Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Tommy

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Sokkal jobbak voltunk főleg a 2. félidőben.

Ez a juve nagyon gyenge, vicc lett volna nem verjük meg őket.

A helyzetkihasználásunk sajna megint gyenge volt, ezen sürgősen javítani kell, mert a barca ellen ez nem fér bele. Ja és ez a juve hihetetlen egy favágó csapat..

FORZA LAZIO!
Audipower

Hozzászólás Szerző: Audipower »

Riky11 írta:Ne fényezzétek Muntarit.. Egy elcseszett, lecúszott lövésből adta a gólpasszt.. :P
Bognár urat idézve: ,,Muntarink esze ágában nem volt passzolni!" :P

Hát én is elég furán nézegettem, amint azt írták itt a fórumon, hogy Muntari gólpassszt adott meg ilyenek. :lol:

Teljesen látszott a visszajátszásból, hogy lőni akart csak lecsúszott. Mondjuk amúgy se nézem ki Muntari-ból, hogy onnan passzolni akart volna. Hülyébb ő annál a játékhoz. :mrgreen:
Marco

Hozzászólás Szerző: Marco »

Audipower írta:Hát én is elég furán nézegettem, amint azt írták itt a fórumon, hogy Muntari gólpassszt adott meg ilyenek. :lol:

Hát jó egyértelmű sztem is h lőni akar. De attól még gólpasz volt.
FanGusto

Hozzászólás Szerző: FanGusto »

Könnyed siker volt,nyerhettünk volna 12-vel is simán amilyen helyzeteink kimaradtak. A juventus azt hozta amit ebben a szezonban hozni tud és akkor még most presztizsmeccset játszottak.

Ami kicsit aggasztó számomra,hogy Milito milyen fáradtan focizott, látszott rajta hogy nics ott fejben, a helyzet amit kihagyott, az a fejes..Mintha a viola meccs replayét láttam volna egy percre.. ott is ugyanezt hagyta ki csak ott kapufára fejelte ugye, ezt máskor berugja.. Ne felejtsük el, neki lyen hosszú szezonja még nem volt. Reméljük nem jön ki a fáradtság rajta a szezon végén mert nagyon nagy szükség van rá.
Audipower

Hozzászólás Szerző: Audipower »

Fura ilyet leírni, főleg úgy, hogy sztem nincs, aki tőlem jobban utálta Mario-t a hülyeségei miatt, de Balo-t kezdetni kellene a Barca ellen.

Nagyon látszott, hogy mennyire megélénkült a játékunk, amikor bejött Pandev helyett. 5 perc alatt többet csinált, mint Pandev 55 alatt.

Pandev ma is 0 volt sztem. Rengeteg volt a rossz passza, eladott labdája. Azt meg főleg nem értem, hogy ha megkapja a labdát a felezőnél, akkor minek kell felpörgetnie, ahelyett, hogy valami értelmeset kezdene a labdával?

Minden támadásunkat lelassította, nem is értem, hogy miért nem hozta már le José a félidőben, vagy egyáltalán minek kezdette.

Balotellire vissszatérve szerintem megtalálta valahol az agyát, mert mostanában nem szimulál, reklamál és fetreng, mint régen, szóval hasznos tagja tud lenni a csapatnak.

Sztem a Barca ellen is 4-2-3-1-el kell felállni Stankovic-csal Motta helyén és Balotelli-vel Pandev posztján. A 4-3-1-2-vel sztem nem tudjuk lezárni annyira a széleket és túl sok hely maradna a Barca-nak, plussz magunkra is húznánk őket, ha beállnánk bunkerbe védekezni.

Jó éjszakát mindenkinek, és vasárnap Lazio győzelmet!!!

Forza Inter!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Audipower 2010.04.17. 03:28-kor.
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Audipower írta:
Riky11 írta:Ne fényezzétek Muntarit.. Egy elcseszett, lecúszott lövésből adta a gólpasszt.. :P
Bognár urat idézve: ,,Muntarink esze ágában nem volt passzolni!" :P

Hát én is elég furán nézegettem, amint azt írták itt a fórumon, hogy Muntari gólpassszt adott meg ilyenek. :lol:

Teljesen látszott a visszajátszásból, hogy lőni akart csak lecsúszott. Mondjuk amúgy se nézem ki Muntari-ból, hogy onnan passzolni akart volna. Hülyébb ő annál a játékhoz. :mrgreen:
Szerintem senki nem fényezte Muntarit.

