de várok már egy nyugodt meccset amikor nem kell szívroham közeli állapotba lenni egy empoli ellen a végén....
Icardinak nagyon nem akar összejönni a gól. Utóbbi 3-4 meccsen a helyzetei megvoltak de kihagyta mindet.
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
de várok már egy nyugodt meccset amikor nem kell szívroham közeli állapotba lenni egy empoli ellen a végén....
Értem én, hogy olasz mentalitás, de szerintem ez nem elfogadható profi játékosoktól, akik ebből élnek.
Éppen ezért nyugodtan játszhatna mellette szerintem a kis Lautaro. Ahogy bejött, egyből veszélyesebbek lettünk elől.
Most is kellett idegeskedni,de legalább nem vesztettünk pontot mint a Chievo ellen.Nagyon deffenuîv volt a játékunk egészen Lautaro beállásig.Borja még mindig lassú ,de az átadólistás J.Marioból a csapat egyik leghasznosabb játékosa lett.
Élvezhetetlen játék,de eredmény az van.B.Valero -Lautaro Martinez csere után lett értelmezhető játékunk.Spalettinek van egy jól szervezett alapcsapata ami ahogy írod erre a harmadik helyre elég,de ezzel az 1 csatáros játékkal nem lehet többet elérni.Ahhoz,hogy ezeket a meccseket simán letudjuk L.Martinez-Icardi duónak kéne kezdeni.A kopaszt jónak tartom,de ez a gólszegény játék az ő sara is.Perisic nem kezdett és most már kimondható,hogy Keitában sokkal több potenciál van benne.alwin91 írta: ↑2018.12.29. 19:19 Az a baj, hogy így, hogy ki lett mondva, hogy a Juvét 2-3 év múlva érjük utol, tulajdonképp a Kopasz hozza a kötelezőt, ha szigorúan az eredményeket. Ott csücsülünk a dobogón, tisztes távolságra az EL-től. A BL-ben - a számok alapján - tisztességesen helytálltunk egy nehéz csoportban és megyünk tovább az EL-ben.
Az megint egy más kérdés, hogy ebből a keretből sokkal többet lehetne kihozni, kb 4-5 pont lemaradás a Juvéval szemben és hát a PSV minimum 1 gólos verésével a BL kieséses szakaszában kellene lenni.
Szóval az úgymond kötelező eredményt, hozza a Kopasz, cserében a játék nézhetetlen. Én úgy gondolom, hogy a BL hely meglesz jövőre is, ami az átigazolási piacon nagyon kedvező, csak annak már nem Spallettivel kellene nekiugrani...
Csak mi kellene vajon, hogy ezt a kopasz be merje vállalni? Hogy egy Empoli ellen támadóbbak legyünk? Hogy kipróbálja a 2 csatáros játékot?Festa írta: ↑2018.12.29. 19:25
Élvezhetetlen játék,de eredmény az van.B.Valero -Lautaro Martinez csere után lett értelmezhető játékunk.Spalettinek van egy jól szervezett alapcsapata ami ahogy írod erre a harmadik helyre elég,de ezzel az 1 csatáros játékkal nem lehet többet elérni.Ahhoz,hogy ezeket a meccseket simán letudjuk L.Martinez-Icardi duónak kéne kezdeni.A kopaszt jónak tartom,de ez a gólszegény játék az ő sara is.Perisic nem kezdett és most már kimondható,hogy Keitában sokkal több potenciál van benne.
Értem én mi a baja Luciano mesternek,hogy a csapat védekezése nem bírná ki,ha mind két csatár egyszerre a pályán lenne.Viszont ha LM10 is megtanulna visszazárni és letámadni akkor igenis legalább az alsóházi csapatok ellen beférne.B.Valero annyira lassú (bár lát a pályán),hogy mindig külön szurkolok neki,hogy ne veszítse el a labdát.Cupi írta: ↑2018.12.29. 20:36Csak mi kellene vajon, hogy ezt a kopasz be merje vállalni? Hogy egy Empoli ellen támadóbbak legyünk? Hogy kipróbálja a 2 csatáros játékot?Festa írta: ↑2018.12.29. 19:25
Élvezhetetlen játék,de eredmény az van.B.Valero -Lautaro Martinez csere után lett értelmezhető játékunk.Spalettinek van egy jól szervezett alapcsapata ami ahogy írod erre a harmadik helyre elég,de ezzel az 1 csatáros játékkal nem lehet többet elérni.Ahhoz,hogy ezeket a meccseket simán letudjuk L.Martinez-Icardi duónak kéne kezdeni.A kopaszt jónak tartom,de ez a gólszegény játék az ő sara is.Perisic nem kezdett és most már kimondható,hogy Keitában sokkal több potenciál van benne.
