Aktuális világverseny (VB, EB, Selejtezők, Olimpia stb)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- DSanton39
Re: Aktuális világverseny (VB, EB, Selejtezők, Olimpia stb)
kétlem hogy erről Afrika tehet, de tényleg ritka szar meccsek vannak. 
- Bombastico
DSanton39 írta:kétlem hogy erről Afrika tehet, de tényleg ritka szar meccsek vannak.
Az eddig látottak alapján + ez a vuvuzuela faxság sztem ha lesz is a jövőben
afrikai kandidáló a FIFA inkább másnak fogja ítélni. Ez a VB is csak 1 gesztus volt a kontinens felé, h ne sírjanak.
Kaput eltaláló lövések:
Uruguay-franszázok 2-3
Algéria-Szlovénia 3-3
Szerbia-Ghána 2-1
Japán-Kamerun 3-3
Új-Zéland-Szlovákia 2-2
Elefántcs.-Portugália 1-1
- kiscivis
Tényleg felháborítóan eseménytelen az eddig, eddiga németek voltak az üde színfolt, pedig tőlük vártam legkevésbbé.
- Nia
Írtam az első napon,hogy ez harmatgyenge,de első nap.Hát...Remélem izgalmasabb lesz,mert ez nem köt le.Iszonyat meccsek.
- DSanton39
hát én sem hiszem hogy még egyszer a közeljövőben afrikai vb lenne, de a szar játékot nem lehet a vuvuzela nyakába varrni. az csak pusztán idegesítő, de ettől még gólok rúghatnának
amúgy vmit tényleg hatott a mtv zajszűrője, kissé tompábban hallani.
amúgy vmit tényleg hatott a mtv zajszűrője, kissé tompábban hallani.
- mike
Eddig gyengék a brazilok, de ez a Bastos egészen ügyes playa.
Valaki feldobta már korábban a nevét, nem lenne rossz igazolás ő sem.
Valaki feldobta már korábban a nevét, nem lenne rossz igazolás ő sem.
- Riky11
Maicon qrva nagy gólt lőtt!

- DSanton39
Káprázatos gól volt, ilyet is csak ő tud 
- PetR
- Kapcsolat:
Maicon most nézem milyen gól már OMFG

- e.szabi
Nem is csodálom, hogy 35 alatt nem eladó, én 40 alatt nem adnám 
- Bombastico
e.szabi írta:Nem is csodálom, hogy 35 alatt nem eladó, én 40 alatt nem adnám
Osztom a véleményt. Hasonlót akartam írni.
Ez után a gól után és a ma mutatott játéka alapján világ barma az az ember aki 40 milla alatt elengedi Maicont. Egy igazi kincs. Amugy meg kérhetnénk érte akár 50-et is. Messi 100 alatt nem eladó. Akkor nem hiszem, h pofátlanság lenne ennyit kérni. Nyúljon csak zsebébe a Real, ha a soraikban akarja tudni a Világ Legjobb Jobbhátvédjét. Pótolni nem fogjuk tudni senkivel.
-
R9.
nem kell érte kérni semmit, nem szabad eladni!
sok ilyen gólt neki még az Interben is!
amúgy vicc hogy dunga milyen csatárokat vitt ki, egyedül robinho ér valamit, többi leves
kaka teljesítménye az elmúlt 2 év alatt megszokott 0, melo hozta juves formáját kb semmit nem csinált, gilberto már öreg
össze se merem hasonlítani a 2002-es brazil csapattal... Rivaldo, Ronaldinho, Roberto Carlos, Ronaldo.. ÚRISTEN ez a 4 ember többet ért mint most az egész keret
komolyan brazilok sajnos ezzel a kerettel nem lesznek világbajnokok, de azért hajrá
sok ilyen gólt neki még az Interben is!
amúgy vicc hogy dunga milyen csatárokat vitt ki, egyedül robinho ér valamit, többi leves
kaka teljesítménye az elmúlt 2 év alatt megszokott 0, melo hozta juves formáját kb semmit nem csinált, gilberto már öreg
össze se merem hasonlítani a 2002-es brazil csapattal... Rivaldo, Ronaldinho, Roberto Carlos, Ronaldo.. ÚRISTEN ez a 4 ember többet ért mint most az egész keret
komolyan brazilok sajnos ezzel a kerettel nem lesznek világbajnokok, de azért hajrá
- DaNi
Kellemesen csalódtam Chilében
nagyon szépen játszanak és kitűnően támadnak le, Sanchez nagyon jól játszik őt is érdemes lenne leigazolni
- e.szabi
Vegyünk meg mindenkit aki ad egy jó passzt
Akárhogy is, de ennek a brazil válogatottnak igenis hiányzik Ronaldinho, mindig benne van ha ő pályán van egy jó csel, vagy vmi, és abból gól lehet.
