Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- interlaci
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Hihetetlen érzések keveregnek bennem is,de igazából még nem sikerül felfognom,hogy mit vitt véghez ez a csapat.Számomra még most is hihetetlen!
INTERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!
INTERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!
- Marco
Tommy írta:José a sat1-en bejelentette hogy a real edzője elsz..
Csak annyit tudok mondani hogy: GRAZIE JOSÉ!
Szobrot neki milánóba!
Én azért nagyon sajnálom h elmegy, de én is csak ennyit tok mondani h köszönöm. De azért ezzel kis bánat is lett az örömömben. Várom az új edzőt.
- Süti
Tommy írta:José a sat1-en bejelentette hogy a real edzője elsz..
Ez fura, azt mondta korábban, hogy majd jövőhéten dönt csak...
- Baggio85
Bajnokok Ligáját nyertünk és egy legendát vesztettünk! KÖSZÖNÜNK MINDENT JOSÉ!!!
- mike
Süti írta:Tommy írta:José a sat1-en bejelentette hogy a real edzője elsz..
Ez fura, azt mondta korábban, hogy majd jövőhéten dönt csak...
Én is furcsállom hogy a győzelem után 1 órával jelenti be.
De ő egy furcsa ember, furcsa és zseni, és köszönettel tartozunk neki mindenért !!!!!!!!
Maicont tuti viszi, könyörgöm csak Militot ne
-
RenciDavid
Vigye Maicont, jó pénzért húzzuk le a Realt, Santon majd megoldja a jobb oldalt.
- PetR
- Kapcsolat:
RenciDavid írta:Vigye Maicont, jó pénzért húzzuk le a Realt, Santon majd megoldja a jobb oldalt.
Ne vigye
- Qadriano
Nincsenek szavak, csak egy név: Diego Milito...
- mike
José Mourinho a Bajnokok Ligája döntője után gyakorlatilag elismerte, hogy elhagyja az Intert.
„Megtettem, amit meg kellett, a munkám itt véget ért. A klub történetének része vagyok, az Inter sosem lesz már ugyanilyen. Nem akarok túl sokat beszélni, mert a végén még elsírom magam és megváltoztatom a döntésem” – nyilatkozta a portugál edző az Inter 2–0-s sikere után a RAI-nak.
Akárki is jön helyette fel kell kötnie az alsót
„Megtettem, amit meg kellett, a munkám itt véget ért. A klub történetének része vagyok, az Inter sosem lesz már ugyanilyen. Nem akarok túl sokat beszélni, mert a végén még elsírom magam és megváltoztatom a döntésem” – nyilatkozta a portugál edző az Inter 2–0-s sikere után a RAI-nak.
Akárki is jön helyette fel kell kötnie az alsót
- Tommy
RenciDavid írta:Vigye Maicont, jó pénzért húzzuk le a Realt, Santon majd megoldja a jobb oldalt.
Ezzel egyértek, leírtam miért az átig. topikba. Mást viszont nem szabad adni, csaak ha valami nagyon brutális ajánlat jön, Milito sztem nem fog odamenni. Sneijder meg Cambiassso tuti marad, Cesar detto, Eto'o meg nem kérdés.. De most ne ezzel foglalkozzunk!
Ünnepelni kell, mert olyan nagy dolgot vittünk végez, ami senkinek sikerült még olaszországban és európában is csak 2 csapatnak rajtunk kívül, komolyan még fel se fogom..
- Baggio85
Én sem akarok most ezzel foglalkozni, mert ezek most az öröm pillanatai, és ráérünk azon gondolkozni, hogy ki lesz az edző jövőre, de ha jövőre is versenyben akarunk lenni minden fronton akkor min. egy Capello típusú edző kell szerintem, akit a játékosok is komolyan vesznek.
- intertomega
Mint a mesében. Mint egy álom !! Csak ezt most ébren álmodjuk !
Gyerekek 45 éve várom ezt a sikert. Na jó akkor csak 5 éves voltam és nem ,hogy net de TV is alig ,pláne külföldi foci benne.
1972-ben már értettem ezt azt a fociból így inkább innen számolgatva:Gondolom én várom Közületek a legrégebben ezt a sikert.
Ugyan azt hajtogattam állandóan ,hogy ; bajnokságot,bajnokságot ,bajnokságot és most íme TRIPLÁZTUNK !!!
Ha Ibra marad nincs Milito . Ezen gondolkodtatok már?
