DSanton39 írta: Az eddigi kettő helyett évente már csak egy olyan játékost vásárolhatnak a klubok, aki nem rendelkezik EU-állampolgársággal.[/b] A FIGC ezzel a döntéssel is azt szeretné elérni, hogy a klubok több teret adjanak a saját utánpótlásukból kikerülő játékosoknak, ezáltal hosszú távon hozzájáruljanak a válogatott jobb szerepléséhez. Hirdetés
Az élvonalbeli klubok képviselői ellenezték a döntést, mondván: az intézkedés egyáltalán nem szolgálja a megfogalmazott célt.
Egyetértek a klubok véleményével, az olaszok mostani VB-je nem azon múlt, hogy volt-e utánpótlásuk vagy sem.
Először nézzék meg, hogy Lippi kiket hagyott otthon csak azért, hogy összeállítson egy „Juve Bestet” és egy „Milan öregfiúk” válogatottat.
AS Roma: Adriano a régi, már az első edzésről is elkésett
A nyáron igazolt a Flamengótól az AS Romához a kivételes képességű, de a profi mentalitás szobrához modellt soha nem ülő Adriano, aki úgy mutatkozott be, ahogyan azt tőle elvártuk. Azért van, ami nem változik – idézhetnénk a reklámszöveget, hiszen Adriano elkésett első római edzéséről. A „Császár" becenévre hallgató támadót hiába kereste ugyanis az első, még átmozgató jellegű tréningen az edzői stáb. Mint később kiderült: fia útlevelével akadtak gondok, ezért Adriano csak később érkezett meg az örök városba. Hétfőn viszont munkába áll majd, hiszen egy speciális, test(é)re szabott edzésprogramot állítottak össze a csatár fölösleges kilói számára. nso
ez a roma idei nagy fogása, legyenek boldogok vele..
Motta 8x-os Brazíl válogatott 1 gólt szerzett. Nem tudom akkor hogyan lehetne Olasz vágolgatott.... Én úgy tudom aki 1x is szerepelt a felnőtt válogatottba hivatalos mérközésen az már nem szerepelhet másik ország válogatottjába...persze lehet van valami kiskapu.
Cupi írta:Motta 8x-os Brazíl válogatott 1 gólt szerzett. Nem tudom akkor hogyan lehetne Olasz vágolgatott.... Én úgy tudom aki 1x is szerepelt a felnőtt válogatottba hivatalos mérközésen az már nem szerepelhet másik ország válogatottjába...persze lehet van valami kiskapu.
az U23-as válogatott volt, mivel 2003-ban volt, akkor még csak 20 éves volt.
Valamilyen nem hivatalos kupa volt, amire a brazil válogatott az u21-et vagy u23-at küldte el, ezért az nem számít. Na meg szerintetek ha nem lehetne olasz válogatott, Motta beszélne arról hogy szívesen játszana az olasz válogatottban, és Prandelli gondolkozna a behívásán? Azért ők valószínűleg jobban tisztában vannak azzal, hogy belehet-e hívni vagy nem..
DSanton39 írta: az U23-as válogatott volt, mivel 2003-ban volt, akkor még csak 20 éves volt.
Oké lehet. Pár helyen megnéztem és ott csak annyi volt, hogy 8x-os válogatott, nem írták, hogy korosztályos vagy felnőtt. Most nézem, CONCACAF-aranykupa volt amin szerepelt 2003-ban, evileg rendesen a felnőtt válogatottak voltak ott, de ahogy írtátok a brazilok a fiatalokat vitték csak el.
Sőt Prandelli egy jó formában lévő Zarate behívásán is elgondolkodna elvileg, de nem kell ezeket komolyan venni. Ha meg Pirlót és Zambrottát meglátom a jövő olasz válogatottjában, eret vágok magamon.
Nem tudja valaki hol lehet megtalálni a gazzetta online oldalán a meccs utáni játékosértékeléseket? Amik az újságban is megtalálhatóak, neten nem találom sehol.
Eladó az olasz bajnoki ezüstérmes AS Roma – olvasható a Gazzetta dello Sport csütörtöki számában. A klubot 17 éve birtokló Sensi család azért válna meg a „farkasoktól", mert az érdekeltségéhez tartozó Italpetroli olajtársaság több mint 400 millió eurós adósságot halmozott fel.
Az Italpetroli a legtöbb pénzzel az UniCredit banknak tartozik, így egyes hírek szerint elképzelhető, hogy a hitelintézet lesz a Roma új tulajdonosa.
NSO
de azért Sensi még egy jó zsíros szerződést írt alá Adrianoval, logikus
-Na balotellit most már a Milan is akarja,bár lehet eddig is -Schweinsteigert(ha jól írtam) meg velünk,meg a Milan is szóba hozták.Ahogy Sakho-ért is ez a két csapat verseng(ő róla csak annyit olvastam,hogy a PSG védője és 10 milla) -luisao Burdisso lehetséges helyettese a Rómánál.10 milla ő is. -Özil-ért már háromnegyed Európa harcban:)
Én úgy tudom(mert láttam az átigazolási pletyikben),hogy Velosoért a Genoa és talán a Milan szállt harcaba. Mit szóltok Brandaohoz a Napoliban? off.:Ti olvastátok ezt a Navas Liverpool házasságot valahol?Vagy csak rosszak voltak Gundel infói?Érdekel mert mint már említettem kedvelem a Sevilla játékát Valaki linkelhetne be valamit róla ha talál.Köszönöm
Alig várom az Európai Szuperkupa döntőt.Figyelni kell Forlanra és nem csak rá Monacoban van ez még mindig?
Augusztus 29-én kezdődik a bajnokság, és Május 22-ig tart.
