Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- PellerG
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
-Handanovicnak azért ma is megköszönhetjük az X-t. Írta valaki, hogy "harmatgyenge Roma". Azért volt pár necces szitu a kapunk előtt....
-Juant jó nézni ahogy szerel. Hihetetlen jó ütemben tud odanyúlni(kivétel Udinében), és mellé még gyors is, felhozza a labdákat.
-Gargano botrány. Harcos, sokat szerel, de azzal, hogy mindent el is ad, nem sokkal vagyunk előbbre. (Mudingayi se lenne jobb, teszem hozzá, csak ő még többet szerel.)
-Guarínt nagyon bírom. Az egyetlen baj vele, hogy ha akaszt egy bombát, utána elhiszi hogy minden további lövése gól lesz, és túlságosan is megjön a vállalkozó kedve, ahelyett, hogy akciót építenénk.
-Most aki érti ezt, hogy Rocchi mitől jobb hogy itt van, mint Livaja, vagy Longo, az szólhat. Mert én ezt akarom látni, hogy a saját nevelések hajtanak a pályán. Livaja messze nem egy Milito (még), de ezt akarom látni, hogy hajt, hogy magára talál, tanul a hibákból, és talán önbizalmat szerez a játéklehetőségekkel. Ezt Rocchit rossz nézni. Kidobni 1,2 millát az ablakon. Bravo.
-Szerintem Obi a keret egyik legkevésbé kihasznált játékosa. Végre szerephez jut, de megint a jobb oldalon. Nem értem, mit vár tőle ott Strama. Ő nem egy technikás játékos, viszont annál inkább gyors és lendületes. A bal oldalon állítom, hogy lenne olyan veszélyes mint Nagatomo.
-Juant jó nézni ahogy szerel. Hihetetlen jó ütemben tud odanyúlni(kivétel Udinében), és mellé még gyors is, felhozza a labdákat.
-Gargano botrány. Harcos, sokat szerel, de azzal, hogy mindent el is ad, nem sokkal vagyunk előbbre. (Mudingayi se lenne jobb, teszem hozzá, csak ő még többet szerel.)
-Guarínt nagyon bírom. Az egyetlen baj vele, hogy ha akaszt egy bombát, utána elhiszi hogy minden további lövése gól lesz, és túlságosan is megjön a vállalkozó kedve, ahelyett, hogy akciót építenénk.
-Most aki érti ezt, hogy Rocchi mitől jobb hogy itt van, mint Livaja, vagy Longo, az szólhat. Mert én ezt akarom látni, hogy a saját nevelések hajtanak a pályán. Livaja messze nem egy Milito (még), de ezt akarom látni, hogy hajt, hogy magára talál, tanul a hibákból, és talán önbizalmat szerez a játéklehetőségekkel. Ezt Rocchit rossz nézni. Kidobni 1,2 millát az ablakon. Bravo.
-Szerintem Obi a keret egyik legkevésbé kihasznált játékosa. Végre szerephez jut, de megint a jobb oldalon. Nem értem, mit vár tőle ott Strama. Ő nem egy technikás játékos, viszont annál inkább gyors és lendületes. A bal oldalon állítom, hogy lenne olyan veszélyes mint Nagatomo.
- alwin91
Szerintem nem lehet azt mondani, hogy rosszul játszott volna a csapat. Szervezett volt taktikailag. Jobbszélre nagyon kellene valaki, mert Nagatomo is a bal oldalra való inkább, Obinak sem az a posztja. Gargano mai teljesítménye egy duplanulla, érthetetlen mi a fenét keresett ilyen sok ideig a pályán. Valamint Rocchi idehozatalát még most sem értem. Romában az 1-1 elfogadható eredmény, a kiscsapatok elleni meccset kellene hozni és meglehet a BL.
Egy kamutiziből kapta a gólt a csapat, nem a világvége.
Egy kamutiziből kapta a gólt a csapat, nem a világvége.
-
Pinci
jdanika írta:Hogy főhet a Rómaiak feje...2góllal minimum nyerhettek volna.. nagyon ránk fér az erősítés főleg a védelmünkre. Szép volt srácok!
mi volt szép?
Az,hogy elmentünk egy döntetlenért?
Kivételesen gyenge csapatunk van,nagyon töröm a fejem,hogy volt e ennél gyengébb az elmúlt húsz évben...
