Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

mike

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: mike »

Malcolm-Icardi-Perisic
Politano-Lautaro-Karamoh

Ez már egy olyan Inter támadóválasztéka lenne, amely scudettóra és sikeres BL szereplésre is méltán esélyes.
Minőség, mélység, fiatalság, tehetség, minden ami kellene.
Malcolm megszerzése nagy meglepetés lenne, Politano után már-már hihetetlen kategória, de legyen úgy : )

Szélsőbekk és középpályás még érkezzen, és nagyon rendben leszünk.
A sokat bírált Ausilio és stábja most valóban kitesz magáért.
drtie

Hozzászólás Szerző: drtie »

nagyon off, de kikívánkozik belőlem :)

Nétem Mbappé játékát és nekem Ronaldo (R9) jut eszembe rőla. De jó lenne ilyen tehetségeket a csapatban látni. :)
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

drtie írta: ↑2018.06.30. 17:01 nagyon off, de kikívánkozik belőlem :)

Nétem Mbappé játékát és nekem Ronaldo (R9) jut eszembe rőla. De jó lenne ilyen tehetségeket a csapatban látni. :)
35km/h ás sebesség azért nem semmi.Ha már offolunk,nekem nagyon tetszik a Francia jobbhátvéd játéka,illetve Di Maria még most is elférne az Interbe!
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

48,5m a mai napig a bevetel.
Ebbol kb 5m marad a jovo evi koltsegvetesbe, mivel most juni 30ig az UEFA 40-45m plusz kert.

Juli 1-tol pedig igy allunk:

- Tavozott:
Kondogbia 25m
+ 5m ami maradt juni 30 utan

Bevetel: 30m

- Erkezett:
Nainggolan 38m
Martinez 23m
Dimarco 7m
Politano 7m
DeVrij, Asamoah ingyen

Kiadas: 75m
interfan

Manaj hivatalosan is a Albacete jatekosa lett.
Kolcson + 2m-s kotelezo opcioval vittek el.
Ezzel mar 50,5m-s bevetelunk van hivatalosan + Kondogbia 25m juli 1-tol.

A Valencia 35m-t ajanlott Malcomert.
Ezt a Bordeaux el is fogadta, viszont Malcom nemet mondott.
O csak az Intert akarja, es kiaakarja harcolni, engedjek el az Interbe.
Kedden lehet donto targyalas.
A mi ajanlatunk ugyanaz mint volt, 8m kolcson + 32m-s sima opcio jovore.
vaskalap

Nézve a Portugál meccset,különös figyelve W.Carvalhot,1 meccs alapján az jött le,hogy elég"alibi" focit játszik.Jól osztogatott,de védekező,romboló munkája nem nagyon volt.Kicsit JM 2.0 -ának tűnik nekem.Mondjuk,ha JM volt 45 mill. ő meg csak 25,lehet annyit megér.
drtie

vaskalap írta: ↑2018.06.30. 22:07 Nézve a Portugál meccset,különös figyelve W.Carvalhot,1 meccs alapján az jött le,hogy elég"alibi" focit játszik.Jól osztogatott,de védekező,romboló munkája nem nagyon volt.Kicsit JM 2.0 -ának tűnik nekem.Mondjuk,ha JM volt 45 mill. ő meg csak 25,lehet annyit megér.

W.Carvalho-tól a mai produkció tetszett eddig a legjobban, még úgy is, hogy állítólag sérülés miatt kérdéses volt a játéka. Nagyon sok labda ment rajta keresztül és az elején többször ütközött, labdát szerzett. Sajnos JMario ugyanolyan bénán játszott, mint szokott. Se kulcspasszok, se lövés és a csapatot se tudta mozgatni. A végére (amíg le nem cserélték) rendesen ideges lettem, amikor hozzá került a labda, mert tudtam, hogy vagy oldalra, vagy hátra fogja adni. Volt olyan is, amikor elindult előre, majd megtorpant és... jött a jól bevált hátra passzolás. Nagyon béna volt szegényke. Sokkal szívesebben látnám W. Carvalho-t, aki kicsit a Rendőrakadémiás Hightower, vagy inkább Will Smith-re hasonlít szerintem. :D
Wesley10

