interfan írta: ↑2018.06.25. 21:22
Vege a Spalletti-Ausilio csucsnak, ami utan Ausilio is megszolalt:
- Elmondta, nagyon boldogok vagyunk hogy erkezett Nainggolan.
O egy igazi top jatekos, ebben biztosak lehetunk.
Holnap minden hivatalos lesz.
- Kerdeztek Malcomrol.
Elmondta, o egy olyan jatekos akit folyamatosan figyelunk.
Jelenleg figyeljuk ot, de amint lesznek fejlemenyek, meglatjuk mi lesz.
- Icardi kapcsan elmondta, meg 3 evig szerzodes van.
De mi mindig nyitottak vagyunk a targyalasra egy uj szerzodesre.
Viszont most mas dolgokkal foglalkozunk.
- Kerdzetek a Junin 30-as + 40-45m-rol.
Elmondta, nyugodtak vagyunk, meg par kis dolog hianyzik, de sikeresen teljesiteni fogjuk.
- Brozovic es Perisic kapcsan pedig elmondta, maradnak az Interbe, hogy jatszanak velunk egyutt a BL-be.
- Vegul elmondta Ausilio, hogy tovabbi 3 jatekosra van szuksegunk, nem tobbre.
Sky szerint a helyzet vilagos:
- Jobbhatved
- Dembele/W.Carvalho
- Malcom
Jobbhétvédnek Zappacosta jó lenne, de nem sírnék, ha csak valami noname jönne kölcsön, kötelezvény nélkül

Úgy érzem idén a szélsővédőkön kell és lehet spórolni, mert D'Ambro nekem tökéletesen megfelel, másik oldalon meg egyelőre van 3 nevünk: Asamoah, Dalbert, Dimarco. Különösen úgy, hogy Cancelo megy a Juvéba

Igazából a portugál annyira jó volt, hogy akárki jönne nem tudná őt pótolni, ezért inkább ne jöjjön senki

Főleg ha Candreva is marad, ő is lehetne oda ilyen C opció..
W. Carvalho egyáltalán nem győzött meg, ma is olyan szürke volt, meg eleve olyan furán néz ki, azzal a béna bajusszal

Dembele nagyon menő lenne, egy hatalmas állat, Ninjával biztos jól is kijönnek, elég masszívak lennénk középen. Viszont Júlisuban már 31! éves lesz és csak egy év van a szerződéséből. Ha Vecino menne érte, legalább 10-15 millát még kéne hozzá kérni, hogy megérje. Zappacostával is így vagyok, Vecino és még 10-15 milla cash és akkor ok, de a fentiek miatt inkább a belgáért boltoljuk el.
Malcom meg egyszerűen kell már csak azért is, mert már annyira bele éltem magam

Plusz nem nagyon tetszenek az alternatívák. Politano biztos jól muzsikálna, tényleg így is gondolom!, de abban egyet értek, hogy az ellenfél nem igazán szarná össze magát, ha egy Politano rohamozna ellene.. Verdit azért elfogadtam volna, főleg hogy csak 25-be került..
Viszont bármi is lesz a vége, eddig ez a mercato 5/5 és még hol lehet a vége!

Az is szimpi, hogy Spall bővíteni akarja a taktikai repertoárt, 3 ilyen szintű védővel már csak poénból is illik kipróbálni a 3 védős rendszert!