Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- Dan-i-nter
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
HOGYAJÓKRVAANYÁTENNEKAKÖCSÖGMAJOMNAK!!!!!!! TAKARODJON MILÁNÓBÓL!
De a bíró is elmehet a pcsába, mert egyébként labdát ért. Strama miért nem cserélte le már a szünetben???
De a bíró is elmehet a pcsába, mert egyébként labdát ért. Strama miért nem cserélte le már a szünetben???
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Dan-i-nter 2012.11.11. 22:14-kor.
- e.szabi
Megint kaparhatunk a Juve után. Semmit nem ér így az a győzelem.
-
Injoc
Silvestre-Ricky cserét most!
4-2-3-1-re át kell állni!
4-2-3-1-re át kell állni!
- PellerG
A kommentátorom is rendesen ki van már feszülve Silvestrétől, osztja rendesen.
Sajnos tényleg botrány amit művel. Bár ma amúgy sem vagyunk valami kreatívak.
Talán X-re még vissza tudunk jönni, de ahhoz most alakítania kéne Stramának a csapaton, mert így nem megy. Mondjuk Alvarez be.
Talán X-re még vissza tudunk jönni, de ahhoz most alakítania kéne Stramának a csapaton, mert így nem megy. Mondjuk Alvarez be.
- PellerG
A kommentátorom is rendesen ki van már feszülve Silvestrétől, osztja rendesen.
- sly89
Mit keres ez az ember egy foci csapatban? 
Soha többet nem szeretném látni Inter mezben, de még csak a csapat közelében sem!!!
Castellazzi is jobb hátvéd lenne mint ez a tökkelütött, nem tudom elképzelni, hogy ezért valaki pénzt kap
Soha többet nem szeretném látni Inter mezben, de még csak a csapat közelében sem!!!
Castellazzi is jobb hátvéd lenne mint ez a tökkelütött, nem tudom elképzelni, hogy ezért valaki pénzt kap
- psn
de miért cambi helyett jön alvarez ??? miért nem a patkány silvestret szedi már le aztán rakja fel az első buszra togóba, hogy szopna le egy elefántot ez a nulla senkiházi ? 
- interfan
Ennek ennyi volt, vége...
Na, és ki más igeeeen Silvestre. Tud ez az ember, 2gólt összehoz, de ennyi nem elég neki. Kell még egy 11-es is, köszönjük. Ráadásul csak szar megoldása van az egész meccsen. Kb 5 gólt kaphatunk volna róla.
Nem értem Strama mi a bánatért nem hozta le őt a szünetbe. Itt a fórumon megmondta mindenki, hogy min 1gólt kapunk még róla. Végül eddig 2lett, összesen 3. Az összes adandó alkalommal lemaradt az emberéről, nem volt normális, értékelhető megmozdulása. Soha többe nem akarom inter mezben látni ezt a szerencsétlent. Nem méltó az inter mezre. Ettől Bianchetti vagy Pasa is többet tudna az ifiből. Egy teljes meccs csak szarul, ezt tudja ő. Végleg elkel felejteni. Nemrég Burdissoval hasonlítottam össze, de elnézést kell kérjek Burditol. Mert Silvestrehez képest, Burdi egy védő zseni.
Megverjük a juvet, 10meccses győzelmi széria. De erre jön ez a pöcsfejű és elbasz mindent. Még 1x köszönjük Silvi. Takarodj a büdös pic....
Na, és ki más igeeeen Silvestre. Tud ez az ember, 2gólt összehoz, de ennyi nem elég neki. Kell még egy 11-es is, köszönjük. Ráadásul csak szar megoldása van az egész meccsen. Kb 5 gólt kaphatunk volna róla.