4 hétközi forduló lesz (szeptember 22, szerda; október 11, szerda; január 6, csütörtök; február 2, szerda) Szünet(szeptember 5, október 10, december 26, január 2, március 27)
Ez volt a kedvencem: „A csapat elég jó, hogy mindenhol jól teljesítsen. Nevezzen meg bárki egy csapatot, amelyben több klasszis játszik, mint nálunk, itt van Ronaldinho, Andrea Pirlo, Clarence Seedorf és Alexandre Pato is”.
Ez volt a kedvencem: „A csapat elég jó, hogy mindenhol jól teljesítsen. Nevezzen meg bárki egy csapatot, amelyben több klasszis játszik, mint nálunk, itt van Ronaldinho, Andrea Pirlo, Clarence Seedorf és Alexandre Pato is”.
komolyan sajnálom az igazi milan drukkereket....
Elég nagy arca van, de forma ez a Silvio Szeretem énis a nyilatkozatait. Ez se semmi, de legjobb mikor szezon végén azt mondta, h ha ő ült volna a padon, akkor bajnok lett vna a Milan
komolyan sajnálom az igazi milan drukkereket....
Meg tudok nevezni nem is egyet,mennyit fizet ha elárulom neki
Múltkor olvastam idegbeteg barátunktól,hogy mikor kiállították a kupadöntőn,elgondolkozott a visszavonuláson,de kikérte családja véleményét és ők folytatásra biztatták. Kikérhette volna az én véleményem,azt nem tette volna zsebere
-Simplicio szerint a Róma képes legyőzni az Intert.ő meg jobban járt volna ha marad a kis szigetvilágában.
a legviccesebb hogy nem ám ilyen B csapattal nyomták hanem az alap veteránokkal: Abbiati-Oddo Bonera Kaladze Jankulovski-Abate Ambrosini Flamini-Seedorf-Pato Borriello szép remények Milánó piros felén
Na igen De ebből ne vonjuk le következtetést.Végül is ez csak felkészülés.És lehet még az ellentett a pályán.Ki is lett a Milan edzője,egyszerűen nem jut eszembe a neve????
Egyébként látta tegnap valaki a Porto-Samp meccset?2-1 lett.Koman végig pályán volt.Hulk állítólag iszonyat gólt lőtt,meg Cassano is betalált 11-eseből.
Nia írta:Na igen De ebből ne vonjuk le következtetést.Végül is ez csak felkészülés.És lehet még az ellentett a pályán.Ki is lett a Milan edzője,egyszerűen nem jut eszembe a neve????
Egyébként látta tegnap valaki a Porto-Samp meccset?2-1 lett.Koman végig pályán volt.Hulk állítólag iszonyat gólt lőtt,meg Cassano is betalált 11-eseből.
Hitzlsperger (West Ham United), Cruz (visszavonult), Baronio (nincs még csapata) ,Dabo (nincs még csapata), Inzaghi (visszavonult), Faraoni (Inter), Santarelli (nincs még csapata), Siviglia (nincs csapata, lehet hogy visszavonul) Akiknek erősen függőben a helyzete:
Pintos (EU-n kívüli, így helyet foglal, lehet 1 évre kölcsönbe kerül)Foggia (orosz és német ajánlatok), Cribari (Bologna, Chievo), Ledesma (Fiorentina, Milan) Scaloni, Firmani, Kozák.
Akiknek a neve még komolyabban felmerült:
Boateng (a ghánai válogatott), Eduard Cissé, Ben Arfa, Goebel, Garics, Ireland, Almeida, Huntelaar.
Szóval alakul a csapat, amilyen rosszul indult az átigazolási szezon, most már olyan jó kedvre derítő. Egyértelműen Hernanes a legnagyobb név, a Prófétától nagyon sokat várnak Rómában. Ezzel együtt Lotito azt mondta, még 2-3 olyan komoly igazolást tervez, mint amilyen Hernanes volt. Kis fény most - talán - megjelent az alagút végén.
Elnézést a hosszú összefoglalóért, de talán érdekli a milánói testvéreket. A megújult oldalatok nagyon szép lett!
Hitzlsperger (West Ham United), Cruz (visszavonult), Baronio (nincs még csapata) ,Dabo (nincs még csapata), Inzaghi (visszavonult), Faraoni (Inter), Santarelli (nincs még csapata), Siviglia (nincs csapata, lehet hogy visszavonul) Akiknek erősen függőben a helyzete:
Pintos (EU-n kívüli, így helyet foglal, lehet 1 évre kölcsönbe kerül)Foggia (orosz és német ajánlatok), Cribari (Bologna, Chievo), Ledesma (Fiorentina, Milan) Scaloni, Firmani, Kozák.
Akiknek a neve még komolyabban felmerült:
Boateng (a ghánai válogatott), Eduard Cissé, Ben Arfa, Goebel, Garics, Ireland, Almeida, Huntelaar.
Szóval alakul a csapat, amilyen rosszul indult az átigazolási szezon, most már olyan jó kedvre derítő. Egyértelműen Hernanes a legnagyobb név, a Prófétától nagyon sokat várnak Rómában. Ezzel együtt Lotito azt mondta, még 2-3 olyan komoly igazolást tervez, mint amilyen Hernanes volt. Kis fény most - talán - megjelent az alagút végén.
Elnézést a hosszú összefoglalóért, de talán érdekli a milánói testvéreket. A megújult oldalatok nagyon szép lett!
Naná, hogy érdekel. Bér én már olvastam ezt. Remélem jó kis csapat áll össze Róma szebbik felén és egy BL-t érő helyen végeztek. Persze az első a miénk.