Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- alwin91
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
http://kepfeltoltes.hu/121118/les_www.k ... es.hu_.png
Na itt van. Ez egyértelmű. Egy lépéses les. Mondjuk oké ezt nehéz megítélni, néha elmenne, na de ennyit nem lehet véletlen hibázni, mint amennyi ellenünk mostanság.
Na itt van. Ez egyértelmű. Egy lépéses les. Mondjuk oké ezt nehéz megítélni, néha elmenne, na de ennyit nem lehet véletlen hibázni, mint amennyi ellenünk mostanság.
- psn
A meccs óta zajlanak az események elég rendesen ! Moratti kikelt magából, és nyilatkozott a médiának, amiben szidta a játékvezetőket, erre a fasszopó redvás köcsög juve a honlapján válaszolt erre, hogy NO COMMENT, mellé kilinkeltek valami hülyeséget, hogy mi voltunk benne valami csalásban, csak már nem lehetett büntetni.. Sajnos a legtöbb forrás még olasz, de nemsokára lesznek biztos angolul is, akkor több infó lesz erről az egészről.. Mindenesetre a csaló banda csinálja a feszkót.. az összes rohadt juventino belével kéne felakasztani ezeket a köcsög játékvezetőket !!!
-
Interfan84
President Moratti, you spoke with Andrea Stramaccioni. Did you ask him what the referee said to him, or if he had asked for some kind of explanation? Did he respond?
"Well, are we also supposed to go and ask, ‘Could you please tell us why?’ Come on… On the pitch the only thing they said was: you from Inter keep quiet. ‘You’. I want to know who ‘we’ are when referring to Inter. Please tell us who ‘we’ are when you say ‘You from Inter’."
A játékvezető azt mondta Stramaccioni-nak, hogy egy Interes fogja be a száját.
"Well, are we also supposed to go and ask, ‘Could you please tell us why?’ Come on… On the pitch the only thing they said was: you from Inter keep quiet. ‘You’. I want to know who ‘we’ are when referring to Inter. Please tell us who ‘we’ are when you say ‘You from Inter’."
A játékvezető azt mondta Stramaccioni-nak, hogy egy Interes fogja be a száját.
-
Injoc
interfan írta:Strama kipróbálhatna a 4-2-3-1 taktikát. De sajnos nem fogja. Szép lenne elől Palacio-Sneijder-Coutinho és előttük Cassano.
Papíron jó ez a felállás, de hogy a támadó 4-esből senki sem képes védekezni az fix, így ilyen felállást csak akkor fogunk látni ha vesztésre állunk..
-
JZ4+MM23
írjátok h les volt meg kéz volt szerintem az első gól nem volt les csalóka a kép samuel -el sztem egy vonal volt a kéz meg sztem azért nem volt az mert ha mondjuk így rúgják rá bármelyik védőnk kezére a labdát akkor megint szidná mindenki a bírót
DE Rano buktatása bizony egyértelmű 11es volt egyedül azt lehetett volna elnézni h 11es v szabadrúgás de az h tovább az nevetséges ítélet volt
DE Rano buktatása bizony egyértelmű 11es volt egyedül azt lehetett volna elnézni h 11es v szabadrúgás de az h tovább az nevetséges ítélet volt
- interfan
Elszomorító ami olaszban bíráskodás címszó alatt zajlik. Más komoly európai elit bajnokságban, ez egyszerűen nem fordulhatna elő. Leírtam már ezt egyszer, és azóta pedig egyre rosszabb.
Csak nézzük meg a német bajnokságot, alig hallani bírói hibákról és tévedésekről. Ugyanez a helyzet a francia, spanyol, valamint angol bajnokságban.
Persze vannak ilyen esetek és lesznek is (pl chelsea-man untd meccs), de ezek nem hetente fordulnak elő. Ezekben a bajnokságokban egyszerűen a bíró a balfasz. Elő fordulnak ilyen meccsek, de nem sok, sőt. Egy szezonban van 3-4 ilyen meccs, mert egyszerűen nem engedhetik meg maguknak. Kiszűrik a balfasz bírókat, és nem kapnak meccset. Voltak, vannak és lesznek is tévedések, amíg nem lesz videó bíró. De az nem mindegy hogy mennyi a tévedés.
Ez az ami olaszországban egyszerűen rengeteg. Ezek pedig már sajnos nem tévedések, hanem egyszerű bunda. Ahogy az a paraszt puzsér is mondta, ha lenne videó bíró nem lehetne csalni. Ebben igaza van. Egész olaszbajnokságnak vége lenne itt.
Csak nézzünk meg pár juve meccset. Catania meccsről elég sokat halottunk. Jogos gól elvéve a cataniatol, méteres les megadva a juvenak. Pescara ellen jogos 11-es nem adtak meg a pescaranak. Ellenünk Asamoah kb 1,5 méteres lesről indult, nem fújták be és gól. Ez csak pár példa a közelmúltból.