Istenem ! Hála Neked ! Hála a Csapatnak. Hála a Mesternek és Morattinak ! Elnökünk egy csúcs , egy super egy ....
Mindenkit szeretettel ölelek ! Az INTER 3. BEK/BL sikerét könyvelheti el.
FORZA INTER , FORZA INTER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gyerekek 45 éve várom ezt a sikert. Na jó akkor csak 5 éves voltam és nem ,hogy net de TV is alig ,pláne külföldi foci benne.
1972-ben már értettem ezt azt a fociból így inkább innen számolgatva:Gondolom én várom Közületek a legrégebben ezt a sikert.
Ugyan azt hajtogattam állandóan ,hogy ; bajnokságot,bajnokságot ,bajnokságot és most íme TRIPLÁZTUNK !!!
Ha Ibra marad nincs Milito . Ezen gondolkodtatok már?
Istenem ! Hála Neked ! Hála a Csapatnak. Hála a Mesternek és Morattinak ! Elnökünk egy csúcs , egy super egy ....
Mindenkit szeretettel ölelek ! Az INTER 3. BEK/BL sikerét könyvelheti el.
FORZA INTER , FORZA INTER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- BandInter
Leírom röviden az estémet....
Fél 10ig melóztam. Az első gól előtt kb. 5 percet kifogtam a meccsből. Olyan 10 óra körűl kapcsolódtam be a meccsbe szóval erős fél óra volt hátra 1-0ra mentünk. Így értem a helyi vendéglátóipari egységbe. A haverok mondják "örűlhetsz! vezet a hülye csapatod". Mindenki más csapatnak szúrkol mint a döntőbe lévő két csapat de ezen a meccsen a Bayernnak drukkoltak. Aztán a 70. percbe jött Milito. A mi kis hercegünk ma nagyon nagy herceg lett! Nem látványosan inkább belűl örültem. És ahogy pörgött az idő lassan kezdtem elhinni hogy ez meglehet aztán később már mondtam magamba hogy ennek meg kell lennie!
Meglett!!!!
Ököl a magasba és komolyan ahogy láttam a második gólnál Milito a könnyeivel küszködik a végén pedig Zanetti és Cambiasso sír, nekem is könny szökött a szemembe...
Grazie Ragazzi!
Grazie José!
Fél 10ig melóztam. Az első gól előtt kb. 5 percet kifogtam a meccsből. Olyan 10 óra körűl kapcsolódtam be a meccsbe szóval erős fél óra volt hátra 1-0ra mentünk. Így értem a helyi vendéglátóipari egységbe. A haverok mondják "örűlhetsz! vezet a hülye csapatod". Mindenki más csapatnak szúrkol mint a döntőbe lévő két csapat de ezen a meccsen a Bayernnak drukkoltak. Aztán a 70. percbe jött Milito. A mi kis hercegünk ma nagyon nagy herceg lett! Nem látványosan inkább belűl örültem. És ahogy pörgött az idő lassan kezdtem elhinni hogy ez meglehet aztán később már mondtam magamba hogy ennek meg kell lennie!
Meglett!!!!
Grazie Ragazzi!
Grazie José!
- Baggio85

GRAZIE CAPITANO!!!
-
*Lazio*
Grat a triplához tesók csak meg lett
.Forza Lazio !!!! Avanti Inter !!!!
-
Robosz

THIS IS FOR YOU....GRANDE CAPITANO, GRANDE INTER !!!!
SPETTACOLOOOOOOOOOOOOOOOO
- San Siro
Másfél évtized munkája térült meg Zanettinél most, nem csoda, ha sírva fakadt.
Szép volt Capitano!
Szép volt Capitano!
- Festa
VÉGRE MEGVAN!!!HIHETELEN,DE MEGVAN!!!!
ENNYI ÉV KUDARC UTÁN FELÜLHETTÜNK EURóPA TRÓNJÁRA!!
Kimondhatlanul boldog vagyok! Én nem 45 csak 15 éve várok erre a sikerre mégis mintha 100 évnek tűnt volna.
Mennyi apró dolgonak kellett összejönnie,hogy itt lehessünk. 2 uccsó perces gól Kijevben.
Éppen csak továbbjutottunk és a kieséses szakaszban megkaptuk a bivaly erős Chelseat.
Talán utólag is elmondhatjuk,hogy nem mi voltunk a párharc esélyesei.
Megcsináltuk.Amit kint a Stamford Bridge-n az egészen elképesztő volt.Szinte helyzetük se volt.
