Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

gianluca

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: gianluca »

A Coutinho témához néhány gondolat. Valószínűleg az is mondatja ezt velem, hogy legkevésbé sem vagyok a brazil futball hívének, de:

- amikor azt mondjuk, hogy 20 évesen még nem kiforrott játékos, meg hogy van még ideje, akkor eszembe jut egy Ronaldo Luiz Nazario Da Lima nevű figura aki 1997-ben, 21 évesen KEK-et nyert és a spanyol bajnokság gólkirálya volt harmic-sok góllal... szerintem ha valakiben megvan az extra tehetség és a szorgalom is, akkor az ilyen idős korára már akár meghatározó játékos lehet egy topcsapatban is, de legalábbis rendszeres kezdő (pl. Messi, Rooney etc.) Még az agyatlan Balotelli is előrébb tart.
- hiába lennének jók a képességei, ha egyszerűen egy meccsen kb. 3-4 alkalommal megjátszható. A tegnapi meccsen kb. egy db épkézláb labdája volt, ami egy irányítótól nagyon szegényes
- lehet bármekkora cselgép vagy egyéb, de a fizikuma egyszerűen nem teszi lehetővé, hogy a Serie A-ban megéljen. 160-egypár centisen, 60 valahány kilóval, gyakorlatilag egy sakkbajnokságban is körberöhögnék... Annyira meg nem nagy spíler és nem gyors mint Messi, hogy felrúgni/elnyomni se lehessen.
- szerintem mentálisan sincs benne meg az a képesség, hogy egy vezéregyéniség legyen. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy 20 évesen le kellene ugatni a Zanettit, hanem azt, hogy látszódjon a pályán, hogy az ő kezében van a karmesteri pálca.

Persze meg kell adni neki a lehetőséget, amire most Sneijder jegelése mellett lesz is lehetősége az elkövetkező egy hónapban (és talán azután is), de ha júniusig nem tudja megmutatni, hogy tényleg akkora tehetség (értsd vagy 4-5 gól, 10-12 gólpassz)., akkor arrivederci...
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

gianluca írta:- szerintem mentálisan sincs benne meg az a képesség, hogy egy vezéregyéniség legyen.

Én azt hiszem, hogy leginkább ezzel az érvvel tudok egyetérteni.

Vitatható, de jelzésértékű, hogy Cou-ra egy edzőnk sem volt képes (és volt egypár) az elmúlt években hosszabb távon számítani, sérülés, de szerintem is mentális gondok miatt.
e.szabi

Hozzászólás Szerző: e.szabi »

Cou nem irányító, és nem is hinném, hogy az lesz bármikor is. Ő inkább egy univerzálisabb támadó középpályás. Jobb-bal-közép is bevethető. Az kellene neki, hogy legalább 5 meccsen folyamatosan kezdő legyen és megmutathatja mit tud. Azután lehetne komolyabban értékelni. 1 meccsen kezdő aztán 5 meccsen nem, így nem lehet... Az Espanyolban jól tolta, a spanyol bajnokságba lenne szerintem már egy befutott kis király lenne. Ha itt nem is fog kiteljesedni, akkor majd ki fog spanyolba, és 6-7 év múlva a Barcelona aranylabdása lesz. Mindenesetre én bízok benne, hogy nem fogjuk eltékozolni és itt fog kiteljesedni, világklasszissá válni. Szerintem az a legnagyobb baj, hogy nem igazán vannak társai akivel össze tudna játszani. Mondjuk egy Cou-Wes-Cass 3-as előttük Palacio-val szerintem sokkal többet tudna már most ő hozni, persze ehhez az kéne, hogy együtt játszanak folyamatosan és össze tudjanak szokni.
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Egyetertek e.szabival. Cou nem iranyito, hanem tamado kozeppalyas, mint ahogy Alvareznek sem talalja meg Strama posztjat Counak sem igazan.
E.szabi hozzaszolasanak 2. felehez, ha ezek a jatekosok egyszerre palyan lennenek ugy kapnank a golokat hogy nem gyoznenk szamolni. Talan ez a legnagyobb bajunk hogy aki veszelyes az ellen kapujara az egyaltalan nem tud/akar vedekezni es csak a legritkabb esetben segitenek be a vedekezesbe. Kar hogy Strama meg nem tudja/akarja leszurni oket.
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

Néha tényleg elámulok hogy emberek hogy írhatnak ekkora blődségeket a hőn szeretett csapatuk játékosáról. Egy 20 éves gyerektől alapvető elvárás lenne 3 aranylabda 4 BL siker meg 5 VB arany??? Komolyan?
Az hogy Ronaldo KEK-et nyert biztos egyedül az ő érdeme volt és nem a csapaté amiben játszott...Az hogy nem egy Messi vagy Cé kit érdekel? Elég nekem ha majd valamikor pár év múlva olyan lesz mint Wes. Ja ez a stat...a világ legjobb irányítója...bizonyos Wesley Sneijder nem rak le ilyen statot nem hogy egy fejlődésben lévő szervezet...
Cou gyenge fizikálisan egyelőre ez az egyetlen amit fel lehet ellene hozni, de a Juve is eladta majd visszavette Giovincot és hát ő sem nagyobb ember mint Cou.