FORZA INTER!!!
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Hát én nagyon boldog vagyok!!!
A mocskos juve elleni meccs számomra még a Milán elleni derbynél is fontosabb volt.

A meccsnek több szakasza volt.
Az elején a sárgaeső után mi jöttünk jobban a dologból hiszen Sissokonak sikerült 2-öt is összegyújtenie.
A második félidőt vévgig támadtuk rengeteg gólhelyezetünk volt.
Ha Milito nem olyan fáradt akkor már elöbb is eldölhetett volna.
Neki szerintem ez volt az egyik leggyengébb meccse az idényben.

Szerintem Maicon és Zanetti voltak a legjobbak ma.
A brazil a csodagóljával lett MVP nálam.

Pandev továbbra is gyenge szélen.Ennyit Quaresma is tudna.Sőt talán többet is.
Pedig én bírom pandevet,de amit az útobbi időben nyújt az nagyon kevés.

Remélem a Barca ellen Balotelli kezd.,Ő most sokkal jobb formában van mint a macedón.
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

Egyértelmű, hogy Balotellinek kell kezdenie a Barca ellen, és ő is fog, itt nincs mese.
Pandevet nagyon szeretem, sőt! de nem erről van szó, nagyon nem megy neki mostanában, kell egy kis pihi, aztán majd csereként robbanthat a Barca ellen.
Tényleg 3 csatárral kell kezdeni, ugyanis így könnyebb a széleket lefogni, nagyon jól mondta valaki. Így a szélsőink miatt nem tud annyit elől kolbászolni Dani Alves, és Maxwell vagy Abidal. Az most sokat segíthet. és a Barcát is csak a szélen tudjuk szerintem megverni, szóval nagyon meg kell fontolnia Mourinhonak, hogy kit kezdet.
Aztán valamit csinálni kell Militoval, hogy a helyzeteket belője, ugyanis így nem lehet nekimenni egy Barca elleni meccsnek. Ami ott adódik azt be kell rúgni, plusz Cesarnak nagy napot kell kifognia, a rosszak után.
Remélem mindenki átesett ezután a meccs után a holtponton, vagy aki nem, az majd Ledesma gólja után átesik, de tiszta fejjel kell játszani hét közben. A védelem most szuper volt, és nagyon remélem, h Sneijdert felpörgeti a nyomás, ugyanis a Barca ellen talán minden rajta fog múlni. Márpedig tőle nagyon sok jót várhatunk...
sorger=giallo

Megnéztem felvételről is a mérkőzést. Maicon gólja túlzás nélkül káprázatos volt, az utána következő gesztus pedig sokat sejtető! Eto'o gólja után mekkora őrjöngés volt JM részéről, meg az egész stadionban... Jó ilyesmit látni! Zanetti és Jose jubilálásához gratulálok, még sok győztes találkozót nekik kék-feketében!

FORZA INTER!!!
interlaci

Hozzászólás Szerző: interlaci »

Jó kis meccs volt,az első gólig nagyon izgultam,azután már szinte biztos volt h behúzzuk.Maicón gólja zseniális,gólöröméről pedig én is azt vettem ki,hogy ITT MARAD!!Reméljük is..Eto'o ismét betalált,bár volt egy nagy elpuskázott helyzete is,de elégedett vok vele,kezdi megtalálni magát.Militonak tényleg nem jön ki a lépés,mondjuk egy Barca elleni gól sztem új erőt adna neki.Pandev helyett Balot kell kezdetni kedden,bár van egy kis kockázata,leeht elszáll az agya,aztán akk ki tudja mi lesz :roll: Ezek után vasárnapra FORZA SS,és várjuk a kedd estét!A tegnapi produkciónál azért nyilván több kell,de egyáltalán nem voltunk rosszak tegnap sem,néha olyan Barcásan járattuk meg a labdát:P nah FORZA INTER!!!
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

Helló.Gyönyörű szép reggelt mindenkinek:)

Motta mit eszik mostanában reggelire???:)Elég jól játszik.Kíváncsi vagyok mi volt a nézeteltérés a mesterrel.Zebina pofonja az elején ami Motta fején csattant.Nálam az is megért volna egy sárgát....Nem beszélve a vége fele Chiellininél.Üzenem,hogy nem csak tőlünk lehet kiállítani 2 embert...

