interfan írta:Tettünk egy fontos lépést, főleg a többi meccs eredménye miatt.
Lazio 1pontra, Milan mögöttünk 2-re, Fio pedig 4-re.
De még borzasztó nehéz meccsek jönnek. De most erről a meccsről beszéljünk.
Chievo is megfelelő partner volt ezen a meccsen.
Vissza kellene állni végleg a 4védőre. Elfelejteni azt a szar 3-5-2.
Zanetti klasszis teljesítményre képes még jobbhátvédként. Ez az igazi posztja, itt kell játszatni. Látjuk mennyit segít még ő, mindez 39évesen, egy legenda.
Rano-Juan páros stabil volt hátul, de Nagatomo szerintem gyenge balhátvédként.
Középpályás védekezés borzasztó gyenge volt az elején, majd kicsit azért helyreállt.
Cambiassot is kikel emelni ma. Milito legalább gólt lőtt, Palacio kicsit szürke volt.
Cassano meg nálam meccs embere. Gól, gólpassz, és jó passzok. Hatalmas szükség van rá.
Közel vagyunk a BL helyhez (1pont), de a következő 3 bajnoki sok mindenre választ ad. Fio-Inter, Inter-Milan, Catania-Inter.
Nagyon remélem maradunk végleg a 4 védőnél.
Menni kell előre.
Eddig úgy voltam vele,hogy nem csak a taktika számít hanem a játékosok motivációja.Lásd elmúlt meccsen rengeteg kimaradt helyzet.Viszont ha a középpálya normálisan védekezik akkor JJ+Ranocchiának kell bizalmat szavazni.Egy Chivu inkább kolonc már a csapat nyakán.Amíg Samuel nem épül fel addig szerintem visszaállunk 4 védőre ami amúgy 3 helyett ugye 5 sajnos.
Gargano ma volt a legjobb az idényben persze így is sok hibája volt.Kuzmanovic nekem Sztankovic méltó utódja.
Milito rúgott gólt ez jó amúgy meg formán kívül volt,de Palacionak még ennyi sem sikerült.Rodrigo legnagyobb sikere az volt a meccsen,hogy a hordágyról sikerült visszakocognia a pályára.

Cassano volt ma a csapat vezére.Osztogatott ,gólt lőtt és irányított labdával és verbálisan is.
Alvarez nem volt rossz,de látszott,hogy az önbizalma nagyon alacsony szinten van.
Schelotto eddig elkerülhetetlenül az a tipikus Serie A átlag játékos aki inkább női Inter drukkerek között hódit "Latin lover" kinézetével.Remélem rám cáfol.
Pozitívum,hogy gyorsan reagáltunk a kapott gólra.
Viszont majdnem egy félidőnk volt a 4.gólra és az sehogy sem jött össze.
Pedig lehetőségünk volt bőven.Minden fejben dől el.Van még hova fejlődni
A lényeg a 3 pont volt most pedig jöhet a maratoni cluj meccsek valamint 2 bajnoki derby a 3.helyért.