Az ha egy játékos nincs játékban legyen az Cou, Ricky, Obi (mert ha gondolom majd játszik egy meccsen csereként és elront valamit ő lesz a következő akit ki kell filézni) vagy akárki és nem úgy teljesít ahogy azt a mi kis beteges álmainkban várnánk rögtön adjuk el??
Ilyenkor nem értem azt a sok díszhuszárt aki eladta volna Cambiassot vagy Zanettit és helyére berakta volna a primaverásokat szerintetek hol lennénk? Valószínűleg a kiesés ellen harcolnánk...de hát mit várunk 20 évesektől a világ egyik legkeményebb bajnokságában szinte 0 rutinnal.

Próbáljunk már úgy gondolkozni vagy véleményt írni hogy megnézzük a dolgok hátterét is én nem csak abszurd dolgokkal dobálózunk.

Persze mindenkinek szíve joga azt írni amit szeretne csak néha fizikai fájdalommal jár már olvasni...
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

Cou a kedvenc jatekosom es kicsit elfogult vagyok vele, de nem azert a kedvencem mert 1 fos jatekos. Aki nem latja benne a tehetseget, az 1 balek!

Mint mar 100x leirtam, nem iranyito, legjobb posztja bal oldalt van mint ahogy Ce-nek is. Ronaldoval meg aki osszehasonlitja szinten balek, mivel Ronaldo minden idok egyik legjobb focistaja volt.

Sneijder mellett kellene jatszatni, es Isten lenne!
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

Injoc írta:Néha tényleg elámulok hogy emberek hogy írhatnak ekkora blődségeket a hőn szeretett csapatuk játékosáról. Egy 20 éves gyerektől alapvető elvárás lenne 3 aranylabda 4 BL siker meg 5 VB arany??? Komolyan?
Az hogy Ronaldo KEK-et nyert biztos egyedül az ő érdeme volt és nem a csapaté amiben játszott...Az hogy nem egy Messi vagy Cé kit érdekel? Elég nekem ha majd valamikor pár év múlva olyan lesz mint Wes. Ja ez a stat...a világ legjobb irányítója...bizonyos Wesley Sneijder nem rak le ilyen statot nem hogy egy fejlődésben lévő szervezet...
Cou gyenge fizikálisan egyelőre ez az egyetlen amit fel lehet ellene hozni, de a Juve is eladta majd visszavette Giovincot és hát ő sem nagyobb ember mint Cou.

Az ha egy játékos nincs játékban legyen az Cou, Ricky, Obi (mert ha gondolom majd játszik egy meccsen csereként és elront valamit ő lesz a következő akit ki kell filézni) vagy akárki és nem úgy teljesít ahogy azt a mi kis beteges álmainkban várnánk rögtön adjuk el??
Ilyenkor nem értem azt a sok díszhuszárt aki eladta volna Cambiassot vagy Zanettit és helyére berakta volna a primaverásokat szerintetek hol lennénk? Valószínűleg a kiesés ellen harcolnánk...de hát mit várunk 20 évesektől a világ egyik legkeményebb bajnokságában szinte 0 rutinnal.

Próbáljunk már úgy gondolkozni vagy véleményt írni hogy megnézzük a dolgok hátterét is én nem csak abszurd dolgokkal dobálózunk.

Persze mindenkinek szíve joga azt írni amit szeretne csak néha fizikai fájdalommal jár már olvasni...

Injonc mester!!!
Egy az egyben egyezik a véleményünk!!!
Cou-nak is ebben az évben volt vagy 3-4 meccse amin min. 60-70 percet kapott. Ez LÓF.SZ!!! Ricky dettó. Na meg azt se felejtse el senki, hogy a kezdőcsapat közel fele kicserélődött és még azért sok helyen észre lehet venni az összeszokottság hiányát!!! (lásd. sok eladott passz)
Giovinco a legjobb példa a kis termetűek érvényesülésére a ligában. De említhetném még Miccolit is (igaz ő jobb felépítésű, bár ő érett férfi, míg Cou épp hogy elhagyta a kamaszkort.)
Ügyes, kreatív jó szemű játékos és szerintem sokat fejlődött az Espanyolban. Strama sem véletlenül fényezte, hogy az egyik legnagyobb erősítés a brazil vissza hozatala. Kicsit szerintem jobban látja ő a helyzetet napi kapcsolatból, mint mi.
Tény, ő sem nyújtott valami nagy teljesítményt, de türelmesnek kell lenni nem csak felé, de az egész csapat felé. Ne feledjük, ez a csapatépítés éve!!!
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