Nem értem Strama mi a bánatért nem hozta le őt a szünetbe. Itt a fórumon megmondta mindenki, hogy min 1gólt kapunk még róla. Végül eddig 2lett, összesen 3. Az összes adandó alkalommal lemaradt az emberéről, nem volt normális, értékelhető megmozdulása. Soha többe nem akarom inter mezben látni ezt a szerencsétlent. Nem méltó az inter mezre. Ettől Bianchetti vagy Pasa is többet tudna az ifiből. Egy teljes meccs csak szarul, ezt tudja ő. Végleg elkel felejteni. Nemrég Burdissoval hasonlítottam össze, de elnézést kell kérjek Burditol. Mert Silvestrehez képest, Burdi egy védő zseni.
Megverjük a juvet, 10meccses győzelmi széria. De erre jön ez a pöcsfejű és elbasz mindent. Még 1x köszönjük Silvi. Takarodj a büdös pic....
- mike
e.szabi írta:Megint kaparhatunk a Juve után. Semmit nem ér így az a győzelem.
Igen, ez a legnagyobb gond, hogy a mostani balfa**kodásunk semmissé teszi azt a hatalmas diadalt...
Silvestrét meg ne lássam többet a csapatban
- psn
most meg capitanot szedi le és a majomarcú bent marad. nem értem ma stramat sem. részben az ő hibája is, mert pályán hagyta ezt a ratyimatyit.
- PetR
- Kapcsolat:
Rickyn látszik a meccshiány... Ilyenkor van az, hogy Livaját tudjuk már csak bevetni elöl, se Wes, se Cou, se egy gólveszélyes cserecsatár (Cruz hol vagy?) 
- alwin91
egyébként szerintem labda volt. persze ettől még nem vagyunk ma jók. Remélem Ranot összedrótozzák következő meccsre.
- psn
Palacio ! mégegyet
-
gabesz
Alvarez nem ide való játékos... előbb fog Livaja lendületet hozni a csapatba mint ő...
Egyébként nekem úgy tűnt h a tizi előtt lesen kapta a gyerek a labdát.
- PetR
- Kapcsolat:
Még egyet...
- zsizsi14
Itt Strama mellett ugyanolyan hibás Moratti is. 3 védővel nekiindulni egy szezonnak öngyilkosság...
- PellerG
psn írta:most meg capitanot szedi le és a majomarcú bent marad. nem értem ma stramat sem. részben az ő hibája is, mert pályán hagyta ezt a ratyimatyit.
Cambiasso sérülten vállalta a meccset, gondolom azért sem maradt végig fent.
Livaja cseréjénél meg már mindegy volt ki jön le, csak támadjunk, de lehet Zanetti elfáradt, sok meccs volt az elmúlt 3 hétben.
Amúgy szerintem marhaság olyat mondani, hogy így nem ér semmi a Juve-győzelmünk.
Már hogy ne érne! A legnagyobb ellenségünk. Évek óta dobálják ránk a sarat, de közben sorre derülnek ki róluk újabb és újabb bunda ügyek. Emellett a csodás stadionjukat is mi vettük be először, és a majd' 50 meccses szériájukat is mi zúztuk szét!
Tartom amit mondtam, hogy nekünk ebben a szezonban nem a bajnoki címért kell menni, hanem a BL-ért. Itt jön ki a Juve előnye, régebb óta vannak együtt, kialakult játékrendszerük és bő keretük van hozzá.
- mike
PellerG.
Én a 4 pont különbség miatt mondtam, az visszaállt, a többi nyilván hatalmas élvezet volt
Én a 4 pont különbség miatt mondtam, az visszaállt, a többi nyilván hatalmas élvezet volt
- psn
gabesz írta:Alvarez nem ide való játékos... előbb fog Livaja lendületet hozni a csapatba mint ő...
Az ég világon semmi gond nem lenne Rickyvel, ha kapna lehetőséget ! Tavaly jobban ment vele, mint Sneijderrel..
- Audipower
Én 3-1-nél kikapcsoltam a tv-t. Egyszerűen nem bírom tovább nézni ennek a nyomorék szilvesztrének a balfaszkodásait. Komolyan mondom Chivu-t jobban csípem, mint őt, pedig a románt is utálom nem gyengén.
A Roma ellen játszott legutoljára végig egy meccset, akkor 3 gólt kaptunk róla. Most eddig 2-t+ összehozott egy tizit. Remélem télen visszapostázzuk Palermo-ba ezt a nyomorék faszt.
Közben nézem a livescore-t, 3-2 Palacio.
Ha nem ez a nyomi szilvesztre játszik, hanem mondjuk Cambi van hátul, lehet nyertünk volna, de sajnos a fociban nincs ha.
Így viszont nem sokat ér a Juve elleni hatalmas győzelem, újra 4 pont lesz a különbség.
A Roma ellen játszott legutoljára végig egy meccset, akkor 3 gólt kaptunk róla. Most eddig 2-t+ összehozott egy tizit. Remélem télen visszapostázzuk Palermo-ba ezt a nyomorék faszt.
Közben nézem a livescore-t, 3-2 Palacio.
Ha nem ez a nyomi szilvesztre játszik, hanem mondjuk Cambi van hátul, lehet nyertünk volna, de sajnos a fociban nincs ha.
Így viszont nem sokat ér a Juve elleni hatalmas győzelem, újra 4 pont lesz a különbség.
-
R9.
sztem stramát senki nem szidhatja, csak köszönettel tartozhat neki
- sly89
Egy pillanatra megörültem, hogy Silvestre-t állítják ki 
- psn
remélem valami túlfűtött szurkoló nekifutásból jól állonrúgja silvestret kifele menet !
- Audipower
R9. írta:sztem stramát senki nem szidhatja, csak köszönettel tartozhat neki
Ebben sztem mindenki egyetért. Nem az ő hibája, hogy szilvesztre NBIII-as szintű játékos.
A következő meccsre, ha összedrótozzák esetleg Brekit, sokkal jobbak leszünk. Ha meg nem épül fel se Samuel, se Breki, én Strama helyében vagy hátravinném Cambi-t, vagy kipróbálnám Bianchetti-t. Rosszabb nem lehet, mint ez a fos szilvike.
-
Injoc
PellerG írta: Itt jön ki a Juve előnye, régebb óta vannak együtt, kialakult játékrendszerük és bő keretük van hozzá.
9 emberünk sérült...ennyivel van előttünk a juve...
- interfan
Rohadtul de dühítő volt ez a mai meccs. Ennyire ideges nem tudom mikor voltam útóljára meccs után. Megverjük a juvet, és ennyit ért. Nem szoktam ennyire kikelni magamból, szóval előre is elnézést.
De ez az atalanta is egy szarrágó, féreg, aljas, tetves csapat. Ezek ellen kapunk ki, ráadásul hogy. Rohadtul ideges vagyok.
Ennek a verességnek a legfőbb, és egyértelmű oka az Silvestre. Ezt a szarrágó, pöcsfejű, faszfej, balfaszt többet nem akarom inter meccsen látni. Rohadjon meg, és takarodjon innen a rákba. A jó büdös kurva anyát neki. 3gól miatta, gratulálok.
De hibás Strama is. Itt a fórumon láttuk ez egy balfasz, és kapunk még róla gólt. De Strama nem cserélte le, érhetetlen. Utána is Cambi valamint Zanetti jött le, nem pedig ez a buzi.
Elnézést mindenkitől ezért a kirohanásért, de sose egy játékos se idegesített fel, mint ez a szarfejű Silvestre.
Ráadásul így szépen magukra húztuk a fiorentinat és a napolit. Következő fordulóba inter-cagliari, nincs mese nyerni kell. napoli-milan, valamint juve-lazio. Nagyon reménykedem hogy pontokat veszít a napoli és a juve is. Nincs még semmi veszve 4pont a hátrány, valamint 1pont az előny a 2ik helyen.
De Silvestre rohadj meg, és takarodj a kur... anyádba.
De ez az atalanta is egy szarrágó, féreg, aljas, tetves csapat. Ezek ellen kapunk ki, ráadásul hogy. Rohadtul ideges vagyok.