Az pedig hogy Gargano pályán lehetett a meccs végéig egy Interben,teljesen megijeszt....
- 20recoba
Na a Mudingay-is résszel nem értek egyet. Amíg játszott a sérülése előtt, nagyon hasznos volt előre fele játékban sem volt vele gond, megoldotta egyszerű rövid passzokkal., szerintem sokkal jobb, mint Gargano
-
Injoc
alwin91 írta: Jobbszélre nagyon kellene valaki, mert Nagatomo is a bal oldalra való inkább, Obinak sem az a posztja.
Mondjuk egy bizonyos Matias Ezequiel Schelotto? Rohadt 2 millión megy a vita...
- hvmetal
Nagatomo idén jó, Obi meg rengeteget kihagyott, így teljesen jogos,hogy ki kell harcolnia a pozíciót.
Remélem a belga csak a meccshiány miatt nincs Gargano előtt. Tartom amit nyáron,Lamouchi kaliberű semmirekellő az uru.
Ez a Pereira sem lesz a kedvencem. Azért a Guarin-Palacio-Sneijder trió ütne,de nem 10millió az 10millió euró. Majd marad 2 millió belőle és jöhet a Gargano-Lodi-Rocchi atom 3mas. ( Rocchit azért jó látni Inter mezben,remélem pár gólt majd elér)
Még a Milannal is több értelme lett volna üzletelnünk. Boateng-Guarin-Mudingayi- Coutinho-Palacio sem lenne gyenge, de ott tartunk,hogy örülhetünk,ha jövő ilyenkor még nálunk lesz Guarin,Rano,Juan.
Remélem a belga csak a meccshiány miatt nincs Gargano előtt. Tartom amit nyáron,Lamouchi kaliberű semmirekellő az uru.
Ez a Pereira sem lesz a kedvencem. Azért a Guarin-Palacio-Sneijder trió ütne,de nem 10millió az 10millió euró. Majd marad 2 millió belőle és jöhet a Gargano-Lodi-Rocchi atom 3mas. ( Rocchit azért jó látni Inter mezben,remélem pár gólt majd elér)
Még a Milannal is több értelme lett volna üzletelnünk. Boateng-Guarin-Mudingayi- Coutinho-Palacio sem lenne gyenge, de ott tartunk,hogy örülhetünk,ha jövő ilyenkor még nálunk lesz Guarin,Rano,Juan.
- interfan
Furcsa egy mérkőzés. Kijöhetünk volna belőle jobban is, de kaphatunk volna jó pár gólt is.
Elején borzasztó beszarian kezdtünk, majd kicsit magunkra találtunk. Úgy látszott megelégedtek az x-el a fiúk.
Gargano játszatása, és Cambi padon tartása hatalmas hiba volt. Nagyon gyenge volt az uru. Talán a leggyengébb a csapatból.
Nagatomo szintén mintha pályán sem lett volna.
Rocchi szokás szerint egy nagy 0 volt. Nem értem minek kellett behozni, Livaja sokkal jobb volt tőle. Sokszor leírtam már, de nem értem minek jött ide Rocchi.
Juan a védelem vezére volt ma, hibátlan meccset hozott.
Pereira aktív volt.
Palacio és Guarin voltak a meccs emberei. Csak sajnos velük ki is merül a kreativitás a csapatból. (Cassano ha van akkor még ő)
Handanovic világklasszis, ez nem kérdés.
Ugyanott vagyunk ahol eddig, csak a Milan hozott 2 pontot.
Most a bajnokságba pár könnyebb és nyerhető meccs jön.
Inter-Torino, Siena-Inter, Inter-Chievo. Ezt a 3 meccset nincs mese hozni kell.
Maradt még bő 1.5 hetünk igazolni, lépni kell!!!
Elején borzasztó beszarian kezdtünk, majd kicsit magunkra találtunk. Úgy látszott megelégedtek az x-el a fiúk.
Gargano játszatása, és Cambi padon tartása hatalmas hiba volt. Nagyon gyenge volt az uru. Talán a leggyengébb a csapatból.
Nagatomo szintén mintha pályán sem lett volna.
Rocchi szokás szerint egy nagy 0 volt. Nem értem minek kellett behozni, Livaja sokkal jobb volt tőle. Sokszor leírtam már, de nem értem minek jött ide Rocchi.
Juan a védelem vezére volt ma, hibátlan meccset hozott.
