökébe, milyen szép játékot lehetne produkálni a keretünkkel ! handa és juan nagyon jók 
- mike
Zsebben a 3 pont, szép volt a Cassano gól, a többit remélem reggelre elfelejtem 
- Dan-i-nter
Volt egy szép gólunk, nem kaptunk gólt, Rano, Juan jó volt. Röviden és tömören ennyi. Jó éjt mindenkinek.
- alwin91
jakupecs írta:Mudingayi mint egy igazi vadállatamúgy nem tom ti, h vagytok vele de ma Samuel nekem elég magabiztosnak tűnt.
Második félidőbe miután stabilabb lett a kp. utána magabiztosabb lett, összességében nem. Én Rickyt játszatnám sűrűbben egyébként.
- Audipower
A pozitívum ebben a meccsben nekem a 3 pont, a Rano-Juan Jesus belsővédő páros és Handanovic játéka, a többiek nem igazán nyújtottak jó teljesítményt.
Lehet, hogy ez a játék és ez a nudli felállás egy rémgyenge Chievo ellen elég, de sok jóra ne számítsunk. Én El helytől jobbat nem várok.
Jó éjszakát mindenkinek!
Forza Inter!
Lehet, hogy ez a játék és ez a nudli felállás egy rémgyenge Chievo ellen elég, de sok jóra ne számítsunk. Én El helytől jobbat nem várok.
Jó éjszakát mindenkinek!
Forza Inter!
- e.szabi
Dan-i-nter írta:Stankov írta:mi volt a visszajátszásba Cuchu és Strama között?pont lemaradtam
Kézfogás. Szájról olvasni nem tudok (olaszul végképp nem), de valami ilyesmi lehetett:
Igyekszem mester."
Némákkal dolgozom és tudok szájról is olvasni, olaszul meg pláne. Cambiasso cserét kért, mert wc-re kellett mennie, ezért sietett, de Strama közben megállította, hogy megdícsérje, de Cambiasso mondta már nagyon kell Strama csak bólintott egyet és mondta, menjél.
- Baggio85
Hát ha ezt a taktikát, felállást kimondottan a Chievora dolgozta ki Strama úgy, hogy kielemezte a játékukat, akkor még akár pozitív is lehet(ne) a jövőkép, mert ez a taktika MA nagyon ült EZ ellen a Chievo ellen.
Dehát ezt majd a jövő eldönti. +3 pont, nem nagyon hiszem, hogy jelenlegi helyzetben többet várhatnánk. Ez valószínűleg ilyen időszak, szezon lesz. Tehát simán benne van az is, hogy hétvégén kikapunk a Fio-tól...Na de reméljük nem így lesz. Handa, Juan (megint) és még mondhatom Cassano játéka is pozitívum.
FORZA INTER!!!
Dehát ezt majd a jövő eldönti. +3 pont, nem nagyon hiszem, hogy jelenlegi helyzetben többet várhatnánk. Ez valószínűleg ilyen időszak, szezon lesz. Tehát simán benne van az is, hogy hétvégén kikapunk a Fio-tól...Na de reméljük nem így lesz. Handa, Juan (megint) és még mondhatom Cassano játéka is pozitívum.
FORZA INTER!!!
- Dan-i-nter
e.szabi írta:Dan-i-nter írta:Stankov írta:mi volt a visszajátszásba Cuchu és Strama között?pont lemaradtam
Igyekszem mester."
Némákkal dolgozom és tudok szájról is olvasni, olaszul meg pláne. Cambiasso cserét kért, mert wc-re kellett mennie, ezért sietett, de Strama közben megállította, hogy megdícsérje, de Cambiasso mondta már nagyon kell Strama csak bólintott egyet és mondta, menjél.
- PetR
- Kapcsolat:
A 3 pont a lényeg és hogy idegenben még mindig veretlenek vagyunk.
Hihetetlen micsoda szakadék van a "két Inter" között. Otthoni meccsek szerint utolsók, vendégben elsők vagyunk a Seria A tabelláján.