Csak reklamáltak a Juvésok mást nem csináltak.Nem volt középpálya igazán.Nem értettem (persze értem,csak értelme nem volt)mire akar menni így Zaccheroni.Lecseréli Del Pierot Poulsenre...Ezért tart ott ez a csapat ahol tart.

Buffon buráját eddig sem csíptem,és most is amit eljátszott,meg az a vigyor.Mázli,hogy nem lehet senkinek behúzni TV-n keresztül:)

Sneijder nagy helyzete(30.perc körül)engem is felhúzott akkor kicsit.Ott volt Pandev szélen teljesen egyedül.Az gól lett volna...De hát ez már így mindegy

Zanetti hogy hozta el a lasztit.! És még ki is állítottak akkor róla valakit.Miket művelt már megint.Nálam ő a meccs embere.És az az 500 bajnoki.Köszönjük szépen....

Maicon gyönyörű gólt lőtt.Még ilyet.Ááááááááááá pazar volt:)és láttátok mit mutogatott a gól után.Én nem szeretném ha menne nyáron...

Eto'o gólja...Na mostanában tisztán látszik hol érzi magát tökéletesen.Az elmúlt 3 gólt szinte ugyan onnan lőtte:)

Mourinho.Azért a pasas hogy együtt él a játékkal.Láttátok?És a végén bement a pályára a gólt ünnepelni:)Imádom ezt az embert.Remélem még jó sokáig marad...

Forza inter.Mindenkit megverünk.BL,Scudetto(leginkább,lúzer Rómának nem jár),Olasz kupa(mert nekem az is számít:))
Riky11

Hozzászólás Szerző: Riky11 »

Van 1 oan érzésem h Maicon maradni fog! ;) Ezzel a gólörömmel megnyugtatott! :)
Laci78

Hozzászólás Szerző: Laci78 »

Szép napot mindenkinek. Reméljük már helyes ösvényen maradunk, öröm volt látni az ellendrukkereket. :lol: Maicon gólja önmagáért beszél, a világ legjobb jobbhátvédje. :) Jöhet a Barca. Jó lenne triplázni és holnap a Romanak végre botlani, mert az az érzésem a Lazio lesz a mérleg nyelve...
Eto önzősége határtalan, de csak elkezdte lődözni a gólokat. A herceg helyzetkihasználási mutatója is javúlhatna, mert sajnos kezd visszaesni...
Muntari ebben az évben első értelmes megmozdulása volt a gólpassza, ettől függetlenűl mehet a nyáron. :lol:
Intertobi

Hozzászólás Szerző: Intertobi »

Laci78 írta:Jöhet a Barca. Jó lenne triplázni és holnap a Romanak végre botlani, mert az az érzésem a Lazio lesz a mérleg nyelve...

A Lazio,Samp,Parma meccsek közül egyiken biztos h botlani fog a Roma!!! Mi már nem fogunk hibázni, ebben biztos vagyok! Most megint nagyon erősek vagyunk!!! Ott vagyunk a meccseken!! Bárcsak már kedd lenne...
Forza Inter
Laci78

Hozzászólás Szerző: Laci78 »

Lazio meccs azért huzós lesz, idegenben nem vagyunk acélosak, és még szépen írtam le. Catania, Roma, Fio meccset simán belehetett volna húzni.
Lazio meg minden nagy ellen felszívja magát, és k.va nehéz őket megveri.
Atalanta, Chievo, Siena meccseket alapból hozni kell. Egyedül a Lazio lehet meredek vagy x-es. Roma nemtudom hol tud botlani, gyakorlatilag nincs sérültjük, pedig nem ezt szoktuk meg.
Atosz

Laci78 írta:Lazio meccs azért huzós lesz, idegenben nem vagyunk acélosak, és még szépen írtam le. Catania, Roma, Fio meccset simán belehetett volna húzni.
Lazio meg minden nagy ellen felszívja magát, és k.va nehéz őket megveri.
Atalanta, Chievo, Siena meccseket alapból hozni kell. Egyedül a Lazio lehet meredek vagy x-es. Roma nemtudom hol tud botlani, gyakorlatilag nincs sérültjük, pedig nem ezt szoktuk meg.