Pereira aktív volt.
Palacio és Guarin voltak a meccs emberei. Csak sajnos velük ki is merül a kreativitás a csapatból. (Cassano ha van akkor még ő)
Handanovic világklasszis, ez nem kérdés.
Ugyanott vagyunk ahol eddig, csak a Milan hozott 2 pontot.
Most a bajnokságba pár könnyebb és nyerhető meccs jön.
Inter-Torino, Siena-Inter, Inter-Chievo. Ezt a 3 meccset nincs mese hozni kell.
Maradt még bő 1.5 hetünk igazolni, lépni kell!!!
- Dan-i-nter
Hát.... felemás érzelmeim vannak az 1-1 miatt, egyrészt, mert ez az Olimpico-ban nem olyan rossz eredmény, másrészről viszont meg lehetett volna a 3 pont.
2. Fi.-ben legalább 4-5 alkalommal vezethettünk kontrát 3 a 4 ellen/4 az 5 ellen, ezekből, ha egyet végigviszünk... Mondjuk ebben benne van a hétközi 120perc + hogy sok a hiányzó. Palacio-n látszott ez talán a leginkább, kb Cassano szindróma a 70.-perctől.
Szomorú azt látni, hogy megvan a labda az ellenfél tizenhatosa előtt, és egyszerűen hátragurítjuk a labdát. (ez ment kb. a 75. perctől.) A mi csapatunkra mindig is jellemző volt az utolsó percekig való küzdés, ez ma nagyon hiányzott. (reméljük csak a hétközi meccs miatt).
Lehet megérte volna 3-4-3-t játszani a 2. félidőben, ha nem is Rocchi-val, de legalább Guarin-nal, mivel a Rómából lement Totti, De Rossi, akik szervezésben sokat tesznek a játékhoz, ezáltal nem lett volna akkora gond a védekezéssel, de talán több eredményes kontránk lett volna.
Nem azért, hogy nagyon védjem Gargano-t, de Guarin mellett talán ő hajtott a legtöbbet a pályán, és a 2. félidő végén voltak jó indításai is. Capitano-t (bár szent és sérthetetlen) előbb hoznám elő, egyrészt mert ma kicsit szürkébb is volt, másrészt meg az ő eladott labdájából jött a 11-es.
Összességében nem volt egy rossz meccs, de több volt ebben.
Handa, Juan, Chivu, Gargano, Guarin, Pala(1 fi.) és Livaja, akik ma kiemelhetőek szerintem.
Forza Inter további szép estét!
2. Fi.-ben legalább 4-5 alkalommal vezethettünk kontrát 3 a 4 ellen/4 az 5 ellen, ezekből, ha egyet végigviszünk... Mondjuk ebben benne van a hétközi 120perc + hogy sok a hiányzó. Palacio-n látszott ez talán a leginkább, kb Cassano szindróma a 70.-perctől.
Szomorú azt látni, hogy megvan a labda az ellenfél tizenhatosa előtt, és egyszerűen hátragurítjuk a labdát. (ez ment kb. a 75. perctől.) A mi csapatunkra mindig is jellemző volt az utolsó percekig való küzdés, ez ma nagyon hiányzott. (reméljük csak a hétközi meccs miatt).
Lehet megérte volna 3-4-3-t játszani a 2. félidőben, ha nem is Rocchi-val, de legalább Guarin-nal, mivel a Rómából lement Totti, De Rossi, akik szervezésben sokat tesznek a játékhoz, ezáltal nem lett volna akkora gond a védekezéssel, de talán több eredményes kontránk lett volna.
Nem azért, hogy nagyon védjem Gargano-t, de Guarin mellett talán ő hajtott a legtöbbet a pályán, és a 2. félidő végén voltak jó indításai is. Capitano-t (bár szent és sérthetetlen) előbb hoznám elő, egyrészt mert ma kicsit szürkébb is volt, másrészt meg az ő eladott labdájából jött a 11-es.
Összességében nem volt egy rossz meccs, de több volt ebben.
Handa, Juan, Chivu, Gargano, Guarin, Pala(1 fi.) és Livaja, akik ma kiemelhetőek szerintem.
Forza Inter további szép estét!
- alwin91
Dan-i-nter írta:Hát.... felemás érzelmeim vannak az 1-1 miatt, egyrészt, mert ez az Olimpico-ban nem olyan rossz eredmény, másrészről viszont meg lehetett volna a 3 pont.