Ennek a verességnek a legfőbb, és egyértelmű oka az Silvestre. Ezt a szarrágó, pöcsfejű, faszfej, balfaszt többet nem akarom inter meccsen látni. Rohadjon meg, és takarodjon innen a rákba. A jó büdös kurva anyát neki. 3gól miatta, gratulálok.
De hibás Strama is. Itt a fórumon láttuk ez egy balfasz, és kapunk még róla gólt. De Strama nem cserélte le, érhetetlen. Utána is Cambi valamint Zanetti jött le, nem pedig ez a buzi.
Elnézést mindenkitől ezért a kirohanásért, de sose egy játékos se idegesített fel, mint ez a szarfejű Silvestre.
Ráadásul így szépen magukra húztuk a fiorentinat és a napolit. Következő fordulóba inter-cagliari, nincs mese nyerni kell. napoli-milan, valamint juve-lazio. Nagyon reménykedem hogy pontokat veszít a napoli és a juve is. Nincs még semmi veszve 4pont a hátrány, valamint 1pont az előny a 2ik helyen.
De Silvestre rohadj meg, és takarodj a kur... anyádba.
- internaZIOnaLe
Köszönjük Branca, köszönjük falábú k.csög Silvestre, hogy a nyomorultságodon ment el a meccsünk! 
- Dan-i-nter
Köszönöm Silvestrenek ezt a fantasztikus estét, és eddigi Interben nyújtott teljesítményét, de ennyi elég volt belőle. Gyalázat ez az ember, képes volt 1 maga elveszíteni nekünk a meccset, mondom ezt úgy, hogy a többiek se muzsikáltak túl jól, de legalább csináltak valami értékelhetőt.
- mike
Audipower írta:Ebben sztem mindenki egyetért. Nem az ő hibája, hogy szilvesztre NBIII-as szintű játékos.
Igen, arról nem tehet, de arról igen hogy mégis játszatja.
A kezdő 11 topicba betippeltem egy kezdőt délelőtt, abból kihagytam silvestrét, nem véletlenül...persze sok a sérült tudom, de ezzel a bénával csak magunkat szivatjuk.
-
Interfan84
Ez tipikusan olyan 11-es volt, amit a calciopoli előtt mindig megadtak az Inter ellen, mikor megközelítette az első helyet, ráadásul előtte les is volt, szóval kétszeresen tévedett ez a majom játékvezető.
- alwin91
Nem szabad elkeseredni összességében. Ez a csapatépítés éve, lényeg a BL szereplés kiharcolása. Kell egy belső védő télen minimum. Én Caldirolát is visszahoznám ha rajtam múlna. Palacio megint gólt lőtt, kezd általános lenni. Guarínt emelném még ki pozívumként.
- Baggio85
Első félidőben jól játszottunk, azt mondtam, hogy az az 1-0 többet ért, mint idén sok győzelmünk, mert volt fantázia a csapatban. A második félidőben visszaestünk, de 1-1-nél azt hittem, ez min. X lesz. És hát mondjuk ha nincs a kamu 11es, akkor meg is lett volna. Igazából azt nem értem, hogy a jól működő 3-4-3-ról miért állt át Strama a 4-4-2-re. Zanetti-t be kellett volna vinni Silvestre és Juan mellé, két széle Naga meg Pereire és meg lett volna oldva. Sajnos így nagy teret engedtünk nekik támadásban. Kár érte, de ezek a meccsek még benne vannak ebbe a csapatban, főleg ha pont a védelem esik szét a hiányzók miatt.
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
-
R9.
sly89 írta:Egy pillanatra megörültem, hogy Silvestre-t állítják ki
- Festa
Sajnos ez a meccs már akkor eldőlt amikor kiderült,hogy sem Rano sem Samuel nem léphet pályára.
Annyira nem vagyunk jók,hogy egy ennyire gyenge láncszemet mint Silvestre elmenjen.
Azért most kiderült,hogy mennyire erős a keret.Strama a támadások segítésére behozta Alvarezt és Livaját,de sokat nem tudtak hozzátenni a játékhoz.Ráadásul az is elég nagy pech volt,hogy az Atalanta az első támadásából gólt szerzett.
