Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- jakupecs
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
komolyan mondom ezeket a cseréket nem értem. ilyen semmi meccseken simán játszhatnának a fiatalok... 
- Víctor04
psn írta:ha már rocchi jött, meglőhetné a 100. gólját.. egyébként chivu egész jó !
Pedig pont az utóbbi 10 percben majdnem összehozott egy tizit, meg ha a pescarás csávó nem ilyen falábú akkor egy gólpasszt neki...Ilyen kiscsapatok ellen még elmegy, de fontosabb meccseken remélem nem fog játszani.
- SilentBob
psn írta:ha már rocchi jött, meglőhetné a 100. gólját.. egyébként chivu egész jó !
Majdnem kaptunk is róla egyet : D
- psn
mekkora Pereira bomba volt, kis szerencsével a hálót is viszi :S
én sem értem, kb majd ráfogják, hogy a fiatalok had nézzék őket meg tanuljanak, év végén távoznak az öregek, jövőre meg majd ha nem jönnek az eredmények újra el lehet sütni, hogy most kezdtünk egy új projectet.
jakupecs írta:komolyan mondom ezeket a cseréket nem értem. ilyen semmi meccseken simán játszhatnának a fiatalok...
én sem értem, kb majd ráfogják, hogy a fiatalok had nézzék őket meg tanuljanak, év végén távoznak az öregek, jövőre meg majd ha nem jönnek az eredmények újra el lehet sütni, hogy most kezdtünk egy új projectet.
- psn
SilentBob írta:psn írta:ha már rocchi jött, meglőhetné a 100. gólját.. egyébként chivu egész jó !
Majdnem kaptunk is róla egyet : D
ezt elkiabáltam jah, de javítok: magához képest elég jó (nem kaptunk 11-est,nem kapott pirosat stb
-
R9.
miert ezt a nyomorek rocchit hozzuk be cou helyet?? vicc
- psn
R9. írta:miert ezt a nyomorek rocchit hozzuk be cou helyet?? vicc
pontos labdaja meg nem volt :S
- SilentBob
Benassi példáján felbátorodva MBaye,Longo is játszhat akár 90 perceket is,tetszett a srác játéka,csak így tovább.
- Víctor04
psn írta:R9. írta:miert ezt a nyomorek rocchit hozzuk be cou helyet?? vicc
pontos labdaja meg nem volt :S
És mi pénzt adtunk ki ezért a brokkiért... Remélem ennél több lehetőséget nem nagyon fog kapni.
- Dan-i-nter
psn írta:jakupecs írta:Víctor04 írta:Cass elfáradt, jöhetne a helyére Cou
nem értem, h miért nem ő jött....
előszabály nálunk, hogy az átlagéletkor a pályán minimum 34 kell, hogy legyen. couval ez leesett volna 30 körül, rocchi tudja tartani 35-6 körül
Mondsz valamit.
Ma is gyönyörű példáját láthattuk az Inter fiatalítási projektjének, 2-0-nál az újonc ellen, jön Rocchi (35), Milito(34) Mudingayi (31).
Mindenesetre meg van a 3 pont. Benassi, Palacio, Guarin, Capitano a kiemelhető nevek. Kíváncsi leszek jövő héten mit focizunk Rómában, mert rangadó, és azokon elvileg sikeresnek reklámoznak minket + végre visszatér a védelmünk.
További szép estét.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Dan-i-nter 2013.01.12. 22:45-kor.
- Baggio85
Örüljünk a győzelemnek, mert jövő héten nem mi leszünk az esélyesek!
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
- interfan
Sima győzelem volt, de egy borzasztó gyenge csapat ellen. Akik egy értelmes akciót nem tudtak vezetni. Szóval ebből a győzelemből, aztán semmit nem lehet levonni.
Stramat sem értettem. A 3 védő miatt is, miért kell még ilyenkor is ragaszkodni hozzá, nem értem. Valamint a szánalmas cserék miatt. Rocchi könyörgöm. 1 jó labdája nem volt. Miért nem játszanak a fiatalok??? Nem értem.