Amíg nincs Sneijder, sőt ahogy olvasom nem is lesz, Cou nyugodtan kezdhet EL-ben, és hétvégén is, rázódjon bele nyugodtan. Cass-Cou-Pala kéne előre, Herceg had pihenjen egy kicsit... Rickyt sajnálom hogy EL-be nem lett nevezve, most is egy olyan meccs lesz ahol akár Couval együtt lehetnének a pályán.
gianluca

R9. írta:Cou a kedvenc jatekosom es kicsit elfogult vagyok vele, de nem azert a kedvencem mert 1 fos jatekos. Aki nem latja benne a tehetseget, az 1 balek!

Mint mar 100x leirtam, nem iranyito, legjobb posztja bal oldalt van mint ahogy Ce-nek is. Ronaldoval meg aki osszehasonlitja szinten balek, mivel Ronaldo minden idok egyik legjobb focistaja volt.

Sneijder mellett kellene jatszatni, es Isten lenne!

Köszi, hogy balekre finomítottad a balf@sz kifejezést... Volt egy véleményem (amit változatlanul tartok is), amire abszolút korrekt reakció, hogy lebalekozod a másikat. A Ronaldoval való összehasonlításról csak annyit, hogy tényleg úgy kezelik néhányan ezt a kisfiút, mintha minimum Messi képességeinek a duplája lenne a lábaiban...
Mindenesetre lesz most lehetősége Counak, hogy megmutassa, hogy mit tud. Hajrá-hajrá! Csak már látnám végre :roll:
Youme
Adminisztrátor

Hozzászólás Szerző: Youme »

Szerintem egy kényszerpályán mozog a klub immáron 2010 óta. Azon a májusi estén két sokk érte a klubot. Egy pozitív és egy negatív. A pozitív természetesen a hőn áhított BL. győzelem volt, míg a negatív José távozása úgy, hogy még Milánóba sem jött vissza a csapattal. Nekem ez azóta is egy nagy tüske a szívemben vele kapcsolatban. Na mindegy, a lényeg hogy Morattiéknak két választásuk maradt. Vagy mennek tovább a „mourinhoi úton” egy új edzővel (Benitez). Ehhez senkit sem engednek el + néhány sztárnak új csillagászati fizetésről szóló szerződést is adnak csak hogy maradjanak. Ez most innen nézve talán hiba volt, de az egyszerűbb, kézenfekvőbb út mindenképp ez volt, mert valljuk be a szurkolók is ezt várták el. Vagy belekezdhettek volna már akkor abba amibe Stramával belekezdtek 2012-ben. A klub anyagi helyzete évek, sőt évtizedek óta siralmas. Olyanok vagyunk mint a kormányok. Sokkal többet költünk minden évben mint a bevételeink. Moratti egy darabig pótolta a hiányt a személyes vagyonából, de 2010 után mintha ő is úgy érezte volna, hogy a kitűzött célt (Scudettók, BL cím) elérte és alkalmazkodni kell az új világrendhez. Elkezdődött a gigászi fizetéssel rendelkező sztárok eladása (A Milan is ezen az úton halad egyébként) Eto’o kezdte a sort, és szépen jöttek a többiek is (Maicon, Lucio, J.C.) most pedig Sneijder a következő áldozat, aki a 2012-es évet „végig aludta” és amikor ő nem játszott, akkor jobban is ment a csapatnak. A jelenlegi Inter az új arcokkal, Handanoviccal, a 3 védős rendszerrel, az új igazolásokkal Palacioval, Guarinnal teljesen vállalható átalakuláson ment keresztül. Ez már nem a BL győztes Inter amelynek csak szép múltja volt, és jövője szinte semmi. Ennek a csapatnak már lehet akár jövője is. Most bejött novemberben egy csúnya hullámvölgy, amit remélhetőleg sikerül minél kisebb veszteséggel megúszni. De ki gondolta komolyan azt, hogy hullámvölgy nélkül fogjuk végignyomni az őszt? Sneijder (6 millió) után jön majd Milito (4.5) és Cambiasso (4) is. Aztán ha ők is megvannak, akkor nem marad 2.7 milliónál többet kereső játékosunk, és várhatóan nem is igazolnak már senkit aki 3 milliónál többet keresne. Sneijder úgy akart ragaszkodni a 6 millióhoz, hogy a mögötte lévő teljesítmény a közelébe sem volt a legjobban kereső játékosnak. A klub megkereste őt egy javaslattal, amire állítólag még válaszolni sem volt hajlandó. Ez ugyanolyan tiszteletlenség volt a klub felé mint az a „zsarolás” amit aztán a klub alkalmazott vele szemben. Én sem örülök annak, hogy az egykori kulcs játékosainkat csak ilyen módszerekkel tudjuk elküldeni, de biztos vagyok benne, hogy - még ha szurkolói szemmel úgy is tűnik néha :-) – nem idióták irányítják ezt a klubot és Stramaccioni érkezése óta tudatos koncepció szerint mennek a dolgok, még akkor is ha ez a koncepció fájdalmas úttal van végig kövezve. Az út végén pedig egy szenátoroktól (Zanetti, Cambiasso, Milito, Samuel) mentes, megfiatalított, anyagilag fenntartható működésű, szerethető klub áll majd. Apropó Samuel, állítólag a Laziotól jön hozzánk nyáron a középső védő posztra Diakité. Még egy utolsó szó Coutinhoval kapcsolatban. Egy nagyon fiatal játékosról beszélünk, akire hatalmas nyomás nehezedik. Három probléma is van vele jelenleg. Az egyik, hogy hiányzik róla pár kg. izom. Pato esete megmutatta, hogy ha ész nélkül elkezdjük az izmot pakolni valakire az rosszul is elsülhet. Másodszor meg kell értenie, hogy ez Olaszország. Itt egy támadónak másképp kell játszania mint Braziliában vagy Spanyolországban. Vannak akik 32 évesen nem értik ezt. Végül amíg nem játszik le 3-4 meccset zsinórban addig ne várjuk tőle sem jó formát. Guarinnak, Ranocchiának is kellett jópár meccs mire formába jöttek. Viszont jön vissza Cassano hamarosan, és akkor a kis brazil megint megy vissza a padra. Amúgy is jópont nálam Coutinhonál, hogy nem állt be az idióták „kakastaraj frizurát akarok én is” sorába, hiszen nem ettől (+ a hülye tetkóktól) lesz valaki jobb/rosszabb a pályán. Mivel már ezt felfogta, mindenképp van jövője a srácnak. :-)
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