A kamutizenegyes. Zanetti nem emelkedett ki, de nem lehet azt mondani, hogy Gargano jobb volt nála. Katasztrófa volt amit ma nyújtott.
- Festa
Azok után ,hogy zsinórban minden kis csapattól kikaptunk idegenben is figyelembe véve a tényt,hogy mennyire tartalékosak voltunk az 1-1 kifejezetten jó eredmény.Egyértelmű,hogy januárban két ember Guarin és Palacio vitte a hátán a csapatot.
Sajnos a kreatív játékosok kőre le is szűkült erre a 2 emberre.Cassano azért nagyon hiányzik ilyenkor még ha nem is bír végig egy teljes meccset. Egyébként Livaja nem volt rossz és kis szerencsével a kapufája bemehetett volna. Belőle még lehet valaki és mondanám is ,hogy menjen kölcsönbe,de most is kiderült,hogy milyen kevesen vagyunk elől.Belegondolni és rossz,hogy Strama egyetlen lehetősége egy 35 éves csatár volt.
A csapat a lehetőségeihez képest mindent megtett.Egy ilyen eredményt szerdán is elfogadnék.
Remélem az,hogy lezárult a Sneijder ügy jót tesz a csapat lelkivilágának és talán még érkezik valaki januárban.
Sajnos a kreatív játékosok kőre le is szűkült erre a 2 emberre.Cassano azért nagyon hiányzik ilyenkor még ha nem is bír végig egy teljes meccset. Egyébként Livaja nem volt rossz és kis szerencsével a kapufája bemehetett volna. Belőle még lehet valaki és mondanám is ,hogy menjen kölcsönbe,de most is kiderült,hogy milyen kevesen vagyunk elől.Belegondolni és rossz,hogy Strama egyetlen lehetősége egy 35 éves csatár volt.
A csapat a lehetőségeihez képest mindent megtett.Egy ilyen eredményt szerdán is elfogadnék.
Remélem az,hogy lezárult a Sneijder ügy jót tesz a csapat lelkivilágának és talán még érkezik valaki januárban.
- psn
Csak hogy ma is írjak valamit amin majd sokan felháborodnak: Chivu nem volt olyan rossz, sokszor volt jó helyen és fontos mentései is voltak, illetve Pereira jól zárt vissza és ott volt ahol lehetett.. Gargano a végére picit összekapta magát, de azért nem egy életbiztosítás. Tudom nem illik ilyet mondani, de Capitano sem az élete meccsét játszotta, pedig azért fontosabb meccseken mindig oda szokta tenni magát! Juan egy hatalmas kincs, egyszerűen hihetetlen mennyire jó, nála sokkal rutinosabb játékosok sem ennyire biztosak. Mudi jöhetett volna előbb, talán ő az egyik legalulértékeltebb játékos, pedig iszonyat jól véd! Livaja is végre ott volt, eddig nem úgy tűnt, mint ha nagyon értékelné a játéklehetőséget, de ma tényleg próbálkozott. Sokan szembeállították Longoval, ott annyira nem értettem egyet, meg szoktam nézni a meccseit, van bőven olyan fizikuma és szerintem kicsit előrébb is tart, de ez majd akkor derül ki, amikor vissza hoztuk.. Összességében ez az 1 pont reális, csak kevés. Jah és Rocchit kihagytam.. Bár inkább hagyjuk is, mert jót nem tudnék mondani róla, aki ide hozta az megérdemelne egy nekifutásból állonrúgást ! Szerdára talán tanulunk a hibáinkból.. Addig is szép napokat mindenkinek ! Forza Inter ! 
-
gianluca
hvmetal írta: Rocchit azért jó látni Inter mezben,remélem pár gólt majd elér
????
Miért is jó Rocchit Inter mezben látni?
Én személy szerint sírok, hogy abban láthatom. Még huszonévesen is egy középszerű szar játékos volt, akinél 100 jobbat fel lehetne sorolni kapásból, de így nyugdíj felé kocogva meg egyszerűen elkeserítő látni. Egy semmi, szar 0 futballista. Van rá egy söröm, hogy az itt töltött ideje alatt konkrétan 0 gólt fog rúgni úgy mindent egybevetve... persze én lennék a legboldogabb, ha nem így lenne és a hattyúdala szépre sikeredne (már annak is örülnék ha a góljai száma nagyobb lenne 0-nál).