Jonathan megmutatta hogy képtelen bármire is. Egy balfasz és kész. Chivu még így is majdnem összehozott 1-2 gólt, még egy Pescara ellen is. Ahogy mondták a studióba Chivu volt a Pescara legveszélyesebb csatára.
Silvestrere viszont nem lehet panasz, jól játszott. Benassi pedig jól játszott. Ezért nem kell ide hulladék, töltelék Lodi, mert Benassi többre képes.
Rocchirol nem írok már semmit inkább...
Palacio viszont a legeredményesebb csatárunk. Guarin is jó volt. Valamint Cambi a védelem legjobbja, Zanetti pedig hozta a szokásost.
Kellett ez a győzelem, de az ellenfél borzasztó gyenge volt. Roma ellen jóval nehezebb volt. Ezt a védelmet elkel felejteni.
És továbbra is a legfontosabb hogy igazoljunk normális játékost.
Stramat sem értettem. A 3 védő miatt is, miért kell még ilyenkor is ragaszkodni hozzá, nem értem. Valamint a szánalmas cserék miatt. Rocchi könyörgöm. 1 jó labdája nem volt. Miért nem játszanak a fiatalok??? Nem értem.
Jonathan megmutatta hogy képtelen bármire is. Egy balfasz és kész. Chivu még így is majdnem összehozott 1-2 gólt, még egy Pescara ellen is. Ahogy mondták a studióba Chivu volt a Pescara legveszélyesebb csatára.
Silvestrere viszont nem lehet panasz, jól játszott. Benassi pedig jól játszott. Ezért nem kell ide hulladék, töltelék Lodi, mert Benassi többre képes.
Rocchirol nem írok már semmit inkább...
Palacio viszont a legeredményesebb csatárunk. Guarin is jó volt. Valamint Cambi a védelem legjobbja, Zanetti pedig hozta a szokásost.
Kellett ez a győzelem, de az ellenfél borzasztó gyenge volt. Roma ellen jóval nehezebb volt. Ezt a védelmet elkel felejteni.
És továbbra is a legfontosabb hogy igazoljunk normális játékost.
-
Injoc
Ez a meccs pontosan annyival volt másabb mint az Udinese ellen hogy lőttünk egy gólt az elején. Semmivel nem voltunk erősebbek vagy gyengébbek mint akkor.
Benassi nagyon sallang mentesen játszott és ez egy 18 éves fiúnál nagy szó. Sosem akart többet mint amit szabad volt neki nagyon magabiztos és labdabiztos volt. Ezért kellene őket játszani mert bizonyítják hogy lehet rájuk számítani.
A Roma ellen már a csapat nagy része rendelkezése áll majd de nagyon esetleges az a meccs. Roma nagyon offenzív a mi támadásaink meg sajnos inkább a szerencsén múlnak mint a tudatosságon.
Hétközben még lesz egy kupameccs is be kell osztani majd az erőnket.
Benassi nagyon sallang mentesen játszott és ez egy 18 éves fiúnál nagy szó. Sosem akart többet mint amit szabad volt neki nagyon magabiztos és labdabiztos volt. Ezért kellene őket játszani mert bizonyítják hogy lehet rájuk számítani.
A Roma ellen már a csapat nagy része rendelkezése áll majd de nagyon esetleges az a meccs. Roma nagyon offenzív a mi támadásaink meg sajnos inkább a szerencsén múlnak mint a tudatosságon.
- alwin91
Injoc írta:Ez a meccs pontosan annyival volt másabb mint az Udinese ellen hogy lőttünk egy gólt az elején. Semmivel nem voltunk erősebbek vagy gyengébbek mint akkor.
