Aktuális világverseny (VB, EB, Selejtezők, Olimpia stb)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- Riky11
Re: Aktuális világverseny (VB, EB, Selejtezők, Olimpia stb)
Ha jók az infoi az újságoknak akkor A Király kezdeni fog a görögök ellen. 
- Cupi
Jó lenne ha tényleg kezdene és vágna egy mesterhármast Ő is
Remélem Agüero is kezdeni fog
Több helyen is olvasom, hogy a sajtót meglepi az afrikai csapatok gyenge szereplése, miért is? Aki látta a januári afrika kupát annak ez nem meglepő.....olyan szinvonaltalan gyenge játékot ami ott ment.....már akkor lehetett sejteni, hogy 6 hónap alatt nem fognak csodát tenni és nem lesznek a VB esélyesei az afrikai csapatok! Ráadásul a zsinorban asszem 3x afrika kupát nyerő Egyiptom ki sem jutott...
Több helyen is olvasom, hogy a sajtót meglepi az afrikai csapatok gyenge szereplése, miért is? Aki látta a januári afrika kupát annak ez nem meglepő.....olyan szinvonaltalan gyenge játékot ami ott ment.....már akkor lehetett sejteni, hogy 6 hónap alatt nem fognak csodát tenni és nem lesznek a VB esélyesei az afrikai csapatok! Ráadásul a zsinorban asszem 3x afrika kupát nyerő Egyiptom ki sem jutott...
- kiscivis
"Kicsit" felforgatott francia kezdő:
Lloris, Sagna, Gallas, Squillaci, Clichy; Gourcuff, Diarra, Diaby; Ribery, Gignac, Cisse
Lloris, Sagna, Gallas, Squillaci, Clichy; Gourcuff, Diarra, Diaby; Ribery, Gignac, Cisse
- Bombastico
kiscivis írta:"Kicsit" felforgatott francia kezdő:
Könyörgöm! Csak essenek ki. Meg se érdemelték, h kijussanak.
- Bombastico
franszoázok-Dél-Afrika 0-1 
- e.szabi
Pár napja mondtam, hogy ennek a Francia válogatottnak még Dél-Afrika is rúg 2-t persze csak viccből. Erre ittvan.

- DSanton39
ennyit a franciákról, mondjuk a tegnapi balhéjuk után az lett volna a csoda ha összeszedetten játszanak és nyernek.
- Cupi
Kezd Milito és Agüero is
Görögörszág: Corvasz – Vintra, Morasz, Kirjakosz, Papadopulosz, Toroszidisz – Ciolisz, Papasztathopulosz,Karagunisz, Kacuranisz, – Szamarasz,
Argentína: Romero – Otamendi, Burdisso, Demichelis, C. Rodríguez – Maxi Rodríguez, Verón, Bolatti – Messi, D. Milito, Agüero
Görögörszág: Corvasz – Vintra, Morasz, Kirjakosz, Papadopulosz, Toroszidisz – Ciolisz, Papasztathopulosz,Karagunisz, Kacuranisz, – Szamarasz,
Argentína: Romero – Otamendi, Burdisso, Demichelis, C. Rodríguez – Maxi Rodríguez, Verón, Bolatti – Messi, D. Milito, Agüero
- DSanton39
Burdisso játszik jobb hátvédet, nem Otamendi 
- Cupi
DSanton39 írta:Burdisso játszik jobb hátvédet, nem Otamendi
Eddig nekem úgy tűnik, hogy nem így van, hanem ahogy a kezdőbe megadták
- DSanton39
Cupi írta:DSanton39 írta:Burdisso játszik jobb hátvédet, nem Otamendi
Eddig nekem úgy tűnik, hogy nem így van, hanem ahogy a kezdőbe megadtákOtamendi van a szélen és Burdisso van bent
a stúdiós kezdőbe szélre írták, bocsi
- Komax
khm..Komax írta:Galloknál szép kis forradalom van. Az edzőt már rég meg kellett volna buktatni, nem a vb-n égni. RSA nyerni fog ellenük.
- PetR
- Kapcsolat:
Lehozta Herceget. Nem is nézem tovább... :\ Komolyan ilyen nincs Demichelis lövi a gólt, mikor ő volt a legbénább... :\ Milito remélem kap még sok játéklehetőséget ezen a VB-n...