- DSanton39
Rocchit amúgy tuti nem Strama kérte, csak a nyakára hozták, érthetetlen. nyártól úgy is visszamegy a Laziohoz és elfoglalja megérdemelt helyét a szakmai stábban.
- intertomega
Hvmetal szerintem a Lazio barátságra utalhatott talán. Persze az nem helyes megállapítás amit írtok oly sokan , hogy Rocchi egy 0!
A Lazioban voltak jó meccsei és rúgott pár gólt.
Bár ezt tenné nálunk is. (Titkon reménykedem benne , hogy lesz néhányszor jókor jó helyen
)
A tegnapi meccsen küzdött a csapatunk és megérdemelten szerzett 1 de sajnos csak 1 pontot.
A 2. félidőben volt olyan kb. 10 perc amikor a két csapat játékosainál a 3. passz már nem jött össze. Húúú ez ilyen szinten azért ciki.
No majd szerdán. Győzünk!
FORZA INTER !!!
A Lazioban voltak jó meccsei és rúgott pár gólt.
Bár ezt tenné nálunk is. (Titkon reménykedem benne , hogy lesz néhányszor jókor jó helyen
A tegnapi meccsen küzdött a csapatunk és megérdemelten szerzett 1 de sajnos csak 1 pontot.
A 2. félidőben volt olyan kb. 10 perc amikor a két csapat játékosainál a 3. passz már nem jött össze. Húúú ez ilyen szinten azért ciki.
No majd szerdán. Győzünk!
FORZA INTER !!!
-
R9.
szegyen h rocchi felhuzhatja az inter mezt
- hvmetal
R9. írta:szegyen h rocchi felhuzhatja az inter mezt
az a szégyen, hogy most szánják erősítésnek, nem 6 éve amikor még az lett volna
- internaZIOnaLe
hvmetal írta:R9. írta:szegyen h rocchi felhuzhatja az inter mezt
az a szégyen, hogy most szánják erősítésnek, nem 6 éve amikor még az lett volna
6 éve sem lett volna erősítés, Adriano, Vieri Cruz, mellett....
- Süti
R9. írta:szegyen h rocchi felhuzhatja az inter mezt
Az dühít a legjobban, hogy teljesen céltalanul teszi ezt.
Ezt dobták koncnak a szurkolóknak, hogy nesztek igazoltunk, jól nézzétek meg a szezon végén visszavonul...
- Dris
hivatalos kezdő:
Handanovic; Ranocchia, Chivu, Juan; Zanetti, Cambiasso, Benassi, Obi, Pereira; Guarìn; Palacio.
egy csatár van csak.ez érdekes.
Handanovic; Ranocchia, Chivu, Juan; Zanetti, Cambiasso, Benassi, Obi, Pereira; Guarìn; Palacio.
- DaNi
Dris írta:hivatalos kezdő:
inkább legyen egy csatár mint egy csatár + rocchi
Obi meg Pereira helyet cseréltek a kezdőben, érdekes de bejöhet mert obi gyorsabb és jobban ad be az uru meg jobban védekezik
- psn
én itt nézem, egész jó minőség :
http://88.80.5.80/w00t/20130123/vv50fff ... 04583.html
http://88.80.5.80/w00t/20130123/vv50fff ... 04583.html
- Dris
DaNi írta:Dris írta:hivatalos kezdő:
Obi meg Pereira helyet cseréltek a kezdőben, érdekes de bejöhet mert obi gyorsabb és jobban ad be az uru meg jobban védekezik
Obi a jobb oldalon játszik
- DaNi
Dris írta:DaNi írta:Dris írta:hivatalos kezdő:
Obi a jobb oldalon játszik
a meccs előtt a digin úgy rakták fel ahogy írtam, de így a szokásos posztot foglalta el az uru
- Stankov
Cuchu 3 évvel ezelőtt kapuig ment volna
Benassi aszisztolt neki?
- PetR
- Kapcsolat:
Megint ők szerezték az első gólt. 
- realevil
Handa ezt szo szerint benézte
- realevil
Aztakurva Ranocchia mekkorat vedett 
- Pazzo
Chivu elfelejtett felugrani fejelni. Fejsérülés ide vagy oda,vagy bele kell mennie a fejpárbajokba,vagy nem kell játszani,mert ennek így sok értelme nincsen.