Megöltük a játékokukat. Ugyanezt megcsináltuk a Barca ellen is.
A Moszkva ellen kötelező volt a továbbjutás.A Barca -azaz a világ legjobb csapata ellen megint nem mi voltunk az esélyesek. Amelyik csapat 10 emberrel tovább tud jutni a Nou campban az megérdemli a döntöbe jutást.
Úgy gondolom ez a mai döntő sem lógótt ki sorból.Az "egyemberes" Bayern(Robben) csak annyi izgalmat okozott nekünk amenyit egy fináléban ki lehetet bírni.
A sikerhez persze kellett egy DIEGO ALBERTO MILITO akit 30 évesen felfedezett a világ és aki halálos pontsággal volt képes kihasználni a helyzeteit.
Mourinho 2 dolgoban biztos,hogy zseniális .Az egyik,hogy mindig megtalálja az ellenfelek gyenge pontját és olyan taktikát talál ki amire az ellenfél edzője egyszerüen nem tud mit kezdeni.
A másik pedig,hogy félemetes "energiátadó".Az az erő amivel ő győzni akar egyszerűen átragad a játékosaira.Úgy gondolom hogy a helyére nem érkezhet hasonló kaliberű edző.Egészen egyszerűen mert olyan nincs.A kérdés csak az,hogy mennyire lesz rosszabb.
Bár ezzel a kérdéssel nem akarok foglalkozni.Most csak ünnepelni akarom a világ legjobb csapatát!!!!
ENNYI ÉV KUDARC UTÁN FELÜLHETTÜNK EURóPA TRÓNJÁRA!!
Kimondhatlanul boldog vagyok! Én nem 45 csak 15 éve várok erre a sikerre mégis mintha 100 évnek tűnt volna.
Mennyi apró dolgonak kellett összejönnie,hogy itt lehessünk. 2 uccsó perces gól Kijevben.
Éppen csak továbbjutottunk és a kieséses szakaszban megkaptuk a bivaly erős Chelseat.
Talán utólag is elmondhatjuk,hogy nem mi voltunk a párharc esélyesei.
Megcsináltuk.Amit kint a Stamford Bridge-n az egészen elképesztő volt.Szinte helyzetük se volt.
Megöltük a játékokukat. Ugyanezt megcsináltuk a Barca ellen is.
A Moszkva ellen kötelező volt a továbbjutás.A Barca -azaz a világ legjobb csapata ellen megint nem mi voltunk az esélyesek. Amelyik csapat 10 emberrel tovább tud jutni a Nou campban az megérdemli a döntöbe jutást.
Úgy gondolom ez a mai döntő sem lógótt ki sorból.Az "egyemberes" Bayern(Robben) csak annyi izgalmat okozott nekünk amenyit egy fináléban ki lehetet bírni.
A sikerhez persze kellett egy DIEGO ALBERTO MILITO akit 30 évesen felfedezett a világ és aki halálos pontsággal volt képes kihasználni a helyzeteit.
Mourinho 2 dolgoban biztos,hogy zseniális .Az egyik,hogy mindig megtalálja az ellenfelek gyenge pontját és olyan taktikát talál ki amire az ellenfél edzője egyszerüen nem tud mit kezdeni.
A másik pedig,hogy félemetes "energiátadó".Az az erő amivel ő győzni akar egyszerűen átragad a játékosaira.Úgy gondolom hogy a helyére nem érkezhet hasonló kaliberű edző.Egészen egyszerűen mert olyan nincs.A kérdés csak az,hogy mennyire lesz rosszabb.
Bár ezzel a kérdéssel nem akarok foglalkozni.Most csak ünnepelni akarom a világ legjobb csapatát!!!!
- DaNi
Végre megnyertük a BL-t
Grat az egész csapatnak
Köszönöm Mou, sok siket a Realnál
- Nia
Ezt még mindig nem hiszem el.Ez hihetetlen és csodaszép.
Ennyire még sosem sírtam.
Grazie Jose.Te vagy a legnagyobb,nagyon hiányozni fogsz.Sosem volt még nálad jobb edző a világon.Nincs igaza Van Gaalnak,nem csak a korosztályodban vagy a legjobb.
Azért reméltem,hogy a fiúk uszodát csinálnak a Bernabeauból.Majdnem sikerült is.Deki,és Cuchu rendesen megeresztette a könnycsatornát a KIRÁLYRÓL nem is beszélve.A legkisebb Zanettit bele akarták tenni a kupába,de nem nagyon tetszett neki az ötlet.