- Tommy
EL TITAAAAAAAAN! 
- PetR
- Kapcsolat:
Ez a szerencsétlen Palermo hát én beszarok..
Hogy ennek mindig ekkora mázlija van. Ráadásul Milito helyén. És most Maradona hivatkozhat erre: Á nem játszik Milito mert nem tudott gólt lőni de Palermo tudott... Ja persze fekvő kapus ellen, pár méterről.. Én is tudok.

- Tommy
PetR írta:Ez a szerencsétlen Palermo hát én beszarok..Hogy ennek mindig ekkora mázlija van. Ráadásul Milito helyén. És most Maradona hivatkozhat erre: Á nem játszik Milito mert nem tudott gólt lőni de Palermo tudott... Ja persze fekvő kapus ellen, pár méterről.. Én is tudok.
![]()
Palermo jókis csatár, tipikusan az a fajta játékos, akinek még a füléről is bepattan a labda.
Nem tudom miért kell itt fikázni. Milito megkapta a lehetőséget, de sajnos nem élt vele.
- DSanton39
Militonak továbbra se megy a válogatottban, igaz nem kapott sok labdát, de akkor se volt az az igazi. de majd csereként valószínű pályára kerül még.
és szerencsére továbbra sincs afrikai továbbjutó, ne is legyen
és szerencsére továbbra sincs afrikai továbbjutó, ne is legyen
- Cupi
Szégyen volt amit a görögök műveltek, amikor már tudni lehetett a félidőben, hogy a döntetlen nem jó nekik akkor is ugyanazt csinálták, védekeztek 10 emberrel....meg se próbáltak támadóbban fellépni, semmi...
Tudom, hogy akkor megszórhatták volna Őket, de legalább egy kis jele lett volna annak, hogy valamit azért tennének az esetleges gólszerzés érdekében
Tény, hogy Mi is így védekeztünk Barcelonában, de egyrészt emberhátrányban voltunk, na meg nekünk nemhogy győzni nem kellett hanem még a minimális vereség is jó volt, de nekik ma nem....
Militot sajnálom, de nem ment neki ma, Agüeronak sem, Ő is elég gyenge volt sajna
Militot sajnálom, de nem ment neki ma, Agüeronak sem, Ő is elég gyenge volt sajna
- PetR
- Kapcsolat:
Tommy írta:PetR írta:Ez a szerencsétlen Palermo hát én beszarok..Hogy ennek mindig ekkora mázlija van. Ráadásul Milito helyén. És most Maradona hivatkozhat erre: Á nem játszik Milito mert nem tudott gólt lőni de Palermo tudott... Ja persze fekvő kapus ellen, pár méterről.. Én is tudok.
![]()
Palermo jókis csatár, tipikusan az a fajta játékos, akinek még a füléről is bepattan a labda.
Nem tudom miért kell itt fikázni. Milito megkapta a lehetőséget, de sajnos nem élt vele.
Akkor is mázli hogy beáll és rögtön ott egy kipattant labda előtte, nem?
- Intertobi
Tommy írta:PetR írta:Ez a szerencsétlen Palermo hát én beszarok..Hogy ennek mindig ekkora mázlija van. Ráadásul Milito helyén. És most Maradona hivatkozhat erre: Á nem játszik Milito mert nem tudott gólt lőni de Palermo tudott... Ja persze fekvő kapus ellen, pár méterről.. Én is tudok.
![]()
Senki nem fikázta le!!! Plusz Milito egy darab használható labdát sem kapott!
- DaNi
![]()
Az tény ,hogy milito egy használható labdát sem kapott, de ez semmit nem von le palermo érdemeiből
- DaNi
Jó ötlet volt Maradonátol ,hogy pihentette a kulcsjátékosokat. Ez a Demichelis, Burdisso páros nem valami ütőképes, helyettük érdemesebb lenne a Samuel, Otamenedi párost játszatni szélen Heinzével és Clemente Rodríguezzel. Veron helyett meg jobb lenne ha Pastore játszana
-
R9.
milyen lehetőséggel éljen mikor 1x nem hozták helyzetbe? abból amit láttam 
higuain helyzeteit simán belőtte volna
majd tét meccseken alakít
higuain helyzeteit simán belőtte volna
majd tét meccseken alakít
- Bombastico
David Villa játszhat majd a chileiek ellen!