Azt ne felejtsük el, hogy a Roma azzal vert meg minket, hogy a védelmünk nagyon nem állt össze akkor. Jövő7en a legerősebb védelem lesz elvileg. Viszont az Ő védelmük az egész szezonban egy kalap szar. Meglehet őket fogni bőven. Egyedül attól félek, hogy Zeman ismét túljár Strama eszén.
- Festa
Azt mondanám,hogy a meccs legnagyobb győzelme,hogy Benassi végig játszotta a meccset.
Nem hiszem,hogy Gargano többet tett volna hozzá a meccshez.
Ami a legjobban tetszett a srácban,hogy nem akart többet mutatni mint amit egyenlőre tud.
Ha megszerezte a labdát inkább lepasszolta valakinek mintsem cselezgetésebe kezdjen.
Amúgy a a meccset azok nyerték meg akiktől várható valami kreativitás
Palacio és Guarin+ Cassano aki szokásosan elfáradt a 60.perc végére.
Igaz,hogy ez egy papírforma győzelem volt viszont nekünk pont ezek a kötelező győzelmek okozták a legtöbb gondot az idényben.
Ezen a meccsen még látszólag Silvestre meg Jonathan és egészen elfogadható teljesítményt hozott.
Jövő héten kupameccs és utána egy Roma elleni rangadó ahol már talán nem a B védelem lesz.
Ott talán még a döntetlen is beleférne.Viszont én tartom,hogy ezzel a kerettel ha mindenki egészséges akkor harcban kell lennünk a dobogóért.Az,hogy a rangadókat hoztuk és a kicsik ellen buktunk rendre a pontokat szerintem mentális okokra vezethető vissza.
A kicsik ellen mindenki sima vagy legalábbis győzelmet vár ,egy Juve vagy mikor emberhátrányban játszunk a Milán ellen talán mindenki elnézőbb lenne kikapnánk,de mégis összeszedjük magunkat.
Talán ha a Sneijder ügy rendeződne akkor annak is lenne valami pozitív hatása az öltözőre.
Nem hiszem,hogy Gargano többet tett volna hozzá a meccshez.
Ami a legjobban tetszett a srácban,hogy nem akart többet mutatni mint amit egyenlőre tud.
Ha megszerezte a labdát inkább lepasszolta valakinek mintsem cselezgetésebe kezdjen.
Amúgy a a meccset azok nyerték meg akiktől várható valami kreativitás
Palacio és Guarin+ Cassano aki szokásosan elfáradt a 60.perc végére.
Igaz,hogy ez egy papírforma győzelem volt viszont nekünk pont ezek a kötelező győzelmek okozták a legtöbb gondot az idényben.
Ezen a meccsen még látszólag Silvestre meg Jonathan és egészen elfogadható teljesítményt hozott.
Jövő héten kupameccs és utána egy Roma elleni rangadó ahol már talán nem a B védelem lesz.
Ott talán még a döntetlen is beleférne.Viszont én tartom,hogy ezzel a kerettel ha mindenki egészséges akkor harcban kell lennünk a dobogóért.Az,hogy a rangadókat hoztuk és a kicsik ellen buktunk rendre a pontokat szerintem mentális okokra vezethető vissza.
A kicsik ellen mindenki sima vagy legalábbis győzelmet vár ,egy Juve vagy mikor emberhátrányban játszunk a Milán ellen talán mindenki elnézőbb lenne kikapnánk,de mégis összeszedjük magunkat.
Talán ha a Sneijder ügy rendeződne akkor annak is lenne valami pozitív hatása az öltözőre.
- PetR
- Kapcsolat:
Nem láttam a meccset, de nagyon örülök hogy győztünk, és hogy jókat írtatok Benassiról. Kellett ez a győzelem. Forza Inter! 
- PellerG
Sajnos nem láttam a meccset, de nagyon jó látni, hogy Benassi kezdett, sőt végig is játszotta!
Valaki összefoglalná nekem a mai teljesítményét?
Köszi!
Köszi!