Köszönöm ezt az évet az egész csapatnak
Nagy dolgot vittetek véghez,nagyot adtatok a szurkolóknak.Már nem bánom,hogy a nyolcvanas években születtem
FORZA INTERNAZIONALE
Akarta beírni 3 idézetet,de kicsit széthúzta a fórumot,így majd máskor,nagyon igazak.
Ennyire még sosem sírtam.
Grazie Jose.Te vagy a legnagyobb,nagyon hiányozni fogsz.Sosem volt még nálad jobb edző a világon.Nincs igaza Van Gaalnak,nem csak a korosztályodban vagy a legjobb.
Azért reméltem,hogy a fiúk uszodát csinálnak a Bernabeauból.Majdnem sikerült is.Deki,és Cuchu rendesen megeresztette a könnycsatornát a KIRÁLYRÓL nem is beszélve.A legkisebb Zanettit bele akarták tenni a kupába,de nem nagyon tetszett neki az ötlet.
Köszönöm ezt az évet az egész csapatnak
Nagy dolgot vittetek véghez,nagyot adtatok a szurkolóknak.Már nem bánom,hogy a nyolcvanas években születtem
FORZA INTERNAZIONALE
Akarta beírni 3 idézetet,de kicsit széthúzta a fórumot,így majd máskor,nagyon igazak.
A hozzászólást 5 alkalommal szerkesztették, utoljára Nia 2010.05.23. 08:44-kor.
- erixs
- e.szabi
Valami olyasmiféla habitású edző kéne mint Mou, és megpróbálni továbbvinni ezt a taktikát. Lehet nem jönne össze, de hátha...
- Nia
Szóval itt van 
Amit tartok,hogy a csoportkör után ez is szerepet játszott abban ,hogy a kapitány felemelhette a 700. meccsén ez a kupát.
"A hit nélküli szurkolótábor még a győzelemre álló csapattal is elveszíttetheti a mérkőzést"(Paulo Coelho)
Mindig jönnek ezzel az anti focival,aki anti focit játszik nem rúg közel száz gólt és nem nyer 2-0ra a döntőben.
"Aki focizott vagy aki valódi drukker,az tudja a futball a győzteseké.Idegen a játék szellemétől például azt mondani,hogy inkább játszunk jól,szépen,és veszítsünk,mint rossz játékkal nyerjünk.Nem.nyerni kell.És ha nyerünk,azt úgyse lehet mindig rossz játékkal"(Esterházy Péter)
Amit tartok,hogy a csoportkör után ez is szerepet játszott abban ,hogy a kapitány felemelhette a 700. meccsén ez a kupát.
"A hit nélküli szurkolótábor még a győzelemre álló csapattal is elveszíttetheti a mérkőzést"(Paulo Coelho)
Mindig jönnek ezzel az anti focival,aki anti focit játszik nem rúg közel száz gólt és nem nyer 2-0ra a döntőben.
"Aki focizott vagy aki valódi drukker,az tudja a futball a győzteseké.Idegen a játék szellemétől például azt mondani,hogy inkább játszunk jól,szépen,és veszítsünk,mint rossz játékkal nyerjünk.Nem.nyerni kell.És ha nyerünk,azt úgyse lehet mindig rossz játékkal"(Esterházy Péter)
- Kreff
Ti amo Nerazzurri
Kék-fekete köd lepi el agyamat
Kék-fekete szívemben tombol az erő
Tán még most sem hiszem el…
Szemeimből könnyek bukkannak elő
A világ gyűlölete csak forr, csak forr.
Mindenki, örökké csak ellenünk
Más dicsszava nem hiányzik!
Most mi vagyunk, kik a végén nevetünk!
És most, egy hosszú út végén
A Bajnokok végre a trónra ülnek
Oda, ahová mindig is valók voltak
Többé senki nem taszíthatja le őket
Csókom nyoma ég a Címeren.
Ez az érzés soha nem fog elmúlni.
És csak suttogom magam elé halkan:
„Ti amo Nerazzurri!”
nem egy mestermű, de kikívánkozott!
FORZA INTER!
Kék-fekete köd lepi el agyamat
Kék-fekete szívemben tombol az erő
Tán még most sem hiszem el…
Szemeimből könnyek bukkannak elő
A világ gyűlölete csak forr, csak forr.
Mindenki, örökké csak ellenünk
Más dicsszava nem hiányzik!
