Csak egy dolgot tudok erre mondani, Eder...
Sampban 15 gol, ki volt mogotte?
Interben 2 gol, ki volt mogotte?
Ha ezt az elvet kovetjuk, akkor Eder-Inter 40gol kellett volna.
Ehhez kepest jar 4-nel 2 ev alatt.
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
Csak egy dolgot tudok erre mondani, Eder...
Oké, de 1 db példát bármire fel lehet hozni, attól ez általánosságban még nem igaz.
Persze lennenek jo otletek, ez is az.drtie írta: ↑2018.06.21. 12:15 Sziasztok!
Ezt az FFP-s történetet nem értem, miért nem próbálja másként is kijátszani a sunning. Ott van pl. Dembele. Kinéz magának vkit még a sunning, akit Kínába szeretne csábítani. A fizuban és mindenben megállapodnak vele. Majd jöhet a matek.
Dembele értéke legyen 30Mio
Mr X to China értéke legyen 20Mio
A tárgyalás után
Dembele értéke: 10Mio+5Mio (utolsó év, Fifa/Uefa nem sérelmezhetné ezt az árcsökkentést)
MrX to China értéke: 35Mio (Ez sincs elszállva a mai viszonylatokba)
Ez csak egy megoldás a sokból, ami egyből kihúzhatná a csapatot a lekvárból
A fiatalok eladását személy szerint csak akkor sajnálnám, ha nem tennénk bele semmilyen visszavásárlási opciót az eladásba. Amennyiben van ilyen megállapodás, akkor az tesz jót a fiataloknak, ha bíznak bennük és játszatják Őket.
Mindkettő oké lenne, tökéletes megoldások 2.-3. bekknek.
Dimarco talán nem saját nevelés lenne?interfan írta: ↑2018.06.21. 11:40 Viszont Santon tavozasaval kell egy sajat neveles a 22fos BL listara.
Ketto kell csak a korlatozas miatt, viszont csak Berni van igy.
Jelenleg erre ket opcio van:
- Egyik Emmers maradasa, es nevezese mint sajat neveles a BL listara.
- Masik pedig Biabiany maradas es nevezese.
Nem mert az UEFA azt mondja, hogy 15 es 21 eves kora kozt, min 3 evet a klub jatekosanak kell lennie.JJ5 írta: ↑2018.06.21. 13:32Dimarco talán nem saját nevelés lenne?interfan írta: ↑2018.06.21. 11:40 Viszont Santon tavozasaval kell egy sajat neveles a 22fos BL listara.
- Masik pedig Biabiany maradas es nevezese.![]()
Transfermarkt szerint az Ascoliban is es az Empoliban is csak kolcsonben volt, tehat 01.07.2014 - 01.07.2017 kozott vegig a mi jatekosunk volt.interfan írta: ↑2018.06.21. 13:38Nem mert az UEFA azt mondja, hogy 15 es 21 eves kora kozt, min 3 evet a klub jatekosanak kell lennie.JJ5 írta: ↑2018.06.21. 13:32Dimarco talán nem saját nevelés lenne?interfan írta: ↑2018.06.21. 11:40 Viszont Santon tavozasaval kell egy sajat neveles a 22fos BL listara.
- Masik pedig Biabiany maradas es nevezese.![]()
Dimarco 2014-ben lett hivatlosan is Inter jatekos.
De ekozben 2016 januar es juliusa kozt az Ascoli.
Majd 2016-17 kozott az Empoli jatekosa volt.
Szoval Dimarco konkretan 2014 juli 1-tol 2016 jan 27-ig volt Inter jatekos.
Egyszoval 1,5 evet mindossze, nem pedig 3 evet.
Szoval Dimarco emiatt nem sajat neveles.
A hivatalos insta oldalán nincs semmi ilyesmi. Az egyik rajongói oldal tett ki egy elköszönős képet.
Nainggolan hivatalos insta oldalarol valaszolt egy rajongoi uzenetre.
Nesze semmi, fogd meg jólinterfan írta: ↑2018.06.21. 21:29 Pastorello elmondta, Candreva marad az Inter jatekosa, csupan formalitas a szerzodeshosszabitasa.
Nagatomo tavozasa valoszinu.
Malcom kapcsan pedig elmodta, az Internel most az eladasok a cel, utanna meglatjuk mi lesz, viszont a Bordeaux nyitott a kolcson + opcio lehetosegere.
Persze, mondom én, hogy a Felcsút
Óriásit játszott az argentinok ellen.
A Messi féle nemzeti csapat megbukik ezzel eljöhet Icardi és Lautaro időszaka.
Handamike írta: ↑2018.06.22. 06:39Óriásit játszott az argentinok ellen.
Berakták a védelem elé, Rakitic és Modric mögé takarítani, és ezt hibátlanul lehozta Messiék ellen.
Anno egy zsák labdáért is elengedtem volna, de amit január óta nyújt arra nagyon nagy szükségünk van.
Végre elfogadta hogy ő nem igazi 10-es, nem fér bele a lötyögés, viszont hátrébb, sokkal melósabb poszton már ki tud tűnni az egydimenziós vkp-k közül. Nainggolannal félelmetesek lehetnek.
Azert Depay, Lamela, sot akar Callejon is barmikor johetne. Ezek klasszis jatekosok.
Örülök neki mert hatalmas erősítés. Viszont pont ma mondta egy Roma drukker haverom, hogy ő annyira nem bánja, hogy lelép mert masszívan piál és dohányzik a csávó valamint éjszakai életet sem veti meg.Voltak balhék is belőle.
Ez remek hír, meg kell szerezni.
Engem nem izgat h mit csinál amíg a pályán megdöglik a csapatért és teljesít. Én Romás haverom is mondta h iszik cigizik minden, de hogy a pályán ez sose látszott rajta és mindig keményen tolta. Ő nagyon nem engedte volna el.Cupi írta: ↑2018.06.22. 12:16Örülök neki mert hatalmas erősítés. Viszont pont ma mondta egy Roma drukker haverom, hogy ő annyira nem bánja, hogy lelép mert masszívan piál és dohányzik a csávó valamint éjszakai életet sem veti meg.Voltak balhék is belőle.
Azt mondom ha a pályán bizonyít nem izgat mit csinál de az is tény ha így folytatja akkor a teljesítménye is egyre gyorsabban fog visszaesni és nem fogja 33-34 éves koráig bírni az iramot. Mondjuk ez sajna szimpla biológia, szóval remélem visszavesz.![]()
Persze én is ezt írtam, nem izgat mit csinál ha a pályán megdöglik a csapatért.
Váczi Zoli is ivott és cigizett, mégis 40 évesen is világszínvonalúan játszott a megye 2-ben!Cupi írta: ↑2018.06.22. 14:47Persze én is ezt írtam, nem izgat mit csinál ha a pályán megdöglik a csapatért.Csak ugye ha nyomja ezt az életvitelt akkor hamarabb kezd majd kikészülni az erejével. Ugye Cambiasso 34 éves koráig jól tolta a középpályán ami elég melós, ezzel az életvitellel Nainggolan lehet 2 év múlva már kezd látványosan visszaesni mert nem fogja bírni a teste.
De mindegy is, ez még odébb van és majd kiderül.Ami tény nagy erősítés.
Pont most olvastam, hogy elvileg 16 milla aláírási pénzt kapott xD
Úgy is megérte volna, mert az aláírási pénz nem számít bele az FFP-be és a nevezésbe.