Pár inter meccs. Nézzük az elmúlt hármat. Juve lesgól megadva ellenünk. Atalanta lesgól megadva, kérdéses 11-es megadva ellenünk.
Cagliari ellen lesgól megadva ellenünk, jogos 11-es nincs megadva az internek.
Ezek ahogy írtam csak pár közelmúltbéli meccs. 100%-ig biztos vagyok benne ez a lista még folytatódni fog.
És persze ne feledjük a hatalmas juve életetést. A juve ilyen erős, olyan erős 49meccses veretlenség, történelminek nevezték egyesek. (Puzsér szerint Barca szintű csapat a juve, Marchisio világklasszis, Vidal 60m-t ér, Pirlo pedig aranylabdát, röhejes ez az ember).
Na és akkor jön a BL a világklasszis juvenak. Valamiért nincs bírói segítség (szegény moggi az uefat már nem tartja a kezében), és nem jönnek az eredmények. Olyan gyönyörűen esnek majd ki már kedden jó lesz nézni.
Ez a csaló, nagyképű, banda az olasz bajnok??? Szégyenletes az egész.
Csak nézzük meg a német bajnokságot, alig hallani bírói hibákról és tévedésekről. Ugyanez a helyzet a francia, spanyol, valamint angol bajnokságban.
Persze vannak ilyen esetek és lesznek is (pl chelsea-man untd meccs), de ezek nem hetente fordulnak elő. Ezekben a bajnokságokban egyszerűen a bíró a balfasz. Elő fordulnak ilyen meccsek, de nem sok, sőt. Egy szezonban van 3-4 ilyen meccs, mert egyszerűen nem engedhetik meg maguknak. Kiszűrik a balfasz bírókat, és nem kapnak meccset. Voltak, vannak és lesznek is tévedések, amíg nem lesz videó bíró. De az nem mindegy hogy mennyi a tévedés.
Ez az ami olaszországban egyszerűen rengeteg. Ezek pedig már sajnos nem tévedések, hanem egyszerű bunda. Ahogy az a paraszt puzsér is mondta, ha lenne videó bíró nem lehetne csalni. Ebben igaza van. Egész olaszbajnokságnak vége lenne itt.
Csak nézzünk meg pár juve meccset. Catania meccsről elég sokat halottunk. Jogos gól elvéve a cataniatol, méteres les megadva a juvenak. Pescara ellen jogos 11-es nem adtak meg a pescaranak. Ellenünk Asamoah kb 1,5 méteres lesről indult, nem fújták be és gól. Ez csak pár példa a közelmúltból.
Pár inter meccs. Nézzük az elmúlt hármat. Juve lesgól megadva ellenünk. Atalanta lesgól megadva, kérdéses 11-es megadva ellenünk.
Cagliari ellen lesgól megadva ellenünk, jogos 11-es nincs megadva az internek.
Ezek ahogy írtam csak pár közelmúltbéli meccs. 100%-ig biztos vagyok benne ez a lista még folytatódni fog.
És persze ne feledjük a hatalmas juve életetést. A juve ilyen erős, olyan erős 49meccses veretlenség, történelminek nevezték egyesek. (Puzsér szerint Barca szintű csapat a juve, Marchisio világklasszis, Vidal 60m-t ér, Pirlo pedig aranylabdát, röhejes ez az ember).
Na és akkor jön a BL a világklasszis juvenak. Valamiért nincs bírói segítség (szegény moggi az uefat már nem tartja a kezében), és nem jönnek az eredmények. Olyan gyönyörűen esnek majd ki már kedden jó lesz nézni.
Ez a csaló, nagyképű, banda az olasz bajnok??? Szégyenletes az egész.
-
Interfan84
Az a baj, hogy mióta az első hely közelébe került az Inter és Stramaccioni valamint Cassano is visszaszólt a Juventus-nak a nyílt provokációjuk után, sajnos folyamatosan ilyen dolgok történnek. Fura egybeesés, hogy miután Zeman is kinyitotta a száját Conte eltiltásával kapcsolatban a Roma is egyből visszaesett, többek között néhány kamu játékvezetői ítéletnek köszönhetően...
A játékvezető megnyilvánulásának (egy Interes mégis mit akar...) valamint a Juventus honlapján megjelent "no comment"-es írásnak, mintha egyértelműen az lenne az üzenete, hogy most jól megkapjátok a calciopoli miatt és az a szomorú, hogy ebből még titkot se kell csinálniuk.
Moratti-nak fel kell kötnie a gatyáját, mert ha ugyanazok az idők jönnek mint a calciopoli előtti időszakban (engem már az is kísértetiesen emlékeztet arra, hogy rengeteg a Juventus játékos az olasz válogatott keretében pont mint mikor Lippi fia intézte az ottani dolgokat...Ranocchia is mellőzve volt hiába nyújtott végre klasszis teljesítményt, Cassano meg mióta az Interben van már a keret közelébe se kerül, nem hogy a kezdőbe) akkor még csak most jön a feketeleves és a következő meccseken is jönnek majd a furábbnál is furább ítéletek. A régebbi időkből kiindulva ugyanis minél jobban felemelte a csapat a hangját a játékvezetői ítéletek ellen, annál pofátlanabb "tévedések" történtek a következő fordulókban. Nagyon rossz érzésem van, mert ezek nem fognak leállni...