Most mi vagyunk, kik a végén nevetünk!
És most, egy hosszú út végén
A Bajnokok végre a trónra ülnek
Oda, ahová mindig is valók voltak
Többé senki nem taszíthatja le őket
Csókom nyoma ég a Címeren.
Ez az érzés soha nem fog elmúlni.
És csak suttogom magam elé halkan:
„Ti amo Nerazzurri!”
nem egy mestermű, de kikívánkozott!
- interista23
Sajnos Jose elhagyja a csapatot.Remélem hogy maicont és militot meghagyja nekünk és bízok abban hogy a csapatért dobog a szívük és maradnak.
-
R9.
e.szabi írta:Valami olyasmiféla habitású edző kéne mint Mou, és megpróbálni továbbvinni ezt a taktikát. Lehet nem jönne össze, de hátha...
Ha Capello jön biztos h nem ezt fogja játszatni, viszont vele van esély ismételni egy triplázást.
- Marco
Sztem a legvalószinűbb h tényleg Sinisa fog jönni, én azt mondom h nem kell leírni előre, adni kell neki egy esélyt, bár én is jobban örülnék másnak pl Capellonak, bár én Benitezt se tartom rossz döntésnek.
- Campione
ÁÁÁÁLÉÉÉÉ! ÁÁÁLÉÉÉÉÉ!
Megcsináltuk!
Je bébi!
Köszi mindenki! Köszi Zsozé, és minden jót!
Az megvan egyébként, hogy mi után Javier visszament balbunkóba, Robben hirtelen eltűnt? Hatalmas játékos.
Milito pedig hihetetlen.
Megcsináltuk!
Je bébi!
Köszi mindenki! Köszi Zsozé, és minden jót!
Az megvan egyébként, hogy mi után Javier visszament balbunkóba, Robben hirtelen eltűnt? Hatalmas játékos.
Milito pedig hihetetlen.
-
R9.
José elmegy most a Realba, utána Portugál válogatott, és aztán Manchester, de remélem még 1x visszatér bár erre kis esélyt látok. Ő már történelmet írt a csapattal!
ja és
http://www.youtube.com/watch?v=sYsG9wDkZUI
eléggé megkönnyeztem
ja és
http://www.youtube.com/watch?v=sYsG9wDkZUI
eléggé megkönnyeztem
- mike
R9. írta:e.szabi írta:Valami olyasmiféla habitású edző kéne mint Mou, és megpróbálni továbbvinni ezt a taktikát. Lehet nem jönne össze, de hátha...
Ha Capello jön biztos h nem ezt fogja játszatni, viszont vele van esély ismételni egy triplázást.
Hát ő csak azért idegesít mert volt már a milan, a roma, és juve edzője is.
Engem ez idegesítene, de a felhozott nevek közül ő lenne szakmailag a legjobb megoldás az tuti.
Benítez-Capello 2x inkább mint ilyen Mihajlovicsok.
- vaskalap
Amióta Inter szurkoló vagyok erre a pillanatra vártam.IGAZI EGYSÉGES CSAPAT formálódott ki Mou.keze alatt,és ez a siker igazi kulcsa.A tegnapi meccsről csak annyit,hogy van egy topik,ki volt az év igazolása,én gondolkodás nélkül Sneijderre voksoltam.Most ezt visszavonom,tegnap a hercegből igazi KIRÁLY lett.MILITO az év embere!!Ja és még valami.Ezután a szezon után a Nike-nak el kellene késziteni egy arany szinű idegenbeli szerelést,mert ez most dukál.
- erixs
e.szabi írta:Valami olyasmiféla habitású edző kéne mint Mou, és megpróbálni továbbvinni ezt a taktikát. Lehet nem jönne össze, de hátha...
A Gazzetta dello Sport hivatalosan is arról számolt be, miszerint Sinisa Mihajlović továbbra is az első számú jelölt Jose Mourinho helyére. Ajánlatott tettek már Fabio Capellonak, de még Benitez és Hiddink is szóba jöhet. Pletyka szinten ott van még Spalletti, Rijkaard és Guardiola..
azon gondolkodom, hogy ki az aki hasonló habitusu, motiváló és ennyire jó pedagógus, mint José.. de nem ugrik be senki. Sinisa szerintem még nem érett meg erre a feladatra, talán Hiddinknek örülnék, ha választani kéne.
- Baggio85
erixs írta:e.szabi írta:Valami olyasmiféla habitású edző kéne mint Mou, és megpróbálni továbbvinni ezt a taktikát. Lehet nem jönne össze, de hátha...
