DSanton39 írta:nagyon úgy tűnik Ghánán kívül nem jut majd tovább afrikai csapat.
4 éve is csak Ghána jutott tovább. Ott van egyedül egységes csapat.
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
DSanton39 írta:nagyon úgy tűnik Ghánán kívül nem jut majd tovább afrikai csapat.
Marco írta:látszik h Eto'o most centert játszik egyből gólt rugott, még ha kellett hozzá kis szerencse h hozzá kerüljön
Cupi írta:reálisan nézve a negyeddöntőig jutnak az olaszok....onnan tovább már meglepetés lenne.
kíváncsi vagyok a mai meccsre, szerintem nagy szenvedés lesz, pedig azért Új-Zélandot simán verniük kellene
Cupi írta:Brazil meccsen hatalmas volt amikor a 2. vagy 3. góljuk után a 3 Interes (Maicon, Lucio, Cesar) összeölelkezett
PetR írta:Igen azt én is láttam, Maicon még talán sírt is kicsit, nem?
e.szabi írta:Franciákból most azt is kinézem, hogy kapnak 2-t Dél-Afrikától is.
Cupi írta:Brazil meccsen hatalmas volt amikor a 2. vagy 3. góljuk után a 3 Interes (Maicon, Lucio, Cesar) összeölelkezett
lehet nagyképű meg beképzelt, de van is mire és mindig szívvel lélekkel játszik, imádnám ha itt kötne ki nálunkNia írta:Na jó csak ő az egyetlen aki unszimpatikus abban a válogatottban
zsizsi14 írta:
Szerintem Navas nem volt valami jó. Elsőnek megtolta jobb lába fele másodiknál már tudta a védő, hogy zt akarja és nem egyszer könnyedén szerelte. Sztem azért volt jobb a játék mert Villa szélen volt és nagyon kavargatott. Bocsi az offért
Nia írta:Gyorsabb volt így a játékuk.Sokszor nem érték azért utol,és a beadásai is jók voltak.A tizenegyest is ő harcolta ki.De nem kell,hogy egyezzen a véleményünk
Torres viszont távol van nagyon attól,amit én sokszor láttam tőle...