Hozzászólás Szerző: Wesley10 »

interfan írta: ↑2018.06.30. 20:15
A Valencia 35m-t ajanlott Malcomert.
Ezt a Bordeaux el is fogadta, viszont Malcom nemet mondott.
Ezt azért kezeljük a helyén. A valencia pénzt ajánl egy játékosért,mikor tőlünk kuncsorog, higy bontsuk fel egy kölcsönben lévő játékos szerződését,hogy pénzt tudjanak tenni a mérlegükbe és emelett egy 30milliós játésunkat 4 részlezben fizetnek ki + egy kb 10-15milliót érő védőnket 2 év kölcsön plusz opcióval vittek el...
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

vaskalap írta: ↑2018.06.30. 22:07 Nézve a Portugál meccset,különös figyelve W.Carvalhot,1 meccs alapján az jött le,hogy elég"alibi" focit játszik.Jól osztogatott,de védekező,romboló munkája nem nagyon volt.Kicsit JM 2.0 -ának tűnik nekem.Mondjuk,ha JM volt 45 mill. ő meg csak 25,lehet annyit megér.
Ez a William Carwalho egy jól képzett iparos,de semmi egyéniség.Ingyen bővítené a keretet,de ezért pénzt adni.
Mivel jobb ő mint Vecino ősszel? Egy Torriera-ában sokkal több lehetőség van.J.Mariot meg a mai meccs alapján nem lesz könnyebb eladni.
ricsinter

Hozzászólás Szerző: ricsinter »

Pedig még a mai volt a legjobb meccse talán, a többin valami pocsék volt... :D
a védekező feladatok amúgy tényleg nem az erősségei, annyi hogy viszonylag labdabiztos, meg jók a hosszú passzai. Az általam pár Sportingban látott meccse, meg most a Vb alapján azt mondom, hogyha ingyen nem sikerül hagyjuk a francba inkább.
interfan

- A lapok egyontetuen a tovabbi 3 jatekos erkezeset varjak:
Malcom
Dembele/W.Carvalho
Jobbhatved

Uj jatekosaink mezszama a kovetekzo lesz:
- Lautaro 10
- Nainggolan 14
- De Vrij 6
- Asamoah 18
- Politano 16

Meglehetosen sok jatekos visszatert a kolcsonbol, a mai nappal.
Ok jottek vissza:

Di Gennaro, Di Gregorio, Costa

Bastoni, Sgarbi, Dimarco, Cagnano, Bandini, Mattioli

Bonetto, Palazzi

Belloni, J.Mario, Biabiany, Bakayoko, Rivas

Puscas, Longo, Ze Turbo, Forte
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

interfan írta: ↑2018.07.01. 07:14 - A lapok egyontetuen a tovabbi 3 jatekos erkezeset varjak:
Malcom
Dembele/W.Carvalho
Jobbhatved

Uj jatekosaink mezszama a kovetekzo lesz:
- Lautaro 10
- Nainggolan 14
- De Vrij 6
- Asamoah 18
- Politano 16

Meglehetosen sok jatekos visszatert a kolcsonbol, a mai nappal.
Ok jottek vissza:

Di Gennaro, Di Gregorio, Costa

Bastoni, Sgarbi, Dimarco, Cagnano, Bandini, Mattioli

Bonetto, Palazzi

Belloni, J.Mario, Biabiany, Bakayoko, Rivas

Puscas, Longo, Ze Turbo, Forte
Carvalho szerintem sem jobb semmivel sem, mint Vecino. Az uru már legalább beilleszkedett a csapatba és nem kell neki fél év, hogy megszokja az olasz focit. Ettől függetlenül a Gagliardini - Brozovic kettősre szavazok a kezdőben, sokkal jobban működött, mint akármelyik más (főleg jobban mint a Borja-Vecino páros)
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