A Gazzetta dello Sport hivatalosan is arról számolt be, miszerint Sinisa Mihajlović továbbra is az első számú jelölt Jose Mourinho helyére. Ajánlatott tettek már Fabio Capellonak, de még Benitez és Hiddink is szóba jöhet. Pletyka szinten ott van még Spalletti, Rijkaard és Guardiola..
azon gondolkodom, hogy ki az aki hasonló habitusu, motiváló és ennyire jó pedagógus, mint José.. de nem ugrik be senki. Sinisa szerintem még nem érett meg erre a feladatra, talán Hiddinknek örülnék, ha választani kéne.
Guardiola biztos nem. Szerintem Capello lenne a legjobb, úgymond az ő profizmusa hasonlít legjobban Mourinhoéra. Az viszont biztos, hogy nem lesz könnyű dolga következő a edzőknek és lehet, hogy pont ezért nem fog igazán nagy név jönni, mert tudják, hogy most mindenkit Mourinhohoz (és az eredményeihez) fognak mérni. Az pedig nem egyszerű!
- e.szabi
Én ha választani kéne: én Capellot kedvelem jobban mint Hiddinket, de Hiddink--be én is többet látok mint Capelloba. Benitezt meg szerintem gyorsan felejtsük el.
- Marco
Remélem Guardiola csak vicc, az kéne még.
Am sztem topikot kellene váltanunk, met végülis ez nem ide való.
Am sztem topikot kellene váltanunk, met végülis ez nem ide való.
- Baggio85
Azért azt sem lehet elfelejteni, hogy Mihajlovicot jól ismeri a játékosok nagy része és szerették is, ezt több meccsen is lehetett látni, mikor a csapata ellen játszottunk és elején odamentek ölelgetni, szóval lehet, hogy ilyen szempontból jó megoldás lenne ő is. Viszont túl sok edzői tapasztala ilyen szinten nincsen, de azért azt sem lehet elfelejteni, hogy játszott ő néhány meccset ezen a szinten játékosként!
- DSanton39
augusztus 27-én lesz az Európai szuperkupa az Atletico ellen.
Sneijder azt nyilatkozta, hogy marad.
Maicon pedig azt, ha Mourinhonak szüksége van rá a Realnál, akkor menne.
Sneijder azt nyilatkozta, hogy marad.
Maicon pedig azt, ha Mourinhonak szüksége van rá a Realnál, akkor menne.
- mike
én is
Hatalmas ez a videó a győztes hadvezérről
Ezt jó lesz időnként elővenni.
Nagy lesz az űr José után .....
- 20recoba
Fantasztikusak voltak a srácok tegnap!!!! Régóta vártunk erre a sikerre!!!
Milito fantasztikus volt!! Kár lenne, ha távozna de megérteném mert itt egy év alatt mindent elért. Ugyanez igaz Maiconra is.
Talán hülyeség amit írok, de nem biztos , hogy ártana csapatnak ha elmenne két-három kulcsember, itt már nincs számukra kihívás. Kell a vérfrissités. Olvasom , hogy Maicon is szívesen követné Mourinhot,ha elmegy se lesz tragédia 1,5 már azért nem az igazi ( persze a nagy meccseken odateszi magát), helyére itt lenen Santon aki a jövő reménysége. Ha elmegy Milito akkor itt lesz középre Eto'o aki jövőre basszott jó lesz ha a posztján játszhat , ezt már most mondom, figyeljétek meg, jobban összeszokik a társakkal , termelni fog rendesen. Abba biztos vagyok hogy jövőre is bivalyerősek leszünk akár távozik pár kulcsember akár nem.
Milito fantasztikus volt!! Kár lenne, ha távozna de megérteném mert itt egy év alatt mindent elért. Ugyanez igaz Maiconra is.
Talán hülyeség amit írok, de nem biztos , hogy ártana csapatnak ha elmenne két-három kulcsember, itt már nincs számukra kihívás. Kell a vérfrissités. Olvasom , hogy Maicon is szívesen követné Mourinhot,ha elmegy se lesz tragédia 1,5 már azért nem az igazi ( persze a nagy meccseken odateszi magát), helyére itt lenen Santon aki a jövő reménysége. Ha elmegy Milito akkor itt lesz középre Eto'o aki jövőre basszott jó lesz ha a posztján játszhat , ezt már most mondom, figyeljétek meg, jobban összeszokik a társakkal , termelni fog rendesen. Abba biztos vagyok hogy jövőre is bivalyerősek leszünk akár távozik pár kulcsember akár nem.