A mai meccs alapján talán csak Guarin és Palacio dicsérhető.
Fel kell állni innen és folytatni az eddig jó szereplést.
Annyira nem vagyunk jók,hogy egy ennyire gyenge láncszemet mint Silvestre elmenjen.
Azért most kiderült,hogy mennyire erős a keret.Strama a támadások segítésére behozta Alvarezt és Livaját,de sokat nem tudtak hozzátenni a játékhoz.Ráadásul az is elég nagy pech volt,hogy az Atalanta az első támadásából gólt szerzett.
A mai meccs alapján talán csak Guarin és Palacio dicsérhető.
Fel kell állni innen és folytatni az eddig jó szereplést.
- PetR
- Kapcsolat:
BL hely. Persze lehet hinni a Scudettoban, még én is úgy gondolom hogy meg lehet (ehhez kell pár x a csalóktól), de év elején nem ezt tűztük ki, és azért a bajnoki címhez ezt és a Siena ellenit hozni kellett volna. Nem vagyok nagyravágyó, főleg az elmúlt két szezon alapján, persze az nevet aki utoljára nevet.
A meccs egyértelműen Silvestren ment el. Mondhatjuk hogy les volt meg labdát talált de ez mind hiába. Eleve 16-oson belül így becsúszni életveszély... És ha a tizit emiatt nem is nézzük akkor is 2 gólt kaptunk róla.
Guarín, Juan, és talán Pala jók voltak - bár utóbbi két kihagyott zicceréért jár a gonoszfej
, többiek kevésbé. Cassano egy jó beadáson kívül nem nyújtott maradandót, következő fordulóban kezdhetne Alvarez, formába kell lendülnie, hiszen ilyen helyzetekben kell valaki aki a padról lendületet ad - ma nem tudott, bár nem is csodálom, alig játszott mostanság. És simán jó lehet Ő, ahogy írtátok tavaly is nagyon jól pótolta Sneijdert, a Ranieri féle csapatban, ami nem volt valami offenzív. Strama alatt jobb lehet, én bízok benne, kicsit talán lassú, de esze az van a focihoz.
Tovább kell lépni, jövő héten meg nyerni.
Forza Inter!
A meccs egyértelműen Silvestren ment el. Mondhatjuk hogy les volt meg labdát talált de ez mind hiába. Eleve 16-oson belül így becsúszni életveszély... És ha a tizit emiatt nem is nézzük akkor is 2 gólt kaptunk róla.
Guarín, Juan, és talán Pala jók voltak - bár utóbbi két kihagyott zicceréért jár a gonoszfej
Tovább kell lépni, jövő héten meg nyerni.
-
Interfan84
Szerintem csak az 1. gólban volt benne Silvestre, mert a világ leghülyébb szabályának tartom, hogy az utolsó előtti passznál lesen lévő játékos gólt lőhet, mikor a lesszituációnak köszönhetően 1 méteres előnye lesz a belső védőkkel szemben.
- interfan
Valahogy, szó szerint bárhogy de összekel szedni Ranot vagy Samuel jövő hétre. Mert ezzel a szerencsétlenek nem lehet mit kezdeni., megye 2 szint. Ahogy Csabi mondta a stúdióba, bármelyik ifi játékosunk tud ennyit, sőt még többet is.
Télen ide nem Paulinho, meg Fernandinho kell 15miliókért, hanem leg 2középhátvéd. Tényleg így neki vágni egy szezonak, vicc.
Van 3 megbízható, és kezdő szintű középhátvédünk (Rano, Samuel, Juan). De ha ők nincsenek végünk, egyszerűen nincs senki mögöttük, egy hatalmas üresség van csak. Chivu eddig 1kemény meccset bírt, kitudja mikor tér vissza. Egyébként is tudjuk mire képes, azaz semmire. Silvestre pedig nincsenek rá szavak, akkora szerencsétlen. Palermo se akarja visszavenni, mondta Zamparini hogy szar volt, ezért eladták. Még csak nem is Seria A szint. Már inkább nem írok rá semmit, még ezt se érdemli meg ez a féreg.