Én is nyáron azok között voltam akik bíztak Coutinhoban, de az látszik hogy nálunk eredménykényszer van idén is és nem fog csak azért játéklehetőséget kapni hogy fejlődjön ilyen teljesítmény mellett. Márpedig amikor néha pályára lép akkor nem tud bizonyítani. Szkeptikus vagyok azzal kapcsolatban, hogy lesz-e belőle Inter szintű játékost.

Talán a legjobb az lenne, ha eladnánk az 50%-os játékjogát egy Palermonak és ha 1-2 év alatt klasszis lesz akkor visszahozzuk.
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Youme írta:Én sem örülök annak, hogy az egykori kulcs játékosainkat csak ilyen módszerekkel tudjuk elküldeni, de biztos vagyok benne, hogy - még ha szurkolói szemmel úgy is tűnik néha :-) – nem idióták irányítják ezt a klubot és Stramaccioni érkezése óta tudatos koncepció szerint mennek a dolgok, még akkor is ha ez a koncepció fájdalmas úttal van végig kövezve. Az út végén pedig egy szenátoroktól (Zanetti, Cambiasso, Milito, Samuel) mentes, megfiatalított, anyagilag fenntartható működésű, szerethető klub áll majd.
Remélem ezt a két mondatot minden Inter szurkoló az eszébe vési. Ez a helyzet, erre halad a klub.
Pinci

Hozzászólás Szerző: Pinci »