- e.szabi
Jó, hogy nyertünk meg stb. Benassi is jó volt. De ez a Pescara szvsz a Serie A leggyengébb csapata. Majd meglátjuk mi lesz a Róma ellen. Szerencsére addigra már lesz Juan és Rano is.
-
RenciDavid
Gazzettánál Benassi és Palacio lettek a meccs legjobbjai. Mind a ketten 7-es osztályzatot kaptak, a többiek 7 alatt.
Ez azért nagy dolog, most Benassit játszatni kéne folyamatosan alapemberként amíg ilyen teljesítményt nyújt.
osztályzatok itt: http://fedenerazzurra.com/2013/01/13/se ... r-ratings/
Ez azért nagy dolog, most Benassit játszatni kéne folyamatosan alapemberként amíg ilyen teljesítményt nyújt.
-
Injoc
RenciDavid írta:Gazzettánál Benassi és Palacio lettek a meccs legjobbjai. Mind a ketten 7-es osztályzatot kaptak, a többiek 7 alatt.
Hosszútávon még nem tudná ezt a teljesítményt nyújtani, lásd Obi is milyen lendülettel kezdett aztán a nagy nyomást nem bírta el, DE! csereként vagy a csapat forgatásánál mindenképp számolni kell az ilyen képességű fiatalokkal. Obi idén már stabil kezdő lehetne ha nem sérült volna meg.
Ez a tegnapi meccs is bizonyította hogy kiscsapatok ellen néha jobb egy hajtós fiatalt berakni a csapatba mint egy nagyöreget.
- interfan
Nagyon remélem Samuel visszatér a Roma ellen. Juan és Rano ugye már lesznek. Mert ez a román megint mit művelt, borzasztó. Ahogy megfogalmazták a stúdióba, Chivu volt a Pescara legveszélyesebb csatárja. Ha a Pescaranak van egy normális támadója, gólokat kapunk Chivurol.
Odafejeli az ellenfélnek a labdát, egy teljesen ártalmatlan szituációban, kb 17 méterre a kaputól. Egy szerencsénk volt, hogy Jonathas volt ott, és a Pescara volt az ellenfél.
Elcsúszik utolsó előtti emberként, szerencse hogy Cambi mentett. Volt egy veszélyes visszagurítása, szintén utolsó előtti emberként.
Valamint egy Jonathas beforgatta őt.
Egyszerűen nem idevaló, sőt már a Seria A-ba sem. Silvestre viszont hiba nélkül játszott. Persze a Pescara volt az ellenfél.
Nagyon fontos lesz Samuel visszatérése. Roma védelme nagyon gyenge, de elől nagyon erősek. Elől kell megállítani őket, és ehhez kell Samuel.
Ilyenkor fájnak a feleslegesen elvesztegetett pontok. Siena elleni veresség, Cagliari, Genoa elleni x. Udinebe is ha nincs kihasználjuk a helyzeteinket, valamint nincs a kiállítás.
Ez már magába 8-10 pont lehetne. Simán lehetnénk akár a Juve előtt is. Kicsit ez az idei bajnokság gyengeségét mutatja.
Odafejeli az ellenfélnek a labdát, egy teljesen ártalmatlan szituációban, kb 17 méterre a kaputól. Egy szerencsénk volt, hogy Jonathas volt ott, és a Pescara volt az ellenfél.
Elcsúszik utolsó előtti emberként, szerencse hogy Cambi mentett. Volt egy veszélyes visszagurítása, szintén utolsó előtti emberként.
Valamint egy Jonathas beforgatta őt.
Egyszerűen nem idevaló, sőt már a Seria A-ba sem. Silvestre viszont hiba nélkül játszott. Persze a Pescara volt az ellenfél.
Nagyon fontos lesz Samuel visszatérése. Roma védelme nagyon gyenge, de elől nagyon erősek. Elől kell megállítani őket, és ehhez kell Samuel.