Fentebb leírták hol tud botlani a Roma. Nem létezik, hogy azok közül az összeset hozzák. De egyébként mondom, vasárnap este már nem fogunk a botlásukról ábrándozni, ugyanis a Lazio jól elkapálja őket. A Sampról nem beszélve, ott Xnél nem lesznek jobbak, főleg mert Cassano biztos bizonyítani akar, márpedig ismerjük a kvalitásait, és az akaraterejét.
Aztán meg ha a Parma jó napot fog ki, kitudja mi lesz, ők nagyon szélsőségesek.
Nekünk meg mostmár húzni kell a meccseket befelé. Minden porondon...
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Maicon az év gólját lőtte. 8-)

Kiellini meg egy igazi gumicsizmás paraszt. :twisted:
Nerazzurri

Hozzászólás Szerző: Nerazzurri »

Milito nagyon határozatlan, ilyen helyzetkihasználással nem lehet BL-t nyerni. Lehet, hogy ennyire elfáradt?
sorger=giallo

Nerazzurri írta:Milito nagyon határozatlan, ilyen helyzetkihasználással nem lehet BL-t nyerni. Lehet, hogy ennyire elfáradt?
Az sem lenne meglepő, ha kissé elfáradt volna, őrületesen sok mérkőzés van idén a lábában és a korábbi csapatoknál nem szokott hozzá az ilyen fajsúlyos terheléshez. Kíváncsi vagyok JM hogyan fogja ezt lereagálni?

FORZA INTER!!!
horas

Hozzászólás Szerző: horas »

Köszönjük az egész évben Maicon-t fikázóknak a bizalmat,az emberséget és a hozzáértést.főleg Francesco-nak.
Milito alap ziccereket ront ezt én is megfigyeltem.Roma elleni kapufa az utolsóperceben,Fio ellen az első percekben,mosta Juve ellen vagy 3 -at.Elfáradt,én mondtam,hogy Mourinho nem rotálja Maicon-t Milito-t...elöbbin eddig látszott,utóbbin mostanában.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Dicséretes Maicon gólja,de nálam tegnap a meccs embere Zanetti volt.Hihetetlen mit melózott.
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

horas írta:Köszönjük az egész évben Maicon-t fikázóknak a bizalmat,az emberséget és a hozzáértést
Milito alap ziccereket ront ezt én is megfigyeltem.Roma elleni kapufa az utolsóperceben,Fio ellen az első percekben,mosta Juve ellen vagy 3 -at.Elfáradt,én mondtam,hogy Mourinho nem rotálja Maicon-t Milito-t...elöbbin eddig látszott,utóbbin mostanában.

Maicon az idény közepén rendkívül gyenge volt a megszokott, szuperjó Macionhoz képest, de most a szezon végére úgy látszik túljut a holtponton. Tegnap nagy gólt lőtt és a meccs nagy részén a Juve védekezése sok teret, a lehetőséget adott számára, amivel jól élt! Csak kedden is nyomja így.
Militoval sztem nincs gáz, max csak annyi hogy némiképp romlott a helyzetkihasználása, de inkább hibázzon a juve elleni meccsen mint a BL-ben kedden!
:ugeek:

Na lássuk mit csinál a Barca a kistesóval :)
csak is inter

Hozzászólás Szerző: csak is inter »

vaskalap írta:Dicséretes Maicon gólja,de nálam tegnap a meccs embere Zanetti volt.Hihetetlen mit melózott.

ZANETTI EBBEN AZ ÉVBEN IS HOZZA AMIT TŐLE MEGSZOKTUNK. KELLENE MÉG 3-4 ILYEN EMBER MINT Ő.
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

versenyszellem írta:Na lássuk mit csinál a Barca a kistesóval :)

Fejben már ránk koncentrálhattak, mert 0:0 lett.

Nem látom reménytelennek a keddi meccset...
Riky11

Ha 1 Espanyolnak sikerült a 0-0 akkor nekünk miért ne sikerülne egy 2-0? ;)
Marco

Én az elejétől fogva ezt mondom, h nem értem miért kell itt mkinek betojni a Barcától, h őket lehetetlen kiejteni... Mki lenézi az Intert h nincs esélye én biztos vagyok benne h nem lesz olyan könnyű dolga a Barcának mint gondolják. Ugyanannyi esélyünk van nekünk mint nekik. Nekik lehet van Messijük, de nekünk van egy Mourinhonk. :)
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

Hazai pályán 2:0 lesz ide, és idegenben meg 1:1 ;)
Marco

R9. írta:Hazai pályán 2:0 lesz ide, és idegenben meg 1:1 ;)