Lehet,hogy butaság amit gondolok,de szerintem az Internél egy kicsit mindenkit meglepett a győzelmi sorozatunk.Ennek szerintem azért van jelentősége,mert-bár erről beszélünk folyamatosan-evés közben megjött az étvágy és mégsem akarják az idei évet beáldozni a csapatépítésre,miért is tennék,mikor kézzel fogható közelségbe került a BL helyezés és az azzal járó bevételek.
Emellett nem szabad elfelejteni,hogy Strama dolga sem lehet könnyű.Ő egy fiatal,pályakezdő edző,nyilván van annyira hiú,hogy nem mindegy neki,hogy milyen eredményeket érünk el idén,bármennyire is szeretnénk a jövő csapatát felépíteni...Szeretne a kispadunkon maradni. Vele kapcsolatban a döntő és a szezon szempontjából stratégiai fontosságú kérdés az az,hogy az idősebb,istenként tisztelt játékosainkat hogy tudja kivezetni úgy a rendszerből,hogy a csapategység ne sérüljön...Nehéz leírnom,mert maximálisan tisztelem a Capitanót,de én őt már középpályásként nem szerepeltetném...ezzel a jobb oldalunkat teljesen feladjuk,ugyanis Ő rendkívül lendületes még mindig,de nem igazán jó az összjátékban és nem tud jól beadni...A Palermo meccsen látható volt,hogy japán barátunk többet tud hozzátenni támadásban,mint Ő.Ráadásul a japán jobblábas és még nem láttuk,hogy mire lenne képes ezen az oldalon...Ha a középpályára nem rakunk be labda biztosabb játékosokat,ezzel a csatársorral nincs esélyünk a minőségibb játékra.Nálam a négy kezdő középpályás a Pereira-Guarin-Cambiasso-Nagatomo lenne a Napoli ellen,még akkor is,ha ez túl támadónak tűnik,főleg Samu hiányában.

Coutinho.Vele kapcsolatban több hozzászóló barátunkban magamat látom 20 évvel ezelőtt...Akkor kinéztem magamnak egy játékost,aki egyszer csinált valami fantasztikus dolgot és onnantól fogva ő volt az isten,akárki,akármit mondott...Itt többen azt hiszik,hogy ha valaki azt mondja a srácról,hogy még kevés az Interhez,akkor az személyeskedés.Pedig nem az.Rendben,adjunk neki még esélyt,egyetértek.De,a mai világban egy ekkora csapatban egy tehetséges srácnak nincs 20-30 meccse arra,hogy formába lendüljön!Azok a fiatalok,akik ennyi idősen sztárok lettek,azok éltek a lehetőséggel és ez az,ami megkülönbözteti őket az átlagos focistától...Ha pályán van,dögöljön meg a csapatért,fusson,szereljen,kérje a labdát,akarjon!Ebben a sorrendben nem láttam tőle a dolgokat,az előző meccsen...EZ ITT NEM AZ ESPANOL!De azért szurkolok neki,mert szimpatikus gyerek,remélem rám cáfol...Az ilyen "a Barcában lesz aranylabdás" hozzászólásoknak,pedig semmi valóságalapja sincs és jókat mosolygok rajta :lol:

A Sneijder ügyről ugyanaz a vélemény,mint a Cesar ügyről volt.
A Klub egy intézmény,az az első!Moratti több,mint 1 milliárd eurót elköltött a saját pénzéből a csapatra az elmúlt 20 évben,ezért nálunk az van,amit ő akar!
Ha valaki annyira szereti a klubot,mint amennyire lenyilatkozták mind a ketten,akkor tessék elfogadni az új feltételeket,ugyanis mindkét játékos nálunk lett nagy sztár,Sneijderből pedig a Real kispadjáról egy BL győztes!
Az elmúlt 2 évben semmit nem tett le az asztalra 6 millió euróért évente,csak hisztizett és sérült volt. Persze a 3 évvel ezelőtti Sneijder nekem is hiányzik a csapatból,de talmi reménynek tűnik azt hinni,hogy ő még egyszer hozza azt a szintet!

A csapatvezetők mellett kiállok.Nem beszélnek annyira félre,mint a Milannál és a körülményeinkhez képest sokat költöttek az elmúlt évben.Remélem posztra fogunk igazolni télen is és ennek meg lesz az eredménye!
gianluca

Pinci írta:Lehet,hogy butaság amit gondolok,de szerintem az Internél egy kicsit mindenkit meglepett a győzelmi sorozatunk.Ennek szerintem azért van jelentősége,mert-bár erről beszélünk folyamatosan-evés közben megjött az étvágy és mégsem akarják az idei évet beáldozni a csapatépítésre,miért is tennék,mikor kézzel fogható közelségbe került a BL helyezés és az azzal járó bevételek.
Emellett nem szabad elfelejteni,hogy Strama dolga sem lehet könnyű.Ő egy fiatal,pályakezdő edző,nyilván van annyira hiú,hogy nem mindegy neki,hogy milyen eredményeket érünk el idén,bármennyire is szeretnénk a jövő csapatát felépíteni...Szeretne a kispadunkon maradni. Vele kapcsolatban a döntő és a szezon szempontjából stratégiai fontosságú kérdés az az,hogy az idősebb,istenként tisztelt játékosainkat hogy tudja kivezetni úgy a rendszerből,hogy a csapategység ne sérüljön...Nehéz leírnom,mert maximálisan tisztelem a Capitanót,de én őt már középpályásként nem szerepeltetném...ezzel a jobb oldalunkat teljesen feladjuk,ugyanis Ő rendkívül lendületes még mindig,de nem igazán jó az összjátékban és nem tud jól beadni...A Palermo meccsen látható volt,hogy japán barátunk többet tud hozzátenni támadásban,mint Ő.Ráadásul a japán jobblábas és még nem láttuk,hogy mire lenne képes ezen az oldalon...Ha a középpályára nem rakunk be labda biztosabb játékosokat,ezzel a csatársorral nincs esélyünk a minőségibb játékra.Nálam a négy kezdő középpályás a Pereira-Guarin-Cambiasso-Nagatomo lenne a Napoli ellen,még akkor is,ha ez túl támadónak tűnik,főleg Samu hiányában.

Coutinho.Vele kapcsolatban több hozzászóló barátunkban magamat látom 20 évvel ezelőtt...Akkor kinéztem magamnak egy játékost,aki egyszer csinált valami fantasztikus dolgot és onnantól fogva ő volt az isten,akárki,akármit mondott...Itt többen azt hiszik,hogy ha valaki azt mondja a srácról,hogy még kevés az Interhez,akkor az személyeskedés.Pedig nem az.Rendben,adjunk neki még esélyt,egyetértek.De,a mai világban egy ekkora csapatban egy tehetséges srácnak nincs 20-30 meccse arra,hogy formába lendüljön!Azok a fiatalok,akik ennyi idősen sztárok lettek,azok éltek a lehetőséggel és ez az,ami megkülönbözteti őket az átlagos focistától...Ha pályán van,dögöljön meg a csapatért,fusson,szereljen,kérje a labdát,akarjon!Ebben a sorrendben nem láttam tőle a dolgokat,az előző meccsen...EZ ITT NEM AZ ESPANOL!De azért szurkolok neki,mert szimpatikus gyerek,remélem rám cáfol...Az ilyen "a Barcában lesz aranylabdás" hozzászólásoknak,pedig semmi valóságalapja sincs és jókat mosolygok rajta :lol:

A Sneijder ügyről ugyanaz a vélemény,mint a Cesar ügyről volt.
A Klub egy intézmény,az az első!Moratti több,mint 1 milliárd eurót elköltött a saját pénzéből a csapatra az elmúlt 20 évben,ezért nálunk az van,amit ő akar!
Ha valaki annyira szereti a klubot,mint amennyire lenyilatkozták mind a ketten,akkor tessék elfogadni az új feltételeket,ugyanis mindkét játékos nálunk lett nagy sztár,Sneijderből pedig a Real kispadjáról egy BL győztes!
Az elmúlt 2 évben semmit nem tett le az asztalra 6 millió euróért évente,csak hisztizett és sérült volt. Persze a 3 évvel ezelőtti Sneijder nekem is hiányzik a csapatból,de talmi reménynek tűnik azt hinni,hogy ő még egyszer hozza azt a szintet!

A csapatvezetők mellett kiállok.Nem beszélnek annyira félre,mint a Milannál és a körülményeinkhez képest sokat költöttek az elmúlt évben.Remélem posztra fogunk igazolni télen is és ennek meg lesz az eredménye!

Hú, ez a hozzászólás ütött, hibátlan!!! Minden szavával egyet kell, hogy értsek!
psn

Hozzászólás Szerző: psn »

egy kisebb örömhír.. a primavera csapatunk 1 meccsel a vége előtt biztos elsőként jutott tovább a nextgen seriesben :) legalább ők halmozzák a sikereket :) grat nekik
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

az egesz csapat nem lesz ott bakuban :)
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

sőt, a bakuiak sem :D
A'doma Zajcev Jr.

Hozzászólás Szerző: A'doma Zajcev Jr. »

Ti láttatok már keretet?
Audipower

Hozzászólás Szerző: Audipower »

A'doma Zajcev Jr. írta:Ti láttatok már keretet?

Nincs feltéve az fcinternews-ra sem a keret. Strama titkolózik egy ilyen fontos meccs előtt. :D
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Audipower írta:
A'doma Zajcev Jr. írta:Ti láttatok már keretet?