Handa, Rano, Juan pozitívum, a többiek meg remélem összekapják magukat. Hétvégén Rickyt játszatnám valahol, akár Guarín helyett.
Jó éjt!
Handa, Rano, Juan pozitívum, a többiek meg remélem összekapják magukat. Hétvégén Rickyt játszatnám valahol, akár Guarín helyett.
Jó éjt!
- e.szabi
Fior ellen nehéz lesz, ezt látva az 1 pont bőven jó lenne.
- Wesley10
Ilyenkor mit is írhatna az ember...?Fos játék, viszont győzelem.Eddig sem a védelemmel voltak a a gondok és már írtam h. nem vagyok a 3 védős rendszer ellen de ez a defenzív retek, kiborított.Szerintem Samu csak bezavart a Rano Juan párosnak akik ma is jól megoldották a feladatot de elég idegen volt nekik ez a felállás.Úgy érzem egyszerűbb lett volna a kp-védekezésen változtatni, mint ahogy már páran leírták.Cambi, Mudy, Obi/Gargano. Guarot egy időre jegelném, hátha rádöbben h. mit is kellene nyújtania meccsről-meccsre, mert ez eddig egy rakás szar!!! Kirívóan pontatlan. Militot nem bántanám de nagyon várom Palaciot vissza.
A fontos ma az h. nyertünk de megnéznék a Fior ellen hétvégen egy olyan kezdőt ami támadásban legalább olyan hatékony lenne mint a pescara ellen, mert az emberek megvannak hozzá...
Szóval így előre tekintve nálam az alap kezdő: Handa - Capitano-Rano-Juan-Pereira - Obi-Cambi/Mudy-Gargano - Wes-Coutinho/Cass/Ricky - Pala/Milito
Forza Inter!!!
A fontos ma az h. nyertünk de megnéznék a Fior ellen hétvégen egy olyan kezdőt ami támadásban legalább olyan hatékony lenne mint a pescara ellen, mert az emberek megvannak hozzá...
Szóval így előre tekintve nálam az alap kezdő: Handa - Capitano-Rano-Juan-Pereira - Obi-Cambi/Mudy-Gargano - Wes-Coutinho/Cass/Ricky - Pala/Milito
Forza Inter!!!
-
R9.
tényleg nagyon remélem h hétvégén 4-3-1-2t nyomunk és letámadjuk a fiot és nyomást gyakorlunk és sztébasszuk őket, utána meg vmi nonamek ellen el meccs aztán derby! oda jó lenne 3 győzelemmel érkezni
- PellerG
Egész fura volt már, hogy egy hónap eltelt a bajnokságból, és Sneijder még nem volt sérült.
Hát ma kidőlt. Holnap kiderül mennyit hagy ki. Valószínű húzódás, az kb 3 hét lenne.
Amúgy szerintem ugyanaz lesz a kezdő a Fio ellen, mint ma, csak Wesley helyén Cassano.
Főleg, hogy a Fio is 3 védővel játszik....
Hát ma kidőlt. Holnap kiderül mennyit hagy ki. Valószínű húzódás, az kb 3 hét lenne.
Amúgy szerintem ugyanaz lesz a kezdő a Fio ellen, mint ma, csak Wesley helyén Cassano.
Főleg, hogy a Fio is 3 védővel játszik....
- interfan
Valahogy ez a futball, a siena ellen végig támadunk és 2kontrából kapunk 2gólt. Itt meg hihetetlen nehezen, szinte 2kapura lövésből 2gól. Nagyon nehéz volt, de pont ezek azok a győzelmek amik rengeteget érhetnek. Hány meg hány ilyen meccsünk volt anno Mourinho meg Mancini idején is.
Handa nagyon magabiztos, és jó is volt újra. Juan és Rano újra bizonyítottak, és Samuel is a kezdeti sárga ellenére biztosan állt a lábán. Sneijder sérülése remélem nem komoly. Gargano végre csinált valamit, és Mudingayi is visszatért. Cassano pedig klasszis, ezért kellett ő ide. Gólpasszokat ad, és eddig legeredményesebb támadónk. Pereira is belefog jönni és hatalmas hasznára lesz a csapatnak. Egyedül Milito formája aggaszt, annyira eltűnt ő ott elől.
Lehettünk volna támadóbbak, de Strama megpróbált egy stabil középpályát kialakítani a 3középső kp-val. Lényegébe ugyanezt alkalmazza Conte is. De azért hosszútávon szerintem inkább a 4-3-2-1 lehet a taktika.
Legfontosabb a győzelem, nagyon egybe van a mezőny. Az hogy ez milyen játékkal sikerült mellékes, de megvan. Hétvégén nagyon nehéz meccs elé nézzük a fiorentina ellen. De nyernünk kell, és első hazai győzelmet aratni.
Handa nagyon magabiztos, és jó is volt újra. Juan és Rano újra bizonyítottak, és Samuel is a kezdeti sárga ellenére biztosan állt a lábán. Sneijder sérülése remélem nem komoly. Gargano végre csinált valamit, és Mudingayi is visszatért. Cassano pedig klasszis, ezért kellett ő ide. Gólpasszokat ad, és eddig legeredményesebb támadónk. Pereira is belefog jönni és hatalmas hasznára lesz a csapatnak. Egyedül Milito formája aggaszt, annyira eltűnt ő ott elől.
Lehettünk volna támadóbbak, de Strama megpróbált egy stabil középpályát kialakítani a 3középső kp-val. Lényegébe ugyanezt alkalmazza Conte is. De azért hosszútávon szerintem inkább a 4-3-2-1 lehet a taktika.
Legfontosabb a győzelem, nagyon egybe van a mezőny. Az hogy ez milyen játékkal sikerült mellékes, de megvan. Hétvégén nagyon nehéz meccs elé nézzük a fiorentina ellen. De nyernünk kell, és első hazai győzelmet aratni.
-
R9.
militot nem írnám le, igazából 1 labdát nem kap, amit kap azért is kikell futni a szélre
- sorger=giallo
Juan magabiztosnak tűnik, Handa szintén, Cassano villant egyet, kb. ennyi a pozitívum, szerintem. Ja, meg a 3 pont.
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
-
RenciDavid
Hoztuk a kötelezőt. Milito aggasztó, főleg hogy nincs minőségi cseréje. Télen kell hozni egy csatárt.
Tényleg az a poén, hogy a Siena ellen jobban játszottunk de nem sikerült a góllövés, tegnap meg szegényes támadójátékkal is megvolt kettő.
Én azért ezt a felállást hanyagolnám. Ha már Strama folyton variál 1x megnéznék egy 4-3-3-t is. Cassano,Palacio,Coutinho támadóhármassal.
Tényleg az a poén, hogy a Siena ellen jobban játszottunk de nem sikerült a góllövés, tegnap meg szegényes támadójátékkal is megvolt kettő.
Én azért ezt a felállást hanyagolnám. Ha már Strama folyton variál 1x megnéznék egy 4-3-3-t is. Cassano,Palacio,Coutinho támadóhármassal.
- Komax
Sors fintora, hogy egy nagyon rossz meccsünk után is gyakorlatilag örülhetünk, mert az előttünk álló csapatok közül csak a Napoli győzött.
- mike
R9. írta:militot nem írnám le, igazából 1 labdát nem kap, amit kap azért is kikell futni a szélre
Csak Sneijder volt aki segítette, meg Guarín aki viszont mindent ellőtt, a többiek védők.... ez fájt a legjobban, mikor először megláttam a kezdőt, nem hittem a szememnek.
Handanovic, Ranocchia és Juan viszont nagyon egyben van, rájuk lehet építeni.
Guarínt szerintem is pihentessük, változtatnia kell a játékán, mert így nem hasznos a csapatnak.
Coutinho, Alvarez és Palacio egyenlőre talonban van, ha egészségesek igenis több lehetőséget kell adni nekik.
- PellerG
Strama:
„Igaz, hogy a Chievo erősen kezdett, és Wesley Sneijder sérülése sem könnyítette meg a dolgunkat. Miután előnybe kerültünk, szilárdak tudtunk maradni hátul, míg elöl továbbra is veszélyesek voltunk. Összességében megérdemelt volt a győzelmünk” – értékelt Andrea Stramaccioni, aki kitért csapata háromvédős rendszerére is.
„Ezen a felálláson kell dolgoznunk a jövőben is, mert úgy tűnik, a jelenlegi játékoskeretből így lehet kihozni a legtöbbet anélkül, hogy felborulna a részek egysége.”
Az derék. Elsírom magam mindjárt. Miért nem lehet egy normális edzőnk, aki felfogja, hogy az európai foci jelene és jövője a 4 védős rendszer. Vannak kivételek, Juve, Napoli, de ők ehhez igazolnak, ehhez keresik a játékosokat. Mi meg hasraütésszerűen próbálkozunk mert nem jönnek az eredmények. És az összes kreatív, játékhoz hozzátenni tudó emberünk kuksolhat a padon->Alvarez, Coutinho, de akár Palacio is ott találhatja magát.
„Igaz, hogy a Chievo erősen kezdett, és Wesley Sneijder sérülése sem könnyítette meg a dolgunkat. Miután előnybe kerültünk, szilárdak tudtunk maradni hátul, míg elöl továbbra is veszélyesek voltunk. Összességében megérdemelt volt a győzelmünk” – értékelt Andrea Stramaccioni, aki kitért csapata háromvédős rendszerére is.
„Ezen a felálláson kell dolgoznunk a jövőben is, mert úgy tűnik, a jelenlegi játékoskeretből így lehet kihozni a legtöbbet anélkül, hogy felborulna a részek egysége.”
Az derék. Elsírom magam mindjárt. Miért nem lehet egy normális edzőnk, aki felfogja, hogy az európai foci jelene és jövője a 4 védős rendszer. Vannak kivételek, Juve, Napoli, de ők ehhez igazolnak, ehhez keresik a játékosokat. Mi meg hasraütésszerűen próbálkozunk mert nem jönnek az eredmények. És az összes kreatív, játékhoz hozzátenni tudó emberünk kuksolhat a padon->Alvarez, Coutinho, de akár Palacio is ott találhatja magát.
-
Injoc
interfan írta:Lehettünk volna támadóbbak, de Strama megpróbált egy stabil középpályát kialakítani a 3középső kp-val. Lényegébe ugyanezt alkalmazza Conte is. De azért hosszútávon szerintem inkább a 4-3-2-1 lehet a taktika.
Számomra nem a 3 védős rendszer jelenti a problémát (na jó persze az is...). Hanem hogy a Juve azért játszhat 3 védővel mert a középpályára ott van Pirlo, Asamoah, Vidal, Marchisio, Isla akik mind védekezni mind támadni egyaránt tudnak..Nálunk ez kimerül a jó formában lévő Guarínban és esetleg egy nagyon jó formában lévő Obiban...Csak hát az a Guarín valahol a felkészülési meccsek alatt eltűnt, Obi meg még perceket sem játszott idén.
Szóval így borzalmas volt látni amit Wes, és Milito, majd Cassano levergődött a rengeteg védő között. Zanettitől és Cambiassotól nem lehet várni váratlan dolgokat, Naga és Pereira pedig nem volt elég hogy megbontsa az ellenfél védekezését (bocs de 1szer mondjuk abból gól is lett). Ha már vannak jó képességű támadóink, használjuk ki, ne 9 védekező emberrel álljunk már fel egy Chievo vagy akármilyen más csapat ellen.
-
R9.