Ilyenkor fájnak a feleslegesen elvesztegetett pontok. Siena elleni veresség, Cagliari, Genoa elleni x. Udinebe is ha nincs kihasználjuk a helyzeteinket, valamint nincs a kiállítás.
Ez már magába 8-10 pont lehetne. Simán lehetnénk akár a Juve előtt is. Kicsit ez az idei bajnokság gyengeségét mutatja.
- alwin91
Szerintem Juan helyett Chivut fogja betenni, de remélem nem lesz igazam. Számomra felfoghatatlan, hogy miért tartják Chivut még mindig top védőnek, olyan amatőr hibái vannak hogy eszméletlen.
-
A'doma Zajcev Jr.
A félidőben Verratti osztogatott autogrammokat? A leláton mintha őt láttam volna.
- versenyszellem
miért tenné be Juan helyett Chivut? semmi értelme nem lenne
másrészt nálam addig amíg nem kapunk gólt, felesleges bárkit lehúzni a védelemből. Minek felróni bármit, amikor nem lett baj belőle...
másrészt nálam addig amíg nem kapunk gólt, felesleges bárkit lehúzni a védelemből. Minek felróni bármit, amikor nem lett baj belőle...
- alwin91
Azért mert Strama szívesebben játszatja a veteránokat, mint a kevésbé tapasztaltabbakat. Sajnos ez a tapasztalat.
Igen, Verratti volt a szünetben.
- e.szabi
A'doma Zajcev Jr. írta:A félidőben Verratti osztogatott autogrammokat? A leláton mintha őt láttam volna.
Kár, hogy a Pescara elleni meccsen tűnt fel. Ha más lett volna az ellenfél, akkor most lehetne kombinálni, hogy mit keresett ott. Ejj de szép is lenne, ha ideigazolna.
- Festa
alwin91 írta:Szerintem Juan helyett Chivut fogja betenni, de remélem nem lesz igazam. Számomra felfoghatatlan, hogy miért tartják Chivut még mindig top védőnek, olyan amatőr hibái vannak hogy eszméletlen.
Talán azért mert lassan egy évtizede játszik a Serie a-ban.
Tényleg minden meccsen van egy-két súlyosabb hibája.
Viszont tegnap pl amikor az egész védelem hiányzott jól jött,hogy ott kéznél volt.
Szerintem hosszútávon azért JJ játszik majd mert őt Strama fedezte fel.
Samuel meg már úgy volt,hogy erre a meccsre felépül.
Egyébként magához képest még Pereira is egész jó volt.
Kis szerencsével gólt is rúghatott volna.
- DSanton39
e.szabi írta:A'doma Zajcev Jr. írta:A félidőben Verratti osztogatott autogrammokat? A leláton mintha őt láttam volna.
Kár, hogy a Pescara elleni meccsen tűnt fel. Ha más lett volna az ellenfél, akkor most lehetne kombinálni, hogy mit keresett ott. Ejj de szép is lenne, ha ideigazolna.
ha nyáron elpasszoljuk Sneijdert akár a PSG-nek, akkor jöhetett volna hozzánk abból a pénzből. de most már késő bánat, max kölcsönbe lehet elhozni hogy többet játsszon.
- e.szabi
DSanton39 írta:e.szabi írta:A'doma Zajcev Jr. írta:A félidőben Verratti osztogatott autogrammokat? A leláton mintha őt láttam volna.
ha nyáron elpasszoljuk Sneijdert akár a PSG-nek, akkor jöhetett volna hozzánk abból a pénzből. de most már késő bánat, max kölcsönbe lehet elhozni hogy többet játsszon.
Én azt mondom, hogy olaszorságban fog befutni igazán. Szerintem 1-2 éven belül visszaigazol.
- Komax
Gyakorlatilag miután leszedték előle Cassanot, sokkal jobban tudott érvényesülni, nagyon feljavult a játéka.Festa írta:Egyébként magához képest még Pereira is egész jó volt.