- PetR
- Kapcsolat:
Kik vannak a padon?
- realevil
Chivut kene lecserelni surgosen, mert ebbol 2nel tobb lesz, ha ez igy megy tovabb...
- alwin91
Mi ez a szar?????? mi ez a 3-6-1-es felállás??? Hogy lehet, hogy 6 középpályáson úgy mennek át ahogy akarnak? Én Moratti helyében lemennék az öltözőbe félidőbe és felpofoznám Stramát. Hát hogy a tökömbe lehet így felküldeni egy csapatot???
- DaNi
elkéne már felejteni ezt a 3 védős felállást de kurvagyorsan
- PetR
- Kapcsolat:
- 20recoba
Pala formában van 
-
adriano1986
ha Freddy legalább az egyiket beveri..
- Dan-i-nter
Most tudtam csak becsatlakozni, mi volt eddig?
- 20recoba
Decemberben nagyon rosszul játszott Pala(ahogy az egész csapat) de ha minden sorozatot figyelembe veszünk már 14 gólos idén. Nem egy világklasszis de nagyon hasznos csatár, megérte elhozni.
- Baggio85
Ez eddig Strama meccse sajnos. A 10. percben lehetett látni, hogy Benassi kevés oda középre, ehelyett hagyta, hogy egész félidőben átrohangáljanak rajtunk. Cambiassot vissza kellett volna vinni mellé minimum. Fura meccs, akár ma eldőlhetne a továbbjutás mindkét oldalra.
- Festa
Palacio az udinese elleni meccset leszámítva mindegyik meccsen rúgott gólt.
Amúgy ő és Guarin jelentik a veszélyt.A kolumbiait nem tudják fogni.A Roma az első félidőben akár 4-et is rúghatott volna azért volna egy Handa baki amikor a gólvonalon is végig ment a labda.A legnagyobb gond,hogy a középpályán csak rombolni tudunk és nem tudjuk megtartani a labdát.Én behoznám Alvarezt.Ő elég jól fedezi a labdát.Mindenesetre nagyon kemény második félidőt várok.Remélem Strama a szépítő gól ellenére reagál valamit mert ennyire nem kerülhet fölénybe a Roma.
Amúgy ő és Guarin jelentik a veszélyt.A kolumbiait nem tudják fogni.A Roma az első félidőben akár 4-et is rúghatott volna azért volna egy Handa baki amikor a gólvonalon is végig ment a labda.A legnagyobb gond,hogy a középpályán csak rombolni tudunk és nem tudjuk megtartani a labdát.Én behoznám Alvarezt.Ő elég jól fedezi a labdát.Mindenesetre nagyon kemény második félidőt várok.Remélem Strama a szépítő gól ellenére reagál valamit mert ennyire nem kerülhet fölénybe a Roma.
- PetR
- Kapcsolat:
A gyorsabb csapatok simán átmennek a kp-n, így meg szar helyzetbe kerül a három védőnk... Valamit nagyon ki kéne találni.
Az a baj Guarín van jelenleg a legjobb formában, Obi csak most tért vissza, Benassi nem olyan jó ma, és nagyon kevés tapasztalata van, Cambiasso meg Zanetti már nem olyan fiatal, gyors, és kreatív. Szerintem. Aztán lehet hogy más másképp látja.
X-re legalább hozhatnánk.
Az a baj Guarín van jelenleg a legjobb formában, Obi csak most tért vissza, Benassi nem olyan jó ma, és nagyon kevés tapasztalata van, Cambiasso meg Zanetti már nem olyan fiatal, gyors, és kreatív. Szerintem. Aztán lehet hogy más másképp látja.
X-re legalább hozhatnánk.
-
Injoc
Ugyanaz mint a bajnokin csak most belőtték a helyzeteiket. Pereira - Naga csere és azt se bánnám ha Ricky bejönne. Zanetti fáradt, Chivu benne volt mindkét gólban, Benassi szerintem még kevés egy ilyen offenzív Romahoz. Obit meg minek rakja a jobb oldalra?
A középpályán jobban kell szűrni szóval egy Benassi-Mudingayi is kinéz...Na hát tény hogy lenne kit lecserélni
Naga viszont biztos jön végig melegítette a félidő 2. felét.
