Audipower írta:Azért ez komoly, hogy hazai pályán full ellenünk fúj ez a majom bíró.
Ez a Rizzoli egy igazi seggfej...
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
Audipower írta:Azért ez komoly, hogy hazai pályán full ellenünk fúj ez a majom bíró.
sly89 írta:Eddigiek alapján Stramának 2 problémája lehet:
Vagy nem tudja motiválni a játékosokat a kis csapatok ellen, vagy a betömörülő csapatokkal nem tud mit kezdeni.
Jól játszunk!
versenyszellem írta:nah. legalább cserébe nem látta a tizit, ami azért eléggé jogos lett volna - Cambiasso karjában akadt el a labda...
psn írta:Huhh) Nagyon fontos győzelem volt ! A meccs emberei Guarin és Pereira !! Guarint nem kell kommentálni, Pereira meg végig küzdött, ott volt mindenhol a védelemben, szépen futott fel, jól adott be.. rengeteg labdát szerzett
Cout viszont nem is láttam, mint ha pályán sem lett volna :S Sebaj, talán belejön.. Alvarezt hiányoltam, cou helyett most talán jobb lett volna. Összességében jól játszottunk, elég erős Napolit vertünk meg.. boldogság
szép volt !!!
Baggio85 írta:Küzdeni tudásból 5-ös, de én messze nem vagyok olyan derűlátó mint itt sokan... A játékunk szerintem ma sem volt egyáltalán meggyőző. Sajnos azt kell mondanom, hogy a Napoli játszotta azt, amit nekünk kellett volna. Sokat futott, meg küzdött Pereira meg Gargano is, csak az a baj, hogy ez már nálunk pozitívum. Képtelenek voltunk megtartani a 2. félidőben a labdát. Palacio és Cou nagyon gyengén szállt be. Ha Cassano nincs, akkor ebben a csapatban nincs ész. El lehet küldeni Sneijdert, csak nagyon fog hiányozni.
A 3 védő, Zanetti és Guarin kiemelkedett, bár Guarin is elfáradt kicsit a végére, de egyébként nagyot játszott. Én azt mondom ezzel a csapattal a 2. hely nagyszerű eredmény!
FORZA INTER!!!
Injoc írta:A győzelem mindig szép, de most már jó lenne ha a kisebbek ellen is gyűjtögetnénk a pontokat...
Cassano nélkül nincs támadójátékunk..és Strama észrevette hogy Pala és Milito közül elég ha 1 van a pályán.
Nagatomo nem élt a jobb oldalon, a balon sokkal veszélyesebb.
Nem lehet elmenni a botrányosan gyenge bírói vezetés mellett...lesgól + elmaradt 11-es pedig Rizzoli még a jobbak közül való...
psn írta:Továbbá meg kell említeni, hogy Strama is fejlődik, nem álltunk vissza védekezni
Baggio85 írta: Én azt mondom ezzel a csapattal a 2. hely nagyszerű eredmény!
Pinci írta:Injoc írta:A győzelem mindig szép, de most már jó lenne ha a kisebbek ellen is gyűjtögetnénk a pontokat...
Cassano nélkül nincs támadójátékunk..és Strama észrevette hogy Pala és Milito közül elég ha 1 van a pályán.
Nem lehet elmenni a botrányosan gyenge bírói vezetés mellett...lesgól + elmaradt 11-es pedig Rizzoli még a jobbak közül való...
És miért veszélyesebb,mert jobb lábas és nem tud beadni ballal????
R9. írta:Egy szót sem lehet rá szólni.
PellerG írta:Baggio85 írta: Én azt mondom ezzel a csapattal a 2. hely nagyszerű eredmény!
Teljes mértékben egyetértek. A szezon eleje óta tartom ezt. De még az első 3 is nagyon nagy siker lenne a tavalyi összeomlás után! A BL-re érjünk oda.
De látom néhányan már megint a Scudettot emlegetik....
Injoc írta:Pinci írta:Injoc írta:A győzelem mindig szép, de most már jó lenne ha a kisebbek ellen is gyűjtögetnénk a pontokat...
És miért veszélyesebb,mert jobb lábas és nem tud beadni ballal????
Naga 2 lábas..bár gondolom ezt te is tudod.. ugyanúgy ad be jobbal mint ballal..de Yuto a földön veri meg az embereket sosem a beíveléseiről beszélünk hanem hogy 3 embert kicselezve laposan lövi középre. Bár pont a Baku ellen kanyarított egy gyönyörű labdát Livaja fejére ballal...
Mindegy, szerintem jobban él a bal oldalon lehet azért mert már ő is ott szokta meg nem tudom.