Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

alwin91

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

Nagyon sajnálom Rano bénázását az elején, mert azt leszámítva nagyon jól játszott megint. Én viszont meglepődtem azon, hogy Pereirát lehozták és hogy szerintetek is gyenge volt. Én valahogy dinamikusnak láttam, gyorsan mozgott előre. Reméljük fog Ő még mindenkinek örömet szerezni.
realevil

Hozzászólás Szerző: realevil »

Szerintem meg jol jatszott Pereira. Hajtott mint barom. Az meg hogy alibizne... Nem tudom milyen meccset neztek itt paran :)
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

realevil írta:Szerintem meg jol jatszott Pereira. Hajtott mint barom. Az meg hogy alibizne... Nem tudom milyen meccset neztek itt paran :)

Szerintem is jól játszott, rendesen felért a támadásokkal, és nem adott be rosszul, de szerintem lesz Ő még ennél jobb is!
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

interfan írta:Szombaton rangadó, megkel nekik mutatni hogy lehet tisztán nyerni.

Én egy döntetlennel is kiegyeznék, nem kell eszetlen (Strama-ra egyáltalán nem jellemző) módon nekik rontani, egy iksz nagyon értékes is lehet akár...

Pereira kissé visszaesett, főleg az első meccséhez képest...
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Rano és Samuel tegnap nem voltak toppon.Reméljük torinoban majd odateszik magukat.Persze az is lehet,hogy nekik is hiányzott Juan Jesus.Megértem őket. Nekem is.Én azt gondolom,hogy akkor is megvertük volna őket ha nincs a piros lap,de azért utána már nem volt kérdés a 3 pont sorsa.Cassano tegnap is hozzátett a + pénzéhez a 2 gólpasszal.Szinte átvette Sneijder feladatait.Volt a vége felé egy kapufát súroló szabadrúgása is.Nem tudom mi lesz ha Wes felépül.
Bármilyen fura leírni ezt,de valakinek a kárára fog a csapatba kerülni
Palacio simán az október legjobb játéka nálam.Legnagyobb előnye,hogy szélen is egész értelmesen tud mozogni.
Milito durván bevágta tizenegyest,de egyébként az elmúlt hetek legjobb játékát nyújtotta.
Szóval jól működik ez a "Tridente" és ami jól működik azt nem kell birizgálni.

A másik nagy meglepetés Guarin volt aki szerintem végre elkapta a fonalat.Amellett,hogy rúgott egy gólt(ami után látványos "Na végre!Na végre vazzeg" kiáltozásban tőrt ki) nagyon sok hasznos passza volt és mindössze egyetlen stadiont elhagyó kapura lövése.Technikailag az egyik legjobb középpályásunk csak nem szabad elfelejtenie,hogy mi a dolga.

A negatívum számomra,hogy Alvarez egy percre sem jutott szóhoz miközben Sneijder és Coutinho és sérült.
Zanetti bőszen vigasztalta is a harmadik gól után.Amennyiben Strama nem bízik meg benne akkor lehet jobb neki ha elengedjük mert ha Paulinho megérkezik akkor még ennyi esélye se lesz a csapatba kerülésre.

Most pedig jöhet a Juve elleni rangadó ahol egy estleges Nerazzuri győzelem átrendezhetné a bajnokság esélyeit.Még lehet,hogy a sportklubba is meghívnak egy Inter érzelmű embert.
Süti

Festa írta:Bármilyen fura leírni ezt,de valakinek a kárára fog a csapatba kerülni.

És ez így jó, így van rendjén egy jó csapatnál...
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

Süti írta:
Festa írta:Bármilyen fura leírni ezt,de valakinek a kárára fog a csapatba kerülni.