Belesem akarok gondolni, mivan pl: ha Juan nem játszik így, vagy kölcsön adjuk. Mi lenne ha Rano nem szedte volna össze magát. Valamint ha Samuel többet lenne sérült. Ezekre jobb nem is gondolni.
Télen 2középhátvéd kell. Szinte ingyen elhozható Diakite, lejár a szerződése nyáron. Ugyanez a helyzet Andreollival. Valamint kikel adni azt a 10-12m-t Rolandoért. Vagy ha nagyon sajnálják a pénzt, akkor hozzuk vissza Caldirolat.
Nyáron pedig Samuel helyett kell egy világklasszis középhátvéd. Benatia vagy Ogbonna bármi áron kell az egyik. A juve és a barca már rá is mozdult Benatiara. Nem szabad hagyni. Láthattuk ha van 1 jó védelem (Rano-Samu-Juan), akkor müködnek a dolgok, és jönnek az eredmények. De ha ekkora szerencsétlen Silvestre szintű játékosok vannak, végünk.
Télen ide nem Paulinho, meg Fernandinho kell 15miliókért, hanem leg 2középhátvéd. Tényleg így neki vágni egy szezonak, vicc.
Van 3 megbízható, és kezdő szintű középhátvédünk (Rano, Samuel, Juan). De ha ők nincsenek végünk, egyszerűen nincs senki mögöttük, egy hatalmas üresség van csak. Chivu eddig 1kemény meccset bírt, kitudja mikor tér vissza. Egyébként is tudjuk mire képes, azaz semmire. Silvestre pedig nincsenek rá szavak, akkora szerencsétlen. Palermo se akarja visszavenni, mondta Zamparini hogy szar volt, ezért eladták. Még csak nem is Seria A szint. Már inkább nem írok rá semmit, még ezt se érdemli meg ez a féreg.
Belesem akarok gondolni, mivan pl: ha Juan nem játszik így, vagy kölcsön adjuk. Mi lenne ha Rano nem szedte volna össze magát. Valamint ha Samuel többet lenne sérült. Ezekre jobb nem is gondolni.
Télen 2középhátvéd kell. Szinte ingyen elhozható Diakite, lejár a szerződése nyáron. Ugyanez a helyzet Andreollival. Valamint kikel adni azt a 10-12m-t Rolandoért. Vagy ha nagyon sajnálják a pénzt, akkor hozzuk vissza Caldirolat.
Nyáron pedig Samuel helyett kell egy világklasszis középhátvéd. Benatia vagy Ogbonna bármi áron kell az egyik. A juve és a barca már rá is mozdult Benatiara. Nem szabad hagyni. Láthattuk ha van 1 jó védelem (Rano-Samu-Juan), akkor müködnek a dolgok, és jönnek az eredmények. De ha ekkora szerencsétlen Silvestre szintű játékosok vannak, végünk.
- mike
Nem nagyon sikerült aludni az éjjel : (
10 győzelem után jöhet rosszabb meccs, benne van, de most szinte 1 ember miatt kaptunk ki, és ez nagyon dühítő
10 győzelem után jöhet rosszabb meccs, benne van, de most szinte 1 ember miatt kaptunk ki, és ez nagyon dühítő
-
R9.
a cél még mindig a triplálás, ehhez kell 2 jó védő télen meg 1 paulinho aki ugysem fog jönni 
-
gabesz
psn írta:gabesz írta:Alvarez nem ide való játékos... előbb fog Livaja lendületet hozni a csapatba mint ő...
Az ég világon semmi gond nem lenne Rickyvel, ha kapna lehetőséget ! Tavaly jobban ment vele, mint Sneijderrel..