- Gabosska
- Kapcsolat:
Szerintem Mutut azért adja el feltétlen a Fio, mert Prandelli megy a válogatott élére, a Fió padjára meg Mihájlovics papa ül jövő szezontól, így Mutunak távozni kell. -a román sajtó értesülései szerint ezért akarják mindenáron eladni-
Persze ezek csak feltételezések.
Láthattuk, hogy mi a különbség egy középszintű Mancio és egy profi Mou között. Szerintem nem szabad azt a hibát elkövetni, hogy ismét középszintűt hozunk. Legyen vagy vérprofi, vagy ha mindenképp kis edzőben gondolkozunk, akkor Bölöni László

Persze ezek csak feltételezések.
Láthattuk, hogy mi a különbség egy középszintű Mancio és egy profi Mou között. Szerintem nem szabad azt a hibát elkövetni, hogy ismét középszintűt hozunk. Legyen vagy vérprofi, vagy ha mindenképp kis edzőben gondolkozunk, akkor Bölöni László
- 20recoba
Fantasztikusak voltak a srácok tegnap!!!! Régóta vártunk erre a sikerre!!!
- Baggio85
mike írta:
én is![]()
Hatalmas ez a videó a győztes hadvezérről![]()
Ezt jó lesz időnként elővenni.
Nagy lesz az űr José után .....
Lesz Ő még az Inter edzője!!! Bár az élet kiszámíthatatlan.
- bodimiki7
GRANDE INTER!
Köszönjük ezt a csodát, amit véghez vittetek! Köszönjük Mou!
Milito a legnagyobb király! Olasz kupa, Bajnokság utolsó forduló egy-egy gól és most kettő ááá el sem hiszem! Európa legjobb csapata vagyunk!
Köszönjük ezt a csodát, amit véghez vittetek! Köszönjük Mou!
Milito a legnagyobb király! Olasz kupa, Bajnokság utolsó forduló egy-egy gól és most kettő ááá el sem hiszem! Európa legjobb csapata vagyunk!
- kiscivis
Nagyon jó kis video.
Ez az ember nem hiába hagy nagoyn mély nyomot mindenhol ahol dolgozik. Csodálatos edző, hihetetlen személyiség. Borzasztóan sajnálom, h itt hagy minket, de csak köszönettel tartozunk neki, h hozzásegítette ezt a csodás csapatot ahhoz, h elfoglalja a méltó helyét Európa trónján. Sokan örülnénk, ha maradna, de elérte azt amit mi is vártunk tőle. Így legalább Milánóban örökre legenda marad.
Köszönjük José!
Forza Grande Inter!
- Cupi
Hatalmas grat a csapatnak és köszönjük José
Most kezdem csak felfogni, hogy BL-t nyertünk! Nagyon nehéz elhinni, hogy végre sikerült! Mindig nagyon csalódott voltam, de tudtam, egyszer megnyerjük, ha nem most akkor jövőre, vagy 5 év múlva, de egyszer megnyerjük! Most sikerült
Milito nagyon nagy volt! De Nekem Eto'o játéka nagyon tetszett és nem csak tegnap, az egész szezonban, hihetetlen, hogy teljesen más poszton játszott mint a Barcába és alázattal ment hátra védekezni, labdát szerzett és mindezt egy pici duzzogás nélkül! Mikor tavaly nyáron eljött onnan és azt mondta szeretne az Interrel is BL-t nyerni mindenki mosolygott rajta, és megcsinálta.... Ibra meg.....
Az új edzőt meg remélem hamar megtaláljuk és egy tapasztalt edző lesz az! Bele gondolni sem merek olyanban, hogy egy tapasztalatlan fiatal edzővel címvédőként még a csoportból se jussunk tovább a BL ben
Milito nagyon nagy volt! De Nekem Eto'o játéka nagyon tetszett és nem csak tegnap, az egész szezonban, hihetetlen, hogy teljesen más poszton játszott mint a Barcába és alázattal ment hátra védekezni, labdát szerzett és mindezt egy pici duzzogás nélkül! Mikor tavaly nyáron eljött onnan és azt mondta szeretne az Interrel is BL-t nyerni mindenki mosolygott rajta, és megcsinálta.... Ibra meg.....