- tabi.csaba
Komax írta:Gyakorlatilag miután leszedték előle Cassanot, sokkal jobban tudott érvényesülni, nagyon feljavult a játéka.Festa írta:Egyébként magához képest még Pereira is egész jó volt.
Milyen lesz,ha rosszul játszik???Jonathant télen elpasszoljuk,utána Pereira lesz a legtöbbet szidott balek!Teljesen jogosan.
- psn
közben elég jól alakulnak a dolgok, catania roma 1-0, udinese fior 3-1, parma dzsuve 1-1 ! a napoli és a lazio vitte a 3 pontot, 4. hely marad.
- Dris
PellerG írta:Sajnos nem láttam a meccset, de nagyon jó látni, hogy Benassi kezdett, sőt végig is játszotta!
Köszi!
középső középpályást játszott.nagyon sokat futott, labda nélkül is mindig jól helyezkedett hogy megjátszható legyen.a passzoknál inkább a biztosra ment de emlékszem egyszer valahogy a bal oldalra keveredett és simán beadta ballal is erősen jól helyezve.talán ha két eladott labdája volt egész meccsen.
szóval magabiztos és hasznos volt.
nem kell túlértékelni mert az ellenfél tényleg nem volt acélos de nagyon biztató amit mutat.és csak fejlődni fog.
- jakupecs
Dris írta:PellerG írta:Sajnos nem láttam a meccset, de nagyon jó látni, hogy Benassi kezdett, sőt végig is játszotta!
Köszi!
középső középpályást játszott.nagyon sokat futott, labda nélkül is mindig jól helyezkedett hogy megjátszható legyen.a passzoknál inkább a biztosra ment de emlékszem egyszer valahogy a bal oldalra keveredett és simán beadta ballal is erősen jól helyezve.talán ha két eladott labdája volt egész meccsen.
szóval magabiztos és hasznos volt.
nem kell túlértékelni mert az ellenfél tényleg nem volt acélos de nagyon biztató amit mutat.és csak fejlődni fog.
és volt, h lőtt is jó helyzetfelismerésben (mondjuk blokkolták talán ) nem úgy mint még pár hónappal ez előtt Guarin.
- Festa
tabi.csaba írta:Komax írta:Gyakorlatilag miután leszedték előle Cassanot, sokkal jobban tudott érvényesülni, nagyon feljavult a játéka.Festa írta:Egyébként magához képest még Pereira is egész jó volt.
Milyen lesz,ha rosszul játszik???Jonathant télen elpasszoljuk,utána Pereira lesz a legtöbbet szidott balek!Teljesen jogosan.
Volt itt már balhátvéd:Gresko,Favalli,Womé,Coco vagy éppen Chivu ezen a poszton ,szóval szerintem Palito nem rosszabb ezeknél sőt.Jó nem egy A.Cole vagy egy Marcelo,de azért nem véletlenül játszott ő a Copa America győztes uruguayi válogatottban.
Persze mi hozzászoktunk Maicon-hoz a jobbszélen.Nyilván ő más kávéház.
-
Blazious
Szerintem Pereira még hasznos játékos lehet. Világos, hogy őt 4 védős rendszerbe vettük, a védőmunkájával nincs is gond, sőt. Az a baj vele, hogy előrejátékban viszont nem túl acélos, elfutok a vonal mellett, beadom típus, nem igazán tud cselezni, nem is túl kreatív, és az a baj, hogy a beadásai kb Zanettiével vetekednek. Emiatt 3 védővel Wingbackként a szélen nem is olyan hasznos, mint 4 védővel, Nagatomo jobb támadásban, ő cselez, befele húz, lőni is tud. Pereira inkább védekezésben jó. Ettől függetlenül még hasznos lehet.