A középpályán jobban kell szűrni szóval egy Benassi-Mudingayi is kinéz...Na hát tény hogy lenne kit lecserélni
- vaskalap
Amit védekezés terén művelünk,az kész vicc.3 védős rendszer szépen csődöt mondott,ráadásul a kp-n is úgy jöttek át ahogy akartak.Egyetlen fegyverünk,hogy fellőjjük vagy beadjuk Rodrigonak a labdát.Ez egyszer bejött,de nem tudom lesz-e még egy.Ennél több kell.Evvel a kerettel akarnak Morattiék BL-t?Könyörgöm,egy szem csatárunk van.
- sly89
Legalább egy gólt már rúgtunk, azért otthon még az jól jöhet, bár remélem még betalálunk.
Guarint és Palaciot kezdem félteni, nem tudom meddig bírják, ha a sérültek helyett folyamatosan nekik kell játszani elöl. és itt ki is fújt az egészséges kreatív játékosok névsora, valakit még hozni kéne, aki tud támadást építeni, mert ez így karcsú.
Guarinra haragszom, mivel néha próbálkozhatna helyezett lövéssel, most is igaz kicsit szélről, de ahelyett h helyezte volna, belerúgta a kapusba.
Középpályán sajnos két nagyon keveset mozgó játékos van Zanetti és Cambi személyében(más az erényük). egyszerűen nem zavarják eleget az ellenfelet, nem futnak vele. Emlékszem tavaly mikor Ranieri lehozta őket, és Polit meg Obit tette be, mennyivel másabb volt a középső középpályánk, rengeteget futottak. ez hiényzik kicsit.
Viszont Cambi meg megtaníthatná Pereirát beadni
Am ha rúgnánk még egy gólt, és nem kapnánk, szerintem jó helyzetben várhatnánk a visszavágót, kicsit megnyugtató h legalább már van idegenben lőtt gólunk.
Guarint és Palaciot kezdem félteni, nem tudom meddig bírják, ha a sérültek helyett folyamatosan nekik kell játszani elöl. és itt ki is fújt az egészséges kreatív játékosok névsora, valakit még hozni kéne, aki tud támadást építeni, mert ez így karcsú.
Guarinra haragszom, mivel néha próbálkozhatna helyezett lövéssel, most is igaz kicsit szélről, de ahelyett h helyezte volna, belerúgta a kapusba.
Középpályán sajnos két nagyon keveset mozgó játékos van Zanetti és Cambi személyében(más az erényük). egyszerűen nem zavarják eleget az ellenfelet, nem futnak vele. Emlékszem tavaly mikor Ranieri lehozta őket, és Polit meg Obit tette be, mennyivel másabb volt a középső középpályánk, rengeteget futottak. ez hiényzik kicsit.
Viszont Cambi meg megtaníthatná Pereirát beadni
Am ha rúgnánk még egy gólt, és nem kapnánk, szerintem jó helyzetben várhatnánk a visszavágót, kicsit megnyugtató h legalább már van idegenben lőtt gólunk.
-
hegecs8
Nem tudom miért nem lehet egy támadó felfogású csapatot pályára küldeni, mert 1 csatárral nem is tudom mit akarunk. Remélem nem sokára jön Livaja.
Chivut meg el kellene küldeni a picsába rossz nézni amit csinál.
Chivut meg el kellene küldeni a picsába rossz nézni amit csinál.
- psn
a 2-0 valahogy jobban tülrözte a 2 edző közti különbséget.. lehetne 1 benassi-ricky csere, mélységi irányítóként elég hasznos lenne, meg jól is szűr..
- PetR
- Kapcsolat:
Pereira - Alvarez, Benassi - Mudingayi cseréket lépném meg.
- sly89
Egy szűrő Zanetti helyett is jöhetne, Benassi gyorsan játssza meg a labdákat
- psn
PetR írta:Pereira - Alvarez, Benassi - Mudingayi cseréket lépném meg.
az ám a baj, hogy megint 2 hónap után majd becseréli az utolsó 10-15 percre, ami arra pont nem elég, hogy játékba rázódjon..
- PetR
- Kapcsolat:
psn írta:PetR írta:Pereira - Alvarez, Benassi - Mudingayi cseréket lépném meg.
az ám a baj, hogy megint 2 hónap után majd becseréli az utolsó 10-15 percre, ami arra pont nem elég, hogy játékba rázódjon..
Na igen...
- Dan-i-nter
Pereira-nak volt már jó beadása/csele mióta nálunk van? Rossz nézni.