A FIFA szóvivője, Pekka Odriozola szerint a bizottság „nem talált alapot fegyelmi eljárás lefolytatására".
Érdekes. Nem vagyok spanyol ellenes, igaz nem is szurkolok nekik. De akkor Kakat miért nem mentették fel? Vagy sorolhatnám az elmúlt évek ügyeit. Ugyebár olyan is volt, h video után tiltottak el játékosokat.
Ezt aztán magyarázhatja a FIFA ahogy akarja. Egyértelmű szándékos ütés volt Villa részéről. De ha nincs alap, akkor nincs alap. Mi meg teljesen hülyék vagyunk. Biztos így van. FAIR PLAY? mi?
A következő az lesz, h Blatter leniggerez valakit.
A FIFA szóvivője, Pekka Odriozola szerint a bizottság „nem talált alapot fegyelmi eljárás lefolytatására".
Ezt aztán magyarázhatja a FIFA ahogy akarja. Egyértelmű szándékos ütés volt Villa részéről. De ha nincs alap, akkor nincs alap. Mi meg teljesen hülyék vagyunk. Biztos így van. FAIR PLAY? mi?
A következő az lesz, h Blatter leniggerez valakit.
- Laci78
Ezzel nyerhetnének:
Romero-Otamendi, Demichelis, Samuel, Heinze-Maxi, Mascherano, Di Maria-Messi, Higuain, Tevez.
Jonasnak semmi helye a kezdőben, Otamendi jobb játékos. Maxi helyett esetleg haverja Veron.
Ma Angolok továbbmennek és az amcsik is megitélésem szerint.
Két nyolcaddöntő:
Argentina-Mexiko, Uruguay-Dél Korea.
Nigériát sajnáltam, nem szeretem Koreát.
Villat min. 3 meccsre elkellett volna meszelni, de akkor az Új Zélandi, aki 3 digót lekönyökölt egymás után, amiért Gourcuffot tegnap kiszórták?
Romero-Otamendi, Demichelis, Samuel, Heinze-Maxi, Mascherano, Di Maria-Messi, Higuain, Tevez.
Jonasnak semmi helye a kezdőben, Otamendi jobb játékos. Maxi helyett esetleg haverja Veron.
Ma Angolok továbbmennek és az amcsik is megitélésem szerint.
Két nyolcaddöntő:
Argentina-Mexiko, Uruguay-Dél Korea.
Nigériát sajnáltam, nem szeretem Koreát.
Villat min. 3 meccsre elkellett volna meszelni, de akkor az Új Zélandi, aki 3 digót lekönyökölt egymás után, amiért Gourcuffot tegnap kiszórták?
- DSanton39
ma ilyen eredményekkel kiegyeznék:
Szlovénia - Anglia X
USA - Algéria 1
Ausztrália - Szerbia 2
Ghána - Németország X

Szlovénia - Anglia X
USA - Algéria 1
Ausztrália - Szerbia 2
Ghána - Németország X
- vaskalap
Maradona máris játsza a hőst,és mindenki bocsánatát várja aki nem hitt benne.Kérdezem én mire föl?A továbbjutás alap volt,ráadásul még egy komoly ellenféllel sem találkoztak(mexikó se lesz az)Kiváncsi leszek ha egy eröteljesebb tizenegy kerül az útjába mire megy.Más.Ma a német és angol csapatnak is muszály nyerni,sztem nagy csata várható.
- Nia
Na ha Anglia is kiesik,na meg a Németek.Annak örülnék
De nem látok rá nagy esélyt.
Remélem a Szerbek továbbjutnak.
Azt a ferde szemű mindenit,a Görögöknek jobban örültem volna.
Mondtam,hogy nem lesz döntetlen az Uruguay-Mexico.Tényleg nem mindegy,hogy az Argentinek,vagy a ferde szeműek
Szerintem.Így látok esélyt Forlanék 8-ba kerülésének.és az jól jönne nekem.
http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-a ... ideo-36752
Hát ez a 16-ba került...
Villa,hát tudod Villat nem állították ki,a szent Kákát igen,na ezért van az,hogy az egyik ügy valami a másik semmi...
Maradona azért ne képzelje már Istennek magát...
Remélem a Szerbek továbbjutnak.