![]()
Pont ezért nem akarnám Conte-t sem. Vele is ez lenne mert ő is egy csökönyös régimódi olasz edző. Mielőtt betámadnának néhányan igen jobb edzőnek tartom mint Spalletti de hozná azt a szar 3-5-2-őt és előre látom ha nem működne akkoris erőltetné....1-0 után egyből visszaveszünk dolog sem változna, nála is ez lenne..ő is ez az iskola. Juvés kötődése már csak hab a tortán.
De ami tény, nyáron váltanunk kell edzői poszton is ha komolyabb céljaink lesznek a következő szezonra.![]()
Teljesen egyetertek, Keitat bun padoztatni.mike írta: ↑2018.12.30. 12:04 Sajnos csak az ismétlést tudtam nézni, elég nyögvenyelős mecs lett belőle, de megvan a 3 pont.
Keita kezdetésének örülök, és bizonyította is hogy bűn padoztatni, mert ő képes gólokat szerezni.
Lautaro beállása is megkavarta az állóvizet, sajnálom ezt a két támadót, veszélyesen játszanak, mégis a kispadról nézik a mecseket....
Keitát lehet hogy nem fogjuk megtartani, amit én nagyon sajnálnék.
Nagyrészt csereként beszállva alig 8 mecsnyi játékidővel van 4 gólja és 3 gólpassza. Sztem simán benne lehetne a 15+10, csak játszani kellene.
Egy kis pihenő január közepéig, jó lenne legalább 1 középpályást venni télen, Nainggolannal sem tudni mi lesz.
Szerintem marad.
Kedves Interfan és (petr) köszönjük a munkátokat.interfan írta: ↑2018.12.31. 16:48 Petr kollegaval sok statot es ertekelest tettunk ki a fooldalra, de itt is erdemes szerintem ranezni.
Lejatszott percek alapjan lista, gol, golpasszokkal kiegeszitve:
1. Handanovic 2250perc ( 21kapott gol)
2. Skriniar 2070perc ( 0 G, 0 Gp)
3. Brozovic 1911perc ( 2 G, 1 Gp)
4. Asamoah 1864perc ( 0 G, 1 Gp)
5. Icardi 1849perc (13 G, 2 Gp)
6. Politano 1760perc ( 2 G, 4 Gp)
7. Perisic 1724perc ( 3 G, 2 Gp)
8. De Vrij 1702perc ( 1 G, 1 Gp)
9. D'Ambrosio 1513perc ( 1 G, 2 Gp)
10. Vecino 1235perc ( 1 G, 4 Gp)
11. Nainggolan 1013perc ( 3 G, 0 Gp)
12. Borja 946perc ( 0 G, 1 Gp)
13. Vrsaljko 822perc ( 0 G, 2 Gp)
14. Miranda 779perc ( 0 G, 0 Gp)
15. Keita 767perc ( 4 G, 3 Gp)
16. Mario 677perc ( 1 G, 3 Gp)
17. Gagliardini 589perc ( 2 G, 0 Gp)
18. Martinez 494perc ( 3 G, 1 Gp)
19. Candreva 418perc ( 1 G, 0 Gp)
20. Dalbert 339perc ( 0 G, 1 Gp)
Először is Inter sikerekben gazdag Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek.
Feltetelezve,hogy Politano nem 12.
Mi lenne ha egy kicsit örülnél annak ha éppen vezetünk és nem ironizálnál folyamatosan? Könyörgök!
En orulok, de azert valljuk be, ez egy gyenge sormeccs.
Rendben van de akkor miért nem nézed meg inkább a Csontdarálók című filmet mert az tényleg vicces! Számomra ez nem az! De hát kinek a pap....interfan írta: ↑2019.01.13. 18:24En orulok, de azert valljuk be, ez egy gyenge sormeccs.
Meg min 3-4 gol kellene.
Ahogy irtak elottem, ha ezen a meccsen sem mutat par jatekos valamit, akkor soha.
Szamomra ez nem ironizalas, hanem vicces, ismerve Spallettit.
Ha neked nem az, az is egy velemeny.
De nekem az.![]()
Nem vagy te egy kicsit maximalista.sorger=giallo írta: ↑2019.01.13. 19:40 Kapott gólok nélkül azért tisztességesebb lett volna.
FORZA INTER!!!