alwin91 írta: ↑2018.07.01. 11:48
Carvalho szerintem sem jobb semmivel sem, mint Vecino. Az uru már legalább beilleszkedett a csapatba és nem kell neki fél év, hogy megszokja az olasz focit. Ettől függetlenül a Gagliardini - Brozovic kettősre szavazok a kezdőben, sokkal jobban működött, mint akármelyik más (főleg jobban mint a Borja-Vecino páros)
Eddig a VB-n látottak alapján én is ezt gondolom. Semmit nem lépnénk előre minőségben ha jönne Carvalho Vecino meg menne. Szerintem lomha is. :shock:
Ingyen oké lett volna, de ez a 15 millió...tök felesleges. Nem értem miért izgultunk rá annyira. Mondom ha ingyen lett volna ahogy az elején szó volt róla még megérteném.
mike

Cupi írta: ↑2018.07.01. 12:03
alwin91 írta: ↑2018.07.01. 11:48 Carvalho szerintem sem jobb semmivel sem, mint Vecino.
Eddig a VB-n látottak alapján én is ezt gondolom. Semmit nem lépnénk előre minőségben ha jönne Carvalho Vecino meg menne. Szerintem lomha is. :shock:
Ingyen oké lett volna, de ez a 15 millió...tök felesleges. Nem értem miért izgultunk rá annyira. Mondom ha ingyen lett volna ahogy az elején szó volt róla még megérteném.
Sztem mindenki csak "ingyen "izgult" rá ;)
Én speciel minden W Carvalhos hsz-ben leírtam hogy ingyen nagy dolog lenne. Főleg hogy Vecino eléggé felárazza magát a VB-n, az Urukkal való jó szerepléssel.
Úgy lenne az igazi ha Vecinót elvinnék 35 millióért és ingyen jönne Carvalho 8-)
Amúgy sztem sem nagy szám, fizetni nincs nagy értelme érte.

Torreira lenne az igazi, tegnap is szépen összefogta az Uruk védekezését, én rá tennék ha már valakiért fizetni akarunk. A Joao Máriót + pénzt érte is bekínálhatnánk.
vaskalap

Ez a Torreira hajó már valszeg elment,akkor már maradjon Vecino,ha csak nem egy jó VB szereplés miatt elvinnék.
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

Rafi még mindig beeshet??,

Nerazzurri Hungary (FB oldal)

32 perce ·
...

Az Inter megtette utolsó ajánlatát tegnap este Rafinhaért. Kölcsön + kötelező opciót ajánlottak (36 millió euró), amit 2019 július 15.-én kéne kifizetni. (Azért ütemezték ekkora, mert így nem a 2018/19-es szezonra írandó a megvétele)
- PremiumSport
A másik szálon pedig a Malcom ügy fut, a fiatal brazilt a mai napra várták az edzőtáborba, azonban ma sem jelent meg. A hírek szerint, így szeretne nyomást gyakorolni a Bordeaux vezetőire, hogy fogadják el az Inter ajánlatát.
interfan

internaZIOnaLe írta: ↑2018.07.01. 14:52 Rafi még mindig beeshet??,

Nerazzurri Hungary (FB oldal)

32 perce ·
...

Az Inter megtette utolsó ajánlatát tegnap este Rafinhaért. Kölcsön + kötelező opciót ajánlottak (36 millió euró), amit 2019 július 15.-én kéne kifizetni. (Azért ütemezték ekkora, mert így nem a 2018/19-es szezonra írandó a megvétele)
- PremiumSport
A másik szálon pedig a Malcom ügy fut, a fiatal brazilt a mai napra várták az edzőtáborba, azonban ma sem jelent meg. A hírek szerint, így szeretne nyomást gyakorolni a Bordeaux vezetőire, hogy fogadják el az Inter ajánlatát.
Rafinha ugynoke elmondta, hogy az Inter nem elt opcios jogaval, ezert mas csapatok utan neznek.
Nem tudtak varni az Interre, mivel nem erkezett semmilyen ajanlat.
Jelenleg ertekelik a lehetosegeket, es uj csapat utan neznek.

https://m.calciomercato.com/news/ag-raf ... 0?os=msite

Malcom pedig ma delutan megerkezett a Bordeaux edzotaboraba.

http://www.fcinter1908.it/copertina/lin ... -bordeaux/
drtie

Eddig nem láttam ilyen jó összegző oldalt, ezért gondoltam, belinkelem Nektek is:
https://www.transfermarkt.com/inter-mil ... lpos=&w_s=

Érdekes, hogy milyen játékosmozgás megy a háttérben, amiről mi nem is tudunk, mert csak a top-topra figyelünk.

