Beni papát ismerjük, tudjuk, hogy mennyire szereti a "kicsiket", beépíteni a csapatba. Coutinho javára válhat, hogy Benítez a mestere. Nagyon nagy kincsünk lesz a kölyök, ebben biztos vagyok.
Pár napig nem voltam gép közelben ezért kérdem, hogy volt a Coutinhonak hivatalos bemutatója is? Csak ilyen edzésen készült képeket találtam. Vagy ha nem volt tudja valaki mikor lesz? köszi Kíváncsi leszek beválik e
Cupi írta:Pár napig nem voltam gép közelben ezért kérdem, hogy volt a Coutinhonak hivatalos bemutatója is? Csak ilyen edzésen készült képeket találtam. Vagy ha nem volt tudja valaki mikor lesz? köszi Kíváncsi leszek beválik e
DaNi írta:Ibrahim Maaroufi saját nevelés vagy igazoltuk mert a 89-es a srác
Ha jól emlékszem szerepelt a primavera csapatunkan és onnan került kölcsönbe a Twentéhez először, majd pedig járta Európát.. msot pedig ezekszerint ujra itt van és szerencsét próbál ismételten.
Biabianyt Coutinhoval együtt fogják bemutatni vagy őt már bemutatták és mi lesz Donati, Obi, Krhin, Stevanovic, Maaroufi, Crisetig, Alibec és Destro sorsa mennek, maradnak
Donati a Leccéhez igazolt 1 évre kölcsönbe. Obi szintén megy kölcsönbe, Khrin is valószínű, de Benitez még szeretené megnézni élesben, és után dönti el mi lesz vele, de valószínű megy a bolognába kölcsönbe. Stevanovic már a Bologna kölcsönjátékosa.. Maaroufi gondolom detto kölcsön, őt már évek óta passzolgatjuk, nem ugy tűnik hogy nagy tehetség a srác. Crisetig még nagyon fiatal, szal sztem továbbra is primavera. Alibecet nem tudom.. Destro valószínű kölcsönbe megy szintén.
Castelazzit kérdezték Coutinhoról, aki Fenomenonak nevezte a kis brazilt. Ugye tudjuk kinek volt ez a beceneve? Nagyon úgy néz ki hogy hatalmas játékos lesz a srác, Benitez is ezt mondta róla.
RenciDavid írta:Castelazzit kérdezték Coutinhoról, aki Fenomenonak nevezte a kis brazilt. Ugye tudjuk kinek volt ez a beceneve? Nagyon úgy néz ki hogy hatalmas játékos lesz a srác, Benitez is ezt mondta róla.
Én is várom nagyon és bízok is benne, de nehogy ez a nagy teher nyomja össze....
RenciDavid írta:Castelazzit kérdezték Coutinhoról, aki Fenomenonak nevezte a kis brazilt. Ugye tudjuk kinek volt ez a beceneve? Nagyon úgy néz ki hogy hatalmas játékos lesz a srác, Benitez is ezt mondta róla.
Én is várom nagyon és bízok is benne, de nehogy ez a nagy teher nyomja össze....
Atti volt kint az első edzések egyikén amikor megjött Coutinho, azt mondta nagyon jól tolja a kis brazil. Nagyon várom hogy lássuk játszani
gyuszi írta:Atti volt kint az első edzések egyikén amikor megjött Coutinho, azt mondta nagyon jól tolja a kis brazil. Nagyon várom hogy lássuk játszani
Atti is edzett velük? mert akkor Balo helyére sem kell csatár Várom nagyon Coutinho bemutatkozását de Q óta azért visszafogottabban mert őt is nagyon vártuk és hát..... Na meg attól félek még, hogy egy két igazán brutál védő lerúgja párszor és utána nem meri majd megcsinálni a cseleket meg ilyenek, azért Brazíliában jobban hagyták játszani. De tényleg nagyon jó lenne ha nagy játékos vállna belőle nálunk
Cupi írta:Simán igaz lehet sajnos. Már tavasszal is lehetett hallani olyan hangokat, hogy a játékosok kicsit unják a hozzáállását meg botrányait. Na meg ne felejtsd Mátrix majdnem megverte az ominózus Barca meccs után....
De ez megint más sztem, Marcoról tudjuk h mien, és ő a személyesen vele rendezte le a balhét, nem igy sajtón kersztül üzengetve és sztem Cordoba se így üzengetne. Én tartom h ez csak újságírói hülyeség, de lehet tévedek. Sajnos(számomra) úgyis elfog menni, szal majd kiderül mi lesz vele.