Nincs feltéve az fcinternews-ra sem a keret. Strama titkolózik egy ilyen fontos meccs előtt. :D

Ez most olyan mintha hét közben játszanánk egy edzőmeccset.
Dris

Hozzászólás Szerző: Dris »

itt a keret:
Portieri: 12 Luca Castellazzi, 27 Vid Belec, 77 Raffaele Di Gennaro;

Difensori: 25 Walter Samuel, 55 Yuto Nagatomo, 31 Alvaro Pereira, 42 Jonathan, 48 Andrea Bandini, 54 Isaac Donkor, 62 Marco Ferrara;

Centrocampisti: 19 Esteban Cambiasso, 24 Marco Benassi, 28 Simone Pasa, 52 Andrea Romanò;

Attaccanti: 7 Philippe Coutinho, 99 Antonio Cassano, 49 Giovanni Terrani, 60 Niccolò Belloni, 61 Luca Garritano, 88 Marko Livaja.
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

Dris írta:itt a keret:

Difensori: 25 Walter Samuel, 55 Yuto Nagatomo, 31 Alvaro Pereira, 42 Jonathan, 48 Andrea Bandini, 54 Isaac Donkor, 62 Marco Ferrara;

Centrocampisti: 19 Esteban Cambiasso, 24 Marco Benassi, 28 Simone Pasa, 52 Andrea Romanò;

Attaccanti: 7 Philippe Coutinho, 99 Antonio Cassano, 49 Giovanni Terrani, 60 Niccolò Belloni, 61 Luca Garritano, 88 Marko Livaja.

Huuhhh ez nem gyengén tartalékos keret. Bár nincs is miért teperni. :P

Az én kezdőm ebből:

Belec - Jonathan - Donkor - Pereira, - Benassi - Romanó- Cambiasso - Coutinho - Garritano - Livaja

És hogy ki miért is lenne kezdő?
Belec: Kell neki a rutin
Jonathan: Hátha mégis tényleg valahol lapul benne annyi, hogy csereként hasznunkra válhatna
Donkor: Itt a lehetőség a bizonyításra
Pereira: Szoknia kell a közeget, a társakat (már aki a nagy csapatban is játszótársa lehet ...)
Benassi: Ha akkora nagy tehetség, mint amilyennek tartják, itt az alkalom villognia, egy gyengus ellenfél ellen
Romanó: Benassi kettő :D
Cambiasso: Csak hogy legyen egy kis rutin a középpályán
Cou: Kellenek a meccsek a lábába, hogy önbizalmat és meccsrutint szerezzen
Garritano: A primaverába jól nyomja, lássuk egy fél fokkal feljebb mit produkál
Livaja: Bizonyítási lehetőség arra, hogy az előző pályára lépésekor csak szar napot fogott ki és most már visszavett az arcából

Aztán lehet hogy lenne egy förtelem 0-0, de igazából nem fontos már a vége. :D
Dris

internaZIOnaLe írta:
Dris írta:itt a keret:

Huuhhh ez nem gyengén tartalékos keret. Bár nincs is miért teperni. :P

Az én kezdőm ebből:

Belec - Jonathan - Donkor - Pereira, - Benassi - Romanó- Cambiasso - Coutinho - Garritano - Livaja

És hogy ki miért is lenne kezdő?
Belec: Kell neki a rutin
Jonathan: Hátha mégis tényleg valahol lapul benne annyi, hogy csereként hasznunkra válhatna
Donkor: Itt a lehetőség a bizonyításra
Pereira: Szoknia kell a közeget, a társakat (már aki a nagy csapatban is játszótársa lehet ...)
Benassi: Ha akkora nagy tehetség, mint amilyennek tartják, itt az alkalom villognia, egy gyengus ellenfél ellen
Romanó: Benassi kettő :D
Cambiasso: Csak hogy legyen egy kis rutin a középpályán
Cou: Kellenek a meccsek a lábába, hogy önbizalmat és meccsrutint szerezzen
Garritano: A primaverába jól nyomja, lássuk egy fél fokkal feljebb mit produkál
Livaja: Bizonyítási lehetőség arra, hogy az előző pályára lépésekor csak szar napot fogott ki és most már visszavett az arcából

Aztán lehet hogy lenne egy förtelem 0-0, de igazából nem fontos már a vége. :D

annyira nem tartalékos a keret hogy csak 10en tudjunk kiállni:]
kaszasINTER

Hozzászólás Szerző: kaszasINTER »

Remélem Silvestre csak azért nincs a keretben a mai meccsre,mert sérült,és nem a Napoli ellen pihenteti Strama.
A'doma Zajcev Jr.

Hozzászólás Szerző: A'doma Zajcev Jr. »

Múltkor Strama Duncanról nyilatkozott jókat, hogy több lehetőséget szeretett volna neki adni idény elején. Most keretben sincs (lehet sérült, nem tudom). Obi nem tudom nevezve van-e?
Kissé következetlen a rotáció számomra. Legalább ugyanazok a srácok kapnák a játékperceket.