Így senkinek sem lesz bérelt helye a csapatban, más kérdés hogy Wes mennyire fogja tűrni ha a padról kell majd beszállni...
realevil

Injoc írta:
Süti írta:

Így senkinek sem lesz bérelt helye a csapatban, más kérdés hogy Wes mennyire fogja tűrni ha a padról kell majd beszállni...

szerintem pont o az egyetlen akinek berlete van Stramanal. Ami nekem nem gond, ha hozza amit elvarunk tole.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

Sneijder a vilag legjobb iranyitoja, vicces lenne ha nem lenne ott a kezdoben :)
Bombastico

Hozzászólás Szerző: Bombastico »

Sajna nem látom meló miatt a derbyt. Ha elcsalják a gobbóknak akkor nem is baj. Forza Inter!
psn

Hozzászólás Szerző: psn »

Reggel óta lázban égek, stressz level over 9000. Izgulok mint a disznó akit vágni visznek, de mellette van egy kellemes megérzésem. Szerintem nyerni fogunk :P Ti mit gondoltok, megérzés? Olyan 0-2-re tippelek :)
PetR
Kapcsolat:

psn írta:Reggel óta lázban égek, stressz level over 9000. Izgulok mint a disznó akit vágni visznek, de mellette van egy kellemes megérzésem. Szerintem nyerni fogunk :P Ti mit gondoltok, megérzés? Olyan 0-2-re tippelek :)

Én csak titkon reménykedek ebben... :)
Bízom a csapatban de már egy x-el is elégedett lennék. Bámulatos az idei teljesítményünk, szóval egy rossz szó sem érheti a játékosokat, se Strama-t ha ezt a juvét nem sikerül legyőzni.

Minden esetre Forza Inter! Jaj nem bírom már a várakozást... :D
jdanika

Hozzászólás Szerző: jdanika »

Minden nagyszájú Juve drukkert, el kell hallgattatni, és 3:0 a minimum nem kevesebb ! :D :D Este úgy is nagyon züllős estének nézek elébe a meccs után, egyértelmű, hogy a győzelemre inni kell! Szóval, tegyük oda magunkat!!
psn

Hozzászólás Szerző: psn »

jdanika írta:Minden nagyszájú Juve drukkert, el kell hallgattatni, és 3:0 a minimum nem kevesebb ! :D :D Este úgy is nagyon züllős estének nézek elébe a meccs után, egyértelmű, hogy a győzelemre inni kell! Szóval, tegyük oda magunkat!!

persze, ez micsoda alkesz duma :D a győzelemre inni kell, a bánatra inni kell, na de ha döntetlen lesz mire fogod ? :P
PetR
Kapcsolat:

Arra is inni kell... :D
PetR
Kapcsolat:

Egyébként elolvastam mind két blog (Nerazzurri, bianconerri) beharangozóját és a zebráké... Undorító. És ezt nem az elfogultság miatt írom. A Nerazzurri blogban is oltják Contét, de közel sem ilyen ízléstelen hangnemben:
,,Mondanunk sem kell, a meccset a szélen kell megnyerni: Asamoah, a vetítéktől csatakos, prüszkölő csődör le kell, hogy győzze a vele szemben védekező koszlott, roskatag sörházi gebét az idegesítő, a 80-as évek legidegesítőbb videódiszkóiban látható sérójával."
Persze a szerző benito, ki más...

Már csak ezért is szép lenne este nyerni! :twisted:
jakupecs

Hozzászólás Szerző: jakupecs »

Én sem látom sajna a meccset, mert melózok, de le kell nyomnunk őket! Úgy sajnálom, h nem lárom :( Van egy csapattársam, nagy Juve fan, már kezdte is ma ameccsen, h sima győzelem. Alig várom, h a meccs után hívjam telefonon :DDDDDDDDDDDD
Marco

Hozzászólás Szerző: Marco »

PetR írta:Persze a szerző benito, ki más...

Lehet hülye kérdés amúgy de ki a tököm az a benito? :D Annyiszor említettétek már itt, meg olvastam valahol h még vmeik sportcsatornán is nyomta a hülyeségét. Azt tudom h juvés blogon szerző de van vmi oka h ennyire utáljátok, vagy csak az ilyen mocskos írásai miatt?
Süti

Marco írta:vmeik sportcsatornán is nyomta a hülyeségét

A Digi sporton most is nyomja még, ráadásul már a kézilabdához is hozzáfért.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

Handanovic; Ranocchia, Samuel, Juan; Zanetti, Gargano, Cambiasso, Nagatomo; Palacio, Cassano, Milito
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Hát Strama aztán nem fél, 3-4-3. Mindenki eddig 3-5-2 tippelt Guarinel, erre kihagyja Guarint, és beteszi Cassanot. Reméljük beválik ez a döntés. Elől pedig megmutatja a tridente a juvénak.
FORZA INTER!!!
Dan-i-nter

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

Strama egyértelművé teszi , hogy kell a 3 pont Torinoból, ez tetszik. Remélem végre sikerül megtörni a Juve sorozatát, mostani helyzetünket nézve kb. annyira örülnék neki, mint amikor a Barcát kiejtettük 2010-ben. Nem is tudom mikor vártam utoljára ennyire egy mérkőzést. :)
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Sportklub stream linkje, valaki??
Köszi
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

De nagy meccs lesz !!!