Marco írta:De ez megint más sztem, Marcoról tudjuk h mien, és ő a személyesen vele rendezte le a balhét, nem igy sajtón kersztül üzengetve és sztem Cordoba se így üzengetne. Én tartom h ez csak újságírói hülyeség, de lehet tévedek. Sajnos(számomra) úgyis elfog menni, szal majd kiderül mi lesz vele.
Lehet, hogy elmondta személyesen Balotellinek is, ezt nem tudhatjuk.... Persze az is lehet, hogy valóban csak az újságírók csavarták meg Cordoba nyilatkozatát
Eto'o is a jelöltek közt van az idei Golden Foot szavazáson, gondoltam segíthetnénk neki egy két szavazattal. Ha a sima Vote-ra és nem a Vote&Win-re kattintottok nem kell regizni se.
ez vicces, egyszer azt írják hogy Balo megállapodott és a két klub egyezkedik, most meg hogy a két klub már megegyezett, csak Balo nem a Cityvel. amúgy tuti a fodrászra kell neki, mindig olyan kreálmányokkal jelenik meg, hogy csak nézek
Ha 20 milláért el tudjuk paterolni Balotellit még akkor is jól járunk. Annyit se ér, jelenleg. Semmi esetre sem szabad megtartani. Romboló hatással van a közösségre.
Maicon maradása pozitívum. Fontos része a csapatnak.
az EU Szuperkupára előzetesen nevezett játékosok listája.
ami múltkor téma volt hogy ki számít saját és ki országban nevelkedettnek, nos ez alapján: saját neveltek: Santon, Obi, Orlandoni, Biabiany
országban nevelkedett: Materazzi, Castellazzi, Pandev, Muntari
jelzés értékű hogy Balotelli csak B listán van, a primaverasokkal, maradására nem sok esélyt látnak, az ő "saját neveltségére" nem alapoz a klub.
az h pl burdisso és mancini nevezve lett az jelentheti azt, hogy maradnak nálunk, míg az h obinna, suazo rivas nem az azt h ők el mennek? (ez kicsit értelmetlenül jött ki)
ami múltkor téma volt hogy ki számít saját és ki országban nevelkedettnek, nos ez alapján: saját neveltek: Santon, Obi, Orlandoni, Biabiany
jelzés értékű hogy Balotelli csak B listán van, a primaverasokkal, maradására nem sok esélyt látnak, az ő "saját neveltségére" nem alapoz a klub.
az h pl burdisso és mancini nevezve lett az jelentheti azt, hogy maradnak nálunk, míg az h obinna, suazo rivas nem az azt h ők el mennek? (ez kicsit értelmetlenül jött ki)
hát ha ezek mennek, már örülhetünk, Mancini marad szerintem ezért is lettek eladva az ifik, hogy fedezve legyen a fizuja. Burdisso pedig taktika célból marad egyelőre, hogy a Roma ellen ne játszhasson, utána lehet eladjuk.
amúgy a cikkben ami kint van összecserélted, Pandev az országban nevelkedett és, Orlandoni a saját nevelt, ha tudod javítsd.
hát ha ezek mennek, már örülhetünk, Mancini marad szerintem ezért is lettek eladva az ifik, hogy fedezve legyen a fizuja. Burdisso pedig taktika célból marad egyelőre, hogy a Roma ellen ne játszhasson, utána lehet eladjuk.
amúgy a cikkben ami kint van összecserélted, Pandev az országban nevelkedett és, Orlandoni a saját nevelt, ha tudod javítsd.
kösz h szóltál. a te hozzászólásod alapján írtam egyébként. remélem nem bánod.
Nem leszek valami népszerű azzal amit írni fogok, de mi értelme van annak, hogy 19 fórumozó beírja, hogy boldog szülinapot Zanetti??? Mert ha legalább olvasná, de az ilyen személyeskedésnek szerintem nem sok értelme van! Megemlékezünk egy cikkben róla a főoldalon és szerintem rendbe is van!
Vagy legalább ne úgy írnátok, mintha közvetlen neki szánnátok a hozzászólást! Nyilván ha egy fórumozó társunkról an szó és őt köszöntjük fel ebben a formában az teljesen más, de így???
Na mindegy. Eddig is ez volt a módi, nem akadok fenn ezen, csak már régóta meg akartam kédezni, hogy ennek mi értelme van?!?!
Ha így írjátok:
Ma ünnepli Zanetti a születésnapját (ennek van értelme)
De ennek:
Isten éltessen Capitano, te vagy a legjobb.... (már kevésbé)
Bocs, hogy akadékoskodtam!
Ha ez lesz továbbra is a rendszer, én el tudok menni mellette legközelebb úgy, hogy ne írjak egy "rossz" szót se!