Az én kezdőm:
Belec - Nagatomo Donkor Samuel Pereira - Romanò Cambiasso Benassi - Coutinho - Cassano Livaja

Több helyen saccoltam. Nem hiszem, hogy jó meccset játszunk sajnos. Pedig jó lenne már végre egy megérdemelt győzelemnek örülni!
kaszasINTER

Az én kezdőm valahogy így nézne ki:

Belec - Bandini- Samuel - Donkor - Pereira, - Benassi - Cambiasso- Romanò - Coutinho - Garritano - Livaja
Youme
Adminisztrátor

Hozzászólás Szerző: Youme »

A'doma Zajcev Jr. írta:Múltkor Strama Duncanról nyilatkozott jókat, hogy több lehetőséget szeretett volna neki adni idény elején. Most keretben sincs (lehet sérült, nem tudom).

Duncan nincs is az UEFA keretben.

http://www.internazionale.hu/index.php? ... &Itemid=28
JZ4+MM23

Hozzászólás Szerző: JZ4+MM23 »

nah eddig nem igazán érdekelt a meccs de most h látom a keretet kíváncsi lettem a fiatalokra ki tudja talán megtaláljuk a Vice Militot ha esetleg vki gurít egy mesterhármast :))
Dris

tud valaki használható streamet?
sly89

Hozzászólás Szerző: sly89 »

Sopcastos, de jó minőségű: http://livefootball.ws/10431-europa-lea ... ftchi.html

UI.: valamit babráltak rajta, most már nem olyan jó minőségű :(
psn

én itt nézem: http://atdhenet.tv/56578/watch-inter-vs-neftci-baku
végre Pereira a helyén játszik, amióta nálunk van nem is játszott talán bal bekket.. egyedül jonathan szúrja a szemem ott jobb oldalt :) egész jól kezdünk amugy, oké ez csak egy neftci, de már most többet láthattunk mint a palermo ellen
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Egy szép búcsú a csoportkörtől nem lenne rossz gesztus a szurkolók felé és némi önbizalmat is adhatna a fiataloknak.

FORZA INTER!!!
psn

Livaja góól :)
PetR
Kapcsolat:

Livaja :D :D :D
kaszasINTER

Livaja:)
sly89

Livaja :)

Am ezen nekem nem akad: http://www.rojadirecta.me/goto/faffostream.tk csak tele van reklámmal :S
Dris

ez gyorsan ment
psn

azért ne maradjon szó nélkül, hogy Pereira szép gólpasszt adott :)
sly89

psn írta:azért ne maradjon szó nélkül, hogy Pereira szép gólpasszt adott :)

Igen, de kellett hozzá a hétvéd is :D

Am elég tetszetős a játék idáig
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Coutinho szépen átjátszotta a védelmet, kár, hogy a löketbe belepiszkáltak...

FORZA INTER!!!
Dris

középpálya kicsit olyan mintha valami másik bolygón mozogna.
nem értem hogy miért egy az egyben védekezünk, miért nem próbáljuk egyszerre többen körbe venni a labdás embert. így sokkal könnyebb lenne a támadást is építeni.
vagy egyszerűen megelőzni őket mielőtt átvennék a labdát.
a passzsávokat se zárják rendesen.
a csatároknak így elég nehéz bármit is csinálni.
PetR
Kapcsolat:

Livaja még a végén EL gólkirály lesz... :D
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Azért ehhez a gólhoz Nagatomo is kellet.
Amúgy van valami Livajában,de én rendesen kölcsön is adnám.
Cassanonak meg nem árt egy kis kocogás,mert végig pihente az elmúlt két fordulót
psn

Festa írta:Azért ehhez a gólhoz Nagatomo is kellet.
Amúgy van valami Livajában,de én rendesen kölcsön is adnám.
Cassanonak meg nem árt egy kis kocogás,mert végig pihente az elmúlt két fordulót

szegény már most a seggén veszi a levegőt :S de amugy szép labdákat osztogat..
Dris

jonathan lesérült.ha szerencsénk van már nem látjuk Inter mezben többet.
zsizsi14

Hozzászólás Szerző: zsizsi14 »

ez nem volt bent? :D
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

Cassano eseténél a bíró az mégis mi a fenét nézett? :D Köze nem vt a gyereknek a labdához, úgy eltakarította Cassanot mint a huzat.
PetR
Kapcsolat:

Ajj nemár... :D Tőlünk elveszik a gólokat, ők meg betalálnak.
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

Elég fájó, hogy nem győz ma a csapat. Az meg valami hihetetlen,hogy már európai porondon is ennyire fújnak ellenünk. Livaja 3. gólja meg Cassano 11-esére gondolok.
Egyébként fogalmam sincs, hogy ki találta ki azt, hogy Nagatomo balbekket játsszon. Még csak nem is középpályára, hanem szélső csatárnak való a japó :D
Válasz küldése