Legjobb kezdők mindenhol, ez a meccs megmutatja hogy állunk:
dobogó vagy bajnoki cím a célkitűzés

A beharangozó meg már csak ilyen, sokra nem jó, azért műsorba csak konszolidáltabb a srác :) Ahogy nem érti, hogy lehet az Inter ilyen jó, priceless :D

ütni kell őket :D
Dan-i-nter

Ma Guiness Rekord születik: Interdrukker, aki képes volt 90 percen keresztül Puzsért hallgatni. :)
Intertobi

Hozzászólás Szerző: Intertobi »

A sör és a ropogtatnivaló mellé készítettem egy lavort is hátha hánynom kell a közvetítéstől! :D
versenyszellem

fasza,egy lesgól.. így azért nehéz lesz
interfan

Gratulálok juve, lesgól 20mp alatt. Még ez a paraszt Puzsér is bevallja. Szánalom amit csinálnak a juveval a bírók. Már ez elején elcseszik a meccset nekünk.
zsizsi14

Hozzászólás Szerző: zsizsi14 »

Palacio gólja szerintetek les volt? sztem nem
Dan-i-nter

Az is les volt, csak hát nekünk beintik...
Víctor04

Hozzászólás Szerző: Víctor04 »

Ki kellett volna állítani azt a mocsok lichsteinert... Juan Jesus viszont ma parádés eddig
interfan

Ez is mi a fasz volt már. Kedves, tetves csaló juve és bíró. Mi ez ha nem sárga, és akkor kiállítás????
Nem tudok már mit mondani erre a csalásra...
vivainter

Hozzászólás Szerző: vivainter »

jéé de érdekes, a Lichtsteinert nem állítják ki... nevetséges! A Puzsér meg takaródjon a jó ku.. annyába!!!
Süti

Le is szedték a parasztjukat.

Lesgól, kiállítás, gyerekek ez nevetséges...

Puzsér bekaphatja, szánalmas...
interfan

Eddig mindössze 1 lesgól, és 1 kiállítás. Jó a játékvezetés. De a juve micsoda csapat már 49 meccse veretlen. Hányok ettől az egésztől.
versenyszellem

óje.. pont a srágás lichsteiner második sárgalapos megmozdulását nem látta a bíró.
persze 5 centis Inter lest kiszúrt azért Pala góljánál...

nem kicsi az ellenszél
segogabor

Hozzászólás Szerző: segogabor »

Mindjárt lehalkítom a TV-t! Ezt nem lehet bírni a buzi Juventino okoskodását! Mellette meg a meccset elcsalták!
Süti

Zanetti oltása a leggusztustalanabb...

Mit képzelnek?????

Asamoah lefutja, jujjj, dehogy futja.....
Víctor04

Hozzászólás Szerző: Víctor04 »

Gargano kurva szarul játszik ma, jöhetne helyette Guarín a szünetbe
Süti

Megkapták a szokásos előnyüket, így nehéz focizni...
Marco

Hozzászólás Szerző: Marco »

Süti írta:Zanetti oltása a leggusztustalanabb...

Mit képzelnek?????

Asamoah lefutja, jujjj, dehogy futja.....

Ja nagy szégyen h lendületből viszi rá és lefutja a 24 éves Asamoah... hülyék ezek...
Dan-i-nter

Eddig csalódás a meccs. A második félidőben céltudatosabb, pontosabb játékra lesz szükség, ha ponto(ka)t szeretnénk szerezni Torinóból. Remélem Strama nagyon rendet rak a fejekben, illetve, hogy a játékvezető kevesebb téves döntést hoz, mert ez eddig elfogadhatatlan tőle...
interfan