- versenyszellem
Őszintén szólva döntetlent vártam a brazil meccstől, nagyon döcőgősen megy most nekik ÉKorea várható hogy wegy Brazília ellen mident belead.
Persze Maicon az Maicon, Brazília nyerő embere
Ettől függetlenül, nagy hiba lenne leírni a brazilokat. Dunga szerintem csak olaszosra vette a figurát. Taktika és fegyelem mindenáron, maximimális védekezéssel. Éppen ezért ahogy az olaszok szokták, lassan indulnak és a végére nagyon belelendülhetnek. Ez pedig akár VB döntőt érhet.
majd meglátjuk
Persze Maicon az Maicon, Brazília nyerő embere
Ettől függetlenül, nagy hiba lenne leírni a brazilokat. Dunga szerintem csak olaszosra vette a figurát. Taktika és fegyelem mindenáron, maximimális védekezéssel. Éppen ezért ahogy az olaszok szokták, lassan indulnak és a végére nagyon belelendülhetnek. Ez pedig akár VB döntőt érhet.
majd meglátjuk
- Tommy
Azért olyan is nagyon rég volt, hogy a braziloknak nem támadás, hanem a védekezés az erősségük, az igazi klasszis játékosok most ott vannak.
- e.szabi
Azért ezek az első fordulók nehezek lehetnek
Derdiyok szépen csinálta, lehetne 2-0 
-
R9.
spanyolok remélem most kisnek a fszba
- Nia
Na végre foci is volt.Azt a 7 meg a 8 százát.Sejtettem,hogy Hitzfeld kapitány nyomja majd őket,de hogy ennyire
Azért ez olyan Barcas meddő fölény volt. Bunda 
Torres szerintem ló.asz sem volt.De végül is érthető.Na de Navas,villámgyors remek játékos.Nem a Real Margit kispadján kellene végeznie.
Én szeretem a Spanyolok játékát alapvetően szép focit játszanak.Bár ahogy már mondtam ,most megpróbálok semleges maradni:)(Dundiego miatt sztrájkolok)
Torres szerintem ló.asz sem volt.De végül is érthető.Na de Navas,villámgyors remek játékos.Nem a Real Margit kispadján kellene végeznie.
Én szeretem a Spanyolok játékát alapvetően szép focit játszanak.Bár ahogy már mondtam ,most megpróbálok semleges maradni:)(Dundiego miatt sztrájkolok)
- DSanton39
a barca féle játék itt is megbukott, a spanyoloknak érdemes lenne elgondolkodni 
- Crespo
R9. írta:spanyolok remélem most kisnek a fszba
Úgy legyen! Fujj...
- Cupi
Jé ma volt egy meccs amin az egyik csapat 3 gólt lőtt
Ritkaság ezen a VB-n...
Cavani dupla 0 volt, remélem az Inter közelébe nem jön
Cavani dupla 0 volt, remélem az Inter közelébe nem jön
- DaNi
DSanton39 írta:a barca féle játék itt is megbukott, a spanyoloknak érdemes lenne elgondolkodni
hát igen, az egy dolog ,hogy mi megtaláltuk a játékuk ellenszerét, de már a svájciak is az már egy kicsit gáz
- Crespo
DaNi írta:DSanton39 írta:a barca féle játék itt is megbukott, a spanyoloknak érdemes lenne elgondolkodni
hát igen, az egy dolog ,hogy mi megtaláltuk a játékuk ellenszerét, de már a svájciak is az már egy kicsit gázsőt tavaly az USA is megverte őket.
A kulcsszó : Hitfeld. Két éve ugyanez a svájci csapat simán kiesett, pedig még otthon is voltak.