- DSanton39
nem értem miért lenne Pereira a legtöbbet szidott játékos, szerintem jól toltam, az előttem szóló jól összefoglalta, ő védekezni tudni, mégis támadást kéne segítenie, Nagatomo meg támadásban jó, de védekeznie kellett még tavaly akkor szar is volt. semmi bajom a jelenlegi felállással, életképesnek tűnik, de megnéznék egy 4 védős felállást, ahol balbekk Pereira és előtte balszélső kp Nagatomo. azon az oldalon lényegesen hatékonyabb lenne a támadó és védekező játékunk.
- DSanton39
e.szabi írta:Én azt mondom, hogy olaszorságban fog befutni igazán. Szerintem 1-2 éven belül visszaigazol.
hát szerintem sem ott fog megöregedni, de akkor már meg is kérik az árát, mert több lesz mint egy tehetséges ifi.
- versenyszellem
alwin91 írta:Azért mert Strama szívesebben játszatja a veteránokat, mint a kevésbé tapasztaltabbakat. Sajnos ez a tapasztalat.
Ha jól rémlik volt ilyen szitu évközben egyszer, de lehet, hogy akkor Chivu rásérült még a meccs előtt.
De a lényeg: majd ha tényleg Chivu kezd és bénázik és gólokban lesz benne és nem nyerünk és Juan Jesus meg ott ül a padon, akkor lehet szidni Stramát, addig - jobb kifejezést nem tudok - de felesleges károgni!
- vaskalap
Na végre látok egy Inter meccset holnap!
- jakupecs
vaskalap írta:Na végre látok egy Inter meccset holnap!
csak felvételről közvetíti a Digi nem?
- Komax
Digisport 2 élőben adja. Sajnos a szolgáltatóm kivette a digisportokat így steammelhetek én is. fuck..jakupecs írta:vaskalap írta:Na végre látok egy Inter meccset holnap!
- jakupecs
Komax írta:Digisport 2 élőben adja. Sajnos a szolgáltatóm kivette a digisportokat így steammelhetek én is. fuck..jakupecs írta:vaskalap írta:Na végre látok egy Inter meccset holnap!
nekem meg benne van a csomagban és még sem jön be, na hívom is fel a kábelost
- jakupecs
én mára egy x-t érzek, de hosszabbításban simán tovább megyünk 
- psn
atyaég, most láttam meg a kezdőnket.. silvestre a középhátvéd, csatár livaja meg rocchi :S sok jót nem várok ... itt a teljes:
http://www.eredmenyek.com/merkozes/MsVP ... llitasok;1
- Marco
Digi2-höz van ilyen Livesport link vagy vmilyen?
- jakupecs
Marco írta:Digi2-höz van ilyen Livesport link vagy vmilyen?
örülnék neki, mert nálam csak hétvégére lesz digi 2
-
JZ4+MM23
psn írta:atyaég, most láttam meg a kezdőnket.. silvestre a középhátvéd, csatár livaja meg rocchi :S sok jót nem várok ... itt a teljes:
nem értem miért nem lehet Mbaye-t betenni a kezdőbe Rano menne középre Mbaye meg kiszorítja silvestrét egy kicsit sem félnék h nem állná meg a helyét
-
Injoc
Kezdő:
------------------Handa
-------Ranocchia-Silvestre-JJ
Jonathan-Zanetti-Guarín-Benassi-Pereira
---------------Cassano-Rocchi
------------------Handa
-------Ranocchia-Silvestre-JJ
Jonathan-Zanetti-Guarín-Benassi-Pereira
---------------Cassano-Rocchi
- sly89
Mi az h Jonathan most már folyamatosan kezdő? Az Atalantának akarjuk bizonygatni, h nem olyan fontos nekünk Schelotto, és engedjék el olcsóbban, vagy a nyakukon marad?
Egy egész tűrhető stream, de a hang nagyon rossz :S
http://www.rojadirecta.me/goto/faffostream.tk
Egy egész tűrhető stream, de a hang nagyon rossz :S
http://www.rojadirecta.me/goto/faffostream.tk