Ami még feltűnt, hogy Brozo ára emelkedett a VB alatt. Úgyhogy hajrá ma is, és Perisicnek is legyen(ek) jó meccse(i) és legyenek csak egyre értékesebb, illetve önbizalommal telítettebbek. Kell a csapatnak, hogy higgyenek a játékosok magukban!
drtie

Még vmi. Arról tud valaki, valamit, hogy a Valencia hogyan tudta kifizetni a 25Mio-t Kondogért? Mégiscsak megkapták azt az 1 napos haladékot? Vagy az UEFA a Valenciánál nem figyeli az FFP-t? Vagy... Igazából csak a lehetőségeket/mozgástereket szeretném megtudni. ;)
interfan

drtie írta: ↑2018.07.01. 19:39 Még vmi. Arról tud valaki, valamit, hogy a Valencia hogyan tudta kifizetni a 25Mio-t Kondogért? Mégiscsak megkapták azt az 1 napos haladékot? Vagy az UEFA a Valenciánál nem figyeli az FFP-t? Vagy... Igazából csak a lehetőségeket/mozgástereket szeretném megtudni. ;)
Kondog eladasa csak julib1-tol szerepel mindket klub koltsegveteseben.
Magyarul csak a 2018-19-es koltsegvetesben szerepel majd mindket klubnal.
drtie

interfan írta: ↑2018.07.01. 20:27
drtie írta: ↑2018.07.01. 19:39 Még vmi. Arról tud valaki, valamit, hogy a Valencia hogyan tudta kifizetni a 25Mio-t Kondogért? Mégiscsak megkapták azt az 1 napos haladékot? Vagy az UEFA a Valenciánál nem figyeli az FFP-t? Vagy... Igazából csak a lehetőségeket/mozgástereket szeretném megtudni. ;)
Kondog eladasa csak julib1-tol szerepel mindket klub koltsegveteseben.
Magyarul csak a 2018-19-es koltsegvetesben szerepel majd mindket klubnal.
Ez akkor azt jelenti, hogy megkapta a Valencia a haladékot... nem teljesen értem ezt a "jófejséget" a vezetőség részéről.
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

A Valencia ha jól emlékszem azt kérte hogy Cancelo kölcsön szerződését mondjuk le hamarabb! Így hamarabb kapták volna meg a pénzt a Juvetol.....
Kondogbia kapcsán semmit nem kértek ha jól emlékszem, de könnyen lehet hogy tévedek.
interfan

Inter101 írta: ↑2018.07.01. 21:28 A Valencia ha jól emlékszem azt kérte hogy Cancelo kölcsön szerződését mondjuk le hamarabb! Így hamarabb kapták volna meg a pénzt a Juvetol.....
Kondogbia kapcsán semmit nem kértek ha jól emlékszem, de könnyen lehet hogy tévedek.
Igen, teljesen jol irod.
Cancelo kapcsan volt ez, Kondog kapcsan nem is volt semmi keres.
drtie

Inter101 írta: ↑2018.07.01. 21:28 A Valencia ha jól emlékszem azt kérte hogy Cancelo kölcsön szerződését mondjuk le hamarabb! Így hamarabb kapták volna meg a pénzt a Juvetol.....
Igaz, erre a transzferre gondoltam. Ahogy látom, ebből viszont nem engedett a vezetőség. Végre! Van tartásuk, azaz nem fogják hül.ének nézni Őket a jövőben. (Az már más kérdés, hogy a Valenciat is kizárják az el/bl-ből? Bár nekem mindegy :))
Festa