- kiscivis
Na Milito most sem kezd.
- Tommy
Hiddink tavaly feltalálta az ellenszert, José tökélesítette, Hitzfeld lemásolta. 
- e.szabi
Remélem Higuain megint kihagy vagy 5 helyzetet, aztán becseréli Militot és vág egy mesterhármast. 
- DaNi
Di Maria sokat javult
Remélem Samuel sérülése nem súlyos, Dimichele mekkora egy csicska összehozott egy gólt, pont ettől féltem a VB előtt mikor megtudtam hogy ő is ott lesz
Gutierez mit keres a védelemben még mindig
Higuain még mindig bénázik, de legalább most belőtt egyett
Remélem Samuel sérülése nem súlyos, Dimichele mekkora egy csicska összehozott egy gólt, pont ettől féltem a VB előtt mikor megtudtam hogy ő is ott lesz
Gutierez mit keres a védelemben még mindig
Higuain még mindig bénázik, de legalább most belőtt egyett
- Marco
Sztem a kommentátor meg a studióban űlő "szakértők" a legszánalmasabbak, folyton csak Messiznek mintha csak ő tudna ott játszani meg ő létezne nem veszik észre h egy egész csapat van a pályán.
- DSanton39
a kommentátor szerinte Tevez, a Man utd.ben játszik, no comment, a meccs előtt jól elvitatkoztak a stúdióban ülők és a szőke nő volt a legokosabb köztük 
- DSanton39
a drogos azért megbaszhatja, ha Militóból csinálna gólkirályt Higuain helyett, Milito pályázhatna az arany labdára, de így hogy végig padozik esélye sem lesz 
- Cupi
Szegény Milito...így Higany kirobbanthatatlan lesz és Maradona is mondhatja nagy arccal, hogy Én megmondtam, hogy Higany a legjobb választás....
Örülök, hogy nyertek, de sajnálom, hogy Milito még csere sem volt.
Samuel sérülése remélem nem súlyos
Azért ez a második forduló sokkal jobb, eddig 2 meccsen 8 gól
Samuel sérülése remélem nem súlyos
Azért ez a második forduló sokkal jobb, eddig 2 meccsen 8 gól
- mike
DSanton39 írta:a drogos azért megbaszhatja, ha Militóból csinálna gólkirályt Higuain helyett, Milito pályázhatna az arany labdára, de így hogy végig padozik esélye sem lesz
Maradonát eddig is rühelltem, miatta nem tudok ennek az argentin csapatnak tiszta szívből drukkolni.
Most bezzeg nyalják majd a seggét, hogy megverték a koreaiakat.
Most mondták hogy emiatt a Higuain tripla miatt nem láthatjuk majd Militot a vb.n
- mike
Zanettivel és Cambival jóval masszívabb lenne az a csapat.
Később vissza fog ütni a drogos önfejűsége, remélem felkoncolják
Később vissza fog ütni a drogos önfejűsége, remélem felkoncolják
- DaNi
Marco írta:Sztem a kommentátor meg a studióban űlő "szakértők" a legszánalmasabbak, folyton csak Messiznek mintha csak ő tudna ott játszani meg ő létezne nem veszik észre h egy egész csapat van a pályán.
Ja a kommentátor mindig sorolja hogy milyen jók a dél-amerikaiak ,de paraguayt mindig kihagyja, meg mindig összekeveri a játékosokat
- DSanton39
mondjuk nem dél-korea lesz a mérce argentinának, ha összefutnak majd az urukkal, (úgy emlékszem egy ágon vannak) ott is lesz a vége, nekik van védelmük kapusuk és csatársorban sem gyengék.
- Nia
A tegnapi meccshez annyit.Örülök Uruguaynak.Forlan hozta azt amire számítottam.Cavani tényleg nem alkotott,de nem írnám le.Nagy kettősnek neveztem őket pár hónapja.És meglepetésre számítok tőlük.Remélem úgy lesz.De ezt nem lehet tudni.
-
Injoc
Jonas Gutiérrez.....2 meccs 2 sárga--->kihagyja a következő meccset...Samu sérült..kérdem én ki lesz a jobb hátvéd? Maradona te barom....
- Tommy
Na ez már játék volt.