A játékvezető megnyilvánulásának (egy Interes mégis mit akar...) valamint a Juventus honlapján megjelent "no comment"-es írásnak, mintha egyértelműen az lenne az üzenete, hogy most jól megkapjátok a calciopoli miatt és az a szomorú, hogy ebből még titkot se kell csinálniuk.
Moratti-nak fel kell kötnie a gatyáját, mert ha ugyanazok az idők jönnek mint a calciopoli előtti időszakban (engem már az is kísértetiesen emlékeztet arra, hogy rengeteg a Juventus játékos az olasz válogatott keretében pont mint mikor Lippi fia intézte az ottani dolgokat...Ranocchia is mellőzve volt hiába nyújtott végre klasszis teljesítményt, Cassano meg mióta az Interben van már a keret közelébe se kerül, nem hogy a kezdőbe) akkor még csak most jön a feketeleves és a következő meccseken is jönnek majd a furábbnál is furább ítéletek. A régebbi időkből kiindulva ugyanis minél jobban felemelte a csapat a hangját a játékvezetői ítéletek ellen, annál pofátlanabb "tévedések" történtek a következő fordulókban. Nagyon rossz érzésem van, mert ezek nem fognak leállni...
- Festa
Most értem haza Milánóból.Érdekes volt így olvasni a kommenteket.
Nagyon bíztam benne,hogy egy győztes meccs után térek haza,de a hangulat miatt megérte.
Az látszott,hogy volt valami balhé volt a kispadnál,de hogy ekkora visszhangja lesz azt nem gondoltam volna.
Én is azon véleményeket osztom,hogy nem kéne ezt a pontvesztést bíróra fogni.
1.Gargano nagyon pontatlan volt,de sajnos ez benne van a játékban.Viszont most ez a hiba gólokban mutatkozott meg.
1-0 után ráültünk az eredményre és törvényszerű volt,hogy a Cagliari gólt talál.
2.Guarin játéka hiányzott.Azé a Guariné aki nagyon sokat hozzátett a támadásokhoz az elmúlt meccseken.
3.Élőben feltűnő volt,hogy a tridentéből Cassano és Millito mennyire nem hajlandó visszajönni védekezni.
Milito ha berúgja valamelyik helyzetét máris más a játékának megítélése.Cassano más tészta, ő nagyon kényelmesnek tűnt.
Volt egy két villanása,de különösebben nem hajtotta agyon magát.
Sajnos be kell ismerni,hogy ahogy a Milánban itt sem tud vezér lenni a pályán.Túl sok neki a teher.
Amennyiben lenne egy csatárklasszisunk akkor hasznos lenne,ha egy ilyen játékos ülne a kispadon,de azt,hogy egy maga legyen mérleg nyelve ahhoz kevés.
4.A csapat igazán 1-2 után kapta össze magát.Alvarez első megmozdulása gólt eredményezett.
Természetesen a Nord biztatása sem maradt el.A második gólunk után több helyzetünk volt mint az meccsen odáig.
Végig azt éreztük,hogy meglesz a harmadik találat.Sajnos ma valami hiányzott.
Sajnos a csapat még nem elég erős-elsősorban mentálisan a scudettora.
Megvertük a Milánt tíz emberrel,a szezon meglepetéscsapatát a Fiorentinát és a Juvét idegenben,de amíg Siena és Cagliari szintű csapatokat nem tudunk megverni akkor ne álmodozzunk bajnoki címről.
Egyébként a Juvét is úgy vertük,hogy a bíró a zebrákat segített(lesgól+Lichsteiner-egy piros) mégis felültudutunk kerekedni rajtuk.Azt gondolom,hogyha Moratti neki megy a játékvezetőknek akkor abból csak rosszul kerülhetünk ki.
Nagyon bíztam benne,hogy egy győztes meccs után térek haza,de a hangulat miatt megérte.
Az látszott,hogy volt valami balhé volt a kispadnál,de hogy ekkora visszhangja lesz azt nem gondoltam volna.
Én is azon véleményeket osztom,hogy nem kéne ezt a pontvesztést bíróra fogni.
1.Gargano nagyon pontatlan volt,de sajnos ez benne van a játékban.Viszont most ez a hiba gólokban mutatkozott meg.
1-0 után ráültünk az eredményre és törvényszerű volt,hogy a Cagliari gólt talál.
2.Guarin játéka hiányzott.Azé a Guariné aki nagyon sokat hozzátett a támadásokhoz az elmúlt meccseken.
3.Élőben feltűnő volt,hogy a tridentéből Cassano és Millito mennyire nem hajlandó visszajönni védekezni.
Milito ha berúgja valamelyik helyzetét máris más a játékának megítélése.Cassano más tészta, ő nagyon kényelmesnek tűnt.