Tavalyról én kb 3-4 jó meccsére emlékszem, az is ilyen Lecce szintű csapatok ellen volt...Ebbe a játékrendszerbe vhogy nem illik, nem hiába mellőzi Strama is. Eszméletlen lassúsággal tologatja össze-vissza a labdát, a jobb lába nulla, talán a rúgótechnikája jó lehetne, de eddig abból sem láttunk sokat.
- mike
R9. írta:a cél még mindig a triplálás, ehhez kell 2 jó védő télen meg 1 paulinho aki ugysem fog jönni
Caldirolát vissza kéne hozni + Ogbonnát már a télen meg kéne venni.
Diakitét nem nagyon ismerem, de ha 3 belső védővel akarunk továbbra is játszani akkor jöhetne ő is, kell a mélység a védelembe is.
- 20recoba
Mudingayi sérülése is kulcs fontosságú volt, ugyanis így Cambiassonak az eredeti posztján kellett játszania, pedig szerintem Strama van annyira jó edző,hogy hátra hívta volna Cambit Juan mellé.
A kezdőcsapat rendben van, a legjobb a bajnokságban, viszont a cseresor elég közepes. Nincs megfelelő cserecsatár Milito mögé(Livaja még nagyon fiatal ehhez), a középhátvéd kérdést pedig már átbeszélte a fél fórum.
Benatia,Diakhite, Andreolli,Ogbonna akiket írtok. Közülök egyértelműen Ogbonna lenne a legjobb megodlás.
A kezdőcsapat rendben van, a legjobb a bajnokságban, viszont a cseresor elég közepes. Nincs megfelelő cserecsatár Milito mögé(Livaja még nagyon fiatal ehhez), a középhátvéd kérdést pedig már átbeszélte a fél fórum.
Benatia,Diakhite, Andreolli,Ogbonna akiket írtok. Közülök egyértelműen Ogbonna lenne a legjobb megodlás.
- Baggio85
Mondjuk mi is elmehetünk a *****ba, hogy olasz csapat létünkre képtelenek vagyunk 20 év alatt kinevelni egy normális belső védőt, akit minimum ilyen meccseken be lehet tenni!!! Lehet szidni Silvestre-t, de nem ő a hibás, hanem az, aki idehozta!
- Stankov
Hát 3pont-ba került hogy kiderüljön végleg Silvestre nem ide való,remélem Strama is és a vezetőség is belátja.
Nem nagyon volt választása Stramának,hiába írjátok Cuchut ő nem középhátvéd,nem biztos h jobban megoldotta volna.
Azért Palacionak sem tiltotta meg senki h 4méterről fejeljen gólt!Nem ment a csapatnak plusz erre még rájött Silvestre teljesítménye=vereség.
Nem nagyon volt választása Stramának,hiába írjátok Cuchut ő nem középhátvéd,nem biztos h jobban megoldotta volna.
Azért Palacionak sem tiltotta meg senki h 4méterről fejeljen gólt!Nem ment a csapatnak plusz erre még rájött Silvestre teljesítménye=vereség.
-
Injoc
Ha azt mondják az első pár meccs után hogy jön egy 10 meccses győzelmi széria, megverjük a juvét de aztán elver az Atalanta..hm szerintem sokan aláírták volna, mint ahogy most is azt mondom hogy ha 10 meccsenként kikapunk egyszer ám legyen 
Tegnap gyenge volt az egész védelem, nem csak Silvestre, de JJ is bizonytalan volt, ahogy meglepő módon még Zanetti is sok hibával játszott...vannak ilyen napok. A középpályán Gargano is harmat gyenge volt..rengeteg eladott labda, kevés szerelés ő volt a fő "kulcs" hogy simán átrohantak a középpályán a hazaiak.
Guarín viszont harapott a meccs legjobbja nálam.
...na igen és ha Pala nem fejeli 2-szer a kapusba...
Na mindegy, fel a fejjel a csapat még mindig elvárásokon felül teljesít!
Forza Inter!