Most már több forrás is lehozta,hogy még mindig nem mondtunk le teljesen Rafinháról.
Mivel a klubok is a VB-vel vannak elfoglalva ezért konkrét ajánlat meg nem érkezett a Barcában.
Azért Naingolann Rafinha maradásával ütne nagyot.
matrix23

Hozzászólás Szerző: matrix23 »

Festa írta: ↑2018.07.02. 11:11 Most már több forrás is lehozta,hogy még mindig nem mondtunk le teljesen Rafinháról.
Mivel a klubok is a VB-vel vannak elfoglalva ezért konkrét ajánlat meg nem érkezett a Barcában.
És akár egyszerre is lehetnének a pályán ha Rafinha kimegy a jobb szélre, vagy Nainggolan hátrébb megy egy sorral.
Cupi

Festa írta: ↑2018.07.02. 11:11 Most már több forrás is lehozta,hogy még mindig nem mondtunk le teljesen Rafinháról.
Kevés esélyt látok rá de rohadtul elférne a középpályán ő is :) Ha a belga nem lesz netán (eltiltás, sérülés) akkor a középpályánkon megint 0 kreativitás lesz. Meg Borja Valero :D
És igen egyszerre is elférnének bőven a pályán. ;)
ricsinter

Asamoahval amúgy mi a pálya? Mert a májusi közepi hír óta, hogy jön orvosira, kb egy szót nem lehetett hallani róla.
interfan

ricsinter írta: ↑2018.07.02. 12:24 Asamoahval amúgy mi a pálya? Mert a májusi közepi hír óta, hogy jön orvosira, kb egy szót nem lehetett hallani róla.
Asamoah hivatalosan is Inter jatekos mar.
ricsinter

Azt hittem már valami közbejött :) de akkor gondolom majd egyszerre lesz bemutatva De Vrijel meg Martinezzel.
mike

ricsinter írta: ↑2018.07.02. 16:50 Azt hittem már valami közbejött :) de akkor gondolom majd egyszerre lesz bemutatva De Vrijel meg Martinezzel.
Júli 1-től nyugodtan lehet a transfermarktot figyelni.
Minden hivatalos játékosmozgást még aznap frissítenek a rosterekben:)

Rafinha sztem esélytelen, de nagyon tudnék örülni neki. Talán lehetne a Barcával egyezkedni, sztem annyira nem kapkodnak érte.
De egyenlőre még fontosabb a jobbhátvéd és a vkp poszt megoldása.
Wesley10

mike írta: ↑2018.07.02. 17:56
ricsinter írta: ↑2018.07.02. 16:50 Azt hittem már valami közbejött :) de akkor gondolom majd egyszerre lesz bemutatva De Vrijel meg Martinezzel.

Rafinha sztem esélytelen, de nagyon tudnék örülni neki. Talán lehetne a Barcával egyezkedni, sztem annyira nem kapkodnak érte.
Ha jönne Rafinha,akkor egyúttal a vkp poszt is meg lenne oldva,Ninja+Brozo,előttük Rafinha.
Jobb hátvédnek nem tudom ki lenne ideális megoldás.
mike

Wesley10 írta: ↑2018.07.02. 18:10

Ha jönne Rafinha,akkor egyúttal a vkp poszt is meg lenne oldva,Ninja+Brozo,előttük Rafinha.
Ez így nekünk egyértelmű lenne, de Spalletti nem fog ilyet felvállalni, ő Nainggolant egyértelműen támadó kp-nak hozta. Ha úgy tetszik, éppen Rafinha helyére.
Wesley10

mike írta: ↑2018.07.02. 18:32
Wesley10 írta: ↑2018.07.02. 18:10

Ez így nekünk egyértelmű lenne, de Spalletti nem fog ilyet felvállalni, ő Nainggolant egyértelműen támadó kp-nak hozta. Ha úgy tetszik, éppen Rafinha helyére.
Bízom benne ha jönni esetleg a brazil akkor belátná, hogy mi a jobb a csapatnak, mert meggyőződésem, hogy világklasszis teljesítményt nem irányítóként fog hozni Nainngolan, és megint ott tartanánk, hogy nincs normális irányító a csapatban. Mert attól, hogy Rómában hozott azon a poszton egy kiemelkedőbb szezont, az még koránt sem garancia, hogy itt is tudja(más csapat, más játékostársak, mások a mozgások, még ha a taktika esetleg ugyan az is lenne) . Viszont box2box-ként nem lenne ilyen probléma, mert ott ő tényleg világklasszis.
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