Azt a ferde szemű mindenit,a Görögöknek jobban örültem volna.
Mondtam,hogy nem lesz döntetlen az Uruguay-Mexico.Tényleg nem mindegy,hogy az Argentinek,vagy a ferde szeműek
http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-a ... ideo-36752
Hát ez a 16-ba került...
Villa,hát tudod Villat nem állították ki,a szent Kákát igen,na ezért van az,hogy az egyik ügy valami a másik semmi...
Maradona azért ne képzelje már Istennek magát...
- Tommy
Megteheti hogy annak képzeli magát. 
- Nia
Mi Isten megbocsát én nem alapon?
Majd ha megnyerik a VB-t.De akkor sem Isten csak ember.Ebből a csoportból vicc lett volna nem továbbjutni.
Majd ha megnyerik a VB-t.De akkor sem Isten csak ember.Ebből a csoportból vicc lett volna nem továbbjutni.
- Tommy
Argentinába te is tudod jól, hogy mindenki istennek tekinti, ezért írtam.
- Nia
Ja tudom az isteni dundiego.De én saját nemzetiségű véleményt fogalmaztam meg

-
Injoc
Nia írta:Ja tudom az isteni dundiego.De én saját nemzetiségű véleményt fogalmaztam meg![]()
Mindenhol az írják h leveszi a terhet a játékosairól..és h mindig a brazilokat teszi meg favoritnak..az lehet h a csapatról leveszi a terhet de h Messit 1000-rel terheli az tuti..mindenhol azt hangoztatja h Messi így Messi úgy és h Argentína csak róla szól...nem véletlen h nem tudott még gólt rúgni nagy a nyomás rajta, meg nem is a posztján játszatja amolyan visszavont csatárkén vagy inkább irányítóként..sokszor lép vissza labdákért és ha Higuainnak szerencséje van akkor a Messi által kikapart gesztenyét gólra is válthatja..
Majd ha összekerülnének Braziliával ahol Lucio-Juan hátvédsor van...és Robinho-féle csatárok..nem lesz elég ha a játékosok csak azt csinálják amit tudnak..kellene 1 taktikai elképzelés is...ami eddig ugye nem nagyon volt az argentinok játékában. Azt azért nem nevezném taktikának h nesze Messi csinálj vmit..
Persze ezek mind erős túlzások..és megkövetem ha látom az értelmet az argentinok játékában..de egyelőre nincs ilyenről szó.
- kiscivis
Donovan baszdki.
91. perc, kicentizte.
- DSanton39
szlovének nagyon gyengén tolták ma, megérdemlik a sorsukat, szart se tettek azért hogy összehozzák az x-et.
realitást nézve egy angol-német meccs kinéz.
realitást nézve egy angol-német meccs kinéz.
- internaZIOnaLe
Apró érdekesség, a szerb válogatott kezdőjében szereplő játékosok mindegyikének C-re végződik a neve!!!!
Németek meg vesszenek! Hajrá Stanko!!!
Németek meg vesszenek! Hajrá Stanko!!!
- Tommy
Sajnos stankoéknak annyi.
Nem értem ezeket a szerbeket, legutóbb is simán nyerték vb selejtezőcsoportjukat, és akkor is kiestek csoporból mint most.. Pedig sztem nagyon erős keretük van.
- DSanton39
na várjál azzal, igaz nincs sok hátra, de ha 2-2-re hozzák ők jutnak tovább 
szerk.: hát nem sikerült, így Ghána továbbjutott
szerk.: hát nem sikerült, így Ghána továbbjutott
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára DSanton39 2010.06.23. 22:21-kor.
- e.szabi
Jó keretük van, de Ghána sokkal jobb csapat. Igaz inkább a Szerbeket néztem volna el a németek helyett, de Ghánának örülök.
Am a Ghána, Dél-Korea, Uruguay, USA 4esből egy tuti ott lesz a legjobb 4-ben.
Am a Ghána, Dél-Korea, Uruguay, USA 4esből egy tuti ott lesz a legjobb 4-ben.
- Cupi
e.szabi írta:Am a Ghána, Dél-Korea, Uruguay, USA 4esből egy tuti ott lesz a legjobb 4-ben.
Igen ez kemény. Csak ne Dél - Korea legyen mert akkor sírva fakadok....