PellerG írta:Az derék. Elsírom magam mindjárt. Miért nem lehet egy normális edzőnk, aki felfogja, hogy az európai foci jelene és jövője a 4 védős rendszer. Vannak kivételek, Juve, Napoli, de ők ehhez igazolnak, ehhez keresik a játékosokat. Mi meg hasraütésszerűen próbálkozunk mert nem jönnek az eredmények. És az összes kreatív, játékhoz hozzátenni tudó emberünk kuksolhat a padon->Alvarez, Coutinho, de akár Palacio is ott találhatja magát.
remélem hogy ezzel a nyilatkozattal csak a fiorentinát akarta megtéveszteni h erre készüljenek és 4312 lesz
mert ha megint 5 védős lesz, 10.000-t fogok tenni a fiora
- mike
Injoc írta: Ha már vannak jó képességű támadóink, használjuk ki, ne 9 védekező emberrel álljunk már fel egy Chievo vagy akármilyen más csapat ellen.
++++
Ezt a mondatot kerestem magamban tegnap óta
De végül neked sikerült megtalálnod : )
- hvmetal
na már Strama is szar
ha azt mondja 5kpval,kreativitás hiányában van meg a csapat egyensúlya én elhiszem
Gasp-Ranieri-Leo,ha nem is Mourinhok,de nem is Egervári féle bohócok. nem állunk rosszul,Juve-Roma,vki botlik,bár nehéz lesz a Fio ellen,de én eddig elégedett vagyok a szezonnal. most aláírnám,hogy az 1-3 körül mozogjunk tavasszal is,bármilyen taktikával,játékkal. Idegenbe kva jók vagyunk,az otthoni gátat kellene felszakítani. Legyen végre csapatunk,ha meg scudettoért esélyesek leszünk,az valami kva nagy dolog lesz.
Forza Inter! Ez a Capitanos dolog meg röhej,hagyjuk már
ha azt mondja 5kpval,kreativitás hiányában van meg a csapat egyensúlya én elhiszem
Gasp-Ranieri-Leo,ha nem is Mourinhok,de nem is Egervári féle bohócok. nem állunk rosszul,Juve-Roma,vki botlik,bár nehéz lesz a Fio ellen,de én eddig elégedett vagyok a szezonnal. most aláírnám,hogy az 1-3 körül mozogjunk tavasszal is,bármilyen taktikával,játékkal. Idegenbe kva jók vagyunk,az otthoni gátat kellene felszakítani. Legyen végre csapatunk,ha meg scudettoért esélyesek leszünk,az valami kva nagy dolog lesz.
Forza Inter! Ez a Capitanos dolog meg röhej,hagyjuk már
- 20recoba
Két meccsen is támadólag léptünk fel(Roma,Siena) mind a kettőt buktuk kontra gólokat kapva.
Amikor pedig defenzíven játszottunk (TOrino,Chievo) csúnya játékkal de győztünk.
Lehet, hogy ennek a hülye Stramának van köze a játékhoz, nem?
Amikor pedig defenzíven játszottunk (TOrino,Chievo) csúnya játékkal de győztünk.
- Festa
20recoba írta:Két meccsen is támadólag léptünk fel(Roma,Siena) mind a kettőt buktuk kontra gólokat kapva.
Ez Olaszország és nem a spanyol liga.
Ide eredmények kellenek.
A szép játék csak hab a tortán.
Egyébként engem sem fog érdekelni,hogy hány támadóval állunk fel ha nyerünk vasárnap.
Remélem megszakad a rossz hazai sorozat.Amennyiben hazai pályán is úgy hoznánk a pontokat mint idegenben legalábbis megnehezítenénk a Juve dolgát.
- hvmetal
Idén a 3. hely és a Juve elleni 3 (legyünk telhetetlenek) 4 pont, és plusz 2 év szerződés Andrea-nak.
Az a 4 pont többet érne,mint egy EL döntő.
Az a 4 pont többet érne,mint egy EL döntő.