Volt egy két villanása,de különösebben nem hajtotta agyon magát.
Sajnos be kell ismerni,hogy ahogy a Milánban itt sem tud vezér lenni a pályán.Túl sok neki a teher.
Amennyiben lenne egy csatárklasszisunk akkor hasznos lenne,ha egy ilyen játékos ülne a kispadon,de azt,hogy egy maga legyen mérleg nyelve ahhoz kevés.
4.A csapat igazán 1-2 után kapta össze magát.Alvarez első megmozdulása gólt eredményezett.
Természetesen a Nord biztatása sem maradt el.A második gólunk után több helyzetünk volt mint az meccsen odáig.
Végig azt éreztük,hogy meglesz a harmadik találat.Sajnos ma valami hiányzott.
Sajnos a csapat még nem elég erős-elsősorban mentálisan a scudettora.
Megvertük a Milánt tíz emberrel,a szezon meglepetéscsapatát a Fiorentinát és a Juvét idegenben,de amíg Siena és Cagliari szintű csapatokat nem tudunk megverni akkor ne álmodozzunk bajnoki címről.
Egyébként a Juvét is úgy vertük,hogy a bíró a zebrákat segített(lesgól+Lichsteiner-egy piros) mégis felültudutunk kerekedni rajtuk.Azt gondolom,hogyha Moratti neki megy a játékvezetőknek akkor abból csak rosszul kerülhetünk ki.
-
vivainter
Én azt gondolom nem kéne itt bírózni, sokat hibáznak ide is oda is ez tény, de nem miatta ment el a meccs! A sárga lapokkal is össze vissza dobálozott és több mezőnybeli tévedése is is volt. Ahogy azt más is írta, 1:2 nél kezdtünk el újra játszani, és ha nincs az az öngól, akkor kikapunk (!). Milito döbbenetes, hogy miket hagy ki, Cassano pedig ahogy írtátok elég kényelmesre vette a játékot. Nem igazán értettem, hogy Strama miért hisztizett ennyire, amikor a meccs közbe szarok voltunk, bár annak azért örülök, hogy ilyen heves érzelmeket vált ki belőle a csapat eredményessége, illetve eredménytelensége: én ezt inkább csak a tegnapi kudarc kétségbeesett kiáltásának éreztem részéről
Azért azt sem szabad elfelejteni, hogy elég sok a sérültünk, ami miatt nehéz rotálni is a csapatot. 4 pontra vagyunk a Juvétól, 25 fordulóval a vége előtt! Azért nem állunk mi egyáltalán olyan rosszul, mint ahogy azt sokan állítják. 1 - 2 játékos kell télre, és meg lehet az első hely. A juve messze nem olyan erős, mint amennyire sztárolják őket itthon, ahogy Interfan is írta, a BL be meg szenvednek, holott a Chelsean kívül nem igen van űtös csapat a csoportjukban. A fiorentinától nem tartok, hiába van tőlünk 1 pontra, szerintem ők el fognak fáradni a szezon végére, annak ellenére, hogy tényleg jó csapatuk van. De össze se hasonlítható a Napolivan, bár szerintem ha nincs Cavani, akkor ők se nagyon nyernek meccset (ez be is bizonyosodott).
-
A'doma Zajcev Jr.
Már az elején le kellett volna rendezni a meccset, nem visszaállni. Én egy képre emlékszem a vezető gól után amikor Strama a védőknek mutatta, hogy húzódjanak feljebb. Ebből kiindulva nem tűnik taktikai utasítás a visszaállás. Cassano főleg elflegmáskodta a passzait amiből jöhettek a kontrák hisz kapásból 3 támadó (Cassano, Milito, Palacio) és rosszabb esetben még 2-3 középpályás (Cambiasso, Gargano, Nagatomo) maradt elől.
A Juve verés hatalmas érdem, de újra vissza kell szállniuk a srácoknak a földre és ugyanolyan alázattal kell végezni a munkát, mint azelőtt.
A Juve verés hatalmas érdem, de újra vissza kell szállniuk a srácoknak a földre és ugyanolyan alázattal kell végezni a munkát, mint azelőtt.
- sly89
A'doma Zajcev Jr. írta:...Én egy képre emlékszem a vezető gól után amikor Strama a védőknek mutatta, hogy húzódjanak feljebb. Ebből kiindulva nem tűnik taktikai utasítás a visszaállás. ...
Nekem úgy rémlik, hogy Mourinho is panaszkodott arra, hogy 1-0 után vissza állnak a játékosok, de lehet rosszul emlékszem.