Wesley10 írta: ↑2018.07.02. 18:56Viszont box2box-ként nem lenne ilyen probléma, mert ott ő tényleg világklasszis.

Szerintem annak képzeli el Spalletti.

Klasszikus irányítónk Wes óta nem volt, és talán már nem is kellenek az olyan típusú játékosok, inkább a box to box típusúak.
Festa

Süti írta: ↑2018.07.02. 20:46
Wesley10 írta: ↑2018.07.02. 18:56Viszont box2box-ként nem lenne ilyen probléma, mert ott ő tényleg világklasszis.

Szerintem annak képzeli el Spalletti.

Klasszikus irányítónk Wes óta nem volt, és talán már nem is kellenek az olyan típusú játékosok, inkább a box to box típusúak.
Guarin irányitó volt vagy box to box?? :)
harcsagyilkos

Hozzászólás Szerző: harcsagyilkos »

Mindkettő egyszemélyben! :twisted:
Cupi

Szerintem meg nagyon kéne. Amikor lett akkor tripláztunk. :) Most Rafinha is dobott a kreativitáson. Ezért is férne el ő is mert a belga nem trequartista.
Király lenne Rafi nyomná elől a Ninja meg támogatná hátrébbról meg rombolna, labdát szerezne és ha úgy adódik lő egy nagy gólt távolról. :)
Wesley10

Cupi írta: ↑2018.07.03. 07:34
Szerintem meg nagyon kéne. Amikor lett akkor tripláztunk. :) Most Rafinha is dobott a kreativitáson. Ezért is férne el ő is mert a belga nem trequartista.
Király lenne Rafi nyomná elől a Ninja meg támogatná hátrébbról meg rombolna, labdát szerezne és ha úgy adódik lő egy nagy gólt távolról. :)
Így van!Ez lenne az ideális.
interfan

- Rafinha nincs komolyan kepbe, nem tettunk ajanlatott erte, ezt az ugynoke is megerositette.
Valamint tovabbra sincs kepben az, hogy elhozzuk ot.
Ellenben Dembelet vagy W.Carvalhot tovabbra is nagyon szeretnenk.
- Spalletti barmilyen aron is, de Malcomot akarja.
Egy uj "rekord" ajanlatott tettunk.
10m kolcson most + 30m sima opcio jovore.
Ez vilagrekord sima kolcson osszeg lenne, soha senki nem fizetett meg ennyit, egy sima kolcsonert.
A Bordeaux most ertekeli az ajanlatot.
Malcom jonni akar, mi pedig tovabbra is mindenaron ot akarjuk, mivel Spalletti benne latja az "Inter Salahja" posztot, es egyben a klasszis szelsot.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

ha kozben a juve elviszi c ronaldot elsirom magam
Cupi

R9. írta: ↑2018.07.03. 13:28 ha kozben a juve elviszi c ronaldot elsirom magam
Pedig bepróbálkozhatnánk érte mi is. Kölcsön + sima opció + Éder. :D ;)
rEEzuh

Hozzászólás Szerző: rEEzuh »

Cupi írta: ↑2018.07.03. 14:26
Pedig bepróbálkozhatnánk érte mi is. Kölcsön + sima opció + Éder. :D ;)
:D :D :D
R9.

vagy a suning megveszi es kolcsonadja az Internek :D
akkora csomo kici olco kinai szart ellehetne adni vele :D
interfan