Én 1-0 ,1-1-et tippelek.
Riky11

"A világ legdrágább cseréje" ezúttal 7 percet kapott! :mrgreen: Mégegy ien meccs és Maxwellnek már több játékperce lesz a bajnokságban!
Ibra szépen fokozatosan játsza ki magát a kezdőből! Biztos olyan jó ötlet volt innen elmenni? :mrgreen:
Marco

Riky11 írta:"A világ legdrágább cseréje" ezúttal 7 percet kapott! :mrgreen: Mégegy ien meccs és Maxwellnek már több játékperce lesz a bajnokságban!
Ibra szépen fokozatosan játsza ki magát a kezdőből! Biztos olyan jó ötlet volt innen elmenni? :mrgreen:

Sztem nem játsza ő ki magát, csak sérülésből felépülve csereként lépett pályára. Biztos vagyok benne h ellenünk kezdeni fog.
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Maicont senki nem fikázta, csak jogosan kritizáltuk, mert a szezon közepén rendkívül gyenge volt, tőle pedig nem ehez szoktunk.

A szezon elején nagyon jó volt, és most a szezon végén is az. Összeségében nem fut rossz szezont főleg ha a gól/gólpasszai számát nézzük, akkor ez a legjobb szezonja, de játékban meg talán a tavalyi, mert ilyen hosszú hullámvölgye még itt nem nagyon volt.
Riky11

Muszáj volt Maicont kritizálni! Azok az égbe lőtt beadások/lövések még mindig kísértenek.. :|
Gondolom Maicon tanult a hibáiból! Aza a furcsa hogyha Maicon gyenge akkor a csapat is gyenge! Vagy ez csak nekem tűnt fel? :roll:
Mindesetre örülök h már újra a régi Maicon Douglas Sisenadot láthatjuk a pályán! :)
dellarocco

Hozzászólás Szerző: dellarocco »

horas írta:főleg Francesco-nak.

Nem értem erre mi szükség, Maiconnak télleg voltak kritikán aluli meccsei és ezt minden elfogulatlan drukker (be)látta...aztán meg majd lehet megint hallgatni, h: "Jó, akkor én többet nem írok ebbe a fórumba, viszlát"... :roll:
A gól pedig fantasztikus volt :twisted:
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

Maiconnak tényleg voltak rossz meccsei.De kinek nem?Talán Zanettinek...:)
De nagy Inter játékos...
Milito...Tényleg sza. a helyzet kihasználása.Rúghatott volna az elmúlt pár hétben 10et:)De biztos az öcsi ellen tartogatja magát:)
Atosz

Nia írta:Maiconnak tényleg voltak rossz meccsei.De kinek nem?Talán Zanettinek...:)
De nagy Inter játékos...
Milito...Tényleg sza. a helyzet kihasználása.Rúghatott volna az elmúlt pár hétben 10et:)De biztos az öcsi ellen tartogatja magát:)

Hát azt nagyon remélem, ugyanis ha ezt így folytatja, akkor nem örülhetünk majd, ha ő kerül helyzetbe a két meccsen. De biztos jobban fog koncentrálni majd, aztán megbolondítja Gabit. :)
San Siro

Hozzászólás Szerző: San Siro »

Szerintem is Milito összefogja szedni magát, lehet hogy már a Barca ellen, de aki ennyi nagy tétmeccsen nyomja sorozatban, nyilván ez más volt neki, mint amit megszokott a Zaragoza és a Genoa színeiben, annak törvényszerű, hogy pár meccsen visszaköszön a teljesítményén. De a Herceg vérbeli profi és szerintem meg fogja ezt oldani, és ismét örülni fogunk a góljainak.
San Siro

Hozzászólás Szerző: San Siro »

Marco írta:
R9. írta:Hazai pályán 2:0 lesz ide, és idegenben meg 1:1 ;)

Én 1-0 ,1-1-et tippelek.