- Danubius68
en a ki nem tegnap szulettem es mindig itt eltem olaszban, mondhatom hogy minden evben mikor a juve elso volt vagy elso kozot volt mindig segitve, a 80 evekben mikor tobszor segitettek!! mert itt olaszabsn nekik van a leg nagyob szurkolo tabor, mert a FIAT az eggyik leg fontosab ceg szerintem ezek az okok es mindenki tudja! de sajnos ezzel a problemaval kel kuzkodni es ha akarunk nyerni bajnoksagot akkor joval tobbet kell meg mutatnunk a bajnoksagban, tegnapi meccs mutatta hogy minket nem segitenek de ez mindig ugy volt, a CAGLIARI ellem ha akartunk volna nyerni azert sokkal tobbet kellet volna mutatnunk, de nem az akarattal mert az volt de tobbet pontos lenni a kapu elot, azok a golokat a mit kellet volna be loni be lotuk volna akkor mama nem panazkottunk volna ilyen sokat a birok ellen ezt el kell ismerni.
persze tegnap igazsagtalan volt hogy nem adtak a tizeneggyes, es ez bosszant nem is CAGLIARI ellem a ki Milanoban nagyon jol meccset csinalt es ell kell ismerni hogy a dontetlent meg erdemeltek mert a INTER hibait ki tudtak hozni, de bosszant persze mert a ossze tesszuk mind ezeket mindig ott jovunk ki hogy mulnak az evek de a JUVE tamogatas az sose valtozik
persze tegnap igazsagtalan volt hogy nem adtak a tizeneggyes, es ez bosszant nem is CAGLIARI ellem a ki Milanoban nagyon jol meccset csinalt es ell kell ismerni hogy a dontetlent meg erdemeltek mert a INTER hibait ki tudtak hozni, de bosszant persze mert a ossze tesszuk mind ezeket mindig ott jovunk ki hogy mulnak az evek de a JUVE tamogatas az sose valtozik
- realevil
Ebben a Fiat dologban tenyleg lehet valami. A helyzet kihasznalasban meg javulnunk kell ez teny. De messze még a majus, addig még van ido es lehetoseg is javitani. Ebben a forduloban szerencsenk is volt meg nem is. Hala az egnek a nagy rivalisok sem tudtak pontokat szerezni.
- versenyszellem
persze most épp így jött ki, de felesleges két dolgot összemosni:
tegnap nem voltunk túl acélosak, bár főleg a második félidőben, sok helyzetünk volt, de azért elég könnyen jutottak át a Cagliari kontrák a középpályánkon. A játék képe alapján senki sem szólhat semmit azért mert X lett.
De az hogy a 3 meccsünkbe nyúlnak bele a bírók zsinórban, azért az több mint felháborító. Nem tudom mi lesz ebből a Moratti féle kirohanásból, de megértem az öreget, egyszer már átélte hogy más csapatok csalással végeztek az inter előtt, persze hogy paranoiás lett tőle. Főleg ha hozzávesszük az az apró tényt is, hogy a Juvét meg tolják a bírók..
és amikor szar vagy és minden kimarad és a középpálya sem túl acélos, de mázlid van kiegyenlítesz, próbálkozol tovább és a 90. percben nem adnak meg egy 11-est amivel nyerhetnél, az finoman szólva sem a könnyen emészthető kategória. két ilyen meccs után meg igencsak megakad az interesek torkán!
Ha annyira igazságtalan lett volna egy győzelem, adja meg a tizenegyest, aztán majd fölé bikázza Milito, de ne a bíró 'tegyen' igazságot!
Hosszú még az idény, meglátjuk mire jutunk végül, de szoros első ötös van kialakulóban és fontos lenne hogy az ötből legalább kettő mögöttünk végezzen. persze első a csapatépítés, de az úgy néz ki elég jól megépült
..Mindenestre úgy néz ki strigulázhatjuk milyen hibákat és kinek az előnyére és kárára vétenek a bírók..
tegnap nem voltunk túl acélosak, bár főleg a második félidőben, sok helyzetünk volt, de azért elég könnyen jutottak át a Cagliari kontrák a középpályánkon. A játék képe alapján senki sem szólhat semmit azért mert X lett.
De az hogy a 3 meccsünkbe nyúlnak bele a bírók zsinórban, azért az több mint felháborító. Nem tudom mi lesz ebből a Moratti féle kirohanásból, de megértem az öreget, egyszer már átélte hogy más csapatok csalással végeztek az inter előtt, persze hogy paranoiás lett tőle. Főleg ha hozzávesszük az az apró tényt is, hogy a Juvét meg tolják a bírók..
és amikor szar vagy és minden kimarad és a középpálya sem túl acélos, de mázlid van kiegyenlítesz, próbálkozol tovább és a 90. percben nem adnak meg egy 11-est amivel nyerhetnél, az finoman szólva sem a könnyen emészthető kategória. két ilyen meccs után meg igencsak megakad az interesek torkán!
Ha annyira igazságtalan lett volna egy győzelem, adja meg a tizenegyest, aztán majd fölé bikázza Milito, de ne a bíró 'tegyen' igazságot!
Hosszú még az idény, meglátjuk mire jutunk végül, de szoros első ötös van kialakulóban és fontos lenne hogy az ötből legalább kettő mögöttünk végezzen. persze első a csapatépítés, de az úgy néz ki elég jól megépült
..Mindenestre úgy néz ki strigulázhatjuk milyen hibákat és kinek az előnyére és kárára vétenek a bírók..