Azért amit Nagatomo is művel védekezése, nem semmi. Dupla sőt tripla 0. A gólnál Asamoah lesen volt, de tovább ment Nagatomo pedig szépen lemaradt Vidalrol. A bíró mellett, Nagatomo az egyértelmű hibás a gólnál.
Itt van a végén meg rossz volt nézni amit csinál, ha nincs Handa újabb gól. Nem először mutatja már meg hogy védekezésbe 0 ő. Nagy meccsen nem elég.
Pereira támadásba eddig kevesebb, de védekezésbe egyértelműen stabilabb.
Szánalmas, sőt botrány ami ezen a meccsen folyik. És huh veretlen a juve, tényleg megérdemlik. Csak egy kérdésem van. Hogy veretlenekők? Hány meccset csaltak már el? Lassan fel se tudnám sorolni a juve gyanús meccseit.
Kitudja mi lesz még a második félidőbe, 1lesgól, 1elmaradt kiállítás. Mi jöhet még??
Na és így verjük meg őket, és nem csak mi, hanem bárki az olasz bajnokságban. Vicc az egész...
PetR
Kapcsolat:

Vicc ez a játékvezetés, jobb szó nincs rá. :D Mindenki tudta hogy Tájjáventó és bandája miket követett el a múltbeli meccseken, erre tessék. Gratulálok! :D Remélem pár év múlva megint rájuk bizonyítanak egy bundázást... Csaló banda + korrupt bírók. Undorító.

Jöjjön Guarín, megfordítjuk.

Esetleg később meg egy Milito-Ricky csere, ha Hercegnek továbbra sem megy, és akkor Pala mehet centerbe.

De ne így legyen, Milito tömje ki őket!!!

Nagatomo amúgy tényleg pocsék védekezésben ma.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára PetR 2012.11.03. 21:46-kor.
realevil

megb*szhatja magat nyugodtan a biro a lesgolert es azert h nem allitotta ki azt a mocsadekot mielott lecsereltek. De a sportklub is nyugodtan tehetne ugyanezt, hogy nembir 5 partatlan embert osszeszedni ebbol a nyomorult orszagbol "szakerto" cimen. Ttagliavento akar juve mezben is fujhatna a meccset...
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Botrányos. Lesgól az elején, majd Palació góljánál-ami szintén les volt-rögtön integet a zászlós. Ezután Lichtike utánarúg Palaciónak, ezért semmi lap nem jár....Nagatomót bezzeg egyből kiszórták a Milan ellen.
Sajnos úgy látom, tartunk nagyon a Juvétól, és tart ma minden csapat a mezőnyben. Ezt valahogy meg kell törni, mert gusztustalanul élvezik.
Alvarez talán segíthetne elől, Cassano helyett...Csípem a játékát, mozgényokabb.
Puzsér katasztrófa. Annyira okos akar lenni minden helyzetben, mindig megmondja a tutti, és minden csak úgy igaz és csak úgy képzelhető el, ahogy azt ő mondja. Borzalmas, ilyen embert odaültetni élő közvetítésbe, eleve nem tehetem meg ezt az ellen drukkereivel vagy a semleges nézőkkel.
Ki kíváncsi erre az ajnározásra a juvésokon kívül? Hát senki!
Ez a "Moratti egy 12 éves hülye gombfocis gyerek módjára igazolt mindig is" meg a "Zanetti már be van fáradva" meg elmész a búsba öreg. Akkor mit mondjak az agnelli brigádról, mocskos csalók.
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

Hál' istennek nem hallom Puzsért...az viszont tény hogy Asamoah oldalán megy az összes támadásuk..
Nagatomo szerintem megint jó ma is, szinte csak itt vezetjük a támadásainkat, Lichtsteinert szanaszét szopatta..de hogy a kurva anyjába nem állították ki, mikor a partjelzőtől 10 cm-re rúgta fel Palát...
Amúgy Cassano nagyon gyenge ma...támadásainkban nincs semmi koncepció, nincs aki fazont szabjon.
Most nagyon hiányzik Wes.
Ne legyen igazam, de innen még a pontszerzés is nagyon nagy eredmény lenne...
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Mindent figyelembe véve, van egy félidő még, meg kéne próbálni legalább egy X-et elérni, mert a 7 pont sok lenne. Sajnos nem játszunk jól, a ***** Tagliavento ide vagy oda.
interfan

Ajánlom mindenki figyelmébe ezt a képet:
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=96837
Válasz küldése