A Barca ellen meg csodát várok, hogy végre ebben az évben kijön nekünk a lépés a BL-ben, és továbbjutunk. De a Chelsea elleni továbbjutás is már igazán meggyőző siker volt a fiúktól. Ha netalán kiverjük a katalánokat, akkor a döntő, vagy a Bayern, vagy a Lyon ellen már igazi jutalomjáték lesz nekünk.
Tippem a Barca ellen 1-0 itthon, 2-3 idegenben és természetesen továbbjutás.
Campione

Hozzászólás Szerző: Campione »

Ezen a héten két Inter meccset is buktam, mert rosszul emlékeztem a napra :S
Ma reggel viszont megnéztem a Derbyt, és fogalmam sincs, hogy az NST-n a Juve szurkerek miért mondogatták, hogy a jogtalan kiállítás miatt győztünk. A kiállításig gyakorlatilag a Juve térfelén folyt a játék, illetve ha szigorú a bíró, akkor elsőre pirosat kapott volna Sissokko.

Mindesetre jó ráhangolódás volt a Barca ellen.
Hajrá Inter! (és ma este Hajrá Lazio)

csak is inter írta:ZANETTI EBBEN AZ ÉVBEN IS HOZZA AMIT TŐLE MEGSZOKTUNK. KELLENE MÉG 3-4 ILYEN EMBER MINT Ő.
Ezzel csak egy baj van. Nem nagyon létezik 3-4 ilyen ember. Mondj még egy olyan játékost, aki ennyi idősen végigrobotolja a meccseket középpályásként, és ilyen színvonalon játszik.
Atosz

Campione írta:Ezen a héten két Inter meccset is buktam, mert rosszul emlékeztem a napra :S
Ma reggel viszont megnéztem a Derbyt, és fogalmam sincs, hogy az NST-n a Juve szurkerek miért mondogatták, hogy a jogtalan kiállítás miatt győztünk. A kiállításig gyakorlatilag a Juve térfelén folyt a játék, illetve ha szigorú a bíró, akkor elsőre pirosat kapott volna Sissokko.

Mindesetre jó ráhangolódás volt a Barca ellen.
Hajrá Inter! (és ma este Hajrá Lazio)

csak is inter írta:ZANETTI EBBEN AZ ÉVBEN IS HOZZA AMIT TŐLE MEGSZOKTUNK. KELLENE MÉG 3-4 ILYEN EMBER MINT Ő.
Ezzel csak egy baj van. Nem nagyon létezik 3-4 ilyen ember. Mondj még egy olyan játékost, aki ennyi idősen végigrobotolja a meccseket középpályásként, és ilyen színvonalon játszik.

A jó öreg Patrick Vieira :)
zsizsi14

Hozzászólás Szerző: zsizsi14 »

"Mint ismeretes, Európa repülőtereinek többsége zárva, és az Izlandon kitört vulkán okozta hamufelhő miatt valóságos káosz fenyegeti a kontinens közlekedését.
Elképzelhető, hogy a Barcelona sem tud Milánóba repülni holnap, márpedig ebben az esetben halasztásra kerül majd sor.
- Egyelőre mi sem tudunk semmit, az biztos, hogy holnap, azaz hétfőn döntenünk kell - mondta honlapunk érdeklődésére az UEFA egyik illetékese. - A Nyonhoz közeli genfi repülőtér például hétfő délig biztosan zárva lesz, és ott is csak ezt követően hoznak új döntést. Nem tehetünk mást, mint várunk, de tudjuk, hogy napokig természetesen nem halogathatjuk a döntést."

Nah akkor mi lesz?:D

Új hír:
A nyugat-európai reptérzárak miatt autóbusszal indult el a Barcelona az Internazionale elleni keddi Bajnokok Ligája-mérkőzésre. A csapat és a szakmai stáb két busszal kelt útra, és hétfőn érkezik meg Milánóba.

Az Izland felől érkező vulkáni hamu miatt számos európai repülőteret, többek között a barcelonait és a milánóit is le kellett zárni, így a Barcelona vezetősége drasztikus lépésre szánta el magát.

A játékosok és a szakmai stáb busszal (egyből kettővel) indult el vasárnap Milánó felé, és a tervek szerint két nap alatt teszik meg a mintegy ezer kilométeres távolságot.

A küldöttség az éjszakát a franciaországi Cannes-ban tölti, ahonnan kora reggel indulnak tovább, hiszen a csapat hétfő este már a San Siróban vesz részt a keddi BL-elődöntő előtti utolsó edzésen.

A Blaugranák reményei szerint a hazafelé vezető utat már repülőn tehetik meg szerdán.
marihuan

Hozzászólás Szerző: marihuan »

Tudom, hogy nem szép ilyet mondani... de ez a hosszú buszos út hasznunkra is válhatna ! :P A pár órás repülés helyett kényelmetlenül 2 napon át roskadnak a buszon.. talán ez kivesz az erejükből, formából :shock: Hát reménykedjünk.. :- )
horas

Hozzászólás Szerző: horas »

Maicon-hoz annyit,hogy sokat itt elakarták adni emg ilyenek én erre gondoltam.