- vaskalap
Lehet most birózni(teljesen jogosan),de most érzésem szerint nem erről van szó.A csapat eddig egy fantasztikus sorozatot produkált,a gyuve elleni meccsel bezáróan.Szinte minden sikerült,volt,hogy két támadásból lőttünk két gólt stb.Törvényszerű volt,hogy ez egyszer megváltozik.Nem minden jön össze elsőre,sőt lehet össze se jön,és most minden gólért kétszer vagy többször kell megharcolni.A másik dolog,hogy most már tényleg potenciális veszélynek tekintik az INTER-t,és mindent el is követnek,hogy ne legyünk azok.Nehéz dolog,de most kell igazán harcolni,küzdeni,hogy lássák az ellendrukkereink,mi soha nem adjuk fel!Ez a töretlen hit le fogja törni a szarvukat.
- Süti
interfan írta:Ezek pedig már sajnos nem tévedések, hanem egyszerű bunda.
Nagyon nagy gond ami hétről hétre történik, és szerintem is az a különbség, hogy megint úgy tűnik valakik irányítják a háttérből a dolgokat, emiatt is idén nem lehetünk bajnokok.
De legalább ne ez a gynge Juve legyen az...
- interfan
Komoly következményei lettek a mérkőzés végén történteknek:
Cassano 2 mérkőzéses eltiltást kapott. (Furcsa pont ő fogta le Stramat)
A bíró sértegetése miatt kapja ezt, amit nem csak a pálya mellett, hanem az öltöző folyosón is folytatott.
Strama 1 mérkőzéses eltiltás kapott. (Még szerencse hogy lefogták, így nem lett komolyabb ügy belőle). A Parma ellen Baresi lesz így a padon. Ezáltal ő tartja meg a mérkőzés előtti sajtótájékoztatót is.
Gargano pedig sárga lapjai miatt pontozódott ki. Így 3 embert is nélkülözni kell a parma ellen. De visszatérhet Sneijder és Guarin is.
Strama helyett, az EL meccs előtti sajtótájékoztatóra is lehet Baresi megy. (Utoljára Mourinho csinált ilyet hogy hetekig nem szólt a médiához.)
Cassano 2 mérkőzéses eltiltást kapott. (Furcsa pont ő fogta le Stramat)
A bíró sértegetése miatt kapja ezt, amit nem csak a pálya mellett, hanem az öltöző folyosón is folytatott.
Strama 1 mérkőzéses eltiltás kapott. (Még szerencse hogy lefogták, így nem lett komolyabb ügy belőle). A Parma ellen Baresi lesz így a padon. Ezáltal ő tartja meg a mérkőzés előtti sajtótájékoztatót is.
Gargano pedig sárga lapjai miatt pontozódott ki. Így 3 embert is nélkülözni kell a parma ellen. De visszatérhet Sneijder és Guarin is.
Strama helyett, az EL meccs előtti sajtótájékoztatóra is lehet Baresi megy. (Utoljára Mourinho csinált ilyet hogy hetekig nem szólt a médiához.)
- realevil
Ennek a mediahoz nem szolok dolognak mi ertelme van?
- interfan
realevil írta:Ennek a mediahoz nem szolok dolognak mi ertelme van?
Lényegébe ezt a csapat úgymond tiltakozásul csinálja. A bírói döntések miatt. A cagilari elleni meccs óta egyedül Moratti szólalt meg. Ő sem épp szép szavakat mondott. Az egész csapatból senki más nem nyilatkozott azóta.
Az hogy ennek mi az értelme? Hát ez jó kérdés...
- Matyesz
Imádom Stramában,hogy ennyire szenvedélyes!!! 
- intertomega
vaskalap írta:Lehet most birózni(teljesen jogosan),de most érzésem szerint nem erről van szó.A csapat eddig egy fantasztikus sorozatot produkált,a gyuve elleni meccsel bezáróan.Szinte minden sikerült,volt,hogy két támadásból lőttünk két gólt stb.Törvényszerű volt,hogy ez egyszer megváltozik.Nem minden jön össze elsőre,sőt lehet össze se jön,és most minden gólért kétszer vagy többször kell megharcolni.A másik dolog,hogy most már tényleg potenciális veszélynek tekintik az INTER-t,és mindent el is követnek,hogy ne legyünk azok.Nehéz dolog,de most kell igazán harcolni,küzdeni,hogy lássák az ellendrukkereink,mi soha nem adjuk fel!Ez a töretlen hit le fogja törni a szarvukat.
Így van !
Ráadásul ezt a szárd csapatot 4 góllal kellett volna hazavágni.
11-es ? Nem adta meg? Puff! Egy ilyen nagy csapatnak mint a mienk egy Caglari ellen nem szabadna , hogy az utolsó percekre hagyja nyitva a meccset. Most itt vagyunk és sírunk, hogy a spori ,,ilyen szemét...." stb.