Az kemény lenne ha Muntari VB bronzzal jönne haza
Tippre Uruguay lesz ott
- mike
Cupi írta:Az kemény lenne ha Muntari VB bronzzal jönne haza![]()
Muntari kilóg lefelé ebből a nem túl acélos Ghanai csapatból is.
Beállt csereként és csak sétálgatott, a többiek meg hajtottak, még a kommentátor is megjegyezte.
Így is megnyert mindent idén, bár egyikhez sem volt semmi köze.
Rohadt nagy lett az arca a kis nyominak
- Komax
Remélem Ghána vagy Uruguay.e.szabi írta:Am a Ghána, Dél-Korea, Uruguay, USA 4esből egy tuti ott lesz a legjobb 4-ben.
Német-Angol nem lesz gyenge. Szerintem az Argentina-Mexico sem egy lefutott meccs.
Egyre érdekesebb a vb.
- Cupi
Állítólag 4-3-3-ban fognak játszani az Olaszok ma
Várható kezdő: Marchetti – Zambrotta, Chiellini, Cannavaro, Criscito – Montolivo, Gattuso, De Rossi – Iaquinta, Pazzini, Di Natale.
Ha tényleg így lesz akkor bánhatja Lippi, hogy se Cassano-t se Miccolit nem vitte ki, Ők tökéletesek lennének ebbe a rendszerbe is pl Iaquinta helyett....
Gattuso kezdő? ez is vicc
És a Cannavaro? ne máá, mennyit kell még bakiznia, hogy ne legyen kezdő? simán játszhatna Bonucci helyette
Maggio is kezdhetne simán
Elég szánalmas, de 3 ponttal is tovább tudnak jutni ha a másik meccsen nyer Paraguay
Várható kezdő: Marchetti – Zambrotta, Chiellini, Cannavaro, Criscito – Montolivo, Gattuso, De Rossi – Iaquinta, Pazzini, Di Natale.
Ha tényleg így lesz akkor bánhatja Lippi, hogy se Cassano-t se Miccolit nem vitte ki, Ők tökéletesek lennének ebbe a rendszerbe is pl Iaquinta helyett....
Gattuso kezdő? ez is vicc
És a Cannavaro? ne máá, mennyit kell még bakiznia, hogy ne legyen kezdő? simán játszhatna Bonucci helyette
Maggio is kezdhetne simán
Elég szánalmas, de 3 ponttal is tovább tudnak jutni ha a másik meccsen nyer Paraguay
- Laci78
Továbbjutnak és a hollandokkal játszanak. Brutális ágak vannak, meg baromi könnyűek.
- DSanton39
a hivatalos kezdőben Pazzini helyett Pepe, és 4-3-2-1-es felállásban.
Gattuso legalább odateszi magát, de Iaquintát hogy nem lehet kilőni a kezdőből? érthetetlen.
Gattuso legalább odateszi magát, de Iaquintát hogy nem lehet kilőni a kezdőből? érthetetlen.
- e.szabi
Hát juventusos, hogy lehetne már nem kezdetni ?
Cannavaro is ottvan, hát a juventus a garancia a sikerre. 
- DSanton39
e.szabi írta:Hát juventusos, hogy lehetne már nem kezdetni ?Cannavaro is ottvan, hát a juventus a garancia a sikerre.
na igen
Cannavaro ma is egy gól lesz az ellenfélnek remélem
- DSanton39
bár elméleti a kérdés mert valószínű lesz gól, de ha mégse és mindkét meccs 0-0 lesz, akkor Olaszország és Új-Zélandnak is 3 pontja lesz, 2-2-es gólkülönbséggel, egymás elleni ugye nem játszik be mert 1-1 lett, tehát ilyenkor mi dönt, pénzfeldobás? 
szerk.: Gundi meg is adta a választ, sorsolás lenne.
viszont tényleg elméleti volt a kérdés mert vezetnek a szlovákok
szerk.: Gundi meg is adta a választ, sorsolás lenne.
viszont tényleg elméleti volt a kérdés mert vezetnek a szlovákok
- versenyszellem
ettől függetlenül, ha ugyanaz az eredmény születik a két meccsen újzéland és olaszo. szempontjából és egyik vagy mindkettő továbbjutó lenne ezáltal, akkor sorsolnak.
- PetR
- Kapcsolat: