PetR írta:Ricky ugye a padon van? Szünetben jöhetne Gaby helyére... Kell egy irányító, és lenne jó emberhátrányban játszani...
Úgyse fogja Gaby helyére behozni Alvarezt, meg lehet az túlzás is lenne kicsit, Palacio, Cassano, MIlito, Alvarez sok lenne együtt. Alvarez majd Cassano helyett fog jönni a 60.-70. perc körül sztem. Mudi helyett Cambi vagy Nagatomo fog jönni sztem ha jön vki egyáltalán.
Jaja igazad van Cambi jön. Amúgy láttátok? Mutatták hogy egy tableten Angry Birdsözött egy drukker a lelátón szünetben...
Palacio kb 15 gólt plusz 10 gólpasszt fog összességében jelenteni. Nagyon jó vétel. Mekkora hangzavar volt amikor eljutott az info a stadionba, hogy a Bologna kiegyenlített.
Ez a kapott gól azért nem kellett volna a végére, de lényeg, hogy kiszenvedtük a 3 pontot. további fontos eredmények: Atalanta 1 - 0 Napoli Lazio 1 - 1 Torino(nem végeredmény) Juventus 2 - 1 Bologna Sajnos a köcsög Juve nyert a végén Pogba góljával.
Annyira reménykedtem, hogy le-x-elnek... Vicc, hogy mindig összejön nekik. De legalább mi is nyertünk. Ha egy Bologna 2-1-ezni tud velük, akkor azért van ok a bizakodásra. És addigra teljes lesz a védelem. Reménykedjünk, Forza Inter!
Ez a Samp ritka gyenge csapat, ez is mutatja az olasz bajnokság jelenlegi színvonalát, hogy "stabil" középcsapat. De azért meg kell azt is említeni, hogy elől egész jól játszottunk. A Juve ellen idegenben ennél sokkal jobban kell koncentrálni védekezésben és támadásban is azért, hogy legyen esélyünk pontot szerezni. Mindenesetre ez a 2. hely eddig parádé. Még akkor is, ha mondom, azért az jól látszik, hogy az olasz foci nem most éli fénykorát.
Jó éjszakát mindenkinek! Remélem szombaton a Juve ellen is örülhetünk majd és lefagy a vigyor a majom Puzsér arcáról. Lehet csak én vagyok vele így, de kurvára irritáló a pali. A sportklubon többet pofázik, mint a kommentátor.
Háááát emberek ez is meg vóna bár a vége ahh az nagyon nem kellett oda. Mondjuk 4:1 az jobb mint a 3:2 de most nem annyira lényeges. A meccs nem volt valami magas színvonalú de a 3 pont a zsebben. A Napoli kikapott
3 pont az a lényeg, fordítottunk is, bár ez nálunk megszokott, hogy kell egy észhez térítő gól.. hétvégén van egy olyan érzésem, hogy kiütjük a juvet, aztán talán mély depresszióba esnek az otthoni 0-3tól és zsinórban buknak még párat nagyon kell a győzelem... és még úgy is csak 2. helyen vagyunk.. hozni kell mindent az a helyzet izgalmas szezonunk lesz!
Meglehetősen nehézkes győzelem volt, de megvan. Nagyon jól jött a tizenegyes és a kiállítás, az volt a forduló pont. Első félidőbe is megvoltak a helyzeteink, csak szerencsénk nem volt. Strama önmagához híven újra váltott és a 4-3-3 taktikában küldte fel a csapatott. Rano játszatása bátor volt, de szerencsére lehozta béka sárga nélkül. Milito ma nagyon jól mozgott, gólja mellett kapufa, valamint jó passzok. Palacio meccsről meccsre bizonyítja mekkora erőssége ő a csapatnak. Cassano hozta szokásos jó játékát, 2 gólpassz. (Még mindig nem hiszem hogy még pénzt is kaptunk a milantol Cassa mellett azért a szerencsétlen pazziniért). Akit kikel még emelni az Guarin. Végre önmagához mérten játszott, végre. Hajtott, küzdött, szép labdák és a gól. Tartsa meg ezt a formáját és hatalmas hasznára lesz a csapatnak. Védelem jól állt a lábán. Kivéve az első gólt, de azon kívül Rano hibátlan volt. Végén pedig szépen bealudtunk. Aki számomra eddig a szezon csalódása az Pereira. Megváltást vártunk tőle, hogy legyen végre balszélsőnk. De erre még Nagatomo is jobb tőle. Alibizik, nem vállal be semmit egymaga, beadásai pontatlanok, rengeteg eladott labda. Nagyon fontos 3 pont volt ez, főleg a többi eredmény tudatában. Második helyen vagyunk, istenem de rég voltunk már ennyire elől. Sőt még 2pont előny is van a napolihoz képest. A juve miatt meg felesleges idegeskedni, (már elnézést de lekel őket szarni.) Szombaton rangadó, megkel nekik mutatni hogy lehet tisztán nyerni. És az x meccses veretlenséget szépen elvenni. Így mehetünk a derbyre, mindent megkel tenni a győzelemért ezek után. FORZA INTER!!!
Hát begyűrtük az öreg mumusunkat!!Valahogy mindíg megizzadunk a samp ellen,hihetetlen!0-1 nél el kezdték igen csak húzni az időt és ez általában,ahogy most sem nem jött be nekik!!Ki kell ma emelni Guarint,sztem eddig a legjobb meccse volt mióta itt van!szinte minden csele bejött és azonnal pontosan passzolt tovább!sztem nála is az lehetett ami hosszú sérülések után történni szokott, hogy a formahanyatlás nem a felépülés után jött hanem jóval később!meg lehet hogy az arca is megnőtt egy picit idő közben, de úgy látszik egy-két hét padozás helyre rakta!!aki számomra eddig nagy csalódás az Pereira! Na ne majd csak belerázódik ő is!!A támadó hármasunk meg iszonyat érzi egymást!ha sneijder felépül bajban lesz strama!(kellemes probléma ez) Azt meg nem hiszem el hogy ez a retkes,mocskos júúúúve egy (les v bunda) góllal valahogy mindíg behúzza a meccseit!
Hétvégén maximális koncentrációval elvehetjük végre a csalók hazai veretlenségét és remélem 0-2-re nyerünk!! Jó éjszakát mindenkinek!