Tegnap gyenge volt az egész védelem, nem csak Silvestre, de JJ is bizonytalan volt, ahogy meglepő módon még Zanetti is sok hibával játszott...vannak ilyen napok. A középpályán Gargano is harmat gyenge volt..rengeteg eladott labda, kevés szerelés ő volt a fő "kulcs" hogy simán átrohantak a középpályán a hazaiak.
Guarín viszont harapott a meccs legjobbja nálam.
...na igen és ha Pala nem fejeli 2-szer a kapusba...
Na mindegy, fel a fejjel a csapat még mindig elvárásokon felül teljesít!
Forza Inter!
- Dris
nem hiszem hogy ez a vereség a világ vége lenne.
egy ilyen alakulóban lévő csapattól szerintem inkább a 10 veretlenül megvívott meccs volt a meglepetés nem pedig az hogy kikaptunk az Atalantától.
a BL hely a cél elsősorban a scudetto az csak hab lenne a tortán, de jó úton haladunk.
Strama szerintem az az ember, aki megadja az esélyt mindenkinek. Silvestre nem élt vele így nem hiszem hogy sokat fogjuk még látni. az a szívás hogy már az EL meccs előtt is mondták hogy Bianchetti kezdő lehet erre nem lesérült ő is...pech.
egy ilyen alakulóban lévő csapattól szerintem inkább a 10 veretlenül megvívott meccs volt a meglepetés nem pedig az hogy kikaptunk az Atalantától.
a BL hely a cél elsősorban a scudetto az csak hab lenne a tortán, de jó úton haladunk.
Strama szerintem az az ember, aki megadja az esélyt mindenkinek. Silvestre nem élt vele így nem hiszem hogy sokat fogjuk még látni. az a szívás hogy már az EL meccs előtt is mondták hogy Bianchetti kezdő lehet erre nem lesérült ő is...pech.
- tomika431
Baggio85 írta:Mondjuk mi is elmehetünk a *****ba, hogy olasz csapat létünkre képtelenek vagyunk 20 év alatt kinevelni egy normális belső védőt, akit minimum ilyen meccseken be lehet tenni!!! Lehet szidni Silvestre-t, de nem ő a hibás, hanem az, aki idehozta!
Inkább hozta volna Andreollit ide....
- vaskalap
Nem láttam a meccset(ahogy olvasom jobb is)és remélem ez csak egy megtorpanás volt,nem pedig egy hosszabb szünet.A bajnokságban most egy könnyebb meccs jön,ott el lehet felejtetni ezt a kisiklást.Az eddig látottak mindenképp arra adnak okot,hogy bizzunk a csapatban és Stramában.
- Komax
1hét alatt 3idegenbeli meccs sokat kivett a csapatból. Látszott a fizikai és a mentális fáradtság is. Annyira nem lepődtem meg ezen a vereségen, mint ahogy néhányan itt kikeltek magukból. Silvestre, jó szar meccse volt. Alvarez meg totál formán kívűl van. Scudetto óriási dolog lenne ebben! a szezonban. BL legyen meg.
-
RenciDavid
Tényleg úgy látszott hogy kicsit fejben fáradt el a csapat. Palacio olyanokat kihagyott amit nem szabadott volna. A helyzeteink alapján Inter vezetéssel kellett volna kimenni a félidőre.
Silvestre valóban hétről-hétre bizonyítja hogy nem ide való. A vezetőink és Strama mellett szól, hogy bennük is lehetett bizonytalanság és Silvestret csak kölcsönbe hozták opcióval. Ha ez lejár jelen állás szerint mehet majd vissza. Télen valóban jó lenne elhozni egy jó védőt, de még Caldirola vagy Faraoni visszahozása sem lenne rossz megoldás.
Silvestre valóban hétről-hétre bizonyítja hogy nem ide való. A vezetőink és Strama mellett szól, hogy bennük is lehetett bizonytalanság és Silvestret csak kölcsönbe hozták opcióval. Ha ez lejár jelen állás szerint mehet majd vissza. Télen valóban jó lenne elhozni egy jó védőt, de még Caldirola vagy Faraoni visszahozása sem lenne rossz megoldás.