Kedvencem Milito (mindig az marad!!!!) meg hát elcseszte -valljuk be.
Forza INTER !!!
- PetR
- Kapcsolat:
realevil írta:Ennek a mediahoz nem szolok dolognak mi ertelme van?
Lehet nem akarja hogy ha mond valamit, azt még jobban kiforgassák a juventino újságírók...
- alwin91
Itt azért egy-két ember szerintem félreérti az egészet. Itt nem erről az egy tizi esetről van szó. Hanem a sorozatos kőkemény tévedések ellen. Egymás után három nagyon meghatározó. Ha ez lett volna az első nagy tévedés akkor max Strama kel ki magából a kispadnál, és utána megnyugodott volna és valószínű, hogy Moratti is csak azt mondta volna, hogy előfordul. Egyébként kívülről úgy látszik, hogy nehéz kihagyni amit Milito kihagyott, de egy erősebb oldalról érkező beadás nagyon simán fel tud perdülni. Persze Milito elég profi ahhoz, hogy ezt megoldja, de Ő is hibázhat.
- Festa
Nekem ez nagyon nem tetszik ahogy reagálunk erre a bíróügyre!!!!
Magunk alatt vágjuk a fát....
-
A'doma Zajcev Jr.
Festa írta:Nekem ez nagyon nem tetszik ahogy reagálunk erre a bíróügyre!!!!
Így igaz! És ha a srácok tényleg csak a bírót okolják és nem a saját rossz teljesítményüket akkor rossz irányba megyünk. Stramának rendet kell tenni a fejekben.
- interfan
Finoman szólva tartalékos a kezdőnk:
INTER (3-5-1-1): 27 Belec; 6 Silvestre, 23 Ranocchia, 40 Juan Jesus;
42 Jonathan, 52 Romanò, 21 Gargano, 24 Benassi, 31 Pereira; 7 Coutinho, 88 Livaja
Panchina: 12 Castellazzi, 4 Zanetti, 8 Palacio, 28 Pasa, 48 Bandini, 54 Donkor, 61 Garritano
Allenatore: Stramaccioni
Legalább játszanak a fiatalok, és reméljük bizonyítanak.
FORZA INTER!!!
42 Jonathan, 52 Romanò, 21 Gargano, 24 Benassi, 31 Pereira; 7 Coutinho, 88 Livaja
Panchina: 12 Castellazzi, 4 Zanetti, 8 Palacio, 28 Pasa, 48 Bandini, 54 Donkor, 61 Garritano
FORZA INTER!!!
- psn
jól kezdünk! silvestre megint a helyén volt az a lényeg
pfejj ezt a rohadt subafejü buzit soha többet nem akartam Inter mezben látni, és most megint rajta van : 
- DaNi
interfan írta:Finoman szólva tartalékos a kezdőnk:
FORZA INTER!!!
Legalább megnézzük hogy mit tudnak a fiatalok
- psn
jonathant el is felejtettem.. ez a jobb oldal totál öngyilkosság. silvestre elött jonathan.. vicc
- internaZIOnaLe
Normális stream ami megy progi nélkül??
- psn
- Audipower
psn írta:jól kezdünk! silvestre megint a helyén volt az a lényegpfejj ezt a rohadt subafejü buzit soha többet nem akartam Inter mezben látni, és most megint rajta van :
Csak nem a nyomi Silvestre-ről kaptuk a gólt?
- psn
Audipower írta:psn írta:jól kezdünk! silvestre megint a helyén volt az a lényegpfejj ezt a rohadt subafejü buzit soha többet nem akartam Inter mezben látni, és most megint rajta van :
Csak nem a nyomi Silvestre-ről kaptuk a gólt?
silvestre + jonathan van jobb oldalon, össze vissza mászkáltak egymás mellett, onnan jött a beadás.. simán meg lehetett volna állítani. aztán talán juan akarta kirúgni, de elég necces volt, kapufát rúgott, a lepattanóra meg rámentek...
- realevil
igy a meccset nézve, nagy csalodas. bar pontosan erre szamitottam amint meglattam a kezdot. 
- Audipower
Ha valakinek esetleg kell működő sopcast-os link:
http://www.rojadirecta.me/
http://www.rojadirecta.me/
- psn
realevil írta:igy a meccset nézve, nagy csalodas. bar pontosan erre szamitottam amint meglattam a kezdot.
az nem kifejezés. ha történik valami, akkor az a bal oldalt, pereira felfut a labdával, de nincs nagyon kinek beadni.. livaja meg nem érdemli meg ezzel a hozzáállással, hogy a pályán legyen. Counak vannak még szép megmozdulásai, de egyedül nagyon kevés. Pereira hajt, ott van elől, hátul..
- tabi.csaba
Lehet szidni Jonathant,de Pereira akit 12 milláéért vásároltunk,semmivel sem jobb játékos a Brazilnál!Én szeretem az uruguayi játékosokat,de a 3millió lakosból,igazán vehettünk volna ütősebb játékost.