Persze most is vannak okosok akik fikáznak.. Lerágott csont már ez "hogy cambiassot és zanettit miért nem vitte ki".. Nem vitte ki őket és kész, túl kell ezen már lépni. Abból kell gazdálkodni ami rendelkezésre áll.. Az eredmények pedig maradonáékat igazolják.
Akik meg csak az interesek miatt drukkolnának argentin válogatottnak, azok komoly drukkerek lehetnek.. Az nem igazi argentin drukker aki azért nem szurkol nekik, mert nincs ott Cambiasso meg Zanetti.. Az eredményesség a lényeg. Védelem mondjuk tényleg nem a legjobb, de reméljük Samuel sérülése nem komoly.
Higuain pedig bebizonyította, hogy megérdemli hogy kezdő legyen. Viszont Tevez helyett kezdhetne Agüero.
Persze most is vannak okosok akik fikáznak.. Lerágott csont már ez "hogy cambiassot és zanettit miért nem vitte ki".. Nem vitte ki őket és kész, túl kell ezen már lépni. Abból kell gazdálkodni ami rendelkezésre áll.. Az eredmények pedig maradonáékat igazolják.
Akik meg csak az interesek miatt drukkolnának argentin válogatottnak, azok komoly drukkerek lehetnek.. Az nem igazi argentin drukker aki azért nem szurkol nekik, mert nincs ott Cambiasso meg Zanetti.. Az eredményesség a lényeg. Védelem mondjuk tényleg nem a legjobb, de reméljük Samuel sérülése nem komoly.
Higuain pedig bebizonyította, hogy megérdemli hogy kezdő legyen. Viszont Tevez helyett kezdhetne Agüero.
- Nia
Szerintem meg mindenki annak drukkol és úgy ahogy akar.Szíve joga,attól még drukkolhatsz valakinek,ha nem értesz egyet valamivel.Ez még az eleje,a véleménye is változhat bárkinek..Engem pl. a válogatott meccsek annyira nem kötnek le,mint mondjuk egy bajnoki.Szép focit akarok látni.Szívem mélyén örülnék az Argentin győzelemnek és utálnék egy Német-Brazil döntőt...Ennyi,de attól még minden meccsen amit látok találok valamit amiért drukkolok ott egy adott csapatnak. 
- e.szabi
Én nem drukkolok egy csapatnak sem kifejezetten, mindig épp annak ahol van Inter játékos. Ha ott lenne Cambiasso, Zanetti talán kicsit jobban szurkolnék Argentínának.
- gyuszi
- Kapcsolat:
dettó, a jó focinak drukkolok meg az Inter játékosoknak. Válogatott tornán egy csapatnak tudnék drukkolni, de annak sajnos nem lehet... de ez is lerágott csont már.
Jó lett volna minél több Inter játékosnak szorítani a jó szereplésért, de ennyien vannak kint, ennyinek lehet.
Az argentínok meg lehet hogy meggyőzőek voltak, de a kieséses szakaszban 1 max 2 kört mennek a döntőbe nem jutnak ilyen hátsó sorral szerintem.
Higuain nagyon sokszor van jókor jó helyen, ez alapján persze megérdemli. A görögök ellen igazán kezdhetne a Aguero, Milito, Tevez hármas.
Jó lett volna minél több Inter játékosnak szorítani a jó szereplésért, de ennyien vannak kint, ennyinek lehet.
Az argentínok meg lehet hogy meggyőzőek voltak, de a kieséses szakaszban 1 max 2 kört mennek a döntőbe nem jutnak ilyen hátsó sorral szerintem.
Higuain nagyon sokszor van jókor jó helyen, ez alapján persze megérdemli. A görögök ellen igazán kezdhetne a Aguero, Milito, Tevez hármas.
- Nia
A spanyolok már Casillas csaját hibáztatják a vereségért
Bár Trója óta tudjuk,minden bajt mi nők okozunk
Na de ennyire:)
http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-c ... ert_-36562
Domenech szerint a szakmai stáb már elvégezte feladatát.Már MINDEN a játékosokon múlik.Na ez már most mossa kezeit...
Egy kis off,Mascheranoról.
http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-a ... ohoz-36554
http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-c ... ert_-36562
Domenech szerint a szakmai stáb már elvégezte feladatát.Már MINDEN a játékosokon múlik.Na ez már most mossa kezeit...
Egy kis off,Mascheranoról.
http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-a ... ohoz-36554
- DSanton39
na ez még hülyébb kifogás mint a franciáké 
- mike
e.szabi írta:Én nem drukkolok egy csapatnak sem kifejezetten, mindig épp annak ahol van Inter játékos. Ha ott lenne Cambiasso, Zanetti talán kicsit jobban szurkolnék Argentínának.
Ez a lényeg, Interista vagyok, és az Inter játékosok érdekelnek csak
Az olaszokat pl le..arom
- e.szabi
Én az olaszokat duplán leszarom a juve miatt. 
- vaskalap
Visszatérve a spanyol meccsre sztem óriási hiba volt Torrest becserélni.Egyrészt nem 100%,másrészt meccshiánnyal küszködik,ami látszott is 2-3 helyzete volt(legalább is lehetett volna belőle)amit egy játékban lévő csatár valszinü értékesit.Navast meg kell környékezni,nagyon jó volt.Nia írta:Na végre foci is volt.Azt a 7 meg a 8 százát.Sejtettem,hogy Hitzfeld kapitány nyomja majd őket,de hogy ennyireAzért ez olyan Barcas meddő fölény volt. Bunda
- Cupi
Szerintem nem is lehetnék igazi argentin drukker mert magyar vagyok
Klubfoci az más, ott sokkal jobban lehet külföldiként is azonosulni a csapattal, főleg az Interrel, de válogatott tornán annyira nem.
Tényleg jó lenne ha egyszer(inkább többször) megélnénk azt, hogy saját nemzetünknek szurkolhatunk egy VB-n vagy EB-n
Sajna ez lehet még odébb lesz...
Régóta drukkolok az Olaszoknak meg az Argentinoknak is, de kérdés nem lehet kinek tudnék tiszta szívből igazi drukkerként szurkolni egy VB-n vagy EB-n
Na a görögök csak kiszenvedtek egy győzelmet
Klubfoci az más, ott sokkal jobban lehet külföldiként is azonosulni a csapattal, főleg az Interrel, de válogatott tornán annyira nem.
Tényleg jó lenne ha egyszer(inkább többször) megélnénk azt, hogy saját nemzetünknek szurkolhatunk egy VB-n vagy EB-n
Régóta drukkolok az Olaszoknak meg az Argentinoknak is, de kérdés nem lehet kinek tudnék tiszta szívből igazi drukkerként szurkolni egy VB-n vagy EB-n
Na a görögök csak kiszenvedtek egy győzelmet
- Tommy
Tiszta szívből én se tudok egyiknek sem, inkább szimpátia ez nálam mint drukkolás..
Válogatottaknál teljesen egyértelmű hogy hazám válogatottjának tudok csak drukkolni.
Klubfoci az teljesen más.
Válogatottaknál teljesen egyértelmű hogy hazám válogatottjának tudok csak drukkolni.
Klubfoci az teljesen más.
-
Injoc
Tommy írta:Na ez már játék volt.
Persze most is vannak okosok akik fikáznak.. Lerágott csont már ez "hogy cambiassot és zanettit miért nem vitte ki".. Nem vitte ki őket és kész, túl kell ezen már lépni. Abból kell gazdálkodni ami rendelkezésre áll.. Az eredmények pedig maradonáékat igazolják.![]()
Elsődlegesen minden magyar ember a magyaroknak szurkol...de mivel mi nem vagyunk kint a vb-n kiválasztok szimpátia alapján 1 válogatottat..többnyire az ember a játékosok alapján szimpatizál 1 csapattal..nálam ez az inter miatt egyértelműen Cambi és Capitano...na már most mivel nem lettek nevezve a vb-re és most dundiego amúgy is nagyon stabil védelméből kidőlt Samu és a balszélsőként másodosztályban focizó Gutierrez kihagyja a következő meccset...joggal feltételezhető h Maradona egy barom...ha tovább lépek ha nem..a tény az tény marad...
Az eredményesség terén meg várjuk meg amíg lesz 1 normális ellenfele az argentínoknak...egy betömörülő Svájc ellen ők se nagyon villogtak volna (és ez "csak" Svájc)...