Az új edzőt meg remélem hamar megtaláljuk és egy tapasztalt edző lesz az! Bele gondolni sem merek olyanban, hogy egy tapasztalatlan fiatal edzővel címvédőként még a csoportból se jussunk tovább a BL ben
- Marco
Marco Materazzi: – Hatalmas öröm ez. Mindent megnyertünk! Nem valószínű, hogy újra hasonló idényt zárunk, ezért valószínűleg csináltatok egy tetoválást a BL-siker emlékére.
Mario Balotelli: – Ahogy a többiek, én is köszönök mindent Mourinhónak. Hatalmas ünneplés volt az öltözőben. Szeretném belevágatni a hajamba a Bajnokok Ligája logóját. Majd meglátjuk, a fodrászom mit szól hozzá.
Egyiken se lepődök már meg, Marionak olyan lesz a haja lassan mint Marconak a tetkó mindig kell egy új.
Mario Balotelli: – Ahogy a többiek, én is köszönök mindent Mourinhónak. Hatalmas ünneplés volt az öltözőben. Szeretném belevágatni a hajamba a Bajnokok Ligája logóját. Majd meglátjuk, a fodrászom mit szól hozzá.
Egyiken se lepődök már meg, Marionak olyan lesz a haja lassan mint Marconak a tetkó mindig kell egy új.
- interjani
látom nem csak nekem hullottak az öröm könnyeim a mérkőzés végén...ha valahol szerveződik inter szurkolói ünneplés szivesen csatlakoznék.tegnap itthon ünnepeltem egyedül....hihetetlen ahogy túljutottunk mindenkin....
-
FanGusto
Grazie José! Köszönöm az egész csapatnak hogy ilyen sikerrel ajándékozott meg minket..Elképesztő ez az érzés.. még csak msot kezdem felfogni.. Viszláűt Mourinho, a világ legjobb edzőjétőlk bucsuzok, Grazie.. Grazie
- Atosz
Valami fenomenális estén vagyunk túl. Fenomenális hónapon, fenomenális szezonon.
Ilyen élményt sohasem fogunk átélni, az biztos, mindig az első a leggyönyörűbb!
Milito valami elképesztően nagy, nem tudom hol lennénk, ha ő nincs. Hihetetlen nagy ember, mint ahogy mindenki ebből a csapatból. Mindenki kellett ehhez a csodálatos szezonhoz, még Suazo is
Utoljára olyan kiegyenlített statisztikát, mint Militoé, utoljára akkor láttam mikor Ibrát 0-0-0-val lecserélték ellenünk.
Köszönöm az egész csapatnak és stábnak, hogy ez létrejöhetett. Mourinho, te vagy a legnagyobb, további sikeres munkát, persze nem ellenünk.
Jah és csatlakoznék barátomhoz, aki fentebb említette, hogy gondolkodás nélkül szavazott Sneijderre az év igazolásánál, én is így voltam, de már elgondolkodnék.
Na most ezerrel azon leszek, hogy beszerezzek egy Milito mezt, ami a szobám falán fog lógni, amíg Milanos nem leszek
FORZA GRANDE INTER! GRAZIE JOSE!
Ilyen élményt sohasem fogunk átélni, az biztos, mindig az első a leggyönyörűbb!
Milito valami elképesztően nagy, nem tudom hol lennénk, ha ő nincs. Hihetetlen nagy ember, mint ahogy mindenki ebből a csapatból. Mindenki kellett ehhez a csodálatos szezonhoz, még Suazo is
Utoljára olyan kiegyenlített statisztikát, mint Militoé, utoljára akkor láttam mikor Ibrát 0-0-0-val lecserélték ellenünk.
Köszönöm az egész csapatnak és stábnak, hogy ez létrejöhetett. Mourinho, te vagy a legnagyobb, további sikeres munkát, persze nem ellenünk.
Jah és csatlakoznék barátomhoz, aki fentebb említette, hogy gondolkodás nélkül szavazott Sneijderre az év igazolásánál, én is így voltam, de már elgondolkodnék.
Na most ezerrel azon leszek, hogy beszerezzek egy Milito mezt, ami a szobám falán fog lógni, amíg Milanos nem leszek
FORZA GRANDE INTER! GRAZIE JOSE!
- Riky11
José is ismeri a mondást (SAJNOS) miszerint a csúcson kell abbahagyni..
Akárhova is megy sok és hasonlóan szép sikereket neki! GRAZIE JOSÉ!
Akárhova is megy sok és hasonlóan szép sikereket neki! GRAZIE JOSÉ!