- psn
tabi.csaba írta:Lehet szidni Jonathant,de Pereira akit 12 milláéért vásároltunk,semmivel sem jobb játékos a Brazilnál!Én szeretem az uruguayi játékosokat,de a 3millió lakosból,igazán vehettünk volna ütősebb játékost.
Semmi gond nincs Pereiraval, de nyilván 20 meccs padozás után nem lesz egyből 100%-os.. Az egész bal oldalt ő viszi jelenleg, minden felfutást meg beadást ő vezet onnan kb.. Nem tudom, hogy szúrtad ki pont őt, az egész meccsből pozitívumként kb őt meg cout lehetne kiemelni..
- Wesley10
szeretem h időben ki van írva a meccs időpontja...egészen délutánig 19:00 volt kirakva erre 6kor kezdődött h. verjem bele.
miért nem lehet magyar idő szerint kirakni már az elején?! Nyilván nem maradtam le semmi jóról de akkor is idegesítő.
- tabi.csaba
psn írta:tabi.csaba írta:Lehet szidni Jonathant,de Pereira akit 12 milláéért vásároltunk,semmivel sem jobb játékos a Brazilnál!Én szeretem az uruguayi játékosokat,de a 3millió lakosból,igazán vehettünk volna ütősebb játékost.
Semmi gond nincs Pereiraval, de nyilván 20 meccs padozás után nem lesz egyből 100%-os.. Az egész bal oldalt ő viszi jelenleg, minden felfutást meg beadást ő vezet onnan kb.. Nem tudom, hogy szúrtad ki pont őt, az egész meccsből pozitívumként kb őt meg cout lehetne kiemelni..
Nem a mai meccs bánt,hanem a pályafutása.Nem lesz meghatározó játékos nálunk.
-
gabesz
Ennyit számít ha Samuel, Nagatomo, Zanetti, Palacio, Milito, Cassano nincs a kezdőben... ahogy nézegetem fél szemmel az Espanyol meccseket, úgy tűnik h Longo talán többre viheti mint Livaja. Utóbbi olyan érzést kelt mintha már a meccs végét várná, pedig elvileg örülnie kéne h lehetőséget kapott. Fura ez nekem.
- PetR
- Kapcsolat:
Lemaradtam az első félidőről. Milyen volt?
Ugyan ez...
Wesley10 írta:szeretem h időben ki van írva a meccs időpontja...egészen délutánig 19:00 volt kirakva erre 6kor kezdődött h. verjem bele.miért nem lehet magyar idő szerint kirakni már az elején?! Nyilván nem maradtam le semmi jóról de akkor is idegesítő.
Ugyan ez...
- bodimiki7
PetR írta:Lemaradtam az első félidőről. Milyen volt?Wesley10 írta:szeretem h időben ki van írva a meccs időpontja...egészen délutánig 19:00 volt kirakva erre 6kor kezdődött h. verjem bele.miért nem lehet magyar idő szerint kirakni már az elején?! Nyilván nem maradtam le semmi jóról de akkor is idegesítő.
Ugyan ez...
Ha megnyugtat nem maradtatok le semmiről. Gyors potyával vezetést szerzett a Kazany, utána meg főként mezőnyben folyt a játék. Egy két egyéni megmozdulás, vállalkozás említhető meg a mi oldalunkon. Na de majd most...
- PetR
- Kapcsolat:
bodimiki7 írta:PetR írta:Lemaradtam az első félidőről. Milyen volt?Wesley10 írta:szeretem h időben ki van írva a meccs időpontja...egészen délutánig 19:00 volt kirakva erre 6kor kezdődött h. verjem bele.miért nem lehet magyar idő szerint kirakni már az elején?! Nyilván nem maradtam le semmi jóról de akkor is idegesítő.
Ugyan ez...
Ha megnyugtat nem maradtatok le semmiről. Gyors potyával vezetést szerzett a Kazany, utána meg főként mezőnyben folyt a játék. Egy két egyéni megmozdulás, vállalkozás említhető meg a mi oldalunkon. Na de majd most...
Köszi!
- psn
jonathan jobb oldali beadásainál egy epilepsziás is nagyobb eleganciával önti ki a tál nudlit..
- psn
Palacio mekkora kapufa.. uu basszus :S villanhatna 2x, verjük már meg ezt a fos-kazánt.
- Bombastico
Coutinho gólnak jobban örülnék, neki jót tenne a kihagyás után.
- psn
Rano cserét kért, nem örülnék, ha megint lesérülne :\
- psn
ez az istenverte nyomorék silvestre.. pár méter és megint majdnem összehoz egy büntetőt. közben Rano- Donkor csere. Neki még a nevét sem láttam eddig, reméljük meghozza a szerencsénk.
- Bombastico
Tudom már Silvestre miért van a csapatnál. A csajok is azért haverkodnak rusnyákkal, hogy önbizalmuk legyen. Szerintem Rano Silvestre-nek köszönheti a jó formáját.