- Olasz es Brit forrasok szerint is, Malcom ujra nagyon kozel.
Mivel a Bordeaux (Malcom nyomasara is), mar nyitott a kolcson + sima opcios uzletre.
Viszont ez a vilagrekord meretu kolcson osszeg kell hozza, ami min 10-15m.
Szoval most a 10m + jovore 30m, vagy 15m + jovore 25m sima opcios ajanlat nagyon kozel van.
A Bordeaux edzoje is elmondta, jobb lenne minel elobb lezarni az egeszet, mivel ez nagyon rossz a csapatra nezve.
matyinter

Hozzászólás Szerző: matyinter »

Azért egy:
--------------Handa-----------
D'ambro-DeVrij--Skriniar(Miranda)-Asamoah
-------------Gag--------Brozo-------
----------------Nainggolan-----------
Malcom(Politano)-----------Perkó
------------------Icardi-------------

nagyon szép lehet, akár 3 védővel, Lautaro is ott van, és még kérdés, hogy ki jön. Ausilio-nak, eddig dupla piros éont!!!
mike

Állítólag 120 milliót fizetnek rinyáldóért.
Én örülnék neki ha egy 33 éves, leszállóágban lévő játékost vennének. A serie-a meg nem a spanyol bohócliga ahol bűn védekezni, itt még a kiscsapatok ellen is meg fog szenvedni.
Azt is remélem hogy így Dybalát is eladják majd.
Az látszik hogy lehetőségekben még nagyon messze vagyunk tőlük, oda kéne valahogy felérni 1-2 éven belül.

Malcolm nekünk megfelelő ellenlépés lenne :)
Mazzola

Hozzászólás Szerző: Mazzola »

interfan írta: ↑2018.07.03. 17:00 - Olasz es Brit forrasok szerint is, Malcom ujra nagyon kozel.
Mivel a Bordeaux (Malcom nyomasara is), mar nyitott a kolcson + sima opcios uzletre.
Viszont ez a vilagrekord meretu kolcson osszeg kell hozza, ami min 10-15m.
Szoval most a 10m + jovore 30m, vagy 15m + jovore 25m sima opcios ajanlat nagyon kozel van.
A Bordeaux edzoje is elmondta, jobb lenne minel elobb lezarni az egeszet, mivel ez nagyon rossz a csapatra nezve.
Nem igazán értem, hogy miért vettük kölcsönbe Politanot , ha még mindig Malcom a fő célpont a jobb szélső támadó posztra ? Mi a további célunk Candrevával ??
Sok a magas piaci értékü , magas fizetésű de felesleges játékosunk ( J.Mario, Vecino, B.Valero ,Eder, Candreva,stb. :evil: ) akiknek a mielőbbi el / vagy legalább kölcsön adása nagyon sürgős lenne. Ezekből talán még befolyhatna annyi pénz, amiből Rafinha visszahozatala megoldható lenne, akire szerintem is nagy szükségünk lenne a támadójáték szervezésében.
L.Martinez miért nem szerepel a csapat hivatalos honlapján az első csapat keretében ?? :o
R9.

mike írta: ↑2018.07.04. 08:28
Állítólag 120 milliót fizetnek rinyáldóért.
Én örülnék neki ha egy 33 éves, leszállóágban lévő játékost vennének. A serie-a meg nem a spanyol bohócliga ahol bűn védekezni, itt még a kiscsapatok ellen is meg fog szenvedni.
Azt is remélem hogy így Dybalát is eladják majd.
Az látszik hogy lehetőségekben még nagyon messze vagyunk tőlük, oda kéne valahogy felérni 1-2 éven belül.

Malcolm nekünk megfelelő ellenlépés lenne :)
hat en siman elneznem meg 3 evig ezt a csavot Inter mezben, egy igazi gyoztes aki nem tud vesziteni, ilyen emberunk nincs
persze nekunk eselytelen de ha megveszik akkor megint semmi eselyunk nem lesz jovore scudettora
Festa

Mi egy nevesincs egy szezonos Malcolomot nem tudunk megszerezni,nemhogy CR7-et..
Mondjuk egy kölcsön+opcióval megpróbálkozhatnánk vagy egy az egybeni csere Candrevával. :?
Válasz küldése