Azért a egy mezei bajnokit ne hasonlítsuk össze egy BL-elődöntővel...
A tények ellenünk szólnak,de ez a meglepetések BL-je eddig.
Motivációs tényező az Inter-nél van a Barca-nak ez a harmadik elödőntője és címvédőkét nincs akkor motivációja egy csapatnak...

Azért nem szeretném,hogy az Inter sokat markol most csak nehogy keveset fogjon a végén...
Atosz

horas írta:Azért nem szeretném,hogy az Inter sokat markol most csak nehogy keveset fogjon a végén...

Ez nem történhet meg, és ez a helyes mentalitás ilyen szempontból. Amit meglehet nyerni, azt nyomni kell teljes erőbedobással, és mindig csak a következőre kell koncentrálni, akkor nem lehet baj.
interlaci

Hát ha tényleg igaz ez a buszos dolog..Ez nagyon nagy előnyünkre válhat,teljesen bepunnyadnak,hiszen 2 napig egyfolytában utazniuk kell..Nagyon durva mik nem történnek..De ez egy nagy esély!!Jó lenne élni vele!
Crespo

Hozzászólás Szerző: Crespo »

Campione írta:Ma reggel viszont megnéztem a Derbyt, és fogalmam sincs, hogy az NST-n a Juve szurkerek miért mondogatták, hogy a jogtalan kiállítás miatt győztünk. A kiállításig gyakorlatilag a Juve térfelén folyt a játék, illetve ha szigorú a bíró, akkor elsőre pirosat kapott volna Sissokko.

Elsőre pirosat kaphatott volna Melo, és Sissoko is, aztán Sissoko ellökte Militot a 16-os előtt, a bíró még itt is jószívű volt, aztán Zanetti felrúgása után már nem lett volna fair ha megkegyelmeznek neki.

Maicon gólja... huhh...
sorger=giallo

marihuan írta:Tudom, hogy nem szép ilyet mondani... de ez a hosszú buszos út hasznunkra is válhatna ! :P A pár órás repülés helyett kényelmetlenül 2 napon át roskadnak a buszon.. talán ez kivesz az erejükből, formából :shock: Hát reménykedjünk.. :- )
Szerintem azért nem két szakadt Ikarus viszi majd őket, ahol nyomorogniuk kellene. A világ jelenleg legerősebb csapatának nem hiszem, hogy ez végzetes problémát jelentene, sokkal erősebbek ők annál fizikálisan és mentálisan is.

Nos, most pedig hajrá Lazio!

FORZA INTER!!!
sorger=giallo

Atosz írta:
Laci78 írta: Roma nemtudom hol tud botlani

a Lazio jól elkapálja őket.

Hm, ez sajnos nem jött be, a tabellát ismét a Roma vezeti.

FORZA INTER!!!
interlaci

Lassan ténylegesen elkezdhetünk aggódni a bajnoki cím miatt.Bevallom eddig nem hittem el igazából,hogy lehetséges,hogy nem mi nyerjük meg,de ezek után..Nem attól kell félnünk,hogy ez a Roma huh de jó csapat,hanem hogy mennyire szerencsések..Iszonyat..Múltkori meccsről Vucinic gólját nem kell ecsetelnem..Ma meg,1-0-nál tizit hibázott a Lazio,utána kaptak ők 1 tizit,amit berúgtakt,meg rúgtak egy szabadrúgásgólt,amit kb életében 1x talált így el vucinic,többet nem fogja.Hihetetlen komolyan.Az évszázad vicce lesz,ha ezt a bajnokságot a roma nyeri meg.
Lombardini

Hozzászólás Szerző: Lombardini »

sorger=giallo írta:Szerintem azért nem két szakadt Ikarus viszi majd őket, ahol nyomorogniuk kellene. A világ jelenleg legerősebb csapatának nem hiszem, hogy ez végzetes problémát jelentene, sokkal erősebbek ők annál fizikálisan és mentálisan is.

Azért megfogják érezni hidd el.
Riky11

Elindult a Barca! :mrgreen:

Azta mennyi szurkoló.. :o

http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-e